Permainan Roblox terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023 | VG247, 30 permainan roblox terbaik untuk bermain dengan rakan -rakan pada tahun 2023 | Beebom

30 permainan roblox terbaik untuk bermain dengan rakan pada tahun 2023

Contents

Pembunuhan Misteri 2 adalah permainan utama Roblox di bawah Seram tag. Satu pemain setiap pusingan secara rawak ditetapkan pembunuh, dan satu lagi sheriff. Sehingga sepuluh pemain tambahan adalah orang yang tidak bersalah. Ketiga -tiga kumpulan memainkan peraturan mereka sendiri dengan keadaan kemenangan yang berbeza: Pembunuh bertujuan untuk menghapuskan semua orang sebelum sheriff menangkap mereka; Sheriff mesti cuba mengenal pasti dan kemudian menghentikan pembunuh; Dan orang yang tidak bersalah bertujuan untuk bertahan dan dapat membantu siasatan sheriff. Jangan lupa untuk menyemak kod misteri 2 pembunuhan kami walaupun untuk pelbagai pisau tersuai.

Permainan Roblox terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023

Roblox telah wujud selama hampir 18 tahun, dan pada masa itu, beratus -ratus permainan hebat telah dibuat, jadi sudah tiba masanya untuk bercakap mengenai Permainan Roblox terbaik. Dengan pangkalan pemain yang menjadi kuat seperti biasa terima kasih kepada pertumbuhan yang berterusan dan kolabor. Sekarang adalah masa yang sangat baik untuk mencuba beberapa permainan yang dicipta oleh pengguna terbaik Roblox.

Sama ada anda berada dalam mood untuk mengumpul haiwan peliharaan di Pet Simulator X, menjalani pengembaraan bertema anime di buah-buahan Blox, atau melompat keluar dari kulit anda dengan permainan seram misteri pembunuhan 2, inilah yang Permainan Roblox terbaik untuk bermain sekarang.

Permainan Roblox terbaik

Pada masa penulisan, terdapat lebih daripada 50 juta perlawanan di Roblox. Senarai beberapa permainan teratas ini mengambil kira trend semasa serta kegemaran jangka panjang, dan bertujuan memberi anda beberapa idea tentang apa yang harus dimainkan di seluruh genre yang paling popular.

Mengamalkan saya!

Seni rasmi dari permainan Roblox mengamalkan saya!

Mengamalkan saya! mengekalkan kedudukannya sebagai salah satu permainan paling popular Roblox, dan mudah dimainkan RPG di platform. Ini permainan mengenai pengasuhan. Pemain mengambil peranan sama ada ibu bapa angkat atau anak angkat dan cenderung kepada keperluan sehari-hari mereka, gaya Sims.

Walau bagaimanapun, tumpuan permainan telah beralih dalam jangka hayatnya, dengan Haiwan peliharaan yang boleh dikumpulkan Menjadi cabutan besar bagi kebanyakan pemain. Baru -baru ini, mereka telah menambah haiwan peliharaan tambahan untuk pemain untuk mendapatkan dan menjaga, bersama kenderaan, mainan dan kosmetik lain. Sekiranya anda ingin tahu tentang sahabat mana yang anda dapati dalam permainan, inilah senarai semua haiwan kesayangan dan bagaimana untuk mendapatkannya. Mengamalkan saya! menunjukkan sedikit tanda perlahan dengan kemas kini masa depan, dan mesti bermain untuk pemain roblox.

Mengamalkan saya! Mendapat kemas kini mingguan dan acara terhad masa biasa, termasuk beberapa ikatan yang sejuk dengan sifat seperti Scooby-Doo. Oleh kerana permainan ini bertujuan untuk pangkalan pemain yang lebih muda daripada kebanyakan kandungan roblox, ia juga patut disedari bahawa ia mengandungi microtransactions, terutamanya yang berkaitan dengan ciri-ciri haiwan kesayangannya.

PET Simulator x

Seni Rasmi dari Roblox Game Pet Simulator X!

Pilihan kedua kami adalah permainan koleksi haiwan/simulasi yang lain, kali ini dalam bentuk PET Simulator x! Sedangkan mengamalkan saya! adalah kegemaran lama dalam minda pemain roblox, mereka yang mempunyai kelaparan untuk haiwan peliharaan tambahan dapat mengumpul Lebih daripada 950 haiwan yang unik dengan tajuk ini.

