Permainan Meta Quest yang dilepaskan pada September 2023 dan Beyond | Android Central, terdapat khabar angin pertama mengenai tarikh pelepasan Meta Quest 3

Terdapat khabar angin pertama mengenai tarikh pelepasan Meta Quest 3

Selain itu, anda tidak perlu berlari atau melompat untuk bola kerana mahkamah bersaiz sempurna untuk ruang main anda, yang bermaksud anda boleh berdiri di satu tempat dan memukul bola tidak kira apa yang dilakukannya. Tekannya dari dinding, memukul semula ricochet, dan mata skor untuk menang dalam mod tunggal atau berbilang pemain.

Ini Oculus Quest 2 dan Quest 3 yang akan datang ini akan mengepam darah anda.

Oculus Quest 2 dengan Pengawal Hero

(Kredit Imej: Nicholas Sutrich / Android Central)

 • Di belakang bingkai
 • NFL Pro era II
 • Pulau VR Edisi
 • Kemunduran
 • Runtuh
 • Tetamu ke -7
 • Vampire: The Masquerade – Keadilan
 • Pertempuran Demeo
 • Fates Stride
 • Assassin’s Creed Nexus VR
 • Serangan ke atas Titan VR: Tidak dapat dipecahkan
 • Ghostbusters vr
 • Keluar tangan
 • Samba de Amigo
 • Perkara yang tidak dikenali vr
 • UBoat: Serigala senyap
 • Racket Club
 • Bulletstorm Vr
 • Arizona Sunshine 2
 • Powerwash Simulator
 • Vail
 • Pengembaraan kosmik Ziggy
 • Hotel permainan kematian
 • Silent Slayer: Vault of the Vampire
 • The Foglands
 • Mesin Mikro: Mini Challenge Mayhem
 • Makmal Warp
 • Puttzzle
 • Bunga merah
 • Timah hati vr
 • Permainan papan kuno
 • Overdrive kosmik
 • Duel Ilahi
 • Pemain seterusnya
 • Raksasa
 • Keseronokan perjuangan 2
 • Grand Theft Auto: San Andreas VR
 • Kontraktor Showdown
 • Underdogs

Bulan ini, Meta Quest 3 semakin banyak diumumkan dan, bersama -sama, kami menjangkakan banyak permainan dan ciri -ciri baru untuk memukul kedua -dua alat dengar baru dan konsol VR kegemaran semua orang, Oculus Quest 2.

Oleh itu, banyak permainan kini kelihatan menunggu di sayap untuk Quest 3 yang akan dibebaskan yang, buat masa ini, dikhabarkan sekitar 10 Oktober. Sehingga itu, permainan Quest yang terbaik harus membuat anda banyak sibuk dan masih ada permainan yang menarik dan kandungan yang datang pada bulan September untuk menahan semua orang untuk siaran yang sangat besar pada akhir musim gugur ini.

Semua permainan dalam senarai ini serasi dengan Quest 2 dan Quest 3 yang akan datang, dan banyak yang mungkin mempunyai peningkatan grafik untuk alat dengar baru. Kami mengemas kini senarai dengan kerap, jadi pastikan anda menyemak semula untuk melihat apa yang telah ditambah.

Mengapa anda boleh mempercayai Android Central

Pengulas pakar kami menghabiskan berjam -jam menguji dan membandingkan produk dan perkhidmatan supaya anda boleh memilih yang terbaik untuk anda. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menguji.

Di belakang bingkai

Apabila anda melihat animasi yang ditarik tangan dalam permainan yang mendakwa sebagai “Ghibli yang diilhamkan,” anda sudah tahu ada potensi yang serius. Di sebalik pemaju VR Frame menggambarkan permainan sebagai permainan pengembaraan atmosfera, kaya, yang kaya dengan cerita di mana anda membongkar misteri di belakang seorang artis yang bercita-cita cuba menyelesaikan karya mereka.

Berdasarkan treler, yang satu ini akan dipenuhi dengan animasi yang indah, banyak teka -teki, dan beberapa momen permainan yang unik di mana pemain melengkapkan lukisan untuk membantu mengingati kenangan tempat dan masa.

Tetapi untuk $ 19.99 di: QUEST STORE

NFL Pro era II

NFL Pro Era II menaikkan ante dengan menambahkan dalam multiplayer masa nyata untuk pertama kalinya, termasuk beberapa mod multiplayer baru yang dapat dinikmati oleh pemain. Malah ada pilihan untuk multiplayer bermain percuma sehingga anda dapat berbual dengan teman-teman sambil melemparkan bola ke belakang dan sebagainya seperti hari-hari tua yang baik.

Jika itu tidak mencukupi, pemain melalui mod kerjaya akan menemui ciri keyakinan kejurulatihan baru yang menggalakkan mereka untuk meningkatkan prestasi mereka di medan maya untuk mendapatkan lebih banyak masa bermain. Plus, tan peningkatan lain termasuk peningkatan grafik, peningkatan kemahiran, dan banyak lagi dalam perjalanan.

