Permainan papan dalam talian percuma untuk bermain dengan rakan -rakan di 2023, 10 permainan papan dalam talian terbaik yang boleh anda mainkan dalam penyemak imbas anda | Dicebreaker

10 Permainan Papan Dalam Talian Terbaik Anda Boleh Main Di Penyemak Imbas Anda

Contents

Petua Pro: Anda juga boleh memainkan versi DIY Guess Who dengan memilih dan memaparkan gambar rawak orang, atau dengan menggunakan peserta zum lain sebagai watak.

Permainan papan dalam talian percuma untuk bermain dengan rakan pada tahun 2023

Anda menjumpai senarai yang terbaik Permainan papan dalam talian untuk bermain dengan rakan.

Permainan Papan Dalam Talian adalah versi berasaskan web atau berasaskan aplikasi papan popular atau permainan kad. Sebagai contoh, kapal perang, peneroka Catan, dan Boggle. Tujuan permainan ini adalah untuk membolehkan rakan, ahli keluarga, ahli komuniti, atau rakan sekerja bermain bersama tanpa fizikal berada di ruang yang sama.

Aktiviti ini adalah contoh permainan dalam talian untuk pasukan dan permainan kumpulan dalam talian, dan serupa dengan permainan papan bangunan pasukan. Permainan ini juga berfungsi dengan baik untuk malam permainan maya.

Permainan dalam talian

Senarai ini merangkumi:

 • permainan papan dalam talian berbilang pemain
 • permainan papan dalam talian untuk bermain di zoom
 • Permainan dalam talian percuma untuk bermain dengan rakan
 • Permainan papan dalam talian untuk kanak -kanak
 • Permainan kad dalam talian untuk bermain dengan rakan
 • permainan papan untuk bermain dalam talian dengan rakan sekerja
 • laman web untuk bermain permainan papan dengan rakan

Senarai permainan papan dalam talian untuk bermain dengan rakan

Dari catur untuk meneka siapa yang akan menunggang tiket, di sini adalah senarai permainan papan moden dan klasik yang boleh anda mainkan dalam talian dengan rakan, saudara, atau rakan sekerja untuk meluangkan masa dan terus berhubung.

1. Scattergories

Scattergories adalah permainan perkataan yang mencabar pemain untuk memikirkan kata -kata yang sesuai dalam kategori tertentu dan bermula dengan huruf tertentu. Aktiviti ini juga menjadi salah satu permainan papan dalam talian yang paling mudah untuk dimainkan di Zoom. Walaupun permainan papan tradisional termasuk senarai, huruf mati, pemasa, dan folder kerahsiaan, satu -satunya bekalan yang benar -benar diperlukan untuk bermain adalah senarai kategori dan cara untuk menghasilkan huruf rawak.

Untuk bermain permainan di zoom, minta satu pemain menarik ScattergoriesOnline.bersih dan kongsi skrin. Laman web ini secara automatik memilih surat dan meminta, dan kali permainan. Anda juga boleh menggunakan laman web ini untuk bermain dalam talian dengan rakan -rakan tanpa menggunakan zoom, dan boleh menghasilkan arahan dalam lebih dari sedozen bahasa.

2. Monopoli

Monopoli adalah salah satu permainan papan yang paling disukai untuk bermain dengan keluarga dan rakan -rakan, menjadikannya pilihan yang jelas untuk permainan papan untuk bermain dalam talian. Terdapat beberapa cara untuk bermain permainan monopoli dalam talian, termasuk memuat turun aplikasi atau bermain simulator tablet. Rento cenderung menjadi pilihan paling mudah. Laman ini membolehkan sehingga enam pemain dan mempunyai ciri untuk menjemput rakan Facebook, serta pilihan muat turun untuk telefon pintar dan konsol permainan video. Pengguna boleh memilih dari papan, dadu, dan bidak yang berbeza untuk memastikan permainan menarik.

Mahukan petua terbaik kami untuk membina pasukan yang lebih bahagia?

Masukkan e -mel anda untuk memulakan.

3. Scrabble

Scrabble adalah salah satu permainan dalam talian percuma terbaik untuk bermain dengan rakan. Terdapat banyak cara untuk memainkan permainan kata klasik di web, termasuk menggunakan kata-kata aplikasi dengan rakan, atau diy-ing papan anda sendiri di Helaian Google. Walau bagaimanapun, Pogo menawarkan versi permainan dalam talian yang paling lancar. Anda perlu mendaftar untuk akaun percuma dan menjemput rakan anda ke permainan anda, namun Pogo tidak memaparkan banyak iklan sebagai beberapa pesaing, dan juga termasuk permainan mini yang menyeronokkan dan ganjaran.

Ditambah Plus: Jika anda bermain Scrabble dalam talian, tiada rakan anda akan berlumba untuk merebut kamus atau “tidak sengaja” mengetuk jubin surat.

4. Nama kod

CodeNames adalah salah satu permainan papan dalam talian berbilang pemain terbaik. Persediaan permainan dalam talian adalah mudah. Pertama, buat tetapan dan keutamaan bilik dan tweak. Kemudian, hantar rakan -rakan pautan permainan, sertai panggilan video, dan mula bermain. Dari sudut itu, pemain mengikuti peraturan permainan biasa dengan memisahkan pasukan merah dan pasukan biru, menerima petunjuk mengenai codena dari Spymaster, dan cuba mengenal pasti kad nama kod yang dimiliki oleh ejen pada pasukan yang betul.

5. Petunjuk

Petunjuk, juga dikenali sebagai Cluedo, adalah permainan whodunit klasik yang mencabar pemain untuk memburu butiran jenayah. Versi multiplayer dalam talian permainan ini tersedia melalui Google Play, App Store, Nintendo Switch, atau Steam. Sebagai tambahan kepada tetapan klasik MR. Rumah Badan, Pemain dapat menyelesaikan misteri di tempat -tempat baru seperti Dracula’s Castle atau Hollywood. Versi digital Cluedo menggunakan mekanisme klasik klasik dan nota-pengambilan permainan papan dan menambah grafik yang bersemangat dan keupayaan untuk bermain dengan rakan-rakan di seluruh dunia.

6. Hidup

Anda dan rakan anda boleh memainkan versi 3D dari permainan kehidupan di Google Play, App Store, atau Steam. Papan digital termasuk pemutar, ruang, permainan mini, serta seluar pendek animasi yang menggambarkan acara permainan seperti kolej lulus, mempunyai bayi, atau membeli rumah. Langganan tertentu juga membuka kunci tema papan tambahan. Versi multiplayer permainan juga menjadi tuan rumah ciri sembang yang membolehkan peserta menghantar emotikon antara satu sama lain sepanjang pengalaman.

7. Kapal perang

Battleship adalah permainan meneka dan memori yang mempunyai pemain berlumba untuk tenggelam kapal masing -masing. Dalam versi dalam talian permainan dari papergames, anda boleh mencari lawan rawak, mencabar rakan, atau memulakan kejohanan dalam talian. Daripada kapal, permainan menggunakan tengkorak berwarna -warni. Juga, jika anda bermain permainan secara teratur, maka anda boleh mendapatkan duit syiling untuk berdagang untuk emojis dan avatar tersuai.

