Permainan PC Percuma Terbaik 2016 – Permainan Respawn, Top 59 Permainan PC Percuma Terbaik Tersedia Sekarang – Gameranx

Top 59 permainan PC percuma terbaik yang tersedia sekarang

Contents

Beberapa permainan ini adalah percuma kerana mereka menggunakan watak dan tema tertentu yang tidak sah untuk dijual. Itu tidak bermakna pencipta tidak boleh membuat mereka -hanya bermaksud bahawa mereka perlu mematuhi peraturan tertentu. Sonic Robo Blast 2 menggunakan pelabuhan tertentu untuk mewujudkan dunia 3d sumber terbuka untuk sonik dan sahabat untuk berkeliaran. Kerana ia sumber terbuka, sesiapa sahaja boleh menambah keseronokan!

Permainan PC Percuma Terbaik 2016

Permainan Respawn - Berita dan Ulasan Permainan Video

Adakah anda mencari permainan percuma untuk bermain terbaik untuk dimainkan pada tahun 2016? Jika ya, kami telah dilindungi dengan pelbagai permainan PC percuma yang berbeza yang pasti akan memberikan anda banyak kandungan, dari Perang Dunia Kedua Penembak dan Permainan Survival Zombie ke MMO dan Mobas. Oleh itu, untuk membantu anda dalam usaha anda untuk mencari permainan percuma yang sempurna, kami telah menghasilkan 10 permainan percuma terbaik di PC yang pasti memberi anda jam keseronokan dan permainan, semuanya untuk harga …tidak ada.

1) Wira & Jeneral

Permainan percuma untuk bermain terbaik-Heroes & Jeneral

Heroes & Generals mendahului senarai permainan percuma untuk bermain terbaik dan merupakan kegemaran peribadi saya kerana jumlah kandungan yang besar dan permainan hebat yang ditawarkan oleh permainan. Ia menyegarkan untuk mengambil langkah mundur ke Perang Dunia 2, terutamanya memandangkan semua penembak hari ini ditetapkan di era moden. Heroes & Generals adalah permainan berbilang pemain dan menampilkan orang Jerman, Rusia dan Amerika. Anda mesti memilih apa yang akan diperjuangkan dalam perang sebelum menuju ke permainan untuk membantu pasukan anda mencapai kemenangan dengan memenangi perlawanan. Anda juga boleh bermain sebagai umum di mana anda membantu menetapkan pasukan tugas ke kawasan -kawasan tertentu peta Eropah untuk membantu mempengaruhi hasil pertempuran.

“Pemain boleh memilih untuk bermain sebagai ‘wira’, berjuang di parit, pesawat terbang, kereta kebal dan kenderaan lain di medan perang, atau mengawal perang sebagai ‘jeneral’, menentukan arah strategik dan menyokong rakan -rakan dengan menguruskan medan perang aset, unit tentera dan bala bantuan.”

2) Dota 2

Permainan percuma untuk bermain terbaik-Dota 2

Dota 2 adalah salah satu Mobas yang paling popular di dunia, dengan hanya League of Legends yang lebih popular. Dicipta oleh Valve, Dota 2 adalah mesti bermain untuk sesiapa sahaja yang suka permainan yang kompetitif. Anda dapat memilih dari kolam lebih dari seratus pahlawan untuk bertarung, masing -masing dengan kebolehan mereka sendiri sebelum menuju ke perlawanan 5v5. Kedua -dua pasukan berjuang untuk kemenangan dengan memusnahkan semua menara pasukan lain sementara pada masa yang sama melindungi mereka sendiri. Permainan ini boleh menjadi sangat rumit dan menakutkan pada mulanya, namun jangan biarkan yang membuat anda mencubanya! Tidak syak lagi bahawa Dota 2 adalah salah satu permainan percuma untuk bermain terbaik, dan anda tidak akan kehilangan apa-apa dengan mencubanya sebagai percuma!

3) League of Legends

Permainan percuma untuk bermain terbaik-League of Legends

League of Legends memainkan sangat mirip dengan Dota 2 dan oleh itu ia biasanya turun ke keutamaan peribadi yang permainan yang anda suka, dengan League of Legends mempunyai gaya seni yang lebih sedikit lebih banyak. Walaupun Dota 2 puncak di bawah 1 juta pemain pada bila -bila masa, League of Legends Peaks di lebih dari 7.5 juta pemain pada waktu puncak, menjadikannya permainan PC yang paling dimainkan di Amerika Utara dan Eropah. Di League of Legends, anda memilih wira anda dan mengambil bahagian dalam perlawanan dengan tujuan memusnahkan pasukan musuh “Nexus”, yang terletak di tengah -tengah pangkalan mereka.

4) Warframe

Permainan percuma untuk bermain terbaik-Warframe

Sekiranya anda mencari permainan co-op yang menyeronokkan dan menyeronokkan, maka janganlah melihat lebih jauh daripada Warframe, yang merupakan permainan tindakan ketiga dalam talian yang ditetapkan dalam dunia yang ditetapkan dalam dunia sci-fi yang berkembang. . Dalam permainan, pemain bermain sebagai ahli Tenno yang merupakan perlumbaan pahlawan kuno yang berjuang melawan Grineer. Pemain mesti melengkapkan misi yang tersebar di seluruh alam semesta, membawa mereka ke banyak planet yang berbeza, masing -masing dengan objektif mereka sendiri. Permainan ini boleh dimainkan tanpa membelanjakan sesen pun, walaupun jika anda ingin membeli gear dan senjata yang lebih baik tanpa menunggu, maka anda boleh melalui microtransactions.

5) tidak disengajakan

Permainan percuma untuk bermain terbaik-Unturned

Unturned adalah permainan kotak pasir survival zombie dan dilengkapi dengan semua ciri yang anda harapkan dari permainan seperti itu, termasuk menonton kehausan dan kelaparan, zombi, bangunan asas dan banyak elemen kelangsungan hidup seperti memburu, memancing dan bertani. Untuk permainan percuma untuk bermain, Unturned pasti sangat menyeronokkan, tetapi paling dinikmati ketika bermain dengan rakan-rakan kerana orang ramai yang agak bermusuhan seperti ini menarik. Tonton punggung anda dan percaya dengan berhati -hati, jika tidak, anda mungkin mendapati diri anda …mati. Jika anda bukan peminat PvP, terdapat pelayan PVE yang boleh anda sertai, membolehkan anda berkumpul dengan pemain lain dan bertempur dengan zombi bersama.

