Permainan PC Baru Terbaik 2023 | Pcgamesn, permainan apa yang hendak dimainkan di PC – Metacritic

Permainan apa yang hendak dimainkan di PC

Contents

Siri HomeWorld adalah salah satu siri strategi masa nyata yang paling ikonik dan dikasihi sepanjang masa, dan pemaju Blackbird Interactive akhirnya menyampaikan sekuel-10 tahun selepas Relic menyampaikan Homefront 2. Mengadakan kempen yang luas, mod koperasi dengan struktur roguelike, dan sistem tempur baru yang dibina di sekitar sistem balistik 3D, HomeWorld 3 kelihatan menjadi bit peminat francais permainan telah menunggu. Sekiranya apa yang telah kita mainkan adalah sebarang petunjuk, HomeWorld 3 boleh menjadi salah satu daripada Permainan RTS terbaik daripada 2023.

Permainan PC Baru Terbaik 2023

Tetaplah up to date dengan permainan PC baru yang terbaik sekitar tahun ini sehingga anda tidak terlepas pengalaman segar untuk membelanjakan wang tunai yang anda hasilkan.

Diterbitkan: 31 Ogos, 2023

Apakah permainan PC baru terbaik 2023? Mungkin anda baru saja dibayar, lemak akaun bank dengan dosh maya, atau anda hanya ingin terperangkap dengan permainan PC terkini kerana mereka, baik, baru dan berkilat.

Semuanya baik dan baik memulakan satu lagi pusingan PUBG yang berani, mengambil pengurus bola sepak 100 jam yang baru, atau satu lagi The Elder Scrolls V: Skyrim Adventure Tetapi, sebanyak yang kita suka menetapkan Mammoths Mammoths, ada banyak yang baru Permainan PC yang lebih daripada membekalkan permainan anda. Anda tidak mahu menjadi orang yang tidak tahu sekarang, adakah anda?

Permainan PC baru terbaik pada tahun 2023 adalah:

Permainan PC Terbaik: Seseorang duduk di kokpit kapal mereka melihat planet dari orbit

Starfield

Jika anda pernah bermimpi untuk mengambil bintang -bintang di kapal angkasa anda sendiri, meneroka planet, sumber perlombongan, dan … makan sandwic, maka ia tidak menjadi lebih baik daripada Starfield. .

Jika anda baru sahaja memulakan pengembaraan anda, kami mempunyai jalan keluar Starfield di sini untuk membantu anda dalam perjalanan anda, dan sekumpulan Starfield yang terbaik membina supaya anda boleh mengambil apa sahaja alam semesta yang melemparkan anda.

Laut bintang

Sekiranya anda ingin mengalami JRPG klasik tanpa perlu bersabar dengan mekanik bertarikh, Laut Bintang Sabotage Studios telah diilhamkan oleh beberapa genre yang terbaik seperti Chrono Trigger dan Super Mario RPG untuk menghidupkan semula era itu. Kajian 9/10 Sea of ​​Stars kami menunjukkan bahawa banyak pemaju telah mencuba tangan mereka untuk mencipta nostalgia permainan super nes itu, tetapi sedikit yang berjaya melakukannya.

Aset seni pixel yang indah di SaboTage Studios digabungkan dengan trek dari komposer utama Chrono Trigger, Yasunori Mitsuda, menggabungkan bersama untuk mencipta RPG berasaskan giliran yang cemerlang. Anda juga boleh mengumpulkan peninggalan Laut Stars untuk mengubah cara anda bermain permainan, membolehkan anda menyesuaikan pengalaman dengan keinginan anda. Kami juga mempunyai senarai lokasi Laut Bintang Rainbow Conch jika anda berjuang untuk mencari semua 60 daripadanya sendiri.

Teras perisai 6

Sebelum pemaju Jepun yang legenda terkenal dengan permainan jiwa mereka, tuntutan mereka untuk kemasyhuran berpunca dari siri teras perisai yang lama. Pertama kali dibebaskan pada tahun 1997, Core Armored membolehkan pemain menjalani impian mech mereka ketika mereka membina robot gergasi untuk membuang sisa kepada rakan -rakan robot yang jahat mereka. Selepas 11 tahun sejak permainan utama terakhir, dari perisian mempunyai penonton baru peminat untuk menarik dari. Seperti yang ditunjukkan oleh Core 6 Armored Core 6 kami, AC6 tidak cuba untuk menjadi permainan jiwa, ia secara tegas merupakan permainan teras berperisai dalam setiap makna perkataan.

Panjang Core 6 Armored harus mengambil kebanyakan pemain hanya kurang dari 20 jam untuk disiapkan, tetapi permainan telah direka untuk pelbagai playthrough kerana terdapat misi, endings, dan bahagian mech yang berbeza untuk membuka kunci. Bercakap tentang Bahagian 6 Core Armored, permainan robot memberi anda banyak pilihan untuk membina mechs yang sangat berbeza. Dari senjata AC6 seperti peluncur peluru berpandu dan senapang patah ke peningkatan teras teras 6 OS yang secara drastik meningkatkan kebolehan mech anda, playthroughs seterusnya anda boleh sama sekali berbeza dengan memilih bahagian baru.

