Permainan stim zombie terbaik untuk bermain?, 22 permainan zombie terbaik di Steam | Diamondlobby

22 permainan zombie terbaik di Steam

Komen telah runtuh.

Permainan stim zombie terbaik untuk bermain?

Saya mencari beberapa permainan zombie co-op yang baik untuk bermain dengan sekumpulan rakan kecil.

Kiri 4 Mati 2
Lampu malap
Edisi muktamad pulau mati
Edisi muktamad riptide pulau mati
Mati meningkat 3

Sebarang permainan zombie koperasi yang baik yang bernilai bermain/membeli?

.

Menangis ketakutan tidak semestinya zombie, tetapi sangat menyeronokkan.

Komen telah runtuh.

Komen telah runtuh.

Kedua -dua lantai pembunuhan itu menyeronokkan!
Call of Duty World at War (mod Zombies Nazi) juga menyeronokkan, ditambah terdapat beberapa peta/mod tersuai untuknya
Siri Tentera Zombie Nazi, mungkin juga menarik minat anda
Resident Evil 6 adalah menyeronokkan untuk bermain dengan freind yang lain, omong kosong tetapi keseronokan untuk ketawa dan bermain
Dan yang terakhir yang saya miliki ialah siri yang mati

Komen telah runtuh.

Komen telah runtuh.

Helo. Dari senarai yang anda nyatakan (senarai yang baik: D), anda nampaknya menikmati permainan zombie FPS, jadi, saya akan mencadangkan anda mencuba permainan yang dipanggil “No More Room in Hell” yang sedikit lebih perlahan daripada permainan yang anda sebutkan, dan mempunyai suasana yang berbeza untuknya. Ia percuma di Steam.

Terdapat permainan ini yang dipanggil “Conagion”, permainan zombie FPS juga, tetapi ia mempunyai ulasan bercampur -campur di Steam. Ada yang mengatakan yang terbaik dimainkan dengan rakan -rakan, ada yang mengatakan mengelakkannya.

Permainan lain yang saya suka bermain dengan rakan -rakan dipanggil “Projek Zomboid”, walaupun permainan ini adalah permainan survival zombie, dan ia telah mendapat akses awal untuk seketika.

Itu sahaja yang boleh saya fikirkan sekarang.

Komen telah runtuh.

 • Penularan
 • Projek Zomboid
 • Trilogi Tentera Zombie

Komen telah runtuh.

Membunuh Lantai 2.

Komen telah runtuh.

Membunuh Lantai 1 & 2

Komen telah runtuh.

CONGAGION adalah permainan survival yang menyeronokkan yang saya sangat menikmati keren yang boleh pvp juga untuk 10 $ yang pasti bernilai

Membunuh Lantai 2 benar -benar menyeronokkan yang sangat memuaskan untuk bermain pada pendapat saya bukan permainan acces awal untuk permainan yang hanya tidak mempunyai peta atm tetapi hey u mendapat bengkel stim yang sangat sukar juga.

Komen telah runtuh.

Strike Kaunter: Zombi Nexon

Komen telah runtuh.

Saya menikmati Black Ops 2 banyak tetapi lebih baik untuk mendapatkan jualan kerana mereka masih agak mahal saya fikir; P

.

Komen ini dipadamkan 4 tahun yang lalu.

Komen telah runtuh.

HM, adakah terdapat batasan seperti co-op tempatan/dalam talian sahaja? ? Dengan permainan yang anda sampaikan, saya akan menganggap anda sedang mencari permainan koperasi dalam talian.

 • RE5/RE6 (walaupun RE5 secara teknikal bukan permainan zombie): 2 pemain co-op untuk mod cerita dan tentera upahan. Sehingga 4 pemain dalam beberapa mod yang kompetitif. Boleh menjadi sangat menyeronokkan jika anda tidak menghadapi masalah dengan kawalan.
 • Tidak Lagi Bilik Di Neraka: Seperti yang disebutkan oleh Wildkiller Sebelum ini adalah pendekatan yang lebih perlahan untuk permainan zombie. Tidak ada mod cerita tetapi terdapat beberapa peta berasaskan objektif di mana siap boleh mengambil masa dari 15-60 minit. Fokus adalah pada pertempuran yang masih hidup dan melee (kecuali jika anda memainkan salah satu pelayan peluru tanpa had bodoh yang membunuh tujuan sebenar permainan) sehingga 8 pemain. Animasi kelihatan aneh kadang -kadang.

Selain daripada itu terdapat juga beberapa permainan zombie co-op tempatan yang menyeronokkan walaupun mereka hanya untuk dua pemain sahaja. Tidak dapat mengingati lebih banyak dan tidak mempunyai akses ke perpustakaan saya pada masa ini untuk memeriksa. Mungkin menambah sesuatu di kemudian hari.

Komen telah runtuh.

Sumber panik zombie
Tidak ada lagi ruang di neraka

Sekiranya anda bermain menangis. . Pertama cuz 2 pemain co op adalah. Spoilersssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
pemain tunggal ke belakang

Komen telah runtuh.

Sebilangan besar komen di sini hebat!
Saya dapati senarai ini sangat membantu. http: // chaos-gamerz.com/5-Best-Zombie-games-Ever/

. .

.

Contra sangat bagus sehingga pasukan itu hancur dan kakitangan baru melancarkan beberapa kemas kini terakhir yang memecahkan permainan sebelum mereka meninggalkannya. Satu-satunya permainan yang boleh saya katakan adalah yang paling utama dan paling disesuaikan dengan citarasa dan visi pengalaman survival zombie yang sempurna adalah Projek Zomboid, yang juga mempunyai multiplayer (boleh menjadi co-op pada pelayan yang dilindungi kata laluan tempatan untuk rakan-rakan).
Anda juga boleh bermain zafehouse: buku harian di co-op, berkongsi skrin anda kepada rakan anda dan membiarkan mereka memutuskan apa yang akan dilakukan oleh watak mereka. Permainan ini terdiri daripada mengeluarkan arahan kepada mangsa yang selamat dan membaca log setiap jam tentang bagaimana ia pergi dan apa yang berlaku pada masa lalu/jam. Itu mungkin tidak terasa sangat mudah, tetapi saya mencubanya dan ia sangat menyeronokkan dan hanya “DM” yang perlu memiliki permainan 🙂

Komen telah runtuh.

