Percuma untuk bermain permainan anime | Panduan Permainan Anime | Hab F2P, 10 permainan anime terbaik di PS5 pada tahun 2023

10 permainan anime terbaik di PS5 pada tahun 2023

Permainan gaya socccer 3v3 dengan knockouts.

Panduan untuk MMORPG dan permainan anime percuma terbaik-cari waifu anda, kehilangan nyawa anda-u

Jika anda seorang peminat anime besar maka ia adalah wajar untuk mencari MMORPG anime untuk melompat ke dalam seperti Sword Art Online atau Log Horizon. ? . Hanya alasan perkhidmatan peminat dan plot agak luar dinding yang akan anda dapati, itu dimaksudkan untuk bersenang-senang selepas semua.

Elsword Online

Elsword Online adalah MMORPG anime-scrolling yang hebat yang telah menggodam dan memotong jalan anda melalui gerombolan musuh. Elsword benar -benar bersandar kepada inspirasi anime, dan serangan khas semuanya sesuai di atas. Kadang-kadang anda juga mendapat bingkai gaya manga ke skrin untuk beberapa serangan terbaik anda. Ini adalah yang hebat untuk sesiapa sahaja yang baru dalam genre kerana ia tidak begitu kompleks seperti beberapa permainan lain. Permainan pantas dan gaya sejuk menjadikannya salah satu permainan anime percuma untuk bermain terbaik.

Archeblade

Archeblade adalah permainan pertempuran anime yang sebenarnya menggunakan tetikus untuk melakukan kombo. Anda boleh mengerjakannya bersama -sama dengan pelbagai pergerakan untuk mendapatkan akses kepada pelbagai serangan. Terdapat 14 watak untuk dipilih; masing -masing mempunyai gaya bermain sendiri dan kebolehan khas mereka sendiri. . Gaya visual yang hebat dilengkapi dengan permainan yang sibuk dan pasti akan meninggalkan tanda pada anda terima kasih kepada serangan khas yang luar biasa. Ini adalah salah satu permainan anime percuma yang lebih tua tetapi masih banyak keseronokan bagi mereka yang telah terjebak.

Brawlhalla adalah apa yang berlaku apabila anda menghancurkan bros. . Ia mempunyai watak -watak yang berwarna -warni, agak mudah dijemput, dan sentiasa dikemas kini. Terdapat beberapa watak yang hebat untuk dimainkan, dan masing -masing mempunyai kebiasaan kecil mereka sendiri untuk membuat mereka layak mencuba. Sebaik sahaja anda menemui pejuang pilihan anda, anda boleh menghabiskan berjam -jam yang banyak menguasainya. Sekiranya anda pernah melihat bros smash. Padanan Kemudian anda tahu apa yang anda masuki, tetapi hanya kerana ia tidak asli tidak bermakna ia tidak hebat. Selain itu, bagaimana lagi anda boleh bermain permainan seperti ini selain beralih?

Penutup

Closers adalah satu lagi anime mmorpg yang hebat yang benar -benar bersandar ke bahagian yang lebih agresif. Ia menggambarkan dirinya sebagai tindakan anime episodik RPG terima kasih kepada fokus pada cerita dan pembinaan watak selama beberapa musim. Di dalamnya, anda melawan gerombolan makhluk yang besar untuk menyelamatkan Seoul baru dari mereka. Anda boleh bermain sebagai salah satu daripada pelbagai pejuang, masing -masing dengan backstory yang unik dan banyak kebolehan khas. Walaupun permainan itu keluar beberapa waktu yang lalu ia benar -benar berlepas tahun lepas, menjadi salah satu MMORPG anime terbaik pada tahun 2018.

Wakfu

Wakfu mengambil pendekatan yang lebih taktikal terhadap genre mmorpg anime. Daripada menjadi penggulungan sampingan atau 3D penuh ia mempunyai sudut pandangan isometrik yang indah yang membantu benar-benar menekankan kekuatannya. Dengan dunia yang besar untuk diterokai, ekosistem reaktif dan sejumlah besar perkara yang perlu dilakukan, Wakfu adalah permainan anime percuma yang hebat yang anda akan menjadi bodoh untuk diluluskan. Ini adalah salah satu yang mempunyai anime sebenarnya berdasarkannya, jadi anda boleh secara aktif tersesat di dunia, sama ada anda bermain permainan atau hanya menonton rancangan. Ia adalah jenis rendaman yang menjadikan permainan benar -benar tidak dapat dilupakan.

