Permainan Strategi dan Simulasi untuk Mac & Linux | Feral Interactive, ратор Steam: Permainan Strategi Terbaik di PC

Permainan SIM Strategi

Contents

Mengarahkan tentera anda melalui pertempuran masa nyata yang pantas dalam perjuangan kejam untuk menghidupkan gelombang Perang Dunia II.

Strategi dan permainan simulasi untuk mac

Mainkan Tuhan, menakluki dunia dan menguasai dunia perniagaan, perang dan politik, semuanya dari keselesaan rumah dengan permainan strategi yang luar biasa ini.

Saga Total War ™: Troy

Berjuang untuk menyelamatkan atau menakluki Kerajaan Troy sebagai salah satu daripada lapan wira bertingkat Perang Trojan.

DLC tersedia untuk permainan ini: Rhesus & Memnon, Darah & Kemuliaan, Ajax & Diomedes, Amazons, Mythos

Jumlah Perang: Rom Remastered

Ambil Kembali Empayar Anda dan Menghidupkan Legacy yang Menetapkan Siri Strategi yang Memenangi Anugerah.

Jumlah Perang: Warhammer II

Pilih dari empat perlumbaan ikonik dari Pertempuran Fantasi Dunia Warhammer, dan melancarkan kempen penaklukan untuk menyelamatkan atau memusnahkan dunia baru.

DLC tersedia untuk permainan ini: Nabi & Warlock, Kutukan Pantai Vampire, Warden & The Paunch, The Silence & The Fury, The Shadow & The Blade, Tretch Craventail, The Hunter & The Beast, Darah untuk Darah Darah Darah II, Twisted & The Twilight, Rise of the Kings Tomb, Empires Mortal, Langkah Isha, The Queen & the Crone, Lokhir Fellheart, Alith Anar

Jumlah Perang: Tiga Kerajaan

Jumlah Perang: Tiga Kerajaan adalah yang pertama dari siri strategi terkenal yang akan ditetapkan di tengah -tengah konflik epik China kuno.

Syarikat Heroes 2: Koleksi Master

Koleksi Master datang sepenuhnya dimuatkan dengan RTS, DLC, dan ketiga -tiga ekspansi yang menggembirakan.

Saga Perang Jumlah: Throne of Britannia

Thrones of Britannia adalah permainan perang total yang berdiri sendiri yang mencabar anda untuk menulis semula momen kritikal dalam sejarah, yang akan membentuk masa depan Kepulauan British.

DLC tersedia untuk permainan ini: Darah, peluh dan tombak

Koleksi XCOM 2

Menyalakan rintangan global untuk menuntut semula dunia kita dan menyelamatkan kemanusiaan. Koleksi XCOM 2 termasuk XCOM 2, Empat Pek DLC, dan Perang Pengembangan yang Dipilih.

Warhammer 40,000: Dawn of War III

Dalam Dawn of War III, Marin Angkasa, Orks dan Eldar terlibat dalam pertempuran besar untuk mengawal senjata misteri yang akan menentukan nasib ketiga -tiga.

Keretapi Sid Meier!

Semua di atas kapal! Membina empayar kereta api dan membentuk sebuah negara! Lay trek, kereta api dan menonton dunia hidup dalam campuran kereta api dan simulator perniagaan yang menarik ini.

Bersedia untuk Mempertahankan Tuntutan Anda Pada Shogunate Dalam Perang Jumlah: Shogun 2, permainan strategi sejarah yang menggabungkan taktik berasaskan giliran dengan pertempuran masa nyata.

Jumlah Perang: Koleksi Shogun 2

Mengandungi semua pek kandungan tambahan termasuk kebangkitan pengembangan kempen samurai.

Saga Perang Jumlah: Kejatuhan Samurai

Matahari terbit di Jepun baru yang berani. Ia adalah 1864 dan Jepun mengukus zaman moden; Untuk membentuk masa depannya, anda mesti memerintah.

Saga Perang Jumlah: Kejatuhan Samurai

Akses kemahiran tambahan dengan empat pek puak baru. Masing -masing memperkenalkan puak segar untuk digunakan dalam kempen tunggal dan multiplayer serta mod pertempuran tersuai.

Jumlah Perang: Warhammer

Dalam Total War: Warhammer, Siri Perang Jumlah Perhimpunan Kreatif bergabung dengan Pertempuran Fantasi Warhammer Bengkel Permainan. Hasilnya adalah permainan strategi besar dan fantasi tinggi.

DLC tersedia untuk permainan ini: Total War: Warhammer – Darah untuk Tuhan Darah, Perang Jumlah: Warhammer – Chaos Warriors Race Pack, Isabella von Carstein, Pek Perlumbaan Bretonnian, Total War: Warhammer – Realm of the Wood Elf, Total War: Warhammer – Norsca, Total War: Warhammer – Wurrzag, Total War: Warhammer – Raja dan Warlord, Total War: Warhammer – The Grim and the Grave, Total War: Warhammer – Call of the Beastmen

Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II

Dalam kegelapan suram masa depan yang jauh, hanya ada perang. The Sinister Science Fantasy Universe of Warhammer 40,000 datang ke Savage Life With Dawn of War II di Mac dan Linux.

