Permainan terbaik seperti Borderlands 2023 | PCGamesn, 10 permainan seperti Borderlands untuk merampas dan menembak di | Gamesradar

Permainan seperti Borderlands untuk menghilangkan semua keperluan penembak looter anda

Walaupun ini adalah permainan terbaik seperti Borderlands, masih terdapat sekumpulan permainan co-op lain di PC untuk melompat dengan rakan-rakan, dan permainan FPS dengan banyak senjata dan gear untuk dijarah.

Permainan terbaik seperti Borderlands 2023

Dari penembak rooter dan tetapan apokaliptik ke capers co-op dan lelucon offbeat, kami telah mengumpulkan semua permainan terbaik seperti Borderlands di PC.

Best-games-like-borderlands

Diterbitkan: 24 Jul, 2023

Mencari beberapa permainan hebat seperti Borderlands? Sama ada anda kecewa dengan entri Borderlands terkini atau anda telah meletihkan setiap kawasan Pandora, telah menyelesaikan semua DLC, dan memerlukan cabaran baru, ada cukup pilihan di luar sana untuk melihat anda hingga Borderlands 4, bila -bila masa yang mungkin datang. Mungkin prospek yang benar -benar mengumpul dan mengkatalogkan lebih dari satu bilion senjata tidak begitu menggembirakan seperti yang anda harapkan.

Walaupun permainan ini seperti Borderlands tidak dapat merangkumi setiap bahagian dari apa yang menjadikan siri istimewa, sesetengah daripada mereka mendapat cukup dekat atau menawarkan sesuatu yang sangat berbeza dengan cukup sama dengan siri Gearbox untuk menimbulkan minat anda. Kami telah melihat senarai permainan PC terbaik kami dan panduan permainan PC percuma kami untuk mencari tajuk yang sesuai dengan setiap julat harga. Jadi sama ada humor, rampasan, koperasi, atau watak-watak yang berwarna-warni, berikut adalah permainan terbaik seperti Borderlands.

Permainan terbaik seperti Borderlands adalah:

Permainan seperti Borderlands: Menggunakan Leash Energy di Bulletstorm

Bulletstorm

The Humor of the Borderlands Games boleh dipukul atau terlepas cukup, tetapi apabila ia berfungsi, biasanya kerana ada sesuatu yang sangat luar biasa bermain di skrin. Bulletstorm mungkin tidak mempunyai co-op atau merompak kelayakan, tetapi ketika datang ke tindakan dan menulis itu pertandingan yang dibuat di syurga. Semua tindakan itu dicampur dengan bombast dan satu-liners cheesy kadang-kadang akan menimbulkan senyuman, walaupun ia tidak begitu merujuk diri sebagai permainan sempadan.

Tetapi rayuan di sini adalah mengenai senapang dan menetapkan kepingan. Seperti setiap penembak dari sekitar tahun 2010, Bulletstorm mempunyai gimik: anda boleh menendang, letupan, atau menggunakan tali tenaga untuk memindahkan musuh dan objek di sekeliling anda semasa anda melawan. Kadang -kadang gimiknya baik, dan dalam hal orang boleh terbang, gimik itu bernilai harga kemasukan sahaja. Booting musuh supaya mereka ditenggelamkan terhadap kaktus, menggunakan tali tenaga untuk menarik tong letupan dan kemudian menendang di sekelompok mengerang, melemparkan seorang lelaki jahat melalui udara dan kemudian melengkapkan kepala ketika mereka berpusing ke arah langit – mereka semua menghasilkan beberapa jenis bonus trickshot. Mereka sebagai ketagihan untuk mengumpul kerana mana -mana rampasan sempadan. Lihat jejak klip penuh Bulletstorm kami untuk melihat apa pendapat Jordan ke hadapan mengenai permainan.

Permainan seperti Borderlands: Trio of Heroes In Outriders

Outriders

Sekiranya Bulletstorm mendekati Borderlands maka Outriders, penembak rooter berasaskan ruang dari pemaju yang sama, mungkin perlawanan terbaik dalam senarai ini. Penembak orang ketiga ini mempunyai kelas, meja rampasan besar-besaran yang penuh dengan senjata mekanikal yang memuaskan, dan kisah utama co-op penuh untuk mengisar.

Premis ini adalah sedikit gritter daripada apa -apa dari Gearbox Studios dan anda tidak boleh mengharapkan banyak cahaya ketika anda menyelesaikan pencarian dan meneroka planet asing, tetapi orang luar benar -benar kuku pertempuran dan loot grind. Kemampuan tidak hanya merasa kuat dengan mereka sendiri, mereka berantai bersama-sama untuk membuat gabungan yang menghancurkan gerombolan, dan sementara penawaran awal senjata legenda tidak merasa terlalu luar biasa, kemas kini berikutnya telah memberikan senjata permainan dengan beberapa senjata yang sangat menyeronokkan. Anda boleh membaca ulasan Outriders kami untuk keputusan penuh kami.

Permainan-seperti-Borderlands-the-Outer-Worlds

Dunia luar

Jika anda seorang peminat Planet-Hopping Borderlands 3, Dunia Luar adalah permainan RPG orang pertama, dengan rasa humor sebagai cahaya sebagai bau kopi anda. Di sepanjang kisah utama selama 20 jam, anda akan melompat di antara pelbagai ruang angkasa di dua planet yang berbeza-menghadapi makhluk asing yang bermusuhan, makhluk bermutasi, dan kapitalis mati-matian.

Peminat Borderlands akan mengambil keselesaan dalam rampasan estetika yang berwarna-warni dan berlimpah, terutamanya dalam pameran senjata sains dunia luar, mulai dari laser standard untuk menyusut sinar, dan senjata senapang dan revolver lama-berfikir jakobs. Oleh itu, semasa anda boleh bercakap, menyelinap, atau menggodam jalan anda melalui banyak pertemuan, yakinlah anda masih boleh mengharapkan banyak penembakan dan banyak penjarahan, dengan sahabat yang tidak dapat dilupakan untuk boot. Beri ulasan dunia luar kami untuk melihat bagaimana permainan Obsidian bertumpu menentang pertandingan.

Permainan-seperti-Borderlands-Wasteland-3

Gurun 3

Sekiranya anda sedang mencari semua darah, keberanian, dan gore dari sempadan-ditambah beberapa kekacauan yang berkaitan dengan kiamat-kemudian Gurun 3 menendangnya, dengan makanannya sendiri untuk membunuh. Daripada sekadar menahan butang tetikus kiri dan menonton bar kesihatan habis, bagaimanapun, anda perlu tenang dan dikira dalam permainan strategi giliran ini. Jangan risau, walaupun terdapat banyak rampasan dan sistem RPG yang luas, dengan senarai watak -watak untuk Tinker dengan dan skuad untuk membuat anda sendiri.

Gurun 3 mengamalkan humor yang sama, tetapi pada tahap yang lebih sedikit, lebih banyak dewasa. Ini adalah permainan kiamat yang tidak menunjukkan belas kasihan dalam kedua -dua kecerdasannya dan persekitaran yang keras, tetapi ada banyak yang disukai jika anda seorang peminat Borderlands. Semak ulasan Wasteland 3 kami jika anda ingin tahu mengapa kami menganugerahkan permainan 9/10 yang sangat baik.

Permainan-seperti-Borderlands-Destiny-2

Takdir 2

Penembak Angkasa Bungie Mendarat dengan Mellow Thump, tetapi sejak pelancaran awalnya, kandungan telah dipam ke dalam penembak looter spacefaring ini untuk membuat permainan yang tidak dapat dikenali dari versi hari pelancarannya. Planet melompat dengan rakan-rakan dan mandi di lopak rampasan adalah tarikan utama di penembak orang pertama berbilang pemain Bungie, dan ia mempunyai formula yang sangat serupa dengan koperasi Borderlands 3, ketika anda melompat dengan teman-teman untuk menyelesaikan misi dan serbuan, menembak makhluk asing, dan menghidu rampasan kuat.

Apa yang anda tidak akan dapati di Destiny 2, adalah gaya seni yang berwarna-warni, watak-watak yang tidak menentu, dan humor bolshie-tetapi jika anda ingin merompak melalui ruang angkasa, pelepasan alien dengan rakan-rakan maka skop dunia terbuka Destiny 2 dan pilihan berbilang pemain adalah cara untuk pergi. Kajian Destiny 2 Lightfall kami melihat pengembangan yang paling terkini dan segala yang ditambahkannya kepada permainan. Anda boleh menyemak senarai misi cahaya Destiny 2 untuk melihat apa kempen yang ada di kedai, dan melengkapkan diri dengan Destiny Best Destiny 2 yang terbaru untuk menangani kandungan baru.

Permainan-seperti-Borderlands-The Division

Bahagian 2

Di hujung humour skala-seperti di dalamnya sama sekali tidak ada-adalah Divisyen 2, penembak rooter co-op yang lain yang mengambil kerja berpasukan dengan serius. Terdapat banyak rampasan jika anda bersedia untuk menceburkan diri jauh ke dalam zon gelap yang ditakuti dan mengambil pemain lain dan musuh AI.

Anda tidak akan menemui apa-apa skags atau spiderants dalam tetapan Washington pasca apokaliptik, tetapi ia bukan tanpa penjenayah yang meragukannya. Penembak Co-op gaya tentera melihat anda bekerjasama dengan rakan-rakan dalam talian untuk menyelesaikan aktiviti PVE serta serbuan, semuanya semasa mengambil penipu dan penjahat. Pasti ia berhadapan, tetapi jika anda memuja Borderlands kerana anda suka mencipta watak yang semakin berkuasa membina dan mengambil bahagian baru Bahagian 2 yang berkilat, maka Bahagian 2 mempunyai ciri-ciri dalam sekop. Sekiranya anda masih di pagar, lihat ulasan Divisi 2 kami untuk mendapatkan idea yang lebih baik mengenai apa yang menjadikan penembak orang ketiga Ubisoft begitu menghiburkan.

Permainan-seperti-Borderlands-Fallout-4

Fallout 4

Sekiranya anda mahukan permainan seperti Borderlands, anda Jangan Harus bermain dengan rakan-rakan, tetapan apokaliptik Fallout 4 adalah kesepian seperti yang diperoleh, selain dari rakan berkaki empat anda sebagai syarikat dan rakan-rakan/musuh/kenalan terpaksa yang anda buat sepanjang jalan. Lihatlah ulasan Fallout 4 kami untuk melihat mengapa kami memberikan permainan ini dengan skor 8/10 yang kuat.

Sebenarnya, kami akan pergi sejauh mengatakan Fallout 4 adalah permainan solo yang lebih baik daripada Borderlands 3, dan ia masih mempunyai dataran berdebu yang luas yang bertaburan dengan timbunan runtuhan dan musuh bermutasi untuk menembusi. Daripada hanya menembak dan merampas, anda perlu memperoleh sumber dan membina pangkalan untuk bertahan, tetapi jangan risau masih ada banyak penjelajahan untuk melaksanakan dan keseronokan mencari rampasan. Senjata itu tidak begitu aneh, tetapi ada beberapa senjata api yang benar -benar kreatif untuk dipetik dari tangan yang sejuk dan mati. Cuba beberapa mod Fallout 4 terkini jika anda ingin menjatuhkan bom atom pada permainan vanila anda.

Permainan-seperti-sempadan-diablo-3

Diablo 3

Diable 3 adalah hack atas ‘n slash gaming yang terbaik dan salah satu yang paling banyak dibincangkan dan permainan RPG terbaik ada. Walaupun kisahnya banyak dikehendaki, ia tidak seolah -olah naratif Borderlands 3 turun dengan baik dengan peminat sama ada, jadi sekurang -kurangnya satu perkara yang mereka ada bersama.

Story mengetepikan, Diablo 3 adalah rooter yang hebat yang penuh dengan musuh untuk pembunuhan dan banyak NPC untuk membeli dan menjual gear baru dari. Dengan sistem RPG yang kaya dan pokok kemahiran yang mendalam untuk melangkah ke sepanjang perjalanan playthroughs kempen, jika anda suka Borderlands untuk menembak tanpa henti dan menemui musuh dan kawasan baru dengan rakan-rakan maka ko-op Diablo 3 menawarkan banyak keseronokan yang sama dan tumpahan. Anda juga boleh mengawasi tarikh pelepasan Diablo 4.

Permainan-seperti-Borderlands-Warframe

Warframe

Warframe mungkin salah satu permainan PC percuma terbaik dengan kandungan yang terbentang sejauh banyak planetnya, dan anda boleh menjemput sehingga tiga rakan untuk bekerjasama dan meneroka lot. Sudah tentu, terdapat banyak rompakan, tetapi bukannya mengambil senjata legenda yang anda akan menguasai sumber untuk membuat rompakan yang kuat di kapal anda. Daripada kelas watak Borderlands, bingkai titular Warframes adalah apa yang akan anda pilih di antara ketika datang untuk mewujudkan gaya bermain kegemaran anda, tetapi masih ada beribu -ribu potensi Warframe membina jika anda suka membuat persediaan yang sempurna.

Ruang raksasa ini menerima kemas kini dan ekspansi yang tetap, sambil menambah jadual bingkai yang boleh dimainkan, kawasan dan planet baru untuk diterokai, dan kandungan lama yang menyempurnakan. Ini permainan yang mendapat banyak cinta dari kedua-dua pemaju dan pemain yang telah mengalahkan banyak, berjam-jam di salah satu permainan dunia terbuka yang terbaik.

Permainan-seperti-Borderlands-Tales-of-the-Borderlands

Kisah dari Borderlands

Baiklah, ini bukan permainan seperti Borderlands, kerana ia adalah Borderlands – tetapi tidak seperti yang anda tahu. Terdapat juga kes yang akan dibuat untuk Tiny Tina’s Wonderlands tetapi, uhh, kami akan berpegang pada satu permainan Borderlands pada satu masa. Bagi sesiapa yang tidak dikenali dengan permainan Telltale, cerita episod ini dibentangkan melalui pilihan dialog yang kurang menembak dan lebih banyak ketika anda bermula dari peristiwa Borderlands 2. Cerita ini berpusat di sekitar Rhys, Jack Wannabe yang tampan, dan impiannya menjadikannya sebagai penjahat hyperion besar di Pandora.

Masih berkongsi pemandangan yang sama seperti siri siri ini, tetapi bukannya merampas dan menembak, anda akan mengasyik jem. Jika anda mencari lebih banyak hati dan naratif tetapi dengan watak -watak zany yang sama, penyamun berdarah, dan landskap yang tandus – cerita dari Borderlands masih sangat banyak permainan sempadan, lengkap dengan wajah yang biasa dan kasar, humor yang tidak disengajakan. Sediakan diri anda untuk membaca panjang dengan kisah kami dari Kajian Borderlands yang memecah semua lima episod saga episod.

Walaupun ini adalah permainan terbaik seperti Borderlands, masih terdapat sekumpulan permainan co-op lain di PC untuk melompat dengan rakan-rakan, dan permainan FPS dengan banyak senjata dan gear untuk dijarah.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Permainan seperti Borderlands untuk menghilangkan semua keperluan penembak looter anda

Borderlands 3

Permainan seperti Borderlands adalah kira -kira satu perkara di atas segalanya: rampasan, dan banyaknya. Terdapat aspek lain dalam DNAnya, secara semulajadi – humor yang baik, watak -watak kacau, dan senapang yang hebat adalah semua komponen utama di Borderlands 3, selepas semua. Anda akan dapati semua itu dan lebih banyak lagi dalam permainan terbaik kami seperti Borderlands.

Dengan pelepasan cerita baru baru -baru ini dari Borderlands yang membuat kita jatuh cinta dengan dunia ini sekali lagi, tidak pernah ada peluang yang lebih baik untuk melompat ke dalam permainan dengan Big Forterlands Energy. Sama ada anda selepas permainan pemain tunggal atau sesuatu yang lebih terfokus bersama, di bawah anda akan menemui 10 permainan seperti Borderlands yang harus anda mainkan hari ini.

Takdir 2

Pemaju: Bungie
Platform: PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One, PC

Mudah salah satu permainan FPS terbaik yang ada sekarang, Bungie memberikan genre cat yang lebih serius dengan Destiny, epik ruang fantasi yang memohon pertempuran terbaik orang pertama Halo dan memusnahkannya bersama-sama dengan dunia terbuka bersama yang mengalahkan Pandora untuk skala dan skop. Jika anda sedang mencari lebih banyak sistem perkembangan tertentu dan kandungan permainan akhir gaya MMO, Destiny 2 akan berada di jalan anda. Ia juga mendapat beberapa permainan PvP yang sangat baik sehingga lengannya di Crucible jika anda bosan bermain dengan baik dan ingin meremehkan rakan anda.

Serius Sam HD: Pertemuan kedua

Pemaju: Croteam
Platform:
Pc

Penembak sekolah lama yang sama -sama menyeronokkan untuk bermain dengan sekumpulan kawan yang baik, Sam yang serius mendahului sempadan dengan agak lama tetapi sangat serupa dengan nada daftnya. Kelembutan Kamikaze yang tidak dapat dipenggal di Cabal Co-op anda akan menjadi tetap ketika anda mengisi gelombang teror yang penuh dengan plumbum. Walaupun ia tidak dapat bersaing dengan senarai senjata api Borderlands, senjata yang dipamerkan penuh dengan senapang dan bahan peledak yang memuaskan. Persekitaran yang menawan, selalunya menyendiri dan reka bentuk musuh yang unik harus membuat anda kembali lagi – tidak ada apa -apa seperti merobek tentera yang menyerang makhluk asing dengan pasangan anda di belakang.

Risiko Hujan 2

Pemaju: Hopoo
Platform: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Sayang indie dengan gelung permainan Borderlands-esque yang ketagihan, Risiko Hujan 2 adalah sekuel 3D untuk pembuat permainan Hopoo Games Smash yang membolehkan empat pemain dan pengurusan item yang sengit. Anda boleh mengkaji membina dan bermain sebagai suite watak yang berbeza yang masing -masing mempunyai kemahiran pelengkap mereka sendiri. Setiap peringkat adalah seperti misi Borderlands yang lebih terkandung, lengkap dengan pertempuran bosnya sendiri kerana anda mengambil risiko untuk mempertahankan teleporter yang membolehkan anda bergerak di antara dunia. Dengan slider kesukaran yang tidak terbatas dan mekanik roguelike yang menarik dan rahsia yang ingin tahu, Risiko Hujan 2 akan sesuai untuk pemain Borderlands yang mencari putaran yang menyegarkan pada formula.

Kisah dari Borderlands

Pemaju: Telltale
Platform: PS4, Xbox One, PC, Android, iOS

Bagi peminat Borderlands yang tidak dapat mencukupi gaya penulisan permainan dan dunia yang kaya, Tales dari Borderlands adalah pengembaraan naratif Telltale yang ditetapkan dalam lingkungan permainan. Dengan pelbagai watak-watak baru yang bertenaga dan ditulis dengan baik (dan banyak datang yang sejuk), sukar untuk tidak dibungkus dalam cerita pantas, yang bergegas di antara kepingan yang ditetapkan dan menyampaikan kecerdasan, humor dan adrenalin dalam pakej yang lebih santai. Walaupun ia tidak mempunyai apa-apa tembakan yang mungkin anda gunakan, ia masih merupakan kisah mencengkam yang baik dimainkan-sebenarnya, ia adalah salah satu permainan Borderlands terbaik sepanjang masa.

Kemarahan 2

Pemaju: Perisian ID
Platform: PS4, Xbox One, dan PC

Terbaru Bethesda adalah sekuel untuk kemarahan yang sangat membosankan tetapi secara mekanikal, yang nampaknya telah menyerap semua warna pelangi di mesin basuh dan menaikkan ante dari segi kemustahilan, mengambil daun dari buku yang baik dari Borderlands. Walaupun watak -watak itu tidak dapat bersaing di jabatan pesona, mereka pasti sesuatu yang perlu dilihat ketika anda menjaga persekitaran yang bervariasi melalui keluhan dengan kuasa besar anda. Pengalaman solo yang tegas, Rage 2 jarak dari akar penembak looter Borderlands tetapi akan menggembirakan pemain mencari permainan renyah dan naratif yang lebih terkandung. Keupayaan untuk meluncur dan menenun di sekitar sebatian untuk mendapatkan kejatuhan musuh yang tidak curiga mungkin hanya ubat untuk peminat penembak yang dibakar di sempadan.

Bahagian 2

Pemaju: Ubisoft
Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One

Versi yang lebih serius dan halus dari penembak rooter, Divisi 2 sama seperti Grafts banyak ciri-ciri mmo-lite yang dialu-alukan ke dalam pergaduhan dan bingkai di sekitar hawkish, sama sekali tidak mengambil politik di Washington dystopian d.C. Walaupun cerita suram meninggalkan banyak yang diinginkan, ia membuatnya dengan menyediakan permainan yang sangat memuaskan. Perasaan menembak itu sendiri adalah kecanduan, dan slot gelung maklum balas dan gear akan membuat anda menghancurkan dan kembali lagi, terutamanya jika anda meyakinkan beberapa rakan untuk menyertai anda. Zon Gelap adalah tarikan uniknya yang unik, percubaan sosial dalam salah arah dan pengkhianatan yang boleh kehilangan anda beberapa kawan yang baik jika anda tidak memainkan kad anda dengan betul. Bahagian 2 masih disokong oleh Ubisoft, dan ini salah satu permainan dalam talian terbaik yang tersedia sekarang.

Bulletstorm

Pemaju: Orang boleh terbang
Platform: PS4, Xbox One, PC, dan Nintendo Switch

Pemaju permainan Poland Orang boleh terbang terkenal dengan pertalian mereka untuk penembak yang bergaya berikutan pelepasan ubat penahan sakit yang sangat baik, tetapi kepercayaan ini kemudiannya disusun oleh Bulletstorm, salah satu yang lebih unik i.PS untuk tiba dalam dekad yang lalu. Pengalaman arked dengan fungsi serangan skor co-op, permainan ini berlebihan dalam setiap pengertian, memberi ganjaran kepada pemain kerana kreatif dalam pendekatan mereka ke arah mengubah legiasi musuh-musuh yang menggerutu menjadi kabus merah. Borderlands jelas jiran terdekatnya memandangkan nada dan senapang yang bergaya, yang bermaksud peminat siri penembak gearbox akan merasa tepat di rumah di dunia bodohnya.

Tiny Tina’s Wonderlands

Pemaju: Kotak gear
Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One

Mungkin Ultimate Permainan seperti Borderlands: Tiny Tina’s Wonderlands adalah spin-off yang huru-hara yang akan mengetuk anda dari Pandora dan menjadi permainan D & D yang tidak terkawal yang dihoskan oleh salah satu watak paling berwarna-warni Borderlands. Tiny Tina’s Wonderlands mempunyai jumlah senjata yang tidak masuk akal, beberapa senario yang benar-benar keterlaluan, dan dibina sekitar empat pemain bersama. Sekiranya anda mencari sesuatu Seperti Borderlands tetapi tidak mahu tersesat terlalu jauh dari formula, anda akan mempunyai masa yang mengagumkan dengan Tiny Tina’s Wonderlands.

Warframe

Pemaju: Ekstrem digital
Platform: PS4, Xbox One, PC, dan Nintendo Switch

Tajuk tindakan orang ketiga yang telah meletup dalam populariti sejak beberapa tahun kebelakangan ini, Warframe adalah sebuah funhouse percuma untuk bermain di mana pemain merancang pahlawan ruang purba mereka sendiri dan bekerjasama untuk menyelesaikan misi yang dihasilkan secara prosedur, menaik taraf keupayaan mereka ketika mereka maju. Warframe mempunyai salah satu komuniti dalam talian yang terbaik dan permainan ini menerima kemas kini yang berterusan, dengan pemaju secara konsisten menambah ciri -ciri baru yang menarik melalui ekspansi yang menggoncang permainan dan naratif. Permainan ini lebih mudah diakses berbanding sebelum ini, dengan penembak yang terdapat di Nintendo Switch pada akhir 2018 – ia memberikan buzz yang sama ke Borderlands dan patut dilihat jika anda mahukan penembak rooter yang bercita -cita tinggi yang memberi anda banyak alasan untuk Kembali untuk lebih banyak lagi.

Habis hari 2

Pemaju: Perisian Overkill
Platform: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch

Sekiranya anda memerlukan rehat dari kekacauan dan kekacauan pistol dan mahu lebih banyak taktik dan stealth dalam penembak co-op anda, Payday 2 harus berada di bahagian atas senarai anda untuk bermain selepas anda bosan dengan Borderlands. Walaupun anda boleh bersungguh-sungguh jika perlu, tumpuannya adalah pada komunikasi dan sleuthing semasa anda mengkaji pokok kemahiran dan membuat kombo jenayah yang sempurna untuk membongkar bank dan sebatian keselamatan tinggi. Setiap heist reaktif boleh jatuh dalam beberapa saat, mewujudkan rasa adrenalin yang terasa di setiap peta. Dengan beberapa mekanik rampasan estetik yang menyeronokkan dan nada yang sama bodoh, Payday 2 sangat berbalo.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.