Mereka yang melabur masa yang cukup dalam pengumpul haiwan kesayangan ini akan dapat membuka kunci dunia baru, memikat, dan menaik taraf haiwan kesayangan mereka dalam usaha memupuk koleksi haiwan kesayangan yang unik. Dengan lebih dari 5 bilion lawatan dan 4.7 juta kegemaran, Pet Simulator X adalah permainan santai yang kami cadangkan kepada semua orang. Anda juga boleh berdagang haiwan peliharaan, jadi membawa rakan -rakan anda untuk perjalanan adalah cara yang sejuk untuk membina sekumpulan haiwan yang dicintai. Oh, dan jangan lupa bahawa terdapat juga pelbagai kod haiwan kesayangan x, memberikan pemain pelbagai jenis percuma termasuk berlian dan rangsangan.

Pembunuhan Misteri 2

Seorang budak lelaki yang samar-samar meminta untuk berkawan dengan orang yang memakai pisau

Pembunuhan Misteri 2 adalah permainan utama Roblox di bawah Seram tag. Satu pemain setiap pusingan secara rawak ditetapkan pembunuh, dan satu lagi sheriff. Sehingga sepuluh pemain tambahan adalah orang yang tidak bersalah. Ketiga -tiga kumpulan memainkan peraturan mereka sendiri dengan keadaan kemenangan yang berbeza: Pembunuh bertujuan untuk menghapuskan semua orang sebelum sheriff menangkap mereka; Sheriff mesti cuba mengenal pasti dan kemudian menghentikan pembunuh; Dan orang yang tidak bersalah bertujuan untuk bertahan dan dapat membantu siasatan sheriff. Jangan lupa untuk menyemak kod misteri 2 pembunuhan kami walaupun untuk pelbagai pisau tersuai.

Dengan lonjakan baru -baru ini populariti permainan potongan sosial (terutamanya di kalangan kita), tidak mengejutkan bahawa pembunuhan misteri 2 terus menjadi salah satu permainan yang paling dikunjungi di Roblox. Permainan ini dimainkan dalam pusingan pendek dan mempunyai sebilangan kecil tambahan dibayar, termasuk pilihan untuk menubuhkan pelayan swasta pada 10 Robux masing-masing (kira-kira 11p/12 ¢).

Selamat datang ke Bloxburg

Seni rasmi dari permainan Roblox selamat datang ke Bloxburg!

Selamat datang ke Bloxburg adalah inspirasi sims Bandar & Bandar permainan. Ciri -ciri yang sebahagian besarnya adalah apa yang kita harapkan dari genre simulasi hidup: watak anda boleh mendapatkan pekerjaan sehari, menjalani kehidupan lapang yang melepak dengan rakan -rakan, atau mencari pengembaraan di dunia permainan pada umumnya. Permainan ini juga mempunyai a mod membina Itu mendapat pujian tertentu.

Perlu diingat bahawa selamat datang ke Bloxburg adalah salah satu daripada beberapa permainan Roblox yang anda harus Beli sebelum bermain. Ia berharga 25 Robux – iaitu kira -kira 30p/31 ¢ (tetapi pembelian minimum Robux semasa ialah £ 4.59/$ 4.99 untuk 400). Terdapat juga sebilangan kecil tambahan pembelian, yang kebanyakannya memperkenalkan alat bangunan yang lebih bervariasi dan fleksibel.

Royale Tinggi

Tangkapan skrin dari Royale High di Roblox!

Royale High ditandakan sebagai pengembaraan permainan di roblox, tetapi dalam praktiknya ia adalah rpg fantasi. Anda mengawal a sekolah menengah ghaib dari keluarga mulia, Dan tujuannya adalah untuk mengimbangi bersosial dengan pemain lain terhadap belajar untuk meningkatkan watak anda. Gred yang lebih baik menghasilkan lebih banyak mata wang dalam permainan, yang boleh dibelanjakan untuk barangan kosmetik untuk watak anda. Terdapat juga dunia permainan yang semakin besar dan bervariasi untuk diterokai di luar sekolah.

Permainan ini merangkumi putaran biasa acara bermusim dan kemas kini. Royale High juga membolehkan anda menyediakan pelayan peribadi untuk 100 Robux (kira -kira £ 1.12/$ ​​1.27).

Buah Blox

Seni Rasmi dari Buah Permainan Roblox Blox

Buah Blox adalah salah satu yang paling popular berjuang Permainan di Roblox sekarang, dan menonjol sebagai salah satu permainan tempur yang paling diterima dengan baik, anda boleh boot. Dalam buah -buahan blox, anda melompat masuk dan memburu pelbagai senjata dan buah -buahan yang memberikan kuasa yang luar biasa. Dari sana, ini semua tentang mengukuhkan watak anda untuk mengambil musuh yang lebih sukar dalam perjalanan yang tidak berkesudahan untuk meningkatkan kebolehan anda. Kami juga mempunyai halaman Kod Buah Blox untuk membantu anda mendapatkan barang percuma untuk perjalanan anda.

