Permainan Game of Thrones, Permainan Game of Thrones Terbaik untuk Peminat Siri Fantasy | Pcgamesn

Permainan permainan terbaik untuk peminat siri fantasi

Sama seperti Game of Thrones, siri permainan Witcher didasarkan pada siri novel fantasi yang lama, yang melukis di alam semesta fiksyen yang sangat terperinci berdasarkan mitologi Eropah. Novel -novel Witcher ditulis oleh pengarang Poland Andrzej Sapkowski dan berurusan dengan tema yang serupa dengan lagu ais dan api, mencampurkan pengembaraan fantastik dengan tipu muslihat politik dan drama peribadi.

Permainan Khas Game of Thrones Edisi Khas

Контент д ээй ээ п г г г э э эо (3)

ORE ORE

О ээOй ир

Она викаяааяаавваebihnya, эва ээесесих прикенения dijelaskan

Пр sebagai ч ч чтoti уннннннннняяяяяяя! а энтези. Объемная ролевая игра Game of Thrones переносит вас в центр захватывающего сюжета, где месть, верность и честь будут предопределять вашу участь.

Ирйй зв с х с н н н ныыыыыыее ееееееееее (ц ннеееRыееRRыеREыеRыеRRыеRRыеREыеRRыRRыеREыеRыRRыеRыеRRыеRunya, ых зеfe в sebarang. Нн тногогога с и и з з ы ы й й sebarang,.

Развивайте своих персонажей, изучайте мощные умения и примите участие во впечатляющих тактических сражениях. ORE ORI. Н г г г г п г г г ini ini ..!

К к юч о о с eh ° к к к к к ° к к ° к к к к ° к к ° к к к ° к к ° к кaf

 • 2 OROOR O, O, O, O, O, O -нKED вKED вKREK. Р. Tersebut
 • Ээфтert таamaan с с с н н н н н
 • М oleh
 • Исследуйте легендарные места из саги и встречайте культовых персонажей

Aparan с ные товованиint

  • Подерживаook о: Windows XP C пакетоagi оновлениangkian 3, Vista C пакетоagi uaran
  • Проц “: двхъ хъ о ый о д д хъ д дый ч чый ч ч чый ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч с о с о о с о с с с с с с с с с с с с с с с с с с 2
  • Оеративunting памть: 2 г
  • Веокарта: C 256 мб веопамaiki, совмет sebagai DirectX 9 и подерживающающающающаяаяющяющq 3. ATI RADEON HD 2600 XT, NVIDIA GEFORCE 7900 GTX OP
  • DirectX®: 9
  • Жесий дιк: 7 г с сободногог м sebarang
  • Зваоваukt карта: сов tepiтиая directx 9
  • Инен:: д faktor ат sebagai и н н н н нхододо соединенение с иннет

  © 2012 Cyanide S.A. dan fokus rumah interaktif. Diterbitkan oleh Focus Home Interactive di bawah lesen dari Cyanide S.A. HBO dan Tanda Dagangan Berkaitan adalah milik Home Box Offi Ce, Inc. Hak cipta terpelihara. Digunakan di bawah lesen dari Home Box Offi Ce, Inc. Sianida s.A dan logonya adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar sianida s.A. Fokus, Fokus Rumah Interaktif dan logo masing -masing adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar Focus Home Interactive. Hak cipta terpelihara. Semua nama, tanda dagangan dan logo lain adalah harta pemilik masing -masing.

  Permainan permainan terbaik untuk peminat siri fantasi

  Telltales Game of Thrones

  Mencari yang terbaik Permainan Game of Thrones di PC? Seks, Pedang, dan Salji-Sama ada anda suka atau membenci bagaimana HBO Game of Thrones berakhir, drama fantasi yang diiktiraf secara kritikal ini sebagai salah satu rancangan TV terbesar dan paling mengejutkan sepanjang masa. Penyesuaian skrin saga sastera epik George RR Martin memperkenalkan kami kepada pelbagai watak yang tidak dapat dilupakan dan adegan pertempuran rahang yang menjatuhkan sepanjang lapan musimnya.

