Permainan dinosaur terbaik yang benar-benar t-rexcellent | GamesRadar, permainan survival MMO ini adalah Ark tetapi anda bermain sebagai dinosaur | Pcgamesn

Permainan Survival MMO ini adalah Ark tetapi anda bermain sebagai dinosaur

Menyertai Drs Ellie Satler dan Alan Grant dalam bentuk bata adalah kegembiraan yang penuh dengan stud, dan tahap di bunker bawah tanah ketika Ellie mengetuai untuk menghidupkan semula elektrik mungkin paling dekat kita akan sampai ke krisis Lego Dino. Jika anda tidak fikir permainan LEGO boleh menjadi menakutkan dan juga lucu, pergi ke gelap yang penuh dengan raptor di sini. Nampaknya tidak penting bahawa mereka terbuat dari plastik ..

Permainan dinosaur terbaik yang benar-benar t-rexcellent

Jurassic World Evolution 2

Ketika datang ke permainan dinosaur terbaik di luar sana, terdapat pelbagai pengalaman yang berbeza di seluruh genre untuk mencuba. Penyertaan tertentu seperti Ark: Survival Evolved bahkan dikira di antara permainan survival terbaik di sekitar, dan tanpa kekurangan pilihan, anda pasti dapat mencari sesuatu yang sesuai dengan anda. Semua permainan ini tentu mempunyai satu perkara yang besar: Dinos. Dari Pengurusan Sims dengan kelebihan prasejarah ke permainan VR yang mendalam yang membawa anda lebih dekat dengan Giants of the Jurassic Tempoh, pemilihan ini menawarkan pengalaman terbaik yang ditawarkan di seluruh platform yang berbeza. Oleh itu, jika anda peminat besar semua perkara Jurassic, atau anda mempunyai seseorang dalam hidup anda yang merupakan peminat dinosaur yang besar, kami di sini untuk membantu.

Baca di bawah untuk mencari pilihan permainan dinosaur terbaik kami yang kami fikir dino-Mite mutlak kami.

Jurassic World Evolution 2

Pemaju: Perkembangan Frontier
Platform: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X, PC

Mari kita mulakan dengan soalan yang berpotensi eksistensial. Salah satu yang sangat berkaitan dengan tetamu Zoo Dinosaur anda. Adakah mungkin untuk membina taman tema prasejarah yang hidup tanpa Darah Spattering Jalur Antara Pameran? Jurassic World Evolution 2 membolehkan anda menyemak lagi, hanya untuk memastikan dan, sayangnya untuk skor TripAdvisor anda, jawapannya pasti tidak. Sekali lagi perkembangan perbatasan kami melawan alam semulajadi, memelihara, dan saintis yang sangat tidak puas hati dalam mengejar Taman Jurassic Ultimate. Kali ini kami mendapat bonus terbang dinosaur untuk bertanding dan berair makhluk bawah air untuk mengurus juga. Sekurang -kurangnya yang terakhir tidak merasa mudah untuk keluar tetapi percayalah apabila kita mengatakan bahawa mereka datang dengan cabaran mereka sendiri. Masukkan suara Jeff Goldblum sebagai Dr yang sinis. Ian Malcolm dan sekuel ini, seperti Life, mencari cara untuk membuat masa anda hilang.

Jurassic World: Selepas

Pemaju: Coatsink
Platform: Quest 2, Quest

Bagaimana anda tahu anda adalah anak 90 -an? Nah, jika adegan raptor Jurassic Park Kitchen adalah salah satu momen pertama bahan bakar mimpi ngeri yang benar -benar mungkin penunjuk yang baik. Dan jika anda merasa cukup berani untuk sebenarnya Hidup Melalui urutan itu, mengklik Talons, Tense John Williams Skor dan semua, anda tidak akan mahu melepaskan Jurassic World: selepas. Permainan VR ini dibuat sepenuhnya dari momen-momen yang penuh semangat ketika anda diburu oleh ayam belanda yang sangat mati.

