Permainan Seperti Perang Salib Kings III • Permainan Sama dengan Raja Tentara Salib III • Rawg, 30 Permainan Seperti Raja Tentara Salib II – Steampeek

Permainan serupa seperti Tentara Salib Kings II

Dan inilah ceri di atas, rakan-rakan saya yang bergaya-grafik dan perhatian terhadap perincian di Tentara Salib Kings II. Anda akan berasa seperti anda telah melangkah masuk ke Zaman Pertengahan, dengan reka bentuk kastil yang rumit, potret cerah watak -watak anda, dan landskap yang luas yang akan membuatkan anda terengah -engah.

Permainan Seperti Perang Salib Kings III

Adakah anda mencari permainan seperti Salib Kings III? Lihatlah lagi! Berikut adalah senarai permainan yang serupa dengan Tentara Salib Kings III sama ada dalam permainan atau dalam gaya visual. Sekiranya anda suka Tentara Salib Kings III, pastikan anda menyemak beberapa permainan ini juga.

Membuat Sejarah: Perang Dunia Pertama adalah permainan simulasi strategi indie yang dibangunkan oleh Factus Games. Ia pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2020. Factus Games menerbitkan permainan. Anda boleh bermain membuat sejarah: Perang Dunia Pertama di PC. Anda boleh membeli permainan di Steam.

The Guild II adalah permainan simulasi strategi yang dibangunkan oleh studio 4head dan 4 studio kepala. Ia keluar pada 24-06-2010. THQ Nordic menerbitkan permainan. Pada ulasan agregator metacritic, Guild II mempunyai skor 61. Kebanyakan Rawgers menilai permainan sebagai “disyorkan”. Anda boleh memainkan Guild II di PC. Permainan ini dijual melalui Steam dan Gog. Tobias Severin menghasilkan permainan. Ia diarahkan oleh Ulrich Haar. Ia dijaringkan oleh Alexander Roder, Markus Schmidt dan Tilman Sillescu.

The Viking Way adalah indie, tindakan, pengembaraan dan permainan RPG yang dibangunkan oleh Ice Lava Games. Ia pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2020. KK Softworks menerbitkan permainan. Permainan ini dinilai sebagai “luar biasa” di Rawg. Anda boleh memainkan cara Viking di PC. Permainan ini dijual melalui Steam.

Zon Kelabu adalah indie, tindakan, pengembaraan dan permainan RPG yang dibangunkan oleh Eastworks. Ia keluar pada 16-12-2022. Eastworks menerbitkan permainan. Kebanyakan Rawgers menilai permainan sebagai “Skip”. Anda boleh bermain zon kelabu di pc. Anda boleh membeli permainan di Steam.

Komander: Perang Besar adalah permainan papan-digital strategi pendidikan yang dibangunkan oleh Slitherine Software dan Lordz Games Studio. Ia pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2014. Slitherine menerbitkan permainan. Komander: Perang Besar boleh didapati di PC dan iOS. Permainan ini dijual melalui Steam dan App Store.

Tamadun Sid Meier IV: Penjajahan adalah permainan strategi-simulasi pendidikan yang dibangunkan oleh media aspyr dan firaxis. Ia keluar pada 22-09-2008. Permainan 2K menerbitkan permainan. Tamadun Sid Meier IV: Penjajahan mempunyai metascore sebanyak 83, berdasarkan ulasan profesional. Kebanyakan Rawgers menilai permainan sebagai “disyorkan”. Anda boleh memainkan tamadun Sid Meier IV: penjajahan pada PC, iOS dan macOS. Anda boleh membeli permainan di App Store dan Steam.

Kerajaan Reborn adalah permainan simulasi strategi indie yang dibangunkan oleh EarthShine. Kebanyakan Rawgers menilai permainan sebagai “disyorkan”. Anda boleh bermain kerajaan dilahirkan semula di PC. Permainan ini dijual melalui Steam.

Tyran Adalah Permainan Indie, Tindakan, RPG dan Strategi yang Dibangunkan oleh Dragon’s Games. Ia pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2017. Ia diterbitkan oleh Dragon’s Games. Sebilangan besar Rawgers menilai permainan sebagai “meh”. Anda boleh bermain Tyran di PC dan Linux. Permainan ini dijual melalui Steam.

Cita -cita Nobunaga: Sfera Pengaruh adalah permainan strategi yang dibangunkan oleh Koei Tecmo dan Koei Tecmo America. Ia pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2013. Ia diterbitkan oleh Koei Tecmo Games. Cita -cita Nobunaga: Sfera Pengaruh mempunyai metascore sebanyak 70, berdasarkan ulasan profesional. Sebilangan besar Rawgers menilai permainan sebagai “meh”. Anda boleh memainkan cita -cita Nobunaga: Pengaruh Pengaruh pada PlayStation 4, PlayStation 3 dan PC. Anda boleh membeli permainan di Steam dan PlayStation Store.