Anda juga boleh memainkan kapal perang melalui spreadsheet menggunakan templat di bawah.

Papan Permainan Battleship Spreadsheet

8. Epal ke epal dan kad terhadap kemanusiaan

Epal ke Epal dan Kad Terhadap Kemanusiaan adalah permainan kad dalam talian yang paling dicari untuk bermain dengan rakan. Malangnya, mencari versi digital permainan boleh menjadi rumit. Salah satu pilihan terbaik ialah Knockoff All Bad Cards, yang juga menawarkan versi permainan yang lebih mesra keluarga. Cukup mulakan permainan baru, masukkan nama samaran anda, dan hantar url pautan permainan ke maksimum 50 pemain. Nama peserta lain akan muncul di bahagian atas skrin permainan dan pemain lain akan dapat mengklik kad untuk memilih jawapan. Pek asas adalah percuma untuk semua pengguna, namun mendermakan wang ke permainan sebagai penyokong akan membuka kunci puluhan pek pengembangan bertema pop-budaya.

9. Teka siapa

Tebak siapa yang merupakan salah satu permainan papan dalam talian yang paling mudah dan cepat untuk bermain dengan rakan. Permainan Crazy menawarkan versi digital klasik permainan papan yang merangkumi mod multiplayer. Untuk bermain permainan dengan rakan, pengguna boleh membuat bilik peribadi dan menghantar pautan dan kata laluan kepada pemain lain. Permainan ini bermula dengan setiap pemain yang memilih watak, kemudian memilih dari senarai soalan yang sedia ada. Selepas pemain lain menjawab soalan itu, program ini secara automatik menghapuskan pilihan. Pada akhir permainan, program ini menamakan pemenang dan memberikan skor.

Petua Pro: Anda juga boleh memainkan versi DIY Guess Who dengan memilih dan memaparkan gambar rawak orang, atau dengan menggunakan peserta zum lain sebagai watak.

10. Pictionary

Pictionary adalah salah satu permainan papan dalam talian terbaik untuk kanak -kanak. Permainan lukisan ini adalah versi seni charades, dan cenderung mesra keluarga. Drawize adalah salah satu platform terbaik untuk pictionary dalam talian berbilang pemain. Anda boleh membuat bilik peribadi untuk diri sendiri dan pemain lain, kemudian bergilir -gilir menulis dan meneka pada lukisan yang muncul dalam masa nyata.

Atau, anda juga boleh memainkan Pictionary Maya dengan menggunakan ciri papan putih digital dalam platform persidangan video anda.

Petua Pro: Pastikan untuk merebut gambar skrin dari coretan yang paling tidak dapat dilupakan!

11. Pantang larang

Taboo adalah permainan perkataan yang melibatkan pemain yang menggambarkan istilah untuk pasukan mereka meneka tanpa menggunakan mana -mana perkataan yang disenaraikan. Terdapat versi digital permainan yang dipanggil ETABU yang terdapat dalam versi PC dan aplikasi telefon pintar yang merangkumi komponen sosial. Untuk hasil terbaik, peserta harus bermain bersama dalam perisian mesyuarat video. Gamemasters juga boleh membuat versi DIY permainan dengan menggunakan templat tayangan slaid percuma.

12. Pandemik

Pandemic adalah salah satu permainan papan terbaik untuk bermain dalam talian dengan rakan sekerja, kerana permainan ini lebih banyak lagi mengenai kerja berpasukan dan kerjasama daripada persaingan. Objek permainan adalah untuk setiap pemain memilih peranan dan bekerjasama untuk menghentikan wabak di seluruh dunia. Versi permainan dalam talian ini boleh didapati di pelbagai platform termasuk telefon pintar, desktop, dan konsol permainan video, dan boleh menyokong dua hingga lima pemain.

13. Tiket untuk menunggang

Tiket To Ride adalah permainan papan bertema kereta api yang menjemput pemain untuk membina jalur kereta api yang menghubungkan dua destinasi yang dipilih secara rawak. Versi digital permainan ini mempunyai mod lulus dan bermain yang membolehkan pengguna mencabar sehingga empat peserta lain dalam masa nyata dan pengguna juga boleh bermain dengan komuniti yang tidak dikenali. Permainan ini merangkumi tutorial dan nota dalam permainan untuk membantu pemula dan pilihan kebolehaksesan. Platform ini juga memberi pemain pilihan untuk membeli peta tambahan untuk tetapan seperti India, Jerman, Switzerland, atau 1900 -an Amerika.

14. Boggle

Boggle adalah permainan perkataan yang dikasihi yang mudah dimainkan dengan rakan dalam talian. Untuk memulakan permainan, pertama pilih dari format 4 × 4, 5 × 5, atau 6 × 6. Kemudian, hantar kod pin permainan kepada peserta. Setelah pemasa bermula, pemain memburu kata -kata untuk menaip ke dalam kotak. Ingatlah bahawa mengikut peraturan Boggle, huruf dalam kata -kata mesti bersebelahan dan anda tidak boleh menggunakan jubin huruf yang sama dua kali dalam satu perkataan. Versi permainan ini adalah percuma dan anda boleh bermain seberapa banyak pusingan yang anda mahukan.

15. Peneroka Catan

Peneroka Catan adalah permainan bangunan dunia di mana pemain memenangi mata berdasarkan mencapai pencapaian tertentu dalam tamadun yang dicipta. Catan Universe adalah versi multiplayer dalam talian rasmi permainan papan yang tersedia untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Permainan ini datang dalam permainan kad atau versi permainan papan sehingga tiga pemain, dengan pilihan percuma tersedia, dan termasuk grafik definisi tinggi dan animasi lancar.

16. Risiko

Steam menawarkan versi digital risiko permainan strategi yang dipanggil Risiko: Penguasaan Global. Versi asas adalah percuma dan mengikuti format dan peraturan risiko tradisional, dan pemain boleh membuka kunci peta baru dan peraturan alternatif dengan membuat pembelian premium. Mod Multiplayer membenarkan peserta bermain dengan rakan dan pertempuran tuan rumah dalam talian.

17. Catur

Catur adalah permainan papan dua orang dalam talian. Catur.com menawarkan pemain pilihan untuk memulakan permainan dengan rakan, serta keupayaan untuk menentang lawan rawak atau komputer. Pengguna boleh menyesuaikan tahap kesukaran, bilangan pusingan, atau masa, dan juga boleh menyelaraskan kejohanan dalam talian. Laman ini juga menganjurkan empat catur pemain, latihan latihan, serta teka -teki harian dan pertempuran teka -teki.

18. Pemeriksa

Checkers adalah permainan papan klasik yang mudah dimainkan dengan rakan kongsi dalam talian. Freeboardgames.Org menawarkan versi asas hobi yang boleh anda mainkan dengan rakan dengan berkongsi pautan. Permainan berlaku dalam mod seretan dan drop yang mudah, dan bilik termasuk bar sembang teks supaya anda dapat mengucapkan tahniah.

