Permainan Steam Baru membolehkan pemain membawa kempen Dungeons & Dragons mereka ke Digital Life – GameSpot, Gold Box Classics v Steam

Klasik Kotak Emas Klasik (? )

Arkib Realm Lupa: Koleksi Dua membawa campuran “kotak emas” yang sihat dan kebaikan nostalgia ke PC anda, bersama-sama dengan gabungan pembina pengembaraan, permainan berasaskan giliran dan masa nyata bermain. Terdiri daripada RPG Classics yang mempamerkan Alam Terlupakan kepada pemain video, The Forgotten Realm Archives: Collection Two mengandungi tajuk berikut: Kolam Radiance, Kutukan Azure Bonds, Hillsfar, Rahsia Bilah Perak, Kolam Kegelapan, Gateway ke Frontier Savage, Khazanah Frontier Savage, dan Lupa Alam.

Permainan Steam Baru membolehkan pemain membawa kempen Dungeons & Dragons mereka ke kehidupan digital

Dungeon Full Dive akan dilancarkan di PC, dengan keserasian VR, akhir tahun ini.

Oleh Grace Benfell pada 10 Mei 2023 jam 9:00 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Dungeon Full Dive adalah cara digital yang mendalam untuk bermain permainan peranan meja dengan rakan dalam talian. Pelancaran pada akhir tahun ini, Alat Tabletop mempunyai penyesuaian penuh aksara dan peta untuk membantu pemain membuat taman permainan digital mereka sendiri dan bermain.

Dengan Dungeon Full Dive, pemain boleh menyesuaikan miniatur mereka sendiri dengan pilihan penuh pilihan. Alat digital mengandungi integrasi mekanik dan stat dengan Dungeons & Dragons Edisi Kelima (D & D 5E), pemain dapat mengubah kepingan karakter mereka dari dalam aplikasinya. Tidak diketahui sama ada ia termasuk alat untuk sistem TTRPG yang lain.

Dungeon Masters boleh menggunakan alat peta untuk mewujudkan persekitaran untuk pemain mereka meneroka. Alat tablet maya dilengkapi dengan pelbagai peta pertempuran pra-buatan, yang mana DM boleh diubah. Mereka juga boleh membuat peta baru menggunakan alat terbina dalam.

Selaras dengan integrasi VR, pemain dapat melihat miniatur mereka dari perspektif atas ke bawah atau mendiami POV mereka, meneroka dunia permainan pada orang pertama. Pemain juga boleh mengambil dan berinteraksi dengan objek, seperti alat muzik dan botol. Sekiranya pemain tidak mempunyai alat dengar VR, mereka masih boleh memainkan kempen mereka dengan pemain lain yang melakukannya, kerana Dive Full Dive mempunyai silang bermain. DMS juga boleh menggabungkan kumpulan besar, kerana permainan ini membolehkan sejumlah lapan pemain.

Dungeon Full Dive akan datang ke Steam kemudian pada tahun 2023. Ujian Alpha juga akan tersedia pada akhir tahun ini.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

?)

Klasik Kotak Emas

Fondly dikenali sebagai “Gold Box Classic,” permainan video Dungeons & Dragons klasik ini membawa banyak raksasa, wira, dan penjahat yang paling ikonik D & D’s.

The Forgotten Realms World of Dungeons & Dragons telah menjadi rumah kepada banyak wira dan imaginasinya sejak penerbitannya, menghasilkan pengembaraan dan cerita yang akan diceritakan dan dinikmati selama bertahun -tahun yang akan datang.

Arkib Alam Lupa: Koleksi Satu Mata trilogi penonton, Satu set permainan pertandingan pertama orang pertama.

Arkib Realm Lupa: Koleksi Dua membawa campuran “kotak emas” yang sihat dan kebaikan nostalgia ke PC anda, bersama-sama dengan gabungan pembina pengembaraan, permainan berasaskan giliran dan masa nyata bermain. Kolam Radiance, Kutukan Azure Bonds, Hillsfar, Rahsia Bilah Perak, Kolam Kegelapan, Gateway ke Frontier Savage, Khazanah Frontier Savage, dan Lupa Alam.

