Permainan Pertahanan Menara ��️ Main sekarang secara percuma di CrazyGames!, 7 permainan pertahanan menara percuma yang boleh anda muat turun sekarang di PC

7 permainan pertahanan menara percuma terbaik yang boleh anda muat turun di PC

Permainan Pertahanan Menara adalah menyeronokkan dan ketagihan, kerana mereka sering memberi ganjaran kepada anda dengan peningkatan yang berterusan. Dengan itu datang kepuasan melepaskan torrents amunisi ke arah serangan yang semakin meningkat dari penjahat yang ditentukan.

Permainan Pertahanan Menara

Di sini anda akan dapati pilihan permainan pertahanan menara kami. Semua permainan boleh dimainkan di pelayar web anda secara percuma, jadi anda boleh memainkannya dengan segera!

Pertahanan Pertahanan Menara

Pengepungan yang tidak berkesudahan

Hari d menara tergesa -gesa

Gabungkan Cannon: Pertahanan Ayam

Treasure terkutuk

Kingdom Utara: Istana Siege
Penjaga Kerajaan
Pertahanan nombor super
Pembela Alam: Perang Epik

Pembela Alam: Perang Epik

Pek Tahap Treasure Terkutuk

Kekuatan domba

Pertahanan Menara Trump

TD Castle Wild: Grow Empire

Simulator pertempuran pistol stickman
Pertahanan Menara Alien Menara

Pertahanan Menara Alien Menara

Pertahanan Menara Desktop

Pertahanan Menara Desktop

Serangan tiba -tiba pertahanan menara menara

Serangan tiba -tiba pertahanan menara menara

Kerajaan tergesa -gesa

Pertahanan menara bloons

Pertahanan menara bloons

Pertahanan Menara Bloons 3

Pertahanan Menara Bloons 3

Vektor TD

Pertahanan Menara Bloons 4

Pertahanan Menara Bloons 4

Flash Circle TD

Battle Gear 2

Taktik Xeno

Bloons Tower Defense 4 Expansion

Bloons Tower Defense 4 Expansion

Penguins Attack TD 2

Penguins Attack TD 2

Pertahanan Frontline

Perang Trojan

Pertahanan Udara 3

Serangan 2

Pelindung kecil

Pertahanan Turret

Heli Pencerobohan 2

Pertahanan Menara Minecraft

Pertahanan Menara Minecraft

Pertahanan Menara Minecraft 2

Pertahanan Menara Minecraft 2

Tindakan Flash Starcraft 3

Tindakan Flash Starcraft 3

Tindakan Flash Starcraft 5

Tindakan Flash Starcraft 5

D-Fence 2

Tag popular

Musuh dan peningkatan yang tidak berkesudahan

Permainan Pertahanan Menara adalah menyeronokkan dan ketagihan, kerana mereka sering memberi ganjaran kepada anda dengan peningkatan yang berterusan. Dengan itu datang kepuasan melepaskan torrents amunisi ke arah serangan yang semakin meningkat dari penjahat yang ditentukan.

Permainan pertahanan menara yang disyorkan

Satu permainan yang merangkumi semua yang hebat tentang pertahanan menara adalah pengepungan yang tidak berkesudahan. Permainan ini memaparkan semua kebesaran itu, dan peta unik setiap hari.

Satu lagi permainan pertahanan menara yang unik adalah Tower Swap. Tajuk pandai ini menggabungkan mekanik perlawanan-3 dengan strategi pertahanan menara yang tulen, menjadikannya menarik bagi sesiapa yang suka perlawanan mereka-3 dengan dos pemikiran strategik.

Gagal itu, anda sentiasa boleh bermain pertempuran strategik dalam perang dalam talian untuk menguasai dunia di kiomet.

Sekiranya anda suka pertahanan menara klasik, janganlah lebih jauh daripada yang terkutuk Treasure 2 dan Bloons Tower Defense 4 untuk pembetulan anda.

Terokai koleksi Permainan Menara yang lain untuk mencari tajuk yang boleh anda mainkan dalam talian dengan peranti mudah alih atau desktop anda!