Komen ini dipadamkan 3 tahun yang lalu.

Komen telah runtuh.

Memaparkan 1 ke 17 dari 17 hasilnya

[Humble Steam] Super Monkey Ball Banana Blitz H.

5 Komen – Catatan Terakhir 2 Jam yang lalu oleh Freshduke

[Humble Bundle] Ogos 2023 Pilihan Rendah (#45).

455 Komen – Catatan Terakhir 3 Jam yang lalu oleh Aragon789

22 permainan zombie terbaik di Steam

Diamondlobby

Permainan Zombie adalah genre khusus, tetapi mereka menjadi ultra-popular kerana semua kejayaan konsep itu ada di skrin besar (pawagam) dan pada awal 90-an. Pemaju akan membuka fikiran mereka dan meletakkan sentuhan yang unik mengenai bagaimana senario pasca apokaliptik boleh berlaku dengan mutasi atau virus yang mudah.

Hanya terdapat beberapa permainan zombie untuk dipilih berbanding dengan genre permainan yang lebih popular, tetapi kami datang dengan segelintir permainan yang anda boleh cuba untuk memuaskan kehausan anda untuk daging.

Senarai kami dari 22 permainan zombie terbaik di Steam semuanya berbeza -beza dalam permainan, genre, dan kos, jadi mereka tidak berada di kedudukannya dalam apa -apa perintah.

Sebilangan permainan boleh aksi-aksi, menakutkan, komedi, atau bahkan membingungkan. Gambaran ringkas mengenai setiap permainan akan membolehkan anda melihat jika anda berminat dengan elemen teras permainan atau tidak.

Navigasi cepat

Lampu malap

Mati Light 1

Genre Zombi, kelangsungan hidup, seram
Kemana Beli? Wap
Pemaju Techland
Panjang 17 jam untuk cerita utama; 50+ untuk penyiapan
Tarikh Siaran 26 Januari 2015
Multiplayer? Ya

Dying Light adalah permainan pengembaraan zombie orang pertama yang ditetapkan dalam dunia terbuka pasca apokaliptik yang ditimpa oleh zombi.

Permainan ini sangat didorong oleh cerita untuk permainan yang mempunyai banyak tindakan kerana fokusnya pada parkour. Bermain sebagai protagonis utama, anda akan menceburkan diri dari dunia yang berusaha bertahan TechlandMengambil Unik Zombi.

Zombi dalam permainan ini dapat berjalan seperti gila, dan mereka biasanya melekat di gerombolan. Mereka juga memperkenalkan zombi unik atau istimewa yang mempunyai cara yang unik untuk melawan mereka. Permainan ini memperkenalkan zombi ini dengan backstory mengenai bagaimana keadaan berlaku dan bagaimana mereka bermutasi.

Dying Light mempunyai salah satu jalan cerita terbaik yang pernah ada, dan ini pasti permainan yang mesti anda ambil jika anda peminat permainan zombie dan permainan pengembaraan tindakan pantas. Pertempuran dan pergerakan sangat cair dalam permainan, dan ia menjadi ketagihan ke titik di mana anda ingin meneroka setiap inci dunia pasca apokaliptik.

Cahaya mati juga mempunyai sekuel yang dipanggil Dying Light 2: Stay Manusia. Kisah utama sekuel tidak disambungkan ke kisah utama yang pertama; Walau bagaimanapun, terdapat beberapa dialog yang menyebut masa lalu, tetapi tidak ada yang terlalu penting. Anda boleh memulakan dengan sama ada permainan, tetapi saya pasti akan mencadangkan memainkan gelaran pertama terlebih dahulu.

.

Sekiranya anda takut bermain kerana mungkin terlalu menakutkan, janganlah. Cahaya mati lebih fokus pada permainan pantas dan bukannya membuang ketakutan murah ke dalam permainan. Hati anda pasti akan mula berlumba apabila gerombolan mula mengejar anda.

Francais Evil Resident

Kampung Evil Resident

Genre Tindakan, seram, kelangsungan hidup
Kemana Beli? Wap
Pemaju Capcom co., LTD.
Multiplayer? Tidak

Anda tidak boleh mempunyai senarai zombie terbaik tanpa menyebut francais Resident Evil. Francais Resident Evil meletakkan zombi di peta dalam industri permainan video. Bergantung pada permainan Resident Evil yang anda mainkan, permainan boleh berbeza -beza.

Permainan Evil Resident lama yang telah dibuat semula menggunakan permainan gaya kamera tetap klasik mereka, sementara beberapa permainan adalah orang pertama atau over-the-bahu.

Keseluruhan kisah kejahatan penduduk terus berkembang, tetapi semua permainan dapat dimainkan tanpa bermain yang lain.

Selain daripada perkembangan watak watak -watak yang kembali seperti Leon dari Resident Evil 2, 4, dan 6, setiap permainan boleh dimainkan sebagai jalan cerita yang berdiri sendiri (cerita yang boleh berdiri sendiri).

Permainan ini berputar di sekitar teka -teki menyelesaikan protagonis dan memerangi zombi yang bersembunyi secara tidak disangka pada masa yang sama.

Anda melalui kawasan dan melawan bos sambil mendapat sumber yang cukup untuk melawan mereka ketika mereka memperkenalkan musuh baru dan kuat atau memberi anda senario yang lebih sukar untuk diatasi.

