Percubaan Masa Plane Fortnite: Kursus Percubaan Dua Masa Termudah | Pukulan Kertas Rock, Fortnite | Ujian masa yang lengkap dalam pesawat X -4 Stormwing (Minggu 9) – Gamewith

Fortnite Complete Timed Trials dalam Pesawat Stormwing X-4 (Minggu 9)

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Percubaan Masa Plane Fortnite: Kursus percubaan dua kali paling mudah

Minggu 9 musim ketujuh Fortnite ada di sini dan ia membawa percubaan masa. Yang satu ini boleh menjadi sedikit rumit; Salah satu lokasi percubaan masa jauh lebih sukar daripada dua yang lain yang kami dapati, dan mungkin mengambil sedikit. Panduan kami akan melalui lokasi percubaan tiga kali di peta, serta menunjukkan kepada anda bagaimana untuk menyelesaikan dua daripadanya dengan gif animasi.

Panduan Percubaan Masa Plane Fortnite

Sila ambil perhatian bahawa halaman ini adalah untuk cabaran yang tidak lagi aktif di Fortnite. Untuk senarai penuh cabaran aktif yang sedang aktif, sila pergi ke halaman Fortnite Week 6 Cabaran kami.

Dengan permainan menjadi sensasi global yang ada, banyak yang perlu dipelajari tentang bukan sahaja mendapat “kemenangan royale” yang sangat penting itu, tetapi juga perubahan peta ketika musim kemajuan, dan cabaran yang dapat anda selesaikan. Pergi ke Hub Panduan Fortnite kami untuk setiap perkara yang anda perlukan untuk memulakan. Sebagai alternatif, anda boleh kembali ke panduan Fortnite Week 6 kami untuk gambaran keseluruhan cabaran mingguan untuk musim ini di Fortnite.

Lokasi permulaan yang ditemui setakat ini untuk Fortnite

Lokasi percubaan masa yang paling mudah

Setakat ini, kami telah menemui tiga daripada mereka dan mereka tidak semua dicipta sama rata. Contohnya, yang di atas rumah yang ditinggalkan kelihatan mustahil. Ia bermula dengan keturunan yang tajam dan giliran, tetapi dalam ujian kami, kami tidak dapat menyelesaikan kursus walaupun terbang melalui setiap pusat pemeriksaan.

Percubaan Masa Penerbangan Frosty

Yang paling mudah setakat ini adalah yang dekat dengan Penerbangan Frosty Di sebelah kiri bawah peta. Anda hanya perlu menenun kiri dan kanan, meningkatkan perjalanan. Terdapat giliran kiri yang tajam ketika anda mendekati hujung yang tajam Happy Hamlet, Tetapi memegang kekunci Z (kawalan lalai untuk bank kiri) akan memastikan bahawa anda boleh membuat giliran itu. Lihat di atas di GIF kami untuk berjalan penuh kursus.

Percubaan Masa Pautan Malas

Yang kedua kami selesai, dan yang kami cadangkan atas rumah yang ditinggalkan, hampir sama dengan Pautan malas. Kepala barat laut dan anda harus melihat titik permulaan. Ia bermula dengan pendakian ke atas yang sangat tajam dengan giliran pertengahan udara. Sekiranya anda merosakkan giliran seperti yang saya lakukan di GIF di atas, adalah mungkin untuk menyelamatkan larian, tetapi anda hanya akan menyelesaikannya dengan sempit. Gunakan kekunci z dan c untuk melakukan giliran tajam jika anda perlu.

Ini menyimpulkan panduan percubaan masa kami (x-4 stormwing), tetapi terdapat banyak lagi cabaran untuk diselesaikan dalam Musim 7. Minggu 9 juga membawa ia satu cabaran untuk pop balon emas, jadi anda dapat menemui lokasi untuk semua belon emas yang kami dapati setakat ini di Golden Balloon Locations Guide kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Permainan Epik Ikuti
  • Esports ikut
  • Ciri Ikut
  • Fortnite Ikut
  • Fortnite Battle Royale Ikut
  • Panduan mengikuti

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ketika Dave adalah penulis panduan untuk rock, kertas, senapang patah, itu adalah keistimewaannya untuk memahami cara bermain permainan tertentu dengan baik, sehingga pemain baru dapat memahami hal -hal yang lebih kompleks tentang mereka.

