Permainan Dunia Terbuka Terbaik untuk Android – Android Authority, 12 Best PS5 Open World Games September 2023 | Beban

12 Permainan Dunia Terbuka PS5 Terbaik September 2023

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales adalah PS5 eksklusif yang mempunyai Marvel Madness. Dengan pelbagai permainan Spidey sudah tersedia untuk dimainkan dalam francais, ini adalah tambahan yang dialu -alukan kepada konsol terbaru Sony yang mempunyai pemain berayun melalui New York City seperti tidak pernah sebelum ini. .

15 Permainan Dunia Terbuka Terbaik untuk Android

Genshin Impak Permainan Dunia Terbuka Terbaik Untuk Android

Permainan Dunia Terbuka Menarik. Pemain mempunyai seluruh dunia permainan di hujung jari mereka. Mereka boleh meneroka, melakukan cerita, melakukan pencarian sampingan, dan umumnya berjalan di sekitar dunia permainan seperti yang mereka suka. Grand Theft Auto III merevolusikan genre dan salah satu permainan paling popular di dunia, Minecraft, juga terbuka dunia. . Itu bermakna anda mempunyai banyak pilihan. .

Kami ingin memberikan sebutan yang mulia kepada Ni No Kuni: Cross Worlds (Google Play). Ia adalah RPG Gacha baru dengan penerokaan dunia terbuka yang serupa dengan Genshin Impact. Kami akan memerhatikannya untuk melihat apakah layak untuk membuat senarai penuh.

Permainan Dunia Terbuka Terbaik untuk Android

 • Ark: Survival berkembang
 • Pintu Baldur: Edisi Dipertingkatkan
 • Crashlands
 • Jangan kelaparan (dua perlawanan)
 • Gangster Vegas: Dunia Jenayah
 • Grand Theft Auto Series (lima permainan)
 • Minecraft
 • Oceanhorn
 • Runescape sekolah lama
 • Pokemon pergi
 • Portal Knights
 • Langit: Anak -anak Cahaya
 • Terraria
 • Menara fantasi

Ark: Survival berkembang

Harga: Bebas bermain / $ 4.99 sebulan / $ 39.99 setahun

Ark: Survival Evolved adalah permainan pengembaraan dunia terbuka dengan survival dan elemen permainan lain. Pemain cuba bertahan dengan landskap yang penuh dengan kehidupan dinosaur. Anda boleh membina pangkalan, menjinakkan pelbagai dinosaur untuk kegunaan anda sendiri, benda kraf, dan membina barang. Di samping itu, terdapat elemen sosial. Anda boleh bermain dengan (atau menentang) pemain lain dan juga menyertai suku untuk bermain lebih banyak koperasi. Permainan ini percuma untuk bermain dengan langganan pilihan. Langganan memberikan mata dan sambungan pengalaman berganda ke pelayan yang lebih baik. Jujur, anda tidak semestinya memerlukannya untuk menikmati permainan.

Pintu Baldur: Edisi Dipertingkatkan

Harga: .99 dengan pembelian dalam aplikasinya

Gerbang Baldur: Edisi yang Dipertingkatkan adalah pelabuhan RPG Dunia Terbuka yang popular dari awal tahun 2000an. . Ini adalah rekreasi yang setia dari asal dan bermain seperti yang asal SANS Kawalan Skrin Touch. Kami mengesyorkan ini pada paparan yang lebih besar kerana UI boleh sedikit berantakan. Jika tidak, ia adalah pengalaman RPG yang luar biasa. Terdapat pembelian dalam aplikasinya, tetapi anda hanya boleh membeli pek suara untuk watak anda. Permainan ini juga merangkumi semua DLC dari yang asal. Permainan ini belum menyaksikan kemas kini sejak 2018, tetapi pemaju bekerja pada patch yang agak besar pada masa penulisan ini.

Crashlands

Harga: $ 6.99

. Ini permainan pengembaraan dengan elemen RPG. Pemain akhirnya terkandas di planet dan mesti mengambil pakej yang mereka janjikan untuk disampaikan. Terdapat lebih daripada 500 item untuk membuat kraf, dunia yang besar untuk diterokai, dan pemain juga dapat membina pangkalan dan makhluk yang jinak. Untuk mengatasinya, permainan ini merangkumi sokongan awan dan sokongan silang platform. Ini adalah salah satu yang anda boleh tenggelam gigi dan bermain untuk masa yang sangat lama. Ia juga percuma jika anda menggunakan Google Play Games.

