Permainan Co-op yang akan datang yang kita tidak dapat menunggu untuk bermain pada tahun 2023, permainan co-op terbaik yang akan datang 2023

10 Permainan Co-op Terbaik yang akan datang 2023 & 2024

Arizona Sunshine II adalah permainan co-op yang memerlukan alat dengar VR untuk dimainkan oleh pemain. Permainan ini adalah sekuel kepada salah satu permainan kegemaran peminat bernama Arizona Sunshine II yang dikeluarkan pada tahun 2016.

Permainan Co-op yang akan datang yang kita tidak sabar untuk bermain pada tahun 2023

Permainan video multiplayer

Visi stereotaip peminat permainan video melukis mereka sebagai antisosial antisosial menghabiskan masa mereka di ruang bawah tanah yang tidak menyala, dikelilingi oleh pembungkusan makanan yang dibuang dan pakaian yang tidak dibasuh. Stereotaip itu, sementara berterusan, tidak dapat lebih jauh dari kebenaran. Seperti yang dilaporkan oleh Juri Teknikal, peminat permainan video di Amerika Syarikat pada pertengahan 30-an, mempunyai anak-anak, dan memiliki rumah. Selain itu, sebahagian besar orang yang bermain permainan video bermain dengan keluarga dan rakan -rakan, berbanding dengan sendirian.

Menurut laporan multiplayer 2022 Unity, 77% pemain bermain permainan berbilang pemain dengan keluarga, rakan, atau orang asing, dan sebahagian besar menggunakan pilihan sembang dalam permainan untuk menyelaraskan permainan multiplayer melalui internet. Walaupun anda benar -benar boleh bermain permainan video sendiri jika itulah cara anda lebih suka bermain, landskap permainan video semakin menjadi sukan pasukan.

Ia kembali ke akar medium, ketika anak -anak menghabiskan hari mereka slinging kuarters di arked atau berkumpul di depan NES selepas sekolah. Bagi ramai, itulah cara permainan video dimaksudkan untuk dimainkan. Ada sesuatu yang tidak boleh digantikan dengan bermain bersama rakan -rakan anda yang menjadi pusat pengalaman permainan video. Sama ada anda peminat multiplayer dalam talian atau menggosok siku dengan Couch Co-op, ini adalah permainan yang kami paling berharap untuk mengalahkan bersama pada tahun 2023.

Bergerak keluar 2

Bergerak keluar 2

Bergerak boleh menjadi salah satu perkara yang paling tertekan yang kita minta lakukan sepanjang kehidupan dewasa kita. Membungkus semua yang anda miliki, menyusun semuanya di dalam trak, dan dengan teliti mengangkutnya di seluruh bandar, atau di seluruh dunia adalah satu cabaran walaupun semuanya berjalan dengan betul. Kita semua tahu bahawa perkara jarang berlaku dengan betul, terutamanya semasa anda bergerak. Dalam francais “Bergerak Keluar”, yang dibangunkan oleh Devm Games dan SMG Studio, perkara -perkara yang sangat salah dalam semua cara terbaik.

Satu melihat “bergerak keluar” dan pemain akan mengetahui dengan tepat apa yang mereka ada. Mekanik gaya seni dan permainan akan menjadi biasa kepada peminat permainan multiplayer koperasi lain seperti “Overcooked.”Dari segi permainan, itu betul -betul tajuk yang dicadangkan. Anda dan rakan -rakan anda ditugaskan untuk memindahkan semua barang anda melalui kursus halangan yang berkembang dalam perjalanan ke rumah baru anda.

Anda akan bergerak melalui pelbagai persekitaran, bekerjasama untuk menyelesaikan teka -teki dan menyelesaikan cabaran. . . “Bergerak 2” akan tersedia di semua konsol utama dan PC, dan dijangka jatuh pada tahun 2023.