DLC tersedia untuk permainan ini: Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II – Chaos Rising, Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II – Retribusi

Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II – Koleksi Master Grand

Koleksi Master Grand mengandungi Warhammer® 40,000®: Dawn of War® II, Chaos Rising and Reset, bersama -sama dengan pelbagai DLC.

Xcom 2

Dua puluh tahun telah berlalu sejak pemimpin dunia menyerah diri kepada pasukan asing. Menghadapi kemungkinan mustahil anda mesti membina semula XCOM, dan menyalakan rintangan global untuk menuntut semula dunia kita dan menyelamatkan kemanusiaan.

DLC tersedia untuk permainan ini: Xcom 2 – Pek tetulang DLC, XCOM 2: War of the Pack Pack – Tactical Legacy, XCOM 2: War of the Dipilih

Abad Pertengahan II: Jumlah Perang ™

Naikkan sepanduk anda dalam zaman kebanggaan dan konflik. Perhimpunan ke standard dan menyalakan zaman kegelapan dalam permainan perang keseluruhan klasik ini pertempuran masa nyata dan strategi berasaskan giliran.

Syarikat Heroes 2

Mengarahkan tentera anda melalui pertempuran masa nyata yang pantas dalam perjuangan kejam untuk menghidupkan gelombang Perang Dunia II.

DLC Tersedia untuk Permainan Ini: Syarikat Heroes 2 – Kemenangan di Stalingrad Mission Pack, Syarikat Heroes 2 – Southern Front Mission Pack, Company of Heroes 2: The British Forces, Company of Heroes 2: Ardennes Assault, Company of Heroes 2 – Case Blue Mission Pack, Syarikat Heroes 2: Tentera Depan Barat

Empayar: Koleksi Perang Jumlah

Memerintahkan lautan, menakluk tanah, membina empayar. The Empire: Total War Collection adalah pek bundle yang mengandungi semua kandungan tambahan yang dikeluarkan sebelumnya.

Napoleon: Perang Jumlah

.

Empayar: Jumlah Perang

Memerintahkan lautan, menakluk tanah, membina empayar. Permainan epik taktik masa nyata yang menggabungkan bangunan empayar berasaskan giliran dengan pertempuran masa nyata 3D secara besar-besaran di darat dan di laut.

Permainan SIM Strategi

В подиах подеатьs Julai

С bahawa

Permainan Strategi Terbaik di PC

Попа arah

Недавние рекомендации

Рекомендовано 23 November 2022

«Permainan bola sepak kolej terbaik di Steam. Mempunyai ciri -ciri berikut: Merekrut Panggilan Memainkan (100+) Meningkatkan Pemain Latihan Jurulatih Anda Nil Transfer Portal Coach Carousel dan banyak lagi!»

Рекекендовано 21 November 2022

«Permainan kad yang sangat menghiburkan dari Marvel Universe. Pelbagai dek boleh digunakan untuk menjaga lawan anda meneka. Gaji yang sangat terhad untuk memenangi model, jadi ikan paus mempunyai sedikit kelebihan orang lain »

Рекекендовано 12 November 2022

«Musim Sejuk Musim Sejuk: Taktik Pertempuran adalah permainan taktikal yang bersih dan mudah difahami. Penggunaan sistem pesanan pertempuran benar -benar menjadikan setiap pilihan anda membuat yang penting. Pasti mengesyorkan!»

Рекомендован awak 3 Oktober 2022

«Bola Sepak Axis telah dibina setiap tahun untuk menjadi permainan bola sepak yang lebih baik. Ia tidak mempunyai suasana atau grafik Madden, tetapi permainan bola sepak indie ini menyeronokkan dan mempunyai mod francais yang mendalam.»

«One More Island adalah pengambilan baru pada genre pembina koloni. Grafik mengingatkan anda tentang arkitek penjara atau rimworld, sementara bahagian strategi pasti mengambil inspirasi dari Anno. Mencubanya!»

Рекекендован awak 3 April 2022

«TFC adalah permainan yang menyeronokkan yang mengingatkan anda tentang permainan yang anda dulu bermain. Persamaan yang sangat kuat dengan usia empayar, tetapi mempunyai dinamik baru yang cukup untuk berdiri sendiri.»

Рекомендовано 24 марта 2022

«Permainan strategi berasaskan giliran yang menyeronokkan dengan pelbagai cara untuk memenangi setiap peta, juga misi anda boleh berubah bergantung pada siapa yang anda rekrut. Juga dilengkapi dengan editor kempen yang sangat mantap untuk mencipta kisah anda sendiri!»

Рекомендовано 22 марта 2022

«Tidak kelihatan seperti permainan strategi di permukaan, tetapi ada meta yang menarik untuk dipertimbangkan ketika membina watak anda. Banyak daya tarikan dan keseronokan yang ada dengan tajuk retro yang dipengaruhi ini!»

