Permainan baru ditambah | Wo Long Wiki, Wo Long New Game Plus: Apa yang Buka Kunci? Maklumat – Bermula | Wo Long: Dinasti Jatuh | Gamer Guides®

Wo Long: Dinasti Jatuh

Saya tidak perasan musuh yang lebih agresif, tetapi jelasnya mereka melakukan lebih banyak kerosakan.

Permainan baru ditambah | Wo long wiki


Permainan baru ditambah, permainan baru +, atau ng+
untuk Wo Long: Dinasti Jatuh adalah komponen unlockable di mana pemain boleh memulakan permainan baru setelah memenuhi keperluan menyelesaikan kempen utama sekurang -kurangnya sekali. Dalam kebanyakan kes, bermain dalam permainan baru ditambah membolehkan pemain memulakan kempen utama dari awal sambil mencapai beberapa aspek utama yang anda peroleh semasa playthrough pertama anda seperti tahap pemain, kemahiran yang dibuka, barang yang ditemui, mata wang, dan banyak lagi.

Permainan baru Plus atau Ng+ Page mempunyai maklumat yang relevan seperti pelbagai aspek permainan yang dibawa ke mod permainan ini, maklumat berguna mengenai syarat -syarat yang mesti dipenuhi untuk membuka kunci permainan baru ditambah, serta menunjukkan atribut yang berbeza permainan yang mengubah pengalaman keseluruhan. Halaman ini merangkumi maklumat dan panduan yang relevan untuk mod permainan plus baru untuk WO Long: Dinasti Fallen.

Wo Long: Game New Dinasti Fallen Plus

Dalam Wo Long: Dinasti Jatuh, Permainan Baru Plus menjadi tersedia setelah menyelesaikan semua misi utama. Dengan berbuat demikian, pemain akan membuka kunci kesukaran permainan baru yang disebut Rising Dragon yang dapat dihidupkan dari menu Misi. Ia akan mengubah warna tema menu sedikit dan “Naga yang semakin meningkat“Akan dipaparkan melalui tab bahagian.

Sekali Naga yang semakin meningkat Kesukaran telah dibuka dan dipilih, anda akan dapat menyelesaikan semua misi sebelumnya sekali lagi di mana misi pertama anda akan berada di tahap 100.

Kandungan yang tidak dikunci

Permainan baru ditambah tidak akan memaksa pemain untuk menghidupkan semula kisah permainan, ia hanya menambah kesukaran permainan baru untuk permainan yang sama kerana pemain tidak diperlukan untuk membuat fail simpan baru atau apa -apa seperti itu. Pemain juga boleh beralih ke kesukaran sebelumnya apabila mereka mahu. Ini bermakna bahawa semua NPC, peniaga, lokasi dan bala bantuan, akan tetap tersedia.

Peralatan sebelumnya

Pemain tidak perlu mendapatkan peralatan mereka kembali lagi, kerana mereka akan menyimpan semua peralatan terdahulu yang tersedia untuk mereka gunakan. Tetapi peralatan sebelumnya tidak akan menerima apa -apa keseimbangan untuk kesukaran baru. Musuh kini akan sangat digemari, dan pemain memerlukan peralatan terbaik untuk kesukaran baru ini.

Barang khas

Bagi ganjaran, ganjaran khas seperti kerang cicada emas, nota, atau barang urat naga, tidak akan diberi ganjaran -dagan-. Tetapi jika pemain merindui mana -mana item ini dalam jangka masa sebelumnya, item itu akan tersedia dan diperoleh dengan cara yang sama seolah -olah mereka tidak ketinggalan sebelum ini.

Drops & Rarity

Item atau titisan rawak, masih akan menjadi rawak dan tidak ada permainan baru ditambah barang eksklusif yang dapat anda temukan dalam kesukaran Dragon yang semakin meningkat, tetapi sebagai misi lebih dari LVL 100, jarang untuk item akan sesuai.

Semasa bermain permainan baru ditambah, barang rawak yang dikumpulkan seperti kepingan perisai, aksesori atau senjata yang tidak mempunyai bonus set, kini mempunyai peluang yang sangat kecil untuk menambah permainan baru ditambah bonus. Pemain mesti mengisar cukup untuk mendapatkan banyak keping dengan bonus set yang sama dan melengkapkannya bersama -sama untuk mendapatkan kesannya. Semak bonus set untuk maklumat lanjut.

Wo Long New Game Plus: Apa yang Buka Kunci?

Tidak ada kesilapan, wo lama: Dinasti yang jatuh adalah permainan yang cukup mencabar walaupun anda seorang veteran seperti jiwa. Walau bagaimanapun, jika anda telah melawan jalan anda melalui banyak musuh di jalan anda dan sampai ke akhir pengalaman, apa yang akan datang? Nah, anda akan bersyukur untuk mengetahui bahawa sebenarnya ada mod permainan baru ditambah dalam lama dan ia memperkenalkan beberapa ciri baru.