Perang Dunia

Berdasarkan H yang terkenal dan disayangi.G. Novel Wells dengan nama yang sama, “Perang Dunia” menjatuhkan pemain ke dalam realiti alternatif di mana manusia terlibat dalam perang semua untuk bertahan melawan penceroboh alien yang menjulang tinggi. Anda bermain sebagai orang awam biasa; bukan ahli tentera yang menyerang atau bahkan pasukan pertahanan bumi, hanya manusia yang sederhana yang berusaha menjadikannya di alam semesta yang semakin berbahaya.

Mod cerita utama adalah sebahagian besar permainan survival di mana anda mesti mengumpulkan dan mengerjakan sumber semasa menguruskan kelaparan, penghidratan, dan banyak lagi. Sepanjang perjalanan, anda akan menjadi semakin terlibat dalam usaha membasmi kekacauan asing untuk kebaikan. Mode Co-op telah anda sertai dengan pemain lain dan mengambil perjuangan terus ke alien ketika anda cuba bertahan selama tujuh hari (melalui GamingBolt).

Anda juga akan berpeluang bermain sebagai orang asing yang cuba mencari dan memusnahkan mana -mana yang terselamat manusia. Dengan semua akaun, “Perang Dunia” akan membolehkan anda meneroka kemusnahan penaklukan antara planet dari setiap sudut yang boleh dibayangkan.

“War of the Worlds” kini boleh didapati melalui Akses Awal di Steam dan dijangka mempunyai pelepasan penuh pada tahun 2023.

Lightyear Frontier

Lightyear Frontier

Dibangunkan oleh Framebreak, “Lightyear Frontier” berjanji untuk mengambil permainan yang selesa dari simulator ladang ke sempadan akhir. Anda dan sehingga tiga rakan akan pergi ke planet asing di tepi ruang dan ditugaskan untuk menubuhkan rumah di sana. Anda perlu menubuhkan tanaman dan membina infrastruktur dengan kerjasama rakan -rakan anda di dunia yang belum dipetakan.

. Tetapi “Frontier Lightyear” membekalkan dengan aspek penjelajahan ruang yang lebih menakutkan dan memberi tumpuan kepada bahagian -bahagian santai. Anda akan diminta untuk menanam tumbuh -tumbuhan dan membina bangunan, tetapi anda tidak akan diminta untuk melawan makhluk asing atau pastikan anda tidak kehabisan udara. Menurut Radar Permainan, tidak ada mekanik tempur dan anda tidak akan diminta untuk menguruskan kesihatan atau stamina. Sebaliknya, anda akan menghabiskan masa meneroka dan membuat kerajinan dengan rakan -rakan di tepi ruang. “Lightyear Frontier” akan tersedia di PC dan Xbox dan dijadualkan untuk Siaran Spring 2023 (melalui IGN).

Haiwan parti

Haiwan parti

Ketika datang ke permainan bersama, terdapat sedikit yang lebih menyeronokkan untuk dimainkan dan yang mempunyai lebih banyak nilai ulangan daripada permainan parti. Jenis persaingan bersaiz gigitan yang berasal dari permainan mini yang kompetitif sangat sesuai untuk bermain sosial kasual antara makanan ringan atau minuman. Selama bertahun -tahun, “Pesta Mario” adalah satu -satunya pemain besar dalam ruang permainan parti tetapi baru -baru ini permainan lain telah mendapat tindakan. Baru -baru ini, permainan seperti “Fall Guys,” “Antara Kami,” dan juga permainan parti dalam talian Jackbox telah menghembuskan nafas kehidupan baru ke dalam genre. Tidak lama lagi, Standbys itu akan mempunyai beberapa persaingan baru apabila mencipta semula permainan mencipta permainan parti mereka yang akan datang “.”

Anda boleh bermain sebagai salah satu daripada sebelas haiwan antropomorfik yang comel dan ganas dan anda akan melawan rakan -rakan anda untuk ketuanan dalam pelbagai pertandingan kekuatan, subterfuge, dan sabotaj. Pada masa ini, permainan ini mempunyai dua mod permainan: Stand Last and Snatch Squad (melalui Senjata Akhir).

Di Last Stand, anda adalah salah satu daripada lapan pemain dalam pertempuran royale untuk menjadi yang terakhir berdiri. Dalam Skuad Snatch, anda akan bersaing dalam permainan gaya tangkap-bendera dalam pasukan empat. Matlamat anda adalah untuk mengumpulkan gummies dari pusat peta dan mengembalikannya ke pangkalan rumah anda untuk mata, semuanya tanpa diambil sendiri. “Haiwan Parti” dijadualkan untuk dibebaskan pada PC dan Xbox pada awal 2023.

Skull & Bones

Skull & Bones

Setiap generasi mempunyai pemberontak, penjenayahnya, dan revolusionernya. Kadang -kadang mereka memenangi hari dan menjadi struktur kuasa yang mereka cari untuk menghapuskan. Pada masa lain mereka dihancurkan di bawah gerai penubuhan sehingga mereka runtuh dan pudar. Kadang -kadang, jika anda memberi mereka masa yang cukup, mereka menjadi wira dan simbol rakyat. Mereka menjadi kekal.

Dalam dekad kebelakangan. Tidak lagi mereka hanya brigands laut yang tinggi, mereka adalah simbol pengembaraan. Dalam “Skull & Bones,” anda akan pergi ke lautan sebagai kapten kapal anda sendiri. Anda baru -baru ini telah ditawarkan dan menolak pengampunan diraja, dan anda dalam perjalanan ke Lautan Hindi untuk memulakan segar di dunia baru (melalui Gematsu).

Anda akan membina krew, maka anda akan membina sebuah armada, semuanya dengan harapan menjadi Lord of the Seas. Main bersama rakan-rakan, masing-masing memerintah kapal anda sendiri, untuk mengambil konvoi perdagangan yang bertahan, kemudian berpecah harta rampasan. Atau, anda sentiasa boleh mengkhianati kapten lanun rakan anda dan bergerak untuk mengawal sepenuhnya lautan. “Skull & Bones” dijadualkan untuk dibebaskan di PC dan semua konsol utama pada 9 Mac, 2023.

Rotwood

Rotwood

Sekiranya anda pernah ingin menjadi watak dalam kartun pertempuran yang ganas tetapi menggemaskan (dan, jujur, siapa di antara kita?), maka “Rotwood” mungkin peluang terbaik anda. Dari Klei Entertainment, “Rotwood” adalah crawler penjara berbilang pemain sehingga empat pemain.

Setiap daripada anda mengawal haiwan animasi yang bergaya bersiap untuk memulakan hutan yang gelap dan misteri. Semasa anda maju sepanjang permainan, anda akan bergerak lebih jauh ke dalam hutan dan menemui orang asing dan musuh yang lebih kuat (melalui Informer Game). Sepanjang perjalanan, anda akan memerangi segala -galanya dari bawang dan labu yang terpesona ke pilbugs besar dan serangga darah gergasi. Dan dengan setiap kemenangan, anda akan menggunakan rampasan perang untuk membuat senjata dan barang baru supaya anda dapat meneruskan perjuangan.

“Rotwood” nampaknya mempunyai semua keseronokan mengalahkan klasik, ditambah dengan estetika animasi yang unik yang anda tidak dapat membantu tetapi ingin menyerap. Tarikh pelepasan rasmi permainan berada di udara tetapi bersedia untuk akses awal pada tahun 2023.

Legenda Minecraft

Legenda Minecraft

Permainan mudah dan estetika blocky “Minecraft” menjadikannya bukan hanya klasik segera, tetapi permainan video yang paling berjaya sepanjang masa. Sekarang, Mojang mengembalikan pemain ke alam semesta yang sama dengan cerita baru dan fantastik, dan perspektif baru, untuk boot.