Watak berkulit hijau lurus dengan band merah dan perak di seluruh kepalanya melirik pada watak luar skrin dalam salah satu permainan PC yang terbaik, Baldur

Baldur’s Gate 3

Kajian Baldur’s Gate 3 kami menyokong ini sebagai salah satu permainan PC terbaik tahun ini, terima kasih kepada hasil yang berbeza -beza, rakan -rakan yang menarik (dan kadang -kadang menjengkelkan), dan fakta bahawa anda boleh membuat pengalaman BG3 anda seperti yang anda lihat sesuai.

Berdasarkan Dungeons and Dragons 5e, Baldur’s Gate 3 boleh diakses untuk kedua -dua veteran dan orang baru DND, dan anda tidak perlu memainkan permainan Larian Studios sebelum ini sama ada – terima kasih kepada pengalaman RPG yang mendalam, menjadikannya salah satu yang terbaik Permainan RPG di sekitar, anda akan mempelajari semua yang anda perlukan semasa anda pergi.

Permainan PC baru, Diablo 4

Diablo 4

Diablo 4 adalah 10/10 yang pertama untuk meraikan laman web ini dalam masa yang lama, tetapi dalam ulasan Diablo 4 kami, tidak banyak berdiri dalam cara membuat ini sempurna sebagai editor berita Lauren berkata, “Diablo 4 merangkumi intipati apa yang Membuat Diablo begitu hebat, mengambil unsur-unsur terbaik dari pendahulunya dan menjahit mereka bersama-sama untuk mencipta chimera yang sentiasa berubah dan sentiasa berubah yang kita tidak boleh menunggu untuk bermain selama bertahun-tahun yang akan datang.”

Jika anda tidak memerlukan lebih meyakinkan, maka inilah petua Diablo 4 kami untuk memulakan, termasuk kelas Diablo 4 yang akan dipilih, dan sama ada Diablo 4 akan datang ke Game Pass.

Permainan PC Baru, Ujian Outlast

Ujian Outlast

Jika anda sedang mencari permainan seram untuk bermain di kalangan rakan-rakan, The Outlast Trials adalah pengalaman co-op yang sempurna untuk melihat peristiwa yang menakutkan dan mengganggu sebelum permainan Outlast asal. Semasa anda menuju ke kemudahan rahsia dengan janji masa depan yang lebih cerah, yang cepat memudar ketika anda dipaksa ke dalam eksperimen kawalan minda dan pencucian otak.

Untuk melarikan diri dari kemudahan dan kembali ke masyarakat, anda dan sehingga empat orang sahabat harus bersaing dalam satu siri percubaan dan cabaran yang melibatkan raksasa yang menyeramkan dan membuat keputusan yang mengorbankan secara moral – semuanya atas nama sains.

Permainan PC baru, Pembuatan Kejutan Sistem

Pembuatan semula Sistem Kejutan

Walaupun tidak banyak memisahkan ini dari yang asal, Rakaman Kejutan Sistem tidak membawa grafik dan kebolehgunaan permainan, memberikannya sedikit kelebihan, dan menjadikannya permainan FPS yang sangat menyeronokkan. Walaupun kajian semula Sistem Kejutan Rakaman Sistem kami menyentuh mekanik yang sudah lapuk pembuatan semula, masih banyak yang disukai oleh pendatang baru ke salah satu permainan PC terbaik sepanjang masa ketika anda bertempur dengan cyborgs dalam perlumbaan panik untuk menghentikan pemusnahan Bumi.

Permainan PC baru Street Fighter 6

Street Fighter 6

Sekarang ini adalah permainan yang mengalu -alukan pendatang baru, jika anda tidak biasa dengan permainan pertempuran ini, sekarang adalah masa untuk menumbuk masuk. Kajian Street Fighter 6 kami menyoroti berapa banyak permainan yang telah dipelajari dari ansuran sebelumnya, dan mewujudkan kempen yang mendalam dengan sistem kawalan yang menarik kepada pemula tetapi mencabar memerangi veteran permainan. Jika anda berfikir untuk memberikannya pusaran, inilah senarai Street Fighter 6 kami dan Street Fighter 6.

Honkai Star Rail Permainan Baru

Honkai Star Rail

Permainan anime baru dari Hoyoverse, studio di belakang Genshin Impact dan Honkai Impact 3rd, telah tiba dan kali ini kami menceburkan diri ke ruang angkasa dengan taktik berasaskan giliran dan pelbagai watak baru. Bermain sebagai Trailblazer, Honkai Star Rail dibawa ke Astral Express, sebuah kapal yang mengembara alam semesta dalam permainan dunia terbuka ini, penuh dengan musuh dan sudut baru untuk meneroka.

Jika anda berminat untuk menyelam, lihat senarai Tahap Honkai Star Rail kami dan kod kereta api Honkai Star terkini, dan jika anda baru bermula, berikut adalah pasukan kereta api Honkai Star terbaik setakat ini.

Star Wars Jedi Survivor Permainan Baru Terbaik di PC

Star Wars Jedi: Survivor

Walaupun permainan Star Wars turun ke permulaan yang berbatu, kami mendapati banyak cinta dalam Star Wars Jedi kami: Survivor Review, memperdalam fantasi jedi kuasa dan berkembang di dunia. Terdapat lebih banyak jam untuk tenggelam menjadi mangsa daripada pendahulunya kerana kawasan dunia terbuka dan semua bos Jedi yang baru. Bermula dengan Tips dan Trik Survivor Star Wars kami, semua warna Lightsaber tersedia, dan semua Calis Cosmetics dan pakaian.

