Permainan pemain tunggal Roblox terbaik untuk bermain pada tahun 2023 | Levvvel, 12 pemain tunggal Roblox Games pada tahun 2023 – Permainan Stealthy

12 pemain tunggal Roblox Games pada tahun 2023

Bilik-bilik melarikan diri adalah aktiviti kehidupan sebenar yang menyeronokkan di mana sekumpulan orang, biasanya kawan, masuk ke bilik terkunci dengan matlamat menyelesaikan teka-teki bilik dan melarikan diri. Nah, konsep ruang melarikan diri di roblox sangat serupa, kecuali bukan kumpulan, pemain tunggal masuk ke dalam bilik untuk mengetahui penyelesaiannya sendiri. Permainan ini menampilkan berpuluh -puluh permainan yang menarik dengan kerumitan yang berbeza -beza sehingga ada sesuatu yang baru untuk dilakukan setiap kali anda memasuki bilik baru! Setiap kali anda memulakan bilik baru, ada rasa takut dan ketegangan yang baik untuk menyelesaikan semuanya dengan betul sehingga anda pasti akan memeriksanya!

Permainan pemain tunggal Roblox terbaik untuk dimainkan pada tahun 2023

Lebih suka pengalaman pemain tunggal di roblox? Tidak perlu lagi, kerana kami telah menutupi anda!

Roblox adalah platform multiplayer yang besar di mana matlamat anda adalah untuk mencipta dan mengambil bahagian dalam sebilangan besar permainan yang berbeza yang meliputi pelbagai tema. Ini boleh menjadi kursus halangan yang mudah, atau mereka boleh berkisar dalam kerumitan kepada permainan yang rekreasi yang setia dari tajuk yang paling popular di pasaran. Selain dari permainan di mana anda mesti bermain dengan orang lain, anda juga mempunyai permainan pemain tunggal di mana anda boleh menikmati cerita dan bersenang-senang dengan anda sendiri!

Permainan ini bagus untuk pemain yang mahu berehat dari bermain dengan pemain lain dan ingin mempunyai pengalaman tunggal di mana mereka tidak perlu bergantung pada orang lain, kerana mari kita hadapi, kadang -kadang anda hanya ingin bermain dalam aman, tidak? Oleh itu, kami telah membuat senarai ini Permainan pemain tunggal roblox terbaik untuk membantu anda mencari satu permainan untuk anda menikmati sendiri.

Kami sentiasa berusaha untuk membawa anda maklumat yang paling tepat mengenai pelbagai topik, jadi anda dapat memastikan bahawa anda dapat mencari banyak kandungan untuk apa sahaja yang mungkin menarik minat anda. Sekiranya anda ingin bersenang -senang dengan permainan Roblox yang lain, maka lihat kod Shindo Life, Kod Simulator Pertempuran Anime, dan All Star Menara Pertahanan untuk mencari sesuatu yang baru dan menarik!

Permainan pemain tunggal roblox terbaik

Pengembaraan Naga

Haiwan peliharaan selalu menjadi ruji dalam permainan roblox terbaik, dan naga pengembaraan mengambil pendekatan itu dengan cara terbaik – naga! Dalam permainan ini, anda boleh mendapatkan naga anda sendiri untuk melawan makhluk lain, tetapi ini bukan satu -satunya perkara yang boleh anda lakukan. Selain daripada melawan raksasa, anda juga boleh menjaga naga anda untuk meningkatkan hubungan anda dengan mereka. Banyak yang dapat ditemui dalam Pengembaraan Dragon kerana mekanik permainan berjalan cukup mendalam dan mudah seperti mandi naga anda dapat memberi mereka lebih banyak mata kesihatan, jadi semua aspek permainan adalah penting. Sekiranya anda mendapati diri anda kekurangan sumber, anda sentiasa dapat melihat kod pengembaraan naga untuk membantu diri anda.

