Permainan 40K Warhammer Terbaik untuk Bermain Pada 2022 |, Warhammer 40,000: Darktide v Steam

Киить warhammer 40,000: Darktide

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

Permainan 40K Warhammer Terbaik untuk dimainkan pada tahun 2022

Dalam kegelapan suram masa depan yang jauh hanya ada perang. Dan jika Bengkel Permainan mempunyai jalannya, banyak permainan video Warhammer 40,000 untuk dimainkan.

The Sci-Fi Tabletop Universe sedang menikmati boom permainan video, dengan segelintir permainan hebat yang ditetapkan dalam alam semesta yang sangat suram dan sangat gelap yang dilancarkan dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Di mana tidak ada apa -apa tetapi aliran permainan Warhammer 40,000 yang biasa -biasa.

Di bawah ini anda dapat mencari cadangan kami untuk permainan Warhammer 40,000 terbaik!

Permainan 40K Warhammer Terbaik

Berikut adalah permainan Warhammer 40K kegemaran kami:

Warhammer 40,000 Battlesector

Permainan strategi berasaskan giliran Black Lab boleh dikatakan versi permainan video terbaik dari tablet Warhammer 40,000 yang tersedia untuk dimainkan sekarang. Ini “skala pertempuran”, yang bermaksud permainan adalah skala yang lebih besar daripada permainan gaya Xcom, atau Warhammer yang hebat 40,000 Chaos Gate Daemonhunters, tetapi lebih kecil daripada orang-orang seperti Warhammer 40,000: Armageddon.

The Blood Angels Chapter of the Space Marines mengambil peringkat tengah di sini dalam pertempuran sengit melawan serangan tanpa henti Tyranids, tetapi Black Lab telah menambah necrons sebagai puak DLC, dengan lebih banyak lagi yang akan datang. Saya mempunyai letupan mutlak yang menghancurkan kempen Battlesector, merosakkan senarai saya untuk setiap pertempuran, kemudian melaksanakan rancangan saya dengan teliti melawan Xenos. Beberapa model di pertunjukan sangat terperinci, dengan animasi yang bagus untuk pertempuran. Sekiranya anda masuk ke Warhammer 40,000 dan seperti strategi permainan video, Battlesector adalah jeritan yang hebat.

 • Beli Warhammer 40,000 Battlesector di PC dari Fanatik

Warhammer 40,000 Chaos Gate Daemonhunters

Jangan biarkan nama yang sangat clunky membuang anda: Warhammer 40,000 Chaos Gate Daemonhunters, dari Games Complex, adalah pengambilan yang indah pada impian 40k / xcom. Terdapat banyak sebab untuk mencintai permainan strategi pelbagai ini, dari pengurusan sumber yang berkekalan untuk interaksi yang menyeronokkan antara tiga personaliti yang menentang Inquisitor, Grey Knight dan Tech Priest, dengan suntikan sekali-sekala dari veteran tegas yang dimainkan oleh Andy ” Gollum “Serkis.

Kisah itu, yang melihat perjuangan bab kelabu misterius untuk mengandungi wabak baru yang menghancurkan yang dikarang oleh kekuatan Chaos God Nurgle, menggandakan gelap gelap dan semuanya lebih baik untuknya. Dengan suara yang menyeronokkan dan beberapa kelainan yang baik di sepanjang jalan, daemonhunters akan membuat anda tertarik dengan kempen chunkynya.

Diberi amaran: daemonhunters boleh menjadi sangat sukar! Anda memasuki setiap pertempuran dengan satu skuad kesatria kelabu, masing -masing sangat kuat tetapi tidak berubah. Sangat mudah untuk terkejut dan mendapati diri anda gagal misi, walaupun pada kesukaran yang lebih rendah. Tetapi ini adalah di mana kecemerlangan daemonhunters datang ke hadapan: Warhammer 40,000 adalah alam semesta yang suram dan gelap di mana kemanusiaan berada di ambang kepupusan. Nampaknya sesuai dengan Warhammer 40,000 Chaos Gate Daemonhunters, anda tidak akan terlalu jauh dari itu sendiri.

 • Beli Warhammer 40,000 Chaos Gate Daemonhunters di PC dari Fanatik

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Warhammer 40,000 Angkasa Marin

PC, PlayStation 3, Xbox 360

Tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk bermain Warhammer 40,000 Space Marine yang cemerlang, yang menerima edisi ulang tahun khas yang mengejutkan di PC pada tahun 2021. Relic meninggalkan akar strateginya di belakang untuk mencipta hibrid hack-and-slash/penembak orang ketiga yang menyeronokkan, sambil gagal menetapkan tenggelam sekarang untuk penerbit THQ,. Anda bermain ultramarine berbanding orks, dengan penekanan berat pada huru -hara (anda sembuh melalui hukuman mati). Ia adalah darah dan sepatutnya!

Angkasa Marin menjadi sesuatu yang klasik kultus di kalangan peminat Warhammer 40,000. Ia tidak begitu canggih, tetapi ia betul -betul apa yang dikatakannya pada timah: anda memainkan angkasa laut dan anda mengetuk ketulan keluar dari gerombolan orks. Anda boleh melakukan yang lebih teruk sambil menunggu sekuel yang menjanjikan, Warhammer 40,000 Space Marine 2, daripada mencelupkan asal.

 • Beli Warhammer 40,000 Angkasa Marin di PC di Steam

Warhammer 40,000 Dawn of War 2

Melekat dengan Hiburan Relik, kami berani meledingkan ketika kami bergerak ke wilayah strategi masa nyata dengan Dawn of War 2 yang cemerlang. Relic mengangkat kening dengan sekuel ini untuk menumbuk pembinaan asas RTS tradisi. Keputusan itu membuahkan hasil, kerana Dawn of War 2, mungkin lebih banyak daripada permainan video lain, menangkap berat badan dan kecemasan dari Warhammer 40,000 Universe.

Segala-galanya dari Audio Telinga-Telinga (bolters itu benar-benar bang!) Kepada animasi yang terperinci dan lancar menjadikan Dawn of War 2 kelihatan dan merasa seperti Warhammer 40,000. Kempen ini, yang sekarang, bertahun -tahun kemudian, dapat dimainkan semula dengan sempurna, tugas anda dengan membuat keputusan yang sukar mengenai pertempuran dan bahkan planet untuk bertarung, dengan akibat kadang -kadang mengerikan.

Walaupun Marin Angkasa adalah acara utama di sini, tentera yang boleh dimainkan lain termasuk Orks, Eldar dan Tyranids, serta Chaos Space Marines dan Imperial Guard melalui pengembangan. Ada sesuatu untuk semua orang di sini. Untuk Maharaja!

 • Beli Dawn of War 2 di PC dari Fanatik

Warhammer 40,000 Dawn of War

Bagi sesetengah veteran lama yang berseri -seri, Relic’s Dawn of War tetap menjadi permainan video Warhammer terbaik 40,000 yang pernah dibuat. Permainan strategi masa nyata tradisional ini adalah gelap dan gothic seperti yang anda mahukan, dengan bangunan asas tugas berat dan pertempuran berskala besar yang berputar di sekitar menangkap lokasi strategik. Pasti, Dawn of War telah berumur secara visual, tetapi semangatnya terbakar seperti sekarang seperti yang berlaku ketika permainan keluar pada tahun 2004. Dan animasi tempur yang unik masih kelihatan bahagian.

Terdapat banyak puak untuk dimainkan juga. Dawn of War dilancarkan dengan empat perlumbaan yang boleh dimainkan (Space Marines, Chaos Space Marines, Orks dan Eldar), tetapi selepas pelancaran melihat penambahan Pengawal Imperial, Tau, Necrons, Sisters of Battle dan juga Eldar Gelap. Sekiranya anda mahukan permainan RTS yang kacau dengan segala yang berlaku di mana -mana sahaja, subuh perang adalah untuk anda.