Buah Blox sentiasa dikemas kini, dan benar-benar salah satu permainan yang paling banyak dikemas di Roblox sekarang. Sekiranya anda belum mencubanya, cubalah dan lihatlah apa yang berlaku!

Meepcity

Seni rasmi dari permainan Roblox Meep City

Meepcity adalah satu lagi Bandar & Bandar Permainan di sepanjang garis yang sama seperti selamat datang ke Bloxburg, tetapi dengan penekanan yang lebih besar untuk bersosial dengan pemain lain: Pelayan menyokong sehingga 200 pemain (Permainan Roblox pada umumnya keluar sekitar 30).

Dalam banyak cara, Meepcity menyampaikan hits terbesar dari beberapa permainan paling popular Roblox yang paling popular: ia juga mempunyai siri yang sangat popular dari haiwan kesayangan yang disesuaikan, sistem bangunan di mana anda boleh membuat rumah impian anda, dan permainan mini yang menghasilkan mata wang dalam permainan anda Untuk membeli barang kosmetik.

Brookhaven Rp

Brookhaven adalah salah satu permainan RP yang paling popular di Roblox!

Brookhaven RP adalah Bandar & Bandar permainan yang kini berumur lebih dari dua tahun. Populariti yang besar bahawa permainan telah berjaya dalam masa yang singkat ini menunjukkan apa yang menjadikan Roblox begitu popular sepanjang tahun 2020 dan 2021. Brookhaven menyampaikan RPG gaya hidup yang sejuk, dengan a Fokus pada kehidupan mewah dan dapat meninggalkan rumah anda bila -bila masa anda suka. Apa yang tidak dicintai?

Keterangan permainan menekankan mencari pemain yang berfikiran sama untuk bermain-main dengan, dan pelayan terhad kepada bulatan sosial yang agak kecil sebanyak 18 pemain. Mungkin untuk menyokong ini, anda boleh menyediakan pelayan RP Brookhaven peribadi untuk 100 Robux (kira -kira £ 1.15/$ 1.30). Jangan lupa untuk menyemak halaman Kod Muzik Brookhaven kami untuk menambah pelbagai lagu tambahan untuk permainan.

Menara Neraka

Tangkapan tangkapan Menara Neraka di Roblox!

Menara neraka ditandakan sebagai pengembaraan permainan, tetapi penggemar roblox akan mengenalinya sebagai OBBY (pendek untuk kursus halangan). Obbies agak terkenal di kalangan pemain roblox: sementara ada Beberapa obbi yang sangat baik Di platform, mereka juga telah memperoleh sedikit reputasi sebagai jenis permainan roblox yang paling mudah untuk ditolak dengan kualiti yang sangat rendah.

Jelas, Menara Neraka adalah salah satu yang baik. Bayangkan menjadikannya pada musim gugur yang terakhir setiap kali dan perebutan liar berikutnya. Mempunyai tahap yang dihasilkan secara rawak dan sama sekali tidak ada pusat pemeriksaan untuk membuat perkara lebih mudah, sehingga 20 pemain berlumba antara satu sama lain ke puncak menara titular. Pelayan swasta berharga 250 Robux (kira -kira £ 2.82/$ 3.20) dan biarkan tuan rumah untuk mengubah beberapa tetapan.

Simulator Pertempuran Anime

Seni Rasmi dari Simulator Pertempuran Anime Permainan Roblox

Simulator pertempuran anime adalah, seperti yang anda harapkan, a berjuang permainan yang diilhamkan oleh Pertempuran luar biasa dilihat dalam pelbagai anime. Menjadi permainan roblox, ia difahami kurang grafik daripada beberapa nama besar yang melawan francais, tetapi jika tidak, ia adalah pengalaman yang menghairankan jika anda menyukai genre.

Kemas kini tetap menambah item baru, peralatan, dan ciri -ciri lain; Permainan ini juga mempunyai musim (kini pada musim 6). Untuk menghilangkan pengalaman, terdapat mod permainan yang berbeza, termasuk mod kejohanan dan kemasukan klasik: mod cerita yang hampir tidak ada yang menyentuh. Bersama dengan mod yang berbeza dan kemas kini yang kerap, terdapat juga banyak kod untuk simulator pertempuran anime.

Pelayan menjadi tuan rumah sehingga 20 pemain, dan pelayan peribadi berharga 250 Robux (sekitar £ 2.82/$ 3.20) untuk menubuhkan.