Tarikh Siaran: 28 September 2023 (senarai harapan sekarang)

Pulau VR Edisi

Berdasarkan PC Game Islanders yang diiktiraf secara kritikal, edisi VR Islanders yang bernama mengambil formula minimalis tajuk dan mengangkutnya ke VR. . Walaupun permainan terdengar serupa di permukaan, permainan yang mendasari membantu membezakannya.

. Menempatkan bangunan memperoleh mata yang boleh ditukar menjadi item inventori baru. Penempatan bangunan sangat penting dan serupa dengan permainan papan strategi seperti Catan atau peneroka, kerana setiap bangunan dan sekeping berkaitan dengan orang lain dengan cara yang istimewa.

Permainan ini sangat sejuk dan direka untuk cukup mudah untuk bermain dengan tangan. Pemaju juga mempunyai mod realiti bercampur khas yang akan berfungsi dengan sempurna dengan keupayaan passthough warna dari Headset Quest 3 yang akan datang juga.

Tarikh Siaran: 28 September (preorder sekarang untuk 10% off)

Kemunduran

Sebagai seorang kanak -kanak, saya bermain banyak permainan seperti paperboy dan ruam jalan raya tetapi saya tidak pernah fikir mana -mana pemaju entah bagaimana akan melebarkan kedua -duanya, lebih kurang dalam VR. Masukkan Tempahan, permainan yang tugas pemain dengan melemparkan akhbar, melawan makhluk asing, dan mendapat markah tinggi ketika mereka mengembara ke tempat yang tidak diketahui dan jauh melampaui laluan paperboy biasa.

Siaran: September 2023 di Meta Quest

Runtuh

Runtuh adalah pengembaraan tindakan vr roguelike di mana anda menggunakan penjejakan tangan (atau pengawal sentuhan) untuk mengawal angka tindakan kecil. Anda akan “melawan serangan raksasa plastik dalam pertempuran hack’n’slash yang semuanya mengenai masa.”Ia kelihatan seperti RPG mesra keluarga yang comel, dan anda boleh mencuba Demo Lab App Sekarang jika anda berminat.

Tarikh Siaran: September 2023

Tetamu ke -7

Adakah anda ingat permainan klasik FMV 1992 yang menjadi tetamu ke -7? Jangan risau, tidak juga kebanyakan orang, tetapi reboot total akan datang ke alat dengar VR berhampiran anda musim gugur ini. VR Tetamu ke-7 akan mengangkut pemain PC lama kembali ke masa sambil mencipta keajaiban bagaimana perasaannya bermain 30 tahun yang lalu-tanpa grafik bertarikh.

. Oleh kerana ia telah dibina semula dari bawah untuk VR, ia mempunyai interaksi penuh dengan objek di rumah, kawalan gerakan yang betul, dan teka -teki cemerlang yang pemaju VR VERT VERTIGO pasti kuku.

Tarikh Siaran: 31 Oktober 2023 (senarai harapan sekarang)

Dungeons of Eternity

Sekarang bahawa Dungeons and Dragons berada dalam tren, kami mendapat banyak permainan penjara bawah tanah yang memberi pemain keupayaan untuk bermain sebagai wira yang memakai senjata yang menyelam ke dalam penjara bawah tanah. Dungeons of Eternity adalah gelaran hack-and-slack yang anda dan sehingga satu rakan lain boleh bersatu untuk membuang semua bentuk kejahatan yang anda dapati di sepanjang jalan.

Bilik yang dijana secara rawak memastikan bahawa setiap pengembaraan adalah unik, dan rampasan seperti pedang dan perisai, kakitangan ajaib, busur dan anak panah, dan banyak senjata lain dapat ditemui melalui perjalanan anda. Co-op 3-pemain mayhem akan berlaku!

Tarikh Siaran: Oktober 2023 (preorder sekarang untuk 10% off dan set perisai eksklusif)

Vampire: The Masquerade – Keadilan

The World of Darkness akan datang ke VR di Vampire: The Masquerade – Keadilan, entri baru ke dalam siri klasik kultus. Ini satu lagi permainan yang dibuat oleh pemaju veteran Permainan Perjalanan Cepat dan susulan yang sempurna kepada Wraith: The Oblivion – akhirat. Walaupun ia ditetapkan dalam alam semesta yang berbeza daripada permainan itu, pengalaman pasukan dengan tajuk seram VR bermakna ini akan menjadi sengit.

Vampire kami: Penyamaran-Hakim Hakim Butiran apa yang anda harapkan dari RPG yang akan menghisap darah, termasuk bagaimana ia bermain dan apa yang akan anda lakukan.

Ditetapkan di Venice, watak vampir anda akan “meneroka lorong-lorong gelap, kanal yang direndam darah, kubur yang terlupa, dan palazzos mewah” Semasa anda memburu manusia untuk darah, vampire lain untuk membalas dendam, dan bandar itu sendiri untuk jawapannya.

