Perbendaharaan Kata Permainan Dalam Talian: Kanak -kanak Jelaskan Apa V -Bucks kepada ibu bapa mereka – Memiliki IT – BBC, Fortnite V -Bucks: Apa yang Mereka Dan Di Mana Anda Boleh Menggunakannya?

Fortnite V-Bucks: Apa mereka dan di mana anda boleh menggunakannya

Pemain boleh menggunakan V-Bucks untuk membeli kulit baru untuk watak mereka, yang merupakan cara yang menyeronokkan untuk membakar barang. Peminat John Wick berbondong -bondong ke John Wick Skin, yang Epic dijual dengan harga astronomi. Terdapat pelbagai cara untuk memperoleh V-Bucks, termasuk kaedah berbayar dan percuma.

Kanak -kanak menjelaskan. “V-Bucks”

Ibu bapa mendapat sekolah dalam istilah permainan dalam talian – kali ini, V -Bucks.

Sekiranya anda pernah bermain Fortnite, kemungkinan anda mungkin tahu mengenai V-Bucks. Ibu bapa anda mungkin tidak, walaupun anda telah meminta mereka berkali -kali! V -Bucks adalah bentuk wang yang digunakan dalam permainan, atau ‘mata wang maya’ – setara dengan permainan British atau euro permainan.

Anda boleh menggunakan mata wang maya dalam permainan lain juga, seperti Roblox, FIFA, Minecraft dan banyak lagi. Mereka membiarkan anda membeli barang untuk digunakan dalam permainan, contohnya kulit, emotes, aksara baru – segala macam barang.

Tetapi bagaimana sebenarnya anda mendapat mata wang maya seperti V-Bucks? Biasanya terdapat dua cara: anda boleh mendapatkannya dalam permainan atau anda boleh membayarnya dengan wang sebenar. Ketika itulah ibu bapa anda masuk, betul?

Minta kebenaran

Anda harus sentiasa berhati -hati ketika datang ke wang sebenar dalam permainan dalam talian. Anda tidak mahu perbelanjaan keluar dari tangan dan anda harus selalu mendapatkan kebenaran sesiapa yang membayar.

Fortnite V-Bucks: Apa mereka dan di mana anda boleh menggunakannya?

Jika anda salah satu daripada 350 juta orang di seluruh dunia yang bermain Fortnite, anda mungkin pernah mendengar istilah “Fortnite V-Bucks,” yang merujuk kepada mata wang maya. Walau bagaimanapun, anda mungkin sedikit hilang jika anda tidak tahu apa yang V-Bucks, apa yang anda boleh gunakan untuk, bagaimana untuk mendapatkannya secara percuma, atau bagaimana membelinya.

Di Fortnite, anda akan dapati banyak ciri -ciri mewah dan visual yang menakjubkan. Sekiranya anda memberi perhatian kepada pemain, anda akan melihat bahawa pandangan mereka jarang sama. Anda boleh menggunakan V-Bucks untuk membuka kunci pelbagai ciri, termasuk tindakan seperti menari, yang hanya tersedia untuk bilangan pemain yang terhad. V-Bucks adalah mata wang Fortnite, seperti yang anda mungkin dapati.

Apa itu Fortnite V-Bucks?

Fortnite V-Bucks

Fortnite Battle Royale adalah permainan yang hebat, tetapi Epic memerlukan wang untuk memastikan ia beroperasi dan dikemas kini. Nasib baik, V-Bucks dapat membantu anda dengan semua itu. Kulit adalah mata wang maya yang mungkin anda gunakan untuk membeli kosmetik yang menarik dan menarik dalam permainan.

Pemain boleh menggunakan V-Bucks untuk membeli kulit baru untuk watak mereka, yang merupakan cara yang menyeronokkan untuk membakar barang. Peminat John Wick berbondong -bondong ke John Wick Skin, yang Epic dijual dengan harga astronomi. Terdapat pelbagai cara untuk memperoleh V-Bucks, termasuk kaedah berbayar dan percuma.