19. Sagrada

Sagrada adalah teka-teki dan permainan papan berasaskan seni yang mencabar pemain untuk merancang tingkap kaca berwarna yang paling indah di La Sagrada Familia yang terkenal di Sepanyol. Peraturan permainan menentukan pemain dadu yang boleh digunakan, kerana hanya nombor tertentu yang sesuai dengan slot tanpa penalti. Versi digital permainan ini termasuk warna yang bersemangat dan bunyi menenangkan, dan mempunyai mod co-op yang menampung pelbagai “penggubal” pada permainan yang sama.

20. Mysterium

Mysterium adalah permainan strategi ghaib yang mencabar peserta untuk menyelesaikan misteri pembunuhan. Permainan ini menampung sehingga tujuh peserta, dan pemain boleh memilih sama ada hantu yang menghantui rumah atau salah satu daripada banyak psikik. Pemain bekerjasama untuk mentafsirkan visi dan menyelesaikan misteri. Ciri sembang dalam permainan membolehkan para peserta berkomunikasi dan berkongsi atau menyahpepijat teori, dan permainan ini juga termasuk teka-teki dan grafik yang membuat permainan menarik dan menarik.

Laman web untuk bermain permainan papan dengan rakan

Sekiranya malam permainan papan maya adalah hit di kalangan kumpulan rakan anda, maka anda mungkin ingin mencabut dan menukar permainan. Berikut adalah senarai platform permainan papan dalam talian yang menganjurkan pelbagai jenis permainan dengan tawaran berbilang pemain.

1. Arena permainan papan

Arena Permainan Lembaga adalah salah satu tapak permainan papan dalam talian yang lebih popular, dan platformnya sendiri sebagai “meja permainan papan terbesar di dunia.”Laman ini menganjurkan beratus -ratus permainan dalam berpuluh -puluh bahasa yang dimainkan melalui pelayar web atau peranti mudah alih. Pemain boleh menyertai permainan dari seluruh dunia dan menikmati masa bersama rakan. Platform ini memberi pilihan untuk permainan masa nyata atau giliran, yang bermaksud bahawa pemain dalam masa waktu yang berbeza atau pada jadual yang bercanggah masih boleh bersenang-senang bersama dengan laju mereka sendiri.

2. Tabletopia

Tabletopia adalah arena dalam talian untuk permainan papan. Laman ini menganjurkan beratus -ratus tajuk, dari permainan papan generik seperti ular dan tangga hingga persembahan yang lebih moden seperti sayap. Direktori boleh ditapis mengikut umur, bilangan pemain, masa bermain, dan bahasa, menjadikannya mudah untuk menemui permainan yang sempurna untuk kumpulan anda. Laman Utama juga menyenaraikan kategori seperti yang baru dikeluarkan, Mudah Belajar, Koperasi, dan Klasik. Pengguna dengan mudah boleh memulakan permainan peribadi dengan rakan, dan pelawat laman web juga boleh mencari dengan bilik atau pemain untuk membuat mencari kumpulan yang tepat lebih mudah.

3. Simulator tablet

Simulator Tabletop Memberi Akses Pengguna ke Klasik seperti Catur, Poker, Chester China, dan Backgammon, serta keupayaan untuk membuat papan tersuai atau membeli RPG yang dibangunkan secara bebas atau permainan parti. Sehingga 10 pemain boleh menyertai meja, dan mod pasukan termasuk fungsi sembang suara dan teks. Grafik adalah definisi tinggi dan animasi, dan salah satu ciri yang paling menyeronokkan dari platform adalah keupayaan untuk membalikkan papan ketika permainan berjalan lancar.

4. Pogo

Pogo adalah platform permainan dalam talian yang menawarkan banyak jenis permainan termasuk permainan papan, permainan kad, permainan kata, mahjong, cabaran objek tersembunyi, dan teka -teki. Pendaftaran adalah percuma, dan laman web ini menawarkan mod multiplayer serta cabaran dalam talian. Terutama, Pogo menjadi tuan rumah salah satu permainan scrabble berbilang pemain terbaik dalam talian.

5. Bermain kad

Playcards adalah laman web tablet maya yang menawarkan kad asas dan permainan papan seperti backgammon, catur, cribbage, rummy, dan sekop. Laman web ini juga menjadi tuan rumah Hazard Hazard, permainan yang serupa dengan Kad Terhadap Kemanusia. Plus, Playcards juga memberi pelawat pilihan untuk membuat permainan kad tersuai. Untuk bermain permainan dengan rakan, pengguna

6. Papergames

PaperGames adalah portal permainan dalam talian yang menawarkan klasik seperti kapal perang, tic-tac-toe, dan sambungkan empat. Walaupun permainan adalah asas dan pemilihannya kecil, versi standard adalah percuma dan termasuk fungsi sembang. Pengguna boleh membuat bilik peribadi dan mengatur pertandingan untuk beratus -ratus peserta. Laman web ini mesra kanak-kanak dan selamat untuk kerja, dan pengguna juga boleh menaik taraf kepada pengalaman permainan tambahan untuk bayaran langganan bulanan.

7. Google Play atau App Store

Anda mungkin mahu bermain permainan dengan rakan -rakan semasa dalam perjalanan yang bertentangan dengan tempat letak kereta di hadapan komputer riba atau desktop anda. Google Play dan App Store mempunyai pelbagai aplikasi permainan papan yang anda boleh beli atau memuat turun percuma dan bermain dengan rakan melalui peranti mudah alih.

Pemikiran terakhir

Bermain permainan papan adalah salah satu aktiviti kumpulan yang paling mudah, namun logistik bermain bersama sementara jauh dapat membuat tugas kelihatan mencabar atau mustahil. Terima kasih kepada teknologi dan dedikasi pemaju yang suka permainan papan, terdapat pelbagai permainan papan dalam talian yang unik dan klasik untuk bermain dengan rakan, keluarga, dan rakan sekerja terpencil.

Soalan Lazim: Permainan Papan Dalam Talian

Berikut adalah jawapan kepada soalan umum mengenai permainan papan dalam talian.

Apa itu permainan papan dalam talian?

Permainan Papan Dalam Talian adalah versi digital permainan kumpulan klasik seperti Life, Pictionary, atau Epal ke Epal. Permainan multiplayer ini boleh dimainkan melalui laman web, aplikasi, atau konsol permainan video.

Apakah beberapa permainan papan dalam talian berbilang pemain yang bagus?

Beberapa permainan papan dalam talian berbilang pemain yang baik termasuk scrabble, scattergories, codena, dan pandemi.

Apakah laman permainan papan dalam talian terbaik?

Laman permainan papan dalam talian terbaik termasuk tabletopia, arena permainan papan, kad permainan, dan simulator tablet.

Bagaimana anda bermain permainan papan dalam talian?