Kapal terbang gila

Plane Crazy adalah permainan di mana anda boleh membina pesawat anda sendiri untuk berkeliaran langit seperti yang anda suka. Peminat Penerbangan akan banyak mencintai permainan ini kerana anda tidak memerlukan orang lain untuk berinteraksi dengan bersenang -senang melonjak melalui langit. Anda memulakan permainan dengan satah asas yang mudah yang anda boleh menyesuaikan dan menaik taraf sebanyak yang anda mahukan, jadi anda boleh bereksperimen dengan bahagian yang berbeza untuk melihat apa yang berfungsi. Setelah memikirkan apa yang paling sesuai, seluruh pengalaman anda dijamin menjadi menyeronokkan, santai di mana anda hanya bersiar -siar dan bergetar.

World Zero

Genre RPG sentiasa kaya dengan kandungan dan cukup popular di seluruh Internet dalam banyak hal, jadi hanya semulajadi bahawa RPG pengembaraan harus masuk ke Roblox juga. World Zero menawarkan pengalaman yang unik di dunia besar yang penuh dengan kehidupan. Permainan ini sama dengan RPG yang lain dalam erti kata bahawa anda dapat menyelesaikan pencarian dalam mod pemain tunggal yang dipenuhi kandungan, meratakan watak anda sambil mengumpul kristal dan haiwan kesayangan secara serentak untuk memperkayakan inventori anda. Ketika datang ke haiwan kesayangan anda, mereka juga dapat maju dalam tahap pada waktu yang sama seperti anda, jadi ada banyak hal yang harus diambil kira jika anda ingin maju cerita.

Simulator memancing

Tidak banyak pengalaman yang lebih santai daripada memancing, anda harus mengakui. Dalam simulator memancing, anda boleh mengharapkan pengalaman yang agak serupa dengan permainan memancing lain di mana anda bermula sebagai seorang nelayan amatur yang menangkap ikan yang sedikit, dan apabila anda mendapat lebih banyak berpengalaman, anda boleh naik kualiti gear dan saiz ikan. Sistem perkembangan adalah menyeronokkan dan intuitif kerana ia mendorong pemain ke arah yang betul dengan aspek yang menggembirakan mengubah lokasi memancing anda lebih banyak ikan yang anda tangkap. Perkara yang paling penting untuk diambil dari simulator memancing adalah kelonggaran yang dapat anda rasakan sepanjang keseluruhan pengalaman.

Ramona

Ini adalah permainan pengembaraan kecil yang menyeronokkan di mana anda pergi dalam perjalanan sehala ke dalam minda Ramona. Terdapat jumlah perkembangan yang sederhana ketika anda melalui beberapa permainan yang ada dalam permainan yang termasuk kursus halangan, mengumpulkan duit syiling semua dalam perspektif top-down yang menarik yang banyak permainan paling popular yang digunakan kembali pada hari itu. Hanya kerana ia sudah lama tidak bermakna ia buruk. Selain itu, perspektif atas-bawah adalah langkah ke arah yang berbeza berbanding dengan perspektif 1st/3 orang yang biasa kita gunakan dalam permainan roblox klasik. Cubalah Ramona jika anda mahukan cerita yang lebih pendek dengan banyak kemampanan!

Tycoon taman tema 2

Terdapat anak kecil, dalam kita semua yang ingin membina taman tema impian kita, dengan apa -apa perjalanan yang kita inginkan. Nah, dalam tema taman tema 2 anda boleh melakukannya dengan tepat dan banyak lagi! Dalam permainan pemain tunggal ini, anda mendapat tanah kosong dan wang untuk membina bahagian tema anda mengikut spesifikasi dan idea anda. Perjalanan yang anda boleh membina pelbagai tema, tetapi anda boleh mengharapkan untuk melihat beberapa tunggangan yang sangat popular dalam kehidupan sebenar juga. Dengan itu menjadi permainan terutamanya pemain tunggal, anda tidak perlu berinteraksi dengan pemain lain dan anda boleh membiarkan minda anda mengalir dengan semua kreativiti yang anda miliki.

Pembela menara

Setiap orang yang suka permainan strategi dalam kapasiti akan merasa betul di rumah dengan pembela menara. Permainan TD lain kebanyakannya bertema fantasi atau mempunyai pertempuran moden kepada mereka, tetapi pembela menara mengambil pendekatan yang berbeza dan sebaliknya memilih untuk memasukkan pertempuran zaman pertengahan ke dalam permainan teras. Matlamat anda adalah untuk mengalahkan gelombang raksasa ketika mereka berjalan di jalan yang telah ditetapkan dengan menggunakan banyak menara yang berbeza yang memenuhi peranan yang berbeza bergantung pada apa yang anda perlukan. Terdapat beberapa gelombang dan tahap yang agak mencabar sehingga anda dapat mengharapkan beberapa kesukaran, tetapi tiada apa yang anda tidak dapat mengendalikan. Sekiranya anda mendapati bahawa permainan ini lebih sukar daripada yang anda harapkan, anda sentiasa dapat melihat kod pembela menara untuk meningkatkan potensi anda.

Kelajuan berjalan 4

Melangkah jauh dari permainan dengan permainan yang lebih perlahan, lebih taktikal, kami kini mempunyai Speed ​​Run 4, permainan mengenai berjalan lancar dan mengelakkan halangan melalui tahap yang direka dengan baik. Anda mempunyai 30 tahap yang berbeza untuk dipilih, semuanya mempunyai susun atur yang berbeza kepada mereka sehingga tidak pernah ada saat yang membosankan. Semakin banyak tahap yang anda maju, semakin mencabar segala. Oleh kerana ia adalah permainan yang sangat popular, Speed ​​Run 4 sentiasa menerima kemas kini yang menambah tahap dan cabaran baru, dan anda juga boleh memainkan mod zombie!

Pembela Dunia

Permainan ini sangat mirip dengan pembela menara, pembela dunia adalah permainan TD yang sangat menarik dengan tema yang lebih baik daripada permainan lain. Biasanya, apabila anda memainkan permainan pertahanan menara, anda mempunyai tema tertentu yang menara anda berpegang teguh, dan jenis unit yang serupa untuk dibunuh. Pembela Dunia, sebaliknya, mempunyai segala -galanya untuk melawan segala -galanya, kerana anda mempunyai pelbagai unit yang berbeza dari pelbagai pendekatan tematik dan garis masa sehingga dapat menjadi sangat menyeronokkan untuk bereksperimen dan melihat apa yang berfungsi dengan apa yang berfungsi dengan apa. Duit syiling dan permata adalah sebahagian besar pembela dunia kerana anda boleh menggunakannya untuk menaik taraf bangunan anda dan meningkatkan kemungkinan anda menang. Sekiranya anda memerlukan lebih banyak, lihat kod pembela dunia untuk mendapatkan beberapa hadiah percuma!

Bilik melarikan diri

Bilik-bilik melarikan diri adalah aktiviti kehidupan sebenar yang menyeronokkan di mana sekumpulan orang, biasanya kawan, masuk ke bilik terkunci dengan matlamat menyelesaikan teka-teki bilik dan melarikan diri. Nah, konsep ruang melarikan diri di roblox sangat serupa, kecuali bukan kumpulan, pemain tunggal masuk ke dalam bilik untuk mengetahui penyelesaiannya sendiri. Permainan ini menampilkan berpuluh -puluh permainan yang menarik dengan kerumitan yang berbeza -beza sehingga ada sesuatu yang baru untuk dilakukan setiap kali anda memasuki bilik baru! Setiap kali anda memulakan bilik baru, ada rasa takut dan ketegangan yang baik untuk menyelesaikan semuanya dengan betul sehingga anda pasti akan memeriksanya!

Itu semua untuk senarai ini. Permainan multiplayer adalah yang paling popular di Roblox kerana anda boleh bersosial dengan pemain lain dan bersenang -senang dengan rakan anda. Walau bagaimanapun, selalu ada pemain yang lebih suka menikmati permainan dengan sendirinya, jadi permainan pemain tunggal adalah suatu keharusan. Sekiranya anda mahukan lebih banyak permainan untuk dinikmati di peranti mudah alih anda, anda sentiasa dapat melihat permainan RPG mudah alih terbaik di pasaran!

12 pemain tunggal Roblox Games pada tahun 2023

permainan misteri roblox terbaik

Roblox adalah platform permainan multiplayer dan permainan penciptaan permainan dalam talian yang membolehkan orang ramai membangunkan permainan mereka sendiri dan memainkan pelbagai pilihan permainan yang dibuat oleh pengguna lain juga.

Platform mengawasi lebih daripada 160 juta Pengguna aktif bulanan dan telah menjadi platform yang paling banyak dikunjungi sejak permulaan pandemik pada akhir tahun 2020.

Ia adalah platform penciptaan permainan percuma yang tersedia di semua telefon pintar, tablet, komputer, Xbox One, Oculus Rift, dan banyak lagi di mana pengguna boleh merancang dan memuat naik permainan mereka sendiri pada program proprietari yang dipanggil Roblox Studio untuk bermain dalam komuniti global.

Ramai orang berfikir tentang Roblox untuk menjadi permainan multiplayer yang besar ini dengan aspek sosial yang besar. Walaupun ini berlaku pada masa -masa, tidak selalu berlaku. Anda mungkin terkejut mendengar bahawa terdapat berpuluh-puluh permainan Roblox pemain tunggal yang boleh anda mainkan dan menikmati semua anda sendiri.

Hari ini, kami akan membincangkan beberapa permainan pemain tunggal terbaik yang terdapat di Roblox yang boleh anda mainkan.

12 permainan pemain tunggal teratas di roblox

Pasukan pakar kami telah melakukan penyelidikan menyeluruh mengenai menyediakan senarai 10 permainan pemain terbaik terbaik yang tersedia di Roblox untuk para pemain yang mungkin menikmati permainan sendiri atau ingin berehat dari permainan multiplayer. Sama ada anda tidak mempunyai sesiapa dalam talian untuk bermain, atau anda lebih suka bermain permainan sendiri, berikut adalah senarai permainan roblox terbaik yang anda boleh mendapatkan tangan anda.

10 Permainan Pemain Tunggal Terbaik Terbaik

  • 1. Bendy dan bengkel dakwat –

Bendy and the Ink Workshop adalah permainan survival seram pemain yang sangat popular yang menempatkan anda dalam dunia yang unik. Walaupun dibina terus dari Roblox, pemaju permainan ini telah berjaya sesuai dengan gaya seni yang unik dan suasana yang menyeramkan yang anda tidak dapat mencari tempat lain.

Anda mungkin sudah biasa dengan Bendy dan mesin dakwat, yang merupakan permainan mandiri di Nintendo Switch dan konsol lain yang permainan Roblox ini berdasarkan. Sudah tentu ada persamaan antara kedua -dua, tetapi versi Roblox adalah percuma.

Vibrant Venture adalah permainan platformer 2D yang berwarna -warni yang telah dibina di dunia Roblox. Walaupun Roblox menjadi permainan 3D, pemaju permainan ini berjaya menggunakan alat studio yang luar biasa Roblox untuk membuat sidescroller dari perspektif 2D.

Semasa anda bermain lebih lama, anda akan menjumpai tahap yang lebih mencabar dan elemen permainan yang lebih unik. Terdapat banyak perkara mengenai usaha bersemangat dan pastinya jenis permainan yang anda dapat nikmati sendiri. Permainan ini dikemas kini secara kerap dan terdapat lebih banyak tahap baru termasuk yang lebih mencabar daripada yang sebelumnya.

Diskaun – $ 5

10 permainan tunggal terbaik terbaik

  • 3. Ramona –

Ramona adalah permainan pengembaraan Roblox atas ke bawah yang membawa anda melalui cerita yang mencengkam. Dua elemen utama menjadikan Ramona hebat. Pertama, anda mempunyai permainan tindakan/pengembaraan – anda mesti lari dan melompat jalan anda melalui tahap yang berbeza semasa anda meneroka dunia permainan.

Kedua, anda mempunyai cerita. Kisah Ramona adalah pendek tetapi masih sangat menarik dan terdapat banyak pengakhiran untuk diterokai. Malangnya, anda tidak dapat menyelamatkan kemajuan anda di Ramona, jadi ia adalah jenis permainan yang anda ingin lalui dalam satu persatu. Syukurlah, permainan ini cukup pendek sehingga tidak begitu sukar untuk dilalui dalam satu hari.

