Permainan strategi percuma teratas yang ditandai Co-op., Permainan Co-Op Mudah Alih Terbaik 2023 | Taktik Pocket

Permainan co-op mudah alih terbaik 2023

Melanggan cadangan permainan, klip, dan banyak lagi

Permainan Coop Strategi

.io · Muat naik permainan anda untuk gatal.io untuk memaparkannya di sini.

.!

Melanggan cadangan permainan, klip, dan banyak lagi

Permainan Strategi Ekonomi Percuma, Silang Platform. Mengawal nasib suku kecil yang boleh tumbuh menjadi empayar besar

Melintasi kehidupan dalam kabut.

RTS RTS PVP/Co-op/26 misi/editor yang cepat. .

Age of Conquest adalah wargame strategi besar berasaskan giliran.

Orient melalui tanah berkabus.

Permainan Sembang Twitch di mana pelumba dan sehingga 25 orang dalam masak sembang dan jalankan restoran untuk kesempurnaan!

Permainan co-op mudah alih terbaik 2023

Cari dua gelaran pemain yang paling menyeronokkan dengan senarai permainan co-op mudah alih terbaik kami

Siluet melawan latar belakang kuning

Diterbitkan: 17 Jul 2023

Sama ada anda mencari strategi, bangunan dek, atau hanya permainan indie kecil yang menyeronokkan, permainan koperasi mudah alih terbaik Tersedia di iPhone dan Android benar -benar mengejutkan dari segi kepelbagaian dan genre.

Mereka juga membuka lebih banyak peluang: mungkin anda tidak mahu duduk di dalam dan bermain permainan? Dengan mudah alih, anda dan rakan anda boleh bermain di kafe, bar, di taman, atau di mana sahaja! . .

Inilah permainan koperasi mudah alih terbaik.

RAID: Legenda Shadow

Walaupun RAID mungkin tidak menampilkan koperasi masa nyata, ia benar-benar memberi ganjaran kepada anda untuk bekerjasama. Anda ingin membuat, atau bergabung, klan dengan rakan anda, dan kemudian bekerjasama untuk mengalahkan bos di PVE. Ia bagus untuk mereka yang terhad pada masa, yang hanya mahu masuk ke dalam permainan setiap hari, melakukan beberapa tugas, dan kemudian teruskan.

Impak Genshin

Walaupun Genshin Impact membuat pengalaman solo yang luar biasa, terima kasih kepada nafas dunia terbuka yang diilhamkan liar, ia dibina untuk pengalaman ko-op. . Bukan sahaja ia adalah salah satu permainan co-op terbaik di telefon bimbit, tetapi salah satu permainan dalam talian terbaik secara keseluruhan.

Papan Santorini yang bersemangat

Santorini

Masalahnya dengan banyak permainan dua pemain yang berdedikasi adalah kadang-kadang mereka hanya dapat menghiburkan anda sekian lama; Menghadapi orang yang sama selalu bermakna anda akhirnya mempelajari gaya permainan mereka, dan bukannya tegang, urusan yang ditarik, mudah untuk meramalkan siapa yang akan menang. , Pelabuhan yang sangat baik dari permainan papan dengan nama yang sama, langkah-langkah sampingan yang paling banyak masalah ini dengan bukan sahaja menawarkan permainan asas yang menarik secara taktikal, tetapi juga kebolehcapaian berhampiran tak terhingga dalam bentuk kuasa.

Matlamat anda dalam permainan adalah untuk mencuba dan membina menara ke tahap ketiga, meletakkan salah satu daripada dua bidak anda di atasnya, tetapi lawan anda melakukan perkara yang sama. Setiap bidak harus bergerak dan membina setiap giliran, dan menara tiga tingkat dapat dihadkan oleh lawan, menafikan langkah kemenangan anda. Ia menjadi tarian yang rumit dan pertandingan kehebatan taktikal, semasa anda cuba menggerakkan diri dan lawan anda ke tempat yang anda mahukan. Mahukan lebih banyak permainan tablet? .