Piggy

Piggy adalah salah satu permainan seram terbaik Roblox, dan mengikuti format asimetris yang setanding dengan mati oleh siang hari. Ia mempunyai pelbagai mod permainan, dan lebih banyak peta; kebanyakannya akan melihat seseorang bermain pembunuh, piggy, sementara pemain lain melakukan yang terbaik untuk menyembunyikan dan bertahan.

Semasa permainan sengit bersembunyi-dan-mencari, bagaimanapun, terdapat banyak rahsia lain untuk ditemui. Cari alat, kunci, dan peti besi untuk membantu dengan kelangsungan hidup anda (atau pembunuhan anda), dan alami pengakhiran alternatif yang ditawarkan oleh beberapa peta.

Pertahanan Menara Semua Bintang

Pertahanan Menara All Star adalah sedikit permata di roblox. Ia bermain seperti permainan pertahanan menara biasa anda; Anda mengambil gerombolan musuh dengan senjata senjata dan alat, kecuali dalam pertahanan menara bintang, menara dan senjata lain ditukar untuk watak anime ikonik.

Unit anda di All Star Tower Defense akan menampilkan watak-watak dari Demon Slayer, One Piece, Dragon Ball Z, Naruto, dan banyak lagi, dan kawasan yang anda akan mempertahankan juga diambil terus dari siri anime fan-fan. Selain itu, terdapat banyak mod permainan untuk dicuba, dan mod tanpa had untuk bertindak sebagai ujian kekuatan muktamad. Lihat kod pertahanan menara semua bintang kami jika anda merancang untuk melompat masuk.

Rakan Rainbow

Rainbow Friends adalah salah satu permainan Stranger Roblox, tetapi telah terbukti menjadi hit dengan mereka yang menjadi peminat pengalaman seram yang menyeronokkan dan berwarna -warni. Pengalaman berbilang pemain, berasaskan cerita, Rainbow Friends berpecah kepada pelbagai bab, dengan pemain menghantar pertama ke taman hiburan yang dipanggil Odd World.

Kecuali, mereka tidak pernah berakhir di dunia ganjil. Ketika perjalanan mereka mengambil giliran yang tidak dijangka, para pemain berakhir di kemudahan pelik di mana raksasa yang menghairankan bersembunyi di sekitar setiap sudut. Akibatnya, kumpulan pemain kami mesti mengumpulkan barang -barang, mengelakkan masalah, dan mencari jalan untuk bertahan selama lima malam.

Perang Bed

Anda mungkin sudah biasa dengan Bed Wars sebagai permainan Minecraft yang popular, tetapi kini boleh dimainkan di Roblox juga. Premis ini mudah; anda akan bertarung dengan sedozen pemain lain, yang semuanya akan cuba memusnahkan katil anda dan orang lain. Katil yang dimusnahkan akan menghalang pemain dari respawning, dan dengan itu, mengakibatkan kerugian.

Ini mungkin terdengar sukar, tetapi jangan risau, kerana anda akan bermain sebagai sebahagian daripada pasukan di Bed Wars. Di samping itu, terdapat beberapa mod permainan yang berbeza untuk bereksperimen dengan, dan banyak blok khas, senjata, dan barang untuk menghidupkan permainan.

Simulator bergelut lengan

Simulator bergelut lengan di roblox adalah apa yang anda harapkan, memandangkan namanya. Dalam permainan ini, anda akan pergi ke kepala dengan pemain lain dalam beberapa perlawanan gusti lengan yang tidak teratur.

Untuk menjadi yang terbaik dari yang terbaik, anda perlu meluangkan sedikit masa untuk meningkatkan bicep dan tangan tangan anda, serta keupayaan kardio anda, sebelum akhirnya menangani bos terakhir simulator lengan. Anda boleh melatih kandungan hati anda, bertempur dengan pemain lain, dan menantikan kemas kini mingguan permainan.

Pintu

Pintu adalah pengalaman seram orang pertama di Roblox, dan ia meletakkan spin yang menyeronokkan, berbilang pemain pada pembukaan pintu yang tidak berkesudahan yang kita lihat dalam banyak permainan seram psikologi, seperti lapisan ketakutan dan p.T. demo. Dalam permainan ini, bagaimanapun, anda mesti bekerjasama dengan pemain lain untuk akhirnya mencapai pintu 100.

Anda akan bermula dengan satu pintu, dan kemudian perlahan -lahan mesti terus membuka pintu sehingga anda akhirnya mencapai 100. Selama ini, akan ada entiti yang mengerikan yang memburu anda dan pasukan anda turun. Nasib baik, dalam memburu anda untuk pintu 100, akan ada banyak bilik untuk diterokai; Di sini, anda boleh mendapatkan duit syiling dan barang untuk membantu perjalanan anda, atau mencari jeda dari musuh -musuh yang bermusuhan di tempat bersembunyi. Walaupun begitu, anda tidak boleh mempercayai tempat bersembunyi anda sendiri.