Untuk bermain permainan papan dalam talian, mula -mula pilih permainan untuk bermain dan cari platform untuk dimainkan, atau pergi ke platform permainan papan dalam talian dan pilih pilihan dari direktori. Seterusnya, buat bilik peribadi dan kongsi pautan atau kod bilik dengan rakan anda. Beberapa platform menawarkan ciri sembang, namun anda mungkin juga ingin memulakan panggilan video sebelum memulakan permainan supaya anda dapat bersemuka dengan pemain lain.

Pengarang Avatar

Penyelaras Pemasaran di Teambuilding.com.
Pakar Kandungan Bangunan Pasukan. Angela Mempunyai Sarjana Seni Halus dalam Penulisan Kreatif dan bekerja sebagai Pengurus Komuniti dengan Yelp untuk merancang acara untuk perniagaan.

10 Permainan Papan Dalam Talian Terbaik Anda Boleh Main Di Penyemak Imbas Anda

Ia adalah kebenaran secara universal mengakui bahawa permainan papan lebih baik secara peribadi. Walau bagaimanapun, mengumpulkan kumpulan permainan anda secara teratur – atau sama sekali, baru. Nasib baik, kini terdapat beratus -ratus permainan papan dalam talian yang hebat yang boleh dimainkan melalui internet, membolehkan anda dan kumpulan anda mengatasi beberapa halangan tradisional untuk menikmati sesi permainan biasa tidak kira seberapa jauh anda.

Permainan Papan Dalam Talian Terbaik

 • Nama kod
 • Diplomasi
 • Drawphone
 • Catan Universe
 • Android: Netrunner
 • Dominion
 • Keyforge
 • Rahsia Hitler
 • Perairan yang dilupakan
 • Arena Permainan Board/Tabletopia

Walaupun aplikasi permainan papan menawarkan pengalaman berdedikasi yang boleh anda ambil dengan anda di telefon atau PC anda, banyak permainan papan dalam talian tidak memerlukan anda memuat turun apa -apa, memberikan pengalaman yang licin dan digilap yang boleh anda muatkan di penyemak imbas internet anda dan mulakan Bermain dalam beberapa saat. Ramai juga mengendalikan kerja keras untuk mengingati peraturan dan memudahkan pemain baru untuk menyertai dan belajar bermain. Lebih baik lagi, banyak daripada mereka juga tersedia secara percuma!

Sama ada anda ingin membawa kegemaran kumpulan permainan anda dalam talian semasa mengunci, cari kumpulan baru untuk bermain atau mencuba sesuatu yang belum anda mainkan, permainan papan dalam talian ini akan membolehkan anda melompat lurus dan bermain.

Minesweeper Meets Taboo, Codenames telah menjadi perlawanan koleksi permainan papan untuk pendatang baru hobi dan veteran sejak pertama kali meletup ke tempat kejadian pada tahun 2015. Sekiranya anda terlepas dari klasik moden segera, ia adalah permainan frasa pemilih: pasukan mengambilnya secara bergiliran untuk meneka kata -kata pada grid kad, dipandu dengan teliti kepada mata -mata tersembunyi mereka – dan jauh dari lawan mereka – dengan petunjuk mereka- Petua Satu-Kata Pemberi. Cuba memberi isyarat dengan pelbagai jawapan dengan satu petunjuk adalah kunci untuk menang, cuba mencari perkara yang sempurna untuk menghubungkan “hutan”, “lebah” dan “matahari” (alam semula jadi? Bunga? Kuning?) atau “Olympus”, “Planet” dan “Big Bang” (Musytari, mungkin? Atau adakah terlalu banyak peregangan?).

Diplomasi adalah klasik genre strategi besar, yang muncul pada tahun 1950 -an sebagai permainan yang licik dan pengkhianatan kejam. Pemain cuba memimpin negara Eropah mereka untuk kemenangan dengan menakluki peta dan membentuk pakatan yang tidak selesa untuk maju. Bersama -sama adalah perlu untuk memaksa unit lawan dari kawasan, tetapi tindakan dikemukakan secara rahsia dan semuanya diselesaikan pada masa yang sama, dengan pemain yang menjanjikan untuk membantu satu sama lain satu saat, hanya untuk menjadikan pengkhianat dan menyerang mereka pada masa akan datang. Tidak hairanlah ia dianggap sebagai perkembangan persahabatan sebenar.

Berbohong kepada rakan anda secara peribadi – walaupun dalam konteks permainan papan – dapat difahami membuat beberapa merasa tidak selesa. Nasib baik, klon diplomasi berasaskan penyemak imbas percuma Backstabbr menawarkan cara untuk melibatkan diri dengan taktik tegang dan strategi sosial dengan lapisan pemisahan tambahan. Permainan ini sama persis dengan tablet, tetapi interaksi langsung pemain hanya terhad kepada komunikasi ‘tekan’-membentangkan peluang untuk bersandar ke dalam roleplaying pemimpin awal abad ke-20 anda dan menangani missive yang semakin pasif-agresif kepada “Czar yang saya sayang” , “Rakan Eropah” atau “jiran yang tidak diingini”. Jangka masa yang diregangkan dalam permainan dalam talian juga membolehkan komplot politik berasa kurang sengit, dengan giliran bermain selama beberapa hari dan minggu daripada beberapa minit dan jam.

Backstabbr menawarkan cara untuk lebih ramai orang mengalami klasik yang tidak berkesudahan dengan beberapa aspek pricklier yang dilembutkan – cukup untuk menjadikannya menyeronokkan dan bukannya menyebalkan. Epik Strategi Sosial terus berdiri sebagai permainan papan seperti yang lain, dan rakan sejawatannya dalam talian mungkin menjadi cara terbaik untuk bermain hari ini.

Kiraan pemain: 2-7

3. Drawphone

Lukis dan meneka cara anda untuk menafsirkan miskomunikasi dalam telestrasi ini-seperti

Perpustakaan Permainan Papan Dalam Talian Rocketcrab menyatukan beberapa permainan parti yang popular dalam bentuk mesra mudah alih, menawarkan hab berasaskan pelayar untuk kegemaran dari spyfall permainan pemotongan sosial hingga berputar pihak ketiga pada panjang gelombang permainan kumpulan dan hanya satu.

Salah satu permainan yang menonjol yang tersedia untuk dimainkan secara percuma adalah drawphone, permainan yang serupa dengan telestrasi permainan papan hit – sendiri berdasarkan permainan domain awam yang bertajuk yang menarik makan Poop You Cat. Benar dengan namanya, drawphone bermain seperti permainan telefon, tetapi dengan lukisan: setiap pemain menarik sesuatu, kemudian melewati ‘kertas’ kepada jiran maya mereka, yang meneka apa yang sebelumnya ditarik oleh orang yang sebelumnya, sebelum meneka menjadi petunjuk untuk yang berikutnya Doodler – dan sebagainya sehingga semua orang telah menyumbang kepada rantai gambar dan tekaan.

Tanpa mata sebenar yang ditawarkan, ganjarannya melihat seberapa dekat (atau jauh) tekaan akhir datang ke presten asal. Tidak terutamanya, kerana ia sering ternyata – yang menjadikan salah faham dan salah tafsir yang dikompaun bahkan lebih lucu.