Permainan ini adalah RPG penuh, membiarkan pemain meningkatkan kemahiran mereka dari masa ke masa. Pokok kemahiran memberi tumpuan kepada stealth, pergerakan, atau pertempuran dan membiarkan anda mengasah gaya permainan peribadi anda sepanjang perjalanan permainan. .

Tarikh Siaran: 2 November 2023 (preorder sekarang untuk 10% off)

Pertempuran Demeo

Suka mekanik tablet D & D seperti Demeo? Kemudian anda mungkin akan melompat gembira dengan pengumuman Demeo Battles, gelaran Demeo yang benar -benar berdiri sendiri terhadap satu sama lain dan bukan hanya bekerjasama untuk memenangi kempen. Tajuk spin-off ini menggunakan mekanik asas Demeo yang sama dan meletakkan pemain dalam arena 1v1 atau 2v2 di mana “tidak ada yang bermain bagus.”

Permainan ini membolehkan anda tidak hanya memilih wira dan koleksi kad tetapi juga memberi pemain keupayaan untuk memanggil gerombolan monstrous minions untuk melakukan tawaran mereka. Sudah jelas bahawa “wira” ini hanya keluar untuk duit syiling kerana mereka kini bertarung satu sama lain dan bukannya berjuang untuk kemenangan manusia.

Tarikh Siaran: 9 November 2023 (preorder sekarang untuk 10% off)

Arashi: Istana Dosa – Potongan Akhir

Dari pencipta salah satu permainan VR terbaik sepanjang masa datang Arashi: Castles of Sin – Final Cut. Sekiranya nama terdengar biasa, itu kerana ia dikeluarkan pada PSVR yang asal tetapi jangan risau jika anda tidak memainkannya di sana. Pembuatan semula mempunyai lebih banyak potensi untuk menjadi terima kasih yang besar kepada alat dengar VR moden seperti The Quest 2.

Arashi agak seperti Sekiro memenuhi Ghost of Tsushima di VR, dan anda akan melakukan banyak stealth yang membunuh dan masuk ke banyak pertempuran shinobi di sepanjang jalan. Selain itu, anda mendapat teman serigala yang comel bernama Haru untuk membimbing anda dalam perjalanan anda. Apa yang lebih baik daripada itu?

Siaran: 13 November 2023

Fates Stride

Parkour-Heavy Game Stride Akhir. Mod cerita yang lama ditunggu-tunggu ini akhirnya datang dan ia kelihatan sangat hebat, menambah kerja suara yang berkualiti dan cerita menarik yang penuh dengan tindakan dan parkour.

Tarikh pelepasan asal ialah 15 Disember 2022 tetapi pasukan mengambil maklum balas daripada pelanggan dan memutuskan untuk meletakkannya kembali ke dalam ketuhar sedikit lebih lama. Pada asalnya, Fates direka untuk menjadi pengembaraan berasaskan cerita selama satu jam tetapi masa pembangunan tambahan bermakna pasukan kini menembak untuk masa permainan 5+ jam. Kelewatan tidak pernah menyeronokkan tetapi ini terdengar seperti itu akan berbaloi.

Fates pada asalnya sepatutnya menjadi kemas kini percuma untuk melangkah tetapi kedengarannya lebih seperti pemaju Joy Way mungkin mengenakan bayaran nominal kerana ia telah berubah menjadi kemas kini yang besar. Buat masa ini, anda boleh mengambil permainan asas di pautan di bawah dan menikmati parkouring tunggal dan berbilang pemain ke kandungan jantung anda semasa anda menunggu cerita utama untuk dibebaskan.

November 2023 (preorder sekarang)

Assassin’s Creed Nexus VR

Assassin’s Creed Nexus VR telah bekerja selama bertahun -tahun dan akhirnya hampir kepada kami. Walaupun kami hanya mempunyai treler di atas untuk menunjukkan kepada kami bagaimana permainan mungkin kelihatan seperti dalam gerakan, pratonton VR Creed VR kami memberikan beberapa tangkapan skrin dan penerangan terperinci tentang permainan.

Di AC Nexus, pemain akan mengambil peranan bukan hanya satu pembunuh dalam satu masa – seperti yang berlaku dalam setiap permainan Creed Assassin yang lain – tetapi akan menyelidiki jauh ke dalam minda tiga pembunuh yang berbeza. Anda akan bermain sebagai Kassandra di Greece pada 400 SM, Ezio pada abad ke -15 Itali, dan Connor pada abad ke -18 Amerika.

Peta -peta ini benar -benar terbuka dan memberi pemain kebebasan bergerak untuk meneroka, ditambah dengan cara yang tidak terhad untuk menyelesaikan objektif, menggunakan senjata, memanjat dan parkouring, dan mengasah kemahiran mereka sebagai pembunuh elit.

Tarikh Siaran:

Serangan ke atas Titan VR: Tidak dapat dipecahkan

Walaupun sedikit maklumat diketahui mengenai serangan terhadap Titan VR: Tidak dapat dipecahkan, premis itu mungkin “mudah” seperti yang anda harapkan. Kami bayangkan mengambil Titan sebagai manusia bersaiz biasa akan menjadi masa yang tepat. Meta mengeluarkan treler di atas di Meta Gaming Showcase 2023 dan sementara ia tidak menunjukkan permainan masa nyata, ia pasti memberi kita idea bagaimana permainan akan dimainkan.