Arkib Alam Lupa: Koleksi Tiga menandakan kesimpulan kompilasi arkib dan perubahan dalam pembangunan dari Simulasi Strategik Inc. kepada Dreamforge Intertainment. Sebagai lagu Swan SSI ke alam semesta yang dilupakan, tajuk -tajuk ini meraikan unsur -unsur permainan video AD & D yang anda tahu dan cinta -penjara bawah tanah dan lokasi yang indah untuk diterokai, pelbagai raksasa untuk membunuh, pencarian untuk menyelesaikan, pengembara untuk berkumpul dan dunia akan diselamatkan. Semua ini ada Dungeon Hack dan Menzoberranzan.

Siri Ravenloft membolehkan anda melangkah ke dunia seram dan pengembaraan Gothic dan Mesir, yang ditetapkan dalam suasana kempen Ravenloft. Pek kengerian yang memasuki ini merangkumi , Ravenloft: Nabi Batu.

Siri Krynn Mengembalikan anda ke Epic Peranan Fantasy Pertama yang ditetapkan dalam The Legendary Dragonlance Game World of Krynn. Pek abadi ini termasuk Juara Krynn, Ksatria Kematian Krynn dan Ratu Gelap Krynn.

Siri Sun Dark Melepaskan imaginasi anda ke dunia yang luas, ganas, terkelupas matahari dan angin. Siri ini mengandungi klasik berseri, Matahari Gelap: Tanah yang hancur, dan Matahari Gelap: Bangun Ravager.

21 RPG DND Klasik dan Pembina Bandar kini di Steam

Skrin Peta di DND City-Building Game Stronghold: Kingdom Simulator

Semua 22 permainan D & D kini boleh didapati di Steam, sebagai sebahagian daripada pelbagai berkas.

Simulasi Strategik, Inc. – atau SSI – mengeluarkan pilihan permainan Dungeons & Dragons sepanjang akhir 80 -an dan awal 90 -an. Seni Kotak Gilded Akhir. Setelah mengumumkan mereka awal bulan ini, anda kini boleh memainkan permainan RPG klasik ini di Steam.

Penerbit Sneg (ya, benar -benar) telah menggabungkan sebahagian besar daripada 22 permainan fantasi klasik ke dalam pakej tematik – seperti mata trilogi penonton,. Hanya dua permainan yang boleh didapati di dalam permainan mereka sendiri-D & D City-Building, Stronghold: Kingdom Simulator, dan Arcade Fighter Al-Qadim: The Genie’s Curse.

Permainan ini dibungkus dalam dosbox tersuai untuk prestasi yang lebih baik, dan pelancar kotak emas khas bertujuan untuk memudahkan pemindahan watak anda antara permainan. Alat buatan kipas seperti rakan mata dan kotak emas yang dilihat, menawarkan ciri-ciri seperti pemetaan automatik dan HUD yang lebih baik

Permainan ini disenaraikan di Steam dan berkisar dari $ 5.99 /£ 4.79 untuk dua permainan individu hingga $ 8.49 / £ 7.19 untuk kebanyakan pelbagai berkas – dan mereka kini semua 15%. Sebagai alternatif, anda boleh mendapatkan semua enam bundle – dan 20 permainan – untuk £ 23.18. Inilah yang disertakan dalam setiap satu.

 • Lupa Alam: Koleksi Arkib Satu
  • Mata penonton
  • Mata penonton II
  • Mata penonton iii
  • Kutukan ikatan azure
  • Pintu masuk ke perbatasan ganas
  • Hillsfar
  • Kolam kegelapan
  • Kolam cahaya
  • Rahsia bilah perak
  • Khazanah perbatasan ganas
  • Pengembaraan tanpa had
  • Dungeon Hack
  • Menzoberranzan
  • Juara Krynn
  • Kematian Knights of Krynn
  • Ratu gelap Krynn
  • Tanah yang hancur
  • Bangun Ravager
  • Pemilikan Strahd
  • Nabi batu

  Permainan lama tidak pernah mati, tidak juga mereka. Semak panduan kami untuk semua permainan DND terbaik di PC.

  Baldur

  Pintu Baldur: Saga Lengkap Pintu Baldur: Saga Lengkap Fanatik $ 82.73 Beli Sekarang Rangkaian dan Mendapat Suruhanjaya Gabungan dari Jualan Kelayakan.

  Dustin Bailey Dustin’s All About Retro Games dan Games Adventure, serta menjadi Final Fantasy XIV Devotee. Pencapaiannya yang paling membanggakan di PCGamesn mengukir niche untuk liputan simulator trak. Seorang bekas penulis berita senior, kini anda boleh menemuinya di GamesRadar.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. .