Permainan Superhero Terbaik di PC | PCGamesn, permainan superhero terbaik untuk memberi anda kompleks wira | Gamesradar

Permainan superhero terbaik untuk memberi anda kompleks wira

Ya, permainan superhero buku komik tidak eksklusif untuk Marvel atau DC, dan ya, penerbit komik lain juga boleh mendapatkan permainan yang hebat juga. Kami masih menunggu pada tahun 2000AD dan pemberontakan untuk membuat permainan Hakim Dredd yang sempurna – tolong, oh tolong. Tetapi, dalam masa yang sama, siri The Darkness Cow Top telah mempunyai dua penembak hebat, yang semestinya akan menampakkan anda. Malangnya, permainan pertama dari Starbreeze tidak tersedia di PC, tetapi sekuel dari pemaju Warframe Digital Extremes adalah – dan bernasib baik ia adalah perjalanan keseronokan.

Permainan superhero terbaik di PC

Dari Klasik Batman Adventures to Cult kegemaran seperti The Darkness 2, inilah pilihan utama kami untuk permainan superhero terbaik yang dimainkan di PC.

Permainan Superhero Terbaik di PC

Diterbitkan: 15 Sep 2023

Apakah permainan superhero terbaik di PC? Lagipun, dunia mempunyai demam buku komik. Lihatlah dan anda akan melihatnya: Biff-ing dan pow-ing antara satu sama lain untuk mencari permainan superhero terbaik. Orang yang mempunyai tuala yang dipatenkan ke bahu mereka menyelam ke kedai-kedai, mencari dengan visi bukan X-ray untuk permainan DC yang terbaik, sementara mereka yang mengayunkan tutup bin merah, putih, dan biru yang dicat perunikan Internet untuk senarai permainan Marvel yang terbaik.

Sebelum ciri ini spiral ke dalam rujukan komik yang tidak dapat dielakkan, berikut adalah senarai permainan superhero terbaik yang boleh anda mainkan di PC, termasuk dua permainan Batman terbaik. Itu semestinya cukup kebaikan super berkuasa untuk membuat anda bahagia sehingga tanah blockbuster seterusnya. Dan permainan PC terbaik juga hebat.

Permainan superhero terbaik adalah:

Permainan PC Terbaik - Marvel

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Hanya ketika kami menyangka Insomniac telah mencipta permainan Spider-Man terbaik pada tahun 2018, mereka pergi ke depan dan mengeluarkan Spider-Man: Miles Morales. Permainan mandiri ini bertindak sebagai pengembangan kepada pengembaraan Peter Parker, meletakkan pemain di kasut Miles Morales ketika dia memulakan perjalanannya sebagai superhero yang bercita -cita. Mengalami perjalanan Miles ketika dia belajar dengan cara yang sukar bahawa kehidupan seorang superhero dapat sangat menuntut.

Tidak seperti Peter, Miles dapat memanfaatkan kekuatan letupan bio-elektrik ‘, memberikannya akses kepada set kemahiran baru. Semasa anda maju melalui permainan, musuh mula memakai perisai khas untuk melindungi diri mereka dari kebolehan baru Miles. Ini memberikan pertempuran lapisan kedalaman tambahan kerana anda kini perlu berfikir dua kali mengenai bagaimana anda mendekati setiap perjuangan, dengan teliti mempertimbangkan sumber yang bernilai menggunakan bergantung pada siapa yang anda berjuang.

Versi PC Miles Morales secara teknikal lebih tinggi daripada apa yang anda boleh alami di PlayStation 5, yang menampilkan sokongan untuk monitor ultrawide, kadar penyegaran yang tinggi, dan pilihan pengesanan sinar tambahan untuk dipilih dari. Untuk mengatasinya, keseluruhan permainan ditetapkan semasa tempoh Krismas, menjadikannya salah satu permainan Krismas terbaik sepanjang masa.