Sekiranya anda benar -benar gatal untuk memberikannya sekarang, .

Kejatuhan 2023

Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord

Ini mungkin satu pengumuman terbesar dalam pameran permainan meta 2022. . Pemain tugas permainan dengan menjalankan HQ Ghostbusters baru di San Francisco, semuanya sambil menurunkan dan menangkap pelbagai hantu dalam proses.

Ghostbusters VR menyokong sehingga empat pemain, dan nampaknya melekat cukup dekat dengan semangat filem asal. . Bersedia untuk menangkap beberapa hantu dengan rakan? Kami juga!

Tarikh Siaran: Kejatuhan 2023 (senarai harapan sekarang)

Keluar tangan

. Kali ini, pemain tidak akan berada di kasut gorila pixellated. Sebaliknya, mereka akan mewujudkan alien biru yang mesra kerana mereka memulakan pengembaraan platform klasik yang berubah agar sesuai dengan kawalan VR dengan sempurna.

Siaran: Kejatuhan 2023 di Meta Quest

Samba de Amigo

Sega pertama kali melancarkan permainan menari ini di arked pada tahun 1999 dan kemudian di Dreamcast di rumah, dan ia membawa kegembiraan klasik ke ruang tamu anda pada tahun 2023 dengan usaha ini reboot. Seperti yang paling mengalahkan permainan irama Saber-esque, anda akan menggoncang pengawal sentuhan itu untuk memukul sasaran untuk mengalahkan soundtrack berlesen.

Soundtrack Samba de Amigo termasuk banyak bintang pop (Ariana Grande, Carly Rae Jepsen, Miley Cyrus, Lady Gaga), Electronica Hits (Runaway U & I), Ballads Power 80s (anda memberi cinta yang buruk), Latin berdegup, dan juga beberapa Bops dari Sonic Games Sega (melarikan diri dari bandar).

Lihat wawancara Samba de Amigo kami dengan pemaju untuk mengetahui lebih lanjut!

Tarikh Siaran: Kejatuhan 2023 (preorder sekarang)

Perkara yang tidak dikenali vr

Perkara yang tidak dikenali VR mengamati tempat yang biasa untuk peminat pertunjukan, tetapi dengan sentuhan baru: anda memainkan permainan sebagai Vecna, salah satu antagonis utama pertunjukan, ketika ia mengembangkan kuasa dan siksaan yang menjadi pelakon utama.

. Ketahui mengapa Vecna ​​bertukar menjadi raksasa yang mengerikan, apa motifnya, dan mengapa dia begitu neraka untuk menghilangkan sebelas ketika anda merangkumi dia dan semua kuasa telekinetiknya dalam permainan yang dibina untuk permainan tunggal yang dibina.

Tarikh Siaran: Kejatuhan 2023 (senarai keinginan di sini)

UBoat: Serigala senyap

Kebanyakan permainan WWII memberi tumpuan kepada kempen bersekutu atas alasan yang jelas, tetapi bagaimana jika anda ditugaskan untuk mengambil salah satu uBoat Jerman yang terkenal? Uboat: Silent Wolf adalah penyesuaian VR permainan Steam yang popular yang duduk dengan selesa di platform meta Quest lengkap dengan koperasi dalam talian supaya anda boleh menyertai rakan-rakan anda dalam usaha untuk mengendalikan kru kapal selam WWII yang kompleks.

Yang ini mempunyai kempen cerita penuh yang lengkap dengan sokongan co-op sehingga empat pemain, jadi anda boleh membebaskan lautan untuk mencari kapal untuk tenggelam bersama kru teman. Dan ya, anda perlu menyelesaikan banyak masalah yang berlaku selepas pertempuran pertempuran di dalam kapal logam tenggelam.

Tarikh Siaran: Kejatuhan 2023 (Preorder sekarang di Quest Store)

Permainan Resolusi Veteran VRS Veteran – Bertanggungjawab untuk Angry Birds VR, DeMeo, Ultimechs, Blaston, dan banyak lagi – kembali lagi dengan permainan multiplayer lain yang pasti menggaru gatal yang hanya dapat dicapai oleh raket yang hanya dapat dicapai. Permainan Racket Club adalah sedikit tenis, pickleball, dan squash yang dilemparkan bersama ke dalam satu permainan VR besar yang direka untuk bermain kasual atau kompetitif.

Idea di sini adalah bahawa ini sepatutnya menjadi seperti kelab raket sebenar kerana anda boleh berjalan -jalan, berbual dengan pemain lain, pertandingan sebenar, dan bertemu dengan pesaing sebelum memulakan perlawanan. Ini permainan dan pengalaman sosial yang sepenuhnya terlibat dalam satu!

