Pengenalan kepada Rumah Lelong dan Ekonomi Klasik – Wowhead, Panduan Rumah Lelong Klasik WOW untuk Pemain Baru | Pcgamesn

Wow Panduan Rumah Lelong Klasik untuk Pemain Baru

Harga tawaran dan harga pembelian sangat penting untuk menjadikan rumah lelongan berfungsi dengan baik. Pemain tidak suka menunggu beberapa jam untuk mendapatkan item yang sedikit lebih murah, jadi harga beli secara realistik harga yang anda ingin dapatkan sebagai penjual. Anda juga boleh menetapkan tempoh ke satu daripada empat negeri: kurang dari 30 minit, 30 minit hingga 2 jam, 2 jam hingga 12 jam, atau 12 jam hingga 48 jam.

Pengenalan kepada Rumah Lelong dan Ekonomi Klasik

“? Посете канал #russian н н ш ш с с с ш ш к к к к #.

Напеа Oleh

Сриншоты, содежащ bangunan э (э н н н н н э э э щ э э э э эы. Это же относится и к скриншотам, полученным с помощью Просмотрщика моделей или окна выбора персонажа.

“!
Перед ззрйййй сриншота, пожалй Oleh, uaran!
Пожалуйста, введите ссылку на видеоролик в поле, указанное ниже.

Pelanggan Wowhead – ээ оOшаяаяаяаяаяаяаяшшq п г щ щ щ щ й й й й с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с сйй. Ползователи wowhead client поаюаюю досоа к к пололнитель (.

Две оновны … pelanggan wowhead:

О у н foto Wowhead Looter, который собират даны ы, пока вы ₹!
О ззжает срраные данные Wowhead, помогогая dinding подерживать базз д н а к н н н н н н н н н с с с п п п п п п п п п п пq б м з м с п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п п dada!

Ы т т м ж ж чura, с снники и полены з званиkry!

Wow Panduan Rumah Lelong Klasik untuk Pemain Baru

wow rumah lelongan klasik

Sekiranya anda baru untuk WOW Classic maka rumah lelongan boleh menjadi pengalaman yang membingungkan, tetapi jika anda dapat mempelajari asas -asas, ia boleh menjadi sumber pendapatan yang berguna, yang membolehkan anda memanfaatkan sepenuhnya profesion klasik WOW yang anda pilih.

The WoW Auction House (AH) sangat mudah pada dasarnya: anda meletakkan barang untuk dijual yang pemain lain boleh membeli dengan emas. Wow Ah mempunyai fungsi carian supaya pemain dapat mencari barang -barang tertentu, dan barang -barang anda akan dijual sehingga lelongan tamat. Ini adalah bahagian penting dari ekonomi WOW Classic kerana pemain boleh melangkau proses pertanian dengan terus ke rumah lelongan dan membeli barang yang mereka cari – jika anda bernasib baik dan mendapat penurunan yang jarang berlaku yang anda tidak merancang untuk menggunakan anda boleh membuat wang tunai cepat daripadanya.

Profesion juga memasuki rumah lelongan dan ekonomi umum kerana anda boleh menggunakan AH untuk menjual barang -barang dan bahan kerajinan anda kepada pemain lain yang tidak mempunyai masa atau kemahiran untuk menanamnya sendiri.

Bagi usahawan di antara anda, anda akan gembira mengetahui bahawa anda boleh memilih berapa banyak barang yang dijual, membolehkan anda membuat hidup dari rumah lelongan dengan membeli rendah dan menjual tinggi.

Panduan di bawah akan memecah asas -asas rumah lelongan dan menawarkan nasihat yang sangat baik tentang bagaimana untuk memanfaatkannya jika anda baru untuk wow klasik.

Wow lokasi rumah lelongan klasik

Walaupun setiap penyenaraian rumah lelongan dihubungkan antara tiga rumah lelongan puak anda, gerombolan dan perikatan masing -masing mempunyai tiga rumah lelongan yang mereka dapat melawat dan berdagang di. Terdapat juga rumah lelongan neutral di mana anda boleh berdagang di seluruh puak, tetapi ini mengambil potongan perdagangan yang tinggi dan terletak di kawasan yang kurang popular di peta. Terdapat sembilan rumah lelongan klasik WOW.