Panduan ini membawa anda melalui penambahan baru ini bahawa permainan baru ditambah sehingga anda sedar sepenuhnya tentang apa yang diharapkan apabila tiba di mana anda ingin mengalami banyak misi Wo Long sekali lagi.

Cara membuka kunci permainan baru ditambah dalam lama

Sebelum kita masuk ke dalam apa yang baru dengan mod, mari kita cepat bawa anda dengan cara untuk membukanya.

Untuk mendapatkan akses kepada permainan baru WO Long, apa yang perlu anda lakukan hanyalah melengkapkan semua tujuh bahagian permainan. Ini mungkin kelihatan seperti tidak ada yang lebih baik, tetapi membuka permainan baru ditambah dalam permainan lain kadang -kadang memerlukan beberapa keperluan khas sehingga selalu senang mengetahui semua yang harus anda lakukan hanyalah membuatnya melalui kisah utama yang lama untuk melakukannya.

Apa yang baru dalam permainan baru lama ditambah?¶

Sekarang anda tahu pasti bagaimana untuk membukanya, mari kita jalankan walaupun penambahan baru ada dalam mod permainan baru Wo Long supaya anda tahu jika ia bernilai masa atau tidak.

Pertama, dengan permainan baru ditambah dalam lama, anda akan mendapat akses ke tetapan kesukaran yang baru. Ini dipanggil Rising Dragon dan menawarkan cabaran yang lebih besar kepada playthrough pertama anda. Walau bagaimanapun, seseorang beralih jika anda memilih untuk bermain pada tetapan kesukaran ini ialah anda tidak akan dapat memainkan semula semua misi yang anda lari sebelum ini dari kelawar.

Sebaliknya, anda hanya akan mempunyai akses kepada misi di Bahagian 1 hingga 3 dan perlu menyelesaikannya untuk kemudian membuka kunci cabaran berikutnya yang serupa dengan apa yang akan anda lakukan dalam playthrough pertama anda. Ini sedikit kurang tegar dalam permainan lewat tetapi sebahagian besarnya, ia akan menjadi sistem perkembangan yang cukup linear.

Wo Long New Game Plus Description When Dibuka Kunci

Wo Long New Game Plus Description When Dibuka Kunci

Bergerak ke ciri lain dalam Permainan Baru Plus, dan sesuatu yang kami pasti anda akan bersyukur adalah lima Armor dan Senjata Bintang Bintang. Ini pasti akan membantu anda dengan penetapan kesukaran yang disebutkan di atas tetapi seperti yang anda harapkan, mereka jarang diturunkan.

Anda boleh menjatuhkan diri beberapa peralatan bintang lima ini daripada membunuh musuh dan merampas dada tetapi ada yang melaporkan bahawa mereka tidak mempunyai penurunan lima bintang di sekitar enam misi, jadi kami mungkin akan mencadangkan untuk memaksimumkan peralatan empat bintang semasa anda semasa anda mempunyai peluang terbaik untuk berjaya. Apa yang boleh anda lakukan walaupun menggunakan Yinglong, binatang ilahi yang anda buka kunci setelah menyelesaikan permainan untuk kali pertama yang meningkatkan kadar penurunan, menjadikan peluang anda sedikit lebih baik.

Beberapa contoh lima bintang dan perisai bintang dalam masa yang lama

Beberapa contoh lima bintang dan perisai bintang dalam masa yang lama

Wo Long Game New Plus

8 мil в 17:18

mencatatkan perubahan dalam permainan baru ditambah

1: Musuh lebih agresif

2: Musuh menangani lebih banyak kerosakan (yang jelas)

3: Bos adalah 5 ketabahan lebih tinggi

4: Rarity 5 gear mula jatuh (jarang)

5: Gear mungkin mempunyai bonus Rahmat Rawak pada mereka (mendapati rahmat yang meningkatkan kerosakan berdasarkan berapa banyak debuffs pada musuh)

6: Boleh menggunakan hampir mana -mana tetulang dalam misi (tidak boleh menggunakan yang muncul sebagai NPC dalam misi itu)

7: Anda mesti melengkapkan sejumlah misi untuk membuka kunci lebih banyak (hanya lakukannya dengan baik dan anda akan baik -baik saja)

ORE ORMANBUILDER; 8 April 17:29

8 мil в 17:24

Saya belum memulakan NG+, saya tertanya -tanya apa yang berlaku dengan NPCS. Adakah mereka hanya mengekalkan tahap sumpah yang mereka sudah ada atau adakah mereka menetapkan semula dan memberikan sesuatu yang berbeza seperti gear Rarity 5?