Papan Permainan Fort Sumter

Playdek’s Fort Sumter: Krisis Pemisahan menangani permulaan Perang Saudara Amerika dengan tangan yang cepat, 15 minit kad antara dua pemain. . Tetapi Fort Sumter menguruskan semua ini dalam permainan kecil yang elegan yang menyelaraskan tipu muslihat berasaskan kad perjuangan Twilight, mewujudkan pengalaman dua pemain yang mudah dipelajari, dan menghairankan. ? Lihat senarai permainan Perang Bergerak Terbaik kami.

Beberapa kad dari morel

Morel

Versi fizikal Morels adalah permainan kad yang sangat kasual untuk dua orang. Satu -satunya kelemahan adalah bahawa ia mengambil sedikit ruang, tetapi terima kasih kepada penyesuaian digital yang sangat baik Mossbark Games, itu tidak lagi menjadi kebimbangan.

Semua sifat morel terbaik telah selamat dari pelabuhan mudah alih. Ia sangat baik untuk pasangan, yang sangat santai, tetapi juga sesuai, dan mudah dimainkan. Anda tidak perlu ingat apa-apa yang terlalu kompleks, dan ia adalah masa yang sangat baik jika anda melakukan perjalanan bersama, atau hanya mencari hiburan yang cepat dan mudah di rumah.

Papan permainan uniwar

Uniwar

Permainan strategi berasaskan giliran yang bercita-cita tinggi ini dengan bangga memakai pengaruhnya pada lengannya. . Keupayaan dan interaksi di seluruh unit ini agak meriah dan bervariasi, berjalan di antara menarik dan tidak seimbang. Cari lebih banyak kejayaan taktikal dalam senarai permainan strategi mudah alih terbaik kami!

Thumbnail YouTube

Perkataan dengan rakan 2

Siri ini telah hampir sepanjang telefon pintar itu sendiri, dan ia masih merupakan cara terbaik untuk menghabiskan beberapa jam yang baik. Ya, kata-kata dengan rakan-rakan 2 adalah seperti permainan papan klasik yang lain, tetapi ada juga subteks yang lazat dari siapa-apa-apa-ketika.

Ia hanya berfungsi pada pelbagai peringkat, dari perspektif permainan murni, tetapi juga dari segi pembayaran sosial, dan sambungan. Di hadapan permainan, perlu diperhatikan bahawa permainan maju melibatkan lebih banyak daripada sekadar menjaringkan kata tunggal yang paling mengagumkan pada giliran yang diberikan. Ia juga bermaksud memikirkan kedudukan, cabutan surat, dan pacing. Lihat senarai permainan teka-teki mudah alih terbaik kami untuk lebih banyak tindakan mencurigakan otak.

Papan Permainan Burgle Bros

Burgle Bros.

Permainan Co-op hebat, tetapi juga pemain hebat cenderung menjadi murni solo yang terbaik, atau dengan kiraan pemain maksimum. Burgle bros, bagaimanapun, adalah unik kerana ia bersinar. Dengan hanya dua pemain, sendi itu diletakkan dua kali lebih cepat, tetapi bersembunyi juga jauh lebih sukar. Pemain meneroka jubin setiap lantai sehingga mereka menemui selamat, memecahkan kombinasi, mengambil rampasan, dan maju ke peringkat seterusnya.

Pengawal dan penggera rondaan membuat perkara sukar, dan jika mana -mana pemain kehabisan titik senyap, mereka berisiko ditangkap dan dihantar ke slammer. Beberapa taktik dan interaksi yang lebih maju permainan benar -benar hanya datang dengan mereka sendiri dengan duo dinamik, menjadikannya permainan yang sempurna untuk dua.

Kedengarannya lucu, tetapi Onitama adalah permainan terutamanya tentang tidak kalah. Apa maksudnya dalam amalan memikirkan banyak langkah terlebih dahulu, memikirkan setiap pergerakan tunggal, sesuatu yang sangat sukar. Onitama adalah permainan abstrak dua pemain yang dimainkan pada grid persegi dua dimensi, seperti catur.

Pemain menang dengan sama ada menangkap sekeping King lawan mereka, atau dengan memindahkan raja masing -masing ke ruang permulaan pemain lain. Twist adalah bagaimana corak pergerakan berfungsi, kerana ia ditentukan oleh kad yang hanya boleh digunakan sekali, namun akhirnya juga dimainkan oleh lawan anda. Aplikasi ini percuma, dan juga digilap seperti mana-mana siaran Asmodee.