Jangan kelaparan (dua perlawanan)

Harga: $ 4.99 setiap satu

Jangan Starve: Edisi Pocket dan Jangan Kelaparan: Kapal Kapal adalah Dua Permainan Survival Terbuka Dunia Terbuka. Anda akan jatuh ke dunia asing di mana anda mesti memenuhi keperluan anda sendiri. Ia mempunyai tema kelangsungan hidup klasik dengan beberapa kelainan moden. Ada perkara untuk dikumpulkan, membuat, dan membina semasa anda meneroka dunia permainan. Permainan ini juga merangkumi pelbagai biomes dan musim. Satu -satunya kelemahan sebenar adalah kawalan. Kawalan skrin sentuh agak rapuh tetapi ia lebih baik pada pengawal.

Gangster Vegas: Dunia Jenayah

Harga: Bebas bermain

Gangster Vegas: World of Crime adalah salah satu permainan dunia terbuka tertua di Android. Ia adalah riff dari francais auto Grand Theft yang popular. Pemain jatuh ke bandar dan boleh melintasi bandar dengan kehendak semasa melengkapkan misi cerita dan pencarian sampingan. Terdapat juga banyak permainan mini seperti kasino, cabaran perlumbaan, koleksi, dan barangan lain untuk memastikan pemain sibuk. Ia lebih baik berbanding dengan saiz dan kedalaman konsol atau permainan PC seperti Grand Theft Auto 5, tetapi ia adalah pengganti yang boleh digunakan dan permainan pengembaraan dunia terbuka yang baik dengan unsur penembak.

Cuba juga:

Impak Genshin

Bebas bermain

Genshin Impact adalah salah satu permainan dunia terbuka mudah alih yang lebih baru. Ia sangat mengingatkan Zelda: Nafas Wild. Anda mendapat dunia terbuka yang besar untuk diterokai dan anda boleh merangkak sepanjang inci. Permainan ini bahkan memberi anda peluncur untuk membuat jarak jauh lebih mudah sedikit lebih mudah. Dari segi permainan, ia adalah tindakan RPG dengan beberapa elemen gacha ringan. . Kami cukup menghargai perhatian terhadap perincian yang satu ini dan ia harus kekal popular dan baik untuk masa yang lama.

Grand Theft Auto Series (lima permainan)

$ 4.99- $ 6.99 setiap satu

Sudah tentu kami meletakkan Grand Theft Auto dalam senarai ini. Grant Theft Auto III memodenkan Genre Dunia Terbuka dan ya, ia di Mobile bersama dengan Grand Theft Auto: San Andreas, Naib Bandar, Kisah Liberty City, dan Chinatown Wars. Kebanyakan orang tahu bagaimana GTA berfungsi. Anda mendapat akses penuh ke bandar besar. Terdapat pencarian sampingan, misi jalan cerita, dan pelbagai permainan mini untuk menghiburkan anda semasa anda maju melalui permainan. Anda juga boleh mencuri kereta, menentang polis, dan juga membeli harta dalam tajuk yang lebih baru. Permainan berkisar dari $ 4.99 hingga $ 6.99 tanpa pembelian dalam aplikasinya. Rockstar Games juga mempunyai Bully (Google Play Link), permainan dunia terbuka di mana anda mengawal pelajar dan bukannya gangster atau mobster. Mana -mana enam perlawanan membuat pengalaman dunia terbuka yang sangat baik.

Harga: $ 6.99 dengan pembelian dalam aplikasinya

Minecraft adalah salah satu permainan dunia terbuka yang paling popular di mana -mana platform. . Anda boleh lombong sumber, kerajinan barang, membina barang, membunuh orang jahat, memancing, dan bahkan melintasi dunia alternatif. . Anda boleh bermain solo atau dengan rakan -rakan dan membina beberapa barangan yang benar -benar tidak masuk akal dengan kesabaran. Permainan ini $ 6.99 dengan beberapa pembelian dalam aplikasinya untuk kulit watak jika anda mahu. Mereka sepenuhnya pilihan. .