6) Bom kotor

Permainan percuma untuk bermain terbaik-Bom kotor

Dirty Bomb adalah penembak berbilang pemain yang pantas ditetapkan di London yang ditinggalkan berikutan kejatuhan bandar dari bencana misterius. Akibatnya, syarikat tentera swasta berjuang untuk mengawal bandar dan kekayaannya. Dirty Bom adalah permainan yang sangat menyeronokkan, ia harus dikatakan, jadi jika anda mencari FPS yang kukuh, permainan ini adalah. Anda boleh memilih dari pelbagai Mercs yang berbeza untuk bermain, dengan anda dapat mengambil tiga dengan anda ke dalam perlawanan untuk beralih antara kehendak anda. Perkara yang baik mengenai Bom Dirty ialah anda tidak merasa kurang bernasib baik jika anda tidak membayar tidak seperti FPS percuma untuk bermain lain. Anda boleh menikmati dan kekal berdaya saing dalam bom kotor dengan hanya bermain, yang mana semua permainan percuma untuk bermain.

7) Pembela Dungeon 2

Permainan percuma untuk bermain terbaik-Pembela Dungeon 2

Dungeon Defenders II adalah permainan pertahanan menara koperasi yang digabungkan dengan elemen roleplay seperti rampasan dan meratakan dan boleh didapati di PC dan PlayStation 4. Secara keseluruhannya, Dungeon Defenders II adalah permainan yang sangat menyeronokkan dan aksi dengan banyak kandungan yang ditawarkan dan bahkan termasuk multiplayer koperasi yang menambah dimensi baru ke permainan. Permainan ini sama seperti ketika bermain sendiri ketika anda bertarung melawan tentera lama yang telah menyerang Etheria.

Sekiranya anda menikmati gaya seni defener penjara bawah tanah, anda mungkin juga menyukai usaha hebat untuk rampasan epik.

8) Rift

Permainan percuma untuk bermain terbaik-Rift

Sekiranya anda mencari MMO percuma, anda pasti perlu menyemak Rift. Permainan ini memulakan hidupnya sebagai MMO langganan, namun ia dengan cepat bertukar menjadi percuma dan telah menjadi kekuatan hingga kekuatan sejak. Rift mempunyai semua ciri MMO biasa anda seperti serbuan, penjara bawah tanah, pencarian dan sebagainya, namun apa yang dipisahkan dari MMO yang serupa adalah sistem kelas dan pertempuran dinamik besar -besaran yang boleh berlaku di seluruh Telara. Anda juga boleh membina rumah anda sendiri untuk anda, rakan dan kesatuan anda.

9) Selepas Romero

Permainan percuma untuk bermain terbaik-Romero

Jika selepas Romero kelihatan biasa, mungkin kerana anda akan memainkan serangan: cerita yang selamat, aka perang z z. Walau bagaimanapun, jangan biarkan itu menghalang anda selepas. Walaupun ia jauh dari pesaing Dayz atau H1Z1, selepas itu adalah percuma dan mengekalkan pengalaman PvP yang sama, tegang dan hebat dari serangan. Permainan ini juga mempunyai pembinaan asas yang membolehkan pemain membuat pangkalan mereka sendiri semasa wahyu zombie. Terdapat lebih banyak senjata dan barang yang ada, serta membuat kerajinan untuk membuat pemain sibuk. Sebilangan besar barang boleh didapati dalam permainan sehingga anda tidak perlu membelanjakan wang melainkan jika anda mahukan. Bukan itu sahaja, tetapi terdapat campuran kedua -dua pelayan PvP dan PVE untuk memenuhi setiap jenis pemain.

10) Dunia kapal perang

Permainan percuma untuk bermain terbaik-World of Farships

Anda sama ada menikmati permainan seperti World of Warships atau anda tidak. Sekiranya anda telah memainkan World of Tanks atau World of Warplanes, World of Warships sangat serupa kecuali anda mengawal kapal perang besar yang bertarung di seluruh lautan dunia dari mana -mana 6 puak yang dipaparkan dalam permainan. Anda boleh mengawal dan menaik taraf kapal perang dari Jerman, Rusia, Amerika Syarikat, United Kingdom, Empayar Jepun dan Poland. Terdapat empat kelas kapal yang tersedia untuk setiap puak, seperti kapal perosak, kapal penjelajah, kapal terbang dan kapal perang.

Top 59 permainan PC percuma terbaik yang tersedia sekarang

Sekiranya PC anda cukup kuat, pelbagai permainan percuma untuk anda. Banyak tajuk ini sama baiknya dengan rakan-rakan premium mereka dan peminat dapat menikmati pelbagai genre dari penembak dan mobas berorientasikan pasukan untuk permainan strategi berasaskan dan masa nyata. Kami menghitung permainan PC percuma terbaik yang boleh anda mainkan sekarang.

#59 Marvel Snap

Platform: PC
Tarikh Siaran: 22 Ogos 2023

Adakah anda bersedia untuk bermain permainan kad epik berdasarkan Marvel Comics Universe yang dikasihi? Jika ya, bersiaplah Marvel Snap! Permainan ini mempunyai ciri -ciri yang membina dek yang terdiri daripada beberapa watak yang paling hebat yang pernah dicipta oleh Marvel. Lelaki baik, penjahat, anti-pahlawan, watak sokongan, dll.! Anda boleh membina dek anda dengan cara yang anda mahukan untuk memberikan kesan terbaik atau memastikan watak kegemaran anda ditekankan! Tetapi jangan lupa, anda bermain permainan kad, yang bermaksud anda perlu menggunakan papan khas untuk kelebihan anda! Main kawasan khas untuk mempengaruhi medan perang. Bina Gabungan Wicked! Dan apabila tiba masanya, buat lawan anda “Snap!

#58 Nanas di Pizza

Platform: PC
Tarikh Siaran: 28 Mac, 2023

Memandangkan betapa mahalnya segala -galanya pada masa kini, dapat difahami bahawa anda mungkin ingin menikmati pengalaman pendek tetapi manis yang tidak menelan belanja. Ke arah itu, Nanas pada pizza adalah permainan untuk anda menggaru gatal.

Dalam permainan, yang berlangsung hanya kira -kira sepuluh minit, anda akan menuju ke pesta tarian di sebuah pulau. Tetapi anda tidak akan mengambil bahagian dalam menari. Sebaliknya, anda akan mencuba dan memecahkan parti ini dan menjadi “nanas pada pizza” yang anda dilahirkan.

Ia mungkin terdengar ganjil pada mulanya, tetapi apabila anda menyelam ke dalam permainan, anda akan melihat potensi.

#57 Pembunuhan Sonic the Hedgehog

Platform: PC
Tarikh Siaran: 31 Mac, 2023

Ia sepatutnya menjadi pesta ulang tahun yang mudah, tetapi sekarang, ia lebih banyak lagi! Pembunuhan Sonic the Hedgehog akan meletakkan anda di tengah -tengah acara pesta ulang tahun yang menyeronokkan di atas kereta api misteri.

