Permainan survival zombie 10 teratas untuk bermain pada tahun 2023, permainan top-down zombie · bermain dalam talian secara percuma

Zombie · Top-Down · Permainan Dalam Talian Percuma

Harga: N/a

Survive The Zombie Apocalypse: 10 permainan survival zombie teratas untuk PC

Sepanjang dekad yang lalu, Zombie Survival Games terus berkembang popular ketika pemain melihat untuk menguji kemahiran mereka terhadap undead. Dengan jalan cerita yang mendalam dan permainan yang sengit, permainan zombie menawarkan pemain pengalaman mendebarkan yang pasti akan membuat anda berada di jari kaki anda. Sekiranya anda peminat permainan survival zombie dan anda sedang mencari yang terbaik di PC, anda telah datang ke tempat yang betul. Dalam senarai ini, kami telah menyusun sepuluh permainan survival zombie teratas untuk PC yang menawarkan pemain gabungan seram, strategi dan tindakan yang unik.

Dari klasik yang dikasihi seperti The Walking Dead dan Pendirian terakhir kepada siaran baru seperti Hari berlalu dan Hari sebelum, Permainan ini pasti akan membuat anda berada di pinggir tempat duduk anda ketika anda berjuang untuk bertahan melawan gerombolan undead. Sama ada anda seorang peminat survival zombie yang berpengalaman atau bertelur segar, permainan ini pasti memberi anda jam hiburan. Oleh itu, ambil senjata anda dan bersiaplah untuk menghadapi undead – sudah tiba masanya untuk melihat apakah anda mempunyai apa yang diperlukan untuk bertahan!

Apakah permainan survival zombie terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023?

The Walking Dead: Musim Akhir

The Walking Dead: Musim Akhir adalah salah satu permainan zombie terbaik dengan jalan cerita cawangan yang anda cari. Berdasarkan novel grafik yang popular dengan nama yang sama, pemain mengambil peranan Clementine, yang merupakan mangsa yang berpengalaman yang ditugaskan untuk menavigasi bahaya dunia pasca apokaliptik yang dipenuhi dengan mayat dan hidup. Menampilkan permainan immersive, jalan cerita yang menyayat hati dan perkembangan watak yang kaya, ansuran terakhir dalam The Walking Dead Francais adalah mesti bermain untuk peminat siri dan permainan survival zombie secara umum. Tidak mengejutkan, permainan ini diterima dengan baik dengan naratif emosi dan interaksi watak yang kuat yang disebut sebagai bidang pujian tertentu, sehingga menjadikannya entri yang menonjol dalam genre survival zombie. Salah satu faktor utama yang menyumbang kepada kejayaan ‘The Walking Dead: The Final Season’ adalah perkembangan watak yang berkualiti tinggi, dimungkinkan dengan menggunakan perkhidmatan reka bentuk & pemodelan watak 3D. Perkhidmatan ini membolehkan pencipta untuk membangunkan watak -watak yang realistik dan kompleks yang dapat disambung oleh pemain pada tahap yang lebih mendalam. Penggunaan reka bentuk dan perkhidmatan pemodelan watak 3D maju bukan sahaja meningkatkan pandangan visual permainan tetapi juga menyumbang kepada naratif emosi yang memberi kesan kepada siri ini. Ini menekankan pentingnya melabur dalam perkhidmatan reka bentuk & pemodelan watak 3D untuk mewujudkan pengalaman permainan yang menarik dan tidak dapat dilupakan.

Tarikh Siaran: 2018

Harga: $ 19.99

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai The Walking Dead: Musim Akhir? Tekan di sini.