  Dengan mitologi yang ganas dan imajinatif, tidak hairanlah terdapat banyak permainan permainan thrones-termasuk permainan yang merupakan spin-off rasmi pertunjukan, dan juga yang jelas mempengaruhi olehnya. Jadi, dalam kedatangan Rumah Naga, Sekiranya ada orang yang ingin skim seperti Lannister, atau menggunakan pedang seperti Stark, kami telah menyusun senarai sembilan permainan yang membuatkan kami merasa seperti seorang pahlawan, penjahat, atau warganegara moral Westeros.

  Oh, dan kami tidak akan menyebutkan pertandingan 2012 yang mengerikan dari Atlus USA-permainan ini telah dibuang ke dinding untuk jenayah terhadap mahkota.

  Permainan Permainan Terbaik Thrones: Musim sejuk akan datang. Imej menunjukkan profil Jon Snow

  Game of Thrones: Musim Sejuk Akan Datang

  Ia tidak akan menjadi senarai permainan permainan terbaik tanpa … baik, permainan permainan thrones. Dalam MMO ini , Anda bertempur, membina, bersambung, dan menakluki jalan anda di peta yang sangat biasa dengan pencinta siri hit George R R Martin. Ia mempunyai mercu tanda utama Westeros seperti King’s Landing, Winterfell, dan End Storm.

  Mengharapkan bantuan (dan halangan) dari pelakon watak yang dikenali, semasa anda membina kekayaan dan kuasa sebelum mengepung penempatan utama di seluruh tujuh kerajaan. Dan walaupun ia adalah permainan penyemak imbas, anda masih dirawat dengan adegan pertempuran epik gaya JRPG ketika anda membunuh jalan ke Arasy Besi. Tetapi yang terbaik dari semua? Anda tidak terikat itu Musim 8 berakhir.

  Kerajaan Datang: Pembebasan

  Kerajaan Datang: Pembebasan

  Walaupun pengarang Game of Thrones George Rr Martin berasal dari New Jersey, inspirasi utamanya untuk mewujudkan dunia ais dan api berasal dari sejarah Eropah abad pertengahan. Walaupun sihir wujud di dunia Martin, ia tersembunyi – dan selalu datang dengan kos yang besar. Banyak kesatria terbesar Westeros – Sandor Clegane, Arthur Dayne, Jaime Lannister, dan banyak lagi – mendapat kemenangan melalui kekejaman dan ketahanan. Satu permainan yang menangkap gaya hidup yang cerah dari ksatria abad pertengahan adalah Kerajaan Datang: Pembebasan.

  Kingdom Come adalah tindakan-rpg yang dibezakan dari selebihnya dengan pengabdiannya terhadap realisme sejarah. Anda tidak akan mempunyai Imam Merah untuk menyelamatkan anda di sini. Sebaliknya, anda mesti bergantung pada kecerdasan dan kemahiran anda dengan pedang, dan kedua -duanya akan mengambil kerja untuk mengekalkan. Anda mesti menguruskan stamina dan kelaparan anda untuk bertahan, sambil menguasai pelbagai kemahiran dari mengunci senjata untuk menyelesaikan pencarian yang tersedia untuk anda, sambil membina kemahiran anda dalam pertempuran orang pertama yang tepat. Ia adalah dunia yang keras, tetapi satu penuh dengan ganjaran bagi mereka yang dapat bertahan melalui banyak cabarannya.

  Seperti Game of Thrones, Kingdom Come tidak menghindar dari aspek yang kurang enak dari budaya zaman pertengahan, sama ada. Peminat Eksploitasi Tyrion Lannister akan menghargai kekukuhan pemain permainan ini, yang menjalankan gamut dari penyangak yang dicinta.

  The Witcher 3

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Lihat, kami tahu kami tidak perlu memberitahu anda mengapa bermain The Witcher 3. Ia adalah klasik yang terkenal yang telah melampaui genre untuk menjadi penggemar yang menentukan penggemar generasi. Walaupun di mana -mana, ia masih bernilai menonjolkan betapa cemerlangnya siri Witcher, terutamanya bagi mereka yang terdedah kepada dunia fantasi yang gelap dan seksi.

  Sama seperti Game of Thrones, siri permainan Witcher didasarkan pada siri novel fantasi yang lama, yang melukis di alam semesta fiksyen yang sangat terperinci berdasarkan mitologi Eropah. Novel -novel Witcher ditulis oleh pengarang Poland Andrzej Sapkowski dan berurusan dengan tema yang serupa dengan lagu ais dan api, mencampurkan pengembaraan fantastik dengan tipu muslihat politik dan drama peribadi.