Selain itu, anda tidak perlu berlari atau melompat untuk bola kerana mahkamah bersaiz sempurna untuk ruang main anda, yang bermaksud anda boleh berdiri di satu tempat dan memukul bola tidak kira apa yang dilakukannya. Tekannya dari dinding, memukul semula ricochet, dan mata skor untuk menang dalam mod tunggal atau berbilang pemain.

Tarikh Siaran: Disember 2023 (preorder sekarang untuk diskaun 12%)

Bulletstorm Vr

Sekiranya anda terlupa tentang Bulletstorm, jangan risau. Ia akan kembali ke VR dan akan meniup fikiran anda lebih daripada yang dilakukan apabila ia dikeluarkan pada Xbox 360 pada tahun 2011. Epic Games akhirnya masuk ke VR dengan memindahkan salah satu klasik dan beberapa permainannya menawarkan keseronokan dan adrenalin tergesa -gesa yang Bulletsorm tidak.

Pelabuhan ini berasal dari pemaju Green Hell VR Incuvo, Bulletstorm VR akan mempunyai kempen dan pertempuran yang sama seperti yang asal, kecuali anda akan menggunakan kawalan gerakan untuk mengalahkan musuh ke udara atau mensasarkan senjata duel anda.

Tarikh Siaran: 14 Disember 2023 (preorder sekarang)

Arizona Sunshine 2

Salah satu hits terawal VR ialah Arizona Sunshine, permainan bertema zombie yang tidak terlalu serius tetapi sangat menyeronokkan untuk dimainkan. Arizona Sunshine 2 berlangsung satu tahun selepas peristiwa dalam permainan pertama, jadi jika anda berminat untuk mengambilnya, anda juga boleh ambil yang pertama.

Berdasarkan treler, komedi dalam permainan ini berjalan setinggi yang asal dan pasti saluran kegemaran seperti Zombieland atau Shaun of the Dead.
2 mengubah keadaan dengan memberi anda teman anjing yang ramah yang membantah melindungi anda tidak kira apa. Dan ya, anda boleh menghidangkan anjing.

Tarikh Siaran: Percutian 2023 (senarai harapan sekarang)

Kemarahan Asgard 2

Sukar untuk mengetahui apa permainan VR yang paling popular pada tahun ini tetapi, di antara banyak pilihan, ada sedikit keraguan bahawa Wrath 2 Asgard akan menjadi terbesar Permainan VR hingga kini. Asgard’s Wrath 2 adalah sekuel langsung kepada tajuk eksklusif PCVR Oculus Rift yang asal yang dibungkus dalam kempen 60 jam ditambah dengan keseluruhan permainan Roguelike di dalam pakej ini yang sangat besar.

Wawancara Asgard’s Wrath 2 kami dengan pengarah kreatif studio Sanzaru Games akan memberi anda penurunan penuh pada semuanya anda perlu tahu sebelum masuk.

Preorder sekarang untuk menerima muat turun percuma Asgard’s Wrath 1 di kedai rift di PC. Selain itu, dapatkan persekitaran rumah Asgard’s Wrath 2 Meta Quest dan Bundle Wrath 2 Wrath 2 Eksklusif untuk digunakan dalam populasi: Satu!

Tarikh Siaran: Musim Sejuk 2023 (Preorder sekarang)

Powerwash Simulator

Bersedia untuk membersihkan sesuatu? Penyesuaian VR permainan Steam yang popular ini adalah “simulator pekerjaan” yang sangat berbeza daripada permainan simulator kerja vr yang mungkin anda telah dimainkan. kehidupan sebenar. Selain itu, ambil beberapa rakan dan dapatkan pembersihan untuk mendapatkan pekerjaan yang lebih besar yang dilakukan lebih cepat.

2023 (senarai keinginan sekarang)

Vail

Vail membuat nama untuk dirinya sendiri di platform PCVR dengan mewujudkan penembak atmosfera yang sangat kompetitif yang kemudiannya menjadi legenda permainan eSports. Sekarang, Hijinx yang kompetitif akan datang ke pencarian, membawa gaya seni ikonik permainan dan permainan yang serius bersama -sama dengan mekanik baru, mod, senjata, dan setiap kemas kini versi PCVR telah dinikmati setakat ini. Selain itu, pemain Quest akan mendapat pilihan eksklusif kosmetik dalam permainan untuk dinikmati.

2023

Pengembaraan kosmik Ziggy

Memandu bintang adalah cukup sukar tanpa perlu sentiasa membaiki sesuatu yang patah atau melawan lanun tamak yang boleh dimatikan dengan bekalan anda pada bila -bila masa. Semasa anda pergi ke setiap destinasi, anda akan memastikan bahawa kapal anda mempunyai kuasa yang cukup untuk sampai ke sana. Tangkapan adalah bahawa kapal ini tidak dikuasakan oleh kaedah biasa.

Segala -galanya berkisar di sekitar Ziggy, makhluk yang indah yang anda lihat di dalam treler di atas. Ziggy boleh direplikasi dan disalin yang baik kerana ia sebenarnya menjadi asas untuk bateri “bahan api” di kapal. Ya, jika multitasking di kapal ini tidak mencukupi, anda juga perlu menangani kemusnahan emosi yang datang dengan membunuh sesuatu yang sangat comel dan cuddly.