Keadaan kerosakan 2

Dibangunkan oleh Undead Labs, Keadaan kerosakan 2 adalah permainan survival zombie yang popular yang tugas pemain dengan membina dan menguruskan komuniti mereka sendiri semasa kiamat zombie. Dengan menugaskan pemain dengan keperluan untuk memberi tumpuan kepada pengurusan sumber dan bangunan asas, permainan ini menyediakan pemain dengan gabungan unik permainan yang penuh aksi dan membuat keputusan strategik. Hanya terdapat beberapa permainan zombie dengan bangunan asas yang membolehkan anda membina komuniti seperti di Keadaan reput, Dan atas sebab itu, itu salah satu yang terbaik. Untuk bertahan, pemain mesti membuang bekalan, merekrut mangsa baru dan mempertahankan pangkalan mereka daripada gelombang undead yang tidak henti -henti. Keadaan kerosakan 2 juga mempunyai dunia terbuka yang dinamik yang dapat diterokai oleh pemain dalam usaha mereka untuk merompak, mangsa dan rumah baru. Jika anda sedang mencari dunia terbuka yang besar untuk bertindak sebagai taman permainan apokaliptik anda, maka Keadaan kerosakan 2 ada di sana sebagai salah satu permainan survival zombie terbaik yang boleh anda mainkan di PC dan Xbox.

Mungkin pada tahun 2023 kita akan melihat keadaan kerosakan 3, yang kita tahu sedang dalam pembangunan. Sekiranya anda sedang mencari permainan zombie baru pada tahun 2023, State of Decay 3 diharapkan akan menjadi salah satu yang terbaik. Ia hanya perlu dibebaskan terlebih dahulu!

Tarikh Siaran: 2018

Harga: $ 14.99

Keadaan kerosakan 2? Tekan di sini.

7 hari mati

7 hari mati adalah permainan survival zombie yang ditetapkan dalam dunia terbuka yang luas, namun sepenuhnya. Setelah dibebaskan pada tahun 2013, permainan ini terus dikemas kini dan telah menjadi kekuatan ke kekuatan. Dari bangunan asas dan kerajinan ke pencarian dan penerokaan, pemain tidak akan pernah kekurangan perkara yang harus dilakukan 7 hari mati. Untuk bertahan melawan gerombolan undead yang berkeliaran di dunia, pemain mesti mengumpulkan sumber, barang kraf, dan membina tempat perlindungan. Terdapat juga sistem meratakan yang membolehkan pemain menjadi lebih berkuasa dan mahir semakin lama anda bertahan. 7 hari mati Bukan hanya satu pengalaman pemain tunggal, bagaimanapun, kerana permainan ini juga membolehkan anda bekerjasama dengan sekumpulan rakan supaya anda dapat bertahan dalam kiamat zombie dan membina komuniti anda sendiri bersama. Permainan zombie dengan mod co-op sukar didatangi, tetapi ada sedikit yang lebih menyeronokkan daripada 7 hari mati.

Tarikh Siaran: 2013

Harga: $ 24.99

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai 7 hari mati? Tekan di sini.

Dayz

Dayz adalah salah satu permainan survival zombie yang paling popular dan sering dilihat sebagai puncak genre. Permainan ini mempunyai penekanan yang kuat terhadap mekanik survival dan terkenal dengan realisme dan perhatiannya terhadap perincian bahawa tugas -tugas pemain dengan mengekalkan tahap kesihatan, kelaparan, dan dahaga watak mereka. Bukan itu sahaja, tetapi terdapat sistem perubatan yang kompleks yang menambah cabaran selanjutnya dalam hidup di dunia pasca apokaliptik ini. Pemain juga mesti bertanding dengan ancaman pemain lain kerana permainan ini sangat terfokus di sekitar PVP. Kerana permainan terbuka dan mendalamnya, Dayz menawarkan pengalaman permainan yang unik dan sengit. Permainan ini terkenal dengan grafik yang realistik dan perhatian terhadap perincian, yang membantu membawa dunia pasca apokaliptik.

2018

Harga: $ 44.99

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai Dayz? Tekan di sini.

