Permainan Co-op terbaik untuk bermain sekarang dengan rakan dan keluarga | GamesRadar, permainan berbilang pemain terbaik di PC 2023 | Pcgamesn

Permainan berbilang pemain terbaik di PC 2023

Contents

Astaga, sukar. Sekurang -kurangnya, jika anda ingin bersaing di tangga: Arah itu melibatkan penyelidikan, pemahaman masa dan jari mengklik lebih cepat daripada perangkap tetikus yang terkikis. Bermain dengan rakan membolehkan anda menjadi lebih bodoh. Kadang -kadang senang tidak perlu risau tentang Zerg bergegas kerana anda tahu pasangan anda selalu mengidap hidralisk.

Permainan Co-op terbaik untuk bermain sekarang dengan rakan dan keluarga

Permainan Co-op terbaik direka untuk dinikmati oleh sekurang-kurangnya Dua pemain, jadi ambil rakan, rakan sekerja, ahli keluarga, atau orang yang disayangi kerana anda tidak mahu ketinggalan. Kami telah memilih setiap satu dengan cara mereka mengendalikan pengalaman permainan co-op, memastikan setiap orang berasa penting atau sekurang-kurangnya aditif untuk bermain solo.

Sama ada kawan dan keluarga di sebelah anda di sofa, atau seseorang yang jauh lebih jauh di internet, permainan ini direka khusus untuk dinikmati bersama. Tidak ada persaingan, keseronokan ko-op lama yang baik.

25. Valheim

Terdapat banyak yang boleh anda lakukan dengan rakan-rakan di Valheim, mudah untuk melihat mengapa ia telah ditambah ke senarai permainan co-op terbaik kami. Sehingga 10 orang boleh bermain bersama di kotak pasir survival Valheim, yang diilhamkan oleh mitologi Norse, dengan pelayan yang berdedikasi untuk hosting peribadi juga. Anda akan membina pangkalan, bekerjasama untuk membuat senjata dan perisai yang lebih baik, meneroka lebih jauh dan lebih jauh, dan bahkan mengambil pelbagai raksasa. Ia adalah dunia yang berbahaya, dan jauh lebih baik dengan rakan.

Mainkannya: Pc

Tawaran Valheim terbaik hari ini

Tiada maklumat harga
Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

24. Rainbow Six Siege

Gaya Koperasi: Dalam talian

Rainbow Six Siege terkenal dengan pergaduhan PvP taktikalnya, tetapi mod pemburu pengganas co-op, ruji siri ini, layak mendapat malam atau dua waktu anda. Sama seperti dalam ansuran sebelumnya, tugas anda adalah untuk membersihkan tahap pengganas yang anda pilih secepat mungkin. Jangan mengharapkan untuk pergi ke semua senjata api: Anda perlu membersihkan perangkap, gunakan kebolehan anda dan menyelaraskan masa dengan sehingga empat skuad jika anda ingin menurunkan semua musuh anda.

Nasihat kami adalah untuk mendail kesukaran setinggi anda boleh menanggungnya. Semakin besar cabaran, semakin banyak anda harus bergantung pada kerja berpasukan, dan mod ini adalah yang terbaik ketika anda terpaksa membuat rancangan terperinci dan melaksanakannya dengan sempurna. Pusingan dengan bulat, anda akan merasakan diri anda bertambah baik, sehingga akhirnya, anda dapat menyapu peta seperti pasukan SWAT kehidupan sebenar.

Mainkannya: PC, Xbox One, PS4, PS5, Xbox Series X

2 tawaran tersedia

Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

23. Terus bercakap dan tiada siapa yang meletup

Jenis Koperasi: Tempatan

Kecuali anda telah melabur dalam alat dengar VR, anda mungkin tidak pernah mendengar tentang perkara ini. Walau bagaimanapun, ia adalah satu-satunya yang cemerlang dalam permainan co-op, dan menuntut perhatian anda. Satu orang memakai alat dengar VR, sementara beberapa orang lain duduk – di dunia nyata – dan melihat buku kecil dokumen -dokumen bom.

Orang di dalam alat dengar VR melihat beg bimbit dengan bom di dalamnya, dan pelbagai peranti untuk melucutkan senjata, yang dia gambarkan kepada orang -orang di dunia nyata. Ideanya ialah menggunakan dokumen pelupusan bom untuk meredakan peranti dengan. sebenarnya bercakap antara satu sama lain dan bekerjasama. Semuanya ditetapkan pada had masa untuk menambah ketegangan, dan bom semakin rumit untuk dibongkar ketika anda bermain. Ini menyeronokkan cemerlang, dan permainan pesta yang sempurna.

Selain itu, kini di Switch, jadi salah seorang daripada anda akan mempunyai konsol di tangan anda, yang lain manual arahan. Ini adalah kerja berpasukan yang hebat, dan kata amaran, boleh merosakkan keluarga.

Mainkannya: PC, PS4, PS VR, Oculus Rift, HTC Vive, Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X

Hari ini terbaik terus bercakap dan tiada siapa yang meletupkan tawaran

Tiada maklumat harga
Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

22. Jangan kelaparan bersama

Jenis Koperasi: Tempatan dan dalam talian

Ancaman permadeath entah bagaimana dilembutkan apabila ia dikongsi. Maksud saya, anda semua akan mati tetapi sekurang-kurangnya ada keselesaan, dan menyalahkan, ketika anda bermain bersama. Do not Starve’s Sumber Gathering, Base-Building Challenge sudah menyeronokkan, tetapi lebih-lebih lagi dengan rakan. Terutama kerana anda dapat membahagikan beban kerja dan tanggungjawab semasa anda cenderung ke rumah atau ladang anda, dan meneroka dunia untuk mencari lebih banyak perkara yang anda perlukan untuk membuatnya melalui hari yang lain.

Mainkannya: PS4, Xbox One, PC, Xbox Series X, PS5

Hari terbaik hari ini jangan kelaparan bersama

Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

21. Deep Rock Galactic

Gaya Koperasi: Dalam Talian

Fikirkan Kiri 4 Mati dengan Orang Kerdil Ruang dan Anda Tidak Akan Jauh. Deep Rock Galactic adalah penembak berasaskan pasukan di mana anda dan sehingga tiga roket rakan-rakan yang gemuk menjadi planet yang dihasilkan secara prosedur untuk mencari mineral. Untuk mencari apa yang anda mahukan, anda masing-masing perlu menggunakan kebolehan khusus kelas anda, mengikat cangkuk bergelut, mewujudkan platform, menyalakan gua-gua gelap dan meniup lubang di pemandangan untuk membuat laluan baru. Sering kali, sekumpulan labah -labah asing akan melompat ke atas anda, dan anda akan dipaksa kembali ke belakang, menarik pencetus anda untuk kehidupan sayang. Lingkungan yang bervariasi dan berwarna -warni tidak pernah kelihatan, dan ketika lampu -lampu yang redup dan asap naik, ia betul -betul atmosfera.

Mainkannya: PC, Xbox One

Tawaran galaksi rock terbaik hari ini

Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

20. Warframe

Jenis Koperasi: Dalam Talian

Puluhan juta orang bermain Warframe sehingga mesti melakukan sesuatu yang betul. Ini penembak koperasi empat pemain dalam talian di mana anda meneroka dan melawan jalan anda melalui ruang dalam saman ultra futuristik, memperoleh kuasa, kebolehan dan senjata baru di sepanjang jalan. Pada dasarnya, cabutan utama di sini – perkara pertempuran untuk mendapatkan lebih banyak gear untuk memerangi lebih banyak perkara. Seperti Destinys dan Monster Hunters of the World ini semua mengenai mengejar senapang dan kasut ruang yang lebih baik.

Mainkannya: PS4, Xbox One, PC

19. Borderlands 3

Gaya Koperasi: Dalam Talian

Borderlands selalu lebih baik dengan rakan. Apa yang baik adalah senapang patah yang rantai kerosakan elektrik antara musuh, atau senapang yang meludahkan bilah sawes, jika anda tidak mendapat kawan di sisi anda untuk menontonnya dalam tindakan? Daya tarikan utama siri ini selalu mencari senjata yang semakin merosot untuk menembak musuh-musuh yang semakin merosot, dan Borderlands 3 adalah yang paling baik dalam siri ini setakat ini. Banyak senjata mempunyai mod api alternatif yang tidak masuk akal, dan dunia lebih besar dan jauh lebih bervariasi.

Di Borderlands sebelumnya, Loot dikongsi antara pemain, yang bermaksud anda terpaksa melawan senjata terbaik. Anda boleh memainkan Borderlands 3 dengan cara itu (yang dipanggil Coopetition), tetapi dengan mod kerjasama anda akan mendapat timbunan senjata diskret anda sendiri dari musuh, jadi anda tidak perlu berkongsi.

Mainkannya: PC, PS4, Xbox One

5 Tawaran Tersedia

Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

18. Ketuhanan: Dosa Asal 2

Jenis Koperasi: Dalam Talian

Mungkin bukan satu untuk permainan kasual yang cepat dengan rakan, memandangkan ini adalah persekitaran RPG yang besar yang dipenuhi dengan lebih banyak potensi, cerita dan peristiwa daripada kebanyakan kita akan melihat dalam satu perjalanan. Tetapi, jika anda suka pengalaman co-op yang sangat mendalam maka ini akan membuat anda sibuk selama bertahun-tahun. Serta seluruh dunia bernuansa untuk meneroka anda boleh bermain secara bersamaan atau Secara bersaing, dengan pemain berpotensi berusaha menyelesaikan misi dengan cara yang berbeza, atau ke arah yang berbeza.

Mainkannya: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X

2 tawaran tersedia

Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

17. Anak lelaki hutan

Jenis Koperasi: Dalam Talian

Anak-anak Hutan, seperti hutan yang asli, meletakkan anda di pulau yang tidak begitu indah dan meminta anda melakukan satu perkara-bertahan. Baiklah, secara teknikal anda telah dihantar ke sana untuk menjejaki jutawan yang hilang, tetapi ternyata ada kanibal dimana – mana, Dan ia tidak akan mudah. Syukurlah, anda boleh mendapatkan bantuan walaupun kerana anda boleh bergabung dengan sehingga tujuh rakan untuk membuat, membina, dan sebaliknya mengerjakannya di Hellscape di sebuah pulau. Pada masa ini dalam akses awal, sudah ada banyak permainan di sini untuk terlibat dengan.