Tetapi dalam sentuhan, Sonic adalah orang yang “mati” di Mirage Express! Anda ditugaskan untuk mengetahui siapa yang “melakukan perbuatan” dan membawa mereka ke pengadilan! Ia tidak akan mudah, terdapat banyak watak yang biasa dan yang baru, dan masing -masing mempunyai cerita untuk diberitahu!

Jadi apa yang akan berlaku semasa anda menyelam lubang arnab misteri pembunuhan ini? Dapatkan permainan dan cari tahu!

. Tersedia di PC dan Mobile, Brawlhalla juga menggunakan kandungan crossover dengan jadual yang boleh dimainkan, dengan watak -watak seperti Lara Croft, pelbagai superstar WWE, watak dari The Walking Dead dan pelbagai ikon buku komik dan TV lain. Selain menjadi menarik secara visual, Brawlhalla benar -benar bebas untuk bermain dan menggunakan mekanik pertempuran cepat dan berkesan untuk pengalaman penyerang yang lancar dan memuaskan.

#55 Counter-Strike: Serangan Global

Sebagai penembak orang pertama taktikal percuma, Counter-Strike: Global Offensive adalah salah satu penembak multiplayer yang paling popular. Dua pasukan akan melawannya dalam beberapa mod permainan berasaskan objektif yang berbeza di Counter-Strike: Serangan Global. Pasukan memainkan peranan pengganas dan kaunter pengganas, dengan mod yang melibatkan penangkapan dan/atau menyelamatkan tebusan dan menanam atau membantah bom,. Ini adalah pilihan yang kukuh bagi mereka yang mencari permainan penembak percuma dengan getaran militeristik yang jelas. Selain itu, dengan kira-kira 11 juta pemain melompat ke Counter-Strike: Serangan Global setiap bulan, tidak akan ada kekurangan pertandingan untuk terlibat.

Destiny 2 adalah salah satu penembak dalam talian yang paling popular hari ini, terima kasih kepada tetapan sci-fi yang menarik dan pelbagai pilihan penerokaan dan pertempuran. Pemain mempunyai kebebasan untuk meneroka dunia intergalaktik yang luas ketika mereka memulakan pelbagai misi, cabaran dan peristiwa. Di samping itu, pemain boleh menikmati permainan koperasi atau kompetitif terima kasih kepada dunia multiplayer Destiny 2. Ini adalah permainan yang disokong dengan baik dan sentiasa berkembang, jadi pemain dapat mengunci untuk jangka panjang ketika mereka menaik taraf peralatan, senjata, perisai dan mod mereka sepanjang permainan. Destiny 2 adalah gabungan yang menarik dari pertempuran pertempuran yang kuat dan penerokaan ruang angkasa yang akan merayu kepada mereka yang menyukai genre penembak fiksyen sains.

#54 Dunia kapal perang

Sekiranya Peperangan Angkatan Laut adalah perkara anda maka World of Warships adalah pilihan percuma untuk bermain. Pemain boleh menikmati pertempuran berskala besar di lautan terbuka baik dalam multiplayer yang kompetitif dan koperasi. Permainan ini mempunyai mod pertempuran pvp yang pada dasarnya adalah pertempuran rawak antara dua pasukan dari 12 pemain, serta pertempuran kedudukan bagi mereka yang ingin mengambil pertempuran pelaut mereka sedikit lebih serius. Di samping. World of Warships mempunyai pelbagai kapal yang berbeza bagi pemain untuk menikmati genggaman, semuanya dari awal abad ke -20. Sekiranya anda seorang peminat tentera laut, maka ini adalah permainan untuk anda.

#53 Unturned

Permainan survival zombie percuma, Unturned mempunyai gaya seperti Roblox yang jelas, walaupun dengan getaran yang lebih apokaliptik. Sebagai salah satu daripada beberapa orang yang terselamat di dunia yang penuh dengan zombi, pemain mesti melihat jika mereka mendapat apa yang diperlukan untuk bertahan dan berkembang maju dalam persekitaran baru mereka. Kerajinan dan perikatan penempatan juga akan menjadi bahagian penting dalam pengalaman hidup, dengan tumpuan kepada bangunan asas dan kubu -kubu seperti yang lain. Dunia Unturned adalah besar-besaran, terima kasih kepada lima peta yang dibangunkan sepenuhnya dan satu peta kotak pasir yang dicipta oleh komuniti untuk pemain untuk menceburkan diri mereka. Zombie Survival dengan pilihan modding yang luas menanti dalam permainan ini.

#52 Splitgate

Splitgate adalah penembak sci-fi percuma untuk bermain dengan penekanan pada tindakan pantas melalui kaedah melompat portal. Pemain mempunyai kawalan penuh ke atas penciptaan portal, bermakna mereka boleh menggunakannya sebagai sebahagian daripada strategi pertahanan atau serangan mereka. Flank atau Frag lawan dengan sneakily dengan membuat portal di belakang mereka, atau menggunakannya untuk zip di sekitar arena dengan cepat dan lancar, menjadikan sebahagian besar traversal dari rutin pertempuran anda. Gaya FPS berasaskan portal Splitgate menjadikan sesi permainan permainan yang sangat menyeronokkan, meletup dan cepat, jadi jika penembak dan unsur kejutan adalah perkara-perkara anda maka Splitgate pasti menjadi cabaran yang menarik untuk anda.

#51 Star Wars: Republik Lama

Di Star Wars: The Old Republic, pemain boleh melompat ke Universe Star Wars dengan MMORPG percuma untuk bermain ini. Pemain boleh menjalani mimpi roleplaying Star Wars muktamad mereka sebagai Jedi, Sith, Bounty Hunter atau salah satu pilihan watak utama yang lain. Permainan ini ditetapkan tiga ribu tahun yang baik sebelum peristiwa filem Star Wars, memberikan pemain pengalaman baru tetapi sepenuhnya akrab dari galaksi jauh, jauh. Pemain mempunyai pilihan untuk mengikuti keinginan mereka untuk berjuang untuk cahaya atau gelap dari pasukan misteri dalam pengembaraan dalam talian ini yang telah berjalan selama lebih dari satu dekad.

#50 kehilangan Ark

Hilang Ark adalah tajuk yang meletup dalam populariti awal tahun ini. MMORPG percuma untuk bermain, permainan ini memberi pemain satu tan untuk dilakukan dari segi permainan, dunia yang anda dapat meneroka, watak-watak yang boleh anda bina, dan banyak lagi. Paling penting, permainan mudah dijemput, tetapi sukar untuk menguasai. Anda boleh bekerjasama dengan pemain lain untuk meneruskan pencarian atau serbuan, menjadikan permainan ini sempurna bagi mereka yang ingin mencari gelaran baru untuk bermain dengan rakan. Setelah menjadi sangat berjaya di Korea Selatan tahun lalu, permainan ini kini dinikmati oleh berjuta -juta pemain di seluruh dunia.

