Permainan terbaik seperti Guys Fall di PC 2023 | PCGamesn, 20 permainan terbaik seperti Fall Guys

20 permainan terbaik seperti Fall Guys

Selalu merupakan cadangan yang berisiko apabila anda mengupah rakan dan keluarga terdekat anda untuk membantu anda menggerakkan barang anda ke tempat baru. Yang bertajuk Pindah keluar mengamalkan keadaan dunia sebenar dan mengubahnya menjadi salah satu yang paling menyeronokkan (dan mungkin hanya!) bergerak simulator yang pernah anda mainkan. Permainan Co-op tempatan ini dilengkapi dengan enjin fizik yang merenung, jadi anda akan mendapat hasil lucu yang sama dari pemain yang gagal memindahkan perabot di beberapa lokasi yang tidak nyata.

Permainan terbaik seperti lelaki jatuh di PC 2023

Permainan seperti lelaki jatuh termasuk permainan gila, kacau, estetika berwarna -warni, dan interaksi multiplayer yang lancar, dan ini hanya beberapa yang terbaik.

Permainan terbaik seperti lelaki jatuh

Diterbitkan: 24 Jul, 2023

Mencari beberapa permainan seperti Fall Guys? Bahagian yang sama menyebalkan dan ketagihan, Guys Fall adalah permainan royale pertempuran yang paling terang dan paling terang yang pernah kami gagal berulang kali – dan kami telah gagal dalam banyak pertempuran Royales. Walaupun lelaki jatuh itu sendiri kini bebas bermain, selepas terlalu banyak jam yang menggembirakan dan melantun dari persaingan, anda mungkin tertanya-tanya apa permainan parti yang lain yang menyeronokkan yang boleh anda ambil dan bermain dengan rakan-rakan, keluarga, atau bahkan orang asing. Baiklah, tidak hairan lagi, kacang goyah saya.

Seperti yang kita hancurkan dalam kajian kejatuhan kami, ‘asal’ – seperti itu – adalah keseronokan yang menyeronokkan dan tidak masuk akal melalui pusingan yang berwarna -warni, dan ia menyeronokkan kerana ia berbunyi. Terima kasih kepada formula yang sempurna itu, beberapa permainan kontroversial telah cuba secara langsung meniru permainan estetika dan Takeshi Castle-esque dari Fall Guys. Namun, senarai ini merangkumi pelbagai permainan berbilang pemain-dari mereka yang mempunyai skema warna yang membakar mata yang sama, untuk kemarahan permainan royale pertempuran, dan permainan teka-teki strategik dengan fizik anggota badan yang lucu dan minda, dan bukannya tepat. Oleh itu, apa jua aspek royale pertempuran mediaton yang paling menarik, pasti ada sesuatu dalam senarai permainan seperti Fall Guys yang anda akan suka sebanyak.

Permainan terbaik seperti Guys Fall pada tahun 2023 adalah:

Permainan seperti Guys Fall: Watak Pemain berjalan di sepanjang planet

Lelaki tersandung

OK, ia dipanggil lelaki yang stumble … dan ia hampir hampir dengan lelaki jatuh kerana anda mahu mendapatkan. Sejujur. Guys Stumble boleh didapati di Steam walaupun, jadi jika anda dan rakan anda tidak mempunyai akaun permainan epik, ia pasti bernilai beberapa permainan yang menyeronokkan dan kacau.