FaxStory adalah permainan pemain tunggal yang diletakkan di alam semesta yang pelik dan aneh di mana anda mengambil peranan robot yang mesti menyelesaikan satu siri teka-teki atas permintaan tuan anda. Dalam kebanyakan kes, anda perlu menggunakan objek yang berbeza dan fizik asas untuk menyelesaikan teka -teki pada setiap peringkat.

Semasa anda maju melalui tahap yang berbeza FaxStory, teka -teki menjadi lebih mencabar. Anda juga mula terlibat dengan kisah di mana anda mesti cuba menghentikan robot jahat daripada mengambil alih persidangan pemaju roblox. Ini adalah tambahan yang ringan untuk pengalaman keseluruhan dan sementara ia tidak banyak menambah dari segi kedalaman, pasti bagus untuk dilihat.

10 permainan tunggal terbaik terbaik

  • 5. Pengembaraan Pulau –

Pulau Pengembaraan adalah permainan pengembaraan tindakan 3D yang sangat mengagumkan. Di Pulau Pengembaraan, anda dapat meneroka pulau besar, misi lengkap, dan melewati cabaran platform yang berlainan di sepanjang jalan. Anda diberi beberapa alat yang berbeza untuk membantu anda membuat jalan anda.

Sebagai contoh, tali tombak boleh digunakan untuk mengayunkan sungai terbuka yang besar. Anda juga akan menjumpai pelbagai musuh yang berbeza dan mesti menggunakan tombak anda sebagai senjata untuk menurunkannya.

Cerita telah terjalin ke dalam pengembaraan pulau dan dunia permainan sangat menghairankan. Terdapat sekurang -kurangnya beberapa jam kandungan permainan yang baik untuk keluar dari permainan ini dan ia benar -benar percuma.

Seterusnya kita mengalami trafik tergesa -gesa. Ini adalah permainan arked yang menyeronokkan di mana anda mesti berjalan sejauh yang anda boleh bersama dengan lebuh raya semasa anda mengelak kereta dan halangan semasa anda bergerak ke kiri dan kanan. Anda secara automatik bergerak ke hadapan. Rush Traffic mengingatkan kita tentang permainan pelari yang tidak berkesudahan yang boleh anda temui di kedai aplikasi seperti Temple Run.

Lalu lintas tergesa -gesa tidak begitu mengagumkan seperti kebanyakan permainan lain dalam senarai ini, tetapi kadang -kadang mekanik permainan mudah seperti yang terdapat dalam Rush Traffic adalah yang paling sesuai.

10 permainan tunggal terbaik terbaik

  • 7. Mawar –

Roses adalah satu lagi permainan seram pemain tunggal. Dalam Mawar, anda mengawal pemain ketika anda mencari sahabat baik anda yang baru -baru ini hilang.

Yang terakhir yang anda dengar, sahabat anda telah melawat suaka yang gila untuk mendapatkan rakaman yang baik untuk filem yang dirancangnya untuk membuat festival filem. Seperti yang anda boleh bayangkan, membuat jalan anda melalui suaka gila untuk mencari rakan anda akhirnya menjadi pengalaman yang menakutkan.

Anda mungkin meneka bahawa permainan seram menjadi sangat popular untuk pemain roblox. Sendiri di rumah gelap adalah permainan lain yang boleh anda mainkan sendiri, walaupun ada pilihan untuk bermain dengan rakan anda juga.

Sendiri di rumah gelap adalah permainan seram yang menyeramkan dan teater yang paling baik dimainkan dengan fon kepala dan lampu redup. Mengharapkan banyak ketakutan, detik -detik yang menyeramkan, dan muzik yang menakutkan.

10 permainan tunggal terbaik terbaik

  • 9. Infinity RPG –

Infinity RPG adalah permainan RPG dalam talian yang sangat popular yang membolehkan anda melawan makhluk, mendapatkan peralatan yang lebih baik, dapatkan emas, dan bermain dengan rakan anda. Kami juga mendapati Infinity RPG menjadi permainan yang sangat baik untuk bermain sendiri. Selalu ada perkara untuk mengisar, tanpa mengira sama ada anda mempunyai rakan untuk bermain dengan atau tidak.