Aftermath ditetapkan di antara peristiwa -peristiwa Jurassic World dan Jurassic World Fallen Kingdom dan bersandar banyak ke Stealth kerana kami sangat berusaha untuk melepaskan diri dari kemudahan penyelidikan yang, tentu saja, dihuni dengan tiga Raptors yang berbahaya. Membabitkan anda dengan apa -apa kecuali kecerdasan anda dan beberapa teknik gangguan, ini adalah perkara yang tegang dan berbahaya. Percayalah ketika kami mengatakan menarik Chris Pratt dan meregangkan tangan anda untuk menenangkan mereka … tidak berfungsi. Kecuali anda mahu mereka bermula dengan makanan jari ..

Parkasaurus

Pemaju: Studio Washbear
Platform: PC, Nintendo Switch

Sekiranya anda suka pengalaman taman tema dinosaur yang agak lembut – ya, jenis pameran anda boleh memakai topi bobble yang selesa – anda benar -benar tidak mahu terlepas parkasarus. Ini masih sangat banyak SIM pengurusan, lengkap dengan statistik kandang dino dan tugas penyelidikan untuk kemudahan yang lebih baik, tetapi suasana cuddlier bermakna perkara -perkara yang merasa kurang tertekan walaupun melarikan diri. Segala -galanya mengenai Parkasaurus memuaskan dan berwarna -warni, dengan tepi bulat dan pasti tidak betul -betul anatomi dinosaur. Walaupun, kami pasti akan membayar untuk melihat filem Jurassic baru dengan semua mata googly ini.

Sekiranya anda mahukan pengalaman pengurusan yang sejuk dan menawan dengan banyak butiran, Parkasaurus adalah alternatif yang sempurna untuk permainan evolusi dunia jurassic. Fikirkan Hospital Dua Point dengan Dinosaur dan beberapa lampu dongeng hiasan yang indah dan anda akan menjadi en-raptor-ed selama berjam-jam. Maaf…

Lego Jurassic World

Pemaju: Permainan TT
Platform: PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch, iOS, Android

Bukan sahaja Lego Jurassic World salah satu permainan dinosaur terbaik yang boleh anda mainkan sekarang, ia juga menjadi salah satu yang sangat Permainan Lego terbaik Terdapat juga. Dan Jurassic World sebenarnya sedikit salah faham. Ya, ada tahap untuk filem 2015 tetapi bit terbaik permainan ini adalah bahagian yang didedikasikan untuk asal 1993. The Lost World dan Jurassic Park 3 juga di sini tetapi, sama seperti dalam kehidupan sebenar, Jurassic Park adalah bintang sebenar pertunjukan.

Menyertai Drs Ellie Satler dan Alan Grant dalam bentuk bata adalah kegembiraan yang penuh dengan stud, dan tahap di bunker bawah tanah ketika Ellie mengetuai untuk menghidupkan semula elektrik mungkin paling dekat kita akan sampai ke krisis Lego Dino. Jika anda tidak fikir permainan LEGO boleh menjadi menakutkan dan juga lucu, pergi ke gelap yang penuh dengan raptor di sini. Nampaknya tidak penting bahawa mereka terbuat dari plastik ..

Ark: Survival berkembang

Pemaju: Studio Wildcard
Platform: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch, iOS, Android, Stadia

Mengapa anda ingin menyimpan dinosaur dalam sangkar apabila anda dapat menunggangnya dan merasa seperti tuhan mini di dunia prasejarah? Ark: Survival Evolved mungkin mempunyai titik. Permainan survival dunia terbuka ini telah berkembang pesat sejak lima tahun yang lalu menjadi raksasa yang kuat dari pelarian dinosaur yang kuat. Ia tidak kehilangan giginya selama bertahun -tahun – anda masih akan berjuang untuk bertahan pada mulanya sama ada anda bermain dalam satu atau multiplayer – tetapi ekosistem ARK bermakna anda boleh memilih untuk bermain tetapi anda mahu di dunia ini.

Sama ada anda ingin menyertai suku dengan rakan -rakan dan hidup selaras dengan makhluk anda yang dijinakkan, atau menjalani kehidupan sahaja yang menanam tanah, Ark menawarkan alam semesta yang berbahaya. Datang untuk dinosaur yang boleh ditunggang dan tinggal di pulau yang menarik, gelung kerajinan yang tidak berkesudahan, dan makhluk mitos yang menakutkan. Sudah semestinya patut diperiksa semasa kami menunggu untuk pembebasan Ark 2.