 • Beli Warhammer 40,000 Dawn of War pada PC dari Fanatik

Warhammer 40,000 Dawn of War 3

Warhammer 40,000 Dawn of War 3 gagal dalam fesyen dramatik yang menyebabkan peninggalan untuk meninggalkan permainan – dan kami belum mendengar mengintip dari fajar perang sejak. Ini memalukan yang nyata, bukan hanya untuk peminat siri ini, tetapi bagi mereka yang menemui campuran RTS dan MOBA yang cukup dihakimi oleh Dawn of War 3.

Sudah tentu Dawn of War 3 bukanlah permainan Dawn of War yang terbaik, tetapi ia banyak berlaku untuknya, saya fikir. Sungguh memalukan hanya tiga puak (Marin Angkasa, Orks dan Eldar) yang boleh dimainkan, terutamanya memandangkan pelbagai yang ditawarkan pada Sukan Perang Dawn sebelum ini, tetapi Titans Dawn of War 3 yang menjulang tinggi selalu mendapatkan darah saya, walaupun unit berjalan mengenai kaki mereka bukanlah yang paling memberi inspirasi. The Mighty Imperial Knight, Gorkanaut dan Wraithknight semuanya membuat penampilan di medan perang, dengan kesan buruk.

Jika tidak ada yang lain, termasuk Dawn of War 3 dalam senarai ini memberi kami alasan untuk menggantikan treler pengumuman luar biasa Dawn of War 3 – walaupun sekarang ia menimbulkan rambut di belakang leher saya.

 • Beli Warhammer 40,000 Dawn of War 3 di PC dari Fanatik

Battlefleet Gothic: Armada 2

Tindalos Interactive’s Real-Time Taktik Permainan Battlefleet Gothic: Armada 2 memberi tumpuan kepada Warhammer 40,000 Angkasa Angkasa. Ini bermaksud terdapat banyak “enjin yang terlibat!”Dan” Sistem Gagal “menyalak mengenai jambatan pelbagai kapal yang tidak sah. “Kapten! Hubungi Xenos!”. anda mendapat idea. Ledakan mutlak untuk melihat kapal angkasa yang besar ini menembak satu sama lain ke bit di angkasa. Siapa yang Memerlukan Angkasa Marin Ketika Anda Mendapat Kapal Stellar Planet Memusnahkan Sebenarnya Disebut Planet Killer?

Battlefleet Gothic: Armada 2 ditetapkan semasa Perang Salib Hitam ke -13 Legion Hitam (ada banyak hitam ketika datang ke Chaos Space Marines!). Imperium adalah, seperti yang selalu, pada puncak kepupusan, dengan Abaddon the Despoiler berlari berleluasa di sekitar mata keganasan. Ini adalah kanvas yang sempurna untuk mewujudkan pertempuran ruang yang memuaskan dan memuaskan, ternyata. BOOM!

Kempen ini menawarkan tiga perspektif untuk dipilih: Tyranids, Necrons, dan Imperium. Ideanya ialah anda menuntut semula dunia yang hilang pada Perang Salib Hitam dan meletakkannya untuk digunakan dalam puak anda. Ini yang hebat untuk Warhammer 40,000 peminat yang selepas perspektif gambar yang lebih besar dan pertempuran yang lebih besar. Ia juga merupakan tetapan yang menyeronokkan bagi mereka yang berada di Lore (The Storm Gathering, dll). Cerita ini termasuk Warhammer terkenal 40,000 watak yang kini sedang bergerak dalam perkembangan terkini, seperti Ketua Mekanik Adeptus Purba Belisarius Cawl dan Space Marine Primarch Roboute Guilliman.

 • Beli Battlefleet Gothic: Armada 2 di PC dari Fanatik

Warhammer 40,000: Mechanicus

Permainan strategi berasaskan giliran Bulwark Studios berkisar di sekitar mekanik Adeptus, mesin cyborg imam yang dikurangkan oleh mesin Imperium. AD Mech, seperti yang mereka sayangi, sedang berusaha untuk menyelamatkan teknologi kuno dari kubur dunia makam Necron. Perkara gelap, tetapi juga cerah dalam neon dalam cara yang gelap.

