Penguasaan League of Legends akhirnya berubah, Riot berkata | Pcgamesn, penguasaan juara | League of Legends Wiki | Fandom

League of Legends Wiki

Saya bermain Senna, seperti, banyak Senna, tetapi pada masa ini saya terjebak berharap untuk Champion Shards supaya saya akhirnya dapat menaik taraf status saya untuk menguasai 7. Ini proses yang lambat, yang didorong oleh RNG yang, saya tidak akan berbohong, benar-benar tidak mengecewakan.

Penguasaan League of Legends akhirnya berubah, kata Riot

Sekiranya anda salah satu daripada pemain League of Legends yang mempunyai banyak penguasa.

Seorang wanita kulit hitam yang memakai pakaian bergaya dengan jaket pengebom putih dan legging hitam dengan pistol besar dengan simbol Louis Vuitton di punggungnya sebagai tumpuan bersinar di atasnya

League of Legends, Anda mungkin akan membunuh keseluruhan penguasaan yang duduk di tab LOOT anda. Pada masa ini, anda perlu mengumpulkan beberapa shard penguasa?). Walau bagaimanapun, pereka pengalaman di League of Legends, pemeriksa Jordan ‘Barackprobama’, menunjukkan bahawa sistem semasa mungkin berubah pada masa akan datang – dan saya gembira.

Saya bermain Senna, seperti, Senna, tetapi pada masa ini saya terjebak berharap untuk Champion Shards supaya saya akhirnya dapat menaik taraf status saya untuk menguasai 7. Ini proses yang lambat, yang didorong oleh RNG yang, saya tidak akan berbohong, benar-benar tidak mengecewakan.

Popup di League of Legends memaklumkan pemain mereka telah menerima penguasaan untuk Senna

Walaupun alat ketidakpuasan massa baru sangat bagus untuk membuang shards i Jangan mahu, mendapatkan yang saya lakukan hanya loteri yang menjengkelkan yang, bersyukur, nampaknya rusuhan merancang untuk berubah.

Bercakap kepada Penguasaan secara khusus, Pemeriksa menulis “Kami sedang menilai apa yang akan datang. Satu perkara yang kita pasti pasti adalah bahawa barang rampasan mengumpul dan menunaikannya sebahagian daripada sistem bukanlah sesuatu yang kita ingin bawa ke hadapan.”Phew.

“Lebih banyak lagi untuk berkongsi perkara itu apabila perkara-perkara berkembang, tetapi ini juga memfokuskan kepada ciri-ciri kami untuk multi-disenchant. (Meminimumkan kerja melemparkan dan sebagainya).”

Komen dari League of Legends Developer Riot Games di State of Champion Mastery dalam League of Legends

Ini adalah muzik ke telinga saya. . Proses ini benar -benar ditarik, dan pada masa saya akhirnya mendapat Mastery 7 di Senna tidak akan rasa Seperti istimewa lagi. Jari menyeberangi kemas kini itu tidak lama lagi, kerana saya ingin menguasai penguasaan saya pada permulaan permainan untuk menakutkan persaingan – itulah cara ia berfungsi, betul?

Sekiranya anda ingin menarafkan tahap penguasaan anda, pastikan anda menyemak League of Legends 13.16 Patch Nota supaya anda dapat melihat siapa yang berada di atas (spoiler: itu akali), serta senarai peringkat lol arena kami untuk membantu anda menegaskan dominasi anda terhadap orang bodoh itu.

Lauren Bergin dipalsukan di tengah -tengah tempat perlindungan, Lauren mempunyai obsesi yang benar -benar sihat dengan Diablo 4 Villainess, Lilith. Dahulunya Ciri Editor di Dexerto, dia membajak banyak wang ke League of Legends kerana dia mempunyai dua gelar universiti. .

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

League of Legends Wiki

Mahu menyumbang kepada wiki ini?
Daftar untuk akaun, dan mulakan!
Anda juga boleh mematikan iklan dalam pilihan anda.

Mari sertai pelayan perselisihan komuniti lol wiki!

Tidak mempunyai akaun?

League of Legends Wiki

Anda juga mungkin mencari penguasaan summoner, ciri bersara permainan.