Permainan ini kelihatan seperti yang akan terus berkembang seketika, jadi anda mungkin mahu melompat masuk dan melihat apa yang dapat ditawarkan.

#49 pekerjaan meja aperture

Malangnya, seperti yang dinyatakan di halaman Steam permainan, Kerja meja aperture bukan portal 3. Maaf, semua orang.

Apa permainannya, bagaimanapun, adalah pengalaman pendek yang sempurna untuk bermain di dek stim untuk mempamerkan potensi konsol. Ya, ia juga boleh dimainkan di PC untuk mereka yang belum berjaya berjaya. Dalam permainan, anda adalah pengambilan baru di Aperture, syarikat di belakang ujian portal. Anda hanya berusaha untuk melalui hari kerja yang membosankan tetapi seperti yang anda harapkan, tidak semuanya akan merancang.

#48 Bab Deltarune 1 & 2

Deltarune adalah cerita selari dengan salah satu permainan indie yang paling disayangi sepanjang masa, Undertale. Toby Fox kembali lagi dengan gaya retro permainannya yang bercampur dengan beberapa cerita dan watak yang serius.

Anda akan dapat bermain sebagai dua watak baru, sambil bertemu rakan lama seperti sans dari Undertale. Kandungan berasaskan bab permainan menjadikannya lebih menarik untuk dimainkan, dan anda boleh mengharapkan banyak cabaran yang akan datang. Sekiranya anda suka Undertale, anda perlu mencuba Deltarune. Lagipun, ia tidak akan membebankan anda.

#47 dr. Langeskov, harimau, dan zamrud yang sangat terkutuk: heist angin badai

Apa yang berlaku apabila anda hanya mempunyai 15 minit untuk menarik diri dari heist yang boleh menjejaskan dunia dengan serius? Dr. Langeskov, harimau, dan zamrud yang sangat terkutuk: heist angin badai, Anda akan dimasukkan ke dalam kasut pencuri induk yang mesti menceburkan diri dan merompak pelbagai tempat dan orang tanpa ditangkap. Rupa -rupanya, pasukan di belakang gelaran itu dilaburkan dalam kerja mereka sehingga mereka tidak dapat menyelesaikan perihalan permainan. Lihat halaman Steam untuk melihat apa yang kami maksudkan.

#46 Helltaker

Kadang -kadang, anda harus tertanya -tanya apa yang difikirkan oleh permainan ini ketika mereka membuat permainan ini. Ketika datang ke Helltaker, Tujuan anda adalah untuk pergi ke dunia bawah tanah untuk mencuba untuk merenung beberapa wanita yang kebetulan menjadi syaitan. Anda perlu berjuang, menyelesaikan teka -teki, dan memenangi hati gadis -gadis iblis impian anda. Hanya berhati -hati -ini adalah gadis syaitan, dan mereka akan membunuh anda jika mereka mendapat dorongan. Sebenarnya, mereka mungkin hanya membunuh anda tidak kira apa.

#45 menangis ketakutan

Pada asalnya dimaksudkan untuk menjadi mod mudah untuk Separuh hayat, Menangis ketakutan segera berkembang menjadi pengalaman seram yang mendalam. Dalam permainan ini, anda bermain sebagai budak lelaki meneroka sebuah bandar misteri di Scandinavia, dan seperti yang anda lakukan, anda mula kehilangan fikiran anda. Menangis ketakutan menawarkan pengalaman pemain tunggal yang mendalam, tetapi anda juga boleh bersama dengan rakan. Penyerapan permainan adalah apa yang devs mahu anda ingat, dan terdapat banyak ketakutan untuk membantu anda merasa tenggelam. Bukan itu sahaja, tetapi permainan mempunyai banyak pengakhiran untuk anda temui.

#44 Barkley, Shut Up and Jam: Gaiden

Gularkan, kerana ini pelik. Barkley, Shut Up and Jam: Gaiden adalah sekuel permainan klasik tertentu yang bercampur dengan Jam ruang-The Michael Jordan, bukan LeBron. Dalam permainan ini, anda bermain sebagai NBA Hall of Famer Charles Barkley, yang secara tidak sengaja (melalui satu perkara) membunuh sekumpulan orang dan mendapat bola keranjang yang diharamkan dari dunia. Sekarang, anda berada di dunia pasca apokaliptik di mana Barkley mesti menggunakan kemahirannya untuk menyelamatkan hari bersama pemain NBA yang lalu dan sekarang.

Ia pelik, tetapi untuk RPG percuma, sukar. Mengakui, anda ingin tahu.

#43 kuil 2

Asal DOOM Permainan mengilhami banyak penembak orang pertama yang akan datang. Shrine 2 dibuat dalam enjin Doom, namun mempunyai visual, musuh, dan senjata sendiri untuk pemain menikmati. Dalam permainan, anda perlu membersihkan 32 tahap yang sukar, bertahan berpuluh -puluh musuh, mengalahkan 6 bos utama, dan mengumpulkan cavalcade senjata untuk menembak raksasa dengan. Bersedia untuk bersenang -senang? Dapatkannya hari ini.

#42 Himno

Sekiranya bukannya tindakan yang menonjol, anda mencari tajuk yang lebih menyeronokkan dan ringan, Himno adalah untuk anda. Permainan ini dibuat oleh satu orang yang ingin membuat permainan untuk membantunya de-stress. Dia membuat tajuk platform di mana tindakan anda mudah tetapi menyebabkan dunia menyala di sekeliling anda semasa anda bergerak.

Tidak ada keganasan atau kematian dalam permainan ini. Satu -satunya perkara yang anda ingin lakukan ialah menikmati bergerak melalui kawasan yang dihasilkan secara besar -besaran yang ditawarkannya. Ia mungkin tidak terdengar seperti pada mulanya, tetapi itu tidak bermakna anda tidak boleh mencubanya. Lagipun, beberapa perkara terbaik dalam hidup adalah percuma.

#41 Matilda Castilla

Matilda Castilla adalah yang lain dalam barisan panjang permainan ‘cinta terakhir’ -khususnya, yang dimaksudkan untuk menjadi retro dan memberi anda keseronokan dan cabaran. , Pemain perlu bekerja keras untuk tidak hanya melihat apa yang berlaku di alam, tetapi juga untuk mengelakkan mengambil hits apa -apa jenis. Dengan 48 musuh untuk anda berkeliling, anda perlu bijak mengenainya. Tambahkan beberapa pertempuran bos yang sukar dan anda mempunyai tajuk retro yang memohon untuk dimainkan.