2023

Hotel permainan kematian

Dari studio yang diasaskan oleh pereka premonisi yang mematikan Swery, Death Game Hotel berbunyi sama seperti yang mengganggu seperti namanya: Anda akan bermain permainan peluang sambil menunaikan kehidupan atau bahagian badan anda untuk tinggal di periuk. Ia mempunyai mod permainan dalam talian, co-op, atau 6-pemain dalam talian, termasuk “Death Poker” dan “Goblet of the Reaper.”

Treler itu menunjukkan ia akan mencampur minigames VR dengan cutscenes novel-esque visual dengan peserta permainan kematian anda. Cuba jangan dilampirkan, sama ada pada pesaing anda atau ke anggota badan anda!

Tarikh Siaran: 2023 (senarai keinginan sekarang)

Silent Slayer: Vault of the Vampire

Dari Minda di Schell Games – Pembuat VR Classics seperti saya mengharapkan anda mati, di antara kami VR, dan sehingga anda jatuh – datang jenis permainan yang sangat berbeza. Seperti yang anda harapkan dari tajuk, anda akan membuka keranda Vampire dalam usaha untuk memangkas mereka melalui hati sebelum mereka dapat bangun dan menyerang anda.

Tetapi berhati -hatilah, Vampire adalah jenis licik yang mengharapkan orang -orang cuba untuk memasuki dan membunuh mereka di tengah -tengah tidur. .

Tarikh Siaran: 2023 (senarai keinginan di sini)

The Foglands

Datang ke PS VR2 dan Steamvr juga, Foglands adalah satu lagi dungeon-crawling roguelike, walaupun ia kelihatan lebih cantik daripada penjara purba. Sebagai pelari di dunia sci-fi/ barat ini, anda akan meletakkan kemahiran menembak, membuang, dan mengelak anda untuk ujian.

Bersama -sama dengan scrouncing untuk bekalan dan memperoleh kemahiran tetap baru dari masa ke masa, anda juga akan berinteraksi dengan watak -watak untuk maju cerita, yang kami harap akan membuat kami melabur dari satu larian ke seterusnya.

Tarikh Siaran: 2023

Wallace dan Gromit: Percutian Grand

Sudah cukup lama sejak kami mempunyai permainan Wallace dan Gromit, tetapi duo dinamik kembali untuk pengembaraan yang gila, lucu, kali ini di VR! Yang ini datang ke platform pencarian meta pada tahun ini dan jelas berlaku di luar angkasa.

Tarikh Siaran: 2023

Mesin Mikro: Mini Challenge Mayhem

Permainan VR Besar pertama Hasbro, Nerf Ultimate Championship, mungkin tidak bertahan lama sehingga usaha seterusnya adalah untuk mencuba sesuatu yang sedikit berbeza. Daripada bersaing dengan pemain manusia lain di arena menembak dart, pemain akan membina trek mesin mikro mereka sendiri dan kereta lumba, melakukan aksi gila, dan menyelesaikan cabaran. Malah ada mod realiti bercampur manis yang membolehkan anda membina trek tepat di perabot anda dan di tempat lain di rumah anda!

Siaran: 2023 di Meta Quest

Makmal Warp

Sejak alat dengar VR moden memulakan kerjaya pada tahun 2016, pemain telah menginginkan pembuatan semula VR permainan portal klasik dari Valve. Walaupun Valve masih belum menyampaikan barang, seorang pemaju lain nampaknya cukup berani untuk mencuba tangannya untuk memadankan klasik permainan.

Warp Lab mengambil konsep portal dari portal dan menambah makhluk, senjata, dan pelbagai cabaran alam sekitar yang cuba bukan sahaja membawa portal dalam VR tetapi untuk satu-up urutan tindakannya dengan banyak yang unik.

Tarikh Siaran: 2023

Puttzzle

Peminat permainan teka -teki rolling klasik seperti Marmar Madness dan Super Monkey Ball tidak akan ragu -ragu suka Puttzzle. Mashup fantastik Golf Putt-Putt dan Teka-teki Klasik, Puttzzle bertujuan untuk menyampaikan mekanik pintar, teka-teki yang sukar, dan banyak keseronokan. Lebih baik lagi, jika anda mempunyai sidequest yang ditetapkan untuk pencarian anda, anda boleh memainkan versi permainan sekarang.

Bunga merah

Bunga merah terdengar seperti gelaran yang bagus dan damai dari permulaan, tetapi dengan serta -merta berubah kejam ketika anda menyelam ke dalam treler. Permainan ini seolah-olah berkongsi sekurang-kurangnya beberapa persamaan kecil dengan permainan keluli merah yang dibangunkan di Ubisoft di Nintendo Wii, kecuali dengan pertempuran yang tepat dan mendalam yang diperlukan untuk membawa tajuk tindakan ke dalam VR.