Dredge - Permainan Memancing Baru Terbaik di PC

Pengerukan

Indie kejutan memukul Dredge, menggabungkan kedua -dua hobi memancing yang santai dan seram laut terbuka pada waktu malam. Dengan watak -watak yang menawan dan naratif yang kuat berjalan sepanjang, anda ditugaskan untuk menangkap ikan dan menyelesaikan tugas untuk penduduk tempatan, pergi ke pulau -pulau yang berbeza untuk mengetahui lebih lanjut mengenai masa lalu kepulauan yang menakutkan

Walaupun Dredge mempunyai detik -detik kesendirian yang tenang, ancaman jam kutu di latar belakang, tepi malam menarik, dan anda sering ditinggalkan terkandas di laut dengan raksasa yang mengintai dan penampakan hantu kapal berhantu.

Permainan 4x baru terbaik di PC

Umur Keajaiban 4

Sekiranya anda selepas permainan strategi, umur permainan fantasi baru keajaiban telah mendapat ulasan sambutan, terutama zaman kita sendiri Wonders 4 ulasan: “Ini sudah pasti permainan 4x terbaik yang saya mainkan selama bertahun-tahun, menyampaikan penjelajahan terkemuka, pertempuran, dan diplomasi bersama sistem penyesuaian yang bermanfaat dan dinamik.”Dengan penyesuaian dan mekanik puak yang lebih baik, dan sistem penerokaan, pertempuran, dan diplomasi yang menarik, tidak menghairankan umur keajaiban 4 telah menyerbu carta stim.

Permainan Baru - Resident Evil 4 REMAKE

Pembuatan semula Resident Evil 4

Permainan Capcom terbaru untuk mendapatkan rawatan pembuatan semula adalah Resident Evil 4 dan pembuatan semula itu melakukan kerja yang baik untuk mencipta keajaiban permainan asal. Sentiasa ditakrifkan sebagai lebih banyak tindakan daripada seram, Kajian Resident Evil 4 Resept 4 Reveake kami mengatakan bahawa “Ini adalah tempat yang manis antara tindakan dan seram yang Resident Evil sentiasa berusaha untuk mencari – Resident Evil 4 remake sebenarnya lebih baik daripada RE4 (yang Yang pertama).”

Jika anda yakin untuk memberikannya, berikut adalah semua Resident Evil 4 REMAKE MEDALLION BLUE MEDALLION serta cara menyelesaikan teka -teki gereja di RE4. Jika anda baru dalam permainan atau siri, berikut adalah senjata Resident Evil 4 Resident Best dan berapa banyak bab yang ada di RE4.

Wo Long: Dinasti Jatuh

Wo Long: Dinasti Jatuh

. Bermain sebagai askar yang tidak diketahui semasa pemberontakan serban kuning, beberapa yang panjang: bos dinasti yang jatuh berdasarkan percintaan Luo Guanzhong dari tiga kerajaan – bersiaplah untuk melawan pahlawan legenda dan binatang -binatang setan ketika anda melangkah melalui permainan fantasi gelap.

Kajian Dinasti Wo Long Fallen kami menggambarkannya sebagai “jiwa yang sangat menyeronokkan dengan mekanik pertempuran yang sangat menyeronokkan.”Sekiranya anda suka mengambil dinasti lama yang jatuh, berikut adalah mantra terbaik dan periksa keperluan sistem dinasti lama untuk melihat sama ada anda boleh menjalankannya.

PC Permainan Baru - Anak -anak Hutan

Anak lelaki hutan

Dalam susulan permainan survival yang sangat popular, The Forest, kami mendarat kembali ke wilayah kanibal untuk membina, membuat, menjelajah, dan bertahan hidup kengerian dan rahsia, baik, hutan. Walaupun permainan seram berada dalam akses awal, anak -anak kami Kajian Hutan mengatakan ia bukan tanpa kelemahan dan pepijatnya, tetapi “adalah permainan yang sangat mengasyikkan, dan kehilangan diri saya di dalamnya, jam berlalu ketika saya meneroka.”

Anda boleh mengharapkan banyak perkara yang sama jika anda memainkan hutan, tetapi sistem bermusim yang lebih keras, yang menjadikan musim sejuk yang masih hidup dalam perjuangan pahit akibat tasik beku dan sumber yang semakin berkurangan, dan entah bagaimana, raksasa dan gua -gua yang mereka bersembunyi, terasa lebih spookier. Sekiranya anda bermula, inilah anak -anak kami dari petua hutan, dan segala -galanya perlu mengetahui tentang anak -anak peta hutan.

Di sana anda memilikinya, permainan PC baru yang harus anda mainkan sekarang. Sekarang, kami akan mengakui, kami menjadi sedikit fleksibel sebelum ini: Permainan PC baru tidak semestinya krim tanaman komputer peribadi. Untuk itu, anda harus berayun dengan senarai permainan lama terbaik untuk klasik dan permainan PC terbaik sepanjang masa, atau bahkan menyemak atau koleksi permainan dalam talian percuma, tidak diperlukan muat turun.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Permainan apa yang hendak dimainkan di PC

Cari permainan seterusnya anda untuk mana -mana platform. Penapis mengikut platform, genre, atau tahun pelepasan.

