Pengendali pengendapan yang paling lemah, Grim, ditetapkan untuk mendapatkan kerja semula alat pada tahun 8 – Siegegg, Grim | Rainbow Six Wiki | Fandom

Grim R6

Grim sebahagian besarnya telah disandarkan untuk alat uniknya, Pelancar Kawan Hive, yang merupakan pelancar yang dipasang bahu yang menembak sekumpulan nanobots seperti lebah. Nanobot ini memberikan ping langsung kepada penyerang ketika pembela berjalan melalui mereka, yang kedengarannya kuat di atas kertas – tetapi ia telah menjadi apa -apa tetapi.

Pengendali pengepungan, Grim, ditetapkan untuk mendapatkan kerja semula alat pada tahun 8

Pengendali Singapura Grim ditambah kepada Rainbow Six Siege di Sep. 2022 dengan pelancaran Swarm Brutal Operasi Y7S3. Walau bagaimanapun, sementara pemaju mempunyai harapan yang tinggi untuknya, pemain tidak tertarik dengan apa yang ditawarkannya.

Kehadiran kedudukannya berlegar sekitar dua hingga tiga peratus, sementara kemenangannya Delta hampir dua peratus negatif. Hanya Sens mempunyai kehadiran yang lebih rendah dan kadar kemenangan, walaupun pengendali vektor vektor operasi telah melihat jumlah percubaan yang adil dalam permainan profesional.

Sekarang, Ubisoft telah mengusik perubahan selanjutnya yang datang ke suram setelah dia diberi 1.5x dan 2.. Perubahan yang terakhir telah menjadikannya sangat kuat terhadap pembela satu senjata, yang akan turun dalam dua tembakan.

Rainbow Six Siege Pengarah Kreatif Alexander Karpazis berkongsi dalam wawancara dengan Siegegg bahawa perubahan itu hanya “langkah pertama” dan menggoda perubahan yang akan datang pada alatnya juga. Walaupun dia enggan memberikan butiran, dia mendedahkan bahawa Ubisoft sudah “bekerja pada beberapa prototaip”.

Apa masalahnya dengan suram?

Grim sebahagian besarnya telah disandarkan untuk alat uniknya, Pelancar Kawan Hive, yang merupakan pelancar yang dipasang bahu yang menembak sekumpulan nanobots seperti lebah. Nanobot ini memberikan ping langsung kepada penyerang ketika pembela berjalan melalui mereka, yang kedengarannya kuat di atas kertas – tetapi ia telah menjadi apa -apa tetapi.

Untuk satu, Pelancar Kawan Hive mengambil masa yang signifikan untuk melengkapkan dan tidak dapat dilengkapkan, mengambil masa yang berharga bahawa pemain suram dapat memiliki senjata mereka. Di samping itu, terdapat downtime yang panjang antara tembakan nanobot, yang selanjutnya membuat suram terdedah apabila menggunakan utilitinya.

Ramai pemain Rainbow Six Siege juga menegaskan bahawa penggunaannya yang dicadangkan untuk Roam-Clearing lebih baik dilakukan oleh drone, dan bukannya pelancar yang rumit, atau oleh pengendali lain seperti Jackal, Dokkaebi, atau Lion. Utilitinya di kilang pasca agak kuat, tetapi masih kurang berkuasa daripada pengendali seperti singa atau pengendali dengan bom pecahan.

Akhir. Walau bagaimanapun, ini baru -baru ini berubah, dengan Grim kini mempunyai akses ke 1.5x dan 2.0x Scopes. Dia juga dapat menggunakan laras lanjutan pada komando 552nya, yang kini boleh dilanda keras sebanyak 54hp setiap pukulan.

Rainbow Six Siege Players akan berharap bahawa perubahan yang akan datang yang ditolak oleh Ubisoft memberi mereka alasan yang kuat untuk menjemputnya walaupun pengenalan Brava yang mesti memilih dan lain-lain, pengendali yang kuat.

7,560 kredit pelangi di PC

Dapatkan lebih sedikit apabila anda membeli kredit pelangi diskaun ini, dan menjadi yang pertama dalam barisan untuk merebut kulit elit pengendali baru, gear eSports, dan pek acara terhad masa.

Siegegg disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana pembaca menyokong Siegegg.

Suram

Charlie Tho “Grim” Keng Boon, adalah pengendali serangan yang dipaparkan di Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Diperkenalkan dalam Pengembangan Swarm Brutal Operasi.

Kandungan

 • 1 Biografi
  • 1.1 profil psikologi
  • 2.1 sinergi
  • 2.2 kaunter
  • 3.1 penilaian peranti
  • .1 seni konsep
  • 6.2 video

  Biografi []

  Berkembang di Jurong, Singapura, Keng Boon sering dijumpai di padang gurun pembelajaran dan mengamalkan kemahiran yang diajar oleh ayahnya yang hidup. Pada usia 18 tahun, dia telah dimasukkan ke dalam Perkhidmatan Negara dan mendahului Formasi Angkatan Laut Elite NDU – Singapura. Calon Perdana untuk Sekolah Frogman (FMS), ketahanan Keng Boon dan Fokus memberi jaminan untuk menyelesaikan latihan dan kemajuan FMS yang berjaya kepada kumpulan menyelam pelepasan (CDG).