Pekerja jiwa

Pekerja Jiwa Mengikuti Trope Anime Klasik yang mempunyai remaja yang ditarik ke dunia lain. Anda memilih salah satu watak dalam mmorpg anime ini dan kemudian mengalahkan semuanya ke dalam tidak wujud. Senjata ini berkisar dari sabit gergasi ke tukul artileri gergasi. Matlamat anda hanya untuk menghentikan aliran kegelapan dan cuba terus mencari rampasan yang lebih baik. Cabutan terbesar di luar permainan adalah gaya visual yang indah, penjara bawah tanah, dan kombo di atas.

10 permainan anime terbaik di PS5 pada tahun 2023

  • 3 Januari 2023
  • Anthony Wallace

Pelancaran PlayStation 5, seperti kebanyakan perkakasan yang dikeluarkan dalam era pasca kovid, telah menjadi berbatu.

Konsol itu dilancarkan secara rasmi pada bulan November 2020. Tetapi … seperti … yang mendapat satu.

Saya tidak dapat mencari satu di sini di Asia. Kedai hanya tidak mempunyai … dan apabila mereka mempunyai penghantaran, mereka dituntut lama sebelum mereka tiba.

Oleh itu, saya masih belum mengalami kegembiraan konsol permainan video rumah kesembilan. *menghela nafas*

Tetapi bagi mereka yang cukup bertuah untuk mendapatkan tangan mereka ..

PlayStation 5 memanfaatkan pemacu keras keadaan pepejal yang dioptimumkan untuk streaming data berkelajuan tinggi … apa maksudnya ialah anda akan mendapat masa beban super cepat dan permainan sehingga resolusi 4K dan 120fps.

Jika anda mempunyai PS5 di kabinet hiburan rumah anda … atau anda seperti saya dan hanya tidak sabar menunggu peluang anda untuk akhirnya memberikannya ..

.

Kami telah melakukan tendangan permainan anime sejak kebelakangan ini, kami tidak sepatutnya mendapat cukup daripada mereka.

Anda tahu kami terpaksa menyelam jauh dan membuat senarai muktamad permainan anime terbaik kami di PS5 ..

Oleh itu, ketika kita mendapat tangan kami, kami mempunyai isyarat untuk pergi!

Berikut adalah pilihan kami untuk permainan anime terbaik di PS5.

Isi kandungan

10. Rekod Perang Lodoss – Deedlit dalam Wonder Labyrinth

Rekod Perang Lodoss - Deedlit dalam Wonder Labyrinth

Rekod Perang Lodoss – Deedlit In Wonder Labyrinth adalah RPG seni pixel yang direka berdasarkan rekod siri novel Lodoss War.

Banyak penyesuaian permainan manga, anime dan video telah dilahirkan dari karya -karya imajinatif ..

Dan satu permainan video sedemikian adalah “Deedlit in Wonder Labyrinth”

Ini adalah permainan yang sangat menarik untuk peminat retro, sebagai “Deedlit in Wonder Labyrinth” adalah platformer yang unik dengan warna Castlevania.

Permainan ini sebenarnya dikatakan diilhamkan secara langsung oleh “Symphony of the Night”, dan ia menunjukkan … dengan semua cara terbaik.

Rekod Perang Lodoss - Deedlit dalam Wonder Labyrinth

Pengalaman permainan yang pendek, tetapi menghiburkan ini penuh dengan platform teka -teki, pengumpulan item, bangunan stat, memanfaatkan semangat elemen dan bos epik yang berjuang.

Tajuk yang sangat unik untuk datang ke PS5, dengan asal -usul yang sangat menarik … dan mesti bermain untuk peminat permainan retro! Apa cara untuk memulakan permainan anime terbaik ini dalam senarai PS5!