Mainkannya: Pc

16. GTA Online

Jenis Koperasi: Dalam Talian

Ada masa ketika gaya dalam talian pembunuhan GTA 5 bermakna anda memerlukan kawan, sebaiknya beberapa, jika anda ingin bertahan selama lebih dari beberapa saat. Walau bagaimanapun, kini terdapat pelbagai aktiviti dan perkara yang banyak, walaupun tanpa matlamat yang dibuat oleh pemain seperti ‘memecah masuk ke pangkalan tentera’ atau ‘menembak semua orang yang anda dapat lihat’. Selepas bertahun -tahun kemas kini dan penambahan, ia telah menjadi taman permainan digital yang luas untuk dilakukan dengan rakan -rakan. Segala -galanya dari permainan pasukan ke heists bank, kaum, kursus aksi, dan banyak lagi, dan ia berkembang sepanjang masa.

Mainkannya: PS4, Xbox One, PC, PS5, Xbox Series X

1 tawaran tersedia

Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

15. Phogs

Gaya Koperasi: Dalam Talian dan Tempatan

Melengkapkan fogs pasti memerlukan banyak kerjasama kerana anda dan pal anda akan mengawal anjing sosis dua kepala-masing-masing mengambil salah satu kepalanya, dihubungkan bersama dengan badan yang panjang dan panjang. Bersama -sama anda mesti menggigit, melantun, dan menyalak jalan anda melalui satu siri teka -teki yang ditetapkan di tiga dunia yang unik. Masing -masing benar -benar comel, dan bertemakan di sekitar barang kegemaran shog – makanan, tidur, dan bermain. Semasa anda berjalan melalui mereka, mudah untuk menghargai fakta setiap dunia – dan tahap di dalamnya – menawarkan cara yang unik untuk menggunakan kebolehan Phog yang baik dan kuasa co -op anda. Ia adalah kegembiraan yang juga terasa seperti berjalan -jalan dalam mimpi keju dengan rakan. Tunggu sahaja sehingga anda melihat kedai topi juga.

Mainkannya: PC, Nintendo Switch, PS4, Xbox One (juga di Game Pass)

Phogs terbaik hari ini! Tawaran
Kami menyemak lebih daripada 250 juta produk setiap hari untuk harga terbaik

14. Stardew Valley

Gaya Koperasi: Dalam Talian dan Tempatan

Stardew Valley menyerahkan kunci kepada ladang lari di bandar kecil dan malas dan meminta anda untuk mengubah kekayaannya di sekitar. Tetapi ia tidak memaksa: anda dan rakan anda boleh melakukan seberapa banyak atau sedikit kerja yang anda mahukan. Anda boleh memotong kayu dan tanaman tanaman, ikan dan perdagangan, kraf dan membangkitkan, atau anda hanya boleh bersiar -siar di sekitar bandar berbual ke penduduk bandar yang menyenangkan. Permainan ini menjadi terkenal dengan mod singleplayer yang santai, tetapi koperasi dalam talian adalah, pada pendapat kami, cara terbaik untuk bermain.

Jika anda sudah mendapat simpanan, anda perlu membina beberapa kabin untuk menambah rakan anda, atau anda semua boleh memulakan permainan baru dengan ladang bersama (kemajuan hanya menjimatkan untuk tuan rumah). Dengan sehingga tiga rakan kongsi bersama, anda boleh membuat projek-projek freeform, membahagikan tugas untuk mempercepatkan pengeluaran. Atau hanya duduk, menonton matahari naik dan turun – ladang anda, peraturan anda.

Mainkannya: PC, Nintendo Switch, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X

13. Ksatria dan basikal

Jenis Koperasi: Tempatan dan dalam talian

Mengambil peranan gadis-gadis yang sukar Nessa dan Demelza, Knight dan Bikes melihat anda meneroka Pulau Penfurzy dalam kisah yang diilhamkan di mana basikal adalah raja, dan kerosakan yang paling utama. Ia dibuat oleh Moo Yu dan Rex Crowle, yang kedua-duanya adalah molekul bekas media, jadi, seperti yang anda bayangkan, ia diselitkan dengan quirk, kelucuan, dan jenis semangat yang anda hanya dapati dalam lima buku yang terkenal. Ya, permainan ini adalah mengenai penyelesaian teka-teki, permainan mini golf gila, dan menunggang basikal anda secepat yang anda boleh pedal manusia, tetapi ia juga merupakan pengembaraan yang tulus tentang dua anak yang menawarkan pengalaman permainan yang jarang anda dapat. Dan lebih baik dengan rakan dunia nyata di sisi anda.

Mainkannya: PS4, PC, Xbox, Xbox Series X (juga di Pas Game)

Permainan berbilang pemain terbaik di PC 2023

Permainan multiplayer terbaik merangkumi semua genre, dari penembak ke Mobas, AAA ke Hindia, termasuk kegemaran lama seperti Fortnite, Overwatch 2, dan banyak lagi.

Permainan multiplayer terbaik 2022: tangkapan skrin ensemble dari Watak dari Overwatch 2, penembak wira dan salah satu permainan multiplayer terbaik yang dikeluarkan pada tahun 2022, yang menampilkan Reinhardt, Mercy, Tracer, Mei, dan Lucio

Diterbitkan: 28 Jul, 2023

Apakah permainan berbilang pemain terbaik di PC? Permainan yang rumit dan visual berkilauan hanya pergi sejauh ini; Manusia sering memberikan kejutan terbesar dengan skim yang mengubah walaupun permainan paling rata -rata menjadi pengalaman yang tidak dapat dilupakan yang akan anda bicarakan sehingga akhir zaman.

Cepat dan panik atau tegang dan dikira, permainan multiplayer terbaik datang dalam pelbagai bentuk dan saiz. Sama ada ia bersaing untuk mengawal muatan dalam permainan FPS atau berjuang untuk bertahan hidup dalam permainan co-op dengan rakan-rakan anda, pengalaman ini tidak akan sama tanpa sekumpulan orang sebenar yang berjalan di sekitar pembunuhan, maiming, atau, kadang-kadang, saling membantu dalam beberapa permainan PC terbaik.

Permainan berbilang pemain terbaik di PC adalah:

Dunia tangki

Walaupun World of Tanks dibebaskan lebih dari sepuluh tahun yang lalu, permainan tempur kenderaan PVP percuma ini terus berkembang dan berkembang menjadi salah satu permainan PC berbilang pemain terbaik. Dengan pelayannya yang sibuk dan pangkalan pemain antarabangsa, anda tidak akan pernah berjuang untuk mencari pasukan setiap kali anda mendapat keinginan untuk melompat ke dalam tangki dan meniup barang -barang.

Sama ada anda memihak kepada kekerasan kekerasan atau pendekatan yang lebih strategik, mekanik permainan yang mudah dipelihara meminjamkan diri dengan baik ke gaya permainan yang berbeza. Memusnahkan semua tangki musuh dengan api artileri yang kuat dari kelawar, atau, jika anda lebih suka mengambil pendekatan halus, anda boleh menang dengan mencari jalan masuk ke pangkalan lawan anda dan menangkapnya dari dalam.

Semakin banyak anda bermain, lebih banyak kenderaan yang anda buka kunci, dengan lebih dari 600 tangki terbaik dari seluruh dunia untuk menemui dan memberi ganjaran eksklusif bagi mereka yang ingin mengambil bahagian dalam pertempuran klan. Ini adalah permainan yang sangat lebih banyak yang mungkin kelihatan mudah pada mulanya, tetapi semakin banyak anda bermain, semakin baik anda akan mendapat dan semakin banyak yang anda akan dapati. Percayalah kami – anda akan berterima kasih sebaik sahaja anda ketagih.

Guruh Perang

War Thunder adalah permainan multiplayer percuma untuk bermain mengenai kenderaan tentera yang mengetuk tujuh loceng dari satu sama lain, sama ada dalam pergaduhan anjing udara, pertempuran tangki yang luas, atau pertempuran tentera laut. Pitch itu mungkin terdengar biasa, tetapi tidak ada MMO percuma yang telah mencapai apa yang ada pada kualiti, mengimbangi, dan ruang lingkup kenderaan yang menunggu untuk dikunci. Semasa permainan multiplayer bermula dengan suite pesawat dan kenderaan tanah yang rendah berat badan mereka.

Apa yang memisahkan permainan perang ini dari pesaingnya adalah pemodelan balistik dan mod permainan simulasi yang sangat terperinci. 1v1 di antara dua tangki boleh dipengaruhi oleh faktor -faktor yang tidak terkira banyaknya, seperti ketebalan perisai, sudut perisai, bahan, saiz dan jenis shell, dan jarak dari sasaran boleh menjadi perbezaan antara pukulan pukulan dan tidak menangani kerosakan atau menusuk dan menyapu keluar seluruh krew musuh. Semakin banyak anda bermain, semakin banyak anda belajar untuk melihat pelbagai jenis kenderaan sehingga anda dapat mengeksploitasi titik lemah mereka dan memenangi pertarungan dengan satu pukulan yang baik. Ia adalah gelung yang tidak berkesudahan, dan dengan beratus -ratus kenderaan untuk memperoleh, ia akan menjadi masa yang lama sebelum anda kehabisan kandungan baru.

Permainan berbilang pemain terbaik - Dua Viking telah menubuhkan sebuah kem dan api di tengah -tengah hutan di Valheim. Binatang haiwan mereka minum air dari mangkuk besar

Valheim

Jatuh ke dalam Viking Purgatory dengan apa -apa kecuali Loincloth, terpulang kepada anda dan sembilan kawan lain untuk bertahan di padang gurun Norse dengan membuat perisai terbaik atau membina struktur penting dengan bantuan meja kerja yang dinaik taraf, sambil bertahan di sekitar bahaya. Anda dan sahabat Viking anda bermula di padang rumput tetapi perlahan -lahan mesti maju melalui bioma yang berbeza dengan mengalahkan musuh dan menemui bahan kerajinan untuk membina perisai dan senjata anda.

Dunia Valheim tumbuh semakin jahat kerana kerangka dari paya menyerang pangkalan anda, serigala menjelajah anda di pergunungan, dan greydwarves yang agresif melemparkan batu di anda di hutan gelap. Valheim adalah multiplayer yang mulia, dan anda akan menemui sesuatu untuk semua parti dengan menghancurkan bahan -bahan, pertempuran epik dengan bos Valheim, atau membina pangkalan yang kukuh yang dapat menahan ayunan kelab troll.

Permainan berbilang pemain terbaik - watak yang mensasarkan pistol pada pemain saingan, dengan sekutu bersenjata lain yang berdekatan. Terdapat beberapa letupan kecil yang berdekatan

Valorant

Penembak berasaskan taktikal ultra-slick Riot akan datang untuk Counterstrike: GO’s Crown dan mempunyai banyak ciri baru yang berkilat untuk membezakannya. Permainan ini akan menjadi biasa kepada CS: GO PLAYER: Pasukan lima memulakan perlawanan sama ada menyerang atau mempertahankan dan menukar separuh jalan; Pemain juga mesti membeli senjata pada permulaan setiap pusingan, memperoleh mata wang berdasarkan prestasi mereka pada pusingan sebelumnya.

Secara kritikal di Valorant, pemain memilih dari jadual ejen, masing -masing dengan kebolehan yang unik, yang mereka boleh membeli setiap pusingan (dan satu yang mereka dapat secara percuma). Setiap watak Valorant mempunyai kekuatan dan kelemahan strategik mereka; Ada yang pakar dalam mempertahankan tapak, sementara yang lain menubuhkan menolak atau membunuh selamat.

Walaupun kemahiran memainkan peranan penting, Valorant masih mengekalkan penekanan yang berat terhadap tembakan dan keseimbangan untuk memastikan ia berdiri sebagai permainan yang sangat baik untuk bermain peringkat tinggi-seperti yang dibuktikan oleh adegan eSports yang berkembang pesatnya. Untuk mengejar pemain terbaik, anda boleh menyemak apa kod silang valorant terbaik melalui pautan.

Permainan berbilang pemain terbaik - Semua empat kura -kura berdiri di hutan prasejarah. Donatello terganggu semasa bermain di Gameboy, Raphael ketawa, Michelangelo menari, dan Leonardo bermeditasi dengan pedangnya

Teenage Mutant Ninja Turtles: Revenge Shredder

Kadang-kadang, semua yang anda perlukan adalah permainan yang agak tidak masuk akal yang boleh dimainkan oleh semua orang, dan apa yang lebih baik daripada pelari gaya arked yang membintangi Teenage Mutant Ninja Turtles? Revenge Shredder adalah sekuel rohani Turtles dalam Masa, salah satu permainan Super Nintendo dan Arcade terbaik dari awal 1990 -an, menguruskan untuk melampaui setiap cara.

Animasi itu teratas, menangkap intipati kartun klasik 80-an, tetapi Revenge Shredder juga menggunakan suara hampir semua orang dari persembahan. Semua watak yang boleh dimainkan merasakan teknik peminjam yang unik, dari Pugilists Terhebat Permainan Permainan. Versi PC adalah yang terbaik juga, kerana ia membolehkan sehingga enam watak dimainkan sekaligus, mengambil gerombolan tentera dan mutan kaki, dengan setiap peringkat memuncak dalam slugfest terhadap salah satu daripada banyak watak dari pertunjukan. Mungkin pendek, tetapi pengalaman nostalgia yang diberikan kepada anda akan tinggal bersama anda selama bertahun -tahun.

Permainan Multiplayer Terbaik - Sekumpulan watak perisai yang memegang senjata di Destiny 2

Takdir 2

Sama ada anda mahu skuad untuk serbuan Pve Gargantuan, Duke itu menentang orang lain di PvP, atau menggabungkan unsur -unsur kedua -duanya di Pvpve, Destiny 2 menandakan semua kotak ketika datang ke permainan berbilang pemain terbaik. Sudah beberapa tahun sejak pelancarannya, tetapi Destiny 2 lebih baik dari sebelumnya, dengan pengembangan yang ditinggalkan menangani banyak foibles dan pelancaran percuma untuk bermain di Steam membawa permainan ke khalayak baru.

Loot mengikat semua lengan berbilang pemain bersama, jadi tidak kira bagaimana anda bermain Destiny 2, matlamat anda selalu memperoleh senjata baru dan perisai yang kuat seperti Destiny 2 Exotics. Setiap misi selesai, miniboss dibunuh, dan perlawanan pvp yang dimenangi menyumbang dengan memberi ganjaran kepada anda dengan gear yang lebih kuat, mewujudkan fantasi kuasa yang berterusan, hampir tidak berkesudahan.

Dengan Destiny 2 Season 20 – Lightfall – kini dijalankan, tidak ada masa yang lebih baik untuk memulakan. Kami mengesyorkan agar anda menyemak panduan terbaik kami 2 membina dan melengkapkan seluruh senarai misi cahaya Destiny 2 sehingga anda bersedia sepenuhnya untuk pembunuhan beramai -ramai yang menanti anda apabila anda memulakan akar serangan mimpi buruk.

Permainan multiplayer terbaik: watak yang terbang bersama dengan jetpack dan pistol dalam legenda Apex

Apex Legends

Dari permainan hyper-mobile yang meminjamkan dirinya ke manuver yang mengasah ke suar respawn yang membawa pasangan anda kembali ke perjuangan selepas kematian, penembak lusuh Respawn menawarkan semua hiasan biasa permainan berbilang pemain terbaik.

Di mana ia benar -benar cemerlang, bagaimanapun, adalah keupayaannya untuk membawa semua orang ke dalam lipatan dengan sistem pingnya. Katakan anda merasa tidak selesa bercakap dengan orang asing dengan mikrofon anda atau tidak mahu. Dalam hal ini, anda masih dapat menyumbang dengan ping musuh, lokasi yang menarik, dan bahkan senjata legenda apex terbaik yang anda inginkan atau berfikir orang lain dapat membantu.

Penembak pasca apokaliptik telah keluar untuk seketika, tetapi ini masih merupakan masa yang sangat baik untuk melompat masuk dan mencuba petua legenda apex kami. Terdapat juga aliran legenda Apex Legends baru untuk pemain untuk menenggelamkan gigi mereka, yang menjanjikan untuk menyegarkan senarai watak Apex Legends semasa setiap beberapa bulan. Lihat Panduan Tarikh Siaran Musim 18 Legends kami untuk melihat apa yang mungkin dilakukan oleh Devs untuk memberi Revenant satu set kebolehan baru.

Permainan multiplayer terbaik - dua orang lelaki jatuh kacang yang cuba melarikan diri dari tahap dengan memanjat cerun yang licin. Kedua -duanya memakai kilt, tetapi satu juga mempunyai bandana, sementara yang lain mempunyai armband kembung

Kejatuhan lelaki

Sekiranya anda pernah menonton pertunjukan permainan seperti Istana Takeshi atau Total Wipeout dan merasakan bahawa anda boleh melakukannya, maka anda harus memberikan permainan parti ini. Matlamat anda bukan untuk dihapuskan oleh halangan atau kadang -kadang oleh orang kacang lain. Anda akan bekerja sendiri atau bekerjasama dengan pemain lain dalam beberapa acara, yang membawa kepada pemenang-bertanding-semua di mana orang-orang kacang yang tersisa cuba merebut mahkota kemenangan.

Sejak menjadi permainan percuma, Guys Fall telah mengambil pendekatan yang lebih bermusim untuk kemas kini, termasuk cabaran dan pas pertempuran, sama dengan Fortnite. Dengan menukar acaranya secara berterusan, ia selalu terasa segar, dan jika anda bergabung dengan rakan -rakan, anda boleh bersaing untuk melihat mana di antara anda adalah mangsa yang paling mangsa . Semak ulasan Guys Fall kami jika anda ingin membaca lebih lanjut mengenai Battle Royale yang bodoh ini.

Permainan multiplayer terbaik - Kekosongan tanpa wajah di Dota 2 adalah menjebak Tidehunter dan Lion dalam keupayaan Chronosphere, dan membekukan mereka di tempatnya

League of Legends atau Dota 2

Sekarang sebelum anda merenung pada pengagregatan kedua -dua binatang saingan genre MOBA ke dalam satu entri, kami berhasrat untuk mengesyorkan satu atau yang lain, bukan kedua -duanya – dan mari kita hadapi: sementara mekanik, item, dan lorong menawarkan pengalaman permainan yang berbeza , aspek multiplayer kedua -dua permainan ini sebahagian besarnya sama, tidak kira jika anda bermain dengan League of Legends Champions atau Dota 2 Heroes. Kumpulkan Empat Rakan dan Ketahui Bagaimana Anda masing -masing mengatasi kesalahan dan kegagalan, atau diberikan satu pasukan empat orang asing yang entah bagaimana berjaya menjadi lebih buruk daripada anda di permainan, walaupun secara statistik, mereka mungkin sangat dekat dengan anda pangkat.

Adegan yang kompetitif di sekitar kedua -dua perlawanan adalah Gargantuan – hampir empat juta orang menyaksikan separuh akhir Lol Worlds pada masa yang sama pada November 2019. Pada bulan Ogos 2019, kolam hadiah untuk The Dota’s International mencapai lebih dari $ 34 juta, kolam terbesar dalam sejarah eSports.

League of Legends adalah permainan yang paling ditonton oleh Twitch 2019, dan dengan kira-kira lapan juta pemain serentak sehari untuk purata Dota sebanyak 400,000, jelas untuk melihat mana yang paling popular adalah yang paling popular. Itu tidak bermakna LOL semestinya permainan yang lebih baik, tetapi angka -angka itu masuk akal apabila mempertimbangkan bagaimana rusuhan menimbulkan bangers mutlak untuk mempromosikan MOBA mereka.

Kami mengesyorkan anda mencuba beberapa perlawanan dalam kedua -dua perlawanan sebelum anda membuat keputusan mengenai MOBA terbaik. Namun, jika anda mencari permainan yang merupakan pengalaman yang berbeza, setiap perlawanan bergantung pada draf anda vs draf lawan, yang bermaksud anda dan pasukan anda dapat menikmati cabaran baru malam demi malam – kami menasihatkan masuk ke LOL atau DOTA 2.

Jurulatih dari kiri 4 Dead 2, salah satu permainan berbilang pemain terbaik, akan menembak zombie badut dengan senapang patah

Kiri 4 Mati 2

Mari kita hadapi, sementara ada banyak yang berpura-pura cuba menyalin semangat kiri 4 mati 2, termasuk usaha dari pasukan asal seperti Back 4 Blood, tidak ada permainan sepenuhnya menangkap hati permainan zombie bersama orang pertama orang pertama. Masih melihat kemas kini sehingga akhir November 2022, anda dan pasukan anda yang selamat mesti meletupkan Bayou, sebuah taman hiburan bertema sarkas yang menyeramkan, dan pinggir bandar New Orleans, sementara gerombolan zombie cuba menghentikan anda.

Kiri 4 Dead 2 telah berdiri ujian masa kerana ia tidak cuba untuk melampaui formula dengan faedah rawak atau perubahan mekanikal aneh lain yang merosot permainan. Sekiranya anda mahukan pengalaman puncak mutlak, dapatkan sekumpulan kawan bersama dan mainkan kempen dengan separuh kumpulan menjadi yang dijangkiti khas, semuanya dengan kebolehan seimbang yang memberi ganjaran kepada permainan yang mahir. Kiri 4 Dead 2 selalu didiskaunkan semasa jualan stim, jadi tidak ada alasan untuk tidak sekurang -kurangnya memberikan yang satu ini ditembak.