Soalan Lazim

Apakah permainan pertahanan menara yang paling popular?

 1. Tower Swap
 2. Pertahanan Pertahanan Menara
 3. Kiomet
 4. Pengepungan yang tidak berkesudahan
 5. Hari d menara tergesa -gesa
 6. Clash of tengkorak
 7. Gabungkan Cannon: Pertahanan Ayam
 8. Kami tidak bertahan
 9. Treasure terkutuk
 10. Kingdom Utara: Istana Siege

Apakah permainan pertahanan menara terbaik untuk bermain di telefon bimbit dan tablet?

 1. Tower Swap
 2. Gabungkan Cannon: Pertahanan Ayam
 3. Pengepungan yang tidak berkesudahan
 4. Pertahanan Pertahanan Menara
 5. Treasure terkutuk

Apakah beberapa permainan pertahanan menara yang diremehkan?

Apakah permainan pertahanan menara?

. Anda biasanya perlu mengumpulkan sumber, membina, dan menaik taraf unit pertahanan untuk membantu melawan gelombang musuh yang semakin meningkat. Sering kali, permainan pertahanan menara berterusan sehingga pertahanan anda tidak lagi dapat menahan tekanan pemasangan dari musuh.

. �� Main Swap Menara dan banyak lagi sekarang!

Tower Defense Games Online Header

Semasa bercakap mengenai genre permainan terkenal pada masa kini, anda pasti tidak akan terlepas permainan pertahanan menara. Walaupun kebanyakan masa, genre permainan jenis ini terkenal sebagai permainan strategi mudah untuk pemain biasa, ia masih memerlukan anda mempunyai minda yang tajam, refleks cepat, dan kemahiran penambahbaikan yang luar biasa.

Secara umumnya, permainan pertahanan menara adalah subgenres yang sangat baik yang dapat membuat anda dihiburkan bukan hanya selama beberapa minit tetapi selama berjam -jam. Selain menjadi menarik, permainan TD pada masa kini terkenal dengan visual yang menakjubkan, soundtrack menawan, dan mekanik yang mencetuskan otak, yang memerlukan anda untuk membangunkan strategi yang berkesan.

Soalan seterusnya sekarang ialah, apakah permainan pertahanan menara terbaik yang patut dimainkan seterusnya? Dengan kelimpahan tajuk TD yang ada, anda pasti akan melihat diri anda terjebak dengan apa yang akan dimainkan seterusnya. Untuk membantu anda menentukan permainan TD yang mesti anda mainkan, kami telah mengadakan senarai untuk anda!

7 permainan pertahanan menara percuma terbaik untuk bermain di PC

Berikut adalah senarai permainan pertahanan menara terbaik yang dimainkan di PC anda secara percuma;

. Clash Royale

Memulakan senarai permainan pertahanan menara terbaik kami adalah penciptaan ikonik Supercell – The Clash Royale. Tajuk TD ini dikenali sebagai permainan multiplayer berasaskan kad ikonik yang diperolehi dari permainan strategi kakaknya bernama Clash of Clans. Di sini, anda perlu melaksanakan beberapa strategi masa nyata dan elemen kad yang boleh ditagih untuk menjadikan keseluruhan permainan lebih menyeronokkan dan menarik.

. Tambahan pula, anda boleh memilih untuk bermain dengan rakan anda atau bahkan dengan lawan rawak di seluruh dunia. Untuk menahan pemain yang kompetitif, lebih baik jika anda akan menaik taraf dek anda. Permainan TD ini berfungsi dengan sistem perkembangan trofi, yang bermaksud anda perlu menjejaki jalan trofi untuk mendapatkan lebih banyak trofi dan kad yang menarik.