Mechanicus melibatkan menaik taraf dan memasangkan imam teknologi anda menggunakan sumber dan peralatan yang telah anda kumpulkan semasa keluar dari misi, dan tentu saja misi itu sendiri, yang fius exploration dan pertemuan tempur berasaskan giliran. Adeptus Mechanicus jarang menikmati peringkat tengah di Warhammer 40,000 permainan video, jadi ia menyegarkan untuk sifar dalam puak penting ini Imperium. Dan selalu bagus untuk melihat necrons clank tentang dalam kegelapan.

 • Beli Warhammer 40,000: Mechanicus dari Fanatik

Warhammer 40,000: Armageddon

Armageddon mengambil Warhammer 40,000 ke dalam wilayah berasaskan hex dalam permainan strategi yang melihat pemain memimpin Legion Steel Armageddon dari Pengawal Imperial terhadap Orks – dengan sedikit bantuan dari Marin Angkasa (Salamanders, Malaikat Darah dan Ultramarines semuanya meminjamkan tangan ). Mana -mana peminat Sukan Panzer Corps akan merasa betul -betul di rumah dengan Armageddon, yang terletak di dunia sarang tercemar yang penuh dengan lava canyon dan sungai asid. Permainan 40k 2014 ini merayap di lipit kerana ia mendekati ulang tahun ke -10, tetapi masih menawarkan perjuangan yang mengasyikkan melawan Greenskins.

 • Beli Warhammer 40,000: Armageddon di PC dari Fanatik

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Battlefleet Gothic: Armada 2 Ikuti
 • Terbaik dari ikut
 • Fajar Perang 3 Ikuti
 • Bengkel Permainan Ikuti
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Strategi ikut
 • Warhammer 40,000 mengikuti
 • Warhammer 40,000: Battlesector Ikuti
 • Warhammer 40,000: Chaos Gate – Daemonhunters Ikuti
 • Warhammer 40,000: Dawn of War Ikut
 • Warhammer 40,000: Dawn of War II Ikuti
 • Warhammer 40,000: Armageddon Ikut
 • Warhammer 40,000: Mechanicus Ikut
 • Warhammer 40,000: Angkasa Marin Ikuti
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 14 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Wesley suka berita, wawancara, dan lebih banyak berita. Dia juga menyukai Street Fighter lebih daripada sesiapa sahaja yang dapat membawanya.

Logo Eurogamer.net

Beli barang dengan glob pada mereka

Dan barangan Eurogamer yang indah di kedai rasmi kami!

Eurogamer.net Merch

Bad Puns and Video Games sejak tahun 1999.

Eurogamer.bersih dimiliki oleh Gamer Network Limited, syarikat Reedpop dan anak syarikat Reed Exhibitions Limited.

© 2023 Gamer Network Limited, Gateway House, 28 The Quadrant, Richmond, Surrey, TW9 1DN, United Kingdom, didaftarkan di bawah nombor syarikat 03882481.

Hak cipta terpelihara. Tidak ada bahagian dari laman web ini atau kandungannya yang boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran pemilik hak cipta.

Киить Warhammer 40,000: Darktide – Edisi Imperial

Контент д ээй ээ п г г г э э эо (1)

ORE ORE

Р рцензии

“Oryn dari telinga ke telinga.”
Eurogamer Disyorkan – Eurogamer

“Warhammer 40k: Darktide bermula dari permulaan.”
Polygon Mengesyorkan – Poligon

“Warhammer 40,000: Pertempuran Darktide yang ganas membuat beberapa tindakan co-op yang paling mendebarkan selama bertahun-tahun.”
8/10 – IGN

Edisi Imperial

О ээOй ир

О г й й й й й г щых п щ ж ж ж ж ж т т т т т т т т т т т т т т т т т тм. Warhammer 40,000: Darktide – нова hadapan коператет Oleh.