HBD-RPG

Simulator tamadun

Kucing tersembunyi di Bali

Sangoku Xiangqi

Jammo (Tyro)

Penyembelihan: pos yang hilang

Acara di Unity Farm

Seram, fantasi dan sekeping steampunk, acara di Unity Farm adalah pengambilan baru di dunia terbuka VR. Gunakan kuasa nenek moyang anda untuk membuang mantra, mengatasi kejahatan undead dan bos tanpa belas kasihan. Kumpulkan dan Kraf Ramuan, Cari petunjuk untuk menyelesaikan teka -teki semua untuk menghentikan multipocalypse yang akan berlaku.

Butchers tidak melayari!

Butchers tidak melayari! akan membuat anda gila, tetapi ia juga akan bersenang -senang! Dalam setiap perlawanan, lancarkan watak dari meriam dan cuba pergi sejauh mungkin dalam tiga pusingan. Dapatkan wang yang cukup dan lawati kedai. Beli meriam, peralatan dan senjata baru. Mulakan perlawanan baru dan cuba untuk mendapatkan seluruh dunia! Di samping itu, mencapai matlamat, melengkapkan percubaan, mendapatkan pingat, melengkapkan misi. Main 100% permainan dan Dapatkan penghormatan Butchers Don’t Surf Community!

Bunuh topulus

Roamer Steel

Perang Kerajaan Abad Pertengahan – Prolog

Keluar dari dunia

Arcana Alchemia

Di sini di Allenbeek Alchemy City, Penyelidikan Alchemy telah aktif dijalankan sejak zaman purba, dan telah mencapai pembangunan yang unik. Walau bagaimanapun, itu juga merupakan kisah masa lalu – sekarang, kebanyakan penduduk menggunakan SNS, bersosial, dan membeli -belah dalam talian. Alkimia diabaikan, dan mereka menghabiskan hari mereka tenggelam dalam teknologi! Oleh kerana perkembangan sains dan teknologi dan masa yang berubah -ubah, alkimia telah menjadi produk usang! “Alkimia adalah teknik yang indah. Ini adalah budaya yang dihormati masa yang tidak sepatutnya usang!!”Rakan zaman kanak -kanak watak utama, Ruri, seorang junior yang telah belajar Alchemy, Kanon, dan Sara, yang hanya berminat dengan penyelidikannya sendiri, cuba menghidupkan semula Alchemy dengan transmuting. Walau bagaimanapun, mereka secara tidak sengaja mencipta seorang gadis bukan manusia dengan telinga dan ekor binatang. Kehidupan yang dicipta melalui Alchemy – Homunculus. Dengan kelahirannya sebagai peluang, bandar, keinginan gadis -gadis, dan umur alkimia, yang akan berhenti, mula bergerak lagi.

Permainan PC yang akan datang untuk 2023 dan seterusnya

Alan Wake 2

Melihat barisan permainan PC yang akan datang pada tahun 2023, jelas bahawa ini akan menjadi tahun yang luar biasa untuk platform. Ada sesuatu untuk semua orang di sini, dari semua permainan Star Wars yang akan datang untuk dibebaskan yang pasti akan membuat dorongan untuk dimasukkan ke dalam senarai permainan PC terbaik kami.

Oleh itu, teruskan membaca untuk mencari pusingan permainan PC yang akan datang, kami fikir anda perlu tahu. Dan jika anda mencari sesuatu untuk dimainkan semasa anda menunggu, anda perlu menyemak pilihan kami untuk permainan Steam terbaik dan permainan terbaik untuk bermain di komputer riba. Jika tidak, inilah rundown kami permainan PC baru untuk 2023, dalam perintah-tarikh yang dilepaskan untuk menatal lebih mudah.

Senarai permainan PC yang akan datang telah dikemas kini pada 20 September dengan pautan ke ulasan kami mengenai Phantom Liberty.

Permainan PC yang akan datang untuk 2023

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Pemaju
Penerbit
Tarikh Siaran: 26 September, 2023

Kami biasanya tidak memasukkan ekspansi dalam permainan PC yang akan datang, tetapi kami membuat pengecualian untuk Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Bukan sahaja kerana pemaju CDPR telah melepaskan dirinya dengan cerita pengintip ini dan kawasan yang boleh diterokai baru, tetapi kerana studio telah bekerja untuk membaik pulih hati pengalaman teras. Cyberpunk 2077 sudah pasti salah satu RPG terbaik sekarang.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Review: “Kemuncak usaha CD Projekt Red untuk mengatasi kesalahan pelancaran yang mencabar”

Assassin’s Creed Mirage

Pemaju: Ubisoft
Tarikh Siaran: 5 Oktober 2023

Ubisoft akan kembali kepada asas -asas dengan Mirage Assassin’s Creed Mirage. Permainan Creed Assassin terbaik telah mendorong ke wilayah tindakan-rpg, tetapi pada tahun 2023 siri ini akan memeluk akar tindakan stealthnya. Mirage ditetapkan di Baghdad, dan akan menampilkan sistem stealth, parkour, dan tempur yang baru yang memberi tumpuan kepada bilah tersembunyi, melintasi bumbung, dan menyelam ke dalam balang jerami-dan lebih baik lagi, petunjuk awal menunjukkan ini menjadi jauh lebih kecil , dan lebih banyak pengalaman serba lengkap.

