Percuma Spiderman Skin Fortnite Code 2023, Fortnite X Marvel Zero War #1: Spider -Man Zero Outfit Code – Global | eBay

Fortnite X Marvel Zero War #1: Kod pakaian sifar Spider -Man – Global

.

Kod Kulit Spiderman Fortnite – Cara Mendapatkan Percuma?

Menjadi Spiderman Kejiranan Mesra dengan menggunakan kami percuma penjana untuk mendapatkan diri anda a Kod Kulit Fortnite Spiderman . Ya, prosesnya benar -benar percuma, dan terbaik dari semua kod kulit berfungsi pada semua platform permainan yang dihidupkan.

Anda sentiasa boleh kembali dan mengambil Fortnite Kulit Spiderman Baru kod dalam beberapa langkah mudah, jadi mengapa tunggu?

Apa itu kulit spiderman?

Epic terkenal kerana mempunyai silang besar dalam permainan mereka. Dan dengan filem Marvel mengambil alih budaya pop, Spiderman x Fortnite Crossover dilahirkan. Sebahagian daripada pakaian siri Marvel, yang dikeluarkan semasa Bab 3: Musim 1 Battle Pass.

Cara Mendapatkan Kulit Spiderman di Fortnite?

Walaupun promosi ini tidak lagi hadir, anda perlu membeli pas pertempuran fortnite semasa bab 3 musim 1 untuk peluang untuk mendapatkan semua kulit spiderman. Kemudian anda terpaksa mencapai tahap 80 atau menuntut 75 item sebelum anda boleh menuntut kulit Spiderman anda dengan membayar 9 bintang pertempuran.

Berapa kulit spiderman di fortnite?

Pas pertempuran yang digunakan untuk menelan kos 950 V-bucks, dan kerana jumlah minimum v-buck yang anda boleh beli adalah 1000, anda perlu menghabiskan 7.99 $. Kemudian anda akan diminta untuk mengisar banyak untuk mendapatkan peluang untuk membuka kunci kulit spiderman.

Walau bagaimanapun, dengan ganjaran lulus ini tidak lagi tersedia, anda mungkin berfikir bahawa kulit Spiderman yang sejuk ini hilang selama -lamanya untuk anda. Tetapi itu tidak benar. Cukup gunakan penjana kod kulit Fortnite Spiderman percuma kami dan anda akan memilikinya dalam beberapa saat.

?

Penjana Kod Fortnite Spiderman Percuma

Kini sudah tiba masanya untuk mendapatkan kod kulit Spiderman Fortnite anda supaya anda dapat mengayunkan peta dalam gaya.

Pertama, cari butang dengan teks “Dapatkan kod kulit Spiderman” dalam artikel ini. Tekannya dan kini anda akan diarahkan ke halaman baru. Di sana, penjana kod kulit spiderman percuma akan menyambut anda.

Tetapi sebelum anda dapat menjana kod anda, anda mesti menyambungkan akaun permainan anda ke penjana kami. Anda akan melakukannya dengan memasukkan nama pengguna Fortnite anda dan menekan butang “Sambung”. Ini akan mengambil masa beberapa saat.

Setelah selesai, tekan “Hasilkan sekarang.”Tunggu proses itu selesai dan teruskan ke langkah terakhir.

Langkah terakhir ini adalah pengesahan manusia. Ini proses yang sangat mudah dan cepat, jadi jangan risau. Cukup pilih dua tugas dari yang ditawarkan setelah anda menekan “Sahkan sekarang!”, Dan setelah menyelesaikannya, anda akan mendapat kod kulit Spiderman anda.

Dan sekarang sudah tiba masanya untuk menebus kod ini pada akaun epik anda supaya anda dapat menggunakannya dalam permainan.

Cara Menebus Kod Kulit Spiderman?

Kami kini berada dalam langkah terakhir sebelum anda dapat menikmati kulit Spiderman anda di Fortnite. Pertama, pergi ke laman web Epic Games dan log masuk. Setelah anda berbuat demikian, klik nama pengguna akaun anda dan ini akan menu menu drop-down. Akan ada pilihan “Penebusan Kod”. Tekannya dan sekarang anda akan melihat bahagian baru di mana anda boleh memasukkan kod kulit spiderman yang anda dapat. Hit Redeem, dan sekarang anda boleh menjadi Spiderman Kejiranan yang Mesra.