#40 Tidak ada yang hidup selamanya

The Tidak ada yang hidup selamanya siri adalah salah satu yang mungkin anda terlepas. Dalam surat cinta ini ke filem pengintip lama, anda bermain sebagai Catie Archer, seorang pengintip yang mesti menyelesaikan pelbagai misi. Di sepanjang jalan, anda akan menemui pelbagai alat yang disamarkan sebagai barangan wanita biasa untuk memastikan anda tidak terperangkap. Tambahkan itu ke senjata yang anda bawa dan anda akan mendapati diri anda menikmati letupan mutlak tajuk percuma ini. Malangnya, jika anda berharap lebih banyak daripada francais, ia terikat dalam isu undang -undang. Mudah -mudahan, mereka tetap pada masa akan datang.

#39 Jika pada malam musim sejuk, empat pelancong

Jangan sekali-kali mengetuk kekuatan permainan pengembaraan titik dan klik, kerana mereka boleh menipu dengan baik. Sekiranya pada malam musim sejuk, empat pelancong menceritakan kisah empat watak yang sangat berbeza dalam set seram yang ditetapkan di kereta api. Banyak yang berlaku dalam tajuk ini, dan adil, ini tidak akan untuk semua orang diberikan beberapa tema. Walau bagaimanapun, jika anda bersedia untuk sesuatu yang istimewa dan unik, pengembaraan ini mungkin hanya untuk anda. Pilih yang ini jika anda lebih suka sesuatu cerita berat.

#38 Doki Doki Literature Club

Kelab Sastera Doki Doki mungkin kelihatan seperti tajuk cutesy yang difokuskan pada buku, tetapi ada banyak lagi yang berlaku di sini daripada memenuhi mata. Jangan dibuang oleh estetika anime, kerana tajuk ini menyembunyikan sesuatu yang jahat. Permainan ini bertujuan untuk menumbangkan jangkaan dan membuat anda mempersoalkan semuanya. Ia juga cukup untuk memberi anda mimpi buruk, jadi menginjak dengan teliti.

#37 Pengebumian Angkasa

Pengebumian ruang adalah tajuk yang dibuat Pembuat RPG, Dan permainan bermain di tropes tertentu untuk menyampaikan pengalaman menarik yang menggabungkan unsur-unsur menembak dan peranan yang cukup baik. Anda akan bermain sebagai Phillip, yang meneroka dunia -dan khususnya rumahnya di kampung sampah -untuk mengetahui apa yang berlaku di rumahnya dan mengapa ia telah rosak. Anda perlu bijak untuk membuatnya melalui musuh -musuh yang agak mengerikan permainan ini akan membuang anda.

#36 Sonic Robo Blast 2

Beberapa permainan ini adalah percuma kerana mereka menggunakan watak dan tema tertentu yang tidak sah untuk dijual. . Sonic Robo Blast 2 menggunakan pelabuhan tertentu untuk mewujudkan dunia 3d sumber terbuka untuk sonik dan sahabat untuk berkeliaran. !

!

Permainan buatan peminat lain menggunakan watak yang dikasihi, Teenage Mutant Ninja Turtles: Rescue-Palooza! meletakkan anda kembali pada tahun 80 -an ketika TMNT memukul sistem keras dengan permainan mereka yang menyeronokkan dan pantas. Anda akan dapat bermain sebagai Turtles, April, Casey Jones, dan lain -lain semasa anda cuba mengalahkan musuh dan menyelamatkan hari!

#34 La-Mulana

La Mulana adalah tajuk pengembaraan yang diilhamkan oleh retro yang mempunyai pemain mengambil peranan ahli arkeologi tertentu untuk mencari harta karun rahsia kehidupan. Seperti yang anda mungkin dapati, permainan ini tidak akan memberi anda harta itu dengan mudah. Anda mesti menggunakan kecerdasan dan senjata anda untuk menghentikan makhluk yang terletak di dalam runtuhan sambil memikirkan beberapa teka -teki yang kompleks. Bolehkah anda membuatnya hidup?

#33 mod gelap

Berdasarkan a Azab 3 mod dan dipengaruhi oleh Pencuri siri, Mod gelap adalah permainan peminat sumber terbuka yang lain di mana anda boleh membuat kandungan anda sendiri serta tahap permainan yang dibuat oleh orang lain. Lebih 150 daripadanya telah dibuat setakat ini, jadi anda akan sibuk sebentar. Anda akan bermain sebagai pencuri meneroka dunia steampunk gothic untuk mencari harta karun sambil mengalahkan raksasa di sepanjang jalan. Kreativiti dalam mod ini telah dipuji untuk beberapa waktu, dan anda bijak untuk mencubanya sendiri.

#32 AM2R

Samus Aran baru -baru ini mendapat mojo kembali melalui Metroid Dread Pada Nintendo Switch. Walau bagaimanapun, peminat yang berdedikasi telah berusaha untuk membuat semula/membaikpulih permainan terdahulu dalam francais dan Am2r adalah satu contoh seperti itu. Tajuk itu bermaksud Pembuatan semula Metroid 2 yang lain Dan permainan ini mempunyai penambahbaikan seperti sistem peta, kawasan baru, mini-bos, grafik dan muzik redone, kecerdasan buatan yang dikemas kini untuk musuh, dan sistem log yang serupa dengan Metroid Prime.

#31 kesan Genshin

Dibangunkan oleh Mihoyo, Impak Genshin Dikeluarkan pada tahun 2020 dan terkejut segera pada iOS, Android, dan PS5. Permainan ini mempunyai persekitaran dunia terbuka gaya anime dan sistem pertempuran berasaskan tindakan menggunakan Elemental Magic. RPG ini adalah percuma dan dimonetisasi melalui mekanik permainan gacha di mana pemain boleh mendapatkan watak dan senjata baru dengan membelanjakan wang tunai dunia nyata. Impak Genshin telah terbukti begitu popular, ia menerima versi PS5 pada tahun 2021. Permainan ini juga dalam perjalanan ke Nintendo Switch pada masa akan datang.

#30 Liga Roket

Liga Roket adalah hit indie cepat ketika dilancarkan. Tidak banyak yang perlu dibincangkan di sini-permainan melemparkan pemain ke dalam kereta supped-up di lapangan bola sepak futuristik. Menggunakan kereta ini, anda perlu berlumba ke kawasan bola sepak besar dan cuba menghancurkannya ke gol pemain lawan. Ini permainan yang akan mengambil pemain sebentar untuk membiasakan diri untuk mengawalnya, tetapi sebaik sahaja anda merasakan, permainan ini adalah letupan mutlak. Kenderaan dalam permainan ini berasa seperti mereka dapat terbang melalui padang dan ada nitro untuk meningkatkan lagi kelajuan anda, belum lagi ciri lompat. Dua pemain boleh bekerjasama sebagai satu pasukan atau terlibat dalam mod yang kompetitif.