Forza Motorsport

: Putar 10 studio
Tarikh Siaran: 10 Oktober 2023

Turn 10 ditetapkan untuk melepaskan pelumba simulasi generasi akan datang pada awal tahun 2023, dengan hari ini mendirikan Forza Motorsport pendaratan hari-dan-tarikh pada PC dan Xbox Series X. Dengan kerosakan kereta lanjutan, sistem fizik yang dirombak, sistem cuaca dan masa yang lebih dinamik, dan beberapa kesetiaan visual yang benar. Dan lebih baik lagi, ia boleh didapati melalui pas permainan untuk PC juga.

Bandar: Skylines 2

Colossal Order Ltd
Tarikh Siaran:
24 Oktober 2023

Bandar: Skylines 2 adalah sekuel yang akan datang untuk pembina bandar yang hebat yang dikeluarkan pada tahun 2015. . Keputusan yang anda buat semasa anda menguruskan metropolis anda akan mempengaruhi bagaimana ia berkembang dan berkembang. Set tawaran banyak penyesuaian dan simulasi yang lebih mendalam, kami mempunyai setiap harapan sekuel akan membolehkan kami mendapatkan kreatif dan menawarkan rasa perkembangan yang memuaskan.

Alan Wake 2


Tarikh Siaran: 27 Oktober 2023

Alan Wake 2 adalah salah satu yang paling kami jangkakan Permainan seram yang akan datang untuk 2023. Walaupun Alan Wake 2010 adalah pengembaraan Twin Peaks yang diilhamkan dengan banyak tindakan jantung dan jantung, sekuel ini menyelidiki ke dalam alam yang hidup seram-dan ia kelihatan lebih baik kerana itu. Remedy Entertainment masih belum terlalu banyak di Alan Wake 2 lagi, tetapi semua yang kita lihat setakat ini menunjukkan tempat yang gelap kita tidak sabar untuk menyelam kembali.

Hari sebelum

Pemaju: Fntastik
Tarikh Siaran: 10 November 2023

Hari sebelumnya adalah salah satu permainan yang paling disenarai di Steam untuk 2023. Ia menarik banyak perhatian untuk enjin Unreal Engine 5 yang menakjubkan dan reka bentuk yang bercita-cita tinggi, yang menggabungkan mekanik survival dengan struktur MMO terbuka dunia. Walau bagaimanapun, ia juga telah menarik jumlah keraguan yang sihat – sebahagian besarnya disebabkan oleh kekurangan permainan yang telah ditunjukkan kepada orang ramai. Dengan hari sebelum ditetapkan untuk dibebaskan pada PC tahun ini, kami tidak lama menunggu sekarang untuk melihat sama ada ia dapat menyampaikan janjinya.

Pemaju: Hiburan besar -besaran
: 7 Disember 2023

Dengan Avatar 2: Jalan Air yang ditetapkan untuk dilancarkan pada bulan Disember ini, kami berharap Avatar yang lama ditunggu-tunggu hiburan: Frontiers of Pandora akan melepaskannya. Malang. Ubisoft belum menunjukkan permainan pengembaraannya di Pandora, tetapi kami menjangkakan bahawa untuk berubah dalam beberapa minggu akan datang.

Pemaju: Studio Wildcard
Tarikh Siaran

. Kempen ini ditetapkan untuk Star mencatatkan Ark Superfan Vin Diesel, sementara permainan itu sendiri akan menampilkan ruang permainan yang lebih besar, acara dunia yang lebih dinamik dan dinosaur AI, dan sistem perkembangan dan survival yang dirombak. Dengan Ark 2 yang dibina dengan Unreal Engine 5, ini boleh menjadi salah satu permainan terbaik 2023 – sekarang kita hanya menunggu pada tarikh pelepasan.

Mogok kaunter 2

Pemaju: Injap
Tarikh Siaran: 2023

. Itulah sebabnya Valve menggantikan CS: Pergi dengan Counter-Strike 2 musim panas ini, FPS percuma untuk bermain baru yang ditetapkan untuk memperkenalkan overhauls grafik dan teknikal yang besar untuk bermain-semuanya tanpa mengganggu taktik dan senapang yang tepat yang duduk di kaunter -Sstrike hati. Terdapat ujian kaunter mogok 2 yang berlaku dalam larian untuk dibebaskan, tetapi masuk tidak mudah.

Flintlock: Pengepungan subuh

Pemaju: A44 Games
Tarikh Siaran: TBC 2024

Pemaju A44 Games, pemaju di belakang Ashen Soulslike yang menyenangkan, adalah RPG yang baru yang akan melihat anda menceburkan diri ke dunia fantasi yang luas. Di mana Flintlock: Siege of Dawn telah menarik perhatian kita setakat ini adalah dalam irama untuk pertempuran, di mana anda dapat menguasai pelbagai senjata ajaib dan kebolehan untuk menangkis makhluk yang kuat. Flintlock: Siege of Dawn kelihatan hebat, mempunyai pendekatan yang menarik untuk penerokaan, dan pertempuran benar -benar pembunuh. Kami berminat untuk melihat lebih banyak lagi apabila kami semakin dekat dengan tetingkap pelepasan musim bunga 2023.

Ghostrunner 2

Pemaju: 505 permainan
Tarikh Siaran: TBC 2023

. Walau bagaimanapun, terdapat musuh yang mengancam keharmonian yang baru ditemui, jadi anda akan menjaga wannabes ini, dengan 505 perlawanan yang mendakwa anda akan menghadapi “beberapa lawan paling sukar yang pernah anda temui dalam permainan video”. Terdapat juga sistem dialog baru, yang membolehkan anda (aka Jack) untuk bercakap dengan lebih banyak orang dan memberi kesan yang lebih.

Knight Hollow: Silksong


Tarikh Siaran: TBC 2023

Pasukan Cherry bermula dengan membangunkan DLC untuk Hollow Knight, salah satu daripada Permainan Metroidvania Terbaik era moden, dan skop projek dengan cepat tidak terkawal. Itulah sebabnya kita mendapat Knight Hollow: Silksong Pada awal 2023, sekuel penuh yang akan menampilkan semua mekanik pertempuran, watak, dan dunia untuk belajar dan meneroka. Diharapkan ksatria berongga: Silksong akan dilancarkan sebelum Jadual E3 2023 klik ke tempatnya, tetapi selepas lima tahun menunggu, kami gembira dapat bertahan untuk Team Cherry untuk mendapatkan yang satu ini.

Chocolatier berhantu

Pemaju: Prihatin
Tarikh Siaran: TBC 2023

Berikutan kejayaan Stardew Valley yang luar biasa, pemaju Eric ‘Prihatine’ Barone mempunyai kebebasan untuk bekerja pada apa sahaja yang dia mahu. Yang merupakan salah satu sebab mengapa Chocolatier berhantu dengan mudah menarik perhatian kita. Dalam RPG yang akan datang ini, kami akan mengambil peranan pembuat coklat yang tinggal di istana fantasi, dan kami sudah jatuh cinta dengannya. Getaran yang rapi, gaya visual yang sejuk, dan lelaran pintar sistem stardew teras menjadikan ini salah satu permainan PC baru yang paling dinanti -nantikan di luar sana.

Hades 2

Permainan Supergiant
Tarikh Siaran: TBC 2023

Pemaju Supergiant Games sedang mengusahakan sekuelnya yang pertama. Berikutan dari kejayaan besar Roguelike, Hades 2 ditetapkan untuk dibebaskan pada tahun 2023. Permainan ini ditetapkan untuk mengikuti watak yang boleh dimainkan baru di Melinoë, puteri abadi di bawah neraka, dan akan menawarkan set pertempuran dan pergerakan yang diperluaskan. Hades 2 ditetapkan untuk melancarkan akses awal pada akhir tahun ini, dengan pelepasan penuh masih ditetapkan sebagai TBC 2023.

Helldivers 2

Pemaju: Permainan Arrowhead
Tarikh Siaran: TBC 2023

Siapa yang menganggap bahawa Helldivers 2 boleh kelihatan seperti ini? Sekuel untuk penembak stick twick 2015 kelihatan agak naik taraf, dengan sesuatu yang getaran pasukan pertahanan bumi tetapi dengan lebih banyak kecerdasan. Pemaju mengatakan ia menginginkan sekuel menjadi “lebih besar, lebih baik dan lebih neraka”, dan pastinya nampaknya menyampaikannya. Anda akan memainkan peranan pengaman dan tentera galaksi dalam perjuangan untuk Super Earth, dengan pilihan untuk bekerjasama dengan sehingga empat rakan untuk menurunkan penceroboh asing.

Homeworld 3

Pemaju: Blackbird Interactive
Tarikh Siaran: TBC 2023

Siri HomeWorld adalah salah satu siri strategi masa nyata yang paling ikonik dan dikasihi sepanjang masa, dan pemaju Blackbird Interactive akhirnya menyampaikan sekuel-10 tahun selepas Relic menyampaikan Homefront 2. . Sekiranya apa yang telah kita mainkan adalah sebarang petunjuk, HomeWorld 3 boleh menjadi salah satu daripada Permainan RTS terbaik daripada 2023.

Stalker 2: Hati Chornobyl

Pemaju: Dunia permainan GSC
Tarikh Siaran: TBC 2023

Kita sepatutnya mempunyai Stalker 2: Hati Chornobyl di tangan kita sekarang, walaupun pencerobohan Rusia ke Ukraine telah memberi kesan yang besar dan menyebabkan kelewatan ke 2023. Walau bagaimanapun, Stalker 2: Heart of Chornobyl pastinya bernilai menunggu, dengan pemaju GSC Game World menolak untuk penyerahan zon pengecualian Chornobyl yang lebih luas dan lebih luas dalam sekuel yang lama ditunggu-tunggu ini. Ia kelihatan sangat menakjubkan, pertempuran kelihatan berat dan kompleks, dan mutan dan anomali baru sangat menakutkan. Stalker 2 adalah salah satu permainan FPS yang paling dinanti -nantikan sepanjang tahun.

Tengkorak dan tulang

Pemaju: Ubisoft
Tarikh Siaran: TBC 2023

. Ubisoft’s Open World Pirate Simulator telah lama datang, dan perarakan ini akhirnya akan dapat menjadi kapten kru anda sendiri dan berlayar laut memburu harta karun dan pertempuran dengan pemain lain. .

Liga Lamplighters

Pemaju: Skim Harebrained
Tarikh Siaran: TBC 2023

Liga Lamplighters adalah pengembaraan baru yang menceritakan kisah yang didorong oleh watak dengan pertempuran taktikal berasaskan giliran. Dibangunkan oleh skim Battletech dan Shadowrun Studio Harebrained, ia segera memberi kami Mummy memenuhi Xcom Vibes sebagai strategi RPG yang berlaku pada tahun 1930 -an alternatif. . Dengan pelbagai lokasi untuk menceburkan diri, cerita yang menjanjikan banyak tipu muslihat, dan peluang untuk menguji kehebatan taktikal anda, ini boleh menjadi satu untuk menambah senarai keinginan anda.

Pemaju: Croteam
Tarikh Siaran: TBC 2023

Prinsip Talos 2 sebenarnya nyata! . Lebih banyak teka -teki, lebih banyak rahsia, dan cerita yang lebih mendalam yang melibatkan megastruktur misterius. Terdapat juga mekanik permainan baru, termasuk manipulasi graviti dan pemindahan minda juga.

Witchbrook

Pemaju: Chucklefish
Tarikh Siaran: TBC 2023

Adakah tahun 2023 akan menjadi tahun yang akhirnya kita lihat Witchbrook, sim kehidupan baru dari pemaju chucklefish? Kami sememangnya berharap, kerana Witchbrook kelihatan menjadi pengalaman yang sangat menawan. Anda akan mengambil peranan penyihir dalam latihan, dan kemudian diberi kebebasan untuk menentukan laluan anda untuk tamat pengajian. Seni piksel yang menakjubkan, sistem perkembangan yang mendalam, dan pengembangan pintar semua chucklefish belajar bekerja dengan keprihatinan di Stardew Valley. Witchbrook kelihatan seperti pengembaraan ajaib yang anda tidak mahu ketinggalan.

2024

Nightingale

Pemaju
Tarikh Siaran: 22 Februari 2024

Bekas Pengurus Besar BioWare, Aaryn Flynn mengambil genre survival dengan Nightingale. Pengalaman baru ini ditetapkan untuk mendarat di akses awal pada tahun 2023 dan akan melihat anda dan rakan -rakan anda menjadi realwalkers – wira dapat pergi ke tanah baru ketika anda mencari jalan pulang. Anda akan dapat membina pangkalan, menubuhkan watak anda, dan bekerjasama dengan entiti di sekeliling anda untuk bertahan dalam ancaman yang paling berbahaya yang ditawarkan oleh dunia fantasi yang indah ini.

Hidup oleh anda

Tektonik paradoks
Tarikh Siaran: 5 Mac, 2024

Paradox Interactive mengumumkan kehidupan oleh anda dengan penggoda yang sangat singkat yang memberi kita gambaran tentang apa yang kelihatan menjadi alternatif kepada sims. Treler awal menunjukkan rumah dan keluarga maya, dengan alat bangunan dan mekanik bangunan yang pastinya kelihatan berkongsi persamaan dengan SIM kehidupan yang popular. Apa yang paling menonjol, bagaimanapun, adalah dunia yang lebih terbuka yang tidak seperti struktur Sims 3, dengan kereta memandu melalui bandar, dan tembakan pantai. Tidak banyak lagi yang diturunkan dan kami masih menunggu maklumat lanjut, tetapi kehidupan oleh anda pastinya menarik perhatian peminat Sims.

Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan

Pemaju: Studio Rocksteady
Tarikh Siaran: 26 Mei, 2023

Entah bagaimana sudah lapan tahun sejak pembebasan Batman: Arkham Knight, dan Rocksteady Studios akhirnya bersedia untuk menyampaikan susulan. . .

Concord

Pemaju: Firewalk Studios
Tarikh Siaran: TBC 2024

Concord setakat ini hanya mempunyai treler penggoda, mendedahkan bahawa ia adalah penembak sci-fi baru dengan getaran yang sangat sejuk. Ini adalah fps multiplayer pvp tetapi selain itu kita tidak tahu apa sebenarnya yang akan anda lakukan. Ia sememangnya penggoda yang baik, jadi tunggu lebih banyak perkara ini.

Neva

Pemaju: Nomada Studios
Tarikh Siaran: TBC 2024

Sekiranya anda menyukai permainan terakhir Nomada Studios, Gris, maka nampaknya Neva akan menjadi jem anda sepenuhnya. Ia menceritakan kisah seorang wanita yang menjalin ikatan seumur hidup dengan serigala gergasi di dunia yang mati. .

Menara Aghasba

Pemaju: DreamLit Inc
Tarikh Siaran: TBC 2024

Menara Aghasba berasal dari studio baru bernama DreamLit Inc. . Anda boleh membuat tamadun anda tetapi anda mahu, tetapi anda perlu berfikir tentang mengekalkan ekosistem pulau pada masa yang sama. Sekiranya anda tidak, anda akan mempunyai tuhan-tuhan literal untuk dijawab, yang mana ia adalah pengambilan bandar biasa anda.