Dalam “Legends Minecraft” anda bukan orang yang rendah hati atau mangsa yang terselamat, anda seorang pahlawan. Gameplay kurang memberi tumpuan kepada bahan-bahan dan objek kerajinan dari bawah ke atas dan lebih banyak lagi pada naratif berasaskan fantasi yang menarik di Overworld. Treler menunjukkan portal misteri yang muncul dari makhluk jahat, melepaskan makhluk jahat di seluruh landskap. Anda akan bermain sebagai pahlawan yang menyatukan, menyatukan walaupun pasukan yang pernah anda anggap musuh sendiri, untuk memerangi pasukan Nether (melalui GameSpot).

Antara pertempuran, anda akan mempunyai peluang untuk membuat kraf ketika anda membina, menyelenggara, dan meningkatkan dasar operasi anda. Permainan ini juga akan menawarkan mod multiplayer yang kompetitif dan koperasi, tetapi butiran tepat mengenai bagaimana ia akan berfungsi tetap dapat dilihat. Kami tidak perlu menunggu lama, sebagai “Legends Minecraft” dijadualkan untuk dibebaskan pada semua konsol utama pada tahun 2023.

Exoprimal

Exoprimal

Permainan survival sering melanda pemain menentang zombi atau raksasa klasik lain, tetapi “exoprimal” meletakkan kemanusiaan melawan raksasa dari masa lalu kita sendiri. Menggunakan exosuits berteknologi tinggi dan pelbagai senjata futuristik, anda dan rakan-rakan anda akan meledakkan jalan anda melalui bandar di bawah pengepungan dari serangan dinosaur yang tidak berkesudahan.

Permainan ini diturunkan di State of Play pada bulan Mac 2022 dalam treler sinematik yang sebahagian besar. Robot Menyediakan Ramalan Dinosaur, siaran berita yang meramalkan penampilan dinosaur cara seorang ahli berita moden mungkin meramalkan ribut musim panas. Kemudian sekumpulan askar masuk ke dalam exosuits dan, seperti pemburu ribut masa depan, masuk ke zon yang terjejas untuk melawan banjir dinosaur secara harfiah jatuh dari langit.

Terdapat sekurang -kurangnya tiga jenis unit untuk dipilih, termasuk serangan, tangki, dan peranan sokongan (melalui trend digital), tetapi mungkin ada tambahan yang belum kita ketahui. Anda akan bermain dengan rakan -rakan untuk menampung semua pangkalan dan, semoga, selamatkan diri dan dunia dari raksasa masa lalu. “Exoprimal” dirancang untuk dibebaskan pada PC, PlayStation, dan Xbox pada tahun 2023.

Voidtrain

Voidtrain

“VoidTrain” mempunyai salah satu konsep permainan yang lebih sejuk yang telah kita lihat dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Anda bermain sebagai anggota krew di atas kereta api interdimensional. Terserah kepada anda dan kru untuk membina kereta api dan memerintahkannya melalui kekosongan yang tidak berkesudahan, kekosongan yang penuh dengan khazanah yang berubah-ubah dan raksasa yang mematikan, dengan ukuran yang sama.

Ada kemungkinan untuk bermain “voidtrain” sendiri, tetapi lebih baik apabila anda bermain bersama sehingga tiga rakan. Permainan ini kini boleh didapati melalui akses awal di kedai Epic Games tetapi tidak mempunyai pelepasan kukuh untuk permainan penuh. Sebelum ini diumumkan bahawa “Voidtrain” akan memukul Steam pada bulan Oktober 2022 (melalui IGN), tetapi, seperti penulisan ini, permainan tetap TBD dengan pilihan untuk menambahkannya ke senarai keinginan anda.

Memandangkan trajektori permainan, terdapat beberapa kecurigaan bahawa ia akan jatuh pada tahun 2023 tetapi sama ada itu berlaku atau tidak masih boleh dilihat. Ia juga tidak jelas yang, jika ada, konsol anda akan dapat bermain “voidtrain”, atau jika ia akan menjadi pc eksklusif.

Blanc

Blanc

“Blanc” menjatuhkan pemain ke dalam hutan yang dicuci putih selepas ribut musim sejuk. Anda akan mengawal dua makhluk hutan dan rakan -rakan yang tidak mungkin: fawn dan serigala serigala. Bersama -sama, kedua -dua haiwan remaja menggunakan kebolehan unik mereka untuk menyelesaikan teka -teki dan bersatu semula dengan keluarga mereka.

Malah, “Blanc” memerlukan kerjasama dua pemain untuk maju sepanjang permainan. Satu watak mungkin baik untuk menggerakkan objek berat manakala yang lain baik untuk memerah ke ruang yang ketat. Melangkah melalui banyak cabaran permainan semasa mengikuti jejak langkah keluarga anda bermaksud kerjasama atau kematian. Permainan ini boleh dimainkan secara tempatan melalui Couch Co-op atau dalam talian, dengan anda dan rakan masing-masing mengawal salah satu daripada dua watak yang boleh dimainkan (melalui Gematsu).

Apa, mungkin, paling mengagumkan tentang “Blanc” adalah suasana yang berjaya dalam membuat. Seni hitam dan putih yang ditarik tangan ditambah dengan skor muzik yang memikat membuat untuk dunia permainan yang menarik yang kami dengan senang hati menghabiskan berjam-jam bermain-main melalui. Nasib baik, kita tidak perlu menunggu lama. “Blanc” dijadualkan untuk dibebaskan pada PC dan Nintendo Switch pada 14 Februari 2023.

Program Ruang Kerbal 2

Program Ruang Kerbal 2

Dari Epic Games datang susulan kepada Program Angkasa Kerbal yang besar.”Anda akan memulakan dengan cara yang sama permainan pertama, di planet kerbin. Anda akan bertanggungjawab membangun dan memajukan program ruang angkasa dengan sasaran awal melawat bulan kerbin, yang sesuai dipanggil mun. Dari sana, anda akan membina kapal angkasa yang semakin maju dan meneroka seluruh sistem tempatan.

Tidak seperti permainan pertama, anda tidak akan terhad kepada sistem ini. Semasa anda meneroka lebih banyak dunia dan membina jentera yang semakin maju, anda akan mempunyai peluang untuk membina kapal angkasa antara bintang dan melawat bintang -bintang lain (melalui PC Gamer). “Kerbal Space Program 2” juga akan merangkumi pilihan berbilang pemain, yang membolehkan anda bergabung dengan rakan -rakan anda untuk menghantar penjelajah yang berani ke dalam gelap kosmik yang luas.

Permainan ini pertama kali diturunkan di Gamescom pada tahun 2019, dengan tarikh pelancaran awal awal 2020. Sudah tentu, awal 2020 tidak pergi mengikut rancangan untuk sesiapa sahaja dan permainan telah ditangguhkan (melalui ruang). Malah, permainan ini telah ditangguhkan empat kali, jadi sedikit keraguan adalah wajar, tetapi ia berada di landasan untuk memukul tangan pemain pada tahun 2023. Pada masa penulisan ini, “Kerbal Space Program 2” dijadualkan memukul akses awal pada permainan stim dan epik pada 24 Februari 2023.

10 Permainan Co-op Terbaik yang akan datang 2023 & 2024

Mari kita hadapi yang tidak suka bermain permainan video bersama dengan rakan atau pemain rawak di seluruh dunia? Permainan Co-op Jangan biarkan pemain bosan kerana selalu ada sesuatu untuk mencari.

Terdapat banyak streamer di luar sana yang menyiarkan permainan co-op secara teratur dan menunjukkan betapa popularnya permainan co-op.

Co-op nampaknya seperti genre permainan yang tidak pernah berakhir dan itulah sebabnya kami telah mengkaji senarai permainan co-op terbaik yang akan memberikan anda pengalaman yang mengejutkan.

Permainan Co-op Terbaik yang akan datang

Isi kandungan

10 Permainan Co-op Terbaik yang akan datang

1. Bergerak keluar 2

Bergerak keluar 2

Tarikh Siaran 15 Ogos 2023
Pemaju (s) SMG Studio, Devm Games
Platform PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch

Kami memulakan senarai kami dengan bergerak keluar 2 dan di dalam permainan, pemain menganggap kedudukan pembawa yang mesti dengan cepat mengangkut barangan isi rumah yang ditetapkan dari rumah ke van yang bergerak.

Rintangan dapat dipenuhi di sepanjang jalan. Walaupun beberapa barangan besar memerlukan dua orang untuk mengangkat, yang lain sensitif dan mungkin bahkan dengan sedikit usaha.

Anda boleh melemparkan perkara, mengikut sejauh mana setiap item dimuatkan ke dalam van dump, peserta dinilai pada tahap emas, perak, dan gangsa.

Tahapnya termasuk matlamat alternatif seperti mengangkut barang yang tidak berlabel atau menghancurkan setiap pintu di seluruh rumah. Selain itu, mungkin untuk mendapatkan kedudukan tambahan.

Fungsi “Pembantu Pilihan” dalam melangkah keluar bantuan dalam menjadikan permainan lebih baik.

2. Arizona Sunshine II

Arizona Sunshine II

Pembebasan November 2023
Pemaju (s) Permainan Vertigo
Platform PC, PS5

Arizona Sunshine II adalah permainan co-op yang memerlukan alat dengar VR untuk dimainkan oleh pemain. Permainan ini adalah sekuel kepada salah satu permainan kegemaran peminat bernama Arizona Sunshine II yang dikeluarkan pada tahun 2016.

Pemain dalam permainan ini perlu bertahan dalam kiamat zombie menggunakan alat dengar VR dan mereka juga boleh bekerjasama dengan rakan -rakan mereka untuk membuat tugas lebih mudah.

Permainan Apocalypse Zombie VR terdengar menakutkan tetapi juga hebat pada masa yang sama. Kami sangat mengesyorkan pemain untuk mencuba permainan ini setelah ia dikeluarkan.

3. Helldivers 2

Helldivers 2

Pembebasan Disember 2023
Pemaju (s) Arrowhead Game Studios
Platform PC, PS5

Sekiranya anda adalah peminat permainan di mana anda boleh meletupkan seberapa banyak barang yang anda kehendaki dan menyebabkan kekacauan maka Helldivers 2 akan menjadi permainan yang tepat untuk anda.

Dalam permainan ini, pemain akan diberikan hampir semua jenis senjata yang dapat mereka gunakan untuk menyebabkan kekacauan dengan rakan -rakan mereka. Pemain perlu melawan gelombang alien dengan rakan mereka.

4. Dead Cide Club

Dead-cide-Club

Pembebasan 2023
Pemaju (s) Pressa
Platform Windows, Xbox Series X/ Series S, PS5

Permainan yang marah di kelab cide mati berkisar di sekitar peserta yang terkunci di dalam makmal dan kemudian diwajibkan menggunakan pelbagai senjata api untuk membunuh pelbagai makhluk sehingga hanya seorang peserta yang tersisa di sana. Setakat ini, kami sedar bahawa anda akan dipenjarakan di dalam kemudahan yang penuh dengan makhluk serta pemain lain yang perlu disembelih untuk mendapatkan wang tunai.

Misi seseorang adalah untuk memastikan kelangsungan hidup, dilengkapi dengan pelbagai senjata seperti senjata, pistol, sistem senjata, dan peluncur bom tangan. Walau bagaimanapun, pemain akan dikehendaki sentiasa bergerak sejak wap gas berbahaya akan mula bocor ke dalam bilik ketika masa berlalu ke hadapan.

5. Hyenas

Hyenas

Pembebasan 2023
Pemaju (s) Perhimpunan Kreatif
Platform PS4, PS5, X/S, XBO, Windows

Walaupun hyena adalah antara Permainan Co-op yang akan datang PS5 di mana pemain bersaing antara satu sama lain, ia masih mempunyai plot yang mengikat semuanya bersama. Mengikut pemaju, Hyenas akan mengangkut pemain ke dunia yang dimusnahkan oleh jutawan yang meninggalkan bumi jauh di belakang untuk mendiami Marikh, menghancurkan dunia kita akibat teknologi graviti yang tidak dapat dielakkan yang mereka gunakan untuk mendorong misi mereka.

Apa sahaja yang tersisa dari manusia dipenjarakan di dalam “Taint,” shanty terapung. Seolah -olah itu tidak mencukupi, jutawan mempunyai cinta baru -baru ini untuk artifak dari masa lalu, seperti buku pewarna panini, dispenser pez, serta Sega mengenai barang yang mereka dapati di dalam bangkai bumi.

6. Habis hari 3

Payday-3

Pembebasan 2023
Pemaju (s) Perisian Overkill
Platform Linux, PS5, Windows, Xbox Series X/S, Switch

Pemain hanya menyedari bahawa Payday 3 wujud sehingga saat ini walaupun ia telah diturunkan pada awal tahun 2022. Untuk memperingati ulang tahun kesepuluh francais, perisian pencipta Overkill baru -baru ini mengadakan webcast di YouTube.

Idea dan lokasi program diturunkan, walaupun tidak ada mekanisme yang dilihat. Pemain akan melakukan kecurian di metropolis New York di Payday 3, yang baru -baru ini digelar sebagai “gambaran yang hidup, raksasa di bandar.”

Oleh itu, pada permulaan permainan video, masing -masing empat daripadanya telah menyerahkan heisting walaupun akhirnya dipaksa untuk berbuat demikian kerana perkembangan jalan cerita. Alam Semesta Payday telah mengalami peralihan yang ketara pada masa di antara tajuk, dan Overkill telah membayangkan beberapa peminat perubahan mungkin menjangkakan.

7. Exoprimal

Pembebasan 2023
Pemaju (s)
Platform Windows, PS4, XBO, X/S, PS5

Dalam permainan aksi orang ke-3, pemain mengawal pakaian khas untuk bertarung dengan banyak dinosaur. Bayangkan permainan yang menyerupai pasukan pertahanan bumi tetapi dengan perisai yang diilhamkan oleh lagu. Setiap pakaian nampaknya mempunyai penampilan dan toolkit yang berbeza.

Seseorang mempunyai apa yang kelihatan sebagai pengawal gaya overwatch, sementara yang lain dapat menghasilkan kira-kira enam senjata dari bahu dan lengan mereka dan beberapa kelihatan lebih fokus kepada peledak yang memaparkan pedang kembar dan pukulan. Hingga ke tahap ini, tiga jawatan telah dipaparkan.

Anda memaku: Pengeluar kerosakan utama adalah apa yang disebut sebagai kedudukan serangan. Semua kapal tangki mengambil berat tentang perhatian ini dan mempertahankan kumpulan. Pertahanan udara dapat meningkatkan dan merosakkan diri selain memulihkan.

. Street Fighter 6

Jalan-Fighter-6

Pembebasan 2023
Pemaju (s) Capcom
Platform PS5, Xbox Series X, dan Siri S, Windows, PS4

Street Fighter 6 yang lama ditunggu-tunggu akan dikeluarkan pada bila-bila masa sekitar 2023. Ini adalah edisi arus perdana terkini dalam francais, dan ia penuh dengan tentera, tetapan, dan cara baru untuk memainkan watak ikonik tertentu. Rya, Ken, dan beberapa Warriors terkenal lain bekerjasama dengan Kimberly dan Jamie. Setiap watak nampaknya mempunyai estetika segar di Street Fighter 6, yang memihak kepada General Street/80s Vibe.

Dengan fokus pada suar grafik dan hanya sistem ucapan canggih, ia juga tidak dapat disangkal lagi menjadi tajuk Street Fighter yang hebat. Walaupun Street Fighter 6 tidak akan tersedia sehingga 2023, ujian rangkaian pra-pelancaran tertentu memang membolehkan pemain mencubanya sendiri.

9. Voidtrain

Voidtrain

Pembebasan 2023
Pemaju (s) NEARGA, Hypetrain Digital
Platform PS5, Xbox Series X, dan Siri S, Windows, PS4

Pemain di VoidTrain meneroka persekitaran baru dengan graviti goyah serta raksasa yang tidak mengerikan pada prowl. Orang mesti menyelesaikan teka -teki, memperoleh bahan untuk membina gear yang unik, dan akhirnya mengubah suai voidtrain untuk melintasi 4 biodiversiti yang berbeza dalam permainan koperasi ini yang hanya menampung 4 peserta.

Setiap kali anda bermain, sedikit sebanyak segar akan berada di sana terima kasih kepada lokasi, tindakan, dan barang yang dipilih secara prosedur. Tahun ini, VoidTrain dijangka meninggalkan akses segera, yang sepatutnya bertindih dengan pelancaran versi Steamnya. Apabila ia dikeluarkan sepenuhnya, kos mungkin berbeza -beza, jadi ini mungkin masa yang menguntungkan untuk membeli.

10. Ark II

Ark II

Pembebasan 2024
Pemaju (s) Studio Wildcard, Grove Street Games
Platform Xbox Series X dan Siri S, Windows

Permainan terakhir dalam senarai kami ialah Ark II dan plot akan mula berlaku kepada dunia yang tidak dikenali, luar angkasa hanya selepas insiden dalam Kejadian: Bahagian II, Versi Ark yang dipertingkatkan DLC ke -5 dan terakhir: Survival berkembang yang diterbitkan pada tahun 2021.

Walaupun Studio Wildcard tidak memberikan banyak butiran mengenai plot ARK 2, kita mungkin mula meletakkan petunjuk sampingan yang cukup dengan menganalisis Kejadian: Bahagian 2 Finale.

Evolusi, yang berlaku di atas kapal koloni besar -besaran, berakhir apabila kapal Kejadian dibahagikan kepada separuh. Manakala bahagian kedua terletak tidak aktif di ruang angkasa, separuh pertama bertembung dengan planet gas.

Sekiranya anda ingin menyemak lebih lanjut mengenai Ark II maka jangan lupa untuk menyemak tarikh pelepasan untuk Ark II.

FSoalan -soalan yang ditanya

Adakah akan ada kehidupan yang pelik 6?

Pemaju Kehidupan Strange merancang untuk membangunkan edisi ke -6 menjelang 2025 akhir.

PC permainan co-op yang akan datang akan menjadi popular pada tahun 2023?

Beberapa permainan yang paling popular ditinggalkan, Ark II, Pulau Dead 2, Wild Hearts, Redfall, dll.

Permainan apa yang sedang berjalan sekarang 2022?

Grand Theft Auto V, Assassin’s Creed: Valhalla dan Genshin Impact adalah beberapa nama permainan yang sedang berjalan pada masa ini.

Kesimpulan

Ini adalah senarai kami 10 permainan multiplayer yang terbaik dan kami berharap anda tahu permainan mana yang akan anda mainkan seterusnya. Sekiranya anda mempunyai keraguan mengenai mana -mana permainan yang telah kami sebutkan di atas maka jangan ragu untuk menulisnya di bawah.