Penguasaan Juara 1

Penguasaan Juara adalah sistem perkembangan yang menjejaki kebolehan dan pengalaman pemain dengan setiap juara. [1] Pada akhir setiap perlawanan, pemain menerima gred yang menjaringkan prestasi mereka berbanding dengan seluruh pemain dalam gabungan juara dan kedudukan masing -masing. Gred ini kemudian diterjemahkan ke dalam skor titik yang berkumpul dari masa ke masa, akhirnya membuka kunci tahap penguasaan juara baru dan bakat sebagai pemain kemajuan melalui sistem.

Sistem itu ditambah dalam na v5.6, akhirnya ke semua pelayan oleh V5.8. Penguasaan juara percuma untuk semua pemain, Eternals kemudian ditambah sebagai sistem premium penguasaan juara.

Halaman Sokongan Rasmi Riot mengenai Penguasaan Juara boleh didapati di sini.

Kandungan

  • 1.1 Kelayakan
  • 1.
  • 1.3 mata juara
  • 1.4 Tahap 1 hingga 5
  • 1.
  • .6 tajuk
  • 2.1 dada penguasaan
  • 3.1 profil
  • 3.2 skrin memuatkan
  • 3.3 lobi pasca permainan

  Penerangan []

  Kelayakan []

  Pemain layak mendapat Mata juara (CP) Apabila mereka sekurang -kurangnya Summoner Level 5, ini diperolehi pada permainan jodoh:

  • PvP Summoner’s Rift (Pick Blind, Draf, Ranking)
  • PvP Howling Abyss
  • Semua mod permainan yang diketengahkan (Ascension, Ultra Rapid Fire, One For All, dll. )

  Ulasan Pakar Gamespot

  10 Oktober 2013

  09 November 2009

  Gred []

  Penguasaan Juara 2

  Selepas perlawanan yang layak, pemain yang diberikan menerima gred berdasarkan seberapa baik mereka melakukan perbandingan dengan semua pemain lain di rantau ini yang telah memainkan kombinasi juara-kedudukan (e.. Vel’koz Bottom Lane hanya akan dibandingkan dengan pemain Vel’koz Bottom Lane yang lain). [2]

  Gred dikeluarkan setiap perlawanan, gred yang lebih tinggi bernilai lebih banyak mata juara. Gred yang mungkin adalah (dari tertinggi hingga terendah): S+, S, S-, A+, A, A-, B+, B, B, C+, C, C-, D+, D, D, D, D, D-.

  • Semasa anda dinilai berbanding semua Pemain di rantau anda, sistem penggredan tidak dipengaruhi oleh penilaian jodoh anda (MMR). . [3]
  • Prestasi menggunakan gabungan metrik permainan teras yang Riot yakin tidak dapat disalahgunakan melalui cara seperti pertanian AFK atau penangkapan spam. [4]
  • Riot tidak akan mendedahkan faktor -faktor yang tepat yang menentukan penggredan untuk menghalang pemain daripada cuba memainkan sistem.

  Mata Juara []

  Koleksi

  . Walaupun gred yang lebih tinggi bernilai lebih banyak mata, jumlah mata yang diperoleh juga dipengaruhi oleh prestasi pasukan dan saiz parti (Bonus premade). Prestasi pasukan adalah terjejas oleh sama ada pasukan menang.

  Mata juara terakru untuk juara yang telah dimainkan. Kemajuan Point Champion direkodkan di bahagian juara tab Koleksi. Mata Juara juga dipanggil Mata Penguasaan.

  C H A M P I O N M A S T E R Y G A I N = I N D I V I D U A L C O N T R I B U T I O N + T E A M P E R F O R M A N C E + P R E M A D E B O N U S \ COLOR> => +>

  Bonus Premade diberikan berdasarkan saiz kumpulan: [6]

  Saiz premade Bonus premade
  Parti satu Tiada bonus
  Parti dua 2% daripada CP yang diperoleh
  Parti tiga 4% daripada CP yang diperoleh
  Parti Empat 6% daripada CP yang diperoleh
  Parti lima

  Tahap 1 hingga 5 []

  Juara yang tidak dimainkan dianggap tahap 0. .