Permainan Superhero Terbaik - Marvel Ultimate Alliance 2

Marvel Ultimate Alliance 2

Perang Infinity adalah salah satu acara crossover terbesar Marvel Comics. Pada tahun 1992, ia membawa bersama berpuluh -puluh wira. Ini kisah klasik yang menyatukan kemungkinan mustahil. Kadang -kadang, walaupun, wira tidak melihat mata. Daripada bekerjasama, mereka mula berjuang di antara mereka. Ini adalah tumpuan cerita cerita perang saudara yang terkenal 2006. Bukan sahaja ini asas untuk filem Marvel yang sangat berjaya, tetapi acara ini juga diberikan dalam bentuk yang boleh dimainkan dalam Marvel Ultimate Alliance 2.

Seorang penyerang isometrik dengan hanya sedikit Diablo, Ultimate Alliance 2 meminta anda untuk mengumpulkan sekumpulan empat pahlawan dan berjuang untuk pasukan pendaftaran superhero. Walaupun objektif anda adalah tambang dungeon-crawling yang mudah, ada kedalaman yang mengejutkan untuk sistem tempur. Setiap watak mempunyai keupayaan gabungan yang unik yang mengubah bergantung pada siapa mereka bekerjasama. Jadi, sebagai contoh, ribut boleh membakar bolt kilat ke arah Kapten Amerika, yang kemudiannya akan memesongkan mereka dari perisainya dan ke jalan musuh mereka.

Dengan jadual lebih daripada 20 aksara, terdapat jumlah kombinasi yang besar untuk menemui dan menggunakan. Soalan besar, tentu saja, boleh Hulk melakukan fastball istimewa dengan Wolverine? (Ya, dia boleh, dan ya, itu hebat).

Ketidakadilan 2

Sekiranya wira -wira mengalahkan tujuh loceng antara satu sama lain adalah apa yang anda suka maka tidak ada contoh yang lebih baik daripada ketidakadilan 2. Boleh dikatakan salah satu permainan pertempuran terbaik berdasarkan komik DC, ia menghidupkan semula alam semesta Batman sebagai dunia di mana Superman menjadi buruk. Ya, sediakan diri anda untuk plot yang sangat gembira.

Ketidakadilan 2 mungkin pejuang terbaik yang pernah dibuat. Cutscenes yang dihasilkan dengan baik menceritakan kisah ini, yang terasa sangat baik dengan kegemaran baru-baru ini seperti Supergirl, Green Arrow, dan Black Canary mengambil peranan utama bersama Batman dan Harley Quinn. Setiap bab baru dengan cepat memperkenalkan perspektif baru dan kawasan klasik dari alam semesta DC, menjadikannya perjalanan yang cepat dalam beberapa dekad sejarah buku komik.

Dalam peperangan, watak -watak melemparkan satu sama lain melalui pemandangan dengan rasa berat badan dan kuasa yang jarang dilihat dalam permainan. Enjin perjuangan itu sendiri adalah mendalam, tetapi bahkan butang-masher dengan mudah dapat mengaktifkan beberapa kebolehan menghiburkan yang tidak masuk akal, seperti kilat melontarkan lawan melalui masa dan menghancurkannya ke dalam hidung Sphinx.

Permainan Superhero Terbaik - Lego Marvel Super Heroes

Lego Marvel Super Heroes

Filem buku komik mempunyai tabiat yang agak gelap dan muram. Jika anda mencari sesuatu dengan nada yang lebih gembira maka Lego Marvel Super Heroes ada di sini untuk menyelamatkan anda. Sejauh permainan pergi ia sepenuhnya lego seperti biasa: teka -teki menghalang jalan anda melalui dunia, dan oleh itu anda perlu menghancurkan pemandangan sebelum membina semula ia menjadi alat ganti yang berguna untuk membantu anda memajukan. Tetapi itu adalah pesona Marvel yang akan menawan anda.