Рекомендовано 22 марта 2022

«RT menarik yang mengingatkan anda tentang permainan dari tahun 90 -an, tetapi dengan sentuhan moden. Perbandingan boleh menjadi komander tertinggi intensif yang kurang grafik. Ia mesti dibeli dengan harga hanya $ 5!»

Ромендовано 19 November 2021

«PFS 2022 adalah permainan yang menyeronokkan. Anda boleh mempunyai pelbagai peraturan dan liga (sekolah menengah ke pro). Anda mahu menghidupkan semula musim NFL 1992? Mudah dengan mod dan tweaking peraturan. Pilih yang ini sekarang!»

Strategi Blue Ocean dengan Boss: Permainan Strategi Perniagaan

Strategi Lautan Biru yang terkenal di dunia menyiapkan kedua-dua pelajar dan profesional untuk membebaskan persaingan dan berjaya dalam peranan pekerjaan semasa atau masa depan mereka. Simulasi Strategi Blue Ocean (BOSS) adalah alat pembelajaran yang sempurna untuk melaksanakan Blue Ocean Theory dan memahami bagaimana ia berfungsi dalam konteks perniagaan yang sebenar.

Permainan strategi perniagaan yang sangat inovatif dan berkesan ini akan membantu para peserta mengembangkan kemahiran yang mereka perlukan untuk memimpin inisiatif bos dalam sebuah syarikat.

Adobestock_232987300-min-min

Adobestock_188347254-min

Simulasi yang direka dengan penulis strategi lautan biru

Simulasi Strategi Blue Ocean dicipta dengan input yang luas dari penulis buku laris Blue Ocean Strategy. Peserta kursus anda benar -benar akan mengalami kekuatan strategi lautan biru dengan menggunakan teori dan menggunakan metodologi dan alat yang diterangkan dalam buku ini.

Permainan strategi perniagaan yang sangat inovatif dan berkesan ini akan membantu para peserta mengembangkan kemahiran yang mereka perlukan untuk memimpin inisiatif bos dalam sebuah syarikat.

Konsep kunci

Berputar dari pertandingan

Buat ruang pasaran baru

Merampas pertumbuhan baru

Masukkan ke dalam latihan

Pendekatan baru untuk meletakkan kedudukan

Meningkatkan industri dengan peningkatan permintaan

Membina semula sempadan pasaran

Desegmenting pasaran

Mengejar kedua -dua pembezaan dan kos rendah

Rancangan harga strategik

Ciri -ciri Boss

  • Antara muka moden & navigasi intuitif
  • 100% berasaskan web
  • Terdapat dalam Bahasa Inggeris & Sepanyol
  • 6-12 jam membuat keputusan

Menjadikan pelajar anda menjadi inovator yang bijak

Simulasi bos hari ini

Industri ini

B2C barangan tahan lama

Peserta bekerja dalam pasukan untuk menguruskan syarikat elektronik pengguna fiktif dalam tempoh enam tahun.

Soalan yang sering ditanya

Apa itu Strategi Lautan Biru?

Strategi Blue Ocean adalah strategi perniagaan yang memenangi anugerah yang dibangunkan oleh profesor INSEAD Chan Kim dan Renée Mauborgne.

Matlamat utama Strategi Blue Ocean adalah mengejar pembezaan dan kos rendah serentak untuk membuka ruang pasaran baru dan mewujudkan permintaan baru.

Ini mengenai mewujudkan dan menangkap ruang pasaran yang tidak bertanding, dengan itu menjadikan persaingan tidak relevan.

Ia berdasarkan pandangan bahawa sempadan pasaran dan struktur industri tidak diberikan dan boleh dibina semula oleh tindakan dan kepercayaan pemain industri.

Mengapa Simulasi Strategi Lautan Biru?

Simulasi Strategi Lautan Biru bertujuan untuk membangunkan pemahaman yang kukuh mengenai logik strategik biru laut dan penggunaan alat dan teknik utama.

Terdapat beberapa kelebihan yang ditawarkan oleh permainan simulasi sebagai alat pedagogi melalui kaedah alternatif.

Kata-kata berikut sering digunakan untuk menggambarkan kelebihan ini: peningkatan motivasi dan penglibatan peserta, belajar dari maklum balas, rasa persaingan antara pasukan yang sihat dan dalam satu pasukan, membina pasukan dan peningkatan keputusan kumpulan. .

Adalah disyorkan bahawa bos digunakan selepas peserta telah membaca buku Blue Ocean Strategy oleh Profesor Kim dan Mauborgne.

Di samping itu, kebiasaan dengan membuat keputusan strategik membantu, walaupun bukan keperluan mutlak.

Berapa lama simulasi strategi lautan biru akan selesai?

Simulasi Strategi Blue Ocean mengambil masa antara 6-12 jam untuk disiapkan.