Projek Zomboid

adalah satu permainan survival zombie yang telah mengalami letupan populariti sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Boleh dikatakan, itu kerana ia telah terkenal dengan permainan yang realistik dan mendalam, serta dunia terbuka yang besar. Untuk bertahan, pemain mesti mengumpulkan sumber, membina tempat perlindungan, dan barang kraf untuk bertahan melawan gerombolan undead. Sekiranya anda mencari permainan zombie dengan sistem kerajinan, Projek Zomboid Adakah anda telah dilindungi! Permainan ini juga mengandungi perkembangan watak yang mendalam dan mekanik kelangsungan hidup kerana pemain mesti mengekalkan kesihatan, berat badan, kelaparan dan dahaga mereka, serta keadaan mental mereka. Dengan permainan yang mendalam dan dunia terbuka, Projek Zomboid menawarkan pengalaman permainan yang unik dan sengit. Ia juga merupakan salah satu daripada beberapa permainan zombie dengan permainan kenderaan, dan dengan lebih banyak kemas kini dan ciri yang dirancang sepanjang 2023, Projek Zomboid harus terus berjalan dari kekuatan ke kekuatan!

Tarikh Siaran: 2013

Harga: $ 19.99

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai Projek Zomboid? Tekan di sini.

Yang terakhir dari kita Bahagian I

Walaupun berusia hampir sepuluh tahun, Yang terakhir dari kami Bahagian 1 adalah satu permainan yang anda hanya perlu bermain di PC pada tahun 2023. Terletak di dunia pasca apokaliptik yang telah dimusnahkan oleh kulat yang mematikan, pemain menganggap peranan Joel, seorang yang selamat namun selamat yang dicintai yang ditugaskan untuk mengiringi seorang gadis muda bernama Ellie di seluruh negara dalam usaha mencari penawar untuk virus itu. Di sepanjang jalan, pemain perlu membuang sumber, senjata dan barang -barang kraf dan melawan kedua -dua makhluk yang dijangkiti dan musuh manusia yang bermusuhan untuk berjaya dalam perjalanan mereka. Dengan fokus pada permainan yang realistik dan cerah, serta memaparkan cerita yang benar -benar mencengkam, Yang terakhir dari kami Bahagian 1 Adakah mesti bermain untuk peminat genre survival. Tidak ada permainan zombie yang mempunyai persekitaran atmosfera lebih baik daripada Yang terakhir antara kita.

Tarikh Siaran: 2023

Harga: $ 59.99

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai Yang terakhir dari kita Bahagian I di PC? Tekan di sini.

Hari berlalu

Hari berlalu adalah permainan zombie pengembaraan tindakan yang ditetapkan di Pacific Northwest. Pemain mengawal Deacon st. John, bekas pelanggaran yang berjuang untuk bertahan dalam dunia pasca apokaliptik yang telah menyaksikan kebanyakan manusia dihapuskan oleh virus misterius. Pemain boleh mengharapkan untuk menghancurkan bekalan, membuat barang -barang dan melawan gerombolan undead – tidak ada permainan zombie yang dilakukan gerombolan seperti Hari berlalu! Permainan ini mempunyai dunia terbuka yang luas, yang membolehkan pemain kebebasan untuk meneroka pelbagai persekitaran dan pencarian lengkap pada kadar mereka sendiri. Di samping melawan zombi, Deacon juga harus bertanding dengan bahaya lain, seperti puak manusia saingan dan bahaya alam sekitar. Dengan permainan yang mendalam, grafik yang menakjubkan, dan jalan cerita yang menarik, Hari berlalu telah mendapat pujian yang meluas dari pemain walaupun mendapat ulasan yang kurang bersemangat dari pengkritik.

Tarikh Siaran: 2019

Harga: $ 49.99

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai Hari berlalu? Tekan di sini.

Pendirian terakhir: selepas

Pendirian terakhir: selepas adalah permainan zombie yang penuh aksi yang dibangunkan oleh Con Artist Games (pencipta yang popular Pendirian terakhir siri). Dalam permainan atas ke bawah ini, pemain mengambil peranan seorang yang selamat meneroka runtuhan tamadun ketika anda membuang bekalan untuk membuat senjata dan barang-barang lain. Menggunakan kemahiran stealth dan tempur untuk terus hidup, pemain juga dapat membuka kunci mutasi yang kuat untuk meningkatkan kebolehan mereka. Ciri sejuk Pendirian terakhir: selepas Adakah ketika seorang yang terselamat mati, pemain dapat memulakan permainan lagi sebagai watak baru dengan membuka kunci berdasarkan kemajuan mereka dari larian sebelumnya.