Rumah lelongan gerombolan

 • Ogrimmar – Dekat dengan pintu masuk Durotar ke Ogrimmar, Hak Lembah Kehormatan.
 • Thunder Bluff – Di bawah Menara Penerbangan dalam kenaikan yang lebih rendah, tersebar di antara dua khemah.
 • Undercity – Anda akan menemui beberapa pelelong di cincin pusat di bawah.

Rumah Lelongan Perikatan

 • Darnassus – Di hujung barat Terrace Tradesnmen.
 • Ironforge – Barat Daya dari Kawasan Commons.
 • Stormwind – Ini jelas, tetapi pergi ke daerah perdagangan untuk mencari rumah lelongan Stormwind.

Rumah lelongan neutral

 • BOOTY BAY – Anda perlu mencari di sekitar Booty Bay untuk menjejaki ketiga -tiga pelelong, tetapi satu mudah dilihat berhampiran penginapan.
 • Gadgetzan – Lihat bangunan pertama di sebelah kanan selepas memasuki Gadgetzan untuk berdagang dengan pelelong Beardo.
 • Winterspring – Terdapat sebuah bangunan di Everlook dengan teleskop di rood, di mana anda boleh melihat pelelong Grizzlin.

Wow Peta Klasik

Cara menggunakan rumah lelong di WOW Classic

Lelongan adalah penyenaraian sama ada satu item atau timbunan item yang disenaraikan untuk dijual. Setiap penyenaraian sepatutnya mempunyai nama item sehingga mudah dicari, kuantiti yang dijual (dihadkan pada 20), penjual, masa yang tersisa di lelongan, keperluan tahap item, tawaran tertinggi semasa, dan berapa banyak duit syiling anda perlu jatuh untuk membeli item atau timbunan dengan serta -merta.

Harga tawaran dan harga pembelian sangat penting untuk menjadikan rumah lelongan berfungsi dengan baik. Pemain tidak suka menunggu beberapa jam untuk mendapatkan item yang sedikit lebih murah, jadi harga beli secara realistik harga yang anda ingin dapatkan sebagai penjual. Anda juga boleh menetapkan tempoh ke satu daripada empat negeri: kurang dari 30 minit, 30 minit hingga 2 jam, 2 jam hingga 12 jam, atau 12 jam hingga 48 jam.

Tempoh perkara kerana ia mempengaruhi jenis deposit yang anda perlukan untuk disenaraikan untuk penyenaraian. Betul, ada deposit untuk dipertimbangkan. Skala kos deposit ke harga di mana anda akan menjual item tersebut kepada vendor dan lebih pendek penyenaraian lelongan anda kurang anda perlu membayar sebagai deposit. Lebih-lebih lagi, rumah lelongan dan lelongan neutral mempunyai deposit yang berbeza, dengan rumah lelongan neutral yang dikenakan jauh, jauh lebih banyak daripada yang berasaskan puak. Sememangnya, anda mendapat deposit kembali, jadi itu tidak banyak masalah jika anda mempunyai wang tunai.

Akhirnya, ada potongan bahawa rumah lelongan mengambil dari setiap item yang anda berjaya menjual, jadi sementara harga yang anda senarai akan menjadi apa yang pembeli membayar untuk itu, anda akan mendapat kurang daripada itu terima kasih kepada lelaki tengah. Sekali lagi, terdapat beberapa perbezaan antara potongan yang diambil oleh puak dan rumah lelongan neutral, dengan pemotongan puak menjadi 5% dan pemotongan AH neutral sehingga 30%. Jika anda tidak mahu kehilangan pendapatan anda maka anda sentiasa boleh menggunakan perdagangan pemain individu, tetapi ini memakan masa, dan masa adalah wang-itu benar-benar berlaku dengan langganan WOW.