В глубинах улья разрастается семя скверны, грозя превратиться в волну всепоглощающей тьмы. Нова hadapan. В и в ш шникаagi.

ТRциу п падет, овеные востану sebarang.

Warhammer 40,000: Darktide di mana -mana sahaja yang lebih baik EMA срRьы в х WH40K. Найдите баланс между стрельбой и рукопашной, сражаясь с ордами врагов, и ощутите воздействие каждого взмаха и удара цепного меча или поджарьте свежую плоть из лазгана.

Ур о д и и и и м м й й й й й й й й й й й й й й й и о м м м

Darktide – команд Oleh. Не забредайте слишком далеко, ведь за это могут наказать враги, которые только и ждут, чтобы обездвижить или схватить заблудших Отверженных, например, истекающая слюной Гончая Хаоса или Мёбианский Ловушечник. Тéх, ко падет жертвой таких врагв, согт саadual лишшш боевые товарищищищищищ! А еще ваша внутренняя стойкость — решимость превозмогать боль — восстанавливается только рядом с вашей ударной группой.

В перонаж, в г г г с с с с с ш ш ш ш ш ш ш шй

Созайте своего унон awak перажажа и ы ы ы г гшш г г жμ е г жш г жх г жх г жх гххх. Выберите класс, определив уникальные черты и навыки, которые пригодятся в бою. Стьааа (? Vыыо за в perempuan.

Thn-город у н н н н lim н у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у у гоммммммммммммммммммммммммммM-

District пожаловать в ж ж ж ж ж ж ж жой. От кипящих фабрик до разваливающегося водопровода, постоянно заливаемого кислотными дождями, город-улей Терциум — суровое и безжалостное место даже в лучшие времена. Вам предстоит служить фанатичной Инквизиции, любой ценой выполняя задания по уничтожению угроз, которые скрываются в глубинах города-улья.

Приспосабливайтесь к сумасбродным причудам Хаоса с помощью обстоятельств — модификаторов, дополняющих ваши задания внезапными испытаниями. Ч.

Ujukan оение контента д з з сых\

Р bahawa Termasuk Keganasan Darah dan Gore.

Aparan с ные товованиint

  Tersebut:

  • 64
  • О: Windows 10 (64 bit) / Windows 11 (64 bit)
  • Проц “: Intel i5-6600 (3.30GHz) atau AMD Ryzen 2400g (3.6 GHz)
  • Оеративunting памть: 8 GB OU
  • Веокарта: Nvidia Geforce GTX 970 atau AMD Radeon RX 570
  • DirectX: Vrer 12
  • Ет: Pepat
  • Месо на диа: 50 GB
   Рекендованые:

   • 64
   • О: Windows 10 (64 bit) / Windows 11 (64 bit)
   • Проц “: Intel i7-9700K (3.70GHz) atau AMD Ryzen 5 3600 (4.2GHz)
   • Оеративunting памть: 16 GB OU
   • Веокарта: NVIDIA GEFORCE RTX 3060 / RTX 2060 atau AMD RADEON RX 5700 XT
   • DirectX: Vrer 12
   • Ет: Pepat
   • Месо на диа: 50 GB
   • District: Peranti storan SSD sangat disyorkan

   Warhammer 40,000: Darktide © Bengkel Permainan Copyright Limited 2022. Darktide, Logo Darktide, GW, Bengkel Permainan, Space Marine, 40k, Warhammer, Warhammer 40,000, 40,000, logo helang dua kali ‘Aquila, dan semua logo yang berkaitan, ilustrasi, imej, nama, makhluk, kaum, kenderaan, Lokasi, senjata, watak, dan rupa tersendiri, sama ada ® atau TM, dan/atau © Games Workshop Limited, Variably Berdaftar di seluruh dunia, dan digunakan di bawah Lesen. Semua hak terpelihara kepada pemilik masing -masing.