  Sebagai sebahagian daripada Unit Pelupusan Ordnance Letupan Angkatan Laut (EOD), Keng Boon bekerja rapat dengan platform penangguhan. Beliau kemudiannya menghadiri Sekolah Peninjauan Tentera Darat Institut Tentera SAF di mana, sebagai “mata dan telinga” SAF, dia dilatih untuk diam, mendapatkan maklumat, dan memberikan laporan perisikan yang tepat dan tepat pada masanya. Kemahirannya dalam peninjauan dan keselamatan membawa Keng Boon ke perhatian Kali yang kemudiannya merekrutnya ke Nighthaven. Tidak lama selepas Nighthaven dibebaskan dari Rainbow, Keng Boon dan rakan-rakan pengendali Ngũgĩ “Wamai” Furaha mengambil bahagian dalam operasi anti-lompang yang berjaya.

  Pada tahun 2022, Keng Boon mengiringi James “Smoke” Porter dan orang -orangnya ketika mereka menemui pengawal Nighthaven yang tidak sedarkan diri di hutan di luar ibu pejabat organisasi. Dia menyatakan bahawa pengawal itu terkena keras tetapi akan hidup. Beberapa saat kemudian mereka mendengar tembakan pistol di radio dan melihat kilat di bilik pelayan kemudahan yang berdekatan. Keng Boon mengarahkan asap untuk menarik diri ketika dia masuk sendiri. Sekali di dalam, dia diserang hendap dan ditikam di kaki oleh Karina “Nøkk” Gaarddhøje. Ketika Nøkk melarikan diri, Keng Boon menembak seorang peluncur sarangnya dan memohon tourniquet di kakinya. Semasa mengejarnya, dia terkejut mendapati Nanobotnya tidak dapat mengesannya dengan berkesan. Setelah akhirnya menangkapnya, Keng Boon menggunakan pisau Nøkk untuk memotong tudung wajahnya, dengan sempit kehilangan tekaknya. Kedua-duanya kemudian terlibat dalam pertempuran tangan yang berakhir dengan Nøkk dalam pegangan tercekik. Keng Boon mengancam untuk membunuhnya kecuali dia menyerahkan kunci data yang dicuri tetapi terganggu oleh letupan sel nitro berdekatan. Nøkk berdiri di lubang baru di dinding dan mengejeknya sebelum jatuh ke belakang. Keng Boon melihat keluar seorang lelaki yang mengusirnya dalam rhib. Semasa dia melihat mereka meninggalkan kawasan itu, Keng Boon bercakap dengan asap di radio. Dia memberitahunya bahawa data pelayan yang dicuri adalah rekod penghantaran QCR dan dia tidak pasti siapa yang akan mengambilnya atau mengapa.

  Tiga jam selepas kejadian itu, Kali mengumpulkan setiap pengendali di bilik mesyuarat dan memaparkan foto pengawasan penceroboh. Dia menuntut mereka mengetahui siapa yang mencuri data dan mengapa. Sebagai Anja “Osa” Janković terikat untuk menjelaskan data itu tidak berguna kerana dia telah menyulitkannya sendiri, Kali terganggu dengan mengatakan bahawa mereka perlu menganggap penceroboh itu mampu. Dia kemudiannya bertugas dengan menemuramah setiap ahli secara individu untuk mempelajari apa -apa mengenai penceroboh. Setelah mempersoalkan beberapa koperasi, dia dimaklumkan oleh OSA bahawa penyusupan itu hanya dapat dilakukan oleh Nøkk. Dia kemudian bertemu dengan Kali dan memberitahunya tentang penemuannya. Marah oleh tindakan Rainbow, Kali memberitahunya bahawa mengambil data yang dicuri tidak lagi menjadi sebahagian daripada misi. Sebaliknya, dia memberitahunya untuk mengetahui identiti Nøkk dan yang dia melindungi untuk memerasnya. Dia juga menjelaskan bahawa dia tidak menyusup ke mana -mana kemudahan pelangi atau membunuh mana -mana kakitangan pelangi kerana dia tidak mahu membuat musuh daripada mereka. Menggunakan pisau yang ditinggalkannya sebagai pendahulunya, Boon membawanya ke kedai senjata dan mengancam pekerja untuk mengetahui siapa yang membuat pisau adat. Ini membawanya ke bankir yang dikaitkan dengan pasaran gelap. Setelah mendapat alamat untuk hubungan bank, dia pergi selepas sekumpulan tentera upahan dan membunuh semua tetapi salah satu daripadanya. Boon kemudian mengancam untuk menyeksa lelaki untuk maklumat. Keesokan harinya, dia pergi ke sebuah taman hiburan dan menyerang seorang lelaki yang mengadakan maklumat rahsia dan berjanji untuk membunuhnya kecuali dia diberi maklumat mengenai Nøkk. . Keesokan harinya, Boon memecah rumah rahsia Nøkk dan menunggu dia kembali ke dalam dari berkebun. Nøkk melihat pintu rumahnya terbuka dan disiasat, mencari Boon duduk di meja makannya. Setelah memberikannya teh, Nøkk bertanya kepadanya apa namanya dan bagaimana dia menemui rumahnya. Semasa dia mengeluarkan pisau untuk menunjukkannya, Nøkk memercikkan mukanya dengan teh dan menyerangnya. Dia mengembalikan pisau dan menyerangnya tetapi disekat dengan pisau tukang daging. Beberapa saat kemudian, Nøkk menundukkannya ke lantai dan memegang pisau ke kerongkongnya. Sebelum dia dapat membunuhnya, Boon memberitahunya bahawa dia tidak berada di sana untuk membunuhnya dan mengeluarkan sampul surat. Dia mendedahkan bahawa ia mengandungi semua maklumat redactednya, termasuk identiti sebenarnya dan yang dia cuba melindungi. Grim kemudiannya memerasnya dengan maklumat ini, mengancam akibat yang teruk jika Rainbow melintasi Nighthaven lagi.

  Ulasan Pakar Gamespot