  Berikut ini menerangkan jumlah mata penguasaan juara yang diperlukan untuk pergi dari satu tahap ke seterusnya:

  Tahap CP kumulatif diperlukan CP % kumulatif
  1 0 0 0
  2 1800 1800 8
  3 4200 6000 28
  4 6600 12600
  9000 21600 100

  Tahap 6 dan 7 []

  Penguasaan Juara Kerajinan Hextech

  Setelah mencapai tahap 5, Akruan Point Champion tidak lagi akan memajukan tahap penguasaan. Tahap 6 dan 7 sebaliknya diperoleh melalui kerajinan Hextech. [7]

  Penguasaan Token: komponen kerajinan untuk mengakses tahap penguasaan seterusnya. Tanda -tanda ini boleh diperolehi di Rift Summoner’s Normal dan Ranking, dan Howling Abyss Aram Games.

  • Pada tahap 5, menerima gred S-, S S+ Grants 1 Mastery 6 Token.
   • Token maksimum 2 boleh dikumpulkan.
   • Token maksimum 3 boleh dikumpulkan.

   Pemisah

   • Bebas bermain juara boleh disamakan sehingga tahap 4. Selepas itu, mereka akan berhenti mengakibatkan mata sehingga juara dibuka. [8]
   • Mata Juara tidak merosot. [9]
   • Kemajuan tidak akan ditetapkan semula sekiranya berlaku kerja juara. [10]
   • .

   Tajuk []

   Setiap kelas juara mempunyai nama untuk tahap penguasaan.

   Tahap Pembunuh Pejuang Mage Poundsman Sokongan Tangki
   1 Penyangak Scrapper Memulakan Pelacak Pembantu Mengerang
   2 Prowler Brawler Strider Pelindung Bruiser
   3 Cutthroat Pahlawan Invoker Pengakap Penjaga Bulwark
   4 Reaper Veteran Magus Ranger Pertahanan
   5 Pembunuh Pemusnah Warlock Pathfinder Penjaga Kasar
   Executioner Ahli sihir Sharpshooter Sentinel Colossus
   7 Deathmaster Warlord Archmage Sniper Warden Juggernaut

   Ganjaran []

   Terdapat 7 tahap penguasaan juara yang boleh diperolehi, dibezakan oleh puncak. Di samping itu, tahap 4 dan ke atas mempunyai lencana skrin pemuatan penguasa. [11]

   Tahap 1

   Tahap 2

   Tahap 3

   Tahap 4

   Tahap 5

   Tahap 7

   Pengumuman Kill Mastery Champion

   Sekiranya pemain memperoleh tahap penguasa boleh melintasi permainan sehingga 26 September 2017.

   Tahap 5

   Tahap 6

   Tahap 7

   Dada Penguasaan []

   Lihat juga: Kehormatan

   Dada penguasaan adalah jalan pendapatan Hextech untuk bermain juara yang berbeza. Seorang pemain boleh mendapatkan 1 dada penguasaan setiap 7 hari, menyimpan sehingga 4 slot; Kaunter ini ditunjukkan di bahagian gambaran keseluruhan tab profil.

   Dada Penguasa. Terdapat beberapa syarat yang diperlukan untuk pemain yang menerima dada.

   • Anda bermain juara yang anda miliki.
   • Juara yang anda mainkan belum memperoleh dada dalam musim kompetitif semasa.

   Di bahagian juara tab koleksi, potret juara akan mempunyai ikon yang menunjukkan dada telah diperolehi; Petua alat hover-over juga akan memaparkan maklumat ini.

   Juara menjadi tidak layak setelah memperoleh dada, bukan setelah mendapat gred S.

   Ketuanan []

   Profil []

   Profil penguasaan juara

   Penguasaan Champion adalah salah satu pencapaian yang dipaparkan di bahagian Gambaran Keseluruhan tab Profil. [12] dipaparkan dengan jelas adalah juara dengan skor tertinggi, tahap, dan jumlah skor penguasaan (jumlah semua tahap penguasaan dicapai). The Hoverover Tooltip menunjukkan tahap tiga juara, skor, dan gred tertinggi.

   Memuatkan Skrin []

   Skrin Memuatkan Penguasaan Juara

   Penguasaan juara dipaparkan dalam maklumat potret dalam skrin pemuatan.

   Lobi Post-Game []

   Di lobi pasca permainan, panggilan teks akan memberitahu pasukan jika pemain telah mencapai gred S atau tahap penguasaan baru (1-5).