  Tajuk CD Projekt Red membawa dunia unik Sapkowski ke kehidupan dengan terperinci yang masih belum dilepasi. Ia tidak begitu terbuka seperti beberapa permainan lain dalam senarai ini, tetapi jika anda mencari pengalaman naratif yang menawan dan tanpa belas kasihan sebagai blockbuster HBO, Witcher 3 harus menjadi pelabuhan pertama anda.

  Skyrim Game of Thrones

  Skyrim

  Kemasukan yang kurang dikenali dalam siri Elder Scrolls terbang di bawah banyak radar peminat fantasi apabila ia menyelinap pada tahun 2011, tetapi memberi peluang ini tersembunyi, dan anda akan menemui RPG fantasi yang cukup padat.

  Ok, cukup dari itu. Jelas sekali, RPG Dunia Terbuka Bethesda adalah tajuk yang menentukan genre, yang menetapkan standard untuk permainan jenisnya dan, walaupun kekurangan teknikalnya, dianggap oleh banyak orang untuk menjadi karya master. Sama ada anda menjalankan tugas di sebuah kampung pertanian yang sederhana atau melawan naga di atas puncak gunung yang megah, mudah kehilangan diri anda di dunia Tamriel yang bersemangat.

  Secara estetika, Skyrim sudah cantik Thrones-esque, tetapi mengambil usaha ke dalam dunia modding dan anda boleh mengubah Tamriel ke dalam tujuh kerajaan yang betul. Terdapat beberapa mod yang akan membantu anda membawa beberapa rasa Westeros untuk pengalaman Skyrim anda, tetapi setakat ini yang paling komprehensif adalah mod penyesuaian Game of Thrones. Ia mengubah model watak, dialog, persekitaran, perisai, item dan banyak lagi untuk memberi anda perjalanan yang benar -benar mendalam melalui mitologi gelap George Rr Martin.

  Jiwa Gelap 3

  Jiwa Gelap III

  Salah satu aspek yang paling menarik dari dunia Game of Thrones adalah kekuatan ghaib yang ada di pinggir. Walaupun The Gods of Ice and Fire memainkan peranan latar belakang dalam pameran itu, mereka diberi lebih terperinci dalam buku -buku, dan banyak peminat telah membuat spekulasi bahawa mereka adalah penggerak sebenar di sebalik peristiwa yang kita lihat dalam cerita. Terdapat banyak tuhan dan makhluk yang menakutkan yang hadir di dunia Martin – R’hlor tuhan merah, tuhan yang tenggelam, yang lain, tuhan -tuhan lama, dan yang mendalam, yang semuanya tidak dapat dipertikaikan oleh karya HP Lovecraft.

  Baca lebih lanjut: Terjebak ke RPG terbaik di PC

  Satu lagi batu permata budaya pop yang menggabungkan fantasi zaman pertengahan dengan seram lovecraftian adalah siri Dark Souls darisoftware. Walaupun Dark Souls tidak seperti yang ditekankan pada seram kosmik kerana ia beracun-rpg sepupu bloodborne-marilah kita mempunyai versi PC, Sony-semangat pengarang yang berpengaruh dapat dirasakan sepanjang siri Dark Souls. Terutama dalam Dark Souls 3, banyak bos merasa seperti mereka boleh dipetik terus dari buku Martin.

  Deacons yang mendalam menyerupai imam-imam yang gila R’hllor, sementara Greatwood yang kutukan dengan mudah dapat menjadi pokok weirwood yang dibawa ke kehidupan yang menakutkan. Sifat yang tidak dapat dilupakan dari permainan darisoftware juga sangat mengingatkan karya Martin – begitu banyak sehingga dikhabarkan penulis bekerjasama dengan dariSoftware pada tajuk baru yang ada sekarang dalam karya -karya.

  Reigns: Game of Thrones

  Mencari sim pemerintah kerajaan tetapi tidak mempunyai masa untuk mempelajari mekanik permainan knotty? Tidak melihat lebih jauh daripada pemerintahan. Dalam Reigns: Game of Thrones, anda melangkah ke kasut pelbagai calon penguasa, termasuk Jon Snow, Sansa Stark, dan Tyrion Lannister. Tugas anda adalah untuk menguruskan duit syiling diraja, kempen ketenteraan, iman, dan banyak lagi. Kedengarannya kompleks, betul? Tetapi kecemerlangan yang unik dari Reigns terletak pada kesederhanaannya.

  Banyak dilema keputusan dibentangkan kepada anda dengan kad yang anda boleh bertindak balas dengan sapu kiri atau kanan – pilihan binari yang mudah yang boleh memberi kesan buruk. Pada asasnya, ia dilakukan untuk pengurusan sims apa yang dilakukan oleh Tinder untuk temu janji dalam talian. Ia tidak boleh lebih mudah difahami tetapi, seperti semua permainan strategi, sukar untuk menguasai, yang memerlukan anda dengan teliti berfikir melalui setiap langkah dan semua kemungkinan hasilnya.

  Apa yang benar -benar menjadikan permainan ini hebat adalah tulisannya. Anda akan menangkis Barbs dari Master of Whisperers berbeza -beza, Spar dengan Lannisters, dan masuk ke dalam pertandingan berteriak dengan Greyjoys – masing -masing diwakili dalam irama Mitos Thrones yang dapat dikenali dengan serta -merta. Walaupun kesederhanaannya, ada banyak yang dicintai di Reigns: Game of Thrones, dan ia boleh dikatakan penyesuaian permainan terbaik siri ini.

  Permainan PC Baru - Jumlah Perang Saga Throne Britannia

  Total War Saga: Throne of Britannia

  Salah satu bahagian Game of Thrones yang paling mengagumkan adalah skala epik adegan pertempurannya. Bentrokan seperti Pertempuran Castle Black atau Battle of the Bastards tidak seperti apa -apa lagi yang dilihat di skrin kecil, dan menyaingi bahkan The Lord of the Rings Films dalam Besarnya Secara. Ketika datang ke pertempuran berskala besar, hanya ada satu siri permainan yang benar-benar menangkap semangat pertembungan raja-raja, dan itu total perang.

  Total War adalah salah satu siri permainan strategi bersejarah yang paling popular di luar sana, dengan penyertaan yang merangkumi pelbagai tempoh masa dan tetapan termasuk Feudal Japan, Empayar Rom, dan Britain zaman pertengahan. Dunia Ais dan Kebakaran meminjam unsur -unsur dari semua tempoh sejarah ini, tetapi untuk pengalaman permainan terbaik yang sejajar dengan pertempuran paling ikonik dalam rancangan TV, kami akan mengesyorkan Thrones of Britannia.

  Walaupun tidak ada pejalan kaki putih dalam peperangan total, anda boleh mencipta semula pertengkaran Jon Snow dengan Ramsay Bolton – walaupun tanpa Giant. Mengawal tentera anda dari perspektif atas ke bawah, Total War benar. Ia membantu bahawa takhta Britannia juga kelihatan menakjubkan. Mempertahankan Keep dari Siege oleh Vikings adalah pengalaman mendebarkan dengan haknya sendiri, tetapi ia juga hampir sama dengan anda mungkin merasa seperti Lord Commander of the Night Watch yang menangkis Wildlings dari Tembok.

  Tentara Salib Kings 2 Game of Thrones

  Raja -raja Tentara Salib II

  Mengembalikan semula sejarah sejarah, Tentara Salib Kings II adalah simulator dinasti zaman pertengahan yang memberi anda peluang untuk membina warisan menggunakan diplomasi, atau kebakaran dan darah. Sekali lagi, orang -orang Internet yang indah itu telah melangkah untuk menjadikan minat nerdy kami lebih nerak.

  Seperti pandangan? Hubungi Tembakan dalam Permainan Strategi Terbaik di PC

  Sama seperti Skyrim’s Got Mod, sedikit kandungan yang dihasilkan oleh pengguna ini akan mengubah dunia permainan menjadi rekreasi yang sangat setia di benua Westeros dan Essos, lengkap dengan semua bandar kegemaran anda, kubu kuat, dan rumah anda.

  Seperti yang dijelaskan oleh pemaju, mod akan membolehkan anda meneroka ‘bagaimana jika?’Senario yang tidak berlaku dalam buku atau persembahan, seperti jika Stannis dan Renly bergabung dengan Joffrey, atau jika Robb Stark telah melepaskan perkahwinan merah dan meneruskan kempennya dalam perang dari lima raja. Ini adalah mod yang sangat menarik untuk permainan strategi yang sudah hebat dan benar -benar bernilai mencari peminat genre.

  Telltale

  Game of Thrones Telltale

  Sebagai salah satu daripada permainan video Game of Thrones yang dilesenkan secara rasmi, lima bahagian permainan pilihan anda yang dipilih sendiri yang cukup dekat dengan pelan tindakan yang ditetapkan oleh rancangan itu. Ia membolehkan anda melangkah ke kasut segelintir watak -watak asal yang berjuang untuk bertahan di tanah kejam Westeros dan Essos sebagai pendekatan musim sejuk. Tidak seperti Telltale’s The Walking Dead, siri ini berdasarkan pertunjukan dan bukannya buku-buku, dan oleh itu banyak ciri-ciri pelakon teratasnya menegaskan peranan mereka.

  Semasa berinteraksi dengan orang -orang seperti Cersei Lannister, Ramsay Bolton, dan Daenerys Targaryen pasti mempunyai pesona, hakikat bahawa plot itu tidak dapat dipisahkan dengan peristiwa -peristiwa pertunjukan bermakna sukar untuk menjaga banyak watak pemain anda, mengetahui bahawa mereka akhirnya akan mempunyai sedikit kesan pada plot keseluruhan.

  Kemudian ada fakta yang malang bahawa siri ini berakhir pada penjerat, yang tidak akan dapat diselesaikan kerana Telltale sedih menutup pintunya sebelum musim kedua dapat diselesaikan. Kisah yang belum selesai dan visual yang berumur menjadikan siri ini sukar untuk disyorkan, tetapi walaupun ini, Telltale mengambil Thrones merasa sangat sahih, dan oleh itu ia masih bernilai mencari peminat mega.

  Jack Ridsdale Jack digunakan untuk menulis berita dan ciri, dengan keistimewaan dalam sukan pelbagai elektronik. Beliau kini menjadi Timbalan Editor untuk Projek N Agensi, tetapi sebelum ini ditulis untuk Theloadout, Redbull, MCV Dibangunkan, dan Disimpang MAG. Dia menikmati sesi overwatch yang panjang dan menonton filem yang dibintangi Keanu Reeves.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.

  Setiap permainan permainan thrones yang boleh anda mainkan di pc

  Game of Thrones mungkin rancangan TV yang paling ditonton di dunia– Mengatasi banyak orang kehilangan minat dalam The Walking Dead seperti yang kita lakukan -dan kembali pada hari Ahad ke HBO di Amerika Syarikat dengan episod terakhirnya. Ia mempunyai perbezaan yang aneh untuk memancarkan banyak permainan tanpa lebih daripada pasangan yang mempunyai apa-apa nilai sama sekali, walaupun RPG gaya dunia terbuka yang ditetapkan di alam semesta itu seolah-olah seperti yang tidak ada.

  Namun, jika anda ingin tahu, di bawah kami telah mengumpulkan semua pengalaman Game of Thrones yang anda dapati di PC, yang bersama -sama menyeberangi pelbagai genre yang mengejutkan. Sekiranya pelbagai pengembaraan Westeros yang sedikit mengecewakan ini tidak melakukan silap mata, pertimbangkan untuk menyemak senarai kami Mod Permainan Terbaik Thrones, di mana pemodenan bekerja keras telah memindahkan alam semesta itu ke sekumpulan permainan unggul.

  A Game of Thrones: Kejadian

  ‘A’ pada permulaan tajuk itu menunjukkan bahawa permainan strategi ini didasarkan pada buku -buku, bukannya siri TV. Memandangkan ia dikeluarkan pada bulan September 2011, walaupun, beberapa bulan selepas pertunjukan itu ditayangkan, terdapat sedikit peluang oportunisme mengenai masa. Kini duduk dengan Sebilangan besar ulasan negatif di Steam, Dan Griliopoulos memberikan ini 62% Kembali pada tahun 2011, memetik kempen yang terlalu panjang dan tidak masuk akal, dengan sedikit lebih banyak pujian untuk mod pertempuran. “Apabila anda bermain Game of Thrones, anda menang atau anda mati. Tidak ada tanah tengah. Ini. mati.”

  Game of Thrones: Siri Telltale

  Tajuk ceritanya datang ketika cachet pemaju berada pada tahap tinggi sepanjang masa, dan ia tidak dianggap sebagai kerja terbaiknya, seperti cerita dari Borderlands, musim salah satu The Walking Dead, atau The Wolf di Antara Kami. Memang cukup untuk melihat persembahan, dan juga menampilkan beberapa pelakonnya. Permainan ini mengikuti House Forrester, yang bersebelahan dengan peristiwa -peristiwa pertunjukan. Ulasan Leif Johnson memanggil mereka kerana terlalu serupa dengan Starks. Namun, ia menampilkan banyak kematian dan pengkhianatan, yang sekurang-kurangnya secara teratur. “Game of Thrones mendapat rasa alam semesta Martin, tetapi ia terlalu bergantung pada tema yang biasa untuk membentuk identiti yang tidak dapat dilupakan.”

  Game of Thrones: Permainan Roleplaying

  Satu-satunya RPG yang keluar dari Game of Thrones, tidak mengira tablet, adalah percubaan separuh hati dari Cyanide, studio yang juga membuat Kejadian. Westeros adalah tanah yang subur untuk roleplaying, dan untuk kredit Game of Thrones ‘ia berputar benang yang menarik tentang imam R’hllor dan ahli jam tangan malam. Ini adalah dua perspektif segar di dunia yang biasa, berjalan serentak dengan musim pertama tetapi umumnya mandiri. Malangnya, ia dikecewakan oleh arah seni hambar, grafik bertarikh, pergaduhan yang dilupakan dan penulisan yang tidak konsisten. Banyak potensi yang terbuang.

  Reigns: Game of Thrones

  A Cheeky Mengambil Kisah Permainan of Thrones yang menggabungkan wranglings politik yang rumit dalam format yang diakses oleh Tinder yang boleh diakses. Reigns secara teknikal merupakan sekuel kepada Game of Thrones yang membuang anda sebagai pemenang Takhta Besi. Permainan ini memberikan anda keputusan binari dan meminta anda untuk menggesek ke kiri atau leret ke kanan untuk memutuskan hasilnya. Keputusan anda berkumpul dengan cepat sehingga pergeseran kuasa secara tiba -tiba berlaku. Jangan mengharapkan semua orang bertahan.

  Ia adalah reskin dari pemerintahan asal, yang berlaku di kerajaan fiksyen yang dimasak oleh pemaju. Terdapat berat tambahan untuk keputusan anda apabila anda berurusan dengan Cersei dan mengimbangi keperluan rakyat anda terhadap keinginan anda untuk kuasa. Menjelang siri TV akhir, pemaju telah menambah 200 kad baru untuk memperdalam permainan lebih jauh dan memberi pemain lebih lengkap pengalaman sebelum pertunjukan akhirnya berakhir.

  Game of Thrones: Musim Sejuk Akan Datang

  Kata -kata ‘permainan pelayar yang dilesenkan secara rasmi’ jarang mendapat kami teruja, tetapi ini adalah permainan permainan terbaru yang anda sebenarnya boleh bermain sekarang. Anda mungkin pernah melihat iklan untuknya di YouTube -di atas adalah pandangan yang cepat dalam tindakan, di mana ia diakui tidak membuat kesan yang sangat menarik berbanding dengan permainan yang serupa di perpustakaan stim kami (fon!). Kami sebenarnya mempunyai akaun semakan musim sejuk yang akan datang, jadi kami akan menutupnya dengan lebih terperinci pada minggu -minggu akan datang. Pada kesan pertama, ia adalah permainan sangat banyak Nombor di skrin, pemasa menghitung, dan anda boleh membeli sehingga $ 1000 dari mata wang dalam permainan-hitam-pada sekali. Tambahan pula, Melisandre dengan jelas dapat menasihati anda untuk menaik taraf barak anda, yang kelihatan sedikit daripada watak:

  Buletin PC Gamer

  Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

  Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

  Samuel Roberts

  Bekas peminat PC Eic Samuel telah menulis mengenai permainan sejak berusia 18 tahun. Dia seorang generalis, kerana hidup pasti bermain sebanyak mungkin permainan sebelum anda dimasukkan ke dalam tanah yang sejuk.

  Bagaimana Cyberpunk 2077 mencakar perjalanannya dari bencana untuk menyelesaikan salah satu arka penebusan terbesar dalam sejarah permainan

  Bermain Cyberpunk 2077 di Radeon GPU? Jangan gunakan FSR, cuba XESS sebaliknya