Harga: Percuma / $ 5.

OceanHorn adalah permainan pengembaraan yang serupa dengan siri Legend of Zelda dari segi mekanik. Pemain mendapat satu siri pulau untuk diterokai; masing -masing adalah dunia terbuka kecilnya sendiri. Terdapat pelbagai teka-teki, permainan mini, dan perkara untuk dikumpulkan bersama dengan cerita. Secara teknikalnya tidak terbuka dunia dengan definisi perkataan yang paling tepat kerana terdapat banyak kawasan. Walau bagaimanapun, anda boleh meneroka mereka seperti yang anda pilih supaya anda mendapat kesan yang sama. Ia tidak begitu baik sebagai permainan legenda Zelda, tetapi semangat ada di sana dan soundtrack adalah oleh Nobuo Uematsu yang terkenal, komposer untuk kebanyakan permainan Final Fantasy yang terdahulu.

Harga: Percuma / $ 10.99 sebulan / $ 99.

Tangkapan skrin runescape sekolah lama 2023

. Ia juga telah hampir selama hampir 20 tahun. Ia adalah MMORPG Dunia Terbuka dengan permainan solo dan koperasi. Terdapat banyak misi dan pencarian untuk dimainkan, barang untuk mengumpul, gear untuk melengkapkan, dan banyak lagi. Permainan ini juga mempunyai salah satu ekonomi yang didorong oleh pemain paling dalam mana-mana permainan. . Anda mendapat kemahiran tambahan, dunia yang lebih besar, lebih banyak pencarian, dan 400 slot bank tambahan jika anda pergi dengan perkhidmatan langganan. . Pemaju mengeluarkan pelanggan mudah alih sebenar untuk Runescape (Google Play) jika anda mahukan sesuatu yang lebih moden. Sebilangan besar mmorpgs juga terbuka dunia dan kami mempunyai senarai orang -orang di sini jika anda ingin melihat lebih banyak lagi.

Lebih banyak permainan Android di sini:

Pokemon pergi

Harga: Bebas bermain

Pokemon Go mungkin permainan dunia paling terbuka yang pernah ada. Pemain meneroka dunia sebenar, sebenar dan menggunakan ciri realiti tambahan dalam permainan untuk benar -benar bermain. Terdapat gim dan poke berhenti di seluruh dunia sebenar dan anda pergi ke sana dalam kehidupan sebenar sama ada pertempuran atau mengumpul barang. . Anda boleh bertempur dengan jurulatih, mengambil alih gim, mengumpul barang, berjalan -jalan untuk menetas telur, dan misi lengkap dalam permainan. Permainan ini mempunyai bug sesekali dan pemain lama semakin sedikit dibakar, tetapi permainan ini menyeronokkan dan mesra keluarga.

Portal Knights

Harga: $ 4.99

Portal Knights adalah RPG Tindakan Dunia Terbuka dengan beberapa elemen kotak pasir. Ia mempunyai semua perkara RPG yang biasa seperti perkembangan tahap, jalan cerita, pergaduhan bos, dan banyak perkara untuk dikumpulkan. Walau bagaimanapun, permainan ini termasuk mod crative di mana anda boleh membina pulau anda sendiri dan dunia secara rawak dihasilkan seperti minecraft. Anda juga boleh bermain berbilang pemain dengan orang lain juga. Ini adalah permainan yang sangat rendah dan sangat menghairankan untuk berapa besarnya. .

Langit: Anak -anak Cahaya

Harga: Bebas bermain

Langit: Anak -anak Cahaya adalah sesuatu yang sedikit berbeza dalam genre ini. Ini permainan dunia terbuka, tetapi ia tidak merasakan pengalaman GTA atau Minecraft. Sebaliknya, pemain melayang di seluruh dunia untuk meneroka semua keanehannya. Ia seperti kesatria portal di mana terdapat tujuh kawasan yang berbeza untuk diterokai tetapi anda bebas meneroka mereka di waktu lapang anda. Jadi pemurni mungkin tidak mengenalinya sebagai permainan dunia terbuka yang benar. Dalam apa jua keadaan, ia benar -benar menyeronokkan dan kami sangat menyukai gaya seni dan suasana yang satu ini. Ia jauh lebih santai daripada yang lain dalam genre.

Terraria

Harga: $ 4.99

Terraris adalah salah satu pesaing terbesar Minecraft. Ia berlaku di dunia 2d dan bukannya dunia 3d, tetapi anda masih mempunyai satu kebebasan untuk meneroka seperti yang anda pilih. . Anda juga mendapat kawalan yang disesuaikan dan saiz dunia yang berbeza -beza sekiranya anda mahukan sesuatu yang besar atau lebih kecil. Permainan ini benar -benar redone tidak lama dahulu dan kini pada dasarnya setanding dengan versi PC permainan. . Yang ini juga bebas melalui pass Google Play jika anda memilikinya.

Menara fantasi

Harga: Bebas bermain

Menara Fantasi adalah mmorpg dunia terbuka. Ia bermain dan terasa sedikit seperti kesan Genshin, tetapi kami fikir Genshin mempunyai sedikit lagi Poland. . Pemain boleh mencipta watak mereka sendiri dan menyesuaikannya juga. Terdapat juga beberapa elemen gacha, tetapi kebanyakannya untuk senjata. Kawalan tempur terutamanya tindakan RPG, di mana anda berkeliaran, mencari musuh, dan menggunakan kebolehan anda untuk mengalahkan mereka. Pasti tidak sukar untuk masuk, dan ia cukup menyeronokkan apabila anda melakukannya.

Sekiranya kita terlepas permainan dunia terbuka yang hebat untuk Android, beritahu kami tentang mereka dalam komen. Anda juga boleh klik di sini untuk menyemak senarai aplikasi Android terkini dan permainan kami.

Terima kasih kerana membaca. Cuba juga!

12 Permainan Dunia Terbuka PS5 Terbaik September 2023

Sudah tiba masanya untuk meneroka dan menavigasi tanah permainan yang luas dengan senarai muktamad PS5 Open World Games yang terbaik, dari Action Adventures kepada Penembak Orang Pertama.

PS5 Open World Games: Spider-Man melompat ke sisi bangunan

Diterbitkan: 4 Sep, 2023

Permainan Dunia Terbuka, sementara bukan genre dalam dan dari dirinya sendiri, adalah konsep yang popular di mana pemain dapat meneroka permainan dengan bebas, menyelesaikan objektif dengan ketidakstabilan dan bukannya dengan pendekatan yang lebih berstruktur yang terdapat dalam permainan lain. Itulah sebabnya anda ingin mengetahui semua Permainan Dunia Terbuka PS5 Terbaik untuk bermain di konsol.

PS5 tidak asing dengan konsep ini beberapa permainan dunia terbuka yang terbaik untuk dipilih. Untuk senarai kami, kami telah memilih tajuk (beberapa di antaranya boleh didapati dalam permainan terbaik kami dan panduan permainan PS5 terbaik) yang pasti bernilai bermain. Terdapat sedikit sesuatu untuk semua orang dalam senarai kami dari pengembaraan, ke thriller, ke keajaiban mitos yang lebih mitos dalam kehidupan, dengan masing -masing bersandar ke genre permainan yang sesuai untuk pemain dari semua jenis. Jadi, apakah permainan dunia terbuka PS5 terbaik?

Berikut adalah permainan dunia terbuka PS5 terbaik untuk dimainkan:

 • Elden Ring
 • Horizon Dilarang Barat
 • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
 • Tiada langit lelaki
 • Hantu Potongan Pengarah Tsushima
 • Diablo 4
 • Assassin’s Creed Valhalla
 • Tanpa Pathless
 • Jiwa Demon
 • Immortals Fenyx Rising

Permainan Dunia Terbuka PS5: Pergaduhan Bear yang besar di Elden Ring

1. Elden Ring

? Ini menghukum RPG Tindakan Dunia Terbuka ini benar -benar akan menguji kesabaran anda, tetapi ia berbaloi, percayalah kepada kami.

Peta tidak pernah berakhir, bos Elden Ring mencabar, dan pencariannya, apa yang anda harapkan dari permainan berkaliber ini. Elden Ring adalah salah satu permainan terbaik yang kami miliki tahun ini dan peminat dunia terbuka mesti mencubanya.

Jangan percaya kita? .

PS5 Open World Games: Aloy melarikan diri dari raksasa yang dipertingkatkan di Horizon West West

. Horizon Dilarang Barat

Sekuel ke Horizon Zero Dawn 2017, Dilarang Barat meningkatkan permainan pertama dalam setiap cara. Kami mendapat kisah baru yang melibatkan Aloy menuju ke barat untuk mengetahui apa yang berlaku dengan padang gurun dinosaur robot ini, dan mekanik yang lebih baik, seperti memanjat.

Peminat permainan pertama akan mahu merapatkan pengalaman ini secepat mungkin kerana semuanya yang kami kenali dan suka dari permainan gerila dan banyak lagi. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai perkara itu di Horizon Warldden West Review.

PS5 Open World Games: Seorang pelancong mengambil gambar jalan-jalan neon-cahaya di cyberpunk 2077

. Cyberpunk 2077

Anda mungkin mempersoalkan keputusan kami untuk menampar Cyberpunk 2077 di sini, terutamanya selepas pelancarannya yang mengecewakan, tetapi dengar kami.

Sejak naik taraf gen seterusnya, Cyberpunk telah menetapkan untuk melakukan apa yang dijanjikan sepanjang tahun yang lalu. Dengan dunia terbuka futuristik yang berkilauan yang tidak akan mengecewakan, pelbagai misi dan pencarian sampingan, dan watak -watak yang menawan, tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk melompat ke bandar malam.

PS5 Open World Games: Seseorang yang melakukan Parkkour tergantung dari tebing di atas bandar di Light Dying 2

4. Mati Light 2

Memerlukan beberapa otak dalam hidup anda? . RPG zombie dunia terbuka yang besar ini dibina pada permainan asal, tetapi memperluaskannya.

Peta jauh lebih besar, questlines lebih baik, dan ada kandungan yang cukup untuk membuat anda sibuk untuk masa yang lama. .

PS5 Open World Games: Spider-Man menembak web semasa terbang melalui New York di Spider-Man Miles Morales

5. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales adalah PS5 eksklusif yang mempunyai Marvel Madness. Dengan pelbagai permainan Spidey sudah tersedia untuk dimainkan dalam francais, ini adalah tambahan yang dialu -alukan kepada konsol terbaru Sony yang mempunyai pemain berayun melalui New York City seperti tidak pernah sebelum ini. Miles Morales adalah Spider-Man baru dengan kuasa yang berbeza dan perspektif kontemporari pada permainan Marvel.

.

Permainan Dunia Terbuka PS5: Angkasawan berjalan melalui dunia yang subur tanpa manusia

6. Tiada langit lelaki

Pemaju Hello Games melancarkan permainan yang dihasilkan secara prosedur ini pada tahun 2016, tetapi bersyukur, sementara setiap kemas kini telah percuma, begitu juga dengan peningkatan PS5. Dunia Terbuka Hampir Tidak Melakukan Keadilan Permainan Ini Memandangkan terdapat lebih daripada 18 planet Quintillion di alam semesta Sky No Man untuk diterokai dan ia berbeza untuk semua orang.

Terdapat empat tiang yang satu ini; kelangsungan hidup, pertempuran, perdagangan, dan penerokaan dan semua ini diberi ruang untuk melonjak dalam kawasan permainan yang luar biasa ini.

Permainan Dunia Terbuka PS5 Terbaik: Jin memegang senjata di Hantu Tshuisma

7. Hantu Potongan Pengarah Tsushima

Satu lagi PlayStation Eksklusif berasal dari Pengeluaran Punch Sucker dengan Hantu Tsushima. Dalam entri ini ke Sukan Dunia Terbuka PS5 terbaik, pemain menjadi samurai, Jin Sakari, yang ditugaskan untuk melindungi Pulau Tsushima terhadap pencerobohan Mongol di Jepun.

Dengan suasana dunia terbuka, ada banyak perkara yang perlu dilakukan dan jalan anda untuk dipilih. Edisi Cut Pengarah adalah peningkatan PS5 penuh yang menawarkan kandungan tambahan baru serta menggunakan keupayaan teknikal penuh dari raksasa PS5.

Permainan Dunia Terbuka PS5 Terbaik: Lillith dapat dilihat

8. Diablo 4

Sebagai ARPG, Diablo 4 menetapkan dirinya selain dari sisa permainan dalam senarai ini, walaupun memang luas dan membolehkan anda meneroka lima wilayah di seluruh petanya tetapi anda suka. Dengan lebih banyak kandungan daripada beberapa permainan dunia terbuka yang lain dalam senarai ini, sejumlah besar replayability, dan banyak kedalaman, Diablo 4 adalah tajuk mesti bermain. Ia juga mendapat kisah yang baik untuk pengalaman dalam perjalanan anda ke arah Diablo 4 Endgame yang akan membuat anda terlibat sepanjang jalan melalui.

Jika anda lebih suka permainan atas ke bawah, Diablo 4 adalah untuk anda kerana ia adalah salah satu RPG atas terbaik di PS5 dan salah satu permainan terbuka terbaik untuk boot. Gunakan Senarai Di Diablo 4 Tahap Kelas Terbaik jika anda berfikir tentang menyelam di.

PS5 Open World Games: Eivor Fights Kassandra in Assassin

9. Assassin’s Creed Valhalla

Sekiranya Mitos Viking dan Norse sedikit dari anda, maka Assassin’s Creed Valhalla adalah permainan yang harus anda mainkan. Ansuran utama kedua belas ke francais yang sangat popular, Assassin’s Creed Valhalla membina permainan sebelumnya dan memastikan ia tetap sesuai dengan resipi AC untuk kebesaran.

.

PS5 Open World Games: Ninja dengan busur dan anak panah di Pathless

10.

Melekat pada tema mitos, kami bergerak ke permainan indie yang tidak berpasir dari pemaju, sotong gergasi. Di The Pathless, pemain mengawal seorang pemburu yang disertai oleh helangnya ketika mereka memulakan pengembaraan melalui hutan yang luas, padang rumput, dan tundras ketika anda memburu jalan untuk mengangkat kutukan di pulau yang anda dapati.

Memuji sangat untuk reka bentuknya yang indah, The Pathless penuh dengan pilihan, teka -teki, dan pertempuran sebagai pemain menavigasi jalan mereka sendiri melalui tanah ini.

PS5 Open World Games: Seorang askar bersedia untuk melawan raksasa yang menjulang dalam setan

11. Jiwa Demon

Satu -satunya entri dalam senarai ini yang merupakan pembuatan semula, Demon’s Souls, dilancarkan bersama konsol dan benar -benar membaikpulih permainan PlayStation klasik 2009 dengan visual yang menakjubkan dan keupayaan prestasi hanya terdapat pada konsol PS5.

.

PS5 Open World Games: Seorang pemain melawan beruang di abadi Fenyx Rising

. Immortals Fenyx Rising

Dan akhirnya, satu lagi tajuk pelancaran untuk PS5 adalah Immortals Fenyx Rising, yang sebelum ini dikenali sebagai Tuhan dan Monster dan entri ketiga kami dari pemaju, Ubisoft.

Anda bermain sebagai Fenyx, dari mitologi Yunani, dan juga dengan entri kami yang lain dari Ubisoft dengan Assassin’s Creed and Far Cry, ketika anda menyelesaikan objektif di seluruh dunia terbuka, watak anda semakin kuat dan keupayaan untuk mengalahkan kuasa yang lebih tinggi. Dipuji kerana reka bentuknya yang bersemangat, permainan yang mencabar, dan kerana sebenarnya agak lucu.

Kini sudah tiba masanya untuk anda keluar dari sana dan meneroka ketika kami sampai ke akhir Senarai Permainan Dunia Terbuka PS5 Terbaik kami. Seperti yang anda dapat lihat, ada banyak untuk anda menenggelamkan gigi anda dan dunia yang luas untuk dinikmati. ?

Lebih banyak dari beban

. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .