Penyelesaian XI SBC Pertama untuk FIFA 23 (Liga Hibrid), FIFA 23 Penyelesaian XI SBC Pertama – Cara menyelesaikan dan pemain termurah | Beban

FIFA 23 Penyelesaian SBC XI Pertama – Cara Menyelesaikan dan Pemain Termurah

Ini tidak dibantu oleh hakikat bahawa panduan permainan untuk sistem kimia agak miskin. Jadi untuk membantu anda bersama, kami telah membuat ini FIFA 23 Penyelesaian SBC Pertama XI panduan, yang sepatutnya membantu anda menyelesaikan teka -teki ini dengan cara yang paling cepat – dan paling murah – mungkin.

Penyelesaian XI SBC Pertama untuk FIFA 23 (Liga Hibrid)

Diamondlobby

Pertama XI adalah Cabaran Bangunan Skuad Akhir (SBC) di bahagian Liga Hibrid dari Cabaran Lanjutan FIFA 23.

Untuk melengkapkan XI pertama, anda akan menerima pek pemain langka yang tidak boleh dipercayai, yang mempunyai nilai duit syiling sebanyak 50,000 dan memberi anda 12 pemain emas yang jarang berlaku.

Anda sememangnya hanya menyelesaikan sembilan meter SBC untuk sampai ke tahap ini, tetapi itu tidak penting jadi jangan risau jika anda tidak.

Berikut adalah penyelesaian pertama XI SBC yang berfungsi untuk FIFA 23, bersama -sama dengan panduan bagaimana untuk menyelesaikannya supaya anda dapat membeli -belah untuk pemain yang lebih murah jika diperlukan.

Navigasi cepat tunjukkan

Keperluan

 • Betul -betul 11 ​​liga dalam skuad
 • Semua pemain mesti menjadi emas
 • Sekurang -kurangnya 7 pemain mesti jarang berlaku
 • Sekurang -kurangnya 2 mata kimia pada setiap pemain
 • Sekurang -kurangnya 27 jumlah kimia skuad

Dengan keperluan skuad ini, jelas bahawa ini akan menjadi yang paling mahal dari semua SBC bermula di FIFA 23.

Memandangkan semua 11 pemain mesti dari liga yang berbeza dan mereka semua mesti mempunyai sekurang -kurangnya 2 kimia, ini bermakna kita perlu bergantung kepada pemain dari satu negara.

Malangnya, tidak banyak negara yang boleh membanggakan pemain bertaraf emas di seluruh 11+ liga di seluruh dunia.

Dalam bilangan kecil negara yang kita boleh Gunakan, tidak ada yang sesuai untuk melengkapkan SBC tanpa menggunakan kad pengubahsuaian minimum 3 kedudukan (jika anda ingin memastikan ia berpatutan).

Penyelesaian

Penyelesaian XI SBC Pertama FUT 23 2

 • GK: Jean (Cerro Porteno)
 • RB: Bruno Peres (Trabzonspor)
 • CB: Matheus Reis (sukan)
 • CB: Marcao (Sevilla)
 • LB: Paulo Otavio (Wolfsburg)
 • CDM: Allan (Everton)
 • CM: Gerson (om)
 • CM: Oscar (Shanghai SIPG) – Pengubahsuaian kedudukan diperlukan
 • RM: Felipe Anderson (Lazio) – Pengubahsuaian kedudukan diperlukan
 • Lm: Romarinho (al Ittihad) – Pengubahsuaian kedudukan diperlukan
 • ST: Cesinha (Daegu FC) – Pengubahsuaian kedudukan diperlukan

Seperti yang anda lihat, sebilangan pengubahsuaian kedudukan diperlukan untuk yang satu ini.

Inilah yang boleh menaikkan harga – walaupun anda mendapat pemain dengan murah, anda perlu menghabiskan beberapa ribu syiling untuk menukar kedudukan pemain.

Penyelesaian alternatif

Terdapat variasi kecil pemain di negara Brazil yang boleh digunakan jika anda melihat pemain dalam liga popular.

Jika anda ingin melihat ke negara -negara lain, anda sangat terhad kepada Argentina dan Perancis.

Ini adalah satu cabaran yang mungkin anda harus enggan mengeluarkan 20,000+ duit syiling.

Jadilah ketat pada pembelian untuk memastikan anda menyimpannya secepat mungkin, tetapi ingat bahawa ganjaran adalah hadiah bernilai 50,000 syiling – walaupun anda pastinya tidak boleh membelanjakannya di mana -mana berhampiran dengan cabaran ini kerana ganjaran tidak dapat dipertikaikan.

Ia juga boleh membuka kunci Pek Pemain Jumbo Rare tambahan, yang harganya 100,000 duit syiling dan mempunyai 24 pemain yang jarang berlaku, dengan mengandaikan bahawa ini adalah SBC liga hibrid akhir dalam set anda untuk mengemukakan.

Seterusnya, jika anda belum melakukannya, anda boleh beralih ke FIFA 23 saya FOUR FOUR SBC SOLUSI.

Lebih banyak penyelesaian FIFA 23 SBC

FIFA 23 Penyelesaian SBC XI Pertama – Cara Menyelesaikan dan Pemain Termurah

FIFA 23 Pertama XI SBC Penyelesaian: Pemain Manchester City Meraikan Matlamat

Jika anda ingin membuat beberapa duit syiling cepat di FIFA, anda akan mahu menyelesaikan cabaran bangunan skuad. Ada yang akan berasa seperti angin untuk disiapkan, sementara yang lain akan menjadi duri di sisi anda. Salah satu yang paling sukar dari mereka semua adalah XI SBC pertama dari liga hibrid, yang memerlukan anda memasangkan pemain dari 11 liga yang berbeza dengan tahap kimia tertentu.

SBC terkenal kerana kesukarannya, dan, terima kasih kepada perubahan baru-baru ini dalam sistem kimia dalam permainan, EA telah mengubah keperluan untuk menyelesaikannya. Sekarang, untuk mencari penyelesaian XI pertama FIFA 23, pemain tidak lagi perlu memajukan pemain dari satu negara – mereka hanya perlu mempunyai sekurang -kurangnya 27 mata Skuad Total Kimia.

Ini tidak dibantu oleh hakikat bahawa panduan permainan untuk sistem kimia agak miskin. Jadi untuk membantu anda bersama, kami telah membuat ini FIFA 23 Penyelesaian SBC Pertama XI panduan, yang sepatutnya membantu anda menyelesaikan teka -teki ini dengan cara yang paling cepat – dan paling murah – mungkin.

FIFA 23 Keperluan SBC Pertama XI

Disini adalah Keperluan untuk melengkapkan XI SBC pertama di FIFA 23:

 • Betul -betul 11 ​​liga dalam skuad
 • Tepat pemain emas
 • Minimum tujuh pemain langka
 • Minimum dua mata kimia pada setiap pemain
 • Minimum 27 skuad jumlah mata kimia

Sudahlah hari -hari memerlukan 100 kimia dan kesetiaan. Sekarang untuk versi XI Pertama ini, anda memerlukan sekurang -kurangnya 27 mata kimia skuad jumlah dan dua mata kimia untuk setiap pemain.

Di FIFA 23, pemain boleh mempunyai sehingga tiga mata kimia. Ini dapat dikumpulkan dengan berpasangan dengan pemain lain dari negara, liga, atau kelab mereka. Mereka juga mendapat kimia kerana dimainkan dalam kedudukan.

Dengan ini, untuk menyelesaikan FIFA 23 SBC pertama FIFA, anda akan mahu bermain pemain dalam kedudukan semula jadi mereka dan mempunyai hubungan dengan pemain dari negara yang sama. Dengan itu – dan hakikatnya ada keperluan untuk mempunyai pemain dari 11 liga yang berbeza – anda akan mahu memilih pemain dari satu negara. Pilihan terbaik di sini ialah Brazil dan Argentina.

FIFA 23 Penyelesaian XI SBC Pertama

Oleh kerana pasaran agak tidak menentu pada masa ini, kami telah menyelesaikan beberapa penyelesaian yang berbeza untuk SBC ini menggunakan negara yang berbeza.

Argentina

Dan inilah penyelesaian XI pertama FIFA 23 yang terbaik hanya menggunakan pemain Argentinian. Nota: Anda perlu mengambil perubahan kedudukan untuk Palacios di sayap kanan.

FIFA 23 Penyelesaian XI Pertama

Brazil

Dan inilah penyelesaian kedua kami, kali ini dengan pemain Brazil.

FIFA 23 First XI SBC Solution Brazil - Soluion untuk SBC Menggunakan Pemain Brazil

Untuk memastikan anda mendapat nilai terbaik, kami menggalakkan anda untuk memeriksa kelab anda – dan harga di pasaran – pertama.

Jadi di sana anda memilikinya, penyelesaian XI pertama FIFA 23 terbaik. Kami akan mengemas kini panduan ini dengan pilihan lain pada hari -hari yang akan datang, jadi pastikan mata anda dikupas.

Jika anda menyusun pasukan utama anda bersedia untuk pelancaran permainan, lihat panduan kami untuk penyerang FIFA 23 terbaik dan FIFA 23 terbaik penuh punggung. Jika tidak, pastikan untuk membaca panduan kepada pemain paling murah FIFA 23 – terutamanya jika anda melakukan SBC lain.