Keindahan Marvel Super Heroes adalah kekayaan alam semesta yang diambil dari. Terdapat beratus -ratus mengangguk ke komik, kartun, dan filem Marvel, dengan pelbagai tahap humor yang bertujuan untuk kedua -dua mereka yang sepenuhnya dipelajari dan sepenuhnya baru di dunia. Dan, sejak permainan menarik beberapa isyarat dari tafsiran sinematik watak-watak, ini mungkin satu-satunya tempat yang anda akan pernah melihat filem X-Men Mansion di bandar yang sama seperti MCU Avengers Tower dan Sony’s Amazing Spider-Man Building Oscorp. Kita tahu, betul? Kita tidak dapat bertenang dengan diri kita sendiri.

Batman: Arkham Knight

Permainan Batman Arkham dari Rocksteady tidak dapat dipertikaikan di peringkat paling hebat permainan superhero, tetapi siri mana yang terbaik? ? Nah, sebenarnya tidak: ia adalah Arkham Knight.

Ya, ya, kita tahu ia dilancarkan dalam keadaan mutlak di PC dan ia mengambil masa yang tidak masuk akal untuk diperbaiki, tetapi sekarang ia dimainkan ia benar -benar layak mendapat mahkota. Dari semua permainan Arkham, Knight adalah yang paling menyerupai komik Batman. Batman mendapat peluang untuk melengkapkan kemahiran permainan detektifnya yang sangat baik di Arkham Knight, yang membolehkan anda melihat dunia melalui mata seorang jenius. Daripada cuba mengalahkan setiap penjahat ke dalam cerita seperti tali pinggang penghantar kejahatan, permainan terakhir dalam siri ini memberi tumpuan kepada Scarecrow dan Arkham Knight yang misterius. Ini menghasilkan plot yang lebih mendasar, dan benar -benar menunjukkan bakat penulisan Rocksteady ketika datang kepada kelainan – walaupun mereka diharapkan sepenuhnya.

. . . Cukup bagaimana Rocksteady berjaya mengacaukan bahawa misteri lebih sukar untuk retak daripada trofi riddler.

Permainan Superhero Terbaik - Telltale Batman

Permainan Arkham memberi tumpuan sepenuhnya kepada eksploitasi Tentara Salib Caped, tetapi bagaimana dengan lelaki di bawah Cowl? Keberanian moral Bruce Wayne adalah wilayah Telltale dalam pengulangan semula alam semesta Batman.

. Beberapa titik cerita menuntut yang anda pilih antara menghantar Bruce atau Batman ke situasi: pada dasarnya pilihan antara pengaruh sosial atau keganasan yang menakutkan. Sebagai Bruce, situasi sedemikian memainkan peranan dalam formal tradisional: pilihan dialog berganda dan tanggapan berjangka, dengan jawapan yang salah yang berpotensi membawa kepada bencana. Sebagai Batman, permainan pengembaraan lebih banyak peranannya sebagai detektif daripada seorang ksatria, menggunakan alatnya untuk menganalisis bukti dan akal untuk menghubungkan petunjuk.

Mungkin tarikan terbesarnya, bagaimanapun, adalah hakikat bahawa ia ditetapkan awal dalam kerjaya Batman. .

Tidak, jangan ketawa. Kami sedar bahawa X-Men Origins: Wolverine-Filem ini bukan hanya filem X-Men yang paling teruk, ia adalah salah satu filem superhero terburuk yang pernah dibuat. X-Men Origins: Wolverine-permainan, sebaliknya, entah bagaimana hebat. .

Ia dewasa dan kemas dengan cara yang siri filem tidak sampai sehingga Logan, dan bahkan itu hanya menunjukkan kepada kita Wolverine yang lebih tua – lebih perlahan dan peka. Dalam permainan ini, kami mendapat Wolverine di perdana, mengukir tentera musuh seperti haiwan liar, kuasa penuhnya di bawah kawalan anda akhirnya. . Tidak ada yang sejuk, atau mengerikan, dalam filem.