Bilik melarikan diri melakukan tugas yang baik untuk meletakkan pengguna di bilik melarikan diri maya. Bagi sesiapa yang tidak mempunyai masa untuk memeriksa satu dalam kehidupan sebenar, atau kerana pandemik semasa, masih hidup melalui penginapan di rumah, ruang melarikan diri adalah simulasi yang sempurna untuk pengalaman sebenar. Permainan ini melibatkan teka -teki yang kompleks (salah satu permainan paling sukar di Roblox) yang perlu diselesaikan sebelum anda dapat menyelesaikan setiap peringkat.

Pengembaraan Naga

Permainan Roblox terbaik sering mempunyai haiwan peliharaan, dan Dragon Adventures melakukannya dengan cara terbaik dengan naga. Anda boleh melatih naga anda sendiri untuk memerangi raksasa lain dalam permainan ini, tetapi bukan satu -satunya pilihan anda. Selain memerangi musuh, anda mungkin menjaga naga anda untuk mengukuhkan ikatan anda dengan mereka.

World Zero

Nampaknya masuk akal bahawa RPG pengembaraan akan mencari jalan ke Roblox kerana genre RPG biasanya dipenuhi dengan bahan dan sangat popular di seluruh Internet dalam banyak cara. Pengalaman tersendiri di planet yang luas dan seolah -olah hidup disediakan oleh Planet Zero.

Senarai permainan pemain tunggal yang disebutkan di atas adalah permainan terbaik di Roblox yang kami jumpai dan pasti mencadangkan pembaca kami mencuba mereka jika mereka berminat bermain permainan pemain tunggal.

Ikuti kami Twitter & seperti kami Facebook halaman Untuk lebih banyak pasca-updates.

Lihat lebih banyak permainan roblox –

  • 20 permainan kereta terbaik teratas di roblox
  • Panduan: Bloxburg Starbucks, Bloxburg McDonald’s, Bloxburg Subway
  • Bolehkah anda bermain Roblox di Nintendo Switch, PS4, Xbox 360, Chromebook, Xbox One
  • Cara Merakam Permainan Roblox (Mobile/ PC)
  • Top 20 permainan pertempuran roblox terbaik

Jatin adalah doktor gigi yang bercita -cita dengan minat yang mendalam dalam permainan video yang suka menghabiskan waktunya bermain pelbagai permainan yang berbeza. Selain itu, dia adalah peminat bola keranjang yang mati-matian yang sering merangkul muzik R & B.

Permainan teratas di roblox untuk bermain solo

Sangat menyeronokkan untuk bermain roblox dengan rakan -rakan anda, tetapi ia juga sangat menyeronokkan untuk bermain sendiri. Ia mempunyai perpustakaan permainan solo yang cukup besar dan pelbagai.

Ditulis oleh Shipranshu Pandey Dikemaskini pada 27 Oktober 2021 | 10:43 PM IST | 1.7m
Permainan teratas di roblox untuk bermain solo

Permainan teratas di roblox untuk bermain solo

Permainan teratas di roblox untuk bermain solo

Roblox adalah platform permainan internet multiplayer dan permainan penciptaan permainan yang sangat popular yang membolehkan pengguna membuat permainan mereka sendiri dan memainkan pelbagai permainan yang dihasilkan oleh pengguna lain tanpa perlu menulis pengaturcaraan yang canggih. Sangat menyeronokkan untuk bermain roblox dengan rakan -rakan anda, tetapi ia juga sangat menyeronokkan untuk bermain sendiri. Walaupun terdapat rangkaian sosial, ia mempunyai perpustakaan permainan solo yang cukup besar dan pelbagai. Beribu -ribu pengembaraan, simulator, seram, pengembaraan, perlumbaan, penembak, dan tajuk perhimpunan sosial telah dicipta dan dikongsi oleh ahli Roblox. Mari kita lihat permainan solo 5 roblox teratas.