#29 Hyper Scape

Hyper scape adalah tajuk FPS percuma yang ditetapkan pada tahun 2054 di mana pemain mesti bertempur di Neo-Arcadia. Secara visual, permainan ini mempunyai tetapan yang serupa dengan Overwatch, Dan permainannya sangat pantas. Dengan beberapa pasukan jatuh ke dalam peta, permainan mula mengecilkan. Daripada menjadi lingkaran standard yang ditutup pada pemain, bahagian rawak bandar akan mula menyusahkan dan akhirnya dipadamkan dari peta, memaksa anda meninggalkan.

Sekiranya rakan sepasukan kehilangan nyawa mereka, mereka akan dapat bergerak di sekitar peta ke titik respawn untuk pemain hidup yang lain untuk menghidupkan semula mereka. Aspek lain yang menarik ialah permainan ini memberi tumpuan kepada penonton streaming boleh mengundi pada peristiwa dalam permainan yang berbeza seperti graviti rendah atau menawarkan peluru tak terhingga untuk tempoh masa.

#28 Valorant

Valorant

Valorant Dilancarkan pada tahun 2020 untuk PC. Dibangunkan oleh Riot Games, juga bertanggungjawab untuk gelaran MOBA hit League of Legends, FPS taktikal berasaskan pasukan ini sering dipanggil campuran CSGO dan Overwatch. Permainan ini memberi tumpuan kepada objektif pasukan dan pergerakan pantas bersama-sama dengan tembakan ketepatan tinggi. Terdapat banyak kerja dengan pasukan anda dan dengan cepat mengambil tembakan di musuh. Permainan ini mempunyai senarai besar pahlawan yang ada, dan setiap wira mempunyai keupayaan dan sifat unik mereka sendiri. Anda mungkin melihat streamer mendapat ketagih yang satu ini. Itu letupan.

#27 Realm Royale

Pasaran dibanjiri dengan gelaran Battle Royale, tetapi jika anda menginginkan sesuatu yang sedikit berbeza dan lebih ringan, Realm Royale . Dalam banyak cara, ia serupa dengan Fortnite dan Kemusnahan kreatif Tetapi tanpa elemen bangunan. Sebaliknya, pemain mesti memberi tumpuan kepada mengatasi orang lain semasa mencari kuasa dan senjata unik yang berbeza. Ulasan baru -baru ini agak positif dan sementara ada pas pertempuran biasa untuk membeli barang -barang yang berbeza, anda dapat menikmati permainan secara percuma tanpa merugikan.

#26 Dauntless

Dauntless adalah permainan yang hebat untuk mereka yang menikmati Pemburu raksasa francais. Ia juga merupakan meter yang hebat untuk mereka yang tertanya -tanya apakah Pemburu raksasa . Oleh kerana ini adalah tajuk percuma untuk bermain, anda boleh menyimpan sedikit wang yang memilih permainan ini sebelum mencuba sesuatu seperti Monster Hunter: Dunia, permainan yang kami telah disenaraikan di bawah. Dengan Dauntless, Pemain ditugaskan untuk membentuk parti dan menyertai dalam memburu raksasa mitos. Dengan setiap penyingkiran, pemain diberi ganjaran baru.

Dengan rampasan ini, pemain boleh membuat perisai baru dan memasak statistik mereka ketika menghadapi jenis raksasa lain. Sesetengah pertempuran boleh agak panjang kerana anda perlu bukan sahaja memantau vitals anda tetapi menjejaki setiap langkah raksasa membuat. Pemain juga akan menemui komuniti dalam talian yang agak aktif menikmati tajuk ini.

#25 Duelyst

Duelyst adalah permainan strategi berasaskan taktikal berbilang pemain yang kompetitif dengan kad. Ia mempunyai minions, mantra, dan artifak -semua perkara yang anda harapkan dari permainan kad digital yang dimainkan di papan yang serupa dengan Taktik Final Fantasy. Ia juga merupakan salah satu permainan dalam talian terbaik yang ada pada masa ini, dan agak mesra kepada pendatang baru kepada genre.

#24 Warframe

Warframe adalah tajuk yang telah keluar untuk seketika, tetapi banyak yang mungkin terlepas. Dalam permainan, anda akan bermain sebagai askar yang diberi guaman kuasa luar biasa yang dikenali sebagai Warframe. Dengan lebih daripada 40 jenis Warframe yang berbeza untuk dipilih, masing -masing memaparkan keupayaan yang berbeza, pemain perlu memilih yang terbaik untuk misi di tangan.

Misi itu, seperti yang diberitahu kepada anda oleh teratai misteri, adalah untuk melintasi sistem planet yang luas dan melawan puak -puak yang berperang yang cuba memusnahkan segala -galanya.

#23 dota 2

Sekuel ke Warcraft 3 mod, Dota 2 adalah permainan tindakan kompetitif yang dimainkan oleh berjuta -juta di seluruh dunia. Popular selama bertahun -tahun sekarang, pemain memilih dari kumpulan lebih dari seratus pahlawan, membentuk dua pasukan lima pemain yang menentang satu sama lain di peta, mempertahankan pangkalan mereka dan menyerang musuh.

#22 Hearthstone: Heroes of Warcraft

Dari pemaju World of Warcraft dan Diablo Datang Hearthstone: Heroes of Warcraft, permainan kad dalam talian yang mengikat pemain antara satu sama lain menggunakan dek pemain yang disesuaikan sepenuhnya. Pemain boleh mendapatkan kad baru hanya dengan bermain permainan secara percuma atau boleh membayar untuk mendapatkan akses segera ke dek baru kad. Ini adalah tajuk eSports utama dan satu yang bernilai bermain tanpa kos sama sekali. Diberi amaran – ia ketagihan.

#21 SCP: Pelanggaran pembendungan

SCP: Pelanggaran pembendungan adalah tajuk percuma untuk bermain berdasarkan mitos asas SCP. Betul, permainan ini didasarkan pada SCP-870, kisah tentang objek buatan manusia yang mengerikan yang hidup ketika anda tidak mencari dan cuba membunuh anda. Ia agak seperti malaikat yang menangis di Doktor Siapa.

Sekiranya anda tidak menatapnya atau melihat apa yang dilakukannya, ia akan membunuh anda, jadi anda perlu membuka mata anda dan berkedip setiap kali anda berpeluang untuk melakukannya. Ya, ia menakutkan kerana kedengarannya.

#20 planetside 2

adalah penembak orang pertama berbilang pemain secara besar-besaran yang menawarkan pertempuran berskala penuh di seluruh muka auraxis planet, di mana tiga kumpulan yang berbeza dikunci dalam pertempuran untuk dominasi wilayah. Mereka mempunyai banyak kenderaan dan senjata untuk membolehkan pengalaman perang futuristik.

