Permainan PC pemain tunggal terbaik 10 terbaik yang boleh anda mainkan di luar talian – Whatnerd, 10 permainan percuma teratas untuk PC rendah akhir 2023

10 permainan percuma teratas untuk PC rendah akhir

Walaupun sudah lebih dari 10 tahun sejak kempen pemain tunggal untuk Starcraft II: Wings of Liberty pertama kali dibebaskan, ia tetap menyeronokkan dan menarik seperti biasa. Cara terbaik untuk mendapatkan kaki anda basah, pasti.

10 permainan PC pemain tunggal terbaik yang boleh anda mainkan di luar talian

Begitu banyak permainan memerlukan sambungan internet sekarang. Mahu bersantai di luar talian sendiri tanpa membayar apa -apa? Ini adalah yang bermain!

10 permainan PC pemain tunggal terbaik yang boleh anda mainkan di luar talian

Sekiranya anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami mungkin mendapat komisen tanpa kos tambahan kepada anda. Terima kasih atas sokongan anda!

Lihatlah sekilas di kedai Steam atau Epic Games dan anda akan melihat permainan percuma yang tidak terkira banyaknya, tetapi kebanyakannya adalah urusan berbilang pemain yang ingin menjual microtransactions dan DLC.

Walaupun begitu banyak permainan percuma untuk bermain di luar sana, ia agak mengecewakan bahawa begitu sedikit daripada mereka adalah permainan pemain tunggal yang boleh dimainkan di luar talian. Tetapi mereka di luar sana! Anda hanya perlu kelihatan lebih sukar – atau biarkan kami melakukan carian untuk anda.

Berikut adalah beberapa permainan PC pemain tunggal percuma yang hampir sama dengan “sepenuhnya percuma” kerana permainan moden akan dibenarkan. Beberapa mungkin mempunyai microtransactions atau DLC, tetapi kebanyakannya tidak mempunyai rentetan.

10. Starcraft II: Wings of Liberty

Trailer untuk Starcraft II: Wings of Liberty (PC)

Walaupun kebanyakan orang segera memikirkan aspek multiplayer ketika datang ke permainan PC strategi masa nyata, ada begitu banyak yang anda hilang jika anda tidak pernah mempertimbangkan kandungan pemain tunggal mereka.

Walaupun sudah lebih dari 10 tahun sejak kempen pemain tunggal untuk Starcraft II: Wings of Liberty pertama kali dibebaskan, ia tetap menyeronokkan dan menarik seperti biasa. Cara terbaik untuk mendapatkan kaki anda basah, pasti.

Starcraft IIEkspansi-Hati Swarm dan Legacy of the Void– tidak percuma, tetapi jika anda benar -benar menikmati Sayap kebebasan, anda mungkin tidak keberatan membayar mereka. Mereka dianggap sekuel, walaupun, dan Sayap kebebasan benar -benar memuaskan sendiri.

9. Asfalt 9: Legenda

Trailer untuk Asphalt 9: Legends (PC)

Saya akan terdahulu dengan anda: semua permainan dalam senarai ini, Asfalt 9: Legenda pasti yang paling menjengkelkan dari segi mikrotransaksi. Namun, sangat baik sehingga anda mungkin tidak keberatan.

Lagipun, agak sukar untuk mencari permainan perlumbaan percuma yang berkualiti tinggi seperti ini, yang menawarkan kandungan pemain tunggal seperti ini, yang mengasyikkan sebagai satu ini.

Pasti, anda mungkin akan mengejek pada hakikatnya Asfalt 9: Legenda pada asalnya adalah permainan mudah alih yang dipindahkan ke PC, tetapi kawalan berfungsi hebat dan permainan lancar. Sekiranya anda suka permainan perlumbaan, anda akan ketagih.

8. Quake II RTX

Trailer untuk Quake II RTX (PC)

Sekiranya anda ingin memberikan kad grafik anda senaman yang serius tetapi anda tidak mempunyai anggaran untuk permainan AAA baru dengan ciri -ciri terkini dan terbesar, Quake II RTX akan berfungsi dengan secubit.

Diakui, tidak banyak kandungan di sini. Quake II RTX pada dasarnya adalah tiga tahap asal yang terdapat dalam versi shareware Gempa Ketika pertama kali dibebaskan pada tahun 1997.

