Perang Dunia 2: Permainan Menembak – Aplikasi di Google Play, WW2 Games – Penembak Perang Dunia II Terbaik, Permainan Strategi dan Beyond

Permainan WW2

Tidak akan ada kemenangan diplomatik atau gencatan diplomatik perak di sini. Ini adalah permainan perang peringkat operasi, pandangan terpisah mengenai konflik yang dinikmati hanya oleh tembaga teratas, dan walaupun kerumitannya Perpaduan Perintah 2 bermain dengan intuitif yang tidak biasa. Menghantar operasi Afrika Utara pada tahun 1943 hingga ke akhir pertempuran Barat pada tahun 1945, ia memberi anda banyak senario tempur yang berbeza tetapi tidak pernah menjadi penyelesaian yang mudah atau berulang kepada mereka, masing -masing khusus dalam geografi dan sumbernya. Semasa anda bergelut dengan keperluan dan kepakaran bahagian yang berbeza, HQs Aset Terhad di seluruh peta memberi anda, dan depan yang sentiasa berubah, Perpaduan Perintah 2 diposisikan secara unik untuk menggambarkan apa mimpi ngeri untuk menepuk organisasi daripada kekacauan konflik.

Perang Dunia 2: Permainan Menembak

Sekiranya anda suka permainan perang dalam suasana Perang Dunia, anda pasti perlu bermain permainan penembak ini. Grafik yang menakjubkan, permainan yang menarik, banyak senjata bersejarah dan perisai akan memberi anda keupayaan untuk terjun ke dunia permainan menembak.

Anda boleh menggunakan peralatan unik anda dengan senjata bersejarah, kulit senjata, perhiasan dan lain -lain bahagian senjata yang berbeza.
Perang Dingin masih jauh, tetapi konflik ketenteraan Perang Dunia 2 ada di sini! Anda boleh memilih beberapa permainan tindakan seperti Team Deathmatch, Percuma untuk Semua, Titik Tangkap, Perlumbaan Lengan, Pisau Sahaja dan juga Bom Bom.

Gunakan pelbagai strategi permainan perang FPS di peta yang berbeza, pintar dan jangan lupa tentang taktik permainan menembak pintar.

Beberapa ciri utama WW2 – Pertempuran Pertempuran
– 5 kawasan permainan pistol epik
– 6 mod permainan untuk mencapai pengalaman pertempuran keseluruhan
– Sehingga 10 pemain dalam permainan aksi di medan perang
– Anda boleh memilih sisi konflik anda dengan mengambil wira perang anda sendiri: Soviet, Jerman, Amerika, Korea atau Jepun
– Pelbagai senjata dan peralatan yang besar
– Sistem keupayaan yang bervariasi untuk menjadikan watak anda khususnya

Buat klan atau skuad anda sendiri, jadi anda dapat mencapai kemenangan permainan senjata dengan cara yang paling mudah. Main pvp pertempuran dalam talian atau buat bilik permainan pertempuran tertutup anda sendiri. Oleh itu, jemput rakan dan mencapai bahagian atas papan pendahulu!
Pencarian, kontrak dan pencapaian lengkap dalam permainan penembak sejuk kami. Berjuang melawan pemain penembak dari seluruh dunia dalam menembak permainan FPS.

Sokongan
Sebaik sahaja anda mempunyai sebarang pertanyaan atau kebimbangan, sila hubungi Perkhidmatan Pelanggan kami di [email protected]

Ikut kami
Instagram: https: // www.Instagram.com/ww2bcofficial/
YouTube: https: // www.Youtube.com/channel/Uctvnqdxxpifesxpyilxvwca
Facebook: https: // www.Facebook.com/ww2bc/
VK: https: // vk.com/ww2bc

Perhatian! Penembak orang pertama kami memerlukan sambungan internet yang stabil.

Permainan WW2 – Penembak Perang Dunia II Terbaik, Permainan Strategi dan Beyond

Permainan Video dan Perang Dunia II. Pasangan yang ganjil – satu medium hiburan, satu lagi tempoh yang paling mengerikan dalam sejarah dunia – tetapi yang bertahan. Konflik itu unik kerana fiksyennya bermula kerana ia masih berlaku. Filem -filem awal 1940 -an menggambarkan perbuatan heroik dalam perang yang tidak banyak menyerupai realiti yang mengerikan, dan ketika abad ke -20 diteruskan, begitu pula tradisi Perang Dunia II dalam suasana fiksyen. Apabila kita bermain permainan yang ditetapkan semasa WW2, anda boleh berhujah bahawa kita sebenarnya meninjau semula versi skrin perak, walaupun dalam bentuk interaktif. Hampir setiap penembak nampaknya mengetuk topinya Menjimatkan Ryan Private, kumpulan saudara atau Musuh di pintu gerbang sepanjang perjalanan ke skrin kredit.

Apa yang telah kami kumpulkan di bawah adalah senarai perspektif yang berbeza mengenai konflik seperti yang telah kita lihat dalam filem dan TV dalam beberapa dekad yang campur tangan. Perspektif yang menempatkan anda di dalam kasut seorang infantri, umum, atau lebih kerap daripada tidak, supersoldier yang sangat sukar yang mampu mengubah pasang surut – jika tidak membungkus semuanya – -Singlehandedly.

Kami memulakan senarai ini dengan membayar iuran kami. 1999’s Pingat kehormatan datang selepas Steven Spielberg menyaksikan anaknya bermain Goldeneye Pada N64 beliau. Dengan Perang Dunia 2 dengan tegas di kepala pengarah semasa pengeluaran Menjimatkan Ryan Private , Dia menetapkan studio interaktif DreamWorksnya tugas mewujudkan salah satu penembak orang pertama yang baru ditetapkan dalam konflik, dan dengan berbuat demikian meletakkan templat untuk subgenre selama beberapa dekad yang akan datang. Dengan skor oleh komposer yang memenangi Anugerah Akademi Michael Giacchino dan konsultasi dari Menjimatkan Ryan Private Penasihat Tentera Dale Dye, itu adalah slant sinematik yang tegas dalam perang, dan itu penting. Bombast dan set-pieces sepanjang kempennya bukan hanya menggembirakan pemain, mereka juga menjelaskan perbezaan antara perang fiktif yang kita tahu dari skrin besar, dan peristiwa-peristiwa sebenar yang kita bijak menyimpan pada jarak yang menghormati. Mengenai warisannya, jika anda pernah tertanya -tanya mengapa anda seolah -olah menghabiskan tahun 1999 hingga 2005 mendarat di pelbagai pantai yang diduduki di penembak, jangan cari lagi. Bukan yang paling mendalam atau dimainkan dalam senarai hari ini, Pingat kehormatan Walau bagaimanapun, patut disebutkan untuk membuat templat untuk pengalaman perang interaktif.

Relic mengambil RTS tradisional meresap sejumlah besar unit dan operasi pengurusan sumber supaya anda boleh memberi tumpuan kepada sekumpulan kecil tentera yang kuat tetapi rapuh. Tetapannya luas dan penuh kegilaan sehingga masih ada pengertian utama pertempuran skala yang lebih luas, tetapi dalam Syarikat pahlawan Anda unit micromanaging begitu rapat sehingga anda merasakan kedua-dua pemilikan atas kemenangan anda dan akauntabiliti sejuk yang mengerikan untuk kerugian anda. Kesederhanaan mengambil titik penangkapan untuk meningkatkan tenaga kerja anda memberikan rasa pantas kepada pertempuran yang sering hilang dalam strategi ketenteraan, dan beberapa surut dan aliran daripada merayap yang perlahan tetapi tidak dapat dielakkan di seluruh peta. Cutscenesnya boleh digunakan sebagai penentu nada, tetapi seperti permainan RTS yang terbaik, ia menceritakan kisah yang menarik melalui misi itu sendiri.

Ada sesuatu yang tidak menyenangkan mengenai UI jarang Neraka lepaskan . Lucu kerana mungkin berbunyi, sentuhan kecil seperti itu pergi jauh ke arah mewujudkan rasa sia -sia dan kelemahan. Bukannya anda belum merasa agak terdedah apabila anda menyedari satu peluru boleh, dan akan, menamatkan anda. Ini adalah fps berbilang pemain yang dilakukan tegar, sejenis ketuat dan semua Battlefield di mana pasukan berjuang sama ada terus maju atau memegang jawatan. Respawns hanya boleh dilakukan pada struktur yang dibina pemain, atau, jika struktur tersebut telah ditakluki, kembali ke belakang tindakan. Tinggal hidup adalah sama berharga kerana membunuh-tetapi pada mulanya kedua-duanya kelihatan tidak mungkin dengan hanya senapang tindakan bolt lama untuk mempertahankan diri anda dengan. Lebih sukar untuk permainan WW2 dalam talian untuk mengekalkan nada yang menghormati, tetapi yang satu ini melakukannya dengan banyak menyampaikan kengerian perang attritional dan keganasan yang buruk menjadi satu solider yang diletakkan dalam konflik yang luas.

Kembali ke Castle Wolfenstein

Bahagian Paranormal SS Jerman melepaskan laknat yang kuat di tapak penggalian Mesir dan kemudiannya memanfaatkan kuasa zombi untuk membantu dalam usaha perang-sekurang-kurangnya sehingga seorang askar bertelur Turki secara bersendirian melumpuhkan istana abad pertengahan di mana percubaan reanimation berlaku, menyelamatkan Osa Chum yang ditangkapnya, dan membunuh pegawai yang bertanggungjawab ke seluruh bahagian. Kami telah berunding dengan buku sejarah, dan kami pasti tidak ada yang berlaku. Ini mungkin peregangan untuk memanggil ini permainan Perang Dunia 2, tetapi Wolfenstein selalu menggabungkan unsur -unsur perang sebenar dengan tradisi ghaib untuk memberi kesan yang besar. Visual bertenaga ID Tech 3 memikat kami dengan apa yang kami anggap photorealisme pada piawaian tahun 2001, tetapi kadar, variasi dan integrasi alam sekitar pertempuran masih bertahan pada hari ini.

Sebagai tegar kerana ia mendapat. Dua pasukan 40 orang bertarung dengan senjata-senjata yang beroperasi di kawasan desa Perancis di fesyen yang perlahan, teratur dan sengaja. Battlefield boleh membiarkan anda pergi dengan berlari ke dalam pergaduhan dan cuba mencubanya beberapa membunuh jika tujuan anda cukup baik, tetapi Skrip post Menghancurkan semua tanggapan usaha solo heroik dengan shell artileri yang tidak disengajakan dan skrin respawn. Sebaliknya, bahagian logistik, perisai dan infantri perlu menyokong satu sama lain dan bergerak dengan pantas. Talian bekalan yang rosak dan sekumpulan askar yang mengembara dengan membuat mereka sendiri untuk perlawanan yang hilang.

Bahagian keluli 2 Suka spesifikasi teknikal kenderaan, jentera dan senjata Perang Dunia Kedua. Banyak. Semua sifat jenis unitnya disokong oleh butiran sejarah yang sebenar, dan anda tidak boleh membantu tetapi terperangkap dalam keghairahan yang jelas untuk memelihara apa yang kita tahu tentang bagaimana perang itu sebenarnya berjuang. Itu membuatkan anda berfikir tentang peluru secara berbeza – walaupun semangat mereka bertahan, unit infantri hanya dapat bertempur lama sebelum mereka keluar dari pusingan dan memerlukan trak bekalan untuk melancarkan lebih banyak. Senjata yang lebih berat seperti artileri dan tangki yang dipasang mungkin mengambil minit sebenar untuk memuatkan semula satu pusingan, jadi anda harus sial pasti anda memukul sasaran apabila anda membakarnya. Seramai pemain tunggal dan menakutkan dalam pertempuran dalam talian 20 pemainnya.

Battlefield v Mengambil visi perang sinematik dan bergaya yang dipelopori Pingat kehormatan dan memohon bukan hanya untuk kempen solonya tetapi juga tanda dagangan dalam talian pertempuran. Ini adalah masa yang aneh apabila anda terganggu dari berjuang untuk hidup anda di sebuah bank Belanda yang dibom untuk mengagumi refleksi lantai marmarnya, atau menangkap sekilas pesawat yang akan membunuh anda di bonet kereta berdekatan. Malah lebih ganjil untuk menyedari bahawa anda telah bermain dalam mod penonton sepanjang malam hanya untuk membingkai tindakan seperti Roger Deakins masa perang. Kemudian, tentu saja, ada interaksi nombor pemain dan kenderaan yang besar di atas tanah, laut dan langit yang membuat Battlefield Apa itu, dan cerita perang nampaknya menjana setiap kali anda bermain dengan rakan. Tidak pernah tanpa pepijat, dan selalu terdedah untuk membuat anda merasa tidak penting dalam pergaduhan yang lebih besar, namun itu gambaran maya penting WW2.

Tidak akan ada kemenangan diplomatik atau gencatan diplomatik perak di sini. Ini adalah permainan perang peringkat operasi, pandangan terpisah mengenai konflik yang dinikmati hanya oleh tembaga teratas, dan walaupun kerumitannya Perpaduan Perintah 2 bermain dengan intuitif yang tidak biasa. Menghantar operasi Afrika Utara pada tahun 1943 hingga ke akhir pertempuran Barat pada tahun 1945, ia memberi anda banyak senario tempur yang berbeza tetapi tidak pernah menjadi penyelesaian yang mudah atau berulang kepada mereka, masing -masing khusus dalam geografi dan sumbernya. Semasa anda bergelut dengan keperluan dan kepakaran bahagian yang berbeza, HQs Aset Terhad di seluruh peta memberi anda, dan depan yang sentiasa berubah, Perpaduan Perintah 2 diposisikan secara unik untuk menggambarkan apa mimpi ngeri untuk menepuk organisasi daripada kekacauan konflik.

Terdapat penembak WW2; Terdapat permainan strategi WW2. Dan kemudian, keluar dari bawah tumpukan kenangan yang anda kumpulkan antara tahun 1998 dan hari ini, ada Komando 2: Lelaki Keberanian , mengingatkan anda tentang pendekatan yang berbeza sama sekali. Dengan hanya segelintir lelaki yang sangat khusus, perspektif isometrik dan skrin yang penuh dengan musuh rondaan, anda dijangka menarik objektif yang pada mulanya kelihatan mustahil. Sehingga anda benar -benar mengenali kebolehan setiap komando. Kemahiran memanjat dan membawa Green Beret, bakat pengintip untuk menyamar, penggunaan marin yang bijak dari pistol Harpoon. Dan tentu saja, sniper, merayap ke dalam bangunan dengan sudut pandang yang tinggi dan muncul pusingan dengan relish. Hanya apabila anda bersandar ke kepakaran setiap ahli pasukan bahawa teka -teki masa yang rumit dan pelucutan senjata merasa tidak hanya dapat diselesaikan tetapi memuaskan secara besar -besaran.

Jangan ragu untuk meletakkan peribadi anda sendiri Cod Pilih di slot ini. 2017’s Call of Duty: WW2 menceritakan kisah yang menyentuh. Dunia dalam peperangan berjaya memenuhi gelarannya dan pada masa yang sama meletakkan asas multiplayer bahawa keturunan moden masih menggaji. Baru-baru ini, Vanguard menunjukkan kepada kami yang lama Cod boleh belajar beberapa helah baru. Tetapi kita harus kembali ke asal Infinity Ward 2003 untuk mencari francais yang menggambarkan konflik sejarah dengan cara yang paling mengejutkan, empati dan tidak dapat dilupakan. Walaupun Pingat kehormatan telah menunjukkan industri bagaimana untuk menyesuaikan imej sinematik yang sudah fiktif, Panggilan tugas Menemui kedua -dua reka bentuk dan kejayaan teknikal yang membiarkannya meresap pada tahap yang lebih mendalam. Rattle tembakan dan artileri tidak henti -henti dan menggagalkan sesuatu yang primal ketika anda bermain. Terdapat keputusasaan dalam suara skuad anda, sama ada mereka cuba menyampaikan pesanan atau menyampaikan dialog sampingan. Dan dalam perubahan perspektif antara u.S., Kempen British dan Soviet, ia mendapati nada humanistik yang sukar untuk kuku. Juga, senjata berasa hebat dan letupan dan barang. Ditulis oleh Phil Iwaniuk bagi pihak GLHF.

Senarai

Permainan FPS Terbaik – Penembak Top 17 sepanjang masa

CSGO-PREAIM-ACTIVE-AIM

Lihat 17 item