Ini bukan permainan yang mudah dijemput dan dimainkan, tetapi ia adalah satu yang anda mahu menguasai. Anda perlu melabur sedikit masa mencari kumpulan pemain yang berdedikasi dan serangan pementasan, atau anda mungkin mendapati diri anda hilang dan bersendirian tanpa petunjuk mengenai objektif anda.

#19 Pasukan Pasukan 2

Pasukan Fortress 2 adalah permainan percuma untuk bermain terbesar Valve dan satu yang menawarkan tindakan penembak orang pertama AAA yang berkualiti melalui pelbagai mod permainan mulai dari menangkap mudah bendera dan tim deathmatch ke penambahan unik seperti Push the Cart. Permainan ini juga menjadi tuan rumah kepada pelbagai mod kawalan objektif dan mod penghantaran bom. Pemain juga boleh memanjakan mod koperasi yang dipanggil Mann vs Mann, yang mengikat pemain terhadap kerumunan musuh robotik di pelbagai peta.

#18 Swarm Alien

Dikeluarkan oleh Valve secara percuma, Swarm Alien adalah pembuatan semula Unreal 2004 mod yang membawa permainan koperasi gaya klasik ke Steam. Dengan beberapa kelas untuk dipilih, pelbagai peningkatan, dan sistem ranking, Swarm Alien Memberi banyak jam permainan koperasi empat orang. Dengan lebih daripada 40 senjata untuk membuka kunci dan 64 pencapaian untuk membuka kunci, sudah tiba masanya untuk memulakan.

#17 Spelunky

Dalam Spelunky, Pemain mengawal spelunker untuk mencari harta karun dalam satu siri gua yang berbeza. Semasa di bawah tanah, pemain terdedah kepada musuh, perangkap, dan, tentu saja, damsels yang memerlukan penyelamatan. Spelunky secara kekal menghiburkan dan unik kerana tahap dijana secara rawak dengan empat kawasan yang berbeza yang meningkatkan kesukaran. Ansuran kedua hanya menambah keseronokan, dengan lebih banyak harta untuk merampas, gua berbahaya untuk diterokai, dan orang yang memerlukan penyelamatan. Paling penting, sekuel menambah permainan koperasi dengan pilihan pemain sekunder yang tersedia di dalam dan dalam talian.

#16 Kisah Gua

Kisah Gua adalah pengembaraan epik yang diceritakan dalam 16-bit cantik. Diilhamkan oleh permainan seperti Metroid, Castlevania, dan Komander berminat, Permainan ini meletakkan pemain ke dalam kasut budak lelaki amnesia yang membangkitkan dunia yang aneh yang dihuni oleh pulau -pulau terapung. Pemain Perjalanan Melalui Dunia Melengkapkan Teka -teki Platform dan Menembak Musuh.

D & D dalam talian adalah percubaan untuk membawa keajaiban pen dan permainan kertas Dungeons & Dragons ke PC. , D & D dalam talian menjemput pemain untuk berkumpul di pihak atau serbuan yang lebih besar untuk membersihkan penjara bawah tanah dan maju melalui cerita besar -besaran. Pemain akan terlibat dalam beberapa pencarian yang mewarnai kisah peribadi watak mereka. Permainan ini menerima kemas kini ke -40 pada tahun 2018, dan banyak pemain masih log masuk setiap hari.

#14 gempa hidup

adalah varian baru dari Quake III Arena Direka untuk menjalankan platform Windows, OSX, dan Linux melalui plugin penyemak imbas web. FPS mempunyai beberapa kemas kini Q3A dan membolehkan pemain pergi ke kepala dalam duels dalam talian. Pemain boleh mengambil bahagian dalam percuma untuk semua, menangkap bendera, dan tim deathmatch, serta mod khusus seperti Instafreeze. Gempa hidup Menikmati komuniti aktif kedua -dua pemain amatur dan profesional dan merupakan salah satu daripada beberapa permainan dalam talian yang dimaksudkan untuk dimainkan sebagai sukan profesional.

#13 League of Legends

Ini Dota-Permainan yang diilhamkan adalah salah satu permainan multiplayer dalam talian yang paling popular yang ditawarkan Internet. Mungkin tidak mungkin sepenuhnya untuk berkembang maju League of Legends Dengan melekat pada mod percuma, tetapi itu tidak sepatutnya menghalang anda daripada bermain permainan, dan -jika anda tidak suka idea menghabiskan masa untuk membuka kunci juara -membayar untuk membuka kunci yang anda ingin mainkan. Ada sebabnya ia popular selama lebih dari satu dekad.

#12 jalan pengasingan

RPG tindakan percuma ini berlaku di dunia fantasi gelap di mana kerajaan telah mengusir orang ke benua yang hancur bernama Wraeclast. Jalan pengasingan Adakah pemain mengawal salah satu daripada orang yang diasingkan ini, memilih dari tujuh kelas watak: Marauder, Duelist, Ranger, Shadow, Witch, Templar, atau Scion. Dari sana, pemain mesti melawan jalan mereka kembali ke tanah air mereka dengan mengalahkan tuhan -tuhan kuno dan makhluk jahat. Jalan pengasingan Ciri -ciri penerokaan kawasan luaran, gua, dan penjara bawah tanah yang besar.

#11 Dunia Tangki

Dunia tangki adalah MMO yang berlaku pada pertengahan abad ke-20. Permainan ini adalah tajuk tindakan yang menampilkan pertempuran kenderaan. Pemain akan berjuang dengan pelbagai tangki yang akan berbeza dalam statistik dan ketika pemain maju dalam permainan, tangki baru dapat dikumpulkan untuk digunakan dalam pertandingan dalam talian. Permainan ini telah wujud sejak tahun 2010 dan ia memulakan debutnya sebagai permainan eSports pada tahun 2012. Ramai yang mendakwa bahawa ia boleh menjadi perlahan ke arah awal, tetapi melekat dengannya pasti akan dibayar.

#10 Smite

Smite telah wujud selama beberapa tahun sekarang di PC. Ini adalah permainan MOBA yang memberi tumpuan kepada tokoh mitos yang akan bertempur. Sekiranya anda biasa dengan tajuk seperti League of Legends, Anda boleh mengharapkan permainan keseluruhan yang sama di sini. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa mod permainan untuk dipilih yang akan mengubah matlamat atau peta permainan keseluruhan, seperti Clash, mod permainan yang hanya mengandungi dua lorong.

#9 Mandagon

Mandagon adalah platformer yang diilhamkan oleh teologi Tibet. Reka bentuk permainan kelihatan serupa dengan tajuk seperti Boy daging super dan Fez, Walau bagaimanapun, permainan ini tidak linear yang menawarkan sedikit lebih banyak di hadapan penerokaan. Secara keseluruhan, matlamat anda adalah untuk memperoleh pelbagai tablet dan membawanya ke kuil. Walaupun kedengarannya tulang yang cukup kosong, ada perjalanan naratif yang unik untuk dinikmati semasa anda bermain.

#8 Paladins

Tajuk percuma untuk bermain Paladins: Juara -Juara The Realm senang dijemput dan dimainkan. Serupa dengan rasa Overwatch, Tajuk ini dari Hi-Rez Studios membawa penembak wira silang platform ke platform pegang tangan tanpa pengorbanan grafik. Walaupun ada keluk pembelajaran untuk pemain yang lebih serius, mereka yang mempunyai minat kasual dalam fantasi yang menyeronokkan FPS tidak akan menyesal merebut satu ini.

#7 Warface 2016: Anubis

adalah permainan FPS yang digilap yang menawarkan keupayaan untuk bermain dengan atau menentang rakan anda. Tajuknya sangat baik, walaupun menjadi tajuk percuma untuk bermain bermaksud bahawa ia menawarkan beberapa microtransactions. Dengan itu berkata, mikrotransaksi ini benar -benar pilihan – jika pemain menghabiskan masa yang cukup bermain permainan, buka kunci dan barang baru boleh diperolehi tanpa membelanjakan sepeser pun.

#6 Call of Duty: Warzone

Genre Battle Royale telah mengambil industri permainan video oleh ribut. Salah satu yang paling popular dalam ingatan baru -baru ini adalah Dikeluarkan pada bulan Mac tahun 2020. Ini adalah royale pertempuran biasa anda di dalam Alam semesta. Pemain mempunyai keupayaan untuk menyesuaikan watak dan beban mereka sedikit sebelum menjatuhkan peta besar dan cuba merobohkan persaingan.

Seperti permainan lain dalam genre, pemain akan meneroka peta, mengumpulkan sumber, dan melawan pemain lain. Terdapat beberapa pilihan mod permainan yang berbeza yang membolehkan anda bermain solo atau dalam duos, trio, atau quads. Studio Pembangunan telah mengemas kini permainan secara berkala untuk memastikan pepijat ditetapkan secepat mungkin.

#5 Minecraft Classic

Anda pernah mendengar Minecraft. Fenomena global, dunia yang tidak berkesudahan dapat diwujudkan dan diterokai, membuat pengalaman permainan yang menyeronokkan dan santai. Tumpuan utama permainan ini adalah untuk meneroka dan berkembang maju di dunia yang penuh dengan makhluk mesra, NPC, dan raksasa. Apabila anda memulakan permainan, anda perlu membina, menuai, memburu, dan mengekalkan kesihatan anda bersama -sama dengan kelaparan anda. Sementara itu, anda akan mempunyai keupayaan untuk meneroka dan mencari tempat yang bagus untuk mula membina pangkalan.

Edisi semasa permainan kos permainan, tetapi Microsoft telah melepaskan Minecraft Classic edisi sepenuhnya secara percuma. Sebenarnya, permainan ini dapat dinikmati sekarang di pelayar web anda tanpa memuat turun sesuatu. Sila ambil perhatian bahawa edisi klasik ini cukup telanjang dengan piawaian hari ini, tetapi sangat bagus untuk membunuh beberapa waktu.

#4 Gwent

Setelah mendapat perhatian sebagai minigame di The Witcher 3: Wild Hunt, Gwent: Permainan Kad Witcher dibebaskan untuk peminat yang lapar untuk lebih banyak. Ini adalah permainan kad berasaskan giliran di mana dua pemain menghadapi satu sama lain, sama seperti Hearthstone. Matlamatnya adalah untuk memenangi dua daripada tiga pusingan. Sekiranya anda memainkan RPG yang popular, anda mungkin biasa dengan peraturan. Jika tidak, mereka mudah, dan anda akan ketagih dalam masa beberapa minit.

#3 Fortnite

Fortnite Bab 3 Musim 2

Fortnite Telah menjadi salah satu permainan video terbesar dalam dekad yang lalu dan merupakan yang meletakkan gelaran Battle Royale di peta. Dengan estetika kartun yang lebih tinggi, Fortnite telah menarik pemain dari semua peringkat umur. Secara keseluruhannya, matlamat permainan adalah menjadi lelaki terakhir yang berdiri. Pemain dapat berkeliaran peta secara bebas kerana mereka mencari sumber dan barangan, walaupun pada masa -masa tertentu. Saiz peta mengecut memaksa pemain akhirnya menghadapi di kawasan yang jauh lebih kecil.

Juara Gempa #2

Juara Quake adalah yang terbaru Gempa Tajuk Kemasukan Utama Sejak Quake 4 dibebaskan pada tahun 2005. Ini adalah satu lagi arena fps yang pantas di mana pemain akan menghadapi satu sama lain dengan senarai penuh watak-watak yang masing-masing mempunyai kebolehan dan sifat mereka sendiri yang unik. Anda juga akan menemui beberapa wajah baru dalam senarai seperti b.J. Blazkoicz dari Wolfenstein siri bersama dengan doomguy yang terkenal.

Pada masa ini, permainan ini berada dalam akses awal di Steam. Ia diumumkan semasa QuakeCon 2018 bahawa permainan ini telah benar-benar percuma.

Apex Legends

Sama seperti Fortnite, Apex Legends adalah royale pertempuran percuma untuk bermain. Respawn Entertainment menyimpan permainan ini rahsia, tetapi apabila dibebaskan, ia mengumpulkan berjuta -juta pemain dalam minggu pertama.

Permainan ini memberi tumpuan kepada pasukan tiga, dan pemain boleh memilih dari beberapa wira, masing -masing dengan kemahiran yang unik. Sekiranya anda menikmati Titanfall siri, anda akan menikmati hakikat bahawa permainan ini ditetapkan di alam semesta yang sama. Apex Legends berlaku kira -kira tiga puluh tahun selepas peristiwa Titanfall 2. Permainan ini kini menjadi hit besar, dan anda akan mendapati komuniti besar -besaran bermain secara aktif pada bila -bila masa sepanjang hari. Paling penting, jika anda mempunyai beberapa kawan, anda boleh dengan mudah memulakan skuad bersama untuk perlawanan dalam talian.

Permainan bonus

Tidak terkalahkan

Permainan video dimaksudkan untuk memenuhi kehendak. Anda mungkin tidak dapat melakukan sesuatu di dunia nyata tetapi dalam dunia permainan video? Berusaha untuk mendapatkannya. Ini adalah cara terbaik untuk memperkenalkan Tidak terkalahkan, Permainan indie yang dibuat oleh hanya tiga pelajar dari universiti di Jepun. Matlamat permainan adalah mudah -anda adalah superhero dengan kuasa besar yang tidak terhad dan anda perlu mempertahankan bandar.

. .