Tarikh Siaran: 2021

Harga: $ 24.99

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai Pendirian terakhir: selepas? Tekan di sini.

Mati Light 2: Tetap Manusia adalah permainan survival zombie yang menempatkan pemain di kasut pengembara yang memulakan usaha untuk mendedahkan kebenaran tentang masa lalu mereka. Ditetapkan dalam dunia terbuka yang terperinci dan luas, Mati Light 2 Menawarkan pengalaman permainan yang mendalam dan atmosfera di mana bahaya bersembunyi di sekitar setiap sudut. Pemain juga mesti meningkatkan kemahiran tempur mereka dan kebolehan parkour untuk mempunyai peluang untuk bertahan, terutamanya pada waktu malam di mana yang dijangkiti menjadi lebih aktif dan berbahaya – kitaran siang dan malam dinamik ini menambah lapisan tambahan cabaran dan strategi untuk Mati Light 2.

Tarikh Siaran: 2022

Harga: $ 59.99

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai Mati Light 2: Tetap Manusia? Tekan di sini.

Hari sebelum

Sehari sebelum di stim

Hari sebelum adalah permainan survival mmo zombie yang akan ditetapkan di Amerika pasca-pandemik. Di dunia ini, yang telah ditimpa oleh yang dijangkiti, pemain perlu membangkitkan sumber dan berjuang untuk bertahan terhadap kedua -dua pemain yang dijangkiti dan lain -lain yang pasti akan menginginkan semua yang anda miliki. Hari sebelum Ciri-ciri pelbagai senjata yang realistik, serta kenderaan terperinci yang dapat dipandu oleh pemain untuk meneroka dunia terbuka yang luas yang mengandungi pelbagai bioma yang berbeza. Hari sebelum Nampaknya menjadi permainan yang mendebarkan dan mencabar yang pasti merayu kepada peminat genre survival zombie. Mudah -mudahan, Hari sebelum akan memenuhi harapan untuk dianggap sebagai salah satu permainan zombie baru yang terbaik pada tahun 2023.

Tarikh Siaran: ETA 2023

N/a

Mahu mengetahui lebih lanjut mengenai Hari sebelum? Tekan di sini.

Pemikiran penutupan

Genre survival zombie telah datang jauh dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan kini terdapat banyak permainan yang hebat untuk dipilih. Sama ada anda sedang mencari pengalaman pemain singl yang mencabar dan mendalam atau pengembaraan multiplayer yang mendebarkan, terdapat permainan zombie di luar sana untuk anda. Dari dunia terbuka Dayz ke permainan koperasi 7 hari mati, Pilihannya benar -benar tidak berkesudahan. Oleh itu, ambil senjata anda dan bersiaplah untuk mengambil undead – masa depan kemanusiaan ada di tangan anda!

Zombie · Top-Down · Permainan Dalam Talian Percuma

Main permainan dalam talian percuma yang mempunyai elemen dari genre “zombie” dan “top-down”. Pilih permainan dan mainkannya dalam talian sekarang, tanpa muat turun atau pendaftaran diperlukan!

 1. Zombi lagiZombi lagi bertindak
 2. Komander CubeStrategi Komander Cube
 3. Maze jangkitanMaze survival jangkitan
 4. UndergraveTeka -teki Undergrave
 5. Drift ApocalypseTindakan Apocalypse Drift
 6. Wabak matiZombie wabak mati