Clash Royale Muat turun PC

2. Arknights

Satu lagi tambahan kepada senarai permainan TD terbaik kami ialah Arknights Yostar Limited. Anda akan diletakkan di dunia pasca apokaliptik di mana pelbagai pengendali akan bertarung dalam permainan strategi ini. Di sini, anda akan mengambil peranan seorang komander yang bertanggungjawab terhadap watak -watak unik yang berbeza yang dikenali sebagai pengendali. Pengendali ini menggambarkan kemahiran dan kebolehan khusus yang dapat anda tingkatkan semasa anda maju. Oleh itu, anda perlu melepaskan strategi terbaik anda dan memastikan pengendali anda stabil setiap kali anda menaik taraf.

Jika anda seorang peminat seni gaya anime yang melampau, anda tidak boleh melepaskan peluang untuk bermain Arknights. Dengan visual yang sangat terperinci, kesan audio, dan ciri-ciri pembinaan asas, anda pasti akan menikmati setiap butiran yang memainkan tajuk TD yang mengagumkan ini. .

arknights muat turun pc percuma

.

Jika anda sedang mencari permainan TD yang akan menguji keberanian anda dengan ketara, anda lebih baik menaikkan PC anda dan memuat turun pertempuran Bloons TD. Dalam permainan strategi ini, anda akan ditetapkan dengan pelbagai monyet yang akan melakukan yang terbaik untuk mempertahankan diri dari belon. Sekiranya anda berfikir bermain permainan ini mudah seperti 123, anda lebih baik berfikir dua kali sebagai banyak cabaran menanti. .

Dalam bermain Bloons TD, anda bukan sahaja akan mensasarkan belon, tetapi anda juga perlu mengalahkan musuh hidup. Di sini, anda boleh bermain dengan 22 Menara Monyet Awesome, yang menggambarkan lapan peningkatan potensi. Apa yang lebih menarik mengenai permainan TD ini adalah mempunyai empat mod permainan, dan masing -masing menggambarkan mekanik unik yang sesuai dengan keutamaan anda. .

Bloons TD Pertempuran untuk PC

. Kerajaan tergesa -gesa

. . Sebenarnya, terdapat lebih daripada 10 juta pemain yang sedang bermain permainan ini, dan anda mungkin menjadi salah satu daripada mereka.

Dalam tajuk TD ini, tugas utama anda adalah untuk melepaskan strategi terbaik anda untuk mempertahankan kerajaan dari gelombang raksasa yang luas seperti iblis dan bunian. Untuk melakukan ini, anda perlu menggunakan menara pertahanan yang berbeza di jalan bandar untuk menghalang mereka daripada menyerang wilayah anda. Oleh itu, anda boleh memilih untuk menambah menara seperti Mages Guild, Artileri, Barak, dan Menara Pemanah. .

Kerajaan Muat turun Muat turun Percuma

5. Kucing pertempuran

Jika anda sedang mencari pengembaraan dan tindakan, maka anda lebih baik meningkatkan dan bermain Ponos ‘The Battle Cats. Siapa yang mengatakan bahawa kucing hanya untuk permainan comel? ? Dalam permainan strategi kasual ini, anda akan mengambil peranan seorang komander, dan anda perlu memimpin kumpulan kucing yang berani dalam pelbagai pertempuran. Walaupun permainan menggambarkan premis yang mudah, terdapat banyak ciri -ciri yang menggembirakan yang menanti anda. Di sini, anda hanya perlu mengklik kucing yang anda ingin bertempur untuk anda.

Sama dengan tajuk TD yang biasa, Kucing Pertempuran juga membolehkan anda menaikkan kucing anda secara serentak dan bertujuan untuk lebih banyak XP untuk menahan musuh yang mencabar. Sebaik sahaja kucing anda dinaik taraf, anda akan menyaksikan bentuk sebenar dan perhatikan kuasa yang tidak dapat ditanggung untuk menguasai seluruh dunia. Di samping itu, jangan lupa untuk merekrut pelbagai kucing sambil memilih ganjaran yang indah.

Battle Cats Muat turun PC

6. Fantasi pertahanan mainan

Mengamankan tempat keenam dalam senarai permainan pertahanan menara terbaik kami adalah fantasi pertahanan mainan Melsoft. Jika anda fikir kemahiran pertahanan anda cukup untuk melindungi wilayah anda, mari kita uji mereka dalam permainan strategi kasual ini. Di sini, anda akan direndam dalam suasana zaman pertengahan di mana anda ditugaskan untuk menjadi raja yang penuh perhatian dan memastikan bahawa tiada siapa yang akan menyerang pangkalan anda.

Apa yang lebih mengagumkan tentang pertahanan mainan adalah bahawa ia bukan sahaja memerlukan anda untuk membangunkan serangan darat. Sebenarnya, anda perlu membuat serangan udara untuk mengamankan kerajaan anda sepenuhnya. . Jika anda ingin menguji kecekapan taktik anda, anda boleh memilih untuk bertempur melawan rakan atau melepaskan semua strategi anda dalam mod kejohanan, di mana anda akan bermain menentang beberapa pemain.

mainan pertahanan fantasi muat turun pc percuma

7.

Pendaratan di tempat terakhir senarai permainan TD terbaik kami adalah Menara Menara. Ini adalah permainan pertahanan menara yang menghiburkan yang dibuat oleh CookApps. Ia menggambarkan campuran subgenres yang luar biasa yang pasti akan membuat anda ketagih. Tidak kira apa jenis pemain anda, permainan ini mempunyai sesuatu yang ditawarkan.

. Terdapat bilangan slot menara yang terhad. Oleh itu, sebaiknya memasang menara yang anda fikir cukup kuat untuk menahan pelbagai musuh. . Walau bagaimanapun, ambil perhatian bahawa wira -wira ini tidak dapat diperoleh, dan anda perlu melabur dalam pelbagai usaha dan masa untuk membuka kunci mereka.

Tumbuh permainan menara di PC

Jadi, itu untuk senarai permainan pertahanan menara kami! Adakah anda mengetahui apa pertahanan menara sesuai dengan playstyle dan keutamaan anda? Jika anda fikir anda masih memerlukan lebih banyak pilihan, jangan ragu untuk meneroka lebih banyak tajuk pertahanan menara percuma di sini dalam permainan.lol secara percuma!

ikon avatar foto pengarang berita

Permainan.lol. . Kami mempunyai segala-galanya dari permainan paling mesra keluarga yang sesuai untuk anak-anak untuk lebih banyak gelaran yang penuh aksi untuk pemain yang lebih matang.

Cerita yang berkaitan

Bintang Pertempuran Menembak Bintang

Panduan Kucing Pertempuran – Senarai Kucing Terbaik dalam Kucing Pertempuran

. Terdapat banyak kucing pelik yang boleh anda rekrut untuk digunakan semasa setiap pencerobohan.

Dihantar pada 8 Oktober 2021

Panduan Pertempuran TD Bloons

Panduan Pertempuran TD Bloons – Strategi Terbaik untuk Menang Lebih Banyak

Selalu seronok bermain permainan pertahanan menara. Anda dapat menguji keupayaan anda untuk strategi dan melihat apakah cukup baik untuk menahan gelombang musuh dan melindungi pangkalan anda.

Dihantar pada 21 Jun, 2021

Ulasan Arknight: Permainan Online PC Pertahanan Tower Defense Gacha

Arknights membuat debutnya di pelayan global pada bulan Januari 2020. Sejak itu, ia menjadi permainan Gacha yang paling pesat berkembang dalam tempoh enam bulan, mengatasi mega permainan nasib Grand Order, Azur Lane dan Honkai Impact 3.

Dihantar pada 29 Oktober 2020

Blog yang paling popular

Logo Laman Web Permainan
Facebook Instagram Twitter Perselisihan Pinterest Reddit

Permainan.lol adalah anda tidak. 1 Tapak Muat turun untuk Permainan Dalam Talian Percuma Untuk PC. Kami mempunyai permainan popular seperti Granny, Gacha Life, Surfers Subway, Pixel Gun 3D, 8 Ball Pool, Mobile Legends Bang Bang dan lain -lain. Permainan.LOL Menyediakan Cheats, Tips, Hacks, Tricks and Walkthroughs untuk Semua Permainan.