Mencuba untuk mendapatkan Rarity 5 set untuk apa -apa yang terdengar seperti mungkin mengambil sedikit masa jadi saya agak mengharapkan bahawa semua set Rarity 4 saya akan tetap menjadi pilihan terbaik untuk seketika.

8 мil в 17:26

Ya, Rarity 4 akan menjadi pilihan terbaik anda untuk memasuki permainan baru ditambah, saya hanya mempunyai beberapa barang rawak jarang 5 barang sendiri

8 мil в 17:34

Senang mendengar, kerana ini dapat meluangkan masa saya membuat sekumpulan set sebelum memulakan NG+, saya mesti mencuba semua perkara!

Walaupun saya masih menggunakan senjata Rarity 3 kerana mendapat dua seni mempertahankan diri yang baik pada satu senjata tidak sering berlaku lol.

Ada kemungkinan untuk mendapatkan gear Rarity 5 dalam kesukaran biasa setelah selesai kempen utama juga. Saya tidak tahu apa kadar kejatuhan yang berlaku, memandangkan kadar yang tidak baik pada permainan baru ditambah peringkat.

Saya tidak perasan musuh yang lebih agresif, tetapi jelasnya mereka melakukan lebih banyak kerosakan.

8 мil в 22:09

Pengecualian соощate: К bahawa

Ada kemungkinan untuk mendapatkan gear Rarity 5 dalam kesukaran biasa setelah selesai kempen utama juga. Saya tidak tahu apa kadar kejatuhan yang berlaku, memandangkan kadar yang tidak baik pada permainan baru ditambah peringkat.

Saya tidak perasan musuh yang lebih agresif, tetapi jelasnya mereka melakukan lebih banyak kerosakan.

Ya saya perasan ini juga hari ini ketika saya kembali untuk mendapatkan beberapa bendera saya terlepas salah satu bos kesukaran biasa menjatuhkan bintang 5 lol. (itu sampah)

8 мil в 22:38

Saya baru sahaja selesai ng+, tidak ada yang terlalu gila walaupun kehilangan serangan merah pada bos pasti hukuman mati. Banyak daripada mereka akan memukul 900+ kerosakan yang akan menjadi satu hit membunuh untuk kebanyakan watak. Saya tahap 148 dan saya masih mempunyai sekitar 750 kesihatan.

Meh, terdengar seperti stat stat dan tidak ada yang mengubah permainan banyak atau memperkenalkan mekanik baru. Hanya mengubah bos menjadi sponges peluru bukan jem saya.

8 мil в 23:21

Pengecualian соощate: ZmanBuilder

1: Musuh lebih agresif

2: Musuh menangani lebih banyak kerosakan (yang jelas)

3: Bos adalah 5 ketabahan lebih tinggi

4: Rarity 5 gear mula jatuh (jarang)

5: Gear mungkin mempunyai bonus Rahmat Rawak pada mereka (mendapati rahmat yang meningkatkan kerosakan berdasarkan berapa banyak debuffs pada musuh)

6: Boleh menggunakan hampir mana -mana tetulang dalam misi (tidak boleh menggunakan yang muncul sebagai NPC dalam misi itu)

7: Anda mesti melengkapkan sejumlah misi untuk membuka kunci lebih banyak (hanya lakukannya dengan baik dan anda akan baik -baik saja)

Beberapa bos mempunyai kemahiran baru. Bos terakhir terakhir borang ke -2 sekarang kesakitan untuk bertarung jika anda tidak mempunyai mantra offencive. Bos severs yang melipatgandakan dirinya juga mengalami serangan baru

8 мil в 23:23

Pengecualian соощate: ZmanBuilder
3: Bos adalah 5 ketabahan lebih tinggi

Beberapa bos mempunyai kemahiran baru. Bos terakhir terakhir borang ke -2 sekarang kesakitan untuk bertarung jika anda tidak mempunyai mantra yang menyinggung perasaan. Bos severs yang melipatgandakan dirinya juga mengalami serangan baru

Pengecualian соощate: Clg

Saya baru sahaja selesai ng+, tidak ada yang terlalu gila walaupun kehilangan serangan merah pada bos pasti hukuman mati. Banyak daripada mereka akan memukul 900+ kerosakan yang akan menjadi satu hit membunuh untuk kebanyakan watak. Saya tahap 148 dan saya masih mempunyai sekitar 750 kesihatan.

Bukan sahaja serangan merah Zhang Liao melakukan satu kali menembak saya berkali -kali dengan serangan biasa yang mempunyai pencahayaan selepas mereka, walaupun saya mempunyai 150 pertahanan terhadap Wood