Permainan multiplayer terbaik - Ramattra menggunakan tongkatnya untuk menembak letupan tenaga dalam Overwatch 2. Sombra dan Reaper sedang berjalan di sampingnya

Overwatch 2

Semakin banyak perkara berubah, semakin mereka tetap sama – tetapi sejauh Overwatch 2 berkenaan, itu tidak semestinya sesuatu yang buruk. Overwatch adalah fenomena budaya, dan watak -wataknya yang berwarna -warni telah menangkap hati ramai, dari yang paling kasual kepada pemain yang paling tegar. Penembak wira berasaskan kelas banyak berhutang kepada pasukan Fortress 2 dan League of Legends, memupuk Teamplay Essential di seluruh peta muatan yang memaparkan pertempuran asimetris. Ini adalah campuran gaya yang popular, masak dengan kemungkinan, yang telah menangkap imaginasi dan malam orang ramai.

Seperti yang ditunjukkan oleh Overwatch 2 kami, sekuel lebih banyak kesinambungan daripada kelahiran semula. Blizzard memperkenalkan beberapa penambahbaikan kualiti hidup untuk memperluaskan warisan pendahulu permainan, termasuk pelarasan format 5v5, perubahan wira kecil, dan menggantikan sistem kotak rampasan kontroversial permainan dengan pas pertempuran bermusim. Ia juga percuma untuk bermain, membuat melompat ke tempat yang cepat dengan rakan anda lebih mudah dari sebelumnya. Overwatch 2 memperkenalkan mod peta dan permainan baru dan memperluaskan jadual yang sangat pelbagai dan berwarna -warni.

Mahu Menguasai Best Overwatch 2 DPS Heroes dari senarai Overwatch 2 Tier? Bersedia untuk melakukan bulan ke blaster berwarna -warni. Entah bagaimana, Overwatch menjadi lebih baik sambil mengekalkan keseimbangan kompetitif yang teliti. Dengan permainan dalam musim ketiga, kini mungkin masa untuk menjawab panggilan Winston dan menyertai pasukan.

Permainan multiplayer terbaik - Dua askar yang mensasarkan senjata mereka di jalan berdebu di serangan global

Counter-Strike: Serangan Global

Counter-Strike: Serangan Global mempunyai kisah asal yang kurang baik. Penyegaran semula Valve sebelum Refresh of Half-Life 1 Mod, CS: Go dikandung sebagai tidak lebih bercita-cita daripada pelabuhan konsol, percubaan untuk melihat apakah PlayStation dan Xbox Gamers akan terlibat dengan nama Counter-Strike. Dan, jika pemain PC membangkitkan perjalanan, apa bahaya? Seperti yang ternyata, kami mendapat salah satu permainan berbilang pemain terbaik di PC.

Terima kasih kepada CS Biasa: Pergi kemas kini, sensasi penembak menjadi salah satu permainan yang paling dimainkan di Steam. Kulit senjata menyokong seluruh industri kampung di laman web perdagangan. Ia adalah eSport kolam renang yang sangat kompetitif,. Popularitinya jelas, tetapi kualitinya memerlukan pemahaman yang lebih mendalam tentang rayuannya sebagai perjalanan nostalgia dan penembak yang disokong dengan baik, dengan alat penonton yang canggih.

Karya Valve sudah masak untuk eksploitasi taktikal, yang bermaksud anda harus menyemak CS: pergi petua jika anda ingin berjaya. Bergerak dengan maklum balas senjata tajam, FPS ini lebih menghiburkan daripada pai epal buatan sendiri Mama. Masa dalam perhatiannya tidak lama lagi akan berakhir, bagaimanapun, sebagai tarikh pelepasan Counter-Strike 2 tidak lama lagi.

Permainan berbilang pemain terbaik - Sniper dalam Camo penuh bertujuan untuk mengambil tembakan di Warzone 2. Pemain lain menembak ke arah api dari belakang bingkai pendakian

Warzone 2

Sekuel permainan Battle Royale Call of Duty sudah mempunyai pangkalan pemain yang besar, menjatuhkan peta Al Mazrah Warzone 2 untuk mendapatkan kemenangan manis itu. Walaupun permainan PC percuma ini pada mulanya adalah sebahagian daripada pelanggan permainan Modern Warfare 2, jelas bahawa ia akan melihat tahap sokongan yang sama seperti Warzone asal, yang mendapat kemas kini apabila Black Ops: Perang Dingin dan Vanguard keluar. Ia juga menerima kemas kini besar biasa, menghasilkan meta yang sentiasa berubah.

Berbanding dengan permainan lain dalam genre, Warzone 2 adalah pantas dan agresif, dengan pemain yang respawning jika mereka memenangi Gulag Warzone 2 yang kini berubah. Anda juga boleh menyediakan beban Warzone 2 Terbaik sebelum membeli mereka dari kedai -kedai semasa perlawanan, membolehkan anda menyesuaikan senjata api Warzone 2 yang terbaik dengan pelbagai lampiran yang boleh dibuka, dibuka dengan meneroka Warzone 2 Battle Pass yang direka bentuk semula yang direka bentuk semula. Rasanya seperti peningkatan yang diperlukan yang memberikan banyak alasan untuk kembali ke pulau itu selepas keadaan singkat.

Permainan multiplayer terbaik - Kereta liga roket gaya panas yang meletup melalui udara dengan kotak makan tengah hari yang panas di atasnya

Liga Roket

Apabila seseorang di Psyonix berkata, “Bagaimana dengan bola sepak … tetapi dengan kereta?”Salah satu permainan berbilang pemain terbaik di PC dilahirkan; Walaupun percubaan pertama yang gagal, kejayaan Rocket League turun ke reka bentuknya yang diselaraskan: anda menolak bola di padang dengan kereta. Ia bukan sesuatu yang hanya dapat difahami oleh petrolheads tegar.

Jangan salahkan kesederhanaan kerana kekurangan kedalaman. Seperti yang kita katakan dalam kajian PC Rocket League kami, menguasai semua tips liga roket penting dan berjaya melewati, menembak, dan pemarkahan adalah keluk pembelajaran yang mendebarkan. Ia membawa kepada kerjaya-bukan hanya untuk bakat muzik baru-seribu hampir salah dan ‘hampir!’Momen, badan anda semakin maju di tempat duduk anda ketika ketegangan membina. Headshots dalam penembak adalah sepuluh-penny, tetapi gol dalam liga roket adalah istimewa.

Permainan dalam talian Rocket League lebih baik lebih baik dalam multiplayer split tempatan. Semua orang di dalam bilik akan menjadi oohing ketika bola zum dari satu ujung padang ke yang lain.

Permainan berbilang pemain terbaik: Rainbow Six Siege. Imej menunjukkan seseorang dengan pistol di tangan, bersiap untuk mempertahankan pangkalan mereka dengan rakan -rakan mereka

Rainbow Six Siege

Walaupun persamaan peringkat permukaan dengan FPS sayang CS: Pergi, Ubisoft telah membuat pengukuhan dinding atau meletakkan dawai berduri sebagai heroik sebagai tidak menghidupkan musuh dari dua bumbung jauhnya. Mungkin lebih daripada permainan berbilang pemain terbaik, Rainbow Six Siege adalah mengenai perancangan, komunikasi, dan pelaksanaan strategi berasaskan pasukan.

Rainbow Six membuat namanya dengan mengambil pendekatan yang lebih tenang, lebih dipertimbangkan daripada penembak bombastic yang mana ia bermula pada akhir tahun sembilan puluhan. Dengan berbuat demikian, ia membuatkan anda berasa seperti pakar MP5-toting yang sangat terlatih, terlatih,. Entri siri terbaru membangkitkan perasaan itu walaupun perubahan meta yang dibentangkan oleh pengendali Rainbow Six Siege, dengan lebih banyak pengendali baru yang datang dalam kemas kini selepas pelancaran biasa. Sekiranya kedengarannya menakutkan, Ubisoft menawarkan edisi starter pelangi enam pengepungan sehingga anda dapat mencubanya dengan harga yang lebih rendah.

Walaupun, tentu saja, ada kemusnahan. Potongan besar yang boleh menendang debu konkrit halus setiap pusingan. Pastikan anda tidak dapat menyelesaikannya dengan kosmetik baru anda. Sebahagian daripada ‘baik’ di pengepungan adalah mengetahui setiap peta dengan intim dan menyelaraskan pasukan anda dengan sewajarnya. Kedalaman, ketegangan kuku, dan potensi taktikal Rainbow Six Siege membuat pengalaman multiplayer kucing dan tikus yang tidak dapat dilupakan. Tidak hairanlah masa depan pengepungan cerah. Sebagai eSport, ia akan menjadi global sementara masih membenarkan sekolah menengah yang tidak berpengalaman kecil peluang untuk mencapai kemuliaan tempat kejohanan utama .

Permainan Multiplayer Terbaik: Don

Jangan kelaparan bersama

Jangan kelaparan sedikit berbeza dari permainan lain dalam senarai permainan multiplayer terbaik kami. Ia tidak melibatkan mengambil pasukan lawan, tetapi ia memerlukan banyak kerja berpasukan, kerajinan, membina, dan tidak mati.

Dalam permainan kelangsungan hidup ini, anda dan sehingga empat pemain lain dijatuhkan ke dalam dunia Tim Burton-esque yang penuh dengan kengerian yang ganas dan makhluk mimpi buruk yang menakutkan. Raksasa ini adalah paling sedikit masalah anda ketika anda berebut untuk bertahan, menjaga makan, hangat, kering, dan waras. Sekiranya itu tidak cukup rumit, makhluk -makhluk besar muncul dari bayang -bayang setiap malam, bersedia untuk menghilangkan api unggun anda.

Dalam Do not Starve bersama -sama, anda perlu menyelidik peralatan baru untuk bertahan dalam musim yang berubah -ubah dan kemajuan melalui dunia, semua sambil mengumpulkan sumber dan berusaha keras, dengan baik, tidak kelaparan.

Permainan multiplayer terbaik - Sekumpulan penunggang duduk di sekeliling meja di GTA 5. Terdapat rancangan heist yang dirakam ke dinding di belakang biker memakai jaket dengan tengkorak dan tulang belakang di atasnya

Grand Theft Auto Online

Permainan dunia terbuka Rockstar hampir sedekad lama-mengejutkan, kita tahu-tetapi Los Santos masih menjadi destinasi popular untuk multiplayer dalam talian. Di Grand Theft Auto Online, pemain membuat penjenayah mereka sebelum menyambung ke pelayan multiplayer dan bekerjasama dengan pemain lain untuk menyelesaikan pekerjaan dan heists.

Banyak kandungan yang dibuat oleh pemain juga tersedia, termasuk kaum dan kematian untuk anda bersaing. Di sisi tidak rasmi perkara, pelayan roleplay dalam talian GTA sangat popular di kalangan pencipta kandungan di Twitch dan YouTube, kerana pemain menggunakan metropolis yang ramai untuk mencipta cerita liar dan improvisasi.

Street Fighter 6 Pelakon Suara - Ryu sedang bermeditasi

Street Fighter 6

Permainan pertempuran legenda telah kembali, memperkenalkan gelombang baru pemain ke siri ini dengan permainan yang paling mengalu -alukan dalam siri ini setakat ini. Dalam masa kurang dari dua bulan, Street Fighter 6 telah mengumpulkan lebih dari dua juta jualan di seluruh dunia. Apa yang menjadikan Street Fighter 6 begitu menarik adalah sangat mudah untuk masuk ke perlawanan dengan pemain rawak, membolehkan anda bermain tanpa perlu bimbang tentang potensi downtime.

Dengan pengenalan kawalan moden, tidak ada apa -apa untuk menghentikan pemain baru daripada merebut pengawal dan segera mula masuk ke pergaduhan. Anda tidak perlu menghabiskan berjam-jam belajar kombo atau gerakan khas, sebaliknya, anda boleh menggunakan kawalan moden untuk segera melompat ke dalam tindakan dengan kombo satu butang dan gerakan khas. Berikan Kajian Street Fighter 6 kami untuk melihat mengapa kami memberikan permainan pertempuran terbaru Capcom dengan skor 9/10 yang sangat baik.

Jadi di sana anda memilikinya, permainan berbilang pemain terbaik di PC. Banyak permainan PC yang akan datang juga mempunyai mod multiplayer baru yang menarik, jadi tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk memanfaatkan bahagian kompetitif anda. Sekiranya anda lebih suka tidak membayar terlalu banyak untuk memperbaiki permainan anda, senarai permainan PC percuma terbaik kami mempunyai beberapa cadangan untuk pengalaman hebat sebelum melabur terlalu banyak wang.

Nat Smith Jika Nat tidak mengasyikkan Andreja dan Menimbulkan Sumber di Starfield, maka dia mungkin hilang ke dalam Roguelike, permainan seram, atau menginginkan Banner di Honkai Star Rail. Jangan memintanya untuk memilih teman Baldur’s Gate 3 kegemarannya – anda tidak akan mendapat jawapan lurus.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

25 permainan berbilang pemain terbaik untuk bermain di PC pada tahun 2023

Karya seni dari legenda apex, laut pencuri dan antara kita membentuk tajuk senarai permainan berbilang pemain terbaik kami

Permainan multiplayer adalah yang terbaik, bukan? Ada sesuatu tentang melakukan pertempuran dengan orang lain melalui internet yang menambah rempah tambahan kepada prosiding. Anda mendapat keseronokan persaingan, atau persahabatan, semasa anda mengetuk skor tersebut ke atas dan menggabungkan kuasa anda untuk mengalahkan musuh anda. Jadi, itulah sebabnya kami telah mengadakan tawaran berbilang pemain terbaik di PC untuk peninjauan anda.

Untuk rekod, senarai di bawah ditujukan – terdapat banyak yang tidak, walaupun – ke arah multiplayer yang kompetitif. Anda tahu, quickscopes dan lobi dan pembuatan jodoh. Pastikan anda menuju ke pusingan kami 25 permainan co-op terbaik di PC jika anda lebih suka bekerjasama dengan pasangan, berbanding dengan mengalahkan mereka dalam pertempuran hingga mati.

Dua pemain buatan pemain bermain bola keranjang dalam bola keranjang manusia biasa

Pemaju: PowerHoof
Tarikh Siaran: 2018
Di mana saya boleh membelinya: Steam, gatal

Apa lagi yang harus saya mainkan: Pencinta di ruang angkasa yang berbahaya juga melibatkan keliru mengendalikan mesin dengan melompat di sekitar biliknya, walaupun dalam ko-op dan bukannya multiplayer yang kompetitif.

Hanya beberapa manusia biasa di sini, tidak ada yang dapat dilihat. Tidak, tiada robot gergasi yang dilengkapi dengan jetpacks, magnet dan kaki ditarik balik bermain bola keranjang. Saya tidak tahu apa yang anda bicarakan.

Anda perlu mengumpulkan empat rakan untuk bola keranjang manusia biasa untuk berfungsi dengan baik, tetapi jika anda dapat menguruskannya untuk merawat. Ia sama seperti bola keranjang biasa, kecuali setiap pasukan mengawal mech dengan bersemangat berjalan di dalamnya untuk mencapai kawalan.

Cukup sukar apabila anda sendiri, tetapi menyelaraskan dengan rakan sepasukan yang mempunyai idea yang sangat berbeza mengenai ‘masa yang sesuai untuk mengaktifkan jetpack’ boleh menjadi mimpi ngeri. Mimpi ngeri yang lucu, tetapi mimpi ngeri tetap.

24. Pasang rakan anda

Tangle pemain di atas kambing di Gunung rakan -rakan anda

Pemaju: Stegersaurus Software Inc.
Tarikh Siaran: 2013
Di mana saya boleh membelinya: Wap

Apa lagi yang harus saya mainkan: Mereka bukan multiplayer, tetapi QWOP, GIRP dan mengatasinya adalah semua permainan hebat tentang mengatasi skim kawalan yang menyebalkan.

Gunung rakan anda adalah apa yang kelihatan seperti Qwop jika ia adalah permainan berbilang pemain tentang mempunyai pesta di atas kambing. Ini mengenai mengatasi kawalan yang janggal untuk memanjat gunung yang semakin berkembang yang terdiri daripada pasangan anda. Ini mengenai bersorak ketika mereka menarik sesuatu yang mengagumkan dan bersorak lebih keras ketika mereka gagal.

Anda dihapuskan jika anda tidak dapat mencapai bahagian atas dalam masa 60 saat, jadi apabila anda mula bermain buasir lelaki mungkin tidak akan menjadi pergunungan itu. Setiap anggota badan perlu dilanjutkan dengan teliti secara individu, dan anda akan mendapati diri anda perlahan -lahan menyeret jalan anda sebelum menekan butang yang salah dan menjunam ke tanah.

Letakkan sedikit amalan, dan anda boleh melakukan kartun menegak pada kelajuan yang akan memalukan mo farah. Momentum boleh digunakan untuk mengayunkan badan anda jauh, jauh ke udara … dan ke seberang menara, sebelum menjunam ke tanah. Yang akan memberi anda sorakan terbesar dari semua.

23. Golf dengan rakan anda

Pemain berkumpul bersama dalam golf bersama rakan anda

Pemaju: Blacklight Interactive, Team17
Tarikh Siaran: 2020
Di mana saya boleh membelinya: Steam, Humble Bundle.

Apa lagi yang harus saya mainkan: Pasti memberikan perlumbaan golf turbo pergi, seperti yang kita anggap ia menyeronokkan, futuristik, dan pantas mengambil ‘ol kelawar dan bola. Golf Ini bukan jeritan buruk untuk lebih banyak kecelakaan mini golf dengan rakan anda. Sekiranya anda selepas hubungan golf yang sangat serius, maka sesuatu seperti PGA Tour 2K21 akan sesuai dengan rang undang -undang dengan baik.

Meneruskan tema yang mesra, golf dengan rakan anda adalah tiket anda dengan baik dengan rakan anda. Pada flipside, ia juga merupakan cara yang cemerlang untuk jatuh bersama mereka. Ini adalah permainan mini golf yang tidak terlalu serius, dengan kursus-kursus yang memalukan yang memaparkan kepala dinosaur, mogok mortar literal, dan anti-graviti.

Anda tentu saja boleh meluncur madu ke dalam kursus dalam usaha untuk melambatkan bola rakan -rakan anda, atau bahkan membekukan mereka jika anda merasa sangat berniat jahat. Bercakap tentang bola, anda boleh menyesuaikannya dengan kosmetik yang tidak dapat dikunci seperti topi lanun, dan topi burger, dan banyak lagi topi bodoh.

22. Laut pencuri

Kapal lanun dari laut pencuri

Pemaju: Jarang berlaku
Tarikh Siaran: 2020
Di mana saya boleh membelinya: Steam, Percuma di Xbox Game Pass untuk PC

Apa lagi yang harus saya mainkan: Tidak banyak permainan lanun berbilang pemain yang baik pada masa ini, tetapi Valheim menampilkan berperahu dan pengembaraan dan bersenang -senang dengan rakan -rakan.

Laut Pencuri melihat anda memakai pakaian lanun anda dan berlayar untuk mencari emas untuk merompak. Walaupun ia mungkin kelihatan sedikit “kiddy”, perbuatan belayar, dan keributan yang boleh anda masuki dengan pemain atau kerangka lain atau sebaliknya dapat membuktikan sangat sengit.

Tidak pernah ada masa yang membosankan di laut, pada dasarnya. Dan ini meluas kepada tindakan mudah bekerjasama untuk mendapatkan kapal anda melintasi lautan. Ada kegembiraan yang ada dalam menaikkan layar dan memancing mereka begitu, atau meminta pasangan anda untuk mengintai ke hadapan dengan teleskop mereka. Ya, pencarian memberi anda arahan dan menyeronokkan untuk boot, tetapi Sea of ​​Thieves cemerlang sebagai sim bot yang boleh diakses.

21. Mortal Kombat x

Seorang pemain meraih satu lagi di Mortal Kombat X

Pemaju: NetherRealm Studios
Tarikh Siaran: 2015
Di mana saya boleh membelinya: Wap

Apa lagi yang harus saya mainkan: Pasukan yang sama membuat ketidakadilan: tuhan -tuhan di antara kita, jika anda lebih suka permainan pertempuran anda menjadi lebih sedikit DC.

Mortal Kombat X sangat menyeronokkan. Lihatlah Gore yang tidak bersuara (atau melihatnya melalui cermin ‘oh, sekarang’ cermin) dan anda akan melihat pukulan yang mantap antara watak -watak luar biasa yang luar biasa. Ada nuansa untuk menyelidiki jika anda suka, walaupun anda boleh pergi jauh dengan hanya beberapa kombo dan beberapa panache.

Penyebaran Kombat ini sangat berminat untuk mengubah setiap peringkat menjadi lebih dari sekadar latar belakang, menawarkan peluang untuk melompat dan kadang -kadang meraih penumpang oleh lawan anda. Dan adakah saya menyebutnya adalah salah satu yang paling halus? Gabungan adalah tajam, pergerakan responsif, dan tidak ada pertengkaran watak anda di sekitar arena.

Sudah tentu ada banyak kedalaman watak -watak permainan jika anda seorang veteran berjuang keras. Senarai panjang rantaian kombo ada di sana untuk dikuasai, seperti X-ray, bersamaan dengan gerakan muktamad yang melihat watak anda secara harfiah bash tengkorak orang dan tibias dan fibia di.

20. Northgard

Penyelesaian musim sejuk di Northgard

Pemaju: Shiro Games
Tarikh Siaran: 2018
Di mana saya boleh membelinya: Steam, rendah hati

Apa lagi yang harus saya mainkan: Inilah RTSS yang boleh diakses oleh Brendy.

Northgard adalah RT yang elegan di mana musim sejuk boleh menimbulkan ancaman yang lebih besar daripada tentera Axemen. Setiap penduduk kampung menambah mulut lapar yang lain untuk memberi makan, dan makanan selalu kurang bekalan. Terutama ketika salji mula jatuh.

Ticks Time Ever Overward dan Winter sentiasa hanya sekitar sudut, membawa penalti pengeluaran yang keras bersama -sama dengan wabak tikus, badai dan gempa bumi. Walaupun begitu, kadar perlahan dan kesederhanaan relatif Northgard menjadikannya permainan strategi yang mudah untuk masuk – jika tidak untuk cemerlang. Anda mungkin tidak akan menemui musuh Viking anda sehingga anda lima belas minit ke dalam perlawanan, dan ia akan lebih lama lagi sebelum anda mula mencucuk di wilayah mereka. Sekiranya anda mahu.

Dash 4x di DNA Northgard bermaksud penaklukan ketenteraan bukan satu -satunya laluan untuk kemenangan. Mengumpulkan kemasyhuran, kekayaan atau pengetahuan yang cukup dan tidak akan kira berapa banyak norsemen yang marah di pintu anda. Itu memberi sepadan dengan multiplayer yang dinamik yang melampaui pemusnahan satu-nota RTSeses yang lain, di mana pemain terkemuka cuba mengalihkan perhatian semua orang dari kemenangan mereka.

19. Hearthstone

Gambar meja kad di Hearthstone, permainan pertengahan

Pemaju: Blizzard Entertainment
Tarikh Siaran: 2014
Di mana saya boleh membelinya: Ianya percuma.

Apa lagi yang harus saya mainkan: Untuk pengalaman yang sama, mungkin kurang dapat diakses, Legends of Runeterra adalah masa yang baik.

Hearthstone adalah permainan kad yang kompetitif yang hanya tahap yang betul boleh diakses. Berbasis Kadal Back Beefy Blizzard, anda akan membuang kad bertema Warcraft pada lawan dengan harapan memusnahkan bar kesihatan mereka.

Ya, ada jumlah wang yang cukup untuk dibelanjakan jika anda mahu semua kad terkuat; Tetapi secara jujur, ia adalah salah satu baka CCG yang jarang berlaku yang masih begitu mudah namun memenuhi keperluan besar dari urutan tertinggi. Dan atas sebab itu, saya tidak akan menulisnya hanya kerana microtransaction cepat-pantas.

18. Kejatuhan lelaki

Kejatuhan Guys Musim 5 Imej - Beberapa lelaki jatuh melompat melalui udara ke arah gelembung dengan simbol kepala singa kecil di dalamnya

Pemaju: Mediatonik
Tarikh Siaran: 2020
Di mana saya boleh membelinya: Anda boleh memuat turunnya secara percuma di kedai permainan epik

Apa lagi yang harus saya mainkan: Untuk nada yang sama, Fortnite mencecah tanda dengan baik. Ditambah pula dengan banyak mod dan peta tersuai yang mungkin akan mendekati format Guys Fall.

Anda seorang tic-tac yang mesti bersaing dengan 60 tic-tacs lain dalam satu siri gauntlets, di mana tic-tacs yang tidak sampai akhir, atau berakhir di pasukan yang kalah dihapuskan. Ini pada dasarnya adalah kelangsungan hidup yang paling kuat yang akan melihat anda membimbing lelaki kecil anda melalui kursus halangan dan latihan kumpulan yang menyakitkan. Fikirkan ia sebagai semacam mash-up pahlawan ninja dengan unsur-unsur kursus pembinaan pasukan.

Apa yang menjadikan lelaki jatuh sebagai pilihan berbilang pemain yang hebat adalah keberaniannya. Anda dapat melompat masuk untuk permainan, kemudian lepaskan jika anda mahukan. Atau anda boleh mengambilnya sangat Serius dan Salurkan semua tenaga anda ke dalam kemenangan dan menangkis mahkota itu. Selain itu, ini anda boleh bermain dengan rakan anda, anak -anak anda, nan anda.

17. Ascension Towerfall

Pemain mengalahkannya di Ascension Towerfall

Pemaju: Permainan yang sangat baik
Tarikh Siaran: 2014
Di mana saya boleh membelinya: Langsung, stim

Apa lagi yang harus saya mainkan: Samurai Gunn adalah lebih kurang seperti campuran antara ini dan nidhogg.

Ascension Towerfall adalah permainan kegemaran saya yang kegemaran saya. Ia mendapat mod co-op survival gelombang yang kemas, tetapi itu bukan mengapa di sini. Di sini kerana tidak ada yang teruja atau menggembirakan saya dengan cara yang sama seperti salah satu duels memanah Ascension.

Ia naik hingga empat pemain, dan mod terbaiknya adalah yang paling mudah: kemenangan pemanah terakhir yang menang. Ascension menceritakan kisah yang mengasyikkan dengan hanya tiga kata kerja – mengelak, melompat dan menembak. Ia hanya memerlukan anak panah tunggal untuk mengeluarkan pemain, tetapi dash yang tepat dapat membiarkan mereka dengan selamat memetik peluru yang menyinggung dari udara. Ini sistem yang memberikan pergaduhan yang indah dan tidak dapat dielakkan kepada mereka, dan menghasilkan replay gerakan perlahan terbaik dalam permainan video.

Plus melompat terasa sangat baik.

16. Fortnite

Pemaju: Permainan epik
Tarikh Siaran: 2017
Di mana saya boleh membelinya: Ia percuma di kedai permainan epik

Apa lagi yang harus saya mainkan: Yang lain dalam senarai ini! Apex Legends dan Warzone mungkin pesaing royale pertempuran terdekat anda walaupun orang pertama dan lebih sukar untuk dikekang dengan.

Fortnite bukan sahaja royale pertempuran, tetapi metaverse yang tidak kemas, berenang di dabs dan francais. Tetapi terima kekeliruan dan anda akan mula membongkar penembak yang digilap yang mengejutkan kompleks. Ada fortnite klasik, di mana struktur bangunan untuk membantu anda dalam peperangan adalah yang paling penting untuk kejayaan anda. Mod yang saya tidak teruskan, secara peribadi, tetapi tidak menafikan bahawa mereka yang mempunyai kemahiran motor yang mencukupi akan menggembirakan pertempuran bangunan yang dapat terjadi di antara pasukan.

Dan kemudian tidak ada mod binaan, tambahan baru -baru ini yang membawa saya ke Fortnite’s Fold. Ini pertempuran royale seperti yang anda tahu – bulatan ditutup di Yada Yada – tanpa semua malarki bangunan. Ini bermakna anda telah disuling Fortnite ke dalam pengalaman penembak tradisional, hanya dengan faedah tambahan Metaverse Silly Fortnite: kereta dan stesen gas, bola hamster pelik dengan cangkuk bergelut, Darth Vader, senjata api, memancing. Ia tanpa keraguan mod royale pertempuran yang paling menggelikan di luar sana, tetapi ia tanpa keraguan yang paling gembira.

15. Counter-Strike: Serangan Global

Seorang lelaki memegang AK-47 yang gudang dalam serangan balas: tangkapan skrin serangan global

Pemaju: Injap
Tarikh Siaran: 2012
Di mana saya boleh membelinya: Wap

Apa lagi yang harus saya mainkan: Valorant pada dasarnya CS: Pergi, tetapi dengan Wizards dan Ninjas. Permainan pemberontakan juga patut dilihat jika anda selepas itu semi-realistik, ketenteraan Bang Bang Bang.

Counter-Strike: Serangan Global adalah kemuncak pembangunan 14 tahun kepada penembak pasukan yang menentukan genre. Lima Pengganas Ingin Membina Bom, atau Mempertahankan tebusan. Lima Kaunter-Penggantikan Mahu Menghentikan Mereka. Anda tahu bagaimana counterstrike berfungsi, betul?

Ini adalah premis yang sangat tidak imajinatif, tetapi itu tidak penting – CS: Go adalah salah satu permainan FPS yang paling merangsang yang pernah saya mainkan. Senjata itu terasa hebat dan jika peta itu lebih halus, mereka akan mula memotong fabrik realiti, tetapi itu adalah faktor-faktor yang meningkatkan momen-momen terbaik Counter-Strike dan bukannya menjana mereka.

Terdapat ketegangan yang indah untuk menjadi orang terakhir yang tinggal hidup di pasukan anda. Perkara yang sama boleh dikatakan untuk mana-mana permainan dengan struktur bulat yang sama, tetapi kesederhanaan Counter-Strike menaikkan dinamik itu.

14. Rainbow Six Siege

Beberapa pengendali dari Rainbow Six Siege menatap secara dramatik di kamera

Pemaju: Ubisoft Montreal
Tarikh Siaran: 2015
Di mana saya boleh membelinya: Kedai Ubisoft

Apa lagi yang harus saya mainkan: Counter-Strike, walaupun ia mungkin berasa seperti langkah ke belakang.

Orang akan memberitahu anda taktik lebih penting daripada mensasarkan, tetapi mereka berbohong. Jika anda tidak mahu menjadi yang pertama mati setiap pusingan dalam penembak seperti kaunter-mogok ini, anda memerlukan kedua-duanya.

Asas Rainbow Six Siege akan terdengar biasa: satu pasukan harus menanam bom atau menimbulkan tebusan dari yang lain. Ia menyimpang dari mogok balas dengan kelasnya, yang semuanya membawa kebolehan yang berbeza untuk menanggung tahap dengan dinding dan lantai yang boleh destruction.

Pasukan yang bermain kesalahan perlu merancang serangan mereka dengan teliti, melanggar bilik dari pelbagai sudut secara serentak. Apabila anda mengayunkan tingkap pada masa yang sama dengan rakan anda meletupkan C4 mereka di dinding yang bertentangan, anda hampir dapat meyakinkan diri anda bahawa anda harus berada di SAS sebenar.

13. Valorant

Valorant

Pemaju: Permainan rusuhan
Tarikh Siaran: 2020
Di mana saya boleh membelinya: Percuma untuk bermain dan anda boleh memuat turunnya di laman web rasmi.

Apa lagi yang harus saya mainkan: CS: Pergi, jika anda mahukan pengalaman yang serupa tanpa semua bola api dan penyihir.

Valorant adalah penembak berasaskan pasukan taktikal yang serupa dengan CS: pergi, tetapi dengan ninjas dan cyborgs. Ini bukan permainan di mana anda boleh melompat di sudut dan semburan liar, oh tidak. Untuk berjaya, anda mesti menyelaras dengan rakan sepasukan anda, mendapatkan matlamat anda, dan menguasai ejen kegemaran anda.

Dan inilah yang memisahkan valorant dari cs: pergi betul -betul. Setiap wira datang dengan kebolehan yang sejuk seperti flashbangs yang akan melengkung di sekitar dinding, atau teleport yang akan mengalihkan anda di belakang sasaran dalam secubit. Keseronokan terletak menggunakan kuasa ini dengan cara kreatif dan menarik beberapa kopling bermain.

12. Hunt: Showdown

A Hunt: Showdown screenshot di mana dua pemain, pinggang-dalam di swampwater, bersedia untuk membunuh pendengaran berdiri di dermaga di hadapan mereka

Pemaju: Crytek
Tarikh Siaran: 2019
Di mana saya boleh membelinya: Wap

Apa lagi yang harus saya mainkan: Melarikan diri dari Tarkov mempunyai tenaga yang sama yang sama, dengan lootin ‘yang sama tinggi dan menembak’.

Hunt: Showdown adalah fps pvpve saraf-saraf, yang melihat anda memburu AI jahat bersembunyi di peta. The Catch Being – Squads lain juga menembak musuh yang sama seperti anda. Oh, dan tangkapan lain – jika anda mati, anda kehilangan peralatan anda selama -lamanya. Itulah yang menjadikan permainan ini begitu tinggi, dan pada akhirnya, sangat menyeronokkan.

Tidak seperti banyak royales pertempuran ‘klasik’ di luar sana, Hunt: Showdown memisahkan dirinya dari persaingan dengan reka bentuk audio yang luar biasa. Anda akan mendengar tembakan tembakan di kejauhan, memberi amaran kepada kehadiran musuh. Jejak langkah di atas kayu. Berdarah pembukaan pintu. Ketergantungan anda terhadap isyarat kecil ini boleh bermakna perbezaan antara memenangi pertarungan atau kehilangan semua kargo berharga anda. Ia cukup sesuatu.

11. Starcraft 2

Tangkapan skrin permainan Starcraft 2

Pemaju: Blizzard Entertainment
Tarikh Siaran: 2010
Di mana saya boleh membelinya: Ia bebas dari laman web Blizzard.

Apa lagi yang harus saya mainkan: Sekali lagi, panduan Brendy untuk RTS yang boleh diakses harus mengarahkan anda ke arah yang betul.

Reka bentuk RTS yang suci, dan bukan tanpa sebab. Ia adalah lencana, digilap ke unit-bosser kesempurnaan yang belum lebih baik pada tahun x sejak ia keluar.

Astaga, sukar. Sekurang -kurangnya, jika anda ingin bersaing di tangga: Arah itu melibatkan penyelidikan, pemahaman masa dan jari mengklik lebih cepat daripada perangkap tetikus yang terkikis. Bermain dengan rakan membolehkan anda menjadi lebih bodoh. Kadang -kadang senang tidak perlu risau tentang Zerg bergegas kerana anda tahu pasangan anda selalu mengidap hidralisk.

Ini satu lagi di mana gaya permainan membawa kepada identiti. Saya memainkan jenama Protoss tertentu, kerana saya seorang tusukan yang suka idea menendang pantat dengan semua unit fiddly mereka ketika saya benar -benar dipotong untuk tangki pengepungan dan marin.

10. Di antara kita

Beberapa rakan yang mencurigakan dengan topi teratas yang melepak di antara kita

Pemaju: Innersloth
Tarikh Siaran: 2018
Di mana saya boleh membelinya: Wap

Apa lagi yang harus saya mainkan: Maksud saya, ini bukan permainan video, tetapi Werewolf Permainan Potongan Sosial serupa. Juga, projek musim sejuk mengetuk ke seluruh “whodunnit” menyeronokkan.

Ahh, di antara kita. Permainan potongan sosial di mana 4-10 pemain menyediakan kapal angkasa untuk berlepas, tetapi satu atau dua hanya berpura-pura berbuat demikian; kerana mereka diam -diam keluar untuk darah.

Saya mengerikan di kalangan kita, terutamanya kerana saya mengerikan berbohong, tetapi juga kerana saya tidak suka konfrontasi. Tetapi saya dapat melihat rayuan memanggil mesyuarat kecemasan untuk membincangkan mengapa ada mayat di bilik enjin, atau melipat tekak seseorang dan menyalahkan rakan anda untuknya.

Bila -bila masa saya bermain di antara kita, saya terutamanya memberi tumpuan kepada melakukan pekerjaan biasa dan tidak ada yang lain.

9. Mod Garry

Pemain bermain di Garry

Pemaju: Facepunch Studios
Tarikh Siaran: 2006
Di mana saya boleh membelinya: Wap

Apa lagi yang harus saya mainkan: Untuk melompat ke pelayan komuniti dan mengacaukan dengan membina unik, saya akan mengatakan Valheim adalah tiket.

Mod Garry banyak perkara kepada ramai orang, tetapi bagi saya ia adalah koleksi omong kosong di rumah yang dipasang dari aset stim dan imaginasi yang tidak disengajakan. Saya telah berkecimpung dalam mod pembinaan bentuk bebas, tetapi sebahagian besar masa saya telah dibelanjakan untuk pelayan Fretta.

Dalam masa setengah jam yang sama, saya telah mengelakkan bentuk geometri sambil memanjat cerun bersama 30 orang lain. Saya telah membina bobsleds, kemudian berlumba mereka. Saya telah memburu pemain yang berpose sebagai objek yang tidak bernyawa, kursus halangan yang lengkap dan bermain charades.

Permainan ini berubah setiap kali orang cukup mengundi, jadi jika anda menumpuk ke pelayan dengan segelintir rakan, anda boleh membentuk kartel mengundi dan pastikan permainan bertukar -tukar pada kehendak anda. Banyak permainan yang menyeronokkan dengan hak mereka sendiri, tetapi Fretta berfungsi dengan baik apabila anda sentiasa menolak ke arah seterusnya.

8. League of Legends

Karya Seni Promosi Permainan League of Legends

Pemaju: Permainan rusuhan
Tarikh Siaran: 2009
Di mana saya boleh membelinya: Percuma untuk bermain dan anda boleh memuat turunnya di laman web rasmi.

Apa lagi yang harus saya mainkan: Ia tidak dapat diakses, tetapi Dota 2 adalah yang paling dekat dengan anda. Untuk sedikit ketawa, Heroes of the Storm adalah MOBA yang menyeronokkan.

Saya kehilangan ribuan jam ke Liga Legenda di Universiti. Saya sebenarnya yakin bahawa saya berusaha lebih banyak untuk mempelajari MOBA ini daripada yang saya lakukan.

Untuk meletakkan League of Legends sebagai semata -mata, dua pasukan dari lima pertempuran untuk memusnahkan nexus masing -masing; kristal besar yang terletak di setiap pangkalan. Seperti setiap perlawanan memakai, anda akan mendapat lebih kuat, kit watak anda dalam gear baru, dan berjuang untuk ketuanan peta. Saya akan mengatakan ia terbaik dimainkan dengan rakan yang memainkannya sebelum ini, kerana ada keluk pembelajaran yang curam, dan kedalaman yang besar di sini.

Tetapi jangan biarkan ia membuang anda, kerana ini adalah rayuan League of Legend – sekurang -kurangnya bagi saya. Saya memuja mempelajari selok -belok setiap watak dan cara terbaik untuk bekerja dengan pasukan saya untuk memenangi pergaduhan penting.

7. Grand Theft Auto Online

Tangkapan skrin dari Grand Theft Auto Online menunjukkan watak yang memegang kereta api di hadapan pintu terbuka van pistol

Pemaju: Rockstar North
Tarikh Siaran: 2013
Di mana saya boleh membelinya: Anda memerlukan salinan GTA V, yang boleh anda temui di Steam atau Microsoft Store

Apa lagi yang harus saya mainkan: Tidak ada banyak perkara di PC yang memberikan pengalaman yang serupa dengan GTA Online, terutamanya ketika datang ke multiplayer. Saints Row atau Anjing Tidur mungkin memuaskan beberapa keinginan?

Grand Theft Auto Online (GTA Online) mungkin dikaitkan dengan GTA V, tetapi ia adalah alam semesta sendiri. Hop dalam talian dan sehingga 30 pemain boleh merosakkan di kotak pasir yang direka untuk, baik, praktikal semuanya. Itulah perkara mengenai GTA dalam talian: sangat sukar untuk bosan. Terdapat kempen mini yang dibina di sekitar heists, atau pelayan yang direka untuk roleplaying, atau trek roda-esque panas untuk meresap.

Dan seperti banyak yang lain dalam senarai ini, GTA Online sentiasa dikemas kini dengan banyak heists baru, pelayan, dan banyak lagi. Sekiranya ada, ia hanya matang dengan usia, dan merupakan taman tema yang dipenuhi dengan set-pieces yang sangat baik dan tan metrik. Pasti bernilai retak.

6. Minecraft

Tangkapan skrin minecraft pemain yang berpakaian dalam perisai berlian penuh, dikelilingi oleh bijih berlian dan blok berlian

Pemaju: Mojang Studios
Tarikh Siaran: 2011
Di mana saya boleh membelinya: Langsung

Apa lagi yang harus saya mainkan: Saya sangat mengesyorkan memberikan Terraria satu tembakan jika minecraft adalah jem anda. Ia serupa, tetapi mempunyai arah yang lebih besar.

Minecraft, kemungkinan multiverse yang menghalang. Terdapat pelayan untuk apa -apa dalam permainan survival ini, yang mengubahnya dari “bertahan dengan rakan -rakan anda dengan membina barang -barang”, untuk “bertahan menjadi orang terakhir yang berdiri”. Heck, cukup masukkan benih dan anda hanya boleh hidup dalam dunia yang benar -benar bagus.

Atau jika anda selepas sesuatu yang bukan mod Battle Royale tradisional, anda boleh mengambil bahagian dalam Bed Wars – mod permainan yang melihat anda melindungi katil anda, atau memusnahkan katil pemain lain untuk menang. Heck, anda juga boleh menjatuhkan keseluruhan perkara PvP dan hanya membina ciptaan gila dengan orang asing di internet jika anda mahukan masa yang lebih santai. Jujur, anda tidak boleh salah di sini.

5. Liga Roket

Tangkapan skrin liga roket permainan dengan kereta dan bola

Pemaju: Psyonix
Tarikh Siaran: 2015
Di mana saya boleh membelinya: Ia percuma di kedai permainan epik.

Apa lagi yang harus saya mainkan: Liga Laser adalah permainan yang sangat berbeza, tetapi mencerminkan kombinasi kedalaman dan kebolehcapaian Liga Rocket, dan perlawanannya hanya bertahan lebih lama. Bola Keranjang Manusia dan Penunggang Pole biasa adalah kedua -dua permainan hebat yang melibatkan bola.

Kegembiraan bombastic. Itu adalah dua perkataan terbaik untuk menggambarkan Liga Rocket, permainan tentang bermain bola sepak dengan kereta roket.

Kegembiraan itu bermula dari detik pertama. Pada mulanya, kekacauan yang menyeru kenangan zaman kanak -kanak sekolah yang mengayunkan bola, tidak membuang pemikiran untuk kerja berpasukan atau kedudukan. Itu masih boleh memberikan ketegangan yang kacau, tetapi Liga Roket secara harfiah melonjak ke tahap yang lebih tinggi apabila semua orang tahu apa yang mereka lakukan.

Pukulan udara yang dilaksanakan dengan baik adalah salah satu perkara paling indah yang pernah saya lihat dalam permainan video. Menyikat butang Boost dengan melompat berganda pada masa yang tepat pada sudut yang betul membuka ruang untuk bermain dextrous yang melayang hanya tidak dapat dicapai, hanya boleh diakses dengan yang didedikasikan tetapi dipamerkan untuk orang ramai.

4. Apex Legends

Tangkapan Legends Apex Bangalore menggunakan tiga kali ganda dengan lampiran optik

Pemaju: Hiburan Respawn
Tarikh Siaran: 2019
Di mana saya boleh membelinya: Percuma bermain di Steam dan Asal

Apa lagi yang harus saya mainkan: Tidak ada apa -apa yang akan sepadan dengan kadar puncak, tetapi Call of Duty: Warzone boleh menjadi satu lagi pertempuran Royale Avenue. Jika tidak, pUBG, atau Fortnite juga pilihan.

Apex Legends adalah permainan Royale Battle Royale yang pantas, di mana watak-watak yang berbeza menghadapi untuk menentukan bahawa mereka adalah orang yang selamat. Dan inilah yang membezakannya daripada persaingan, benar -benar, kerana setiap watak mempunyai tiga kebolehan untuk menjadikan pasang surut pertempuran, yang bertentangan dengan, tidak ada dalam permainan lain.

Saya peminat besar Pathfinder, robot dengan cangkuk bergelut yang membolehkan anda menutup jurang, atau melarikan diri dari cengkaman musuh. Ia juga membolehkan anda membina beberapa momentum manis supaya anda boleh berayun ke udara, jatuh ke jalan, dan tarik slaid manis dan manis. Sekali lagi, itu sesuatu yang lain apex kuku – animasi slaid yang baik.

3. Call of Duty: Warzone 2

Tangkapan skrin dari Call of Duty: Warzone 2 menunjukkan tiga askar berdiri berdampingan

Pemaju: Infinity Ward, Raven Software
Tarikh Siaran: 2022
Di mana saya boleh membelinya: Percuma untuk bermain dan anda boleh memuat turunnya di Battlenet

Apa lagi yang harus saya mainkan: Legenda Apex untuk urusan yang lebih pantas, atau PUBG untuk sesuatu yang sentuhan lebih tidak mementingkan diri sendiri.

Saya fikir Warzone adalah royale pertempuran paling licin pada masa itu, dan dengan baik, Warzone 2 adalah sekuelnya yang lama ditunggu-tunggu. Walaupun ia mungkin tidak begitu besar sebagai pendahulunya dari segi populariti, ia masih merupakan perjanjian besar -besaran, dengan tembakan yang hebat dan penembakan dan penjarahan yang terkenal di COD. Anda mempunyai banyak lampiran untuk memadankan playstyle anda, bersama dengan meta yang dipenuhi dengan beban yang sentiasa beralih.

Dan sebagai Warzone 2 adalah percuma, anda tidak akan membelanjakan sepeser pun – perkara yang hebat. Lebih-lebih lagi, ia benar-benar kelihatan bahagian untuk pengalaman percuma untuk bermain, memberikan anda anggaran yang besar untuk sifar pound. Tidak pernah ada masa yang buruk untuk jatuh ke dalam al-mazrah (pada pendapat saya, peta yang lebih baik daripada Warzone’s Verdansk).

2. Pasukan Fortress 2

Pasukan Fortress 2

Pemaju: Injap
Tarikh Siaran: 2007
Di mana saya boleh membelinya: Ia percuma di Steam

Apa lagi yang harus saya mainkan: Tidak ada yang menyukainya, tetapi Overwatch adalah serupa kerana setiap kelas mempunyai keupayaan yang berbeza.

Masalah dengan menulis mengenai Team Fortress 2, penembak berasaskan kelas Valve yang tidak dapat ditandingi, adalah saya jatuh cinta dengan satu versi tertentu.

Ini versi yang saya dapat bermain sebagai mata -mata, watak paling lemah dalam permainan ketika datang ke perjuangan lurus. Dia adalah pendekatan yang diam, sering berputar di sekitar keupayaannya untuk tidak kelihatan dengan bantuan pelbagai jenis jam tangan. Itulah penipuan sejenis, tetapi bukan jenis yang menjadikannya peranan yang paling unik dan tidak dapat dilupakan yang boleh anda mainkan dalam mana -mana permainan multiplayer. Betul, mata -mata adalah mengenai bertindak.

Ia hanya memerlukan satu pyro yang mencurigakan untuk membatalkannya, tetapi anda akan kagum dengan apa yang anda boleh lari. Menampar penyamaran, backpedal dari garis depan sambil menjerit untuk seorang perubatan, dan empat kali dari lima kali ahli pasukan musuh yang paling penting (Medic mereka, selalu perubatan mereka) akan melangkah ke arah anda. Mungkin dia akan cuba memberi anda kejutan yang ingin tahu dengan Bonesawnya, tetapi jika anda tahu apa yang anda lakukan itu, WHACK tidak akan mendarat. Anda akan menikamnya di belakang dengan pisau Insta-Kill anda.

Setiap kelas bermain seperti permainan yang berbeza – dan beberapa item mengubah wielder mereka menjadi kelas baru dengan hak mereka sendiri. Saya telah menghabiskan berpuluh-puluh jam dengan Pengakap Bergeling Double dan ‘Nade Spamming Demoman, tetapi ia adalah mata-mata yang mencuri hati saya. Beri dia peluang, dan mungkin dia akan mencuri milik anda.

1. Dota 2

Pemain mengamuk di hutan di Dota 2

Pemaju: Injap
Tarikh Siaran: 2013
Di mana saya boleh membelinya: Ia percuma, stim

Apa lagi yang harus saya mainkan: Mudah, League of Legends.

Rasanya dirasakan untuk menggambarkan Dota 2 sebagai hobi dan bukannya permainan, tetapi itu tidak membuat penerangan itu kurang sesuai. Saya telah mencurahkan ribuan jam hidup saya ke dalamnya, dan saya dapat melihat diri saya mencurahkan ribuan lagi. Dota bukan sekadar permainan: ia adalah medan perang yang kekal berkembang di mana had diuji dan persahabatan dipalsukan.

Pasti, setiap permainan yang kompetitif adalah mengenai had ujian, tetapi sebahagian daripada apa yang menjadikan dota istimewa adalah berapa banyak ujian itu sekaligus. Terdapat pengetahuan yang semata -mata bahawa ia menuntut anda menyerap, beratus -ratus item dan mantra dan interaksi yang tidak berkesudahan di antara mereka. Anda perlu mengasah refleks, mengembangkan strategi dan belajar bersabar dengan diri sendiri dan orang lain.

Dota sangat bodoh. Maksud saya bahawa kedua-duanya dalam erti kata bahawa ia seolah-olah tentang penyihir yang cuba mengetuk kebun batu yang membentuk serpihan bulan yang hidup, dan dalam erti kata mekanikal. Saya dapat mempelajari bahasa (atau beberapa) pada masa yang saya habiskan untuk bermain dota, tetapi hampir setiap perlawanan masih termasuk detik -detik yang tidak dijangka yang membuat saya terkejut dan terkikis.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit

 • Pengembaraan Tindakan
 • Activision
 • Activision Blizzard
 • Di antara kita
 • Android
 • Apex Legends
 • Terbaik terbaik
 • Pemandangan Burung / Isometrik
 • Blizzard Entertainment
 • Blockbuster
 • Call of Duty: Kaldera Warzone
 • Permainan kad
 • Counter-Strike: Serangan Global
 • Crytek
 • Devolver Digital
 • Dota 2
 • Seni Elektronik
 • Permainan epik
 • Permainan yang sangat baik
 • Kejatuhan lelaki
 • Berjuang
 • Orang pertama
 • Fortnite
 • Garena
 • Mod Garry
 • Golf dengan rakan anda
 • Hack & Slash
 • Hearthstone
 • Hiburan jalan tersembunyi
 • Hunt: Showdown
 • Indie
 • Infinity Ward
 • Innersloth
 • iOS
 • League of Legends
 • Mac
 • Matt Thorson
 • Mediatonik
 • Microsoft Studios
 • Moba
 • Mortal Kombat x
 • Pasang rakan anda
 • Multiplayer kompetitif
 • Koperasi multiplayer
 • Multiversus
 • NetherRealm Studios
 • Nintendo Switch
 • Northgard
 • Pc
 • Platformer
 • Permainan pertama pemain
 • PowerHoof
 • PS3
 • PS4
 • Ps5
 • Psyonix
 • Berlumba
 • Jarang berlaku
 • Bola keranjang manusia biasa
 • Hiburan Respawn
 • Permainan rusuhan
 • Liga Roket
 • RPG
 • Laut pencuri
 • Shiro Games
 • Penembak
 • Pandangan sisi
 • Simulasi
 • Pemain tunggal
 • Sukan
 • Starcraft II: Wings of Liberty
 • Strategi
 • Strategi: Strategi masa nyata
 • Strategi: Strategi berasaskan giliran
 • Pasukan17
 • Teks
 • Orang ketiga
 • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
 • Ascension Towerfall
 • Ubisoft Montreal
 • Valorant
 • Injap
 • Valve Corporation
 • Perisian injap
 • Warner Bros. Permainan
 • Xbox 360
 • Xbox Game Studios
 • Xbox One
 • Xbox Series X/s

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Penulis kakitangan kanan

Apabila Ed tidak memecahkan samseng dengan basikal di Yakuza, dia mungkin mengayunkan raket badminton dalam kehidupan sebenar. Mana -mana genre pergi, tetapi dia sangat menembak dan suka pistol berat, terutamanya jika mereka mempunyai gergaji yang melekat pada mereka. Adores Orange dan Mango Squash, tidak pasti tentang Zaitun.

Kami telah bercakap, dan kami fikir anda harus memakai pakaian

Jumlah kebetulan, tetapi kami menjual beberapa pakaian

Barangan senapang patah kertas batu

Senapang patah kertas batu dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.