9. Scarlet Nexus

Scarlet Nexus

Scarlet Nexus adalah permainan peranan tindakan untuk PlayStation 5 dengan tumpuan pada pertempuran “mental”.

Mekanik permainan permainan dan sistem tempur kedua -duanya dipuji oleh peminat dan pengulas.

Dan permainan ini telah dirujuk sebagai “Punk Brain” oleh pemaju Bandai Namco kerana tumpuannya terhadap strategi dan pemikiran di luar kotak.

Tema permainan sebenarnya didasarkan pada memanfaatkan dan mengoptimumkan kekuatan minda.

Scarlet Nexus

Scarlet Nexus bahkan mengilhami siri anime 2021, yang mendapat sokongan yang sama bersemangat dari peminat.

Pengalaman permainan unik yang tidak boleh dilepaskan, dan sangat mengagumkan di perkakasan PlayStation 5.

8. Neo: Dunia berakhir dengan anda

Neo: Dunia berakhir dengan anda adalah RPG anime yang unik, dan adalah yang terbaik jika anda hanya mengalaminya untuk diri sendiri. !

Ini adalah sekuel langsung untuk permainan 2007 Dunia berakhir dengan anda, yang baru -baru ini kami diliputi dalam senarai permainan Nintendo DS Lite terbaik kami.

“Neo” mengambil Twewy ke 3d penuh kali ini.

Jadi permainan permainan adalah gabungan unik dari orang ketiga yang berjuang dan novel visual yang terasa seperti manga interaktif.

Neo: Dunia berakhir dengan anda

Permainan ini sejuk, menarik, dan mutlak mesti ada untuk peminat anime (dan terutama mereka yang berminat dalam genre novel visual).

Yang menyeronokkan, dan yang saya tidak sabar untuk bermain ketika akhirnya saya mendapat tangan saya di PS5.

7. Demon Slayer – Kimetsu No Yaiba – The Hinokami Chronicles

Demon Slayer - Kimetsu No Yaiba - The Hinokami Chronicles

Demon Slayer – Kimetsu No Yaiba – The Hinokami Chronicles … kami tahu.. suapan. Tetapi jangan biarkan itu memalingkan anda.

Permainan pejuang arena 3D ini adalah mesti bermain untuk peminat anime, permainan pertempuran, dan gabungan kedua-duanya.. pada PlayStation 5.

Cutscenes 2D Cantik, Pertempuran Kompetitif, Acara Pantas Masa, Kawasan Dunia Terbuka, Mini-Games dan Boss Boss Fights. Apa lagi yang boleh diminta seseorang?

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - The Hinokami Chronicles

Yang ini terasa seperti anda tinggal betul -betul di anime sumber, dan saya telah memuatkan akaun Netflix saya untuk menonton pertunjukan langsung.

Oleh itu, ia adalah satu kemestian dalam senarai permainan anime terbaik kami di PS5.

6. Impak Genshin

Impak Genshin

Genshin Impact adalah RPG dunia terbuka yang indah yang asalnya dikeluarkan pada tahun 2020.

Dengan pelabuhan untuk Windows, Android, iOS, PS4, PS5, dan tidak lama lagi untuk Nintendo Switch … tidak ada alasan untuk tidak memilikinya.

Permainan permainan sangat mendalam dan hanya banyak yang perlu dilakukan di dunia yang indah ini.

.

Impak Genshin

Oh, dan adakah saya menyebutnya 100% percuma untuk bermain?!

Tetapi seperti yang kita semua tahu sekarang, Percuma tidak semestinya bermaksud bahawa permainan tidak dapat membuat beberapa keuntungan yang cukup mengagumkan.

Pada tahun pertama sahaja, Genshin Impact mencatatkan lebih dari $ 3 bilion dolar, menjadikannya tertinggi untuk pelancaran tahun pertama. .

. Impak Genshin tidak terkecuali.

Permainan mesti bermain, dan mengapa tidak.. ianya percuma! Melainkan jika anda menjadi jenis yang akhirnya menaip nombor kad kredit anda untuk perisai baru itu … dalam hal ini, ia boleh membebankan anda.