Ujian Masa Plane Fortnite

Fortnite | Ujian masa yang lengkap dalam pesawat X -4 Stormwing (Minggu 9) - Gamewith

Ujian masa yang lengkap dalam pesawat X-4 Stormwing (Minggu 9)

Terakhir Dikemaskini: 2021/10/8 09:00
Lihat lokasi Surat Fortnite!

Semak panduan ini untuk melengkapkan Fortnite’s Season 7 Week 9 “Ujian masa yang lengkap dalam cabaran X-4 Stormwing Plane”! Panduan ini merangkumi semua lokasi & petua untuk menyelesaikan cabaran.

Fortnite | Battle Royale Complete Timed Trials dalam pesawat X-4 Stormwing (Minggu 9)

Minggu 9 Cabaran Menampilkan

Isi kandungan

  • Gambaran Keseluruhan Percubaan Timater
  • Lokasi percubaan berjangka
  • Petua untuk menyelesaikan cabaran

Lengkapkan 2 Ujian Timater Menggunakan Stormwing X-4

Ujian masa yang lengkap – Ringkasan

Perincian Lengkapkan 2 Ujian Timated dalam Pesawat Ribut X-4
Dibebaskan pada Musim 7 Minggu 9
Ganjaran 10 bintang pertempuran

Cabaran untuk juruterbang yang berpengalaman! Cabaran ini memerlukan pemain untuk menyelesaikan 3 percubaan berjangka menggunakan Stormwing X-Force!

Pas pertempuran diperlukan untuk menyelesaikan

Cabaran ini adalah sebahagian daripada cabaran Battle Pass. Hanya pemain yang mempunyai Musim 7 Battle Pass dapat mengakses dan menyelesaikan cabaran ini.

Lokasi percubaan masa

Fortnite | Battle Royale Ujian Time Complete dalam Pesawat X-4 Stormwing (Minggu 9) Semua Lokasi

1. Barat laut pautan malas

Fortnite | Battle Royale Ujian Berjangka Lengkap Di Pesawat X-4 Stormwing (Minggu 9) Barat Laut Lazy Pautan

Lokasi Percubaan Masa X -4 - Barat Laut Lazy Lazy Lazy

Anda boleh menemui percubaan masa yang tinggi di udara barat laut pautan malas. Ia berhampiran dengan tebing tebing.

2. Selatan penerbangan sejuk

Fortnite | Battle Royale Ujian Time Complete dalam pesawat X-4 Stormwing (Minggu 9) Tenggara Lonely Lodge

Lokasi Percubaan X -4 Masa - Selatan Penerbangan Frosty

Di hujung barat daya peta berhampiran Frosty Flights adalah satu lagi percubaan yang ditetapkan! Pergi berhampiran tebing tebing untuk menemuinya di udara.

3. Tenggara Lonely Lodge

Fortnite | Battle Royale Ujian Time Complete dalam pesawat X-4 Stormwing (Minggu 9) Tenggara Lonely Lodge

X -4 Lokasi Percubaan Masa - Tenggara Tenggara Lonely Lodge

Kepala ke Lonely Lodge untuk mencari cabaran percubaan masa terakhir. Betul -betul di sebelah menara jam tangan di sana.

Petua untuk menyelesaikan cabaran

Dapatkan Sendiri Pesawat

Fortnite | Battle Royale Ujian Time Complete Di Pesawat Ribut X-4 (Minggu 9) Lokasi Stormwing

X-4 Stormwings boleh didapati di seluruh peta. Pergi ke kawasan yang ditandakan dalam gambar di atas untuk mencari satu kerana mereka mempunyai kadar spawn yang lebih konsisten di sana!

Ketahui cara menggerakkan Stormwing X-4 anda

Fortnite | Battle Royale Ujian Time Complete dalam Pesawat X-4 Stormwing (Minggu 9) Stormwing

Membiasakan diri dengan kawalan Stormwing X-4 terlebih dahulu sebelum cuba melakukan cabaran. Mengetahui cara menggunakan pesawat akan banyak membantu apabila melakukan manuver untuk ujian masa.

Lakukan percubaan masa secepat mungkin

Selain daripada memenuhi masa yang ditetapkan setiap percubaan, lakukan mereka dengan cepat juga akan membantu ke arah kelangsungan hidup anda. Stormwings adalah sasaran yang mudah dan beberapa pemain mungkin mengambil kesempatan jika mereka melihat anda menduduki cabaran.