Kiraan pemain: 4+

4. Catan Universe

Menetap sebuah pulau sambil melayari laman web

Catan ada di mana-mana, dari kasut rasmi dan tong bir yang kurang sempurna ke meja bintang Hollywood dan (pada satu ketika) walaupun skrin perak. Ia hanya semulajadi, maka, bahawa permainan papan klasik mempunyai kehadiran yang kukuh di internet juga.

Catan Universe membawa perdagangan dan pembinaan Klaus Teuber yang melanda PC dan telefon sebagai aplikasi yang mereplikasi Catan yang asal, serta beberapa ekspanennya dari 25 tahun yang lalu dan bahkan beberapa variasi unik.

Android: Netrunner mempunyai kehidupan akhirat. Walaupun permainan kad hidup yang dikasihi mengenai penggodam dan sistem megacorporation yang mereka retak secara rasmi dibatalkan pada akhir 2018, ia berjaya hidup dalam bentuk fizikal terima kasih kepada projek yang dipimpin oleh komuniti Nisei dan dalam fesyen digital kesesuaian dengan versi dalam talian Jinteki.

Jinteki menawarkan kad katalog penuh Netrunner untuk pemain untuk membina dek digital dan cuba dalam perlawanan dua pemain, serta dalam pilihan format yang berbeza melalui aplikasi berasaskan penyemak imbas.

DeckBuilder yang asal – dan masih dapat memegang sendiri terhadap banyak penyertaan baru dalam genre yang dimakannya – Dominion memulakan pemain dengan timbunan kad kecil dan membolehkan mereka membina dek mereka dengan memperoleh kad baru setiap giliran, yang ditambah kepada mereka buang timbunan dan akhirnya masuk ke tangan mereka.

Ini adalah permainan momentum yang berterusan, ketika anda membina stok kad yang lebih kuat untuk memperoleh lebih banyak mata dan lebih banyak mata wang untuk memperoleh lebih banyak kad yang kuat … dan sebagainya. Sebahagian daripada rayuan Dominion – dan banyak, banyak ekspansi yang dikeluarkan untuk Donald x. Permainan teras berpengaruh Vaccarino sejak tahun 2008 – adalah keupayaan untuk menggabungkan pemilihan kad yang berbeza setiap permainan, baik di pasaran yang dikongsi dan di dek anda sendiri, yang menawarkan banyak penyesuaian dan kemampuan semula setiap kali anda bermain.

Rakan sejawat dalam talian Dominion menawarkan set asas secara percuma – sendiri memaparkan kad yang cukup untuk mencampur -dan -perlawanan selama berjam -jam permainan yang bervariasi – tetapi juga membentangkan peluang untuk bereksperimen dengan lebih daripada sedozen pengembangan permainan untuk bayaran langganan bulanan yang agak kecil. Terdapat peluang untuk melihat melalui pangkalan data kad dan menandakan kad yang anda kenal, atau terutama seperti atau tidak suka, dan membuat jadual tersuai dengan rakan -rakan atau mengambil orang yang tidak dikenali di Internet.

Seperti Dominion sendiri, papan dalam talian tidak paling mencolok pengalaman, tetapi ia menawarkan versi digital yang sangat padat dari permainan yang terus bertahan dengan ujian masa. Sama ada anda mencelupkan pembuat dek untuk pertama kalinya atau ingin kembali ke klasik, ini cara terbaik untuk bermain.

Kiraan pemain: 2-6

7. Keyforge

Cara tidak rasmi untuk bermain permainan dek unik dalam talian

Walaupun Keyforge mungkin bukan nama besar sebagai pereka permainan kad kompetitif Richard Garfield – Magic: The Gathering and Netrunner – ia tidak kurang pecah. Menyerahkan setiap pemain satu set kad yang dipilih oleh algoritma untuk memastikan bahawa tidak ada dua dek di dunia yang sama, permainan ‘dek unik’ melihat pemain berlumba untuk menjalin tiga kunci dengan mengumpul Æmber dan melambatkan lawan mereka dengan menyerang raksasa mereka dan menggunakan kebolehan khas.

Di samping dek pintarnya-yang tidak dapat disesuaikan atau diubah, untuk memastikan sifat satu-of-a-kind mereka-KeyForge menawarkan cara pintar untuk membolehkan pemain sentiasa melakukan sesuatu di giliran mereka. Setiap dek terdiri daripada tiga rumah, atau puak. Pada gilirannya, setiap pemain memilih satu rumah dan boleh bermain seberapa banyak kad yang mereka suka dari puak itu – dan bukannya perlu menghabiskan Mana atau sumber lain yang terhad seperti dalam permainan kad lain. Oleh itu, KeyForge adalah permainan di mana anda sentiasa boleh melakukan sesuatu untuk dicuba dan menang, bukannya duduk dan menunggu cabutan kad yang betul.

Walaupun rahsia pseudo -historical Hitler rahsia pra -Perang Dunia II Jerman mungkin bukan untuk semua orang, tidak ada keraguan bahawa permainan liberal dan fasis berjuang melawan undang -undang – ketika cuba membunuh atau mempercepatkan kebangkitan diktator jahat – adalah salah satu yang terbaik permainan potongan sosial bertahun -tahun.

Kedua -dua puak itu mengundi untuk lulus atau menolak pelbagai undang -undang, dengan liberal yang cuba merumput fasis tersembunyi dari pangkat mereka sebelum mereka dapat memperoleh terlalu banyak kuasa dan membawa Hitler menjadi kuasa. Dengan dua pemain yang dipilih Canselor dan Presiden setiap pusingan, meja itu ditetapkan untuk perdebatan dan spekulasi yang hangat mengenai siapa yang mengundi atau menentang dasar fasis. Menjadikannya lebih sukar adalah kuasa kerajaan yang fasis akan dapat menggunakannya ketika mereka mendapat kekuatan, dengan liberal cuba menuntut dominasi mereka sendiri dengan meluluskan undang -undang mereka terlebih dahulu – atau mengambil Hitler untuk menghentikan ancaman tersebut.

Rahsia yang berasaskan pelayar Hitler menawarkan cara mudah bermain permainan melalui internet. Dengan sebahagian besar fokus pada perbincangan, laman web ini menyediakan papan permainan yang mengesan kedudukan setiap puak dan mana -mana kuasa presiden yang ada, serta mengautomasikan bahagian persediaan dan permainan bulat. Sama ada anda melompat ke dalam permainan dengan orang yang tidak dikenali atau hanya mencari cara untuk bermain dengan rakan -rakan apabila anda tidak boleh bersama, ini adalah cara yang berkesan atau membawa perdebatan dan perbincangan dalam talian.

Kiraan pemain: 5-10

Main Rahsia Hitler Online di Secrethitler.io

9. Perairan yang dilupakan

Main salinan permainan papan lanun anda di seluruh gelombang

Walaupun berbeza dengan permainan papan dalam talian yang disenaraikan di atas, Waters Forgotten layak mendapat tempat dalam senarai ini sebagai salah satu penyelesaian yang paling mengagumkan untuk bermain permainan papan melalui Internet. Manakala permainan di atas adalah semua versi mandiri rakan fizikal mereka yang tidak memerlukan memiliki permainan asal, Waters Forgotten menawarkan pembantu permainan terpencil yang membolehkan salinan permainan papan lanun dimainkan dengan orang lain di internet.