Cara Membuat Emas Menggunakan Rumah Lelong Klasik Wow

Terdapat banyak cara untuk menghasilkan wang sama ada dengan menjual barang anda menggunakan AH atau dengan membeli rendah dan menjual tinggi. Bahan Menjual adalah salah satu cara yang paling mudah dan paling mudah, kerana anda selalu ada banyak sumber yang jarang berlaku di dunia yang pemain ingin mendapatkan tangan mereka dengan segera, terutama ketika pemain mula meratakan profesion klasik wow. Sekiranya anda ingin menjana wang dengan menjual bahan maka anda harus menjualnya dalam saiz timbunan yang berbeza supaya pemain dapat membeli stack saiz yang tepat untuk mereka – ini memberikan anda niche yang kemas di pasaran.

Sebagai alternatif, anda boleh menggunakan bahan untuk membuat item, dan kemudian menjualnya pada AH sebagai sumber pendapatan utama anda. Perisai dan Senjata – terutamanya ‘terbaik dalam slot’ – akan sentiasa popular di kalangan pemain yang ingin berlumba melalui tahap dan melangkau pencarian atau prosedur kerajinan yang sukar. Bahan habis mungkin adalah barang yang paling dicari yang boleh anda jual di AH, kerana kumpulan akan mahu menyimpan ramuan dan makanan ketika mereka mempersiapkan serbuan dan penjara bawah tanah.

Sudah tentu, jika anda bersabar maka anda boleh menjana lebih banyak wang dengan membeli rendah dan menjual tinggi. Anda memerlukan bankroll yang baik untuk memulakan jalan ini, dan ini sangat tidak menentu pada permulaan WOW Classic apabila pasaran tidak stabil. Cara yang agak selamat untuk melakukan ini adalah untuk sentiasa membida item dengan tempoh lelongan yang panjang, jadi ada sedikit risiko anda membayar lebih banyak untuk apa -apa. Namun, ini bukan cara yang mudah atau boleh dipercayai untuk membuat wang tunai di WOW Classic, jadi kami menasihatkan pemain baru untuk mengelakkan ini, terutamanya ketika ekonomi baru masih menyelesaikan.

Jordan Maju Bekas Timbalan Editor PCGamesn, Jordan sejak ditinggalkan untuk padang rumput baru. Ketika dia tidak bermain Rainbow Six Siege, anda akan mendapati dia menyakitkan atas reka bentuk senapang patah dalam permainan fps atau replaying fallout 4.

Rumah Lelong

Dengan mengklik kanan pada NPC, kotak dialog dibuka di mana seseorang dapat berinteraksi dengan sistem lelongan di skrin carian lalai.

Sekiranya anda mengetahui nama apa yang anda ingin cari, masukkan semua atau sebahagian daripadanya dalam medan Nama, dan klik butang carian di sebelah kanan atas, dan UI akan mengembalikan semua item yang sesuai dengan rentetan yang anda masukkan. Jika tidak, anda boleh mencari mengikut kategori: Di ​​sebelah kiri, terdapat beberapa butang biru yang ditetapkan untuk mencari kategori item tertentu. Klik pada kategori item yang anda mahukan cari (i.e., Senjata, perisai, ejaan, resipi, dll.). Beberapa item kategori kemudian akan memaparkan subkategori. Setelah memilih kategori dan subkategori, jika berkenaan, klik Cari. Penyenaraian item yang anda minta, jika ada yang tersedia dalam kategori itu, akan dipaparkan di anak panah yang betul dalam dialog.

Beli

Pembidaan pada item []

Anda menawar item di lelongan dengan mengklik item setelah melakukan carian (dibincangkan di atas Mencari item). Ini akan meletakkan jumlah tawaran awal atau jumlah bida tertinggi yang akan datang di kawasan kemasukan di bahagian bawah skrin ([[] [] []). Masukkan jumlah baru yang anda ingin bida atau tinggalkan jumlah lalai dan klik butang tawaran. Jumlah tawaran anda kemudian dikeluarkan dari wang tunai anda yang tersedia dan dimasukkan ke dalam escrow sehingga lelongan selesai.