Apa yang boleh kita gunakan untuk Fortnite V-Bucks untuk?

Fortnite V-Bucks

Apa yang boleh anda lakukan dengan wang tunai dalam permainan ini tidak terbatas. Sebagai permainan secara langsung, Epic terus memperkenalkan ciri -ciri baru ke Fortnite. Anda perlu “membayar beberapa v-buck” untuk mendapatkan ciri-ciri ini. Berikut adalah beberapa kegunaan yang mungkin untuk V-Bucks:

Membeli pakaian

Ini adalah salah satu cara untuk mengetahui sama ada pemain telah menghabiskan V-Bucks dalam permainan pada persona mereka. Ia boleh kelihatan seksi atau tegang pada pandangan pertama. Pakaian di Fortnite adalah seperti peta permainan. Kostum berkisar harga dari 800 V-bucks hingga 2000 V-bucks untuk pakaian legenda. Harap maklum bahawa pakaian tidak akan meningkatkan kotak hit anda. Sekiranya anda tidak mahu menjadi sasaran yang mudah, berpegang pada pakaian yang tidak terlalu ketara.

Peningkatan kosmetik

Mempunyai terlalu banyak alternatif mungkin bermasalah pada masa -masa. Pastikan anda tidak membuang wang anda pada kosmetik yang tidak berbaloi; anda mempunyai banyak pilihan.

Pass Battle

Permainan Epic menubuhkan musim lulus pertempuran untuk memastikan Fortnite percuma untuk semua pemain. Untuk sebahagian besar, Pass Battle adalah percuma, tetapi jika anda tidak cukup aktif, anda perlu membeli Pass Battle, yang berharga sekitar 950 V-Bucks.

Dengan Premium Battle Pass, anda mendapat akses sehingga 100 anugerah dalam permainan untuk tempoh semasa musim semasa. Menurut Epic, pembeli Battle Pass akan menerima insentif atau kandungan berjumlah 25,000 V-bucks, yang kelihatan seperti banyak.

Glider

Tidak ada kelebihan khusus untuk menggunakan pelayar yang indah di Fortnite, walaupun mereka boleh menakutkan pemain lain. Bukankah hebat untuk membayangkan peluncur terbang terus ke tempat pendaratan anda? Untuk 500 V-bucks, anda boleh mendapatkan peluncur, yang boleh naik sehingga 1500 V-bucks.

Alat penuaian

Walaupun pemain mendapat pickaxe generik, tidak menyakitkan untuk menambah bakat ke alat penuaian anda dengan Fortnite V-Bucks. Walaupun mereka tidak akan meningkatkan bakat penuaian anda, alat-alat mewah ini akan kelihatan hebat di almari pakaian anda. Dari 500 V-Bucks hingga 2000 V-bucks, anda boleh membeli pickaxes.

Emotes

Jika anda telah ditindas dengan melihat tarian pembunuh anda di hadapan pembunuh-cam, saya percaya setiap pemain Fortnite* merasakan cara yang sama. Sekiranya ini anda, sudah tiba masanya untuk menyerang kembali. Dapatkan salah satu emotes Fortnite dan mula membanting mangsa anda sekarang.

Bagaimana pemain boleh membeli v-buck?

Fortnite V-Bucks

Pemain boleh menemui banyak penipuan V-Bucks dalam talian. Walaupun terdapat pelbagai cara untuk memperoleh V-bucks, termasuk kad hadiah, ini adalah kaedah yang paling cepat dan paling mudah. Anda perlu mendapatkan V-bucks untuk membeli pakaian yang anda mahu melompat ke atau pakaian pickaxe yang anda mahu padankan.