Pembantu Jauh digunakan sebagai tambahan kepada aplikasi pendamping berasaskan pelayar mandatori Waters yang terlupa yang menyediakan peristiwa, narasi dan pilihan persimpangan rawak untuk membuat lautan tinggi bersama-sama di kapal lanun. Pembantu Jauh dengan berkesan membuktikan semua pemain dengan cara untuk mengesan status kapal mereka – termasuk bekalan yang tersedia, krew dan kerosakan badan – serta menggantikan flipbook yang digunakan untuk mewakili lokasi yang berbeza yang dijumpai semasa meneroka dunia. Ini membentangkan pemain dengan pelbagai tindakan untuk mengambil setiap pusingan, menghantar lanun mereka untuk meneroka, berdagang dan bahkan berperang ketika mereka maju melalui setiap senario.

Seorang pemain berfungsi sebagai moderator yang menyesuaikan pelbagai trek dan sumber, sementara yang lain dapat bermain seperti mereka duduk di bilik yang sama. Satu -satunya perkara yang mungkin anda mahu lakukan ialah menunjukkan kamera web di papan peta untuk menunjukkan lokasi semasa kapal, dan setiap pemain memerlukan lembaran pemain yang unik – yang boleh dimuat turun secara percuma – untuk mengesan cerita dan ciri unik watak mereka.

Pembantu Jauh Lupa Waters adalah tambahan yang mengagumkan kepada pengalaman yang sudah mengagumkan, yang bermaksud bahawa tidak kira berapa banyak lautan yang terletak di antara anda dan krew anda, anda akan dapat bermain bersama melalui Internet.

Kiraan pemain: 4-7

Main Waters Lupa Dalam Talian Menggunakan Aplikasi Pembantu Jauh

10. Arena Permainan Board/Tabletopia

Beratus -ratus permainan papan dalam talian di penyemak imbas anda

Walaupun kami telah menyenaraikan banyak permainan papan terbaik yang ada dalam talian, ada beratus -ratus lagi. Banyak daripadanya boleh didapati di dua laman web: arena permainan papan dan tabletopia. Walaupun kedua -dua laman web ini sama, mereka juga mempunyai beberapa perbezaan – dan menawarkan pilihan permainan papan dalam talian yang berbeza – yang membuat kedua -duanya bernilai diperiksa.

Arena permainan papan dan tabletopia kedua -duanya menawarkan keupayaan untuk bermain permainan papan di penyemak imbas anda tanpa perlu memuat turun aplikasi berasingan seperti simulator tabletop. Tabletopia menawarkan pengalaman lebih mirip dengan simulator tablet, menyampaikan persekitaran 3D maya di mana pemain boleh memindahkan kad, token dan kepingan lain secara bebas – walaupun itu bermakna anda juga perlu melakukan kerja mengingati peraturan dan bermain dengan betul sendiri.

Sementara itu, arena permainan papan, meratakan perkara ke antara muka yang dipermudahkan. Manfaat utama adalah bahawa banyak permainan papan di perpustakaannya ciri peraturan automatik yang menambah mata untuk anda, memberitahu anda apa yang boleh anda lakukan setiap pusingan dan menghalang anda dari secara tidak sengaja (atau sengaja) melanggar peraturan.

Kedua -dua Tabletopia dan Board Game Arena mempunyai perpustakaan besar permainan rasmi yang diluluskan oleh penerbit, dan mempunyai pilihan untuk bermain beberapa permainan secara percuma atau membayar langganan bulanan yang agak kecil untuk membuka kunci ciri premium. Walaupun beberapa permainan berfungsi lebih baik daripada yang lain, mereka adalah salah satu cara terbaik untuk mendapatkan koleksi segera permainan papan dalam talian untuk bermain dengan rakan -rakan anda apabila anda tidak dapat bersama.

Kiraan pemain: 1+

Permainan Papan Dalam Talian Terbaik 2023

Apakah permainan papan dalam talian terbaik? Permainan papan kelebihan terbesar mempunyai lebih daripada saudara video adalah bahawa anda boleh sampai ke meja untuk memberi rakan anda tamparan apabila mereka tidak dapat dielakkan mengkhianati anda. Oleh itu, secara semulajadi, anda mungkin mengandaikan bahawa permainan papan dalam talian tidak banyak ditawarkan jika anda tidak dapat mendahului detik -detik sahabat setelah mereka menuntut kemenangan.

Walaupun aspek fizikal-tamparan termasuk-mungkin tidak hadir, permainan papan berasaskan pelayar masih merupakan cara yang baik untuk mendapatkan kegemaran anda ke meja (maya) lebih kerap. Dengan mudah, mereka juga datang tanpa keperluan yang menjengkelkan untuk menjadi tuan rumah orang lain di rumah anda, jadi anda boleh menjimatkan makanan ringan, minuman, dan usaha untuk merapikan selepas itu. Selain itu, permainan papan dalam talian terbaik juga lebih cepat untuk ditubuhkan dan anda boleh bermain dengan AI jika anda pasangan atau dua ke bawah. Sekiranya anda bukan semua yang terkena menggunakan pelanggan berasaskan pelayar dan hanya mencari beberapa permainan papan PC terbaik di Steam, maka kami mempunyai senarai berasingan untuk mereka.

Sekiranya anda berminat untuk mencubanya, kami telah mengumpulkan permainan papan dalam talian yang terbaik di bawah supaya anda dapat membetulkan analog anda di dunia digital.

Permainan papan dalam talian terbaik untuk bermain dengan rakan

Berikut adalah permainan papan dalam talian terbaik:

Permainan papan dalam talian yang terbaik - satu set dominos yang diletakkan dalam rantaian

Simulator tablet

Seperti cakar permainan papan permainan papan yang jelas, simulator tablet (TTS) boleh menyerlahkan hampir mana -mana kotak yang anda boleh fikirkan. Harga? Beberapa kawalan yang agak janky dan pelaksanaan yang janggal.

TTS adalah perkara yang mulia di wajahnya: enjin yang penuh dengan kipas buatan dan mod rasmi semua siaran kegemaran anda. Sebagai simulator, pemain boleh memindahkan komponen dan kad secara manual di atas meja maya. Dalam praktiknya, berbuat demikian sering merasakan seperti mengayunkan kucing mati di skrin anda. Terdapat pelbagai kawalan kecil untuk belajar, dan tidak biasa bagi pemain secara tidak sengaja melemparkan bahagian ke langit, atau bahkan flip meja sepenuhnya (ada yang khusus khusus untuk tindakan yang berguna ini). Betul, ia juga mensimulasikan ego lebam.