Muat turun dengan risiko anda sendiri!

5. Final Fantasy VII REMAKE INTERGRADE

Final Fantasy VII REMAKE INTERGRADE

Final Fantasy VII adalah salah satu permainan video JRPG yang paling disukai sepanjang masa.

.

Ketika Square Enix mengumumkan pembuatan semula moden penuh, dalam gaya Final Fantasy XV, peminat gembira.

Pelepasan 2020 adalah pengulangan moden bahagian pertama permainan asal, dan dipuji kerana setia kepada yang asal semasa memperkenalkan mekanik baru.

Secara universal, aduan utama adalah bahawa sifat episodik pembuatan semula itu tidak cukup untuk memuaskan kelaparan peminat yang memuja.

Tetapi itu tidak menghentikan lebih dari 5 juta peminat daripada mengambilnya untuk PlayStation 4.

.

Versi yang dipertingkatkan ini memperkenalkan watak yang boleh dimainkan baru, jalan cerita baru dan banyak tambahan permainan.

. .

Mungkin di bahagian atas senarai todo saya apabila saya mendapat ps5!

Mengambil tempat yang sama dalam senarai permainan JRPG terbaik sepanjang masa!

4. Tales of Arise

Tales of Arise

.

Dengan tarikh pelancaran asalnya ditetapkan pada tahun 2020, dan akhirnya ditolak ke September 2021 … peminat berbuih di mulut untuk mendapatkan tangan mereka.

Dan apabila mereka melakukannya … ia kelihatan seperti penantian itu sangat berbaloi.

Tales of Arise

Permainan ini menakjubkan. Persekitaran yang terperinci, watak bergaya, kesan pertempuran yang menarik, dan statistik yang sangat memuaskan di seluruh skrin ketika anda mengatasi titik pengalaman tersebut.

Menjual lebih dari 1.5 juta unit sejak dibebaskan dan mengambil mahkota sebagai RPG terbaik di Anugerah Permainan 2021 … tidak ada keraguan kekuatan cerita.

Dan saya, untuk satu, benar -benar tidak sabar untuk mendapatkan tangan saya untuk PS5.

3. Persona 5 royal

Persona 5 royal

Persona 5 The Royal adalah versi dipertingkatkan Persona 5 yang dikeluarkan untuk konsol PS4 dan PS5.

Persona 5 adalah permainan yang mungkin sudah anda ketahui dan suka ..

RPG yang sangat popular dan unik dari Atlus (yang membawa kita klasik anime seperti Catherine dan Shin Megami Tensei, dan Soul Hackers yang akan datang 2).

Campuran tindakan eklektik, peranan, dan simulasi … semua dalam pakej gaya anime Jepun yang aneh.

Permainan ini memenangi anugerah, menjual lebih dari 5 juta salinan, dan disayangi secara universal oleh peminat.

Versi “The Royal” versi permainan ini menampilkan watak -watak baru, cerita baru, lokasi baru, barang baru, muzik baru, dan pada dasarnya hanya sekumpulan barangan lain yang akan bermula dengan perkataan “baru” yang pasti akan mengekalkan yang paling berpengalaman Pemain sibuk berjam -jam.

Persona 5 The Royal adalah pengalaman muktamad untuk Persona 5, dan mesti ada di Konsol PlayStation 5.

Tambahan mudah untuk senarai hajat kami sendiri, dan senarai permainan anime terbaik ini untuk PS5.

2. Guilty Gear berusaha

Guilty Gear berusaha

Guilty Gear Strive adalah salah satu permainan pertempuran anime yang paling menarik dan menarik yang pernah kita lihat.

Permainan ini menjaringkan sangat tinggi dalam senarai permainan pertempuran anime terbaik sepanjang masa, dan saya jujur ​​berfikir tentang kembali dan mengubah kedudukannya dalam senarai.

Animasi 2D dibuat dengan mahir. Kisahnya menarik dan sangat mendalam.

Dan benar -benar.. Ia juga menyeronokkan juga.