Secara pilihan, jika item mempunyai harga “beliut”, anda boleh mengklik butang pembelian selepas memilih item dan jumlahnya akan segera dikeluarkan dari wang tunai anda yang tersedia dan item akan dihantar kepada anda. Makluman pengesahan akan muncul sebelum pembelian anda diterima.

Sekiranya tawaran anda menang, item tersebut dihantar kepada anda melalui sistem mel dalam permainan. Sekiranya anda berada di luar atau lelongan dibatalkan, tawaran anda yang sebelum ini diletakkan di escrow dihantar kepada anda.

Secara keseluruhannya, lelongan adalah cara yang mudah untuk menyingkirkan inventori yang berlebihan yang mungkin tidak dapat digunakan kerana sekatan tahap atau kelas, atau produk yang dibuat dengan menggunakan profesion mereka.

Lelongan juga merupakan alat yang hebat untuk mencari barang yang mungkin diperlukan. Barang -barang ini boleh menjadi mahal, jadi bersiaplah semasa mencari dan harga barang di lelongan. Harga juga mencerminkan, serta mempengaruhi secara langsung, nisbah inflasi ekonomi.

ciri bilik berpakaian untuk melihat bagaimana item kelihatan ketika dipakai tanpa bidaan atau membeli. Walaupun, kini anda boleh menggunakan ciri ini di mana sahaja.

Memeriksa Status Tawaran []

Tawaran

Selepas anda memasukkan sistem lelongan dan membuat beberapa tawaran, anda boleh mengklik tab tawaran kedua di bahagian bawah untuk melihat status tawaran anda.

Anda akan melihat perkara berikut untuk setiap item yang telah anda tawaran:

 • Ikon item (termasuk kuantiti) dan nama.
 • Tahap yang diperlukan untuk menggunakan item.
 • Masa yang tersisa di lelong (pendek, sederhana, panjang, atau sangat panjang).
 • Harga beli.
 • Sama ada tawaran anda adalah tawaran tertinggi, anda telah melampaui, atau lelongan dibatalkan .
 • Tawaran semasa.

Panjang lelongan []

 • Pendek – kurang dari 30 minit.
 • Sederhana – antara 30 minit dan 2 jam.
 • Panjang – antara 2 jam dan 12 jam.
 • Sangat panjang – antara 12 jam dan 48 jam.

Nota: Sekiranya item menerima sebilangan besar tawaran dalam masa yang singkat, tempoh pada item itu akan ditingkatkan secara automatik oleh AH (e.g., panjang pendek akan diubah menjadi sederhana, dan sederhana hingga panjang). Nampaknya perubahan panjang adalah jumlah minimum untuk panjang itu, bukan maksimum. I.e., Perubahan dari sederhana hingga panjang berubah panjang hingga 2 jam, bukan 12.

Menjual barang []

Menjual

Untuk menjual item di AH, pilih tab Lelongan paling kanan di bahagian bawah skrin. Apabila anak tetingkap lelong muncul, seret item dari inventori anda ke slot item lelongan di sebelah kiri atas. Masukkan harga di mana anda mahu tawaran untuk memulakan ([[] [] []), dan tempoh lelongan (12, 24, atau 48 jam). Selalunya idea yang baik untuk menetapkan harga “pembelian”. Jumlah ini mungkin sama, atau berbeza, seperti keinginan pemain, tetapi harga pembelian tidak boleh lebih rendah daripada harga bida minimum.

Kini mungkin untuk memasukkan jumlah tawaran dan harga beli setiap timbunan atau setiap item individu, serta menetapkan saiz timbunan dan bagaimana susunan yang anda ingin jual. Ini menjadikan lelongan lebih mudah, kerana ia membolehkan anda membuat pelbagai lelongan sekaligus, tetapi ia telah membawa kepada rumah lelongan yang dibanjiri dengan item timbunan tunggal. Ini boleh memberi manfaat kepada penjual, kerana ini bermakna orang boleh membeli jumlah sebenar barang yang mereka mahu, tetapi juga bermakna bahawa orang yang menjual dalam susunan tunggal kehilangan wang, kerana ramai orang ingin membeli barang secara relatif Tumpukan besar (lihat Petua Rumah Lelong).