Pulau itu

Pemaju: Afterthought LLC
Platform: PC (akses awal)

Dan jika anda fikir ia semua kelihatan cerah dari perspektif dinosaur, seperti bufet semua-anda boleh menjerit, Isle ada di sini untuk membawa anda ke bawah atau dua. Malah, berpotensi sepanjang jalan ke bahagian bawah rantaian makanan bergantung pada pilihan watak anda. Seram kelangsungan hidup dunia terbuka ini membolehkan anda bermain sebagai karnivor dan juga manusia tetapi, tanpa mengira pilihan anda, ini adalah dunia bahaya yang tidak diingini. Survival adalah satu -satunya matlamat anda, yang bermaksud menjauhkan diri dari cara yang cukup banyak dengan gigi dan menumpukan perhatian untuk terus hidup di dunia di mana pemain lain ingin membuat anda makan tengah hari. Ia kini berada di akses awal jadi mengharapkan perubahan besar apabila permainan berkembang tetapi pada masa ini Isle adalah perjalanan yang tertekan untuk menyedari bahawa rumput benar -benar tidak lebih hijau di sisi lain. Ia, baik, Redder ..

Minecraft – Jurassic World

Pemaju: Mojang
Platform: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch, iOS, Android

Hanya apabila anda berfikir tiada perbelanjaan lanjut dapat diselamatkan, kami mempunyai satu lagi permainan universal rasmi untuk anda. DLC Jurassic World Minecraft boleh didapati dari Minecraft Marketplace untuk Edisi Bedrock, dan ini bukan filem malas semata-mata. Kepala ke Isla Nublar dan ada dunia Jurassic yang luas dan luas untuk meneroka bahawa anda sebenarnya harus berlari sebagai pengurus baru. Buka pintu kepada pelawat dan, seperti SIM Frontier, anda perlu menghentikan bencana, menetapkan sabotaj, dan terbang untuk menggali tapak untuk mencari DNA untuk 60 dinosaur yang berbeza. Clare Dearing dan Dr Wu berada di tangan untuk memberi anda misi, dan anda boleh merenung untuk mengambil pemandangan di gyosfera anda sendiri. Mojang jelas mempunyai beberapa peminat DNA Dino yang serius di dalam pasukan kerana ini adalah surat cinta mutlak untuk keseluruhan siri.

Kerajaan Prasejarah

Pemaju: Meridian biru
Platform: PC (akses awal)

Pengurusan Taman Tema Dinosaur Sims jelas seperti bas. Anda menunggu 65 juta tahun dan kemudian tiga datang sekaligus dalam senarai yang sama. Kerajaan Prasejarah 2022 sedikit berbeza dari sezamannya kerana ia tidak mendiskriminasi ketika datang ke makhluk yang pupus. Pasti, mereka mendapat T-Rex – Mereka mempunyai T-Rex – Tetapi anda juga akan menemui rama -rama yang berbulu, badak berbulu, dan harimau gigi saber siap untuk penempatan di zoo dino yang indah anda direalisasikan.

Banyak kerja telah jelas dimasukkan ke dalam animasi dan ada juga penambahan yang baik untuk mini-mini yang dipanggil kit dengan tumbuh-tumbuhan dan mengisi dengan fosil hidup yang kurang dikenali seperti microraptor bersayap empat. Ia kini berada di akses awal dan Devs Blue Meridian telah jelas bahawa ini adalah kerja yang sedang berjalan, tetapi kerajaan prasejarah pasti tidak membuat kita bergegas untuk helikopter baru sahaja.

Kepupusan kedua

Pemaju: Tindak balas sistemik
Platform: PC (akses awal)

Akhirnya Seseorang telah menyerahkan kami pistol yang sebenarnya berfungsi. Kepupusan Kedua adalah penembak berbilang pemain yang kini berada di akses awal tetapi berniat untuk meratakan kemungkinan selepas itu, mari kita hadapi, dekad penyembelihan dinosaur yang tidak diingini. Dan, kerana dinosaur biasa tidak akan cukup menarik untuk menembak, ini adalah dunia yang penuh dengan yang bermutasi. Pasukan tiga adalah yang terbaik untuk mengambil peril gigi yang terbuka ini yang kini mempunyai siri misi utama dan pencarian sampingan yang tersebar di peta dunia terbuka yang cukup besar.