Seperti yang ternyata, perisian ID pemaju tahu apa yang mereka lakukan! Walaupun kandungan pendek, permainan ini menarik sekarang seperti ketika itu.

7.

Treler untuk Gravitas (PC)

Ia kurang dikenali daripada beberapa tajuk lain dalam senarai ini, tetapi itu tidak bermakna anda harus melangkau Gravitas.

Ini adalah permainan pengembaraan teka-teki yang pendek, yang telah anda mainkan dengan graviti untuk membuat jalan anda melalui suasana muzium yang semakin berbahaya permainan.

Permainan ini tidak sama seperti permainan pengembaraan teka-teki yang terkenal di dunia seperti Portal, Tetapi jika anda suka Portal, Anda akan menyukai yang ini!

6. Remedi Puteri dalam Dunia Terluka

Treler untuk Princess Remedy in a World of Hurt (PC)

Permainan lain yang tidak terkenal seperti yang sepatutnya, Remedi Puteri dalam Dunia Terluka telah dibuat semasa jem permainan, iaitu ketika pemaju menghabiskan 48-72 jam lurus mencipta permainan dari awal.

Hasil jem permainan itu menjanjikan, jadi permainan akhirnya dilanjutkan ke dalam permainan penuh.

Remedi Puteri dalam Dunia Terluka adalah neraka peluru macam, kecuali ia mempunyai mesej yang berbeza: dalam satu ini, anda menyembuhkan dan bukannya menyakitkan.

Tetapi jangan fikir itu bermakna permainan ini adalah cakewalk. Remedi Puteri dalam Dunia Terluka .

5. Di bawah langit keluli

Treler untuk di bawah langit keluli (PC)

Satu lagi klasik, .

.

Di bawah langit keluli telah tersedia sebagai muat turun percuma di Gog selama bertahun -tahun, berfungsi sebagai pembuka untuk sekuelnya, Di luar langit keluli.

4. Deltarune

Treler untuk Deltarune (PC)

Deltarune adalah susulan kepada indie rpg sayang (Perhatikan ejaan kedua -dua nama).

Tidak seperti yang asal, Deltarune adalah percuma – atau, sekurang -kurangnya, itu berlaku untuk masa depan yang boleh dijangka. Menurut laman web permainan, bab satu dan dua adalah percuma (mungkin menyiratkan bahawa bab tiga tidak akan menjadi).

. Sebaik -baiknya, anda akan bermain Undertale .

3. Kerja meja aperture

Treler untuk Aperture Desk Job (PC)

Secara teknikal, Kerja meja aperture pada asalnya dibebaskan sebagai demo teknologi macam -macam untuk fungsi pengawal dek stim Valve.

Untuk tujuan itu, Kerja meja aperture tidak menyokong kawalan tetikus dan papan kekunci sama sekali. Ingatlah sebelum anda memberikan muat turun.

Itu selain, Kerja meja aperture adalah pengalaman pendek tetapi indah yang bernilai minit yang anda akan habiskan dengannya, terutamanya jika anda mempunyai dek stim.

2. Kelab Sastera Doki Doki!

Treler untuk Kelab Sastera Doki Doki! (PC)

Ia mungkin kelihatan seperti novel visual yang comel, dan anda mungkin telah mengarahkannya kerana anda tidak fikir permainan seperti ini adalah lorong anda, tetapi pertimbangkan amaran pada halaman Steam permainan:

“Permainan ini tidak sesuai untuk kanak -kanak atau mereka yang mudah terganggu.”

Lihat, saya tidak mahu merosakkan apa -apa tentang permainan hebat ini, jadi cukup untuk mengatakan bahawa penampilan sangat menipu dalam kes ini. Kelab Sastera Doki Doki! lebih banyak permainan seram psikologi daripada apa sahaja.

Dan ia benar -benar percuma, jadi tidak ada bahaya dalam mencubanya. Anda mungkin mendapati permainan ini menjadi salah satu kegemaran anda.

1. Raja -raja Tentara Salib II

Trailer untuk Raja Tentara Salib II (PC)

Dengan Raja -raja Tentara Salib III Sekarang di pasaran, penerbit Paradox memutuskan ia adalah masa yang tepat untuk membuat versi asas Raja -raja Tentara Salib II percuma.

Memang, masih ada beban kapal DLC yang dibayar untuk permainan jika anda ingin mengalami semuanya ia mesti ditawarkan. Yang mengatakan, versi asas dari Raja -raja Tentara Salib II Menawarkan jam semula yang tidak terhitung jumlahnya sendiri.

Sekiranya anda mahu membuat sendiri Game of Thrones-drama politik gaya dalam permainan video, ini akan membuat anda sangat dekat.

10 permainan percuma teratas untuk PC rendah akhir

Ollie Mattison

Anda telah sampai ke tempat yang betul jika anda mencari permainan percuma untuk pc rendah akhir. Walaupun komputer anda berada di tahap dengan pemanggang anda dari segi keupayaan grafik semata -mata, terdapat banyak penyelesaian di luar sana jika anda tidak mempunyai akses kepada superkomputer untuk bermain permainan PC.

Kami telah memilih beberapa permainan percuma untuk PC rendah akhir atau permainan PC spec terbaik yang tersedia sekarang kerana kami bagus. Bukan sahaja permainan percuma ini untuk PC rendah (permainan spec rendah yang terbaik) dijalankan secara praktikal di mana -mana PC, tetapi mereka juga sering murah pada Steam, yang selalu ditambah pada masa -masa ini.

Mahu merakam permainan dengan mudah? Cuba sekarang!

Perakam Video Permainan Filmora Menyedari Permainan Tangkap dan Rekod Lancar Dalam Masa Nyata. Anda boleh mengedit dengan Filmora untuk menambah pandangan sebenar untuk membuat. Mencubanya!

Perakam Permainan Filmora

Permainan percuma untuk pc rendah akhir

Kami bercakap mengenai permainan percuma terbaik untuk pc rendah akhir atau permainan pc spec terbaik terbaik. Ini adalah berikut:

1. Pisau keluar

Rendah-end-pc-knives-out-poster

Pisau adalah salah satu permainan PC spec terbesar yang tersedia. Kedua-dua PUBG & Knives keluar adalah permainan menembak yang terkenal. Kerana pertempuran ini akan merangkumi 100 individu, anda mungkin menjangkakan mengakhiri diri anda di lapangan dengan mereka setelah permainan bermula. Apabila anda turun dari payung terjun, tidak ada pakaian, senjata, atau perisai di tanah. Selepas anda mendarat, anda boleh mengambil senjata, harta, & pek kesihatan.

Pemenang harus menjadi orang yang mengalahkan dan membunuh semua pemain lain pada akhir permainan. Terdapat beberapa perlawanan pemain-ke-pemain dalam permainan ini. Anda boleh bermain permainan sendiri dan dengan sekumpulan rakan. Permainan ini, seperti PUBG dan Fortnite, boleh dimainkan di PC yang rendah.

Keperluan Sistem Minimum:

 • Sistem operasi yang digunakan ialah Windows XP.
 • Perlu mempunyai Intel Pentium D 830 dan AMD Athlon 64 X2 Core 3600+ CPU.
 • Kad Visual dengan GeForce 8600 GT dan Radeon HD 2600 Pro disyorkan.
 • Kini terdapat 2 GB RAM yang tersedia untuk digunakan.
 • 6 Gigabait ruang cakera HD percuma
 • Versi terbaru ialah DirectX 9.

2. PUBG LITE

Low-end-PC-Pubg-Lite-poster

PUBG Lite adalah antara permainan terbaik untuk pc rendah akhir. Ini adalah permainan pertama dalam genre Battle Royale yang tidak memerlukan kad video atau GPU yang berasingan untuk beroperasi. Ia hanya masalah masa sehingga PUBG Lite, permainan terbaik untuk versi PC rendah permainan Battle Royale yang popular, menjadi kejayaan besar, dengan pemain dari seluruh dunia yang berkumpul untuk memainkannya. Walaupun tidak banyak orang yang menggunakannya, anda boleh mengharapkan untuk dipadankan dalam beberapa minit permulaan untuk membuat pertandingan. Matlamat permainan adalah untuk menjadi yang terakhir berdiri ketika membunuh 99 orang yang lain yang dihasilkan di peta.

 • Intel Core i3 530 dan AMD Athlon II X2 260
 • 4 GHz adalah kelajuan jam CPU.
 • 4 GB RAM
 • Sistem pengendalian mestilah Windows 7 atau lebih baru.
 • Tidak perlu mempunyai unit pemprosesan grafik (GPU).
 • V3 shader piksel
 • Shader vertex generasi ketiga
 • 4 GB ruang cakera percuma

Antara muka produk Filmora

Filmora – terbaik Perakam video permainan

 • Skrin permainan rekod masa nyata dengan audio dan webcam.
 • Edit video permainan dengan alat dan kesan untuk kegunaan selanjutnya.
 • Eksport video ke MP4, MOV, MKV, GIF dan banyak lagi.

Untuk menang 7 atau lebih baru (64-bit)
Untuk macOS 10.12 atau lebih baru

3. Valorant

Low-end-PC-Valorant

Valorant adalah salah satu permainan PC yang paling rendah dengan Valorant, penembak orang pertama yang dilancarkan pada tahun 2020, kami kembali dalam genre FPS. Ini adalah ripoff CSGO dengan rasa overwatch. Penembak taktikal untuk kumpulan dalam masa terdekat, pemain memilih salah satu daripada banyak ejen, masing -masing dengan set kemahirannya sendiri, untuk digunakan untuk maju melalui permainan. Satu pasukan mesti meletakkan bom atau “lonjakan” serta pasukan lain mesti menghalang mereka atau meredakan “lonjakan” dalam permainan ini. Ia dicipta oleh Riot Games dan diterbitkan dalam generasi permainan semasa dengan keperluan sistem PC yang sederhana.

 • Intel Core 2 Duo E8400 dan AMD Athlon 64 x2 6000 pemproses diperlukan.
 • 8 GHz adalah kelajuan jam CPU.
 • 4 GB RAM
 • Sistem pengendalian mestilah Windows 7 atau lebih baru.
 • Tidak perlu menggunakan unit pemprosesan grafik (GPU).
 • V3 dari shaders vertex generasi pixel
 • Sepuluh gigabait ruang cakera percuma
 • Kad visual yang mematuhi DirectX 9 diperlukan untuk pilihan 256 MB VRAM.

4. Far Cry 3

Far Cry 3 adalah salah satu permainan PC yang terbaik. Plot dan bos sekunder maniacal Vaas menjadikan permainan ini klasik. Dalam mod naratif permainan, anda akan terperinci ke dalam peranan yang terselamat di dalam hutan.

Pada 40-60 bingkai sesaat, Far Cry 3 bukan permainan yang kurang berintensi.

 • Windows 7 (dengan SP1) dan Windows 8 adalah sistem pengendalian pilihan.
 • Intel Core 2 Duo E6700 atau AMD Athlon 64 E6000+ Processor pada 3.0GHz atau lebih besar diperlukan.
 • Ia mempunyai empat ingatan gigabait.
 • .Perkakasan serasi 0C dengan model shader 3.0 atau lebih tinggi.

5. Halo 3

Low-end-PC-HALO3

Halo 3 adalah permainan yang hebat untuk bermain jika anda mempunyai GPU yang didedikasikan untuk permainan. Secara peribadi, Halo mengembalikan kenangan untuk saya. Pada tahun 2006, saya bermain Halo buat kali pertama. Sejak itu, saya telah memainkan gelaran Halo, dan Halo 3 berdiri dengan yang lain. Walaupun ia memerlukan GPU yang berdedikasi untuk berfungsi dengan betul, saya tidak menganjurkannya jika anda hanya mempunyai IGPU seperti Intel HD 4000 dari CPU teras generasi ke -3.

 • CPU dan sistem operasi 64-bit diperlukan
 • Microsoft Windows 7
 • AMD A12-9800 APU dengan pemproses Intel Core i7-975.
 • 2 GB RAM tersedia untuk digunakan.
 • Graphitech: GeForce GTS 450 | Radeon R7
 • 55 GB ruang simpanan yang boleh diakses.
 • Pada tahun 1920×1080, permainan berjalan pada 30 bingkai sesaat pada tahap prestasi tertinggi.