Memeriksa Lelongan Anda []

Di sebelah kanan di mana anda membuat lelongan anda, terdapat senarai item semasa anda untuk lelongan dan status mereka.

Anda akan melihat perkara berikut untuk setiap item yang telah dilelong:

 • Nama barang
 • Masa yang tersisa di lelong (pendek, sederhana, panjang atau sangat panjang)
 • Tawaran semasa

Anda boleh membatalkan sebarang lelongan dengan mengkliknya dan mengklik butang Lelongan Batal di bahagian bawah skrin. Walau bagaimanapun, anda akan kehilangan deposit yang anda bayar ketika pertama kali meletakkan item untuk lelongan.

Petua Rumah Lelong []

 • Lebih baik mencari barang yang serupa sebelum meletakkan item anda untuk dilelong. Ini memberi anda pandangan bekalan dan permintaan untuk barang -barang seperti anda. Anda kemudiannya boleh membuat keputusan yang lebih tepat mengenai sama ada untuk meletakkan item anda untuk lelongan, sekarang atau lambat, dan berapa harga untuk item tersebut. Seperti yang anda mungkin benci kehilangan wang tambahan, kadang -kadang ia lebih sesuai dan cekap untuk menjual beberapa item kepada NPC saudagar daripada mengganggu dengan lelongan.
 • Sebilangan pelanggan lebih suka membeli tumpukan lengkap barangan perdagangan murah (20 untuk kebanyakan item). Sebaliknya, jika item itu mahal, dan hanya digunakan dalam beberapa resipi, dan hanya sedikit yang diperlukan, menjual di lot kecil mungkin berfungsi dengan lebih baik. Cuba jual dalam kuantiti yang berguna kepada pelanggan. Sekiranya resipi biasa menggunakan empat, menjual dalam susunan empat boleh berfungsi dengan baik.
 • Barang penyelesaian pencarian dijual dalam kuantiti keperluan pencarian atau kurang. Satu adalah saiz timbunan yang baik, kerana ia membolehkan pembeli memilih sebanyak yang mereka perlukan dan tidak membeli lebihan. Kepada pembeli, barang berlebihan meningkat kos- dan harga individu yang lebih tinggi sering lebih murah.
 • Untuk beberapa item kos rendah, anda boleh mengelakkan yuran deposit dengan menyesuaikan saiz timbunan yang cukup rendah. Ini berfungsi untuk barangan makanan rendah, yang menjual perlahan-lahan, dan tidak menguntungkan dengan bayaran deposit.
 • Tetapkan harga pembelian. Anda biasanya akan mendapat harga yang lebih baik, dan menjual lebih kerap dan lebih cepat. Ini benar untuk kebanyakan barang, tetapi terutama dengan barang perdagangan dan bahan habis, di mana orang sering berada dalam keadaan yang ingin tahu. Kebanyakan orang tidak mahu menunggu selama 8+ jam sehingga mereka mendapat 20 kulit ringan; mereka cenderung membeli lelongan dan bukannya menawar dan menunggu. Di atas peraturan untuk harga yang berpatutan masih berlaku.
 • Dapatkan rasa ekonomi alam anda. Sekiranya anda melihat barang yang dijual dengan harga yang kurang daripada biasanya, anda boleh membelinya dan menjualnya untuk keuntungan!
 • Berhati -hati dengan orang yang menetapkan harga yang tinggi. Ini dilakukan pada banyak item. Sekiranya item itu adalah senjata atau sekeping perisai, lihat kepingan yang serupa. Ini dapat membantu anda menentukan harga yang berpatutan.
 • Ada orang yang menetapkan pembelian hingga 99g ketika 99s adalah harga yang berpatutan. Mereka berharap dapat menipu pembeli untuk tidak menyedari perbezaannya. Sudah tentu, mereka juga boleