Permainan Seperti Antara Kami: 15 Alternatif Permainan Potongan Multiplayer, 19 Permainan Terbaik Seperti Antara Kami // One37pm

19 permainan terbaik seperti di kalangan kita

Mana -mana cara anda pergi, permainan melibatkan mengambil pesanan dari “pelanggan”, memasak hidangan, dan menyampaikan hidangan siap tepat pada masanya. Dengan setiap peta, perintah itu menjadi lebih liar dan lebih mencabar daripada peta sebelumnya; Di samping itu, bahan -bahan yang ada terus berubah dan berkembang.

Permainan Seperti Antara Kami: 15 Alternatif Permainan Potongan Multiplayer Sama

Jika anda seorang peminat permainan potongan bertema ruang dan anda mencari permainan yang sama, baca terus untuk menyemak permainan teratas kami yang seperti di kalangan kami.

Oleh Oliver Dale 13 September 2023 Tiada Komen

Permainan Seperti Antara Kami: 15 Alternatif Permainan Potongan Multiplayer Sama

Permainan Seperti Antara Kami: 15 Alternatif Permainan Potongan Multiplayer Sama

Beanstalk disokong pembaca. Sekiranya anda membeli sesuatu melalui salah satu pautan kami, kami mungkin mendapat komisen kecil. Ini tidak menjejaskan ulasan atau penempatan produk kami di laman web ini.

Dibangunkan dan diterbitkan oleh Innersloth, antara kita diilhamkan oleh Mafia, permainan gaya parti, dan filem seram fiksyen sains, Perkara itu. Pada mulanya dikeluarkan pada Android dan iOS pada bulan Jun 2018 dan pada bulan November tahun yang sama, ia disediakan di Windows.

Pada tahun 2020, ia dikeluarkan pada Nintendo Switch, dan pada tahun 2021, ia boleh didapati di PS4 PS5, Xbox One, dan Xbox Series X/S. Terima kasih kepada ketersediaan yang lebih meluas, serta Streamer dan YouTubers Twitch, antara kita meletupkan populariti pada tahun 2020, dan ia tetap popular hingga ke hari ini.

Jika anda seorang peminat permainan potongan bertema ruang dan anda mencari permainan yang sama, baca terus untuk menyemak permainan teratas kami yang seperti di kalangan kami.

Antara ciri permainan AS

Tarikh Siaran: 15 Jun 2018
Pemaju: Innersloth
Penerbit: Innersloth
Platform: Android
iOS
Tingkap
Nintendo Switch
PlayStation 4
PlayStation 5
Xbox One
Xbox Series X/s
Genre: Parti, Potongan Sosial
Menetapkan: Ruang
Mod permainan: Multiplayer

Isi kandungan

1. Kelaparan yang menakutkan

Kelaparan yang menakutkan

Pertama pada senarai permainan kami seperti Antara Kami adalah Kelaparan Dread. Dibangunkan oleh Dread Hunger Team dan diterbitkan oleh pengarang digital, permainan ini adalah pendatang baru ke tempat kejadian, kerana ia hanya dikeluarkan pada bulan Januari 2022 di Windows.

Kelaparan Dread mematuhi konsep antara kita, namun ia menggunakan tetapan dunia terbuka gaya 1850-an, ditambah dengan perspektif orang pertama. Satu lagi perbezaan yang ketara ialah tidak seperti di antara kita, dalam kelaparan yang menakutkan, terdapat beberapa penipu dan bukannya satu penipu, walaupun anda bermain dengan rakan -rakan.

Permainan ini berlaku di Artik yang dingin. Untuk bertahan, anda perlu membina kebakaran, menyimpan pemangsa di teluk, membuat bekalan anda sendiri, memburu, dan juga memanfaatkan sihir darah.

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa anda bermain dengan bahagian 8 orang, dan sesetengah pemain mungkin musuh daripada rakan-rakan; Mereka boleh menembak anda untuk mendapatkan sumber anda pada bila -bila masa, sebagai contoh,.

Misi anda adalah untuk mencari laluan barat laut dan anda dapat memilih dari pelbagai kelas untuk membangunkan pasukan dan terus hidup dalam keadaan berbahaya. Pemangsa bukan musuh utama anda; Sebaliknya, kelaparan adalah.

Sekiranya anda menikmati di antara kami, anda pasti akan menyukai permainan pengembaraan/kerajinan survival, kelaparan yang mengasyikkan.

2. Tipu daya

Tipu daya

Dikeluarkan pada tahun 2017, Penipuan telah dibangunkan dan diterbitkan oleh pembuat dunia, penipuan adalah serupa dengan kita kerana ia berdasarkan penipuan, kepercayaan, dan kebohongan secara terang -terangan. Untuk bertahan dalam permainan potongan sosial ini, anda perlu mencari pemain yang tidak bersalah dalam kumpulan anda.

Yang mengatakan, ini adalah permainan penembak orang pertama, dan tidak seperti di antara kita, tidak ada pilihan permainan tempatan. Selain itu, suara Master Voice membimbing anda melalui permainan, dan ia meletakkan putaran menarik pada pesaing anda.

Terdapat sejumlah enam pemain di setiap peta, dan dari mereka, dua dijangkiti dengan penyakit yang mematikan. Pemain Ill berada dalam misi untuk memusnahkan dan membunuh pemain yang tidak bersalah. Terdapat dua cara persaingan boleh berakhir: apabila pemain yang tidak bersalah melarikan diri atau dibunuh.

Oleh itu, pemain yang tidak bersalah mesti berhati-hati sepanjang masa dan memikirkan bagaimana untuk membuat jalan ke keselamatan, semua ketika mereka secara aktif diburu oleh pembunuh yang dijangkiti; Namun, tidak ada yang tahu siapa pembunuh itu.

Untuk terus hidup, anda boleh menggunakan sebarang alat yang mungkin anda dapati di sepanjang jalan, seperti senjata, pengimbas, dan lampu (yang terhad), dan menentukan sama ada anda harus membantu pemain lain atau tidak. Yang dijangkiti boleh berubah menjadi mutan, tetapi kerana mereka memerlukan beg darah, mereka meninggalkan petunjuk.

3. Tersembunyi dalam pandangan biasa

Tersembunyi dalam pandangan biasa

Permainan berbilang pemain tempatan, yang tersembunyi di Plain Sight telah diterbitkan dan dikeluarkan oleh Adam Spragg pada tahun 2014. Seperti di kalangan kita, stealth adalah tumpuan permainan. Anda perlu bercampur dengan orang ramai NPC dan menyingkirkan pemain lain sebelum mereka membahayakan anda. Perspektifnya adalah atas, grafiknya asas, dan mekaniknya mudah.

Menghapuskan orang lain adalah matlamat asas, dan anda perlu berbuat demikian tanpa pemain lain yang menyedari bahawa anda telah menghapuskan sesiapa sahaja. Semasa anda melangkah melalui permainan, anda juga harus menghentikan NPC yang lain. Kunci di sini ialah satu -satunya cara yang anda boleh mainkan adalah dalam mod multiplayer tempatan; Oleh itu nama permainan.

Melakukan apa yang perlu anda lakukan semasa anda berada di bilik yang sama kerana rakan anda boleh menjadi sangat rumit. Terdapat mod permainan lain, seperti Death Race, yang melibatkan perlumbaan ke garisan penamat antara NPC dan pemain lain.

4. Pengkhianatan.io

Pengkhianatan.io

Dikeluarkan pada tahun 2018, Pengkhianatan.io dibangunkan dan diterbitkan oleh End Game Interactive. Ini permainan potongan sosial, itulah sebabnya ia serupa dengan kami. Walau bagaimanapun, positif mengenai permainan ini adalah bahawa ia boleh dimainkan secara langsung pada penyemak imbas anda; anda tidak perlu memuat turun permainan.

Perbezaan utama antara permainan ini dan antara anda perlu memilih peranan untuk diri sendiri: pengkhianatan atau krew (seperti di antara kita); Anda boleh menjadi sheriff (membunuh pengkhianat) atau jester (penyebar kebohongan).

Peranan yang dipilih menetapkan perlawanan untuk 12 pemain di lobi; Walau bagaimanapun, Gameplay banyak seperti di kalangan kami di dalam kru itu mesti menyelesaikan tugas dan ada kapal yang akan memulakan perjalanan. Tambahan pula, amanah, kebohongan, penipuan, dan witts semuanya menjadi pusat permainan.

Anda boleh bekerjasama dengan pemain lain atau bekerja menentang mereka, membantu, meyakinkan, atau menipu rakan sepasukan. Walaupun ia serupa dengan kita, pengkhianatan.IO lebih sukar daripada kita; Walau bagaimanapun, jika anda suka di kalangan kami, anda pasti akan mendapati ia menarik.

5. Projek Musim Sejuk

Projek Musim Sejuk

Projek Musim Sejuk Dibangunkan oleh Ocean Interactive yang lain, yang diterbitkan oleh Lautan Lautan, dan dikeluarkan pada 0F Mei 2019. Projek Musim Sejuk melibatkan kelangsungan hidup, kepercayaan, dan pengkhianatan, menjadikannya sama di antara kita, namun ia juga mempunyai unsur -unsur yang serupa dengan kelaparan mati kerana anda perlu mengumpulkan sumber, kerajinan, benda pembaikan, dan tugas lengkap untuk terus hidup.

Setiap perlawanan mempunyai 8 pemain, dan terdapat pengkhianat dalam kumpulan. Pemain lain boleh mendapatkan kepercayaan anda atau mereka boleh mensabotaj anda dengan menyebarkan kebohongan tentang anda dan memperoleh sekutu. Terdapat pilihan sembang teks juga, serta sembang suara yang membolehkan anda berinteraksi dengan watak -watak berdekatan.

Juga, dan seperti yang anda harapkan, anda tidak akan tahu siapa pengkhianat itu; Lagipun, permainan ini mengenai penipuan dan kelangsungan hidup.

Untuk terus hidup, anda perlu menyelesaikan beberapa tugas untuk mengakses kenderaan penyelamat yang akan mengeluarkannya dari tundra. Tugas termasuk perkara seperti tanaman menuai, memulihkan kabin radio, memotong pokok, dan mencari peti sumber.

Menambah kesukaran ialah pengkhianat perlu menghalang mangsa yang terselamat daripada menyelinap, mensabotaj, dan berbohong kepada mereka. Kerja berpasukan sangat penting, kerana pengkhianat mempunyai radio yang mereka dapat berkomunikasi dengan penipu lain.

6. Bandar Salem

Bandar Salem

Pada pandangan pertama, Town of Salem mungkin kelihatan seperti permainan ringan, kerana imejannya sama dengan South Park; Walau bagaimanapun, ia bukan komedi dalam apa cara sekalipun, dan sebenarnya, kandungannya agak gelap. Dikeluarkan oleh Blank Media Games pada tahun 2014, ia adalah salah satu permainan tertua dalam genre, dan ia juga salah satu yang lebih gelap.

Sebanyak 15 pemain dapat bermain setiap perlawanan. Peranan rawak diberikan kepada setiap pemain di bandar. Peranan ini boleh termasuk: Ahli Bandar, Arsonis, Mafia, Pembunuh Serial, atau mereka boleh kekal neutral. Ahli-ahli bandar perlu mencari mafia dan jurulatih lain sebelum mereka mengenakan terlalu banyak kemudaratan, tetapi ahli bandar tidak tahu peranan pemain lain.

Yang mengatakan, jika anda memasuki bandar sebagai seorang jahat, anda perlu menyelesaikan objektif anda menggunakan penipuan, stealth, dan penipuan. Hanya Petua Pantas: Jika anda bermain sebagai pembunuh bersiri, masa terbaik untuk melakukan tugas anda adalah pada waktu malam.

Tetapan bandar, watak, haiwan, rumah, nama, ikon lobi, dan animasi kematian semuanya boleh disesuaikan. Terdapat ciri -ciri sejuk yang lain juga; Fasa mengundi di mana pemain boleh cuba mencari tahu siapa yang jahat, contohnya.

7. Jiran Rahsia: Hello Multiplayer Neighbor

Jiran Rahsia: Hello Multiplayer Neighbor

Permainan Penipuan Sosial, Hello Neighbor’s Secret Neighbor telah dibangunkan oleh Hologryph dan Eerie Guest Studios, dan ia diterbitkan oleh Tinbuild. Ia dikeluarkan pada tahun 2019, dan ia adalah salah satu daripada beberapa tajuk dalam senarai ini – dan dalam genre ini – yang boleh dimainkan pada peranti Microsoft.

Permainan seram sosial berbilang pemain ini adalah mengenai sekumpulan penceroboh yang berada dalam misi untuk menyelamatkan rakan mereka dari ruang bawah tanah jiran yang jahat. Hanya ada satu masalah: salah satu penceroboh adalah musuh, dan anda tidak tahu siapa.

Terdapat sejumlah enam pemain, dan satu adalah jiran, atau pengkhianat, dan dia bercampur dengan penceroboh, cuba mendapatkan kepercayaan mereka. Pada asasnya, orang jahat mencari peluang untuk menjebak musuh mereka.

Apabila perlawanan berlangsung, kegembiraan semakin meningkat, seperti juga kengerian, ketika pemain terus hilang. Mekanik permainan juga mudah difahami.

8. Spacemen yang tidak disenangi

Spacemen yang tidak disenangi

Permainan ini sama dengan kita; Walau bagaimanapun, ia jauh lebih gelap. Dalam permainan ini, anda akan bermain sebagai pekerja interstellar yang menunggu untuk dijemput dan dibawa pulang oleh syarikat yang mereka kerjakan.

Terdapat tangkapan, walaupun: satu pemain adalah shapeshifting alien yang kelihatan seperti itu keluar dari filem seram Perkara itu, Dan alien jahat ini adalah neraka untuk menghilangkan semua orang dan sesiapa sahaja sebelum mereka berpeluang untuk melarikan diri ke kebebasan.

Manusia, dan juga orang asing, mempunyai akses kepada pelbagai alat dan peralatan untuk dipilih dari yang mereka boleh gunakan untuk mempertahankan diri dalam usaha untuk bertahan.

Permainan Spacemen yang malang adalah sepenuhnya pada orang pertama. Oleh itu, jika anda peminat di antara kami, anda pasti akan menikmati bagaimana permainan ini benar -benar menangkap seram konsep yang agak serupa. Spacemen yang malang mempunyai mekanik tempur pepejal, yang membolehkan manusia bekerja dalam penyelarasan antara satu sama lain dalam usaha untuk melawan.

Ciri ini menjadikan Spacemen yang malang sebagai salah satu permainan potongan sosial tertinggi di luar sana. Terdapat beberapa mod lain, serta banyak penyesuaian, juga, yang seterusnya menambah rayuannya.

Spacemen yang malang dikeluarkan pada bulan Jun 2020, ia boleh didapati di PC, dan beberapa mod permainan boleh didapati, termasuk Multiplayer, Co-op/Solo Story, dan Horde Mode.

9. Werewolves dalam

Werewolves dalam

Seterusnya dalam senarai permainan kami yang serupa dengan kami adalah manusia serigala dalam. Permainan pendidikan sosial ini tersedia untuk peranti Windows VR, serta PSVR (Realiti Maya PS4S). Ia dibangunkan oleh Red Storm Entertainment, yang diterbitkan oleh Ubisoft, dan ia dikeluarkan pada bulan Disember 2016.

Walaupun ia tidak mendapat banyak daya tarikan apabila ia mula -mula dilancarkan, dari masa ke masa, populariti itu telah meningkat, dan pada masa penulisan, pangkalan penggemar telah berkembang dengan pesat.

Antara lima dan lapan pemain boleh bermain setiap perlawanan werewolves dalam. Setiap perlawanan berlangsung di sebuah kampung zaman pertengahan yang dikenali sebagai Gallowston, dan di kampung ini di mana anda mesti mengetahui siapa werewolves.

Itu lebih mudah dikatakan daripada dilakukan, kerana manusia serigala kelihatan seperti “manusia biasa”, tetapi mereka boleh menjadi raksasa yang ganas pada bila -bila masa dan berkedip mata. Anda boleh menjadi penduduk kampung atau shapeshifter, atau werewolf, dalam permainan ini; Walau bagaimanapun, mana -mana pemain yang anda pilih, anda boleh mati pada bila -bila masa.

Untuk berjaya dalam agenda jahat mereka, manusia serigala bergantung pada penipuan dan berbohong. Penduduk kampung mengisi peranan tertentu dan mereka menggunakan seni pujukan untuk menganalisis dan mengetahui identiti musuh mereka.

Jika anda seorang peminat di antara kami, tidak ada keraguan bahawa anda akan menikmati permainan yang pantas dan penuh aksi yang melibatkan banyak kekacauan dan banyak gores. Walau bagaimanapun, yang mengatakan, perlawanan dalam manusia serigala adalah jauh lebih pendek daripada yang mereka ada di kalangan kita. Juga, jika anda benar -benar menikmati permainan, lihat filem yang berdasarkan Werewolf dalam.

10. Ejen Triple

Ejen Triple

Permainan parti mudah alih, ejen triple didasarkan pada penipuan dan manipulasi. Kedua -duanya dibangunkan dan diterbitkan oleh Torfias dan Sig Gunnarson, ia dikeluarkan pada bulan Julai 2017, dan ia boleh didapati di kedua -dua peranti Android dan iOS.

Di samping berdasarkan penipuan dan manipulasi, pemain perlu memilih peranan dalam ejen tiga. Terdapat beberapa ejen yang ada, dan masing -masing mempunyai kebaikan dan keburukannya. Selain itu, selain memilih ejen, permainan memilih pasukan untuk anda, dan anda boleh menjadi ejen perkhidmatan, ejen virus, atau ejen berganda. Pada dasarnya, pemain lain perlu mengetahui siapa ejen berganda sebelum perlawanan berakhir.

Ejen Triple adalah mengenai menyembunyikan identiti, membongkar, dan mengkhianati pemain lain. Suka di kalangan kita, ia adalah permainan potongan sosial, dan perlawanan berjalan selama 10 minit setiap satu. Yang penting, perlawanan berlaku pada telefon tunggal, yang bermaksud bahawa pemain perlu lulus peranti untuk menyemak sebarang maklumat baru atau untuk mendedahkan petunjuk. Ini boleh menambah keseronokan; Walau bagaimanapun, ia juga boleh memainkan permainan yang mencabar.

Apabila permainan berakhir, pemain berpeluang untuk mengundi siapa yang mereka mahu penjara. Jika ejen berganda ditangkap oleh pemain, perkhidmatan itu menang; Walau bagaimanapun, jika mereka tidak menangkap ejen berganda, maka virus itu adalah pasukan yang menang. Intinya: Ejen Triple adalah permainan yang mudah dimainkan yang membuat keputusan.

11. Overcooked! 2

Overcooked! 2

Seterusnya dalam senarai permainan kami yang serupa dengan kami adalah terlalu matang! 2. Permainan pengembaraan co-op yang didorong oleh cerita ini dibangunkan oleh Pasukan 17, yang diterbitkan oleh Ghost Town Games, dan dikeluarkan pada bulan Ogos 2018 pada pelbagai platform, termasuk Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Windows, MacOS , Linus, dan Amazon Luna.