Pemaju Raven Software juga dengan bijak mengulang semula jalan cerita yang tidak masuk akal filem itu, hanya mengambil beberapa rentak daripadanya, dan memegang Hugh Jackman sebagai peneraju. Malah pertempuran terakhir menentang wannabe Deadpool hebat. Oh, dan sementara X-Men Origins: Wolverine-Permainan ini tidak tersedia secara digital, salinan fizikal akan berjalan dengan baik di bawah Windows 10 64-bit.

Ultimate Marvel vs Capcom 3

Apabila Marvel vs. Capcom: Infinite dilancarkan, ada sebab mengapa peminat memberikan mengangkat bahu kolektif – semua permainan baru yang ditawarkan, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 sudah ada. Ia juga lebih baik.

Model watak 3D yang sedikit tidak terhingga adalah mengecewakan berbanding dengan keindahan cel-shaded muktamad vs vs. Capcom 3, yang menyediakan buku komik yang sempurna. Dengan pelakon 50 watak yang boleh dimainkan, hampir setiap wira Marvel utama diwakili dalam permainan pertempuran terkenal ini. Depan-dan-pusat adalah X-Men, yang tidak hadir dari Infinite terima kasih kepada isu-isu pelesenan yang pernah rumit di Marvel.

Lebih baik daripada jadual, bagaimanapun, adalah hakikat bahawa permainan Ultimate Marvel vs. Capcom 3 sangat menyeronokkan. . Pertempuran pasukan tag Capcom sangat menghiburkan, dengan tiga watak menggabungkan bakat mereka untuk beberapa pukulan yang licin, berkuasa tinggi. Walaupun versi PC diakui mempunyai beberapa isu dalam talian, ia membuatnya dengan mempunyai banyak mod watak yang hebat. Tambah Psylocke, Green Goblin, atau bahkan pahlawan bukan Marvel seperti One Punch Man, The Joker, dan Harley Quinn untuk campuran dan anda akan lupa bahawa permainan paling terkini dalam siri ini bahkan tidak mempunyai Wolverine.

Kegelapan 2

Ya, permainan superhero buku komik tidak eksklusif untuk Marvel atau DC, dan ya, penerbit komik lain juga boleh mendapatkan permainan yang hebat juga. . Tetapi, dalam masa yang sama, siri The Darkness Cow Top telah mempunyai dua penembak hebat, yang semestinya akan menampakkan anda. .

Anda bermain Jackie Estacado, dilahirkan dalam keluarga kumpulan tetapi tidak mahu ada kaitan dengannya. Permainan pertama bermula dengan pembunuhan teman wanita Jackie dan pelukan kegelapannya – entiti setan yang memberinya kuasa besar. Sekuel meletakkan Jackie sebagai ketua keluarga kumpulannya kerana dia terpaksa membawa kembali kegelapan setelah menjadi mangsa serangan kejam oleh seseorang yang ingin mencuri kekuasaannya.

Apa yang berikut adalah salah satu penembak yang paling menghiburkan dan gory di sekitar, kerana senjata membuktikan sekunder penting (dan menyeronokkan) kepada kuasa gelap Jackie – yang membolehkannya merebut musuh dan merobek mereka dalam dua, dan orang yang tidak masuk akal di dinding dengan meter tempat letak kereta. Grafik cel-shaded adalah keluhan yang hebat untuk asal-usul permainan dan pergi ke arah menjadikannya mesti bermain jika anda peminat penembak orang pertama atau buku komik.

Dan itulah banyak anda. Sembilan permainan superhero yang hebat, masing -masing layak untuk masa dan dedikasi anda. Ingat: Dengan kuasa besar datang tanggungjawab yang besar, jadi gunakan kuasa anda dengan bijak. Seperti kuasa untuk mengklik pada pautan ini ke permainan terbaik seperti Marvel’s Spider-Man, yang akan memberikan lebih banyak antik yang berkuasa super untuk menipu dengan seperti wira yang bertanggungjawab. Kami juga mempunyai pautan ke permainan PC percuma yang terbaik jika anda bekerja dengan anggaran shoestring seperti lelaki kami Peter Parker.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. .