Kualiti mod juga berbeza secara drastik. Ada yang akan mengautomasikan hampir semua perkara untuk anda; yang lain hanya membuang kepingan yang diperlukan di atas meja dan meninggalkan anda. Oleh itu, kami akan menasihatkan memilih permainan papan bahawa satu atau dua kumpulan anda sudah mengetahui peraturannya. Sebaik sahaja anda lakukan Dapatkan genggaman dengan keanehannya, simulator tablet adalah perkara paling dekat untuk benar -benar berkongsi meja dengan rakan anda. Cadangan kami? The clank! dan mod salad titik patut dilihat.

 • Kiraan pemain – Bergantung pada permainan yang anda mainkan dalam simulator tablet.
 • Di mana saya boleh memainkannya? – anda boleh memuat turunnya melalui stim.
 • Apa yang akan menyebabkan saya? – £ 14.99 / $ 19.99. Ia kerap diskaun dalam tempoh jualan stim.

Permainan Papan Dalam Talian Terbaik - Lima dengan lima grid perkataan yang Perisik mesti memberi petunjuk kepada rakan sepasukan mereka

Nama kod

Kod Vlaada Chvátil melihat dua pasukan menghadapi grid perkataan. Hanya Spymaster setiap pasukan yang tahu kata -kata mana yang perlu dipilih oleh pasukan mereka untuk menang. Menyampaikan petunjuk kata tunggal dan sebilangan persatuan, spymasters mesti membimbing kolektif mereka yang tidak baik untuk dipilih dengan betul. Menghubungkan petunjuk cukup sukar, tetapi ia sama penting.

Premis ini secara fenomena mudah, dan pemain hampir tidak perlu berinteraksi dengan papan semasa bermain. Ini menjadikannya penukaran yang ideal untuk sesi dalam talian, kekuatan penerbit dengan cepat melengkapkan ke. Oleh itu, terdapat versi berasaskan penyemak imbas yang tersedia sepenuhnya. Yang perlu anda lakukan ialah mempunyai satu pemain membuat bilik, dan kemudian kongsi URL yang dihasilkan dengan sesiapa sahaja yang ingin menyertai.

Kecuali anda membuang panggilan video ke dalam campuran, Spymaster tidak perlu bimbang untuk mengekalkan wajah poker. Mute Mic Your Mic, dan anda boleh menjerit seberapa banyak kelucuan yang anda mahukan semasa pasukan anda dengan gembira meninggalkan kepekaan kapal yang baik untuk membincangkan kad pembunuh yang tidak berkaitan untuk masa kelima. Nama kod dalam talian juga membenarkan spymasters saingan untuk berputus asa bersama -sama, perdagangan mesej sembang tentang betapa bodohnya pasukan mereka. Mereka mungkin musuh anda, tetapi sekurang -kurangnya mereka memahami apa yang anda lalui.

 • Kiraan pemain – Dua hingga lapan pemain, yang terbaik dengan kumpulan besar.
 • Di mana saya boleh memainkannya? – Di laman web codena rasmi.
 • Apa yang akan menyebabkan saya? – ianya percuma!

Permainan Papan Dalam Talian Terbaik - Peta Catan Universe, menunjukkan pemain di sebuah pulau yang bersaing untuk wilayah

Catan Universe

Berdasarkan salah satu permainan papan gerbang yang paling popular sepanjang masa, Catan Universe adalah rekreasi setia peneroka Catan. Ini adalah permainan perdagangan sumber di mana anda mesti membina jalan yang menghubungkan ke penempatan untuk mendapatkan mata kemenangan. Lebih banyak penempatan yang anda buat di sebelah sumber, kemungkinan besar anda akan dapat berkembang lebih jauh di seluruh pulau pada giliran berikut.

Ini adalah permainan cutthroat yang lebih mudah dipahami daripada orang-orang seperti simulator ultra-kapitalisme yang monopoli. Anda boleh mencuba beberapa senario permainan asas secara percuma untuk melihat apakah anda suka bagaimana ia bermain. Membeli permainan asas tidak akan membakar banyak lubang di dalam poket anda dan jika anda menggali, banyak ekspansi dan beberapa permainan spinoff tersedia.

 • Kiraan pemain – Minimum tiga pemain dan maksimum empat dengan hanya set asas, tetapi anda boleh menambah sehingga enam dengan ekspansi.
 • Di mana saya boleh memainkannya? – Laman web Catan Universe atau Steam. Anda juga boleh bermain di arena permainan papan.
 • Apa yang akan menyebabkan saya? – € 5.99 atau $ 5.99 untuk set asas. Pelanggan menggunakan emas dalam permainan sebagai mata wang premium. Ekspansi berbeza dengan kos. Versi arena permainan papan berharga £ 4.50 / $ 5.00 sebulan langganan premium.

Permainan papan dalam talian terbaik - pilihan semua bangunan yang boleh dibeli untuk permainan Dominion. Pemain

Dominion

Dominion adalah salah satu permainan dek dek yang paling popular di pasaran, dan ia mempunyai pemain membeli kad dengan wang, yang semuanya masuk ke geladak mereka. Dari masa ke masa, matlamatnya adalah untuk membuat dek yang mempunyai sinergi dengan sendirinya, memaksimumkan jumlah mata kemenangan yang boleh anda tuntut pada akhir permainan sementara juga memastikan anda tidak keluar dari saku untuk peningkatan yang penting.

Sementara. Set asas kad percuma untuk dimainkan, tetapi anda mesti membeli langganan bulanan untuk mengakses pengembangan. Kad mudah ditawarkan pada harga yang lebih rendah, walaupun keseluruhan senarai tidak tepat jika anda merancang bermain permainan.

 • Kiraan pemain – Minimum dua dan maksimum lima, tetapi terbaik dengan tiga atau empat.
 • Di mana saya boleh memainkannya? – Laman web Dominion Games
 • Apa yang akan menyebabkan saya? – Ia percuma untuk set asas. Langganan berharga € 2.15 / $ 2.15 sebulan untuk lebih mudah difahami separuh daripada kad yang tinggal dan € 4.30 / $ 4.30 untuk semua kad).

Permainan papan dalam talian terbaik - Pandangan papan di Roll for the Galaxy

Gulung untuk galaksi

Tidak banyak permainan ruang yang akan membolehkan anda menguasai bintang dengan disko intergalaktik. Sekali lagi, gulung untuk galaksi bukanlah urusan pengacau ruang biasa anda. Daripada berjuang secara langsung, pemain diam -diam melancarkan dan memberikan dadu kepada tugas -tugas seperti menetap dunia, menjana wang, menghasilkan barang, dan penghantaran barang berharga untuk mata kemenangan. Setiap Dunia Baru memberikan kuasa dan dadu lagi, yang membolehkan anda membina enjin pengeluaran yang kuat sepanjang permainan.

Roll for the Galaxy adalah permainan yang tidak dapat dinafikan, tersembunyi di bawah UI berasaskan ikon yang dapat mengelirukan pendatang baru. Aplikasi ini banyak mengautomasikan untuk menjadikan pengalaman bersih, tetapi mengharapkan pemain baru menjadi sedikit hilang pada mulanya. Selagi anda meluangkan masa untuk membiasakan diri dengan peraturan, anda akan baik -baik saja.