Pada asasnya, permainan ini adalah simulator memasak yang menghiburkan di mana anda dan pemain lain berkongsi pengalaman lucu di dapur.

Bersama -sama, anda dan rakan -rakan anda bermain sebagai pasukan koki dan menguruskan dapur yang huru -hara. Berjuang melawan “Kelaparan Unbred” adalah matlamat permainan, dan cerita itu membawa anda mengumpul peta dan pelbagai cabaran.

Dalam overcooked! 2, anda perlu bekerjasama dengan pemain lain untuk mencapai skor tertinggi yang mungkin; Walau bagaimanapun, rakan sepasukan dapat bermain sepenuhnya dengan anda, serta bermain permainan menentang anda untuk memperoleh skor yang lebih baik di papan skor.

Mana -mana cara anda pergi, permainan melibatkan mengambil pesanan dari “pelanggan”, memasak hidangan, dan menyampaikan hidangan siap tepat pada masanya. Dengan setiap peta, perintah itu menjadi lebih liar dan lebih mencabar daripada peta sebelumnya; Di samping itu, bahan -bahan yang ada terus berubah dan berkembang.

Intinya adalah ini: terlalu matang! 2 adalah permainan yang lucu dan menarik yang agak mencabar juga. Kami mencadangkan bermain dengan orang yang anda selesa dengan; khususnya aktiviti ibu bapa dan anak.

12. Superstar Parti Mario

Superstar Parti Mario

Tambahan terbaru kepada permainan parti multiplayer Nintendo, Superstar Parti Mario boleh dimainkan dalam talian, di sekitar tempatan anda, atau menentang bot.

Ia dikeluarkan pada bulan Oktober 2021 untuk Nintendo Switch, dan ia dibangunkan oleh ND Cube dan diterbitkan oleh Nintendo. Seperti yang anda mungkin fikirkan, permainan parti ini adalah berbilang pemain dan kompetitif, dan serupa dengan kami, sangat mudah untuk dimainkan, dan mesra untuk semua peringkat umur, menjadikannya permainan keluarga yang hebat.

Di samping itu, terdapat pelbagai peta dan beratus-ratus permainan mini, yang menjadikan sesuatu yang menarik dan menambah rayuan.

Di Superstar Parti Mario, beberapa papan lama dan permainan mini telah dibawa kembali, memberi sedikit nostalgia; Walau bagaimanapun, kandungan revitalisasi telah dinaik taraf dengan visual baru, dan muzik telah diperbaiki. Di samping itu, terdapat juga permainan mini baru.

Permainan ini serupa dengan semua permainan parti multiplayer Mario yang lain kerana anda memilih watak untuk dimainkan dan kemudian masukkan peta. Pada setiap pemain berpaling, mereka memasuki permainan mini, di mana mereka bersaing untuk duit syiling. Semua permainan mini menghiburkan dan mudah difahami-dan bermain.

Ringkas. Adalah penting untuk diperhatikan, bagaimanapun, bahawa ia adalah eksklusif untuk Nintendo.

13. Parti Pummel

Parti Pummel

Dikeluarkan pada bulan September 2018, pesta pummel telah dibangunkan dan diterbitkan oleh permainan yang dibina semula. Permainan parti berbilang pemain dalam talian ini adalah banyak keseronokan. Antara empat dan lapan orang boleh bermain setiap perlawanan, atau jika anda lebih suka, anda boleh mengisi lobi anda dengan watak AI untuk bermain menentang.

Pummel Party adalah tentang mengalahkan pemain lain melalui pelbagai permainan mini yang bodoh. Ia serupa dengan siri Parti Mario di mana anda melakukan perjalanan sepanjang permainan dalam antara muka seperti peta untuk mengakses permainan mini yang berbeza. Medan berbahaya baru diperkenalkan dengan setiap cabaran, serta senjata baru yang boleh anda gunakan untuk “memukul” pemain lain.

Anda boleh mengakses senjata senjata gila untuk menubuhkan detik-detik yang sama-sama berubah dan mungkin hanya tidak sah. Pelbagai permainan mini bervariasi, dan terdapat pertandingan knock-out, serta pencarian harta karun.

14. Kejatuhan Guys: Ultimate Knockout

Kejatuhan Guys: Ultimate Knockout

Jika anda mencari permainan yang mesra, menghiburkan, dan mudah dimainkan, Fall Guys pasti salah satu pilihan terbaik. Siri permainan parti multiplayer yang kompetitif ini telah menjadi popular untuk seketika, dan Ultimate Knockout dikeluarkan pada tahun 2020 oleh Epic Games.

Tetapannya mudah: anda memilih lelaki berbentuk marshmallow yang disesuaikan dan menuju ke pertandingan. Terdapat beratus -ratus pemain dan banyak cabaran dalam setiap perlawanan, dan permainan berakhir apabila hanya ada satu pemain yang tinggal.

Gameplay adalah mengenai melompat, berlari, dan membuat pergerakan lain untuk mengelilingi halangan bodoh, seperti bola sepak besar. Kartun, gambar berwarna -warni, dan muzik bodoh menambah rayuan.

15. Stowaway

Stowaway

Stowaway adalah permainan potongan sosial 10 pemain dengan tema lanun. Setiap stowaway menerima pistol dan harus membunuh semua pemain lain sebelum kapal mencapai tujuannya. Pesaing cuba bertahan sementara mereka menentukan siapa stowaways.

Ciri-ciri termasuk sembang jarak dekat, yang memancarkan peta claustrophobia dan keupayaan untuk menyembunyikan diri dari pemain lain hanya menjadikannya lebih baik.

Permainan ini berdasarkan Kriegsshiff Revenge, kapal sebenar dari 1577. Anda boleh meneroka keseluruhan peta, dan ia mempunyai aspek sejarah yang sejuk. Permainan ini sangat menyeronokkan; Walau bagaimanapun, lobi pemain berada pada saiz kecil, yang mungkin dilihat sebagai kelemahan.

Kesimpulan

Jika anda sedang mencari permainan yang menghiburkan seperti kami, lihat pilihan dalam senarai ini. Anda akan menemui pilihan lain yang bodoh, mudah dimainkan, serta beberapa yang lebih mencabar dan bahkan mempunyai sisi yang lebih gelap. Apa sahaja yang menarik kepada anda, anda pasti akan mencari sesuatu yang sesuai dengan kepentingan anda dalam senarai tajuk ini.

Oliver adalah bekas jurutera komputer Compaq yang menjadi usahawan teknologi & peminat seumur hidup. Sistem pertamanya adalah Amiga 500 dan yang paling disayangi adalah SNES. Dia telah membina komputernya sendiri sejak dia membina sistem Pentium 90 pada tahun 90 -an. Beliau adalah Editor-in-Chief of Beanstalk dan pengasas Kooc Media Ltd, sebuah syarikat penerbitan dalam talian yang berpangkalan di UK.

19 permainan terbaik seperti ‘Antara Kami’

Walaupun dibebaskan pada tahun 2018, Di antara kita benar -benar berlepas pada ketinggian pandemik. Ini adalah permainan yang sempurna untuk kumpulan besar kawan untuk bermain bersama dan terus berhubung. Konsepnya mudah. Kumpulan anda 10 di atas kapal angkasa dipenuhi dengan lapan kru dan dua penipu. Rakan krew ditugaskan dengan pekerjaan yang ganjil di sekitar kapal sementara penipu cuba menyelinap ke sekitar membunuh mereka, sementara berpura -pura menjadi kru. Ia membawa kepada beberapa perbualan yang menarik di antara pusingan dengan tuduhan terbang ke kiri dan kanan. Permainan ini adalah mengenai rakan. Banyak permainan merangkumi kualiti dan di bawah, kami telah menyusun senarai 19 permainan terbaik seperti Di antara kita.

Permainan Seperti “Antara Kami”

Capsule 616x353

1. ‘Pengkhianatan.io ‘

Tidak seperti Tipu daya, Pengkhianatan.io tidak kelihatan seperti Di antara kita. Sebenarnya, ia tidak menghindar dari klon permainan yang popular. Tetapi itu tidak bermakna ia tidak bernilai mencuba. Seperti Di antara kita Ditambah, permainan ini juga mempunyai peranan seperti sheriff dan jester di mana anda boleh membunuh pengkhianat atau menyebarkan kebohongan, masing -masing. Walaupun berada di fasa alfa, apa yang hebat tentang permainan ini ialah anda boleh memainkannya terus dari penyemak imbas PC.

2. ‘Menipu’

Tipu daya tidak kelihatan seperti Di antara kita – Ini penembak orang pertama yang meletakkan anda dan sehingga 5 rakan dalam permainan yang sama. Satu atau dua pemain telah dijangkiti virus dan mesti mengumpul beg darah di sekitar peta supaya mereka dapat berubah menjadi monster dan membunuh pemain sebelum mereka melarikan diri. Seperti Di antara kita, Permainan ini akan membuat anda tidak mengetahui sama ada anda boleh mempercayai rakan anda dengan akibat buruk jika anda menunggu terlalu lama atau mendapatkan perkara yang salah.

3. ‘Kelaparan yang menakutkan’

Kelaparan yang menakutkan adalah permainan yang kebanyakannya berpusat di sekitar kelangsungan hidup. Anda adalah sebahagian daripada pasukan lapan pemain dan anda semua mesti mengumpulkan sumber, bekalan kraf, memburu makanan, melindungi terhadap musuh, dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, ini sudah tentu senarai permainan seperti Di antara kita, Oleh itu, mungkin tidak mengejutkan anda untuk mengetahui bahawa pemain boleh bermain dengan tidak jujur ​​dan bertindak sebagai penipu, membunuh pemain lain untuk sumber daya.

4. ‘Musuh di atas kapal’

Konsep Musuh di atas kapal sama dengan Di antara kita. Anda dan seluruh kru berada di atas kapal angkasa, tetapi ia telah diambil alih oleh makhluk luar angkasa. Dua daripada lapan pemain akan bermain sebagai orang asing, menggunakan senjata dan kebolehan khas untuk berusaha maju. Akhirnya, garis komunikasi antara pemain terputus, menjadikan perkara lebih sukar bagi para krew yang tulen untuk menang.

5. ‘Rumah Granny’

Berada di sekitar pemain lain yang anda rasa mengikuti anda Di antara kita boleh menjadi pengalaman yang menakutkan. Sekiranya keseronokan semacam itu adalah yang paling anda sukai mengenai permainan, Rumah Granny Mungkin untuk anda. Ini adalah permainan seram yang hampir berfungsi seperti permainan menyembunyikan dan mencari. Anda dan rakan -rakan anda berada di rumah nenek jahat dan jika dia menangkap anda, anda perlu menghidupkan meja dan membantunya mencari rakan anda.

6. ‘Tersembunyi dalam pandangan biasa’

Tersembunyi dalam pandangan biasa adalah mengenai menyelesaikan tugas dan mengeluarkan AI tanpa ada yang perasan. Untuk melakukan ini, anda perlu melakukan yang terbaik untuk menggabungkan orang ramai dan lulus sebagai salah satu watak yang dihasilkan oleh komputer. Terdapat juga mod lain seperti “perlumbaan kematian” dan “penghapusan” jika anda ingin menukar perkara sedikit. Malangnya, tidak ada mod pemain tunggal, tetapi jika anda sentiasa mempunyai kawan untuk bermain, itu tidak sepatutnya menjadi masalah.

7. ‘Krimi’

Krimi pada dasarnya adalah versi permainan yang popular secara percuma, dalam talian Penipuan: Pembunuhan di Hong Kong. Permainan ini berfungsi dengan apa -apa dari lima hingga dua belas pemain dan tujuannya adalah untuk menyelesaikan pembunuhan dengan mengenal pasti pembunuh dengan betul. Anda melakukan ini dengan mengemukakan soalan, menilai bukti, dan cuba mencari tahu apa yang pembunuh m.O. akan menjadi. Ia hebat untuk bermain dengan sekumpulan rakan atau hanya dalam talian.

8. ‘Superstar Parti Mario’

Manakala Superstar Parti Mario tidak benar -benar melibatkan penipuan dan cuba menipu pemain lain untuk mendapatkan kemenangan, ia boleh merasakan Di antara kita Bagi ramai hanya kerana anda bermain permainan yang kompetitif dengan sekumpulan rakan. Permainan ini berfungsi sebagai permainan papan tetapi setiap beberapa langkah, anda bermain sedikit permainan mini untuk duit syiling. Ia bagus untuk dihubungkan dengan rakan dan sebagai permainan pesta.

9. ‘Overcooked! 2 ‘

Ini adalah permainan lain yang seperti Di antara kita Dalam erti kata bahawa ia bagus untuk bermain dengan rakan -rakan dan juga bersenang -senang, anda akan menyoal satu sama lain mengenai apa yang berlaku. Walau bagaimanapun, dalam Overcooked! 2, Itu akan berlaku di dapur. Permainan ini adalah tentang menjalankan restoran dan seperti yang disiratkan, anda dan rakan -rakan anda ditugaskan untuk mengambil pesanan, membuat makanan, dan menyampaikan hidangan mengikut jadual yang ketat.

10. ‘Projek Musim Sejuk’

Seperti beberapa permainan yang disebutkan di atas dalam senarai ini, Projek Musim Sejuk menggabungkan elemen sosial permainan seperti Di antara kita dengan elemen kelangsungan hidup. Anda berada dalam keadaan yang sangat sejuk di sini dengan sehingga tujuh rakan dan satu atau dua daripadanya dapat mensabotaj peluang anda untuk bertahan hidup. Apa yang hebat Projek Musim Sejuk adakah ia mempunyai ciri sembang suara berdekatan terbina dalam, menjadikan perkara-perkara yang lebih tegang dan realistik.

11. ‘Jiran rahsia’

Di antara kita Adakah dibawa ke konsol baru -baru ini, tetapi banyak pemain bukan peminat besar bagaimana ia dipindahkan. Sekiranya anda bermain di PlayStation atau Xbox dan mahu bermain seperti permainan Di antara kita, Cuba Jiran rahsia. Anda dan beberapa rakan menyelinap melalui rumah jiran dan cuba mengelakkan perangkap yang mereka tetapkan untuk anda, tetapi sudah tentu ada pengkhianat di antara anda.