Terdapat senjata unik yang anda perlukan untuk mencari dan membantu membantu anda mengalahkan bos. Permainan ini meletakkan pengurusan sumber anda ke ujian, terutamanya jika anda ingin bermain pada tahap kesukaran yang lebih sukar.

Saya mencadangkan untuk mencuba Resident Evil 2 R-remake, Resident Evil 4, Resident Evil 7, dan Resident Evil 8 jika anda ingin mengalami cerita yang luar biasa dengan detik-detik yang mengasah tulang belakang di antara.

Resident Evil 5 dan 6 mungkin mempunyai ulasan yang rendah, tetapi hanya kerana permainan bercabang dari teras Resident Evil Games dan menjadikan mereka lebih banyak tindakan.

Kedua-dua permainan mempunyai mod co-op, yang masih menyeronokkan bagi mereka yang suka siri ini dan mahu memainkannya dengan orang lain.

Projek Zomboid

Projek Zomboid

Genre Survival, Zombies, Open World, 2D
Kemana Beli? Wap
Pemaju Batu indie
Tarikh Siaran 8 November 2013
Multiplayer? Ya

Projek Zomboid adalah permainan kotak pasir zombie terbuka terbuka. Sesetengah pemain mungkin dimatikan oleh grafik, tetapi permainan seperti ini biasanya mengepam satu tan kandungan untuk dimakan. Permainan ini meletakkan anda di lokasi rawak semasa memainkan pandangan bahagian atas pada peta, dan anda perlu mencuba dan bertahan dalam kiamat zombie dengan mencari bekalan dan membuat pangkalan.

Permainan ini mempunyai sistem kemahiran yang mendalam yang membuatnya terasa seperti permainan RPG. Anda akan mempunyai banyak kemahiran ke tahap di bawah enam kategori utama – pasif, ketangkasan, pertempuran, kerajinan, senjata api, dan survivalist. Kemahiran ini meningkat semasa anda meneroka kawasan, melawan zombi, kraf, atau bahkan ketika membaca buku.

Projek Zomboid juga bergantung pada sistem kerajinannya yang mendalam, yang cukup biasa dalam kebanyakan permainan survival, tetapi tahap kedalaman adalah jauh dari carta. Anda pasti akan meneliti sebahagian besar dalam talian ini setelah anda mula ketagih pada permainan.

Apabila Projek Zomboid dibebaskan, mereka belum mempunyai multiplayer lagi, tetapi sekarang, anda boleh bermain Zomboid Projek dalam multiplayer tempatan atau dalam talian dan cuba bertahan dengan rakan anda. Semuanya menjadi lebih mudah apabila anda bermain sebagai satu pasukan sebagai perkembangan menjadi lebih cepat.

Dayz

Dayz

Genre Kelangsungan hidup, zombi, dunia terbuka
Kemana Beli?
Pemaju Bohemia Interaktif
Tarikh Siaran 14 Disember 2018
Multiplayer? Ya

Dayz adalah permainan survival terbuka dunia. Permainan ini tersilap secara rawak kerana menjadi royale pertempuran kerana ia mencerminkan beberapa permainannya.

. Tidak kira berapa masa mereka masuk ke dalam, tetapi apabila anda bermain, badan anda akan tinggal di dalam permainan walaupun anda pergi.

Matlamatnya adalah untuk mencari barang untuk bertahan. Anda akan menemui sumber seperti makanan dan senjata untuk disimpan, dan anda akan menemui pemain lain yang berusaha melakukan perkara yang sama.

Menguruskan kelaparan dan kehausan anda adalah faktor ketika melawan pemain lain, dan ia menambah pengalaman yang berbeza untuk permainan royale pertempuran biasa anda.

Anda juga perlu menguruskan sumber anda, seperti senjata, peluru, dan peralatan. Matlamat keseluruhan permainan adalah untuk bertahan dan cuba bermain seperti yang anda mahukan dan melibatkan diri dalam senario pasca apokaliptik.

Zombi akan berkeliaran di sekitar peta semasa anda cuba membangkitkan sumber. Zombi ini tidak menimbulkan masalah yang ketara, tetapi ia menambah kepada rendaman yang diharapkan oleh permainan.

7 hari mati

7 hari mati

Genre Kelangsungan hidup, zombi, dunia terbuka
Kemana Beli? Wap
Pemaju Pimps yang menyeronokkan
Tarikh Siaran 14 Disember 2013
Multiplayer? Ya

7 Hari hingga Die adalah satu lagi permainan survival dunia terbuka seperti Dayz, tetapi ia juga menambah unsur-unsur RPG dan kerajinan untuk menambah kedalaman permainan. Anda juga akan memilih pelayan untuk menjadi tuan rumah atau bermain, dan anda boleh membawa beberapa rakan dengan anda.

Permainan ini memaksa anda mencari sumber dan kemajuan dengan cepat kerana gerombolan zombie akan menyerang anda setiap 7 hari. Ia semakin kuat setiap kali, dan anda perlu menyediakan secepat mungkin untuk setiap serangan. Anda perlu membina pangkalan anda sendiri dan menubuhkan pertahanan sambil menghancurkan sumber daya pada masa yang sama.

Setiap tindakan yang anda lakukan juga mempengaruhi perkembangan kemahiran anda. Sebagai contoh, anda boleh meningkatkan kebolehan tempur anda dengan berjuang dan mendapat faedah yang lebih baik untuk membantu anda menangani zombi.

Sumber selalu menjadi kunci untuk bertahan hidup, dan anda boleh membuang senjata dan peluru atau mengumpulkan bahan untuk membuat senjata dan peluru sendiri.