Permainan seperti Fall Guys: Satu pasukan dari empat pemain bertarung di salji, melancarkan bola salji yang besar ke arah satu sama lain

Parti Pummel

Pumah Pummel bukanlah Royale Battle 60-pemain, tetapi masih merupakan permainan parti yang sangat menyeronokkan untuk bermain dengan rakan-rakan. Sebenarnya, pesta pummel mungkin mempunyai lebih banyak persamaan dengan siri parti Mario yang bijak-walaupun keganasannya yang lebih tinggi tidak begitu mesra keluarga seperti Princess Peach dan sahabat. Oleh kerana pesta anda sehingga lapan pemain melintasi papan permainan yang berbahaya, mengambil senjata dan powerups untuk memusnahkan satu sama lain. Sekiranya anda adalah jenis pemain lelaki jatuh untuk mensabotaj orang lain dengan secara strategik mengikat mereka dari kursus, anda pasti akan menikmati menggunakan kaedah-kaedah kemarahan untuk membunuh tunas anda dalam pesta pummel.

Parti Pummel mempunyai lebih banyak minigames daripada lelaki jatuh; Walaupun terdapat beberapa ukuran kemahiran yang terlibat, anda boleh dengan mudah jatuh busuk nasib buruk dan tidak adil bekerjasama-cuba untuk tidak mengambilnya terlalu serius, kerana kerugian berulang boleh menjadi marah-marah.

Permainan seperti Guys Fall: Dinosaur kartun, harimau, harimau, ayam, dan beruang biru menggantung satu sama lain dari sisi blimp dalam binatang geng

Binatang geng

Sama seperti lelaki jatuh, geng binatang adalah permainan parti technicolor yang memaparkan makhluk gelatin yang bergelora dengan kawalan minimum ke atas anggota badan mereka – cuba untuk mendapatkan watak anda untuk memindahkan bagaimana anda mahu mereka adalah sebahagian daripada keseronokan. Geng Beasts of Beef City – untuk memberi mereka gelaran yang tepat – jauh lebih ganas daripada sepupu lelaki jatuh mereka, meleleh antara satu sama lain dengan pukulan untuk menjadi yang terakhir berdiri.

Ini adalah keseronokan yang menyeronokkan, dengan beberapa peringkat multiplayer untuk dipilih, masing -masing dengan cara lucu mereka sendiri untuk mensabotaj rakan anda dan membuangnya dari sisi – walaupun mereka mungkin membawa anda ke bawah dengan mereka.

Permainan seperti Fall Guys: A Princess, A Dog, A Crash-Test Dummy, dan watak-watak gila yang lain bersaing dalam permainan teka-teki berasaskan fizik manusia jatuh rata

Manusia: Jatuh rata

Seperti lelaki jatuh, manusia: jatuh rata bermain pantas dan longgar dengan mekanik pergerakan manusia, untuk memastikan tahun -tahun yang anda habiskan untuk menyempurnakan kemahiran anda dalam permainan multiplayer tidak berguna. Anda dan parti anda masing -masing akan mengarahkan manusia melalui salah satu mimpi yang ditawarkan, membingungkan jalan anda bersama -sama ketika anda mengetahui bagaimana untuk sampai ke akhir apabila anda mempunyai semua rahmat dan ketangkasan beg tepung.

Ia boleh dimainkan solo, tetapi apabila anda menambah lebih banyak manusia ke campuran, permainan platform memainkan secara berbeza – untuk lebih baik atau lebih teruk – ketika anda membuat rantai manusia yang semakin kompleks untuk menghancurkan halangan. Kemas kini tetap Tambah tahap baru yang memberikan cabaran baru, dan terdapat banyak kandungan yang dihasilkan oleh pengguna di bengkel Steam untuk anda meneroka.

Permainan seperti Fall Guys: Watak Orange menyeret watak hijau di sepanjang tanah sambil mensasarkan senapang di hadapannya di Havocado

Havocado

Havocado adalah satu lagi permainan indie beat-’em-up berasaskan fizik Ragdoll-tetapi apa yang membezakannya daripada yang lain adalah senjata besar senjata dan kenderaan yang kreatif yang boleh anda gunakan untuk meletupkan rakan-rakan anda. Anda akan meleleh di sekitar tahap, menggunakan jetpacks, rockets, boms, dan juga pistol belut. Ia menembak belut kuning licin besar yang memancar seperti pisang elektrik. Perlu kita katakan lebih banyak?

Terdapat beberapa peta untuk dipilih, termasuk beberapa tahap rahsia yang anda perlukan untuk membuka kunci. Sangat menyeronokkan untuk pemain dari semua peringkat umur, tetapi anda perlu membawa skuad anda sendiri kerana pelayan tidak banyak penduduk.

Permainan seperti Guys Fall: A Blue Imposter Bean membunuh kacang krew kuning dalam permainan potongan sosial di kalangan kami

Di antara kita

Banyak perbandingan telah ditarik di antara protagonis kacang -kacangan lelaki jatuh dan spacemen yang gemuk di kalangan kita, dan anda masih dapat mensabotaj pasangan anda – dengan cara yang jauh lebih kejam.

Antara kami adalah permainan potongan sosial di mana kumpulan sehingga sepuluh rakan cuba untuk menampung pos dengan menyelesaikan satu siri tugas pembaikan kecil. Walau bagaimanapun, sehingga tiga daripadanya adalah penipu, yang dapat mensabotaj usaha -usaha mulia para krew dalam pelbagai cara – dan juga menikam mereka hingga mati. Apabila mesyuarat kecemasan dipanggil, atau badan dilaporkan, rakan -rakan boleh memilih suspek untuk dikeluarkan dari stesen, jadi seperti yang kita jelaskan di antara kami di antara kami Panduan Imposter, pengkhianat mesti mengelakkan kecurigaan di semua kos. Bagi orang yang baik, kami di antara kami panduan kru kami akan mengajar anda bagaimana menjadi detektif muktamad.

Permainan seperti Guys Fall: Lima Katak Berwarna Bersaing di Junktopia, sebahagian daripada Jackbox Party Pack 9

Pakej Parti Jackbox

Sekiranya keseronokan lucu dengan rakan-rakan adalah apa yang anda lakukan, maka tidak ada yang lebih baik daripada pek parti Jackbox yang dipisahkan sampingan. Sekarang dengan sembilan pek untuk dipilih, masing-masing dengan lima permainan individu, terdapat pilihan besar-besaran permainan mini multiplayer untuk dipilih dan bersaing-dari menjadi katak di Junktopia, untuk meletakkan kemahiran seni anda untuk ujian dalam pictionary- seperti menarik, atau menggunakan kemahiran pengetahuan umum anda untuk terus hidup dalam pesta pembunuhan trivia.

Permainan seperti Fall Guys: Seorang chef racoon comel memasak makanan berwarna -warni dalam overcooked 2

Overcooked! 2

Salah satu permainan co-op yang paling terkenal dengan tekanan, tetapi masih menjadi salah satu kegemaran kami, terlalu matang! 2 sangat sesuai untuk kumpulan sehingga empat rakan yang sangat sabar, lambat marah, dan tidak cenderung untuk menyalahkan orang lain atas kesilapan mereka sendiri. Semua kemahiran mengasah lelaki jatuh. Sebagai alternatif, anda boleh marah dan mengancam untuk membuang rakan -rakan anda lurus di dalam tong, bersebelahan dengan sushi yang mereka hancur.

Anda bermain sebagai tukang masak yang terlalu banyak bekerja, dalam perlumbaan menentang masa untuk melayani pelanggan lapar makanan yang betul. Anda perlu menguruskan beberapa tuntutan sensitif masa yang mengejutkan melalui kuasa kerja berpasukan. Berjaya memperbaiki aliran kerja dapur anda ke sains? Bagus untuk anda – sekarang cubalah di dapur di atas gunung yang licin. Sekarang lakukan dalam kegelapan. Sekarang lakukan di neraka. Permainan memasak biasanya tidak melibatkan lokasi tersebut, dan itulah sebabnya kami suka terlalu matang! 2 begitu banyak.

Itu adalah permainan PC terbaik seperti lelaki jatuh yang kami kenal, tetapi kami akan membuat anda mengemas kini dengan mana -mana permainan parti baru yang tersandung ke PC. Jika, dalam masa yang sama, anda bosan melawan rakan-rakan anda, bekerjasama dalam beberapa permainan co-op kegemaran kami yang tersedia, atau kehilangannya sama sekali dalam beberapa permainan cerita pemain tunggal. Sekiranya rayuan utama lelaki jatuh adalah kemampuannya, kami juga mendapat senarai permainan PC percuma yang terbaik yang anda boleh mendapatkan tangan anda juga.

Artikel Asal oleh Jen Rothery.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

20 permainan terbaik seperti ‘Fall Guys’

Mudah alih 2

Bila Kejatuhan Guys: Ultimate Knockout muncul pada tahun 2020, ia mengambil dunia dengan ribut. Permainannya adalah huru -hara tulen dengan cara terbaik – sebagai avatar berbentuk kacang jelly, pemain dari seluruh dunia hop dalam talian untuk mengambil bahagian dalam satu siri pertandingan untuk muncul sebagai pemain terakhir berdiri. Pertandingan itu termasuk perlumbaan kursus halangan, bermain permainan tag, melompat ke atas rasuk berputar untuk mengelakkan lantai jatuh & perangkap di bawah, dll. Kejatuhan Lelaki ‘ Pandai mengambil genre permainan royale yang bergaya telah diperjuangkan oleh banyak orang dan masih membawa pemain baru secara berkala. Sekiranya anda sedang mencari permainan yang sama yang menyediakan hijinks minigame parti yang lucu, maka pastikan anda memainkan mana -mana 20 permainan terbaik seperti Kejatuhan lelaki Kami telah memasukkan dalam senarai kami di bawah.

Permainan seperti ‘Fall Guys’

EGS Fallguys mediatonik S1 2560x1440 187AA50FAA014885D6702A0B632F848

Devolver Digital / Epic Games

1. ‘Boomerang Fu’

Kejatuhan lelaki menggunakan enjin fizik yang membuat semua melompat dan bopping yang berlaku di skrin tak terhingga lucu. Boomerang Fu menggunakan sistem fizik yang sama dalam permainan pertempuran enam pemain yang membolehkan anda mengalahkan rakan tempatan/dalam talian anda sebagai. kepingan makanan? Ya, anda membaca dengan betul! Dengan jadual yang terdiri daripada makanan setiap hari, kuasa liar, dan perangkap panggung yang licik untuk digunakan, pejuang parti yang cutesy ini melakukan tugas yang baik untuk menjadi dan membawa semua ketawa.

2. ‘Binatang geng’

Semua penyerang berwarna -warni hadir di Binatang geng diperbuat daripada komposisi badan gelatin. Dan terima kasih kepada pilihan yang unik dalam reka bentuk watak, mengawal mereka selalu membawa kepada detik -detik ketawa perut kerana gerakan yang tidak konvensional yang mereka gunakan ketika mereka berjuang dan bergerak di sekitar medan perang. Banyak item penyesuaian watak bermaksud anda boleh membuat pejuang berbentuk manusia dan haiwan. Dan sebaik sahaja anda mengambil bahaya setiap peringkat dan terbiasa dengan susun atur mereka, anda tidak akan mengalami kesukaran melancarkan lawan anda dari atas trak atau di luar bangunan.

3. ‘Cake Bash’

Sekarang bayangkan ini – anda mengambil alih peranan pastri yang lazat di kedai roti dan berusaha untuk dijalankan sebagai pembelian yang sangat dikehendaki oleh pelanggan. Tetapi impian itu tidak akan menjadi mudah untuk dijadikan kenyataan kerana terdapat tiga barangan roti lain yang ingin berada di kedudukan anda. Satu-satunya cara untuk memuktamadkan siapa yang akan dipilih adalah dengan bermain minigames di luar dinding. Dan apabila anda muncul sebagai pemenang semasa pusingan, anda akan diberi ganjaran dengan mata wang yang diperlukan untuk membeli tambahan yang menjadikan kek anda lebih lazat dan terdedah kepada menjaringkan mata bonus semasa sesi minigame seterusnya.

4. ‘Terlalu matang! Edisi khas + overcooked! 2 ‘

Kedua -dua yang pertama dan kedua Overcooked! Permainan adalah permulaan parti utama jika anda mempunyai sekumpulan pemain (dan juga bukan pemain!) di tempat anda. Sehingga empat pemain tidak jubah chef dan mesti bekerjasama untuk memasak dan menyajikan pelbagai hidangan. Twist yang menyeronokkan untuk formula itu perlu melaksanakan tugas -tugas penting semasa mempercepatkan platform bergerak, jalan, dan lokasi lain yang tidak terkandung di dalam dapur. Anda mesti cepat dan cekap membuat hidangan itu kerana anda tidak mahu pelanggan restoran anda meninggalkan dalam mood yang busuk! Dapatkan pakej dwi kedua-dua permainan ini dalam siri ini dan anda akan berakhir dengan salah satu permulaan parti co-op terbaru anda.

5. ‘Di antara kita’

Apabila anda menganggap permainan parti yang terbaik dan paling kerap dikemas kini seperti Kejatuhan lelaki, anda mesti membuang sejambak bunga di Di antara kita. Permainan potongan sosial yang paling popular di dunia mengambil alih dunia semasa pandemik dan masih disokong oleh pangkalan pemain yang sihat. Anda tahu gerudi di sini, orang – empat hingga 15 rakan kapal mengendalikan pekerjaan mereka sambil harus mencari peninjauan yang tidak menginginkan apa -apa selain mengucapkan kekacauan untuk meletus. Bermain sebagai penipu pembunuh sangat menyeronokkan, terutamanya apabila seluruh krew memilih krew yang salah untuk membuang kapal dan membolehkan anda terus merayau sebagai ancaman serius.

6. ‘Pindah keluar’

Selalu merupakan cadangan yang berisiko apabila anda mengupah rakan dan keluarga terdekat anda untuk membantu anda menggerakkan barang anda ke tempat baru. Yang bertajuk Pindah keluar mengamalkan keadaan dunia sebenar dan mengubahnya menjadi salah satu yang paling menyeronokkan (dan mungkin hanya!) bergerak simulator yang pernah anda mainkan. Permainan Co-op tempatan ini dilengkapi dengan enjin fizik yang merenung, jadi anda akan mendapat hasil lucu yang sama dari pemain yang gagal memindahkan perabot di beberapa lokasi yang tidak nyata.

7. ‘Havocado: Ragdoll Fighter’

Sekarang bayangkan enjin fizik trippy Kejatuhan lelaki dan Binatang geng, Tetapi dengan sekumpulan lebih banyak kenderaan dan senjata api yang anda ada. Semua itu datang untuk membuahkan hasil Havocado: Pejuang Ragdoll, yang meletakkan empat pemain di medan perang dan membolehkan mereka mengeluarkan masalah mereka dengan serangan huru -hara, senjata mesin, senapang, bahan peledak, dan juga tangki!

8. ‘Bergerak atau mati’

Anda perlu memperhatikan perubahan peraturan yang berkuat kuasa setiap 20 saat semasa anda dan tiga rakan anda terlibat dalam beberapa minigame yang unik. Bergerak atau mati Spin pandai pada pertandingan minigame menyimpan perkara yang segar semasa setiap playthrough. Dan dengan modifier yang berubah-ubah di siap, anda boleh menukar setiap perlawanan untuk membuang semua orang untuk gelung. Ketika datang ke permainan hebat seperti Kejatuhan lelaki, Anda mesti mempertimbangkan untuk mengambil permainan parti 2d ini untuk berputar.

9. ‘BattleBlock Theatre’

BattleBlock Theatre adalah kemunculan digital Xbox 360 yang berasal dari studio yang mengeluarkan penembak sampingan di peringkat atas Alien Hominid dan mengalahkan klasik ’em up Castle Crashers. Apa yang akan anda jumpa di sini adalah kursus halangan yang luas yang dapat ditangani dengan sendiri atau dengan rakan. Sekiranya anda menangkap diri anda berpeluh setiap kali anda dilemparkan ke dalam Kejatuhan lelaki permainan di mana platform yang jatuh boleh mengeja azab tertentu, maka anda akan mendapat keseronokan yang sama dari cabaran platform unik permainan ini. Kirimkan dinding melekit, lubang lonjakan, dan kolam air yang anda boleh tenggelam!

10. ‘Super Animal Royale’

“Hanya yang paling kuat bertahan.”Dalam kes Super Animal Royale, Haiwan sehari -hari yang anda gunakan untuk melihat lari secara bebas di sementara. Permainan 64-pemain 64-pemain ini adalah satu lagi ketagihan multiplayer dalam pembuatan jika anda memberi peluang-memilih haiwan antropomorfik kegemaran anda dan akan mengalir dengan senapang serangan anda adalah jenis senario permainan yang akan anda datang Kembali untuk lebih banyak.

11. ‘Pico Park’

Berikut adalah satu lagi multiplayer tempatan-cop-op yang meminta kerjasama yang besar antara dua hingga lapan pemain. Dan itu kerana semua orang perlu melompat di atas satu sama lain untuk membuat jambatan, melantun pemain lain untuk menjadikannya platform yang jauh, dan menyelesaikan tugas yang lain. Platformer teka -teki ini dan gimik panggung yang tersendiri adalah letupan untuk menyelam dengan rakan -rakan.

12. ‘Manusia jatuh rata’

Banyak ketawa akan meletus ketika anda dan tentera anda dari tujuh tokoh gumpalan manusia membuat setiap percubaan untuk menyelesaikan semua jenis brainteasers merentasi beberapa persediaan panggung yang paling sukar yang diketahui manusia. Jatuh manusia rata menghiburkan terima kasih kepada banyak pilihan penyesuaian watak, sistem fizik yang mencerminkan beberapa permainan hebat lain seperti Kejatuhan lelaki dalam senarai ini, dan penerokaan freeform di seluruh tahap yang direka dengan bijak.

13. ‘Bandit Getah’

Empat pemain boleh memanfaatkan penjenayah dalaman mereka di Penyamun getah, yang merupakan permainan yang berpusat pada pengambilan yang paling banyak dari semua orang yang anda mainkan. Di seberang beberapa mod permainan, anda perlu menyinggung perasaan untuk mengalahkan “penyamun” yang lain dengan bantuan perangkap dan senjata yang sampah setiap peringkat anda bertempur. Tetapi jangan lupa untuk merampas rampasan sebaik sahaja anda melakukan kerosakan yang mencukupi. Nota sampingan – Sekiranya anda suka Kejatuhan Lelaki ‘ tahap penyesuaian watak yang tinggi, anda juga akan menyukai pilihan penyesuaian di Penyamun getah.

14. ‘Crossy Road Castle’

Jalan Crossy adalah permainan mudah alih yang hebat yang diputar ke dalam beberapa pengalaman permainan yang sangat kompulsif. Salah satu permainan itu bernilai membuang ke senarai ini – Crossy Road Castle. Pendaki menara yang tidak berkesudahan ini menguji anda dan kemahiran kerja berpasukan rakan dalam talian anda kerana anda semua perlu memanjat setinggi mungkin sambil mengelakkan segala macam bahaya panggung kooky.

15. ‘Soviet Jump Game’

Anda akan berjuang untuk muncul sebagai pemain terakhir yang berdiri di antara 49 “kawan” yang lain semasa kegilaan platform di tengah-tengah pengalaman platformer 2D/pertempuran royale yang lebih tinggi ini. Permainan Jump Soviet membolehkan anda menghalang kemajuan pemain lain dengan melompat tepat di atasnya dan menyatukan diri dengan powerups yang dapat menipis kawanan semasa perlawanan yang dipanaskan.

16. ‘Battlegrounds yang benar -benar tepat’

Seperti namanya dengan jelas merujuk kepada, Battlegrounds yang benar -benar tepat cukup banyak parodi keseluruhan genre pertempuran royale. Itu bukan untuk mengatakan bahawa ia membuat jenaka genre yang berkembang pesat dan para pemain yang masih menyukainya, malah ia membesar -besarkan semua tropes generik permainan tersebut dan mashes mereka bersama -sama dengan cara yang sangat gembira. Permainan ini sama sekali tidak mengambil serius, dengan pemain bergelora seperti jeli dan persembahan visual yang buruk dengan tujuan. Dengan itu dikatakan, jika anda menyukai zaniness dan kegilaan yang berasal dari lelaki jatuh, permainan ini mesti dicuba.

17. ‘Stick Fight: The Game’

Sejauh permainan terbaik seperti Kejatuhan lelaki yang merangkumi laluan multiplayer yang sangat kompetitif dengan sentuhan permainan pertempuran, Stick Fight: Permainan patut dilihat. Dua hingga empat pemain dimasukkan ke dalam arena dengan angka kayu berkod warna mereka dan diberi kebebasan untuk bash dan meletupkan satu sama lain hingga mati. Sistem tempur berasaskan fizik dan pemilihan pemaju dan peringkat pemain yang tidak terhingga bermaksud mata anda akan selalu menjadi saksi kepada sesuatu yang segar di Brawler ini.

18. ‘Pikuniku’

Dunia yang aneh dan berwarna -warni Pikuniku pasti akan menarik perhatian pemain yang suka setiap bit Kejatuhan lelaki. Anda dan skuad co-op tempatan anda yang kelihatan aneh akan dilemparkan ke dunia yang tidak hangat dan cuddly kerana nampaknya. Untuk sampai ke bahagian bawah sifat sebenar homeworld anda, pemain perlu bersatu untuk menavigasi pelbagai peringkat, menghasilkan penyelesaian untuk sekatan jalan teka -teki yang masuk, dan membantu dengan pelbagai permintaan NPC penting.

19. ‘Pummel Party’

Bayangkan Brawler berbilang pemain purata anda mendapat inspirasi oleh Mortal Kombat dan menambah sedikit lagi. Katakan, “warna” ke pertempuran di tangan. Parti Pummel adalah permainan yang merayu kepada orang ramai yang lebih matang yang menginginkan keseronokan dan kekacauan yang sama yang mentakrifkan Kejatuhan lelaki. Duking It Out dengan sehingga lapan pemain di seluruh minigames yang menyeronokkan dan histeris yang akan meletakkan senyuman di wajah semua orang. Bersedia untuk melihat banyak darah yang tumpah oleh semua pemain malang yang anda jumpai.

20. ‘Guys Stumble’

Pada pandangan pertama, anda mungkin salah Lelaki tersandung untuk beberapa jenis kemas kini yang penuh dengan kandungan baru yang keluar untuk Kejatuhan lelaki selepas pelancaran. Tetapi pilihan terakhir ini dalam senarai kami sebenarnya adalah permainan keseluruhan yang membangkitkan detik -detik hiburan dan gangguan yang sama dengan inspirasi yang jelas oleh. Lelaki tersandung membolehkan sehingga 32 pemain membuat rehat untuk beberapa kursus halangan yang rumit dengan avatar mini dalam suasana pertempuran royale. Bunyi biasa? Sudah tentu, ia berlaku!

One37pm mungkin menerima pendapatan sekutu dari beberapa pautan dalam artikel ini.