Kaedah#1: Membeli terus dari permainan

  • Langkah#1: Klik bahagian VBucks yang hadir di sudut kanan atas skrin anda.
  • Langkah#2: Selepas mengklik, anda akan menemui pelbagai pilihan untuk membeli V-Bucks

Kaedah#2: Membeli dari batu

  • Langkah#1: Klik pada pilihan kedai
  • Langkah#2: Pilih pakej yang ingin anda beli
  • Langkah#3: Lengkapkan proses checkout, dan anda akan mendapat V-Bucks anda

Kaedah#3: Membeli dari Web

Anda boleh menavigasi ke Fortnite.com, dan anda boleh membeli dari sana. Anda boleh mencari pek, ciri, dan kandungan premium lain untuk menyesuaikan watak anda di Fortnite lebih jauh, seperti barang lain.

Kaedah#4: Membeli dari Amazon

Anda boleh membeli kad hadiah untuk Fortnite V-Bucks melalui Amazon, seperti yang digambarkan di atas. Lawati halaman ini untuk menebus kad hadiah V-Bucks anda. Untuk Menebus Kad Hadiah EpicGames anda, anda memerlukan akaun EpicGames.

Saya seorang penulis kandungan peringkat pakar dengan pengalaman lebih dari lima tahun.

Fortnite V-Bucks: Apa mereka, berapa kos yang mereka harapkan dan bagaimana membelinya

Fortnite V-Bucks

Fortnite adalah fenomena global yang walaupun mereka yang tidak berminat dalam dunia permainan sedar. Dengan berjuta -juta di seluruh dunia bermain permainan setiap hari, ia hanya akan menjadi kekuatan ke kekuatan. Satu lagi ciri permainan yang terkenal-untuk lebih baik atau lebih teruk-adalah mata wang dalam permainannya, V-Bucks.

Bagi anda yang baru ke Fortnite atau tidak pasti, inilah yang perlu anda ketahui mengenai V-bucks, apa yang mereka gunakan dan bagaimana untuk membelinya.

Berapa harganya?

Apa itu V-Bucks?

V-Bucks adalah mata wang premium maya yang digunakan di Fortnite. Dengan kebangkitan microtransactions dan kandungan DLC dalam permainan, mereka bertindak sebagai cara utama untuk permainan menjana wang.

Mereka membolehkan anda mengakses kandungan premium dalam permainan seperti kulit dan pas pertempuran bermusim. V-Bucks sama sekali tidak diperlukan untuk bermain permainan tetapi boleh dianggap sebagai pembelian penting untuk memanfaatkannya.

Berapa harganya?

Terdapat dua cara utama untuk membeli V-Bucks. Sama ada di Fortnite secara langsung/melalui kedai platform (PS Store, Microsoft Store, Epic Store). Anda juga boleh membeli kod digital di runcit untuk mengelakkan meletakkan butiran pembayaran anda ke platform digital.

Terdapat beberapa denominasi V-buck yang boleh anda beli secara digital dan fizikal. Anda boleh menghabiskan sedikit sebanyak £/$ 7 atau sebanyak £/$ 70 bergantung pada berapa banyak yang anda perlukan.

  • 1,000 V -Bucks – Microsoft Store – PlayStation Store – Game (UK)
  • 2,800 V -Bucks – Microsoft Store – PlayStation Store – Game (UK)
  • 5,000 V -Bucks – Microsoft Store – PlayStation Store – Game (UK)
  • 13.500 V -Bucks – Microsoft Store – PlayStation Store – Game (UK)

Anda juga boleh membeli V-Bucks melalui Amazon, bergantung di rantau ini.

Battle Pass V-Bucks

V-Bucks juga boleh digunakan untuk membeli pas pertempuran bulanan. Ia berharga 950 V-bucks dan anda boleh membeli 25 tahap tambahan untuk 1,850 V-bucks.

Semasa setiap tempoh lulus pertempuran, sehingga 1,500 V-bucks dapat diperoleh kembali melalui perkembangan. Ini bermakna dengan melengkapkan pas pertempuran bermusim, anda akan mendapat cukup V-buck untuk membayar untuk musim depan dengan beberapa ganti!

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Fortnite dan lebih banyak kami.

RealSport101 disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.