Bahagian terbaik kira -kira 7 hari untuk mati ialah semua orang boleh menjadi musuh anda. Sekiranya anda berfikir memerangi gerombolan zombie adalah sukar, cuba melawannya semasa diserang oleh pemain lain dalam talian.

Sekiranya anda memasuki pelayan awam, anda boleh bertempur dengan pemain lain dan berjuang untuk sumber daya. Anda boleh memusnahkan pangkalan pemain lain atau mencuri sumber mereka sebagai cara kemajuan.

Permainan ini mempunyai kandungan yang cukup untuk membuat anda maju selama lebih dari 100+ jam, walaupun tanpa PvP (pemain vs. Pemain). Anda juga boleh menghabiskan lebih banyak masa bermain jika anda berada di bangunan asas dan bereksperimen dengan fizik permainan.

Hunt: Showdown

Hunt Showdown

Genre Dunia Terbuka, Taktikal, Pengekstrakan, Kematian Perma
Kemana Beli? Wap
Pemaju Crytek
Tarikh Siaran 27 Ogos 2019
Multiplayer? Ya

The Hunt: Showdown adalah pvpve yang unik (pemain vs. Pemain vs. Persekitaran) permainan royale pertempuran. Ia unik kerana permainan menambah objektif, seperti membunuh bos atau melakukan tugas tertentu semasa bermain permainan terhadap pemain lain.

Anda diletakkan di persekitaran dunia terbuka dengan zombi yang bersembunyi di sekitar peta. .

Sekiranya matlamat anda adalah untuk menyelesaikan objektif seperti membunuh bos, anda boleh pergi ke mereka, tetapi akan berbahaya kerana sesetengah pemain musuh mungkin mengganggu pesta.

Anda boleh menyusun strategi dengan skuad anda tentang bagaimana anda ingin mendekati objektif kerana kejayaan anda akan sangat bergantung pada bagaimana anda mengambil kesempatan semasa pergaduhan.

Sebaik sahaja anda menyelesaikan matlamat, anda boleh menuju ke pengekstrakan yang terletak di suatu tempat di peta. Sekali lagi, anda perlu berhati -hati menavigasi jalan anda, kerana anda masih boleh dibunuh oleh pemain perayauan.

Kiri 4 mati

Kiri 4 mati

Genre Zombi, Co-op, FPS, Tindakan
Kemana Beli? Wap
Pemaju Injap
Tarikh Siaran 17 November 2008
Multiplayer?

Kiri 4 Dead adalah salah satu permainan terbaik Valve dan mungkin dalam senarai permainan co-op terbaik setiap orang. Walaupun permainan itu dibebaskan kembali pada tahun 2008, pemain masih memainkannya beberapa dekad selepas kerana kombinasi tindakan dan seram penagihannya. Walaupun komuniti modding banyak melakukan umur panjangnya, permainan itu benar -benar sempurna.

Anda memulakan permainan bermain dengan tiga pemain lain. . Semasa berjuang melalui semua yang disebutkan, anda masih perlu berurusan dengan pemain musuh menggunakan zombi khas untuk mengganggu kemajuan pasukan anda.

Anda akan mengambil sumber seperti medkits, tangki propana, peluru, dan peralatan secara rawak di setiap peta untuk membantu anda melewati.

Kiri 4 Dead menawarkan satu tan peta atau peringkat yang berbeza untuk dimainkan, dan masing -masing meletakkan anda dalam senario yang berbeza terhadap gerombolan. Musuh semuanya dijana secara rawak, jadi permainan harus mempunyai kemampuan semula yang tidak terhingga selagi anda tidak bosan dengan permainan atau bermain dengan rakan anda.

Kiri 4 Dead 2 juga merupakan sekuel yang lebih digilap ke tajuk pertama. Anda tidak perlu memainkan yang pertama untuk memainkan sekuel. Kedua -duanya menawarkan elemen teras yang sama. Sekiranya anda belum memainkan permainan ini, saya yakin anda dapat mencari rakan yang telah memainkannya sebelum ini dan menunjukkan kepada anda permainan.

Hari berlalu

Hari berlalu

Genre Dunia terbuka, zombi, kelangsungan hidup
Kemana Beli? Wap
Pemaju Bend Studio
Panjang 35+ jam untuk cerita utama; 65+ jam untuk penyiapan
Tarikh Siaran 18 Mei 2021
Multiplayer? Tidak

Days Gone adalah permainan yang didorong oleh kisah-kisah terbuka dunia. Dunia pasca apokaliptik ini, ia bermula dengan pandemik yang hampir menghapuskan semua manusia. Sama seperti cahaya mati, hari -hari yang berlalu memberi tumpuan kepada kisahnya yang memukau tentang cinta dan ketekunan.

Permainan ini mendorong anda hingga akhir, cuba bertahan semasa anda mencari sumber dan bertarung pada masa yang sama. Zombi dalam permainan ini ganas dan masuk dalam gerombolan.

Sekiranya anda biasa dengan permainan seperti Perang Dunia Z atau Light Dying, ia lebih mirip dengan versi Zombi mereka daripada Zombi yang perlahan dan menakutkan Resident Evil.

Permainan ini mempunyai reka bentuk permainan yang hebat, dan anda akan merasa seolah -olah anda hidup fantasi versi wahyu zombie mereka.

Pacing hebat, di mana terdapat keseimbangan yang baik antara menjadi grindy dan bukan hanya membuang anda ke luar sana. .

Gtfo

Genre Co-op Online, FPS, Seram
Kemana Beli? Wap
Pemaju 10 bilik
Tarikh Siaran 10 Disember 2021
Multiplayer? Ya

GTFO adalah permainan penembak orang pertama Hardcore Co-op. . Ia hampir seolah -olah permainan adalah permainan yang mustahil kerana anda memerlukan kerjasama yang melampau dengan skuad anda untuk menyelesaikan tahap.

Anda akan bermain sebagai skuad 4-pemain, dan anda perlu bekerjasama untuk meneroka rundown dan melengkapkan perintah kerja yang dikeluarkan oleh Warden. Anda akan turun lebih jauh ke tahap, dan ia akan menjadi lebih sukar setiap kali.

Setiap permainan bermula setelah anda selesai melengkapkan semua senjata dan alat yang anda perlukan untuk tahap tertentu. Anda perlu berkomunikasi dengan pasukan anda tentang bagaimana anda ingin memilih alat yang anda gunakan. Setiap alat berbeza dan memainkan peranan penting dalam permainan. Anda tidak mahu menduplikasi sebahagian daripada mereka kerana anda memerlukan setiap kelebihan yang anda boleh dapatkan.

Permainan ini memaksa anda untuk membersihkan bilik atau menyelinap melalui makhluk untuk mengelakkan membuang -buang peluru. Pengurusan sumber sangat ketat di GTFO dan merupakan salah satu kunci untuk menamatkan tahap. Pergi Stealth sering menjadi pilihan yang tepat, tetapi perkara -perkara dapat dengan cepat menjadi buruk dalam detik.

Permainan ini adalah salah satu permainan koperasi tegar terbaik di luar sana di Steam, jadi saya sangat mencadangkan bermain permainan ini dengan rakan-rakan yang ingin mengalami tekanan dan kepuasan yang melampau (setelah selesai).

Replayability permainan sangat bergantung pada seberapa kerap kemas kini. Setiap rundown berubah di setiap peringkat, jadi ini adalah pengalaman baru setiap kali.

Kembali 4 Darah

Genre Zombi, penembak, koperasi dalam talian
Kemana ? Wap
Pemaju Turtle Rock Studios
Tarikh Siaran
Multiplayer? Ya

Kembali 4 Darah adalah sekuel tidak rasmi siri kiri 4 mati. .

Sekiranya anda telah membaca keterangan kiri 4 mati di atas, ia sepatutnya sama. Mereka menambah musuh baru, senjata baru, dan sistem kad baru dan intrinsik. PlayStyle akan lebih disesuaikan kerana jalan ini membina anda boleh bereksperimen dengan.

.

Sebaliknya, mereka menambah mod versus baru untuk pemain bermain pvp. Konsep PvP adalah unik, tetapi ia pasti hebat jika ia juga tersedia untuk kempen.

. Kembali 4 Darah adalah permainan AAA, jadi jika anda bermain kiri 4 mati dan tidak menikmatinya, saya cadangkan mencari permainan lain.

Mati meningkat

Genre Zombi, Tindakan, Pengembaraan
Kemana Beli? Wap
Pemaju Capcom
Panjang 12 jam untuk cerita utama; 70+ jam untuk penyiapan
13 September 2016
Multiplayer? Tidak

Dead Rising mempunyai pengambilan genre zombie yang menarik. . Bermain sebagai Frank West yang ikonik, anda akan menyiasat apa yang berlaku di dalam pusat membeli -belah.

. Sistem masa nyata memberikan lebih banyak rendaman kerana elemen cerita utama berlaku pada masa-masa tertentu ketika Frank West berada di lokasi tertentu di pusat membeli-belah.

Sistem Tahap juga menambah lebih banyak keseronokan kepada permainan kerana ia memberi insentif kepada pemain untuk berkeliaran dan memukul zombi sekitar dengan bebas. . Terdapat pelbagai sekuel untuk siri ini, dan anda harus bermula dengan yang pertama kerana cerita disambungkan. .

Keadaan reput

Zombi, kelangsungan hidup, dunia terbuka, RPG
Kemana Beli? Wap
Pemaju
6 November 2013
Multiplayer? Tidak

State of Decay adalah satu lagi permainan survival zombie yang didorong oleh cerita biasa. Permainan ini menawarkan pelbagai perkara yang perlu dilakukan semasa bermain, dan rasanya ia mempunyai kandungan yang cukup untuk dianggap sebagai permainan peranan.

Permainan ini terasa sangat cair untuk tajuk bukan AAA, dan ia juga mempunyai lebih banyak kandungan daripada kebanyakan permainan zombie di luar sana juga. Setelah menamatkan kempen, anda juga boleh memainkan mod pecahan atau lifeline.

Secara keseluruhan, anda akan memainkan keadaan kerosakan kebanyakannya untuk kempen, dan anda akan membuka kunci watak baru dan unik yang akan dimainkan dalam mod permainan lain.

Kenderaan adalah sentuhan yang bagus untuk penerokaan dunia terbuka kerana ia menjimatkan lebih banyak masa untuk mendapatkan lebih cepat. Sekiranya anda menyukai permainan ini, mereka juga mempunyai sekuel yang boleh anda cuba.

Mereka berbilion -bilion

Genre Bangunan asas, zombi, strategi, koloni sim
Kemana Beli? Wap
Pemaju Permainan N -Natantian
Tarikh Siaran 19 Jun 2019
Multiplayer? Tidak

Mereka berbilion -bilion adalah permainan RTS zombie di mana anda akan cuba untuk bertahan dalam jumlah pencerobohan zombie yang gila. Anda akan membina pangkalan anda, mengumpulkan sumber, meningkatkan pengeluaran, dan cuba bertahan dengan ancaman jangkitan.

Ia dipanggil “mereka berbilion -bilion” kerana ia sangat membesar -besarkan bilangan gila yang dijangkiti menentang koloni manusia anda. Anda akan mempelajari elemen asas mana -mana permainan pertahanan menara sambil menguruskan sumber, peningkatan, dan pengeluaran unit sepenuhnya pada masa yang sama.

Terdapat banyak perkara yang perlu diperhatikan, dan sukar untuk menguasai, tetapi itulah yang menjadikannya kecanduan. Anda akan sentiasa mencari sesuatu untuk bereksperimen sambil cuba memainkan mod survival. Permainan ini juga mempunyai kempen dengan lebih daripada 48 misi yang sudah beroperasi selama 60 jam.

Permainan ini agak murah dan pastinya salah satu permainan zombie yang paling diremehkan di Steam. Selagi anda menikmati permainan RTS pada skala yang rapi, mereka berbilion -bilion akan mempunyai beratus -ratus jam permainan.

. Zombi

Genre
Kemana Beli? Wap
Pemaju Popcap Games, Inc.
Tarikh Siaran
Multiplayer? Tidak

Tumbuhan vs. Zombi adalah salah satu permainan pertahanan menara yang paling ikonik yang pernah dibuat. Permainan ini sangat mudah. Anda akan mempertahankan rumput anda terhadap gelombang zombie yang masuk. Zombi ini akan mempunyai perisai yang unik dan juga kebolehan. Zombi akan ditunjukkan di bahagian atas skrin anda apabila mereka akan cuba menyerang rumput anda.

Untuk mempertahankan rumah anda dari serangan zombie yang akan berlaku, anda akan meletakkan semua jenis tumbuhan di rumput anda yang boleh menyerang, mempertahankan, atau menawarkan utiliti kepada anda. .

Terdapat satu tan peringkat untuk diselesaikan, dan masing -masing adalah unik. Semasa anda maju melalui kempen, anda akan mendapat mata wang untuk menaik taraf untuk menaikkan tanaman anda. Anda juga boleh membuka kunci tumbuhan yang berbeza untuk dimasukkan ke dalam senarai loji anda.

Bereksperimen dengan semua peningkatan dan tumbuhan ini menjadikan permainan ini tidak dapat ditandingi. Dengan tag harga murah permainan, ia bernilai setiap sen, terutama bagi mereka yang suka permainan pertahanan menara.

Membunuh lantai

Membunuh lantai

FPS, zombi, kelangsungan hidup, seram
Kemana Beli? Wap
Tarikh Siaran 14 Mei 2009
Multiplayer? Ya, multiplayer silang platform

Membunuh Lantai pada dasarnya adalah satu lagi Kiri 4 Klon Mati, tetapi yang satu ini lebih banyak Arcadey. Matlamat anda adalah untuk bertahan selagi anda boleh sehingga anda tidak dapat lagi. Beberapa pusingan pertama akan mudah pada permulaannya, tetapi anda perlu memanfaatkan semakin cepat.

Pusingan seterusnya secara eksponen akan menjadikan permainan lebih sukar setiap kali. Anda boleh bermain dalam kumpulan 6 dan meneroka persekitaran tetap dan separa terbuka yang anda berikan. Zombi akan datang dari semua sudut, dan bilangan zombi akan meningkat apabila anda bertahan lebih banyak pusingan.

Ia pada dasarnya adalah konsep yang sama seperti versi Zombi Call of Duty tetapi dengan beberapa langkah tambahan. . Permainan ini juga mempunyai sistem Perknya yang unik di mana anda perlu bermain satu tan permainan untuk meningkatkan tahap.

Menggabungkan kedua -dua ciri ini, dan anda mempunyai satu neraka yang perlu dilakukan. Walaupun ia mungkin mengambil masa yang tak terhitung jumlahnya untuk menaikkan kelas tertentu sepenuhnya, ia menambah tahap keseluruhan kandungan untuk dimakan.

Anda pasti ingin mengalami bermain setiap kelas dan melihat bagaimana mereka sesuai dengan mainan anda. Anda juga boleh bereksperimen dengan beberapa perkhemahan yang digabungkan dengan senjata yang berbeza.

Membunuh Lantai juga mempunyai mod versus, di mana pemain lain boleh bermain sebagai zeds unik (zombi unik) dan memerangi pasukan yang selamat.

Siri ini mempunyai dua tajuk, membunuh lantai dan membunuh lantai 2. Kedua -dua permainan itu hebat, dan tidak ada yang disambungkan. Saya cadangkan bermain membunuh lantai 2 kerana mungkin ada lebih banyak pemain yang tinggal di sana jika anda tidak dapat mencari sesiapa sahaja untuk bermain.

Genre
Kemana Beli? Wap
Jacktostudios
28 Ogos 2020
?

Night of the Dead adalah satu lagi permainan survival dunia terbuka yang membuat permainan zombie dengan lebih banyak penekanan pada bangunan asas. Matlamat anda adalah untuk bertahan semasa meneroka Pulau yang luas untuk sumber daya. .

Anda juga perlu mendapatkan makanan anda sendiri melalui memburu, tetapi anda perlu menguruskan masa anda dengan sempurna kerana pangkalan anda mungkin memerlukan beberapa tetulang.

Permainan ini kebanyakannya mencerminkan permainan sebelumnya dalam senarai, 7 hari untuk mati. Walau bagaimanapun, anda akan menemui banyak zombi yang unik pada malam orang mati berbanding 7 hari untuk mati.

Berjalan mati

Genre Kisah Kaya, Seram, Buku Komik
Kemana ? Wap
Pemaju Permainan Skyhound
Tarikh Siaran 30 Oktober 2020
Multiplayer? Tidak

The Walking Dead by Telltale Games adalah permainan buku komik yang kaya dengan cerita yang memperkenalkan trend baru dalam permainan ketika dibebaskan. Permainan ini adalah mengenai menonton cutscenes dan membuat keputusan melalui pilihan dialog, dan memeriksa bagaimana semuanya akan dimainkan.

Setiap keputusan yang dibuat akan mempunyai kesan kecil atau berat terhadap hasil cerita, dan anda akan mahu memainkannya beberapa kali jika anda ingin melihat senario yang berbeza.

