Permainan musim panas yang dilakukan dengan cepat mengumumkan jadual mereka untuk 2022, permainan musim panas yang dilakukan dengan cepat 2022 jadual hidup: Elden Ring di SGDQ

Permainan Musim Panas Dijalankan 2022 Jadual Langsung: Elden Ring, Kirby, Halo Infinite, & Lagi

Selepas beberapa tahun bekerja dalam pembangunan permainan, Noelle menyertai pasukan Destructoid pada tahun 2021. Dia sangat suka bercerita interaktif dan berpelukan dengan kucingnya!

Sukan Musim Panas Dilakukan dengan cepat mengumumkan jadual mereka untuk 2022

Permainan musim panas dilakukan dengan cepat 2022 jadual

Permainan yang Dilakukan Cepat adalah salah satu acara amal permainan yang paling popular dan tercinta di luar sana, dan pada tahun ini, mereka akhirnya kembali sendiri dengan permainan musim panas yang dilakukan dengan cepat 2022 seperti yang kita pelajari beberapa bulan yang lalu. Sekarang organisasi itu juga baru saja mengeluarkan jadual penuh untuk acara tahun ini, dan kami tidak dapat lebih banyak lagi.

Barisan SGDQ 2022 akan menampilkan speedruns kegemaran lama kami seperti Shadow of the Colossus, Kesan besar-besaran, dan Spyro the Dragon, Walaupun tajuk baru juga berada di atas meja seperti Tunik dan Kirby dan Tanah Lupa.

Sukan Musim Panas Dilakukan Cepat 2022 akan berlangsung di DoubleTree Hilton Bloomington-Minneapolis Hotel di Bloomington, MN dari 26 Jun-3 Julai. Ini mungkin kali pertama kembali secara peribadi dalam masa dua tahun, sesuatu yang kita semua sangat teruja, tetapi itu tidak bermakna SGDQ tidak akan mengambil langkah berjaga -jaga yang diperlukan.

Acara ini akan mengikuti garis panduan Covid-19 penuh untuk memastikan peminat dapat bersenang-senang dan selamat tahun ini-peserta perlu diberi vaksin sepenuhnya, dan akan dikehendaki memakai topeng muka KN95/N95/KF94 pada setiap masa Semasa hadir. Sekiranya anda tidak dapat membuatnya secara peribadi, itu juga baik, kerana keseluruhan acara juga akan tersedia untuk mengalir pada permainan rasmi yang dilakukan dengan cepat Twitch Channel.

SGDQ tahun ini akan memberi manfaat langsung kepada Doktor Tanpa Sempadan / Médecins Sans Frontières, sebuah organisasi bukan kerajaan perubatan antarabangsa yang menyediakan rawatan perubatan kepada mereka yang sedang dalam krisis di seluruh dunia. Penonton atau ahli penonton akan dapat menderma kepada penyebabnya, akan 100% daripada semua sumbangan terus kepada doktor tanpa sempadan. Apa yang lebih baik daripada menikmati beberapa permainan video sambil membantu mereka yang memerlukan pada masa yang sama? Tiada apa -apa, itulah yang.

.

Selepas beberapa tahun bekerja dalam pembangunan permainan, Noelle menyertai pasukan Destructoid pada tahun 2021. Dia sangat suka bercerita interaktif dan berpelukan dengan kucingnya!

Permainan musim panas dilakukan cepat 2022 sgdq amal speedrun speedrunning doktor tanpa sempadan yakuza: seperti naga anak naga halo tak terhingga akhir fantasi x kirby dan tanah lupa pokemon brilian berlian bersinar mutiara elden cincin

Permainan Selesai Cepat telah mengeluarkan jadual permainan untuk permainan musim panas yang dilakukan cepat 2022 (SGDQ 2022), acara amal yang meluas selama seminggu yang akan mengumpul wang untuk doktor tanpa sempadan. Ia membungkus barisan permainan yang sangat hebat kali ini, hampir tidak kira di mana anda jatuh pada spektrum permainan, dan ia juga termasuk beberapa mod mod / rom yang bagus.

Terdapat banyak headliner untuk dibincangkan dalam jadual SGDQ 2022. Terutamanya, ia akan disimpulkan dengan dua back-to-back Elden Ring Speedruns, termasuk mana -mana% run dan larian yang semua mengingatkan. (Yang terakhir akan menjadi lebih baik daripada yang dijalankan oleh sub-7-minit liar.) Juga akan ada Kirby dan Tanah Lupa Mana -mana% berjalan, a Halo Infinite “Semua misi tidak ada tangki tangki” berjalan, a Kesan besar-besaran “Mana -mana% No Mako Glitch” berjalan, a Xenoblade Chronicles 2: TORNA ~ Negara Emas Mana -mana% berlari tanpa gangguan, dan dilucutkan dan tidak terganggu Pokémon Brilliant Diamond dan Mutiara yang bersinar.

. Terdapat banyak permainan indie hebat, seperti Tunik, Dan terlalu banyak permainan klasik ikonik untuk disenaraikan sepenuhnya. Terdapat juga beberapa klasik yang muncul dalam bentuk modded, seperti Final Fantasy x The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Perlumbaan rawak lain untuk Final Fantasy VI, Dan yang mengerikan sukar Kaizo Super Metroid.

Secara peribadi, saya sangat teruja untuk barisan Selasa. Ia termasuk Lelaki mega blok (Berkuasa, Perang Wily, Mega Man 5, dan sama ada Mega Man Xtreme 1 atau 2), diikuti oleh . Ini sangat berkaitan dengan kepentingan saya.

Untuk yang tidak dikenali, permainan yang dilakukan dengan cepat telah mengadakan peristiwa-peristiwa speedrunning untuk amal selama lebih dari satu dekad sekarang, dan acara terbaru, permainan hebat yang dilakukan cepat 2022, menaikkan rekod $ 3,440,325 yang tinggi untuk mencegah Yayasan Kanser ini pada Januari lalu pada Januari lalu pada Januari lalu. Acara biasanya berlaku secara peribadi dengan penonton, tetapi sejak Covid bermula, ia telah beralih ke model yang ketat dalam talian. SGDQ 2022 akan menjadi kali pertama sejak Covid memulakan bahawa acara itu akan dijalankan secara peribadi lagi, tetapi ia akan menjadi acara hibrid yang juga menggabungkan beberapa pemain yang melakukan Speedruns dari jauh dari.

Permainan Musim Panas Dilakukan Cepat 2022 Akan Berlangsung 26 Jun – 3 Julai, Streaming Live on Twitch dan tersedia untuk ditonton sendiri di Bloomington, Minnesota, dan jadual untuk acara itu secara langsung.

Mengenai Pengarang

John Friscia

Bekas editor pengurusan di The Escapist. Saya telah menulis mengenai permainan video sejak 2018 dan menyunting penulisan di atasnya, pengurusan projek, dan permainan video selama sekitar satu dekad. Saya mempunyai ijazah bahasa Inggeris, tetapi Google adalah sumber pembelajaran yang lebih berharga. Saya mengajar Bahasa Inggeris di Korea Selatan selama setahun pada tahun 2018, dan ia secara eksponen lebih menyeronokkan daripada tinggal di Pennsylvania. Hasrat utama saya dalam hidup adalah SNES, RPG Jepun, Berserk, dan K-Pop. Saya sedang membangunkan saga bos permainan dengan abang saya, yang dijamin mengubah hidup anda dan anda harus membelinya.