Fortnite X Marvel Zero War #1: Kod pakaian sifar Spider -Man – Global

Alamak! Nampaknya kami menghadapi masalah untuk menyambung ke pelayan kami.

.

Ini yang sedang berjalan. 69 telah dijual.
Penghantaran Antarabangsa Standard Percuma . Lihat butiran untuk penghantaran
Penghantaran item antarabangsa mungkin tertakluk kepada pemprosesan kastam dan caj tambahan.

.

.
Sebagai pembeli, anda harus menyedari kemungkinan:
• Kelewatan dari pemeriksaan kastam.
• Duti dan cukai import yang perlu dibayar oleh pembeli.
• Yuran pembrokeran yang perlu dibayar pada titik penghantaran.
Pejabat Kastam Negara anda boleh menawarkan lebih banyak maklumat, atau melawat halaman eBay mengenai Perdagangan Antarabangsa.

Dianggarkan antara TUE, 10 Okt dan TUE, 14 Nov hingga 00100

Anggaran Tarikh Penghantaran – Dibuka dalam tetingkap atau tab baru termasuk masa pengendalian penjual, kod zip asal, kod zip destinasi dan masa penerimaan dan akan bergantung kepada perkhidmatan penghantaran yang dipilih dan penerimaan pembayaran dibersihkan pembayaran yang dibersihkan – dibuka dalam tetingkap atau tab baru . Masa penghantaran mungkin berbeza -beza, terutamanya semasa tempoh puncak.

Sila ambil perhatian bahawa anggaran penghantaran lebih besar daripada 10 hari perniagaan.
Sila berikan masa tambahan sekiranya penghantaran antarabangsa tertakluk kepada pemprosesan kastam.
Penjual tidak menerima pulangan . Lihat butiran – untuk maklumat lanjut mengenai pulangan

Beli dengan keyakinan

Penjual yang dipercayai, penghantaran cepat, dan pulangan yang mudah.

Dapatkan barang yang anda pesan atau wang anda kembali.

Penghantaran, Pulangan, dan Pembayaran
Penjual bertanggungjawab sepenuhnya untuk penyenaraian ini.
Nombor Item eBay: 314146959185

Spesifik item

Jenama baru: item yang tidak pernah dibuka atau dikeluarkan dari pengedap pengeluar (jika . Baca lebih lanjut mengenai keadaan jenama baru: item yang tidak pernah dibuka atau dikeluarkan dari pengedap pengeluar (jika berkenaan). Item dalam bungkus penyusutan asal (jika berkenaan). Lihat penyenaraian penjual untuk maklumat lengkap. Lihat semua definisi keadaan dibuka dalam tetingkap atau tab baru

Microsoft Xbox, Microsoft Xbox Series X | S, PC, Sony PlayStation 4, Sony PlayStation 5
Tindakan & Pengembaraan, Pertempuran, Penembak, Perang

Penerangan Item dari Penjual

Penjual bertanggungjawab sepenuhnya untuk penyenaraian ini.
Nombor Item eBay: 314146959185
Terakhir dikemas kini pada 14 Sep, 2023 06:45:14 PDT Lihat semua semakan Lihat semua semakan

Penghantaran dan pengendalian

Penghantaran dan pengendalian Ke Perkhidmatan Penghantaran* Lihat Nota Penghantaran
Penghantaran percuma Finland Penghantaran Antarabangsa Standard Dianggarkan antara TUE, 10 Okt dan TUE, 14 Nov hingga 00100

* Tarikh Penghantaran Anggaran – Dibuka dalam tetingkap atau tab baru termasuk masa pengendalian penjual, kod zip asal, kod zip destinasi dan masa penerimaan dan akan bergantung kepada perkhidmatan penghantaran yang dipilih dan menerima pembayaran yang dibersihkan. Masa penghantaran mungkin berbeza -beza, terutamanya semasa tempoh puncak. . Masa penghantaran mungkin berbeza -beza, terutamanya semasa tempoh puncak.