Permainan ini secara harfiah mengenai cerita, dan pilihan dialog menambah tahap rendaman ke kisah buku komik zombie klasik ini. Anda boleh memainkan semula semua senario sehingga anda mengalami semua detik -detik yang melelahkan. Edisi muktamad permainan ini mengandungi semua empat musim dalam satu permainan dengan lebih dari 50 jam permainan dalam 23 episod.

Mati oleh siang hari

Mati oleh siang hari

Genre Seram, kelangsungan hidup, multiplayer
Kemana ? Wap
Pemaju Behavior Interactive Inc.
Tarikh Siaran 14 Jun 2016
? Ya

Dead by Daylight bukan secara teknikal permainan zombie, dan saya mengakui bahawa ia adalah sedikit jangkauan untuk meletakkan permainan dalam senarai. Permainan ini adalah permainan pvp di mana empat orang yang selamat cuba melarikan diri dari kawasan itu melawan satu pembunuh. Terdapat banyak pilihan watak ketika bermain mangsa atau pembunuh.

Satu -satunya perkara yang melibatkan zombi dalam permainan adalah ketika anda menemui pembunuh yang menggunakan nemesis. Permainan ini bekerjasama dengan francais Resident Evil untuk membawa Nemesis ikonik sebagai pembunuh tiran yang unik.

Sebaik sahaja anda menghadapi nemesis, akan ada zombi yang membiak di sekitar kawasan yang mangsa yang terselamat perlu mengelakkan di semua kos. Orang yang terselamat perlu menetapkan sekurang -kurangnya lima penjana di sekitar peta dan membuka pintu keluar untuk melarikan diri dan menang. Satu -satunya pekerjaan pembunuh adalah memburu setiap orang yang selamat atau sekurang -kurangnya menghalang majoriti mangsa yang terselamat daripada melarikan diri.

. Mekanik semuanya sederhana tetapi sukar untuk menguasai. Anda juga boleh bermain sebagai pembunuh sepanjang masa dan bermain musuh sehingga setiap permainan adalah permainan zombie.

Elite Sniper: Tentera Zombie Nazi

Genre Zombi, Tindakan, Co-op, Sniper
Kemana Beli? Wap
Pemaju Pemberontakan
Tarikh Siaran 1 Mac 2013
Multiplayer? Ya, Kempen Koperasi

Sniper Elite: Nazi Zombie Army adalah permainan zombie co-op berdasarkan siri popular studio, Sniper Elite. Mod Zombie mungkin telah menjadi DLC atau ciri tambahan untuk permainan Elite Sniper masa depan mereka, tetapi mereka memutuskan untuk melepaskannya sebagai pengembangan mandiri.

Permainan ini menawarkan sehingga 4 pemain dalam mod co-op, di mana anda akan melalui kempen dan mengalami cerita sambil merobek melalui zombi kiri dan kanan. Anda juga boleh memainkan permainan solo, tetapi mereka membangunkan kempen khusus untuk co-op.

Oleh kerana permainan ini dinamakan “sniper: elit,” pengembangan mandiri ini mencerminkan mekanik sniping yang unik yang menjadikan permainan mereka popular di tempat pertama.

Anda boleh terus melihat bahawa dalam permainan ini, tetapi melalui pembunuh tulang yang menghancurkan dengan gerakan perlahan membunuh kamera terhadap zombi dan bukannya askar.

Menaip orang mati: berlebihan

Menaip Orang Mati

Genre Menaip, zombi, komedi
Kemana Beli? Wap
Pemaju Impian moden
Tarikh Siaran 30 Oktober 2013
Multiplayer? Tidak

Sekiranya anda telah memainkan semua permainan zombie yang anda lihat dalam arked, maka anda pasti akan menyukai tajuk seterusnya ini.

Taip Orang Mati: Overkill meletakkan anda dalam simulasi automatik di mana zombi menyerang anda, tetapi anda perlu menembak mereka sebelum mereka sampai kepada anda.

Walau bagaimanapun, bukannya menembak mereka, anda perlu menaip perkataan, frasa, atau bahasa Shakespearean untuk mengalahkan zombi.

Anda perlu menaip yang paling dekat dengan menyerang anda sehingga dapat sedikit huru -hara. Ini adalah penembak tipikal anda yang biasa.

Permainan ini menambah beberapa kata lucu kepada permainan, membuat anda tertanya -tanya jika kata -kata membunuh benar -benar rawak. Anda boleh bermain permainan dalam koperasi dua pemain, dan rasanya seperti anda bermain di arked dengan rakan anda, tetapi anda tidak perlu membeli kredit untuk bermain permainan.

Pulau mati

Zombi, Co-op, Dunia Terbuka, Gore
Kemana Beli? Wap
Pemaju
Tarikh Siaran
Multiplayer?

Pulau Dead adalah kiamat zombie di Pulau Syurga. Anda akan melalui cerita dan mengiris zombi di sepanjang jalan sambil meneroka dunia terbuka dengan sehingga 3 pemain lain di koperasi. Anda dapat memilih dari 4 aksara yang berbeza untuk kempen ini, dan masing -masing menawarkan permainan yang berbeza.

Watak -watak ini mempunyai pokok kemahiran yang unik yang menjadikannya berbeza antara satu sama lain. Anda boleh bereksperimen dengan mereka sehingga anda menemui gabungan yang tepat untuk PlayStyle anda. Ini pasti salah satu permainan zombie yang paling diremehkan di luar sana. Pulau Dead telah dibangunkan oleh Techland, yang juga membangunkan siri cahaya yang mati. Anda dapat melihat seberapa baik mereka bertambah baik, dan Pulau Dead adalah pemangkin kejayaan mereka.

Arizona Sunshine – VR

Arizona Sunshine

Genre
Kemana Beli? Wap
Pemaju Permainan Vertigo, Jaywalkers Interaktif
Tarikh Siaran 7 Disember 2016
?