Permainan superhero terbaik untuk memberi anda kompleks wira

Permainan superhero terbaik

Permainan Superhero Terbaik Membuat Anda Dalam Saman Spandeks Wira Kegemaran Anda, Memberi peluang untuk merasakan bagaimana rasanya menjadi super. Sama ada itu bermakna dunia fantastik MCU, tempat yang bersemangat di alam semesta DC, atau, walaupun, Saints Row (Yup), permainan superhero terbaik memberi anda perasaan seperti yang lain.

Dengan Gotham Knights, Suicide Squad: Bunuh Liga Keadilan, Spider-Man 2, dan Wolverine semua di kaki langit, kami mengharapkan senarai ini untuk mendapatkan beberapa penyesuaian yang serius dalam beberapa tahun yang akan datang. Tetapi sehingga itu, tali topeng itu, jangan lycra berkilat kegemaran anda, dan sertai kami untuk beberapa capers melawan jenayah. .

. Avengers Marvel

Pemaju: Eidos-Montréal
PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X

. Permainannya cukup bervariasi antara wira yang ada bersinar dan yang dimiliki di dalam tong sampah. Untuk tujuan ini, jika Marvel’s Avengers adalah saman Iron Man, Kamala Khan adalah reaktor arka, mendorong cerita ke hadapan dan memberikan tork emosi yang diperlukan. Dia sepatutnya dipaparkan dalam bahan pemasaran jauh lebih banyak daripada dia, kerana dia sebenarnya The Avenger dalam permainan ini. .

14. Deadpool

Pemaju:
Platform: PS3, PS4, PC, Xbox 360, Xbox One

. .

. Meta Deadpool, antik pemecah dinding keempat menyeronokkan dari awal hingga akhir. Selain itu, ada adegan di mana anda dapat menampar Wolverine yang tidak sedarkan diri selama tiga minit pepejal, dan siapa yang tidak mahu melakukannya?

13. DC Universe Online

Syarikat Permainan Daybreak, permainan dakwat dimensi
Platform: PS3, PS4, PS5, PC, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch

MMO yang berpusat di alam semesta DC tidak Seperti idea hebat di atas kertas. ? Tetapi, enam tahun dari pembebasannya, DC Universe Online masih hidup dan menendang pada PC dan konsol gen seterusnya, setelah berjaya membuat peralihan dari PS3 dan Xbox 360 pada tahun 2013. Pemain dapat mencipta superhero mereka sendiri berdasarkan ciri -ciri katalog luas watak -watak kanonik DC, sebelum menceburkan diri ke dunia terbuka untuk menyertai perjuangan melawan Kiamat Perpetual.

Di atas semua, DC Universe Online cemerlang sebagai contoh penyusunan pasca pelancaran, sebagai pemaju permainan Daybreak Game telah mengabdikan diri untuk meningkatkan dan memperluaskan permainan dengan kandungan baru, kemas kini, pembetulan, dan ganjaran selama setengah dekad yang lalu. Ia mula menunjukkan umurnya pada tahun 2017 tetapi, sebagai tindakan MMO yang bebas untuk bermain yang mendedahkan pemahaman yang mendalam tentang dan kekaguman untuk bahan sumbernya, anda boleh melakukan lebih buruk daripada DC Universe Online.

12. X-Men Origins: Wolverine

Perisian Raven
Platform: PS2, PS3, PC, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

X-Men Origins: Wolverine Permainan jauh lebih baik daripada filem yang longgar berdasarkan, tetapi ia mungkin menjadi salah satu permainan filem terbaik sepanjang masa. Pengalaman R-rated yang tidak menghindar dari kemampuan Logan untuk menghancurkan musuh-musuhnya, X-Men Origins: Wolverine mewakili yang pertama matang mengambil watak di luar komik.

