Percubaan Freelance> Destiny 2 – Gameplay | Forum |, Destiny 2 Percubaan Freelance Osiris boleh menjadi kekal | Pcgamesn

Destiny 2 Ujian bebas Osiris boleh menjadi kekal

Ujian Ultra-Kompetitif Destiny 2 Osiris akan tersedia secara bebas hujung minggu ini, dan kedengarannya seperti Bungie sedang mempertimbangkan menjadikannya ciri tetap untuk mod permainan multiplayer. Pada masa ini, bebas hanya disediakan sekali -sekala, membolehkan pemain solo melompat dan bersaing untuk beberapa fesyen yang paling diingini Destiny 2.

Ujian bebas

Percubaan Freelance adalah salah satu pengalaman terburuk di dalam Destiny 2, pembuatan jodoh mungkin salah satu pengalaman terburuk yang pernah saya alami dalam permainan video. Jumlah kali saya sepadan dengan pasukan yang agak baik dan mempunyai 2 .3s memakai pasukan saya sangat mengagumkan. Oleh itu, pada dasarnya ditinggalkan untuk saya mengambil 1v3 dan dijangka menang 7 kali berturut -turut? Baru -baru ini saya melakukan kad di cap zon cap di Vale tidak berkesudahan di mana saya dapat membuatnya 5 kemenangan masih mempunyai belas kasihan dan mungkin 4/5 permainan saya harus melakukan apa yang pada dasarnya dibawa ganda. Permainan ke -5 menjadi satu -satunya pengecualian sebab saya diberi pemain setanding atau sedikit lebih baik daripada saya. Kemudian pada permainan ke -6 saya kehilangan sebab lagi ia adalah 1v3 dengan 2 rakan sepasukan saya melakukan secara harfiah tidak ada kecuali mungkin 1 membunuh. Kemudian permainan seterusnya berguling di mana saya tidak lagi mempunyai rahmat saya dan siapa yang akan meneka ia saya menentang seperti 3 1.4s atau lebih dan 2 rakan sepasukan saya secara kolektif mungkin mendapat 1 membunuh. Setiap pusingan yang kami menang, saya terpaksa melakukan penghapusan/ penghapusan pasukan penuh. Ini bukan bagaimana versi percubaan bebas harus pergi. Harus ada pengimbangan pasukan yang dilaksanakan. Bahagian terburuk adalah saya tidak bermain banyak musim ini dan elo saya tidak cukup tinggi untuk menjamin tidak mendapat pasukan yang seimbang. Saya tidak pergi untuk 500 teratas musim ini atau mana -mana omong kosong itu. Oleh itu, secara harfiah tidak ada pengimbangan pasukan yang dilaksanakan sama sekali. Ia merosakkan permainan dan menjadikannya lebih seperti tugas daripada pengalaman yang sedikit bersaing. Bungie perlu berhenti merosakkan PvP permainan ini dan melaksanakan beberapa perubahan yang sangat diperlukan secepat mungkin!

Destiny 2 Ujian bebas Osiris boleh menjadi kekal

Tiga penjaga yang memakai perisai mewah di Destiny 2, salah satu permainan berbilang pemain terbaik

Ujian Ultra-Kompetitif Destiny 2 Osiris akan tersedia secara bebas hujung minggu ini, dan kedengarannya seperti Bungie sedang mempertimbangkan menjadikannya ciri tetap untuk mod permainan multiplayer. Pada masa ini, bebas hanya disediakan sekali -sekala, membolehkan pemain solo melompat dan bersaing untuk beberapa fesyen yang paling diingini Destiny 2.

24-26 Jun akan menjadi ujian bebas pertama Osiris musim baru Haunted, dan sebagai yang terbaru minggu ini di Bungie Notes, ini adalah peluang bagi sesiapa yang ingin tahu tentang mod 3v3 untuk jatuh dan memeriksa perkara-perkara. Ujian Osiris mengikat dua pasukan tiga menentang satu sama lain dalam variasi penghapusan, dan objeknya adalah untuk menghapuskan pasukan lawan. Pasukan pertama untuk menjaringkan lima mata memenangi perlawanan, dan matlamatnya adalah untuk “pergi sempurna” dengan sembilan kemenangan berturut -turut dicatatkan pada kad skor anda.

Biasanya, ujian Osiris memerlukan pasukan yang telah dibentuk-anda memerlukan dua lagi pemain di fireteam anda untuk masuk. Memasuki Ujian sebagai Freelance menambah pembuatan jodoh, dan Destiny 2 akan menemui anda sesetengah penjaga untuk mengisi skuad anda.

Benjjyy, yang memimpin untuk Ritus Terakhir Destiny 2 Clan, meminta Bungie di Twitter untuk “Freelance Tetap Tolong dan Terima Kasih”, membalas tweet Bungie yang mempromosikan terbaru minggu ini di Bungie Post.

“Kami mendengarnya,” jawab Bungie. “Semua maklum balas anda mengenai bebas, terutama yang ini, sedang diluluskan kepada pasukan.”

Nampaknya selamat untuk mengatakan bahawa penambahan giliran bebas kekal ke ujian Osiris sekurang -kurangnya dalam perbincangan aktif di Bungie. Walaupun ini akan menggalakkan lebih banyak pemain untuk menyemak ujian setiap hujung minggu, beberapa pemain bimbang bahawa ia dapat mengambil dari kolam pemain percubaan tradisional, kerana banyak yang dapat melihat percubaan padat sebagai cara yang lebih mudah untuk pergi sempurna.

Masa akan memberitahu, kerana ia cenderung lakukan.

Ian Boudreau PC Gamer Sejak tahun 1980 -an, Ian menikmati permainan strategi, RPG, dan klasik FPS seperti Unreal and Quake. Dia adalah orcs yang paling bahagia dalam perang total: warhammer atau mengasingkan perjalanannya dalam jiwa gelap. Sebelum menyertai PCGamesn sepenuh masa, beliau menyumbang esei dan ulasan kepada Informer Game, Naib, IGN, PC Gamer, Paste, dan lain -lain.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.