Arizona Sunshine dibina secara eksklusif untuk VR. . Arizona Sunshine terletak di Amerika barat daya pasca apokaliptik yang ditimpa oleh zombi. Anda boleh memainkan kempen dengan tiga pemain lain dalam perjalanan anda.

Satu -satunya masalah dengan cahaya matahari Arizona ialah permainan terlalu pendek. Anda boleh menyelesaikan permainan dalam beberapa jam, tetapi permainan ini masih merupakan permainan VR Zombie yang digilap dengan baik. .

 • 11 permainan santai terbaik di stim
 • 10 permainan memburu terbaik di Steam
 • 11 permainan survival terbaik di Steam
 • 12 permainan menatal sebelah terbaik di Steam
 • 10 permainan fantasi terbaik di Steam
 • 11 Permainan Pengembaraan Terbaik di Steam
 • 5 Permainan Battle Royale Terbaik di Steam
 • 13 permainan stim yang paling rendah
 • 14 permainan 2D terbaik di Steam
 • 13 permainan sniper terbaik di stim
 • 13 permainan superhero terbaik di Steam
 • 16 permainan luar jalan terbaik di Steam
 • 15 permainan tindakan terbaik di Steam
 • 12 permainan parti terbaik di Steam
 • 11 permainan pemain tunggal terbaik di Steam
 • 22 permainan sci-fi terbaik di stim
 • 16 permainan seram terbaik di Steam
 • 10 permainan koperasi tempatan terbaik di Steam
 • 10 permainan abad pertengahan terbaik di Steam
 • 10 permainan multiplayer dalam talian terbaik di Steam
 • 11 permainan mod gerombolan terbaik di stim
 • 14 permainan detektif terbaik di Steam
 • 12 permainan kanak -kanak terbaik di stim
 • 14 permainan hanyut terbaik di Steam
 • 21 permainan Jepun terbaik di Steam
 • 17 permainan boling terbaik di Steam
 • 9 permainan FPS terbaik di Steam
 • 10 Permainan Platformer Terbaik di Steam
 • 10 permainan roguelike terbaik di stim
 • 5 permainan RTS terbaik di Steam
 • 12 permainan kuda terbaik di stim
 • 22 permainan orang ketiga terbaik di Steam
 • 19 permainan retro terbaik di Steam
 • 16 permainan hack dan slash terbaik di Steam
 • 12 permainan bangunan terbaik di Steam
 • 12 permainan pendidikan terbaik di Steam
 • 16 permainan indie terbaik di stim
 • 15 permainan golf terbaik di Steam
 • 13 permainan perlumbaan terbaik di Steam
 • 20 JRPG terbaik di Steam pada tahun 2023
 • 20 permainan Metroidvania terbaik di Steam
 • Permainan 21 Otome terbaik di Steam
 • 22 permainan misteri terbaik di Steam
 • 17 permainan papan terbaik di Steam
 • 26 permainan kaya cerita terbaik di Steam
 • 46 permainan kasual terbaik di stim
 • 10 Permainan Tuhan Terbaik di Steam
 • 15 permainan rampasan terbaik di Steam
 • 20 permainan teka -teki terbaik di Steam
 • 16 permainan stim berasaskan giliran terbaik
 • 10 permainan terbiar terbaik di Steam
 • 15 permainan stim dunia terbuka terbaik
 • 20 permainan kad terbaik di Steam
 • 23 Permainan Pixel Terbaik di Steam
 • 50 permainan stim terbaik untuk mac
 • 23 permainan mech terbaik di Steam
 • 37 permainan stim terbaik untuk bermain dengan teman wanita atau teman lelaki anda
 • 21 permainan seperti Zelda terbaik di Steam
 • 27 permainan pertahanan menara terbaik di Steam
 • 23 permainan pertempuran terbaik di Steam
 • 8 permainan neraka peluru terbaik di stim
 • 15 permainan anime terbaik di Steam
 • Cara memperuntukkan lebih banyak RAM ke permainan Steam

12 Permainan PC Zombie Terbaik 2023 yang tidak bermastautin

12 Permainan PC Zombie Terbaik 2023 yang tidak bermastautin

Sama ada anda suka kejahatan penduduk atau cahaya mati, anda akan menemui sesuatu untuk diri sendiri!

Tidak menghairankan bahawa undead telah mengambil alih dunia permainan, memandangkan populariti filem zombie dan rancangan TV. Kita semua boleh bersetuju bahawa tema itu agak terlalu banyak digunakan pada ketika ini. Namun, patut diterokai beberapa permainan zombie terbaik di Steam. Terutama sejak genre nampaknya tidak mati, berdasarkan siaran yang akan datang.

Dari penembak yang penuh aksi ke seram survival atmosfera, platform Valve mempunyai banyak tajuk hebat yang memaparkan kejam kegemaran kami. Oleh itu, sediakan senjata anda, perhimpunan rakan -rakan anda, dan bersiaplah untuk menghadapi undead di beberapa permainan wahyu zombie yang paling luar biasa yang ada.

Sama ada anda lebih suka tindakan sengit atau ketegangan hati, ada sesuatu untuk setiap jenis pemain di senarai kami. Kami juga memastikan untuk memasukkan tajuk dari pelbagai genre. Tanpa berlengah lagi, berikut adalah permainan zombie stim terbaik.

Mereka berbilion -bilion

Permainannya tidak serupa dengan permainan seperti Resident Evil. Walau bagaimanapun, ia masih bernilai memberi peluang. .

Semasa anda bermain, anda akan membina dan menguruskan koloni anda sendiri sambil menangkis gerombolan undead. Mereka adalah ancaman yang luar biasa ke bandar anda, jadi anda mesti bertindak dengan cepat untuk menghalang penyebaran jangkitan. .