Guilty Gear berusaha

Sukar selalu datang di tempat kedua, tetapi teruskan … ada alasan yang baik permainan ini terus membuat penampilan yang tinggi di senarai kami. Ia adalah permainan mesti mutlak, terutama bagi mereka yang mempunyai PS5.

1.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 adalah salah satu permainan pertempuran anime terbaik sepanjang masa. Ia telah mengungguli beberapa senarai kami, termasuk permainan anime terbaik dan permainan Naruto terbaik.

Begitu juga dengan mengejutkan bahawa ia telah menjadikannya di bahagian atas senarai permainan anime terbaik kami untuk PS5?

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Permainan ini tidak mempunyai pengoptimuman rasmi untuk konsol gen seterusnya seperti kebanyakan permainan dalam senarai ini ..

Tetapi dalam permainan yang merupakan lambang Go Go Go … PlayStation 5 mungkin cara terbaik untuk mengalami “Ultimate Ninja Storm 4”.

Masa beban yang lebih cepat, resolusi 4K dan framerate yang stabil bermaksud anda tidak mungkin mengalami sebarang cegukan. Dan itulah yang anda harapkan dalam generasi permainan kesembilan sekarang.

Ia adalah 2022.. Dunia hampir merobek dirinya sendiri, banyak kehidupan kita terbalik, kembali, kembali, dan kembali lagi..

Oleh itu, apabila ia datang kepada perkakasan permainan generasi terkini, di mana kebanyakan kita mendapat perlindungan dari dunia nyata, kami berharap untuk rendaman penuh. Dan ini bermakna masa beban terpantas, tidak ada pemain, dan tidak ada yang membawa kita keluar dari pengalaman.

Permainan seperti “Ultimate Ninja Storm 4” adalah contoh yang sempurna tentang bagaimana pengalaman permainan yang dibuat dengan hebat dibuat lebih baik melalui kuasa PlayStation 5.

Dan atas sebab itu, kami memberikan “Ultimate Ninja Storm 4” tempat nombor satu pada senarai permainan anime terbaik kami di PS5.

Anthony telah menjadi kekasih permainan video Sejak dia dapat ingat. Dia menjadi nomad sepenuh masa pada tahun 2018, tinggal di seluruh Asia. Dia memfokuskan semangatnya dalam permainan retro dan mula mencipta permainan untuk warna Game Boy semasa tinggal di Nara, Jepun semasa Pandemik 2020. Dia kini berada di Chiang Mai, Thailand, di mana dia menghabiskan sebahagian besar masa permainannya, berjalan -jalan lama dan bertemu dengan seberapa banyak anjing liar yang mungkin.

Permainan anime percuma untuk PC dan penyemak imbas pada tahun 2023!

Impak Genshin

Jika anda telah mencari permainan untuk menggaru tindakan rpg aksi dunia terbuka, satu dengan mungkin sedikit bakat Asia, maka anda akan ingin menyemak kesan Genshin Mihoyo.

Flyff Universe

Flyff Universe

Dapatkan pengalaman Flyff penuh di mana-mana platform dengan MMORPG Flyff Universe berasaskan pelayar percuma.

Phantasy Star Online 2 Kejadian Baru

Phantasy Star Online 2 Kejadian Baru

The Legacy of Phantasy Star Online 2 terus seribu tahun kemudian!

Menara fantasi

Menara fantasi

Menara Fantasy adalah RPG dunia terbuka 3D, permainan sci-fi mmo gaya anime 3D dengan watak-watak yang unik dan pemandangan terbuka yang indah!

Hati Nuh

Hati Nuh

Hati Nuh adalah permainan mmorpg dunia terbuka dengan tumpuan kepada penerokaan dan sosialisasi.

Phantasy Star Online 2

Phantasy Star Online 2

Selamat Datang ke ARKS, dan Pasukan Petugas Elite Mencari Planet Berbahaya untuk Falspawn yang rosak di Phantasy Star 2 Online, Sega yang popular, percuma untuk bermain sci-fi mmorpg.

Microvolts: Diisi semula

Microvolts: Diisi semula

Penembak orang ketiga yang berpangkalan di lobi dengan tema mainan.