   Media []

   Lol_animations _-_ Champions_mastery

   Potret potret ini diganti dalam kemas kini koleksi juara di v9.17.

   Tiada pangkat

   Tahap 1

   Tahap 2

   Tahap 3

   Tahap 4

   Tahap 5

   Tahap 6

   Tahap 7

   Banner potret ini untuk skrin pemuatan diganti dalam v9.3.

   Tahap 4

   Tahap 6

   Tahap 7

   Pemain Juara dan Skor Penguasaan Ditunjukkan dalam Profil (Pvp.NET)

   Pemain Juara dan Skor Penguasaan yang ditunjukkan dalam profil (PVP.bersih)

   Penguasaan juara yang dipaparkan di bawah ikon juara. (Pvp.net)

   Penguasaan juara yang dipaparkan di bawah ikon juara. (Pvp.bersih)

   Banner Penguasaan Juara yang dipaparkan dalam skrin pemuatan. (Tua)

   Spanduk Penguasaan Juara dipaparkan di skrin pemuatan. (Tua)

   Sejarah Patch []

   V13.4#Hotfix 1 Mac

   • ARAM kini menjadi mod yang layak untuk pendapatan Tahap 6 dan 7 Token Penguasaan Juara.

   V8.11

   • Di atas jurang, skor penguasaan juara kini lebih mudah diperoleh. Prestasi yang diperlukan untuk mendapatkan s akan lebih konsisten dengan keretakan summoner.

   V8.5

   • Kos Essence Biru Untuk Meningkatkan Tahap Penguasaan Juara hingga 6 Dikurangkan kepada 2450 dari 3250 .
   • .

   V7.15

   • Pembetulan pepijat: Pemberitahuan tahap penguasaan juara tidak lagi muncul atas undi kehormatan.

   V7.7

   • Penguasaan Juara dapat diperolehi dalam semua keretakan rawak summoner.

   V6.12

   • Penguasaan Juara boleh diperolehi di Matchmade Aram dan Twisted treeline permainan, walaupun bukan untuk juara penguasaan 6 dan 7.
   • Penguasaan juara dapat diperoleh dengan mod permainan khas seperti Ascension, Legend of the Poro King, Ultra Rapid Fire, Hexakill, dan One For All. Semua Co-op vs. Mod AI dan permainan tersuai masih tidak membenarkan pemain mendapat mata penguasaan.

   .10

   • Emotes Lencana Penguasa.
   • Baru Penguasaan 6 token, diperoleh S-, S, dan S+ permainan dengan juara yang menguasai tahap 5.
   • Baru Penguasaan 7 token, diperoleh S dan S+ permainan dengan juara yang menguasai tahap 6.
   • Campurkan Token Penguasa.
    • Penguasaan 6: 2 token dan (3250 atau shard shard atau juara juara).
    • Penguasaan 7: 3 token dan (3900 atau shard shard atau juara juara).

   V5.15

   • Animasi Tier-4 dan Tier-5 kini dapat dilihat oleh musuh (sebelum ini diumumkan Tier-5, tetapi sekarang harus berfungsi sekarang).
   • Bisu dalam permainan kini menindas emote penguasaan juara (kedua-dua sekutu dan musuh).

   V5.11

   • Di Rank 5+, Emote Penguasaan dapat dilihat oleh pasukan musuh.

   V5.8 – 6 Mei 2015

   • Sistem Penguasaan Juara dilaksanakan sepenuhnya di semua pelayan lain.

   V5.6

   • Sistem Penguasaan Juara dilaksanakan sepenuhnya di pelayan Brazil.

   Rujukan []

   1. ↑ Page Page
   2. ↑ gred
   3. ↑ Mirross, 13 Mac 2015
   4. ↑ Mirross, 13 Mac 2015
   5. ↑ Riot Socrates, 13 Mac 2015
   6. ↑ Mata Juara (CP)
   7. ↑ Tahap Penguasaan Juara 6 & 7
   8. ↑ interaksi dengan juara percuma untuk bermain
   9. ↑ Riot Mixtli, 13 Mac 2015
   10. ↑ ganjaran
   11. ↑ Unlocking Champion Mastery