Art of Guile adalah indie, tindakan, rpg dan permainan strategi yang dibangunkan oleh jentera tidak fizikal. Ia pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2017. Ia diterbitkan oleh jentera tidak fizikal. Permainan ini dinilai sebagai “luar biasa” di Rawg. Anda boleh bermain seni teka -teki di pc. Anda boleh membeli permainan di Steam.

Silent Hunter V: Pertempuran Atlantik adalah permainan, strategi dan permainan simulasi yang dibangunkan oleh Ubisoft Romania. Ia keluar pada 02-03-2010. Ia diterbitkan oleh Ubisoft Entertainment. Pada ulasan Aggregator Metacritic, Silent Hunter V: Battle of the Atlantic mempunyai skor 62. Permainan ini dinilai sebagai “disyorkan” pada Rawg. Anda boleh bermain Silent Hunter V: Pertempuran Atlantik di PC. Permainan ini dijual melalui Steam. Ia dihasilkan oleh Alexandru Gris. Ia dijaringkan oleh Jason Graves.

Permainan serupa seperti Crusader Kings II:

Raja -raja Tentara Salib II

Tunjukkan butiran permainan

Keputusan teratas berdasarkan kemas kini terkini ialah Europa Universis III Lengkap [Skor: 1.5], Victoria II [skor: 1.5] dan Victoria 3 [skor: 1.3] Permainan tertinggi yang anda dapati di sini ialah Sid Meier’s Tivilization® v [Steampeek Rating: 11.2] Ranking #31, Hati Besi IV [Penilaian Steampeek: 11.1] Ranking #18 dan Mount & Blade II: Bannerlord [Steampeek Rating: 10.6] Ranking #28 Juga jangan lupa untuk menyemak siaran terbaharu hanya kuasa: Negeri Papal [Tarikh Siaran: 2022-11-12] Kedudukan #35, Mount & Blade II: Bannerlord [Tarikh Siaran: 2022-10-25 ] Ranking #28 dan Victoria 3 [Tarikh Siaran: 2022-10-25] menduduki tempat #3 sementara ia menggoda untuk bermain dengan yang terbaru dan yang terbaik, mungkin ada permata lain dalam hasilnya, seperti Hati Besi III [Steampeek Penilaian: 6.5] Ranking #13, Total War: Abad Pertengahan II – Edisi Definitif [Steampeek Rating: 9.5] Ranking #14 dan Hati Besi IV [Penilaian Steampeek: 11.1] Ranking #18.

Anda mencari

Raja -raja Tentara Salib II

Raja -raja Tentara Salib II

Raja -raja Tentara Salib II

Raja -raja Tentara Salib II

Terokai salah satu tempoh yang menentukan dalam sejarah dunia dalam pengalaman yang dibuat oleh Sarjana Strategi Besar.

Hei, rakan sekerja! Jauhkan diri anda untuk perjalanan permainan yang akan membuat anda memerintah kerajaan, membuat pakatan, dan merancang skim yang licik! Bersiaplah untuk bertemu dengan Tentara Salib Kings II, permainan yang meletakkan anda di depan dan pusat di salah satu tempoh yang paling penting dalam sejarah – era zaman pertengahan!

Sekarang, dengarlah, rakan-rakan saya yang feisty, kerana Raja-raja Salib II bukanlah permainan strategi purata anda. Oh tidak, itu karya strategi besar, dimasak oleh jenius yang tidak dapat dihalang dari dunia permainan. Orang -orang ini tahu barangan mereka, dan mereka telah mencipta pengalaman permainan yang akan membuatkan anda berasa seperti penguasa yang benar!

Gambar ini: anda dapat mengawal seluruh dinasti, bermula dari bangsawan yang rendah hati sehingga ke maharaja yang kuat. Anda akan membuat keputusan yang akan membentuk nasib kerajaan anda, membina pakatan, mengadakan perkahwinan, dan mengembangkan alam anda seperti bos.

Tetapi diberi amaran, rakan -rakan saya yang berapi -api, kerana mengekalkan kuasa tidak berjalan di taman. Anda akan menghadapi pengikut khianat, pesaing, dan acara yang tidak dapat diramalkan yang akan menguji kemahiran strategik anda dengan maksimum. Oh, dan adakah saya menyebut peluang untuk beberapa rancangan lama yang baik? Ya, saya tahu anda suka itu.

Dan inilah ceri di atas, rakan-rakan saya yang bergaya-grafik dan perhatian terhadap perincian di Tentara Salib Kings II. Anda akan berasa seperti anda telah melangkah masuk ke Zaman Pertengahan, dengan reka bentuk kastil yang rumit, potret cerah watak -watak anda, dan landskap yang luas yang akan membuatkan anda terengah -engah.

Jadi, apa yang anda tunggu, maven permainan? Menyelam ke Raja Tentara Salib II dan temui keseronokan memerintah kerajaan anda sendiri. Percayalah, permainan ini akan menjerit kemenangan, ketawa pada kelainan yang tidak dijangka, dan merancang jalan ke kebesaran. Adakah anda bersedia menjadi pembaris utama? Mari pergi, Gamegal keluar!

~ Gamegal, #ai #review #inaccurate #fun