Papan Permainan Neuroshima Hex

Neuroshima Hex

Yang satu ini mempunyai puak asimetris yang cuba mengawal papan dengan memilih dua daripada tiga jubin setiap giliran. Tetapan pasca-apokaliptik dan permainan playstyles yang berbeza dari puak-puak menjadikannya permainan strategi yang luar biasa berwarna-warni, tetapi ini berkembang pelbagai tidak melakukan apa-apa untuk mengurangkan keseimbangan permainan. Permainan asas hanya termasuk empat perlumbaan, tetapi itu sahaja banyak bermula dan selebihnya boleh didapati sebagai DLC yang dibayar.

Kerja patch

Permainan ini mungkin berukuran pint berbanding dengan beberapa jiran juggernaut dalam senarai ini, tetapi apa yang tidak ada dalam kiraan pemain, atau komitmen masa, ia membuatkan strategi pesona dan kristal, cukur tajam. Patchwork adalah permainan maklumat sempurna yang berubah-ubah untuk dua: pemain bekerja untuk mengisi papan kosong mereka dengan menambahkan patch kepada mereka, dengan matlamat utama mengisi seluruh swath, dan mengumpulkan seberapa banyak butang berharga di sepanjang jalan yang mungkin.

Ia hampir intuitif, namun membingungkan, dan canggih, walaupun selepas berpuluh -puluh playthroughs. Permainan manis yang juga boleh turun ke pertempuran tegar.

Kerajaan Dua Mahkota

Kami Suka Kerajaan Dua Mahkota, Cinta yang kami nyatakan dengan panjang lebar di Kajian Dua Mahkota Kerajaan kami. Ini adalah permainan strategi mikro pintar mengenai pemerintahan kerajaan, dengan menyerahkan emas, dan melintasi panjangnya pada kuda yang mulia. Tetapi ia juga mempunyai co-op skrin split yang sangat baik, dan dengan dua penguasa, cabaran melawan raksasa tamak yang menyerang setiap malam, dan membina infrastruktur anda, menjadi lebih mudah.

Badland

Permainan pengembaraan sampingan atmosfera ini mungkin mengingatkan pemain Limbo dengan cara yang kecil, tetapi Badland juga mempunyai co-op skrin split, membiarkan anda dan sehingga tiga rakan bekerja dengan cara anda melalui 23 tahap yang berbeza. Sebaik sahaja anda selesai dengan mereka, anda juga boleh membina sendiri untuk bermain, dengan editor peringkat permainan.

Jalan Crossy

Semua orang mengingati Jalan Mudah Alih, Crossy Road, tetapi adakah anda tahu ia mempunyai multiplayer skrin split tempatan? Anda boleh bersaing dengan rakan dan keluarga, berlumba ayam anda untuk menyeberang jalan, sambil berusaha untuk mengelakkan halangan yang tidak serasi di jalan anda.

Uno

Permainan Kad Klasik kini merayakan ulang tahun ke -50nya! UNO Mobile merangkumi mod 2v2 yang membolehkan anda bekerjasama dengan rakan untuk menurunkan lawan anda. Serta mod 2v2, anda dapat bersaing dalam perlawanan masa nyata, cuba pelbagai mod permainan, dan bersaing dalam kejohanan untuk membantu mengekalkan semangat kompetitif.

Monopoli

Monopoli adalah permainan papan hartanah klasik yang merosot agar sesuai dengan peranti mudah alih anda. Untuk menang, anda perlu membeli, menjual, dan membina rumah secara strategik untuk menjadi tuan tanah yang berjaya dengan lebih banyak kekayaan daripada pemain lain.

Kami harus jujur ​​dengan anda, Monopoli bukanlah untuk pengsan hati. . Anda telah diberi amaran.

Dan itu semua permainan yang kita ada! Sekiranya anda mahukan beberapa cadangan untuk permainan lain untuk bermain dengan rakan, maka senarai permainan multiplayer mudah alih kami mungkin untuk anda. Ia juga bernilai menyemak senarai penembak mudah alih terbaik kami dan MMORPG mudah alih terbaik.

Lebih banyak dari taktik poket

Taktik Pocket anda pergi ke destinasi untuk semua perkara mudah alih, Nintendo Switch, dan Roblox. . Mengapa pergi ke tempat lain?