Waven

Waven

RPG taktikal dalam talian percuma dari Ankama.

Eden abadi

Eden abadi

MMORPG Fantasy Percuma dengan Grafik Terinspirasi Anime Cute.

Kartrider: Drift

Permainan Perlumbaan Dalam Talian Multiplayer Online yang ditetapkan dalam francais Kartrider.

Taring

Taring

Moba 4v4 dengan strategi khusus wira.

Perang Summoners: Tawarikh

Perang Summoners: Tawarikh

ARPG pelbagai platform yang ditetapkan dalam Summoners War Universe.

Penyerang Omega

Penyerang Omega

Permainan gaya socccer 3v3 dengan knockouts.

Gundam Evolution

Gundam Evolution

Penembak berasaskan pasukan 6v6 berdasarkan Gundam Multiverse

Aero Tales Online

Aero Tales Online

Aero Tales Online: The World adalah MMORPG gaya anime 3D percuma dengan PvP dan PvE Elements. .

Dunia Runes

Dunia Runes

MMO gaya anime yang comel yang menampilkan haiwan comel dan kad yang boleh dikumpulkan.

Smash Legends

Smash Legends

Kisah Dongeng Klasik Dapatkan Liar dengan 5MinLab dan Line Games Corporation’s Brawl-Action Game Smash Legends.

Super Mecha Champions

Super Mecha Champions

Super Mecha Champions adalah port PC permainan PVP anime mudah alih dari NeTeease, yang menampilkan pelbagai mod tetapi memberi tumpuan kepada Battle Royale.

Pulangan Abadi: Kelangsungan hidup hitam

Menggabungkan Elemen dari Battle Royale, Moba, dan Genre Survival, Pulangan Abadi: Black Survival adalah permainan yang direka dengan penonton yang luas dalam fikiran.

Spellbreak

Spellbreak

Spellbreak adalah multiplayer, multi-platform pertempuran-royale di mana pemain mengambil peranan “battlemage” menguasai elemen sihir dan menggunakan mantra untuk bersaing dengan pemain lain.

Bombergrounds: Battle Royale

Bombergrounds: Battle Royale

Permainan Battle Royale Multiplayer Multiplayer secara besar-besaran yang diilhamkan oleh permainan Bomberman lama!

Pemutus pertempuran

Pemutus pertempuran

RPG percuma untuk bermain-main yang dibangunkan dan diterbitkan oleh Epic Games untuk peranti PC dan Android.

Kurtzpel

Kurtzpel

Permainan Pertempuran Tindakan Ketiga Percuma dari Kog Permainan Percuma.

Kisah roti bakar

MMO dunia terbuka percuma yang diilhamkan oleh klasik, teras MMO.

Scion of Fate

Scion of Fate

Percuma yang mesra untuk bermain mmorpg dengan mudah untuk mengambil kawalan.

Penutup

Penutup

Anime Episodic Anime-Em-Up Episodik Dibangunkan oleh Naddic Games dan diterbitkan oleh Entertainment En Masse.

La Tale berkembang

La Tale berkembang

MMORPG fantasi sampingan 2D dengan grafik yang diilhamkan anime.

Luna dalam talian: dilahirkan semula

MMORPG fantasi bertemakan anime percuma dan anime dan pembuatan semula Luna MMO sebelumnya!

Dewa Asal dalam talian

RPG berasaskan pelayar percuma dari Vivagames di mana pemain mengambil peranan pemanggil manusia yang memanggil dewa-dewa dari alam astral kembali ke masa.

Krosmaga

Krosmaga

Hibrid Pertahanan CCG/Menara Percuma yang Dibangunkan oleh Ankama Studio dan diterbitkan oleh Ankama Games.

Shadowverse

Shadowverse

CCG strategik percuma untuk bermain dan diterbitkan oleh Cygamesm The Pencipta Rage of Bahamut dan Granblu Fantasy.

AdventureQuest 3D

AdventureQuest 3D

Percuma untuk bermain mmorpg silang platform dari pencipta permainan RPG 2D yang asal.