Tarikh Siaran: TBC 2024

Satu lagi studio baru dengan permainan baru yang lain di sini. Ultros digambarkan sebagai “sidscroller sci-fi psychedelic” dan jika anda melihat satu screenshot di atas, anda akan tahu mengapa. Hero Ouiji merosakkan kapalnya di sarkofagus kosmik, yang hanya berlaku untuk membawa entiti kuno dan sangat jahat yang dikenali sebagai Ultros. Dia kemudian ditangkap dalam gelung abadi yang dia perlukan untuk keluar. Oleh itu, mekanik permainan berasaskan gelung yang melibatkan penemuan rahsia dan membuka kebolehan yang berbeza semasa anda pergi.

TBC

Dogma naga 2

Capcom
Tarikh Siaran: TBC

Sudah terlalu lama sejak dogma naga pertama dilancarkan pada tahun 2012, tetapi akhirnya kami mendapat sekuel. Sistem pajak gadai kembali, membantu anda melalui perjalanan anda melalui dunia fantasi yang mendalam ini. Mereka dikawal oleh AI tetapi mereka mendapat punggung anda. Pertempuran kelihatan sangat baik juga, dengan Capcom menjanjikan bahawa ia mengangkat tindakan dan pertempuran bersama sistem pajak gadai untuk sekuel yang sangat dinanti-nantikan ini.

Fairgames

Pemaju: Surga
Tarikh Siaran: TBC

Fairgame $ – seperti yang digayakan secara rasmi – adalah permainan Heist baru dari Haven Studio baru Jade Raymond. . Hadiah Buka peti besi dan peti besi, isi poket anda, dan juga menemui rancangan tersembunyi jutawan untuk barang rahsia di sepanjang jalan.

Pemaju: Bungie
Tarikh Siaran: TBC

Marathon adalah kebangkitan penembak Bungie yang sedang dibangunkan sebelum takdir. Ini penembak pengekstrakan, kami rasa dalam urat melarikan diri dari Tarkhov atau Rainbow Six Extraction. Kami sudah menyukai gaya seni, dan dengan menembak Bungie di hati, ini akan menjadi satu untuk memberi perhatian kepada.

Delta Pepejal Metal Gear: Pemakan Ular

Konami
Tarikh Siaran: TBC

Metal Gear Solid Delta: Eater Ular adalah pembuatan semula Metal Gear Solid 3 yang lama ditunggu-tunggu. Menurut pemaju, ia akan menjadi rekreasi cerita yang setia, tetapi menawarkan pemain permainan dan visual yang berkembang. .

Phantom Blade 0

S-Game
Tarikh Siaran: TBC

Phantom Blade 0 adalah rpg hack-n-slash itu “kelahiran rohani hujan asal”. Ini adalah penciptaan enjin yang tidak nyata, yang membolehkannya menjadi lebih besar dan lebih kaya daripada bahan sumber, tanpa kehilangan terasnya. Ditetapkan di Dunia Phantom, anda akan menggabungkan kungfu Cina, dengan seni ghaib, dan kuasa lain yang menjadikan Phantom Blade 0 sedikit berbeza. Anda bermain sebagai Assassin, Soul, yang telah dibingkai kerana membunuh patriark organisasi yang berkuasa hanya dikenali sebagai perintah. Secara teknikal dia dibawa balik dari kematian, tetapi kini hanya mempunyai 66 hari lagi untuk mengetahui siapa yang membingkainya di tempat pertama.

Revenant Hill

Pemaju: Persatuan Kemuliaan
Tarikh Siaran: TBC

Walaupun Revenant Hill mungkin kelihatan seperti malam di hutan 2, tidak, sebenarnya ia sendiri. Ia datang kepada anda dari pencipta bersama malam di hutan, oleh itu gaya seni. Tetapi ia sebenarnya ditetapkan pada tahun 1919 dan melihat anda bermain sebagai ranting, kucing kecil yang mesti mencari jalan untuk memenuhi keperluan apabila burung hantu mula menuntut sewa pada log basah anda. Sama ada tanaman itu tumbuh, mengetahui apa yang hantu inginkan, menari persegi dengan possum, atau belajar hexes, itu benar -benar terpulang kepada anda.

Pedang laut

Pemaju: Sotong gergasi
Tarikh Siaran: TBC

Anda akan diampuni jika anda fikir ini adalah perjalanan 2. Ia dekat, dan dibuat oleh beberapa orang yang sama. Sword of the Sea dibawa kepada anda oleh sotong gergasi, yang telah menyampaikan Abzu dan yang tidak berpatutan sehingga kini, dan ia melihat anda bermain sebagai watak yang dipanggil Wraith. Anda akan mengezum di sekitar alam yang ditinggalkan dengan kata -kata hovers (ya anda membaca yang betul), meneroka nekropolis para dewa, tetapi juga cuba mengelakkan leviathans yang tinggal di sana. Ia kelihatan sangat cantik dan zen, dan kami tidak sabar untuk melihat lebih banyak.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.