Pemaju Joy Way Games telah membuat nama untuk dirinya sendiri dalam beberapa tahun kebelakangan ini dengan permainan seperti menentang dan melangkah, dan Red Flowers kelihatan mengambil silsilah studio untuk permainan yang cepat aksi dan menambah katana dan banyak bangunan melompat parkour untuk pergi bersama ia.

Tarikh Siaran: 2023

Timah hati vr

Teka -teki yang menghiburkan ini adalah pembuatan semula penuh permainan Tin Hearts klasik pada konsol, dibina semula dari bawah untuk alat dengar VR. . Ini adalah oleh orang-orang yang menyusun siri fable ikonik dan pasti akan menggembirakan dengan mekanik vr-centric yang membuat mekanik merasa lebih baik daripada pelepasan asal.

Siaran: 2023

Permainan papan kuno

Sekiranya anda pernah tertanya -tanya apa yang dilakukan oleh orang -orang zaman purba untuk meluangkan masa, anda akan mengetahui. Permainan papan purba adalah apa yang anda bayangkan, membungkus satu siri permainan papan bersejarah ke dalam satu permainan VR yang membolehkan anda bertarung melawan rakan -rakan anda menggunakan pengetahuan orang dahulu kala.

.

Tarikh Siaran: 2023

Overdrive kosmik

Terbang melalui portal halangan yang tersendiri hingga ke overdrive kosmik. Permainannya mengingatkan kita sedikit bidang asteroid dan zon warp bintang Fox 64, hanya pada orang pertama dan tanpa haiwan bercakap. Anda perlu mengelak beberapa halangan dengan refleks dan tujahan lateral anda sambil meletupkan orang lain dalam kursus di kereta api yang dihasilkan secara prosedur.

Tarikh Siaran: 2023

Duel Ilahi

Duel Ilahi kelihatan seperti fantasi/sci-fi mash-up Blaston yang popular, permainan pvp 1v1 yang melihat pemain berdiri di antara satu sama lain di arena fantastik yang duel hingga mati. Percubaan Duel Ilahi untuk menghindari biasa dengan menggunakan lebih daripada 40 senjata fantasi termasuk banyak yang tidak biasa seperti alat muzik senjata, makhluk mitos, dan bahaya alam sekitar.

Tarikh Siaran: 2023 (cubalah percuma di makmal aplikasi)

Pemain seterusnya

. Caranya di sini – sekurang -kurangnya berdasarkan treler – adalah bahawa alat dengar VR tidak mempunyai tali dan pemain tidak menggunakan pengawal.

Kedua-dua perkara utama itu memudahkan untuk melepasi alat dengar bersama dengan orang lain dengan cepat, kerana apa yang kelihatan seperti minigames gaya wari mungkin lebih cepat daripada dalam tajuk VR yang lain.

Tarikh Siaran Penuh: 2023

Raksasa

Skydance Interactive, pemaju di belakang permainan terbaik Quest – itulah The Walking Dead: Saints & Sinners – kembali dengan IP yang baru, sepenuhnya asli yang kelihatan mengambil permainan Saints & Sinner ke tahap baru. Treler di atas memulakan debutnya di Anugerah Permainan 2022 dan mempamerkan tanah gurun bersalji yang dilanda wabak yang dikatakan oleh Skydance.

Behemoth menggunakan sistem fizik unik Skydance Interactive dan membawanya ke tahap yang baru, membuka laluan untuk menyebabkan kemusnahan alam sekitar dan mengambil musuh anda bersama -sama dengannya. Seperti di Saints & Sinners, pemain akan membuang tanah untuk bertahan dan membuat perisai baru, senjata, makanan, dan utiliti lain yang akan membantu dalam perkembangan permainan. Para pemaju mengatakan bahawa AI manusia telah disamakan kali ini, jadi jangan mengharapkan untuk mengiris zombi bodoh kali ini.

Pemain juga akan mempunyai cangkuk bergelut yang akan berguna untuk melintasi landskap dan, tentu saja, untuk memanjat raksasa yang memberi namanya. .

Tarikh Siaran: Lewat 2023

Genotip

Permainan Bolverk menggambarkan genotip sebagai pengembaraan sci-fi yang melarikan diri, melarikan diri dari kemudahan penyelidikan gen yang ditinggalkan di Antartika. Anda akan menggunakan sarung tangan graid anda untuk “mencetak,” menaik taraf, dan mengawal makhluk besar, yang kemudiannya akan digunakan untuk mempertahankan diri dari raksasa lain.

Anda perlu membongkar misteri apa yang berlaku, menyelesaikan teka -teki, membuat “pilihan moral yang sukar,” dan gunakan sekutu bercetak anda untuk meneroka kawasan kemudahan yang anda tidak dapat mencapai.

Tarikh Siaran: Lewat 2023

Keseronokan perjuangan 2

. .

Keseronokan perjuangan 2 menjanjikan “memperbaiki mekanik untuk membuat pergaduhan berasa lebih adil dan lebih realistik.”Selain itu, pasukan itu menambah berbilang pemain, lebih banyak kombinasi pertempuran, dan banyak mekanik baru yang lain seperti yang mereka katakan” keperluan pemain telah berkembang “selama bertahun -tahun di VR.