. Kisah yang baik juga mempunyai suara penuh yang bertindak dari hampir seluruh pelakon filem itu, dengan Hugh Jackman sendiri meminjamkan nada-nada yang sesuai dengan prosiding. Malangnya, tafsiran filem Deadpool yang terkenal itu muncul dalam permainan, jadi tidak semua pelayaran yang lancar.

. Marvel Ultimate Alliance 2

Vicarious Visions
Platform: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PS2, PSP, dan Nintendo Wii

Melalui sebahagian besar tahun 2000 -an, Activision menemui niche sebenar untuk menerbitkan crawler penjara bawah tanah yang berpusat di sekitar superstar buku komik. Selepas pengembaraan yang semakin baik seperti X-Men: Legends dan Keajaiban Pertama: Ultimate Alliance, siri ini mencapai pengumpulan rampasannya, pasukan empat puncak dengan Ultimate Alliance 2.

Walaupun dalam banyak cara Ultimate Alliance 2 menetapkan semula formula dari pendahulunya hampir nota untuk nota, pelarasan tambahan menubuhkannya sebagai puncak francais. . Cerita Cerita Perang Saudara Hero, menjadikan plotnya menjadi lebih besar daripada yang anda harapkan. Ia mempunyai kelemahannya, tetapi jika semua yang anda cari adalah untuk memancarkan koridor penjara bawah tanah dan menumbuk magneto di muka, anda telah menemui permainan anda.

. The Wonderful 101


Platform:

Permainan Platinum mempunyai superheroisme dalam darahnya. Bayonetta dan kemusnahan Transformers mungkin kurang dalam capes dan kryptonite, tetapi mereka membuktikan bagaimana platinum mahir bekerja dengan jenis letupan gergasi, estetika yang menarik, dan jantung yang curang yang membuat wira-wira begitu dikasihi. Jadi tidak menghairankan bahawa ketika Platinum mencuba tangannya pada permainan superhero literal – The Wonderful 101 – ia memukul kuku di kepala dengan tukul bersaiz bangunan.

. Dalam bentuk platinum yang betul, anda melawan pertempuran yang kelihatan dan terasa lebih besar daripada kehidupan, tetapi dengan sentuhan: jisim wira -wira di bawah kawalan anda menggabungkan untuk mewujudkan senjata raksasa yang anda gunakan dalam peperangan, membiarkan anda merasa sama besar dan berkuasa seperti Perkara yang anda perjuangkan. .

. Lego Marvel Super Heroes

Pemaju:
Platform: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Wii U, PS Vita, dan Nintendo 3DS

Dari Star Wars ke Lord of the Rings, permainan Lego telah membuktikan bahawa hampir semuanya lebih baik dalam bentuk bata. . Serius, di mana lagi Dr. Doom sebenarnya akan memanggil peranti annihilasi dunia sebagai “Doom Ray of Doom”?

Bermain Spider-Man ketika dia bersatu dengan Black Widow untuk mengalahkan Venom dan membuat blok-blok yang bodoh adalah benar-benar semua yang anda perlukan untuk bersenang-senang di sini, dan Lego Marvel tidak mengatasi mash-up. . .

8. Saints Row 4

Volition perak yang mendalam, perisian voltan tinggi
Platform: PC, PS4, Xbox One, PS3, dan Xbox 360

Sekiranya anda menunggang mesin masa kembali ke tahun 2006 (atau mungkin hanya berputar dunia ke arah yang lain, gaya superman), anda mungkin akan mendapat banyak kening yang dibangkitkan mengenai idea bahawa Saints Row akhirnya akan termasuk permainan superhero. Tetapi saya, bagaimana keadaan berubah: Saints Row 4 bintang manusia dengan kuasa yang luar biasa seperti kelajuan super dan unjuran tenaga, keluar untuk menyelamatkan bumi dari kejahatan yang melanda dunia, beribu pejabat di gua Saints Secret, dan dihiasi dengan pakaian yang sepadan. Saya akan mengatakan yang layak.