Klik di sini untuk menambah kami di desktop anda . Sekiranya anda mahu

 • Zombie Madness Arcade
 • Shootup.ioMelonjak.survival io
 • Cube Battle RoyaleSurvival Battle Royale Cube
 • SwingshotKetepatan swingshot
 • Zombeat.ioZombeat.Io mengejar
 • Tindakan Zombie Derby (2019)
 • Puppet CemeteryPuppet Cemetery Shooter
 • Yorg.io 3Yorg.Strategi IO 3
 • Dungeons & ZombiesTeka -teki Dungeons & Zombies
 • Pemburu Zombie: ArenaPemburu Zombie: Penembak Arena
 • Zon terhadMenembak zon terhad
 • Pembunuh ZombieZombie Killers menembak
 • Arena wabak zombieSurvival arena wabak zombie
 • Zombain.ioZombain.survival io
 • Kad lanunKad lanun RPG
 • Bayi Zombie BlockySurvival Baby Zombie Blocky
 • Kiri 4 matiKiri 4 penembak mati
 • Ketamakan kuburSlasher tamak kubur
 • Kubu terakhirPertahanan kubu terakhir
 • ZOMBRAWLTindakan Zombrawl
 • Tinggalkan saya sendiriTinggalkan saya kemahiran sendiri
 • Garage ApocalypseSurvival kiamat garaj
 • Mutasi ZombieTeka -teki mutasi zombie
 • Arena AngkasaSpace Arena Shooter
 • Zombie membunuh spreeZombie Membunuh Tembakan Spree
 • Trak makanan zombiePengurusan Lori Makanan Zombie
 • Reaper of the UndeadReaper of the Undead Shooting
 • Zomburger 2: Dendam PasarZomburger 2: Pertahanan Dendam Pasar
 • Super Zombi lagiSuper Zombi Lagi Penembak
 • Pek kuburPek teka -teki Graves
 • Zombie dilahirkan semulaZombie Reborn Shooter
 • Pixel Zombie Shooter 2017Pixel Zombie Shooter 2017 Shooting
 • Super Smash MonstersSuper Smash Monsters Shooting
 • Pemacu undeadTindakan pemacu undead
 • Darah yang dijangkitiTindakan darah yang dijangkiti
 • Penurunan kemanusiaanPenurunan penembak kemanusiaan
 • Monster RushMonster Rush Arcade
 • ISaya masuk. Pengembaraan
 • Hari -hari gelapHari -hari gelap bertahan hidup
 • The HaunteningArked menghantui
 • Footbrain American Football
 • Permainan zombie atas ke bawah

  Animasi atas zombie

  Jumaat, 6 Mac 2015 – 12:03

  • 2D – Watak Lengkap
  • Bomblast
  • Aset penembak atas ke bawah taktikal Godot 2D
  • Tutorial Konita – Membuat Penembak Zombie Top Down di Scratch
  • Lebih dari Koleksi Seni Atas Bawah
  • Pixelart-Game
  • Aset QND002
  • The_outbreak (tajuk kerja)
  • Aset ke bawah
  • Contoh ke bawah
  • Pandangan ke bawah
  • Aset atas

  Pratonton

  Set animasi zombie yang cepat ke bawah saya menguji tulang belakang ketika pertama kali keluar. Saya dieksport pada resolusi penuh, tetapi mungkin kelihatan terbaik pada resolusi separuh atau suku.

  1. Zombie_idle
  2. Zombie_move
  3. Zombie_attack

  Ada – jika anda merasa seperti mengkredit, saya tidak akan mengatakan tidak 🙂

  Notis Hak Cipta/Atribusi:
  Riley Gombart atau Chessmasterriley

  tds_zombie.zip

  tds_zombie.zip 1.9 MB [21983 Muat turun (s)]

  • Log masuk atau daftar untuk menyiarkan komen

  Komen

  menyertai 8 tahun 10 bulan yang lalu

  Seni hebat ! Bolehkah anda membuat animasi kematian? “

  • Log masuk atau daftar untuk menyiarkan komen

  menyertai 8 tahun 6 bulan yang lalu

  Saya mungkin akan meninggalkan aset ini kerana diberi animasi kematian memerlukan animasi tangan kerana perubahan perspektif (kecuali orang yang cukup menginginkannya). Walau bagaimanapun, saya akan menambah beberapa zombie sprite yang sepadan dengan aset saya yang selamat dan saya pasti akan memasukkan animasi kematian dengan mereka.

  • Log masuk atau daftar untuk menyiarkan komen