Tarikh Siaran: Tbd

Grand Theft Auto: San Andreas VR

Semasa Facebook Connect 2021, Mark Zuckerberg mengesahkan bahawa permainan realiti maya berdasarkan Grand Theft Auto yang sangat popular: San Andreas akan dikeluarkan.

Walaupun tidak terlalu banyak diketahui mengenai tajuk, kita tahu bahawa permainan video mewah, studio yang sama di belakang la noire: port fail kes vr, akan mengusahakannya. Adakah ia masih akan berlaku tahun ini? Kami hanya perlu menyesuaikan diri dengan Meta Connect pada 27 September untuk melihat.

Tarikh Siaran: TBA

Kontraktor Showdown

Penduduk: Satu telah menjadi royale pertempuran terbaik di VR kerana banyak sebab tetapi salah satu daripada mereka adalah hakikat bahawa itu adalah hanya Permainan Battle Royale VR. Pasti, beberapa permainan seperti Rec Room mempunyai mod pertempuran Royale tetapi pertunjukan kontraktor kelihatan mengambil populariti permainan kontraktor asal-terima kasih, sebahagiannya, kepada Star Wars: Battlefront VR, Halo VR, dan mod Zombies Cod-dan diterjemahkan Mekanik itu ke formula baru.

Treler penggoda di atas melakukan apa yang dilakukan oleh penggoda: memainkan selera makan kami tanpa memberikan banyak perincian. Tetapi kami meneka ini lebih banyak pubg dalam VR daripada apa-apa lagi dengan perasaan yang lebih realistik dan bukannya pop: gaya fortnite-esque yang lebih cartoony seseorang.

Tarikh Siaran: 2024

Underdogs

Sukar untuk mendapatkan cukup mengawal mechs di VR, dan di sinilah underdogs jelas bersinar. Bandar dystopian New Brekka dengan jelas menyokong liga mech mech yang maut seperti anda mungkin mengharapkan bandar moden untuk mempunyai arena bola sepak atau bola keranjang. Menaik taraf Mechs Anda dengan Chainsaws dan Wrecking Balls, Box, Dodge, dan Fly Your Way melintasi arena dalam satu-satunya pemain-pemain yang sangat berat Roguelike tahun depan.

Tarikh Siaran:

Dapatkan buletin Android Central

Akses segera ke berita pecah, ulasan paling hangat, tawaran hebat dan petua yang berguna.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Nicholas Sutrich

Pengeluar Kandungan Kanan – Telefon Pintar & VR

Nick bermula dengan DOS dan NES dan menggunakan kenangan indah cakera liut dan kartrij untuk memacu pendapatnya mengenai teknologi moden. Sama ada VR, alat rumah pintar, atau sesuatu yang lain yang bip dan boops, dia menulis tentangnya sejak tahun 2011. Jangkau dia di Twitter atau Instagram @gwanatu

 • Editor Kanan Michael L Hicks, VR/AR dan Kecergasan

Saya tidak dapat mencukupi D & D di VR, dan saya yakin anda tidak boleh sama ada

Berita VR Minggu Ini: Semua Permainan Baru, Perpaduan Devpocalypse, dan Quest Tanpa Berakhir 3 Kebocoran

Terdapat khabar angin pertama mengenai tarikh pelepasan Meta Quest 3

Terdapat khabar angin pertama mengenai tarikh pelepasan Meta Quest 3

Tarikh pelepasan yang sama muncul secara ringkas di laman web peruncit Jerman Media Markt. Lihat pautan Reddit di bahagian bawah artikel ini.

Meta Quest 3 akan dikeluarkan pada musim gugur ini, tetapi ketika sebenarnya? Spekulasi mengenai tarikh pelepasan sudah beredar.

Meta Quest 3 diumumkan secara rasmi pada bulan Jun, dan kami harus mempelajari lebih banyak butiran teknikal dan tarikh pelancaran pada 27 September di Meta Connect 2023. Kemungkinan besar pra-pesanan akan bermula pada hari itu dan alat dengar akan dikeluarkan beberapa minggu kemudian, kadang-kadang pada bulan Oktober. Inilah yang berlaku dengan Meta Quest 2 pada tahun 2020.

. Mari kita mulakan dengan pengguna Twitter ironbugvr, yang melihat tarikh pelepasan 10 Oktober 2023 .ca.

Tidak mungkin ini adalah tarikh letak, kerana Amazon biasanya menggunakan 31 Disember sebagai pemegang tempat. , Amazon Mengeluarkan Penyenaraian Quest 3 Tidak lama selepas penemuan ini.

10 Oktober 2023 terdengar seperti a Tarikh yang munasabah. Itu akan meletakkan pelancaran Quest 3 hanya dalam masa dua minggu selepas Meta Connect dan pada hari Selasa. Oculus Go, Oculus Rift S, Quest 1 dan 2, Quest Pro: Semua alat dengar ini dilancarkan pada hari Selasa.