Permainan Counter-Strike yang baru dilaporkan dalam pembangunan dan boleh tiba akhir bulan ini, Tarikh Siaran Kaunter 2: Counter-Strike 2: Tarikh Siaran dan semua yang anda ingin tahu-The Economic Times

Counter-Strike 2: Tarikh pelepasan dan semua yang anda ingin tahu

Valve akhirnya membuat pengumuman awam memperkenalkan Counter-Strike 2. Kemas kini yang akan datang adalah lama dari mogok kaunter.

Permainan kaunter-mogok baru dilaporkan dalam pembangunan dan boleh tiba pada bulan ini

Injap dilaporkan merancang untuk memulakan beta menguji sekuel “CS: Go” tidak lama lagi.

Igor Bonifacic

Sun, 5 Mac, 2023, 10:20 PM · 2 min Baca

Counter-Strike: Serangan Global, Injap dilaporkan bersedia untuk mengumumkan versi baru penembak taktikalnya yang mercu tanda. Selain itu, pelepasan beta boleh tiba seawal bulan ini. Menurut wartawan eSports (VIA), Valve telah mengusahakan sekuel untuk CS: Pergi untuk beberapa waktu, dan permainan itu “bersedia untuk pergi.”Dia mengatakan studio baru-baru ini menganjurkan playtest rahsia penembak orang pertama yang melibatkan sekumpulan pemain profesional yang terbang ke Seattle. Menurut Lewis, Valve secara sementara merancang untuk memulakan beta menguji permainan dengan komuniti kaunter yang lebih luas pada 1 April pada yang terkini. “Keutamaan besar adalah mendapatkan ini dan kemudian menggilapnya, menetapkan sebarang pepijat dan membawanya ke tahap yang diharapkan dari CS,” salah satu sumber Lewis memberitahunya.

Bagi penambahbaikan, Counter-Strike yang baru dilaporkan akan memaparkan kesetiaan grafik yang lebih baik berkat peralihan di belakang layar ke Sumber 2, versi terbaru Valve’s Game Engine. Di samping itu, Lewis berkata permainan ini akan menyokong pelayan 128-tick, ciri yang akan membawa CS selaras dengan dan mengurangkan latensi. . Injap tidak segera bertindak balas terhadap permintaan komen Engadget.

Untuk melihat kandungan ini, anda perlu mengemas kini tetapan privasi anda. “Kandungan dan rakan kongsi media sosial” menetapkan untuk melakukannya.

Khabar angin mencadangkan bahawa permainan kaunter mogok baru adalah tepat di sekitar sudut telah berlangsung selama bertahun-tahun, tetapi ada beberapa sebab untuk memberikan lebih banyak berat kepada laporan terbaru ini. Untuk memulakan, Lewis mempunyai rekod prestasi yang kuat. Pada tahun 2015, beliau menulis laporan yang mengesahkan khabar angin bahawa salah seorang profesional terkemuka CS: Pergi pasukan pada masa itu . Terdapat juga bukti yang menyokong untuk menyokong tuntutannya. Pada awal bulan, beberapa CS: Pergi Peminat mendapati bukti bahawa pemandu GPU Nvidia telah memasukkan rujukan kepada “CSGO2.exe “dan” cs2.exe “sejak Februari.

Counter-Strike 2: Tarikh pelepasan dan semua yang anda ingin tahu

Counter-Strike 2: Tarikh pelepasan dan semua yang anda ingin tahu

Setelah berehat selama sedekad dan tidak ada berita dari pemaju, ada berita besar untuk penagih CS bahawa sekuel itu diselesaikan untuk dibebaskan. Pada fasa pertama, tidak semua orang mungkin dapat memainkannya tetapi sedikit tunggu akan mengekalkan keseronokan tinggi.

Terakhir Dikemaskini: 23 Mac, 2023, 07:55 PM IST

  • ABC Kecil
  • ABC Normal
  • ABC besar

Valve akhirnya membuat pengumuman awam memperkenalkan Counter-Strike 2. Kemas kini yang akan datang adalah lama dari mogok kaunter.

Oleh kerana mekanik terasnya yang kuat, adegan eSports yang popular, dan ekonomi digital yang berkembang maju dalam item dalam permainan, kiraan pemain terus berkembang tahun demi tahun. Itulah sebab mengapa ia selalu kelihatan tidak mungkin bahawa injap akan melepaskan versi baru permainan yang berjaya dan masih berkembang.

Walau bagaimanapun, khabar angin tentang potensi ‘CS: Go 2’ muncul apabila fail yang boleh dilaksanakan untuknya ditemui dalam kemas kini pemandu Nvidia, dan laporan oleh Richard Lewis semua tetapi mengesahkan pembebasan beta counter-mogok pada bulan Mac. Laporan ini kini telah disahkan dan Counter-Strike 2 akan datang tidak lama lagi.

Versi yang dikemas kini dijangka datang dengan peta yang dirombak, pencahayaan yang dipertingkatkan, pengubahsuaian untuk merokok bom tangan, dan sistem pelayan sub-tick baru, menggantikan sistem kadar kutu sebelumnya.

Selain itu, telah disahkan bahawa kulit dan barangan lain dari inventori pemain dalam permainan asal CS: Go akan dibawa ke versi yang dikemas kini, dan mereka juga akan mendapat manfaat daripada pencahayaan yang lebih baik.

Counter-Strike 2: Tarikh Siaran

Valve telah mengumumkan bahawa versi ujian terhad Counter-Strike 2 akan dikeluarkan pada 22 Mac, tetapi hanya akan tersedia untuk pemain terpilih yang dipilih oleh Valve. Versi penuh permainan akan tersedia secara percuma kepada semua pemain pada musim panas tahun 2023.

Selain itu, gembar-gembur untuk Counter-Strike 2 adalah nyata dan permainan telah menjadi salah satu permainan yang sangat dinanti-nantikan. Beberapa pemain telah menyatakan perasaan mereka di media sosial mengenai permainan Valve yang akan datang.

Soalan Lazim

?
21 Ogos 2012

Di mana anda boleh bermain CS: Pergi?
Windows, MacOS, PlayStation, Linux, Xbox

Penyataan Penafian: Kandungan ini ditulis oleh pihak ke -3. Pandangan yang dinyatakan di sini adalah pengarang/ entiti masing -masing dan tidak mewakili pandangan masa ekonomi (ET). ET tidak menjamin, menjamin atau menyokong mana -mana kandungannya dan tidak bertanggungjawab untuk mereka dengan apa -apa cara. Sila ambil semua langkah yang diperlukan untuk memastikan bahawa sebarang maklumat dan kandungan yang disediakan adalah betul, dikemas kini, dan disahkan. ET dengan ini menafikan mana -mana dan semua jaminan, nyata atau tersirat, berkaitan dengan laporan dan apa -apa kandungan di dalamnya.

Baca lebih lanjut mengenai berita

(Tangkap semua berita perniagaan, acara berita dan kemas kini berita terkini mengenai masa ekonomi.)

Muat turun aplikasi Economic Times News untuk mendapatkan kemas kini pasaran harian & berita perniagaan secara langsung.