Saints Row 4 mengubah kotak pasir pasca moden menjadi riff yang tidak senonoh di matriks, dan ia adalah letupan mutlak untuk meneroka dan memusnahkan seperti yang anda lihat sesuai. Anda lebih cepat daripada peluru yang mempercepatkan dan lebih kuat daripada lokomotif, meneroka bandar maya Steelport seperti Superman – adakah dia seorang sociopathic, presiden yang digulingkan yang suka biz markie. Itu sahaja menjadikan permainan ini berbaloi, mengubah tindakan mudah bergerak dari satu tempat ke tempat lain menjadi pengembaraan berkelajuan tinggi. Tetapi melemparkan secara progresif kuasa yang lebih kuat yang anda buka kunci semasa anda pergi dan komedi slapstick yang tidak masuk akal, dan ini adalah permainan yang sukar untuk tidak dicintai, tidak kira berapa banyak lelucon yang diceritakan.

7. Anak kedua yang terkenal

Sucker Punch Productions
PS4

. Sebaliknya, Delsin Rowe adalah seorang pahlawan untuk zaman moden: seorang penunggang yang menawan yang mendapati dia dapat menyerap kuasa-kuasa wira-wira yang lain dari Rogue dari X-Men, dan berjuang dengan pilihan antara menggunakannya untuk kebaikan atau apa sahaja yang dia suka dengan baik. Walaupun dua perlawanan pertama mempunyai pesona mereka, anak kedua adalah pakej yang lebih lengkap, dengan banyak kandungan sampingan dan berkembangnya visual yang menjadikan wira dan kota yang mereka cuba menyelamatkan rasa hidup. Plus, ia memberi anda akses kepada jenis kuasa mentah yang selalu anda lakukan mahu untuk mendapatkan tangan anda, tetapi jarang sekali.

Bermain sebagai Delsin memberi anda perasaan benar -benar mengawal superhero. Kekuatannya berkembang ke tahap yang hampir absurd menjelang akhir permainan, dan dengan semua kebolehan yang berbeza dia dapat memperoleh sepanjang perjalanannya, tidak lama sebelum cawan anda berlari dengan kemungkinan besar. Menggunakan neon untuk mempercepatkan jalan -jalan dan lurus ke atas bangunan, memusnahkan musuh atau menambatnya dengan konkrit, menembak ke orbit dan kembali ke pintu masuk yang gemetar – itu adalah barang -barang superhero, dan semuanya di hujung jari anda yang bercahaya.

. Ketidakadilan 2

Pemaju:
Platform:

. Tahun ini akhirnya menyaksikan pelepasan sekuelnya, Ketidakadilan 2, yang menimbulkan ante dalam hampir setiap cara yang anda boleh berharap, tidak kurang dengan penambahan watak -watak yang sangat hilang dari permainan pertama seperti Supergirl dan Gorilla Grod.

. Semua kedalaman dan nuansa genre pertempuran ada di sini, dikebumikan jauh dalam mekanik berlapis permainan, tetapi pizzazz visual semuanya adalah apa yang dinaikkan menjadi sesuatu yang sangat istimewa. Walaupun anda bukan peminat pertempuran, anda dapat menghargai dedikasi NetherRealm untuk persembahan premium, terutama ketika seseorang melepaskan super bergerak ke atas musuh yang tidak curiga.

. Ultimate Marvel vs Capcom 3

Capcom
Platform: PC, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, dan PS Vita

. Bekerja rapat dengan penasihat di Marvel, Capcom membuat setiap wira (dan penjahat) dengan berhati-hati, pastikan untuk memasukkan gerakan yang dapat dikenali dengan serta-merta dan rujukan yang tidak jelas. .

