Pengurus Item Destiny, Destiny 2 UPDATE 7.2.0.

Takdir 2 kemas kini 7.2.0.2 nota patch boleh dimuat semula, tetapi hanya jenis

Loadouts Destiny 2 adalah baru dalam permainan, menyelesaikan masalah yang lama dengan cepat menukar membina tanpa menggunakan alat pihak ketiga. Inilah cara mereka bekerja.

?

Ы ззыыы оO з х х х х н н н н н з з д д д д д з з з д д з д з д з з з з з з з зоооыйыйый? Прто щщните и перетащите к к к к г г гura а г г г еura к щ г е ura е щ е е ura е щ е еura ы щ г еura ы г г еura ы г г ura пвввшшшшыыыыыыыыыыыыыыыыыы muka,. Н н г г гяо!

Secara tidak sengaja

Созайте иеальный наор.

Используйте мощный оптимизатор набора DIM, чтобы выбрать нужные характеристики и моды, и позвольте DIM найти идеальный набор предметов чтобы доставить тебя туда. Dim может даже при meng Logo пре воы при при созании наоров т, ге оазазаны!

Сраница опи meng LIM

Найите тO, чч в н жно, ы ыыро.

Мощна pulang. . Вы даже можете создавать сложные запросы для определения конкретных роллов брони и сохранять запросы для многократного использования! Пadual.

Поисовый запрос dim

“.

DIM работает с экспертами сообщества, чтобы составить список желаемых предметов, который будет отмечен большим пальцем вверх, если попадет в ваш инвентарь. Н ж н н н ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж ж н ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч ч чо. Вы даже можете создать свой собственный список желаний со своими любимыми роллами предметов для использования в DIM!

Сarge желаний dim

Ирайте э э э э э э й й й й й й semula э й йэ э ййй.

Страница прогресса DIM и руководство по заказу помогут вам отслеживать, куда идти дальше и какие предметы нужно взять, чтобы выполнить как можно больше контрактов, пока вы там.

Сррццц програ dim

Иоозйййй dim в зе.

DIM – ээO прогреimpulan. Иоозйййй Dim нк, п паншете ии те т т т н п п пл п п п п п п п п п п п п п п п п п п п пaga п п пл п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п пaf! Таж …

Ommы зы м м м м м ы ы ы ы ы ы ы ы ы ы зы зы зы зы зы зы зы semula

 • Подержа
 • Бе mengubah
 • Запсить Dim
 • Роводво ползоватаook л

Perselisihan Mastodon Github

 • Destiny – зареgeGHE. Uaran.

Takdir 2 kemas kini 7.2.0.2 nota patch boleh dimuat semula, tetapi hanya jenis

Destiny 2 UPDATE 7.2.0.2 Nota Patch boleh dimuat semula, tetapi hanya jenis

Hanya dalam Masa untuk Raid Terkini Destiny 2, Loadouts telah diaktifkan, tetapi Loadout tidak dapat menarik senjata dari Inventori Vault anda.

29 Ogos 2023 1:45 PM

Ini minggu yang besar untuk takdir 2. Raid akhir Crota kembali bertahun -tahun selepas debutnya dalam kegelapan di bawah pengembangan dan pemain akan berlumba untuk sampai ke penghujungnya (termasuk kakitangan kami sendiri). Bungie juga telah mengeluarkan nota patch untuk memperbaiki pelbagai titik permainan menjelang perlumbaan. Kemas kini 7.2..2 membawa beberapa perubahan utama ke dalam permainan, termasuk pembetulan untuk beban. Anda ingin menyemak butiran lengkap nota patch di sini.

Takdir 2 kemas kini 7.2.0.2 nota patch

Destiny 2 Crota

Bungie melancarkan Destiny 2 UPDATE 7.2..2 dan nota patch yang disertakan pada 29 Ogos 2023. Headliner utama nota patch ini mudah membolehkan semula beban, walaupun ia dilengkapi dengan kaveat. Loadouts membolehkan pemain menyimpan set peralatan, termasuk senjata, perisai, mod, shaders, aspek, dan serpihan, dan kemudian pemain boleh memuatkan yang menetapkan dan melengkapkan segala -galanya dalam beban itu dalam sekelip mata. Satu -satunya tangkapan adalah beban yang masih tidak akan memuatkan senjata yang disimpan dalam inventori peti besi anda, tetapi Bungie mengatakan pembetulan akan datang untuk itu. Lebih penting lagi, ini harus membuktikan sangat berguna untuk gear keadaan apabila pemain mengambil serbuan akhir Crota minggu ini. Lihat nota patch penuh di bawah:

Aktiviti

Crucible

 • Perubahan kembali ke titik bertelur dalam kawalan dan pertembungan ke negeri mereka sebelum musim 21.

Bermusim

 • Memperbaiki masalah di mana pemain yang menyertai yang lain dapat menyekat perkembangan semasa misi:.
 • Memperbaiki masalah di mana cabaran mingguan selesai mesej di skrin telah hilang teks.
 • Memperbaiki masalah di mana kad Ascension VIII akan meningkatkan kadar terik terlalu cepat.

Permainan dan pelaburan

Perisai

 • Memperbaiki masalah di mana shader kekosongan yang bercahaya dan shader rachis yang melengkung tidak betul memohon kepada perisai tertentu.
 • Memperbaiki masalah di mana Titans menggunakan guantlet pyrogale dapat memulakan satu kali pembakaran maul super dan kemudian beralih ke synthoceps untuk meningkatkan input kerosakannya.
 • Memperbaiki masalah di mana model jubah fotonik sebahagiannya diimbangi.

Senjata

 • Memperbaiki masalah di mana menggunakan urutan tindakan melalui beban boleh menyebabkan model senjata, perhiasan, dan ciri -ciri lain dicampur dengan salah dan digunakan untuk senjata.
  • Akibatnya, beban telah diubah suai tetapi tidak akan menarik senjata dari peti besi pemain. Isu ini akan ditangani dalam masa depan.

  Pejuang

  • Memperbaiki masalah di mana tidak dapat dihalang diambil phalanxes tidak dapat rosak di tempat kritikan mereka.

  Bounties and Pursuits

  • .

  Vendor

  • .
  • Memperbaiki masalah di mana UI vendor akan dipaparkan semasa perbualan dengan Ikora.

  Dan yang meliputi Destiny 2 UPDATE 7.2.0.. Nantikan lebih banyak Destiny 2 Berita dan Panduan, di sini di ShackNews.

  TJ Denzer adalah pemain dan penulis dengan semangat untuk permainan yang telah menguasai seumur hidup. Dia menjumpai jalan ke senarai ShackNews pada akhir 2019 dan telah pergi ke editor berita senior sejak. Antara liputan berita, dia juga membantu dalam projek-projek livestream seperti indie indie indie-licious, permainan rangsangan shacknews, dan shacknews dump. [email protected] dan juga cari dia di Twitter @JohnnyChugs.

  Loadouts Destiny 2 adalah baru dalam permainan, menyelesaikan masalah yang lama dengan cepat menukar membina tanpa menggunakan alat pihak ketiga. .

  Destiny 2 Loadouts Guide: Seorang penjaga bersedia untuk bertarung dalam cahaya

  Diterbitkan: 10 Feb, 2023

  Apakah Destiny 2 Loadouts? . Ia boleh membosankan untuk berubah antara subkelas hanya untuk melengkapkan mod, senjata, dan faedah tertentu yang melengkapkan objektif subkelas atau watak tertentu. Dan, dengan penambahan aspek dan serpihan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, sistem bangunan bangunan hanya menjadi lebih kompleks.

  Itulah sebabnya Bungie memperkenalkan beban kepada Destiny 2, yang membolehkan anda dengan cepat bertukar antara Destiny Best 2 Hunter anda membina, Warlock membina, dan Titan membina. Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai Destiny 2 Loadouts, datang ke permainan FPS yang popular dengan tarikh pelepasan Destiny 2 Lightfall dan pengenalan Subclass Strand.

  Apa Destiny 2 Loadouts?

  . Ini adalah titik kesakitan yang besar kerana penjaga sering meluangkan masa di luar kerajinan permainan yang dibina untuk aktiviti tertentu. Objektif utama dengan loadouts adalah untuk menyediakan cara yang cepat dan mudah untuk menyesuaikan diri dengan aktiviti dalam permainan.

  . Pemain boleh membenderakan beban tertentu yang baik untuk serbuan, crucible, gambit, dan sebagainya.

  Walaupun Bungie memperkenalkan beban sebagai sebahagian daripada bahan pratonton cahaya, pemaju permainan baru -baru ini berkongsi lebih banyak maklumat mengenai perubahan pada sistem binaan semasa sebagai sebahagian daripada minggu ini di siri Bungie (TWAB).

  Skrin Pratonton Loadout memberikan pandangan gambar setiap beban. Pada masa ini, pemain mesti melayang di atas setiap sekeping gear untuk melihat mod mereka yang dilengkapi. Pratonton Loadouts menunjukkan senjata dan faedah tertentu. . Tab baru juga akan memudahkan pemain melihat senjata dan statistik mereka sekarang tanpa perlu memuat kembali ke skrin watak setiap kali mereka ingin mengkaji statistik senjata mereka.

  Bungie telah mengesahkan bahawa perkara -perkara seperti kapal dan burung pipit tidak akan menjadi sesuatu yang dapat disimpan oleh pemain dalam beban mereka pada mulanya tetapi pasukan boleh memilih untuk memasukkan barang -barang kosmetik ini dalam loadouts pada masa akan datang.

  Anda akan dapat menjimatkan sepuluh beban setiap aksara, dengan jumlah 30 beban. Pemain boleh membuka kunci slot loadout dengan maju melalui sistem Guardian Ranks, yang juga baru untuk cahaya. .

  Takdir 2 perubahan penyesuaian mod

  Dengan cahaya, skrin penyesuaian mod akan menjadikannya lebih mudah untuk menguruskan mod perisai anda. Mod pra-cahaya diberikan kepada jenis perisai tertentu dan sukar untuk dijejaki. Subclass beralih sering melibatkan perubahan mod, dan lupa untuk menyesuaikan walaupun satu mod kepada tugas semasa dapat memusnahkan keseluruhan binaan. Tetapi, boleh dibosan.

  Destiny 2 Loadouts Guide: Destiny 2

  Mengenai sistem mod yang dirombak, pemaju ingin mengurangkan masa pemain yang menghabiskan mod mengurus, mengeluarkan batasan yang menyebabkan pengalaman yang mengelirukan, memberi pemain lebih baik tentang cara mendapatkan mod, mengeluarkan keperluan untuk menunggu ADA-1 untuk menjual mod tertentu, dan mod retune untuk menyesuaikan diri dengan gaya bermain sementara juga memerangi ‘power creep.’

  Skrin baru dengan cepat akan menunjukkan mod pemain yang dilengkapi dan bagaimana mereka memberi kesan kepada statistik pemain. Satu perubahan penting ialah mod tidak lagi sesuai dengan jenis tenaga tertentu, yang bermaksud anda tidak perlu memakai perisai solar, arka, tidak sah, atau stasis khusus untuk memanfaatkan mod tertentu.

  Selanjutnya, faedah artifak tidak lagi memerlukan slot mod. Ini adalah satu lagi cara Bungie mempercepat proses membina, kerana pemain sering perlu mengubah keseluruhan binaan mereka hanya kerana mereka memerlukan mod artifak tertentu yang sepadan dengan sekeping perisai dan memerlukan beberapa set statistik perisai untuk digunakan.

  Destiny 2 pemaju juga memudahkan untuk mengatasi juara tertentu. Sebagai cahaya, pemain dapat mengatasi jenis juara tertentu dengan kesan tertentu yang terikat dengan pelbagai subkelas.

  Destiny 2 Loadouts Guide: Seorang penjaga turun di Neomuna

  • Juara Barrier (Solar, Void, Strand)
   • Kekosongan pusingan yang tidak menentu dari senjata kini akan menembusi halangan dan juara penghalang stun.
   • .
   • Strand juga akan mempunyai kaedah menindik halangan.
   • Merosakkan juara yang berlebihan dengan mencetuskan keadaan lentur arka kini mengejutkan mereka.
   • Penindasan yang tidak sah kini akan menimbulkan juara berlebihan.
   • .
   • .
   • Melengkapkan juara yang tidak dapat dihalang dalam stasis dan kemudian menghancurkan mereka menghalang mereka.
   • Mencetuskan pencucuhan solar kini menghalang juara yang tidak dapat dihalang.
    Strand juga akan mempunyai kaunter juara yang tidak boleh dihalang.

   Bungie juga mengeluarkan sel-sel pemanasan dan mekanik yang baik, menggantikannya dengan spawns khusus jenis kerosakan.

   • Jejak ionik untuk arka.
   • Firesprite untuk Solar.
   • Tidak sah melanggar untuk tidak sah.
   • Stasis Shards untuk Stasis.
   • Strand juga akan mempunyai objek.

   .

   . . .

   Itu semua yang anda perlu tahu mengenai Destiny 2 Loadouts, datang dengan cahaya dan takdir 2 Musim 20. .

   Whitney Meers Pada tahun 2009, Whitney menenggelamkan kerjaya undang -undangnya untuk menjadi wartawan permainan video, yang memberi tumpuan kepada Destiny dan Destiny 2, terutamanya, bersama permainan seperti Valheim dan Tamadun 6. Ciri -ciri kerja beliau di Newsweek, USA Today/untuk kemenangan, TheGamer, HuffPost, dan banyak lagi.

   Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. . Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.