12. ‘Takhta Lies: Politik Abad Pertengahan’

Takhta Kebohongan: Politik Abad Pertengahan Sudah tentu sesuai dengan senarai ini, tetapi ia juga berfungsi dengan baik untuk menetapkan dirinya selain dari pek. Ini tidak hanya dengan estetika zaman pertengahannya, tetapi ia adalah mekanik dan ciri yang unik. Anda boleh meninggalkan nota untuk mengolok -olok penyerang anda, pastikan nota dapat ditemui dalam jurnal sekiranya berlaku kematian anda dan menyesuaikan watak anda tanpa mikrotransaksi, untuk menamakan beberapa.

13. ‘Bandar Salem’

Bandar Salem terasa seperti di kalangan kita tetapi pada skala yang lebih besar. Anda boleh bermain di lobi dengan 14 pemain lain dan terdapat 33 jenis watak yang berbeza untuk dipilih, banyak dari mereka dengan kebolehan khas yang berbeza. Matlamat anda sebagai salah seorang penduduk bandar adalah untuk melindungi orang lain di bandar anda, tetapi pekerjaan itu dibuat jauh lebih sukar oleh pembunuh bersiri atau mafia, sebagai contoh.

14. ‘Ejen triple’

Sekiranya anda mahu bermain seperti Di antara kita dengan elemen kehidupan sebenar, maka Ejen Triple Mungkin sesuai untuk anda. Ia sesuai untuk perhimpunan sosial kerana keseluruhan permainan dimainkan pada satu peranti mudah alih. Sehingga sembilan pemain boleh bermain pada satu masa dan setiap perlawanan berlangsung selama 10 minit. Anda boleh menjadi ejen perkhidmatan, ejen berganda, atau ejen virus, oleh itu nama permainan. Jika pemain mengundi untuk memenjarakan ejen berganda, ejen perkhidmatan menang, jika tidak, ejen virus menang.

15. ‘Masalah di bandar pengganas’

Masalah di bandar pengganas berlaku di GMOD dan merupakan salah satu, jika bukan mod permainan yang paling popular di sana. Pemain berpecah kepada salah satu daripada tiga kumpulan – detektif, tidak bersalah, atau pengganas. Dua bekas mesti bekerjasama untuk mengetahui siapa yang terakhir sebelum mereka dibunuh oleh mereka. Ia membuat beberapa saat yang menyeronokkan dan hakikat bahawa grafik dan mekanik tidak mengambil diri mereka terlalu serius menjadikan pengalaman itu lebih menyeronokkan.

16. ‘Undercover: Perisik Lupa’

Undercover: Perisik Lupa boleh dimainkan sehingga 20 pemain semua pada satu peranti, yang menjadikannya pilihan permainan parti yang popular. Perlu dikatakan walaupun kumpulan awal yang lebih kecil adalah, lebih menarik dan sukar bagi pengkhianat untuk menang. Konsepnya mudah. Anda sama ada orang awam, penyamar, atau Encik. Putih. Orang awam mesti mencuba dua kumpulan lain sementara bawah tanah perlu bertahan hingga akhir dan Encik. Putih juga mesti bertahan, atau memecahkan kata rahsia yang diberikan oleh orang awam.

17. ‘Spacemen yang malang’

Spacemen yang tidak disenangi, Seperti namanya, juga ditetapkan di angkasa seperti Di antara kita. Faedah di sini adalah bahawa anda boleh bermain di lobi sehingga 16 pemain dan sembang suara jarak dekat adalah ciri terbina dalam, jadi tidak perlu menggunakan perselisihan di latar belakang. Terdapat juga mekanik baru untuk pemaju untuk membual di sini, termasuk tetapi tidak terhad kepada dapat menguping pemain dan bersembunyi dari mereka di kapal angkasa.

18. ‘Werewolf Online’

Sekiranya anda mahukan sesuatu seperti Di antara kita, tetapi juga seperti elemen dari permainan survival, maka Werewolf Online Mungkin sesuai untuk anda. Permainan ini melibatkan mengumpul sumber untuk membantu menyelamatkan sebuah kampung dari pasukan jahat. Sudah tentu, sentuhan itu datang ketika ada pembohong di krew yang cuba menipu pasukan anda dan memusnahkan kampung. Permainan ini membolehkan sehingga 16 pemain dalam satu permainan dan selagi anda tidak keberatan iklan, ini adalah yang hebat untuk mencuba.

19. ‘Werewolves dalam’

Terakhir tetapi tidak sekurang -kurangnya Werewolves dalam, yang sebenarnya anda boleh bermain dalam realiti maya jika anda mempunyai keupayaan di PlayStation. Permainan ini berlangsung di bandar zaman pertengahan di mana lima hingga lapan pemain mesti bekerjasama untuk mengetahui siapa werewolf yang menyamar. Setiap orang mempunyai peranan tersembunyi, yang membuat permainan agak segar dan pantas.