Setiap watak buku komik memainkan seperti yang anda bayangkan mereka akan: Spider-Man Nimbly meluncur di sekitar skrin, Phoenix berubah menjadi Inkarnasi Gelapnya Atas Kematian, dan Storm adalah ratu mengawal ruang udara. . Sekiranya anda seorang pemurni mencari permainan yang berdarah Marvel, atau hanya permainan yang berjuang untuk mencari masa yang menyeronokkan, ini benar-benar adalah yang paling utama.

4.

Pemaju: Permainan Insomniac
Platform: PS4, PS5

. Permainan kotak pasir pengembaraan tindakan dalam urat yang sama seperti pengembaraan superhero Peter Parker Insomniac, Mile Morales mengikuti protagonis titul dalam usahanya untuk menyelamatkan kampung halamannya Harlem dari Perbadanan Tenaga Roxxon yang jahat dan Tinjauan Teknikal Teknik Tinker, Bawah tanah. Miles, tentu saja, dipaparkan sepanjang Spider -Man 2018, tetapi di sini kita dapat meneroka keperibadiannya pada tahap yang lebih mendalam – dan kebolehan barunya dalam pertempuran. .

3. Penjaga galaksi

Pemaju: Eidos Montreal

Berbisik. Permainan galaxy marvel mungkin lebih baik daripada filem. . Marvel’s Guardians of the Galaxy adalah permainan di mana anda merangkumi segala -galanya menjadi pemimpin, termasuk semua keraguan dan rasa tidak puas hati yang datang dengannya.

. Apa maksudnya ialah mereka masih belajar beroperasi sebagai satu pasukan dan sebagai keluarga angkat. Ia meletakkan anda dalam kedudukan yang baik sebagai pemain, yang membolehkan anda mempelajari lebih lanjut mengenai setiap watak-watak ini sebagai Star-Lord sendiri. . Mereka adalah watak yang biasa, dengan ciri-ciri dan keperibadian yang dikenali, tetapi dengan backstory yang berbeza yang memaparkan watak dan peristiwa yang akan membuat anda membina garis masa yang berasingan untuk versi alt-sejarah ini. Menemui bagaimana mereka berbeza dari apa yang anda harapkan hanyalah sebahagian daripada pesona.

2.

Pemaju: Berdiri teguh
: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, PC

. Arkham Knight adalah yang terbaik dari tandan Caped Crusader, siri Swan dari siri Arkham yang mengambil semua bahagian terbaiknya dan memendekkannya menjadi satu pengalaman 25 jam. Ia mempunyai masalahnya (iaitu perasaan bahawa permainan itu membawa anda dengan Batmobile pada akhir), tetapi sama seperti dengan Dark Knight sendiri, kebesarannya tidak dibatalkan oleh mereka.

Kekuatan Batman berada di Arkham Knight yang paling berhati -hati, dengan perasaan tempur yang cair dan semula jadi, dan keupayaan meluncurnya yang meluncur membuat traversal begitu menyeronokkan sehingga saya cukup yakin saya melihat dia retak senyuman di tengah -tengah. Selain itu, kali ini kuasa -kuasa itu termasuk kuasa persahabatan, yang membolehkan rakan kongsi seperti Batgirl atau Robin menyertai dalam pergaduhan untuk kombo yang dilaksanakan dengan cemerlang yang menjadi kegembiraan untuk mengambil bahagian. .

1. Spider-Man

Pemaju:
Platform: PS4, PS5

. . Berikutan kejayaan Spider -Man Insomniac pada tahun 2018, Miles ‘telah diperluas dalam DLC yang akhirnya menjadi permainan dengan sendirinya – seperti yang anda lihat di atas. Seperti yang kami katakan dalam kajian kami, Marvel’s Spider-Man adalah “kira-kira sebaik permainan superhero mendapat.

Sekiranya anda berada dalam suasana hati yang lebih banyak, inilah yang , dari blockbusters MCU ke klasik kultus.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

.