Pelepasan digital Roll for the Galaxy hanya memukul kedai Steam, menjadikannya salah satu permainan papan dalam talian yang lebih digilap. Perlawanan boleh dimainkan dalam satu duduk, atau jatuh masuk dan keluar dari beberapa hari atau bahkan minggu. Rujukan peraturan mudah didapati sepanjang masa, dan anda boleh mengamalkan kemahiran anda terhadap pelbagai kesukaran AI yang mengejutkan.

 • Kiraan pemain – Dua hingga lima.
 • Di mana saya boleh memainkannya? – Steam atau di arena permainan papan
 • Apa yang akan menyebabkan saya? – £ 11.39 /$ 14.99 untuk versi Steam. £ 4.50 / $ 5.00 sebulan langganan premium di arena permainan papan.

Permainan papan dalam talian terbaik - Pemandangan Marikh dengan hutan, lautan, dan koloni

Terraforming Marikh

Red Alert mungkin mengajar kita bahawa ruang belum rosak oleh kapitalisme, tetapi planet merah mempunyai idea lain. Di Terraforming Marikh, syarikat saingan telah mengayunkan jiran sebelah Bumi dalam perlumbaan untuk mewujudkan persekitaran yang boleh dihuni. Membangunkan projek, pemain menubuhkan pos di permukaan dan sistem sokongan kehidupan maju untuk membuktikan kehebatan syarikat mereka kepada pelabur kaya kembali ke Bumi.

Dianggap sebagai salah satu pemain hebat permainan papan, terraforming mars juga sangat jelek. Aplikasi Digital berjaya mengatasi mata -mata versi berkotak ke dalam kehadiran yang lebih sesuai untuk peepers anda, walaupun masih jauh dari persembahan yang paling cantik di pasaran. Mengambil percutian digital ke Marikh juga akan membolehkan anda menambah AI untuk perlawanan dan mencuba beberapa mod tambahan dan ciri yang tidak pernah dibuat ke pelepasan fizikal.

Terdapat sebab Terraforming Mars dianggap sebagai salah satu hebat permainan papan masa. Sekiranya versi Steam membolehkan lebih banyak peluang untuk bulatan permainan anda duduk dengan permata ini, ia adalah tambahan yang penting-tetapi penting untuk ruang rak digital anda.

 • Kiraan pemain – Dua hingga lima. Terbaik dengan tiga atau empat.
 • Di mana saya boleh memainkannya? – Steam.
 • Apa yang akan menyebabkan saya? – £ 15.49 / $ 19.99.

Permainan papan dalam talian yang terbaik - Terdapat beberapa dasar fasis yang membimbangkan yang telah digubal, sehingga facist menang

Rahsia Hitler

Masa untuk mengetahui sama ada rakan -rakan anda mengganggu antara satu sama lain – Rahsia Hitler, permainan potongan sosial yang sangat popular, kini dimainkan dalam talian. Pemain memisahkan fasis dan liberal, dan yang paling jahat di kalangan anda (ditentukan oleh rahsia, algoritma misterius yang tepat) akan diberikan peranan Hitler rahsia. Nasty Old Hitler tidak tahu siapa rakan sepasukan mereka, tetapi fasis boleh menang dengan meluluskan enam dasar fasis atau mendapatkan Canselor Hitler yang dipilih setelah melewati tiga. Orang baik mesti lulus lima dasar liberal untuk menang – atau menembak Hitler di kepala, untuk kegembiraan semua orang.

Setiap pusingan, pemain akan mengambil giliran mereka untuk menjadi presiden dan mencadangkan memilih canselor. Sekiranya cadangan mereka melepasi undi popular, presiden menarik tiga kad dasar dan memilih dua untuk diserahkan kepada canselor – yang kemudian memilih mana yang akan digubal. Ketika kad fasis merah muncul ke meja, sembang itu meletus ke tuduhan liar – “Saya menghantar anda merah dan biru!”” Dia menghantar saya dua merah!”Tetapi mungkin dengan lebih bersumpah. “Saya menghantar salah satu daripada anda, anda berbaring di doodoo.”Itu lebih menyukainya.

 • Kiraan pemain – Lima hingga sepuluh pemain, tujuh sangat sesuai.
 • Di mana saya boleh memainkannya? – Anda boleh mencari versi pelayar Hitler Rahsia di sini.
 • Apa yang akan menyebabkan saya? – zilch, sifar, zip

Permainan Papan Dalam Talian Terbaik - Perisik cuba mencari pemain lain dengan mencari mereka di salah satu daripada beberapa lokasi

Spyfall

Bercakap tentang permainan potongan sosial yang agak baik, inilah yang boleh anda mainkan dengan beberapa rakan melalui panggilan zum. Spyfall adalah satu lagi permainan peranan tersembunyi, tetapi yang terasa berbeza dari banyak orang lain dalam senarai ini. Satu pemain adalah mata -mata, sementara kumpulan yang lain adalah orang biasa. Setiap orang biasa diberi lokasi yang sama dari pilihan yang besar. Walau bagaimanapun, mata -mata tidak tahu di mana mereka berada dan mesti berjaya.

Setiap permainan mempunyai pemain yang bertanya antara satu sama lain mengenai tempat yang mereka ada sehingga masa habis. Sekiranya orang biasa meneka siapa pengintip itu, mata -mata masih boleh memenangi permainan dengan meneka lokasi kumpulan yang lain.

Dan itulah keindahan pengintip. Tanya soalan yang terlalu jelas, dan mata -mata mungkin mendapat petunjuk tentang tempat yang lain berada. Tanya soalan yang terlalu misteri, dan anda secara tidak sengaja boleh membabitkan bahawa rakan sepasukan anda adalah pengintip. Ia juga mudah dijelaskan, dan anda semua boleh bermain di pelbagai permainan dalam satu sesi zoom tanpa terlalu bosan.

 • Kiraan pemain – Empat hingga sepuluh pemain, tetapi enam sangat sesuai
 • Di mana saya boleh memainkannya? – Terdapat versi penyemak imbas Spyfall
 • Apa yang akan menyebabkan saya? – ia tidak memerlukan apa -apa untuk permainan

Itu sahaja untuk senarai permainan papan dalam talian terbaik kami! Bit yang terbaik adalah bahawa kebanyakan kos ini tidak ada apa -apa, dan jika anda ingin bermain lebih banyak, terdapat banyak permainan PC percuma di luar sana untuk anda menyemak. Jika anda lebih suka versi luar talian mereka, maka tapak kakak kami, Wargamer, mempunyai senarai yang sangat baik dari permainan papan terbaik yang datang dalam kotak dengan manual besar dan patung -patung yang tipis. Betapa pelik.

Penyertaan Tambahan oleh Dave Irwin

Henry Stenhouse A CS: Go Pakar yang juga tahu jalannya di sekitar permainan tablet – seolah -olah itu belum menjadikan Henry sebagai Unicorn dari Kewartawanan Permainan, dia juga mendapat PhD Ruddy. Anda juga boleh menemui kata -katanya di PC Gamer dan Games Prima.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.