Permainan kereta ��️ Main sekarang secara percuma di CrazyGames!, Lima permainan perlumbaan baru yang anda perlukan untuk 2023 | Gear teratas

Lima permainan perlumbaan baru yang anda perlukan untuk 2023

Sekiranya anda ingin memandu di sekitar melakukan aksi jahat di kereta pantas, Madalin Stunt Cars 2 mempunyai mod permainan di mana anda boleh bermain dalam talian dengan pemain lain juga.

Kereta perlumbaan di kelajuan tinggi di jalan -jalan bandar, melakukan aksi, atau hanya memandu! . Anda boleh mencari permainan kereta terbaik dan terbaru dengan menggunakan penapis.

Penunggang langit

Drift Boss

Sandbox City – Kereta, Zombi, Ragdolls!

Pelumba lebuh raya

Lebuhraya Lebuhraya 2

Simulator Memandu Kereta Bandar: Master Stunt

Kematian Chase

Simulator Lori: Rusia

Grand Prix gila

Kereta vs tandas Skibidi
Simulator Kereta: Crash City

Pemburu hanyut

Raja pasir

Simulator kemalangan kereta royale

Simulator kemalangan kereta royale

Permainan lukisan kereta

Soccar

Simulator penalaan kereta

Simulator penalaan kereta

Pengangkutan trak gunung

Pengangkutan trak gunung

Drift Runner 3D

Burnout Drift

Burnin ‘Rubber Crash n’ Burn
Pengembaraan Raccoon: City Simulator 3D

Simulator memandu kereta bandar 2

Rampage trak raksasa

Simulator lukisan kereta
Simulator memandu kereta bandar 3

Blocky Demolition Derby

Downtown 1930s Mafia
Cerita Pixel 2: Malam Ganjaran

Cerita Pixel 2: Malam Ganjaran

Tag popular

Main permainan kereta dalam talian

Pilih kenderaan anda dan mainkan beberapa permainan kereta terbaik di internet. .

. Permainan kereta kami kekal percuma terima kasih kepada iklan yang diletakkan secara invasif dalam permainan dan di sekitar laman web. .

Sekiranya anda ingin memandu di sekitar melakukan aksi jahat di kereta pantas, Madalin Stunt Cars 2 mempunyai mod permainan di mana anda boleh bermain dalam talian dengan pemain lain juga.

. !

Permainan yang hanyut dan permainan perlumbaan adalah pilihan popular untuk fanatik kereta. Diilhamkan oleh beberapa orang hebat seperti Gran Turismo dan keperluan untuk kelajuan, mereka sering mempunyai banyak kenderaan eksotik, penalaan enjin, dan peningkatan estetik untuk membuat anda ketagih pada permainan.

Drift Hunters adalah permainan hanyut yang luar biasa di mana anda boleh hanyut dengan bebas di sekitar pelbagai trek yang memperoleh wang untuk menaik taraf kereta anda dan membeli yang baru.

Racer Lebuhraya adalah satu lagi pilihan yang sangat baik, kerana trafik mengelak yang cepat berfikir anda di lebuh raya yang sibuk diberi ganjaran untuk dibelanjakan untuk kereta baru dan peningkatan juga.

Apakah permainan kereta paling popular?

  1. Penunggang langit
  2. Kereta bintang super
  3. Drift melarikan diri
  4. !
  5. Pelumba lebuh raya
  6. Lukis perlumbaan kemalangan
  7. Kemalangan Turbo

Apakah permainan kereta terbaik untuk dimainkan di telefon bimbit dan tablet?

  1. Drift Boss
  2. Drift melarikan diri

Apakah beberapa permainan kereta yang diremehkan?

Apa itu permainan kereta?

Permainan kereta meletakkan anda di tempat duduk pemandu mana -mana kereta dalam sebarang senario. . Anda boleh berkeliaran dengan bebas di seluruh dunia, pergi hanyut, dan melakukan apa sahaja yang melibatkan kereta memandu.

. Main sekarang di penyemak imbas web anda.

Lima permainan perlumbaan baru yang anda perlukan untuk 2023

Lima permainan perlumbaan baru yang anda perlukan untuk 2023

. Pembaharuan Harapan, peluang untuk mengambil stok kehidupan anda dan, yang paling penting, permainan perlumbaan yang akan datang selama 12 bulan. . Berikut adalah lima permainan memandu baru untuk 2023 yang kami paling teruja, beritahu kami dalam komen di bawah.

Wreckreation – TBA 2023

. . . . .

Ulang Tahun ke -60 Lamborghini: 60 tahun hits … dan terlepas

Panduan Top Gear untuk Membeli Mini Digunakan

Forza Motorsport – Spring 2023

Forza Motorsport - Spring 2023

. Seperti yang anda harapkan dari permainan Forza, gambaran pertama kami permainan telah secara visual hebat, dengan kereta yang anda mungkin dapat meyakinkan kami telah dimodelkan dengan tepat pada tahap atom. Selepas Forza Motorsport 7 yang kukuh tetapi tidak biasa pada tahun 2017, kami baik dan bersedia untuk pulangan yang berjaya dengan satu -satunya SIM dengan sumber -sumber besar yang diperlukan untuk bersaing dengan Gran Turismo. .

Iklan – Halaman berterusan di bawah

Speedstorm Disney – TBA 2023

Jawapan Disney kepada Mario Kart Plumbs dari Perpustakaan Perpustakaan Megacorp yang luas dan jika ada sesiapa yang mempunyai tembakan untuk mengambil perjuangan ke semua kart-‘e-up Nintendo, ia adalah rumah tetikus. Pada dasarnya, jika anda pernah mahu melihat Jack Sparrow dari lanun dari Caribbean . . Untuk menambah godaan itu, permainan ini akan sepenuhnya bebas untuk memuat turun dan bermain, tetapi kami menjangkakan anda perlu membelanjakan wang untuk kandungan tambahan dan pilihan penyesuaian seperti pelekat dan pakaian kart. Mungkin kita akhirnya dapat memujuk Donald Duck untuk meletakkan seluar pada.

Pacific Drive – TBA 2023

Pacific Drive - TBA 2023

Seperti yang anda mungkin dapati dari pencahayaan yang menyeramkan dan ketiadaan lengkap pengiklanan pengiklanan, Pacific Drive bukan permainan perlumbaan. Sebaliknya ia adalah urusan seram kelangsungan hidup yang telah anda menyesuaikan dan memandu gerabak stesen yang diubahsuai melalui Northwest Pasifik yang surreal dan ghaib, hanya meninggalkan keselamatan kenderaan anda apabila benar -benar diperlukan. Pangkalan Operasi Anda adalah garaj yang ditinggalkan dalam apa yang dikenali sebagai Zon Pengecualian Olimpik, dan setiap kali anda berangkat di dalam kereta, susun atur dunia dan jalan sedikit berbeza. . Apa yang anda tidak perlu berurusan dengan hab komuter utama Buckinghamshire adalah makhluk lovecraftian yang pelik, anomali realiti berbahaya dan baldi goo hijau icky. Baik kecuali perkara -perkara telah menurun dengan serius di sana.

Test Drive Crown Solar Unlimited – TBA 2023

Test Drive Crown Solar Unlimited - TBA 2023

Lama sebelum Forza Horizon, terdapat ujian memandu tanpa had, yang menawarkan banyak keseronokan yang sama. Ia menawarkan dunia terbuka yang besar, yang sentiasa dihubungkan dengan multiplayer dalam talian untuk perjalanan jalan yang tidak baik dan peluang untuk bermain -main di supercar mahal seperti anda baru sahaja menjual permulaan Silicon Valley. . Walaupun melayari kawasan yang lebih padat penduduk akan cukup menyeronokkan, kami benar -benar berharap untuk menuju ke bukit -bukit yang menakjubkan yang menjulang di atas bandar. Matlamat anda, selain daripada mengumpulkan lebih banyak supercar daripada pengedar di Knightsbridge, adalah untuk bersaing dalam perlumbaan dan acara untuk mengamankan mahkota solar titular, yang kami berharap adalah topi berkilat sebenar yang boleh dipakai oleh watak kami.