Jangan lupa menggunakan kod pintu kami untuk headstart juga.

Diilhamkan untuk mencuba membuat permainan roblox sendiri? Lihat panduan pemula kami untuk menggunakan studio roblox. Atau jika anda selepas beberapa kosmetik percuma untuk memperibadikan avatar roblox anda, lihat halaman Kod Promo Roblox kami untuk melihat apa yang tersedia untuk ditebus sekarang. Kami juga kerap memburu kod terkini untuk pengalaman yang paling popular di sekitar, menjimatkan kerja keras anda. Sekiranya anda ingin mengetahui tentang semua pengalaman yang kami sampaikan, lihat halaman Indeks Kod Permainan Roblox kami.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

30 permainan roblox terbaik untuk bermain dengan rakan pada tahun 2023

Permainan roblox terbaik untuk bermain dengan rakan

Sejak hit pandemik, malam permainan telah menjadi lebih dan lebih biasa di kalangan kumpulan pemain. Namun, masih belum mudah mencari permainan baru yang dapat dinikmati oleh seluruh kru anda dan bersenang -senang bermain bersama. Tetapi jangan risau, carian anda berakhir di sini. Kami telah menemui permainan roblox terbaik yang boleh anda mainkan dengan rakan -rakan yang menawarkan kandungan yang unik, pelayan peribadi percuma, dan jam keseronokan. Beberapa permainan juga bertindak sebagai alternatif kepada tajuk permainan video popular seperti Antara Kami, Dead By Daylight, Apex Legends, dan banyak lagi. Yang berkata, mari kita menyelam dan meneroka permainan roblox terbaik untuk bermain dengan sekumpulan rakan dalam talian.

Permainan Roblox Terbaik Untuk Bermain Dengan Rakan (Mac 2023)

Sila ambil perhatian bahawa permainan multiplayer Roblox dibuka kepada semua pemain secara lalai. Jadi, jika anda hanya ingin bermain dengan rakan anda, anda perlu membuat pelayan swasta, yang percuma untuk beberapa permainan dan boleh menelan kos sehingga 200 robux untuk orang lain. Kami telah menyebut kos pelayan tersebut bersama -sama dengan pautan kedai di bawah.

1. Bertahan dalam pembunuh

Bertahan dengan pembunuh! Permainan roblox untuk bermain dengan rakan

Survive the Killer adalah permainan menakutkan Roblox yang sempurna untuk bermain dengan rakan-rakan. Ia serupa dengan hari Jumaat ke -13 tetapi mempunyai Mekanik dan Gaya Grafiknya. Sekiranya anda bertelur sebagai mangsa yang selamat, anda mesti Sembunyikan dari pembunuh, melindungi rakan anda, dan menyelesaikan tugas untuk melarikan diri dengan kumpulan anda. Sementara itu, pembunuh bertanggungjawab untuk menurunkan sebanyak mungkin orang sebelum pemasa berakhir atau yang terselamat melarikan diri.

 • Main Survive the Killer!
 • Kos pelayan peribadi:100 Robux

2. Mengamalkan saya

Mengamalkan saya permainan roblox untuk bermain dengan rakan

Dengan lebih daripada 80,000 pemain aktif setiap hari, Amopt Me adalah salah satu permainan Roblox yang paling popular di platform. Anda bertelur di dunia yang penuh dengan haiwan yang paling lucu, yang anda dapat mengadopsi dan membesarkan rakan anda. Permainan ini juga membolehkan anda membuat rumah tersuai untuk haiwan kesayangan anda sementara rakan roblox anda boleh memainkan peranan sebagai pemilik haiwan lain dan bahkan mendapat pekerjaan yang berkaitan. Dunia ini adalah eutopia untuk pencinta haiwan, Dan terima kasih kepada kemas kini bertema, anda mendapat sekumpulan haiwan kesayangan fiksyen serta kucing terkini dalam but.

3. Jailbreak

Jailbreak - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

 • Bermain jailbreak
 • Kos pelayan peribadi:200 Robux

4. Outlaster

Outlaster - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

Walaupun permainan Roblox lain yang anda mainkan dengan rakan anda mendekati anda, Outlaster mengakhiri persahabatan. Ia seperti Pertunjukan realiti berubah menjadi pengalaman roblox. Anda bertelur di pulau tropika yang indah di mana pertempuran untuk kuasa berlangsung. Setiap pemain sendiri, dan mereka perlu mengambil bahagian dalam pertandingan, mendapat kelebihan, dan menggunakan manipulasi.

Kemudian datang proses penghapusan, di mana pemain mengundi satu orang dari pulau. Oleh itu, adakah rakan anda akan kembali pilihan anda, atau adakah mereka akan menendang anda untuk menghapuskan pertandingan? Hanya satu cara untuk mengetahui. Pastikan untuk melancarkan permainan ini dengan hati yang terbuka dan fikiran yang berjaga -jaga.

Bermain outlaster
Kos pelayan peribadi: 199 Robux

5. Tamparan pertempuran

Slap Pertempuran - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

Slap Battles adalah permainan roblox yang sempurna untuk anda dan rakan anda untuk membuat kekacauan tanpa had. Jangan biarkan namanya menipu anda. Walaupun permainan ini bermula dengan tamparan biasa, anda akan segera menemui dunia Sarung tangan yang dikuasai, di mana setiap tamparan hanya akan menambah kekacauan. Anda mendapat bahan peledak, senjata gaya anime, dan juga kenderaan dalam permainan ini. Walaupun tidak ada yang dapat menjamin kemenangan anda dalam pertempuran, keseronokan pasti mempunyai kehadiran yang disahkan di setiap pusingan.

6. Tidak rasmi

Tidak rasmi - permainan roblox untuk bermain dengan rakan

 • Bermain tidak rasmi
 • Kos pelayan peribadi:Percuma

7. Ekspedisi Antartika

Ekspedisi Antartika - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

 • Main Ekspedisi Antartika
 • Kos pelayan peribadi:Percuma

8. Island Royale

Island Royale - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

Walaupun selepas bertahun -tahun pembebasannya, Fortnite masih merupakan salah satu permainan Battle Royale yang paling popular di luar sana. Mekanik bangunan dan grafik kartunnya membolehkannya dengan mudah menonjol di antara yang lain. Island Royale mengambil inspirasi dari tajuk untuk memberi kita a Versi blocky roblox dari Fortnite, yang anda dan rakan anda dapat gembira.

 • Main Island Royale
 • Kos pelayan peribadi:150 Robux

9. Arsenal

Arsenal

Sekiranya anda menyukai permainan menembak Roblox, anda akan menyukai Arsenal. Ini adalah permainan berasaskan beban rawak di mana anda melalui satu siri senjata yang pelbagai dengan tujuan membunuh kebanyakan pemain. Pelbagai pilihan yang anda dapat adalah benar -benar mengagumkan. Dari Blasters ke Magic Mantra, anda tidak pernah tahu apa yang diharapkan, dan itulah yang menjadikan permainan Arsenal cepat tegang dan menyeronokkan. Hanya pemain yang paling menyesuaikan diri dan penembak mahir dalam kumpulan anda akan bertahan.

10. Bedwars

Bedwars - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

Di antara semua pelayan Minecraft terbaik, Bedwars mungkin merupakan mod permainan yang paling popular di kalangan pemain. Sekarang, ia telah menuju ke Roblox dengan peningkatan besar. Di bedwars, anda mesti melindungi pangkalan anda, yang juga merupakan titik respawn anda. Sekiranya pangkalan anda dimusnahkan, kematian anda dalam permainan menjadi kekal. Oleh itu, pemain terakhir yang bertahan dengan pangkalan menjadi pemenang utama.

 • Main bedwars
 • Kos pelayan peribadi:Percuma

11. Brookhaven Rp

Brookhaven RP - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

 • Main Brookhaven
 • Kos pelayan peribadi:100 Robux

12. Sembunyikan dan Cari Transform

Sembunyikan dan Cari Transform

 • Main Sembunyikan dan Cari Transform
 • Kos pelayan peribadi:Percuma

13. Minigames Epic

Minigames Epic - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

Apa yang lebih baik daripada satu permainan multiplayer yang baik? Satu tajuk dengan sekumpulan permainan hebat di bawah tali pinggangnya. Itulah yang disediakan oleh minigames epik, memberikan anda akses kepada 123 permainan yang menakjubkan di pelayan yang sama. Dari kursus Parkour ke pertempuran berasaskan giliran, ada sesuatu untuk playstyle setiap orang. Sekiranya rakan anda mencari permainan harian, permainan roblox ini sesuai untuk membuat mereka sibuk selama berbulan -bulan.

14. Stesen Vibe

Stesen Vibe - Permainan Roblox untuk Bermain Dengan Rakan

 • BermainStesen Vibe
 • Kos pelayan peribadi:100 Robux

15. Simulator perlombongan

Simulator perlombongan

 • Main simulator perlombongan
 • Kos pelayan peribadi:199 Robux

16. Liga Penyerang Super

Liga Penyerang Super

Menjelang Arena Sukan Multiplayer Roblox, kami mempunyai Liga Penyerang Super. Ia adalah permainan bola sepak (bola sepak) tetapi Setiap pemain mempunyai kebolehan khas. Pada pandangan pertama, permainan ini kelihatan seperti sesuatu dari anime, dan permainan melampau hanya tumbuh lebih kuat setelah anda mula memainkannya. Sama ada anda peminat bola sepak atau tidak, permainan ini sesuai untuk sekumpulan pemain besar untuk bersuara semasa menjadi sebahagian daripada tindakan.

 • Main Liga Penyerang Super
 • Kos pelayan peribadi:Percuma

17. Menyelam skuba di Quill Lake

Menyelam skuba di Quill Lake

Sama ada kehidupan sebenar atau dunia maya, tidak ada yang lebih misteri daripada kedalaman badan air. Begitu juga untuk permainan Roblox ini, kerana ia mempunyai sebuah tasik yang bawahnya adalah rahsia seperti alam semesta yang tidak diketahui. Terdapat khazanah, artifak, struktur, dan juga beberapa kawasan berbahaya. Semua ini menanti anda dan rakan -rakan anda, jadi gear dan menyelam masuk.

 • Main menyelam skuba di Quill Lake
 • Kos pelayan peribadi:100 Robux

18. Barisan hadapan

Barisan Permainan Roblox Terbaik

Walaupun Arsenal akan memberikan rasa menembak, ia tidak mendekati apa yang ditawarkan oleh Frontline kepada pemain. Dikeluarkan pada tahun 2020, Frontlines adalah permainan penembak orang pertama yang telah popular secara besar-besaran. Sebab yang besar untuk itu adalah grafik yang sangat seumur hidup yang ciri -ciri permainan. Saingan yang berkualiti dengan permainan FPS moden yang luar biasa. Oleh kerana garis depan berjalan di Roblox, permainan ini juga dioptimumkan dengan baik.

 • BermainBarisan hadapan
 • Kos pelayan peribadi: 99 Robux

19. Bendera Perang

Bendera Perang

 • Mainkan perang bendera
 • Kos pelayan peribadi:100 Robux

20. Buah Blox

Buah Blox

Buah Blox dibuat untuk semua rakan anda yang suka permainan anime roblox. Ia sangat berdasarkan Satu bahagian tetapi juga mengambil inspirasi dari pelbagai tajuk anime yang popular. Di dunia buah -buahan blox, terdapat buah -buahan khas yang memberikan kebolehan ghaib kepada pengguna mereka. Anda harus menceburkan diri ke lautan, meneroka pulau -pulau dan melawan musuh untuk mengumpulkan buah -buahan ini dan menemui pelbagai rahsia tersembunyi di dunia ini. Sementara itu, jika anda tidak mahu bergantung pada kuasa ajaib, permainan ini juga mempunyai sistem pertempuran pedang yang kuat.

 • Mainkan buah -buahan blox
 • Kos pelayan peribadi:200 Robux

21. Ruang bunyi

Ruang bunyi vr

Permainan irama seperti Beat Saber sedang membuat kemunculan semula dalam dunia permainan VR selepas satu dekad permainan berasaskan kamera. Sound Space VR adalah contoh utama permainan sedemikian di mana anda harus bergerak berirama dengan muzik untuk mendapatkan mata. Anda boleh menggunakan mata untuk membuka lebih banyak muzik, ganjaran kosmetik, dan juga ruang maya. Permainan ini mempunyai pelbagai misi dan cabaran untuk menjadikannya menuntut.

 • Main ruang bunyi
 • Kos pelayan peribadi:450 Robux

22. +1 Lompat Setiap Detik

+1 melompat setiap saat

 • Main +1 Lompat Setiap Detik
 • Kos pelayan peribadi:10 Robux

23. Memandu Empayar

Memandu Empayar

Memandu Empire adalah permainan perlumbaan roblox yang anda dan rakan anda dapat bermain tanpa henti. Ia ada Lebih daripada 250 kenderaan untuk memilih, dan anda boleh menyesuaikan semuanya sesuai dengan gaya anda. Oleh itu, setiap orang dalam kumpulan anda boleh mempunyai kenderaan yang sesuai dengan gaya mereka. Sekarang, semua yang tersisa untuk anda adalah memandu di sekitar dunia besar permainan dan memenangi ganjaran.