Kesunyian mati

Dead Silence adalah permainan bagi mereka yang menginginkan pengalaman menakutkan. Seorang ventriloquist yang mati, Mary Shaw, dikatakan menghantui komuniti berdekatan. Adalah khabar angin yang tepat, atau adakah itu adalah imaginasi? Ini adalah tugas pengguna sebagai penyiasat untuk mengetahui kebenaran tentang kematian Mary Shaw yang tidak dapat dijelaskan. Walaupun keheningan mati adalah menyeronokkan untuk bermain dengan orang lain, ia juga hebat apabila anda bersendirian.

Kelajuan berjalan 2

Permainan bertema parkour berlimpah di Roblox, yang tidak dijangka. Biasanya, kursus halangan ini, yang digelar “obies” oleh pemain, dimainkan dalam talian dengan berpuluh -puluh pemain yang berusaha menyelesaikannya; Walau bagaimanapun, Speed ​​Run 2 dimainkan bujang. Terdapat 30 tahap yang berbeza untuk menguji pengguna pada tahap kesukaran yang berbeza -beza. Untuk cabaran tambahan, bahkan ada pilihan pelarasan yang sukar.

Ramona

Ramona adalah permainan pengembaraan yang didorong oleh cerita dengan banyak keseronokan. Cara plot terungkap akibat pilihan pemain adalah salah satu ciri yang menentukan permainan. Setiap permainan adalah unik kerana pelbagai ujung yang dapat ditemui. Ia juga mudah dijemput dan bermula kerana ia pendek.

Jailbreak

Roblox mengklasifikasikan jailbreak sebagai permainan bandar & metropolis, walaupun pada masa ini ia kini hanya varian yang lebih mesra keluarga Grand Theft Auto Online. Dalam permainan yang termasuk memandu, heists (untuk pencuri) atau serbuan (untuk polis), dan rumah mewah untuk memberikan dengan semua rampasan yang tidak diperoleh, pemain boleh memilih untuk berpihak kepada polis atau perompak.

Simulator memancing

Pemain boleh melawat zon gembira untuk menjauhkan diri dari keadaan tekanan dan permainan roblox yang menakutkan. Simulator Memancing adalah permainan Roblox yang ideal ketika mereka hanya mahu bersantai. Prinsipnya mudah: ikan. Pemain dapat menemui ikan yang lebih besar dan lebih besar, serta harta karun yang tenggelam.

Tycoon taman tema 2

Mereka yang menghargai taman tema dan micromanagement boleh menikmati Tycoon Park Tema 2. Ia membolehkan pelanggan merancang dan mentadbir taman tema mereka sendiri. Pemain dapat meningkatkan kadar, memperoleh banyak wang, dan juga menikmati perjalanan mereka sahaja.

Bilik melarikan diri

Bilik melarikan diri berjaya merendam pengguna di bilik melarikan diri maya. Bilik Escape adalah simulasi yang sempurna untuk pengalaman sebenar bagi sesiapa sahaja yang tidak mempunyai peluang untuk pergi ke satu atau masih hidup di rumah di rumah kerana pandemik semasa. Permainan ini mempunyai teka -teki yang mencabar, salah satu permainan paling sukar Roblox yang mesti diselesaikan sebelum setiap peringkat dapat diselesaikan.

Cara bermain permainan roblox

Yang mesti anda lakukan untuk bermain Roblox di PC anda adalah kepala ke Roblox.com dan daftar untuk akaun percuma. Beberapa permainan roblox boleh dimainkan tanpa mendaftar, tetapi kebanyakan aspek sosial platform memerlukan pendaftaran. Anda juga boleh mendapatkan aplikasi untuk PC anda dari Amazon atau kedai Microsoft. Roblox boleh dimuat turun melalui Apple Store (untuk peranti iOS), Google Play Store (untuk peranti Android), atau Xbox Store (untuk Xbox One atau Xbox Series X | S) untuk digunakan pada platform permainan lain.

Untuk lebih banyak berita berkaitan teknologi melanggan saluran YouTube kami jika anda belum melakukannya.