Reaksi Sistemik menjanjikan lebih banyak pahlawan, senjata, dan misi ketika permainan tumbuh tetapi pada masa ini senjata api sesuai dan reka bentuk makhluk sangat mengasyikkan. Adalah disyorkan untuk membawa beberapa rakan kerana musuh anda mungkin menggigit lebih banyak daripada yang anda boleh mengunyah jika anda masuk sendiri. Anda mungkin memerlukan permainan seterusnya untuk pulih.

Dunia yang direka Yoshi

Pemaju: Baharu
Platform: Nintendo Switch

Tetapi bagaimana jika anda mencari permainan dinosaur di mana tidak ada yang berisiko menjadi hidangan gembira di kaki? Di mana tidak ada yang benar -benar berakhir dengan pupus? Nah, di situlah dinosaur hijau kegemaran semua orang boleh heroik menyelamatkan hari. Dalam bentuk kabur yang mulia tidak kurang. Dunia yang direka Yoshi adalah seperti pukulan pesona espresso Etsy ketika anda memburu Yoshis yang telah diculik dari dunia kraf oleh Magikoopa. Bukan yoshis, awak menangis.

Setiap lantunan dan lompat di sini disertai dengan soundtrack yang menyenangkan semasa anda meneroka tahap kertas dan paip yang dibungkus dengan rakan atau bersendirian. Seperti Dunia Woolly Yoshi Sebelum itu, ini adalah pengembaraan platform yang lembut yang penuh dengan luka dan koleksi dan sekali lagi, sama seperti pendahulunya, anda akan menghabiskan masa yang lama memastikan anda telah menemui semua anak anjing yang bersembunyi di setiap peringkat. Anda tidak akan meninggalkan mereka, adakah anda?

Mencari lebih banyak cadangan yang hebat? Lihat pilihan kami permainan sim terbaik.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Permainan Survival MMO ini adalah Ark tetapi anda bermain sebagai dinosaur

Allosaurus menyerang di jalan titans beta, permainan survival dinosaur baru

Terdapat permainan survival baru yang datang pada dasarnya Ark: Survival Evolved kecuali anda bermain sebagai Dinosaur. Laluan Titans adalah permainan indie yang menyeronokkan di mana anda mengambil peranan salah satu daripada beberapa dinosaur dan cuba bertahan di dunia pra-manusia-dan ada beta yang akan datang musim panas ini.

Terdapat banyak permainan dinosaur yang hebat, dari Ark ke Jurassic World Evolution 2, tetapi sangat sedikit di mana anda sebenarnya dapat bermain sebagai dinosaur. Path of Titans, dari pemaju indie Australia Alderon Games, adalah permainan mmo survival suram suram di mana pemain roleplay sebagai salah satu daripada lebih dari 30 dinosaur berpotensi dalam persekitaran permainan kotak pasir besar.

Versi akses awal Path of Titans telah tersedia di laman web pemaju untuk sementara waktu, dan pasukan kini merancang beta untuk melancarkan musim panas ini merentasi “PC, Mobile, Consoles, Mac dan Linux”, dengan “Pertama beberapa peta “8 x 8 km tersedia dan banyak lagi yang akan datang kemudian.

Anda boleh menyemak kemas kini pemaju terbaru di bawah, termasuk melihat dinosaur terbaru permainan, Amargasaurus. Tidak ada perkataan lagi pada tarikh pelepasan yang lebih spesifik untuk sama ada beta atau jalan titans itu sendiri, jadi periksa akaun Twitter permainan untuk pengumuman itu.

Thumbnail YouTube

Untuk lebih banyak berita dinosaur, Jurassic World Evolution 2 mendapat pengembangan bertema di sekitar filem Dominion baru, dan Ark 2 mungkin menjadi perkara dengan Vin Diesel tetapi siapa yang tahu lagi.

Chris J Capel bekas penulis berita PCGamesn, Chris menulis mengenai permainan FPS, RPG, Star Wars, dan Buku Komik.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.