 • Bermain empayar memandu
 • Kos pelayan peribadi:Percuma

24. Dunia Doodle

Dunia Doodle

Dunia Doodle membolehkan kita meneroka planet pokemon. Tetapi bukannya raksasa poket 3D, anda ada 2d comel comel di sini. Permainan ini bahkan menawarkan empat pilihan starter untuk dipilih, menjaga inspirasinya. Kemudian, sebagai jurulatih, anda dapat mencari, mengumpul, dan bertempur dengan coretan lain. Seperti yang anda harapkan, setiap doodle mempunyai kebolehan yang berbeza, dan ada yang lebih kuat daripada yang lain.

 • Main Dunia Doodle
 • Kos pelayan peribadi:100 Robux

25. Simulator Pertempuran Tank

Simulator Pertempuran Tank

 • Main Tank Pertempuran Simulator
 • Kos pelayan peribadi:Percuma

26. Skate & Music

Splash Skate & Music

Sudah tiba masanya untuk memberi udara kepada impian remaja anda kerana Skate & Music ada di sini. Anda dapat meluncur, berlumba dengan kart, dan juga membuat muzik dalam permainan ini. Terdapat pelbagai lokasi, kelab, dan aktiviti untuk pergi. Dan semuanya lebih baik daripada satu sama lain. Ini adalah pelayan permainan Roblox yang sempurna untuk menganjurkan pesta dengan rakan anda atau hanya melepak. Tidak boleh lupa, itu juga tempat di mana pakaian roblox anda akan merasa betul di rumah.

27. Tebak lukisan itu!

Tebak lukisan itu

 • Main meneka lukisan!
 • Kos pelayan peribadi:50 Robux

28. Kita semua mati

Kita semua mati

Tidak ada senarai permainan multiplayer yang baik yang lengkap tanpa permainan zombie, dan sumbangan kami kepada trend berasal dari dunia kdramas. Kita semua mati adalah gelaran yang sangat Kdrama yang popular serta permainan roblox yang mengambil inspirasi dari persembahan. Di sini, anda dan rakan -rakan anda adalah pelajar sekolah menengah yang terperangkap di dunia yang dijangkiti, di mana rakan sekelas anda telah berubah menjadi zombi.

 • Main kita semua sudah mati
 • Kos pelayan peribadi:200Robux

29. Rakan Rainbow

Rakan Rainbow

Permainan Roblox ini bermula dengan perjalanan lapangan yang mudah anda dan rakan -rakan anda sedang aktif. Tetapi, tidak lama lagi anda menyedari bahawa rakan -rakan pelangi juga mahu menjadi sebahagian daripadanya. Dari permukaan, ia mungkin kelihatan seperti plot yang tidak bersalah, tetapi rakan -rakan baru ini bukan siapa yang mereka nampak.

Menyamar sebagai Dunia Kanak -kanak, Rainbow Friends adalah seorang yang popular permainan seram yang mengubah perjalanan yang tidak bersalah ke dalam mimpi buruk anda. Anda mesti berlari, bersembunyi dan melarikan diri dari raksasa yang licik ini. Tetapi ia jauh lebih sukar daripada yang anda bayangkan. Jadi, apa sahaja yang anda lakukan, jangan mempercayai rakan mainan anda.

30. Crewmates!

Antara kita

Dengan pelbagai permainan berbilang pemain yang unik, sudah tiba masanya untuk kembali ke klasik moden: Antara Kami. Atau versi permainan roblox, crewmates!, Dalam kes ini. Permainan ini menggunakan mekanik yang sama dengan permainan pembunuh tersembunyi yang popular Di mana anda mendapat satu pemain yang merupakan penipu dan cuba membunuh semua pemain lain. Sementara itu, para krew cuba mencari penipu dan mengundi mereka semasa melaksanakan tugas mereka di kapal angkasa.

 • Main Crewmates!
 • Kos pelayan peribadi:Percuma

Permainan roblox teratas untuk bermain dengan rakan anda

Dengan itu, sudah tiba masanya untuk menjemput rakan anda dan meneroka beberapa permainan berbilang pemain terbaik yang ditawarkan oleh Roblox. Tetapi sebelum anda berbuat demikian, pastikan anda menyesuaikan watak roblox anda untuk menonjol dari orang ramai. Tidak lupa, senarai kami memberi tumpuan kepada pelbagai permainan Roblox untuk memenuhi citarasa penonton yang lebih besar. Walau bagaimanapun, jika anda secara khusus mencari permainan Roblox yang menakutkan, kami cadangkan anda menyemak artikel yang dihubungkan di sini. Hampir semua permainan dalam senarai itu mempunyai sokongan multiplayer. Setelah mengatakannya, permainan Roblox yang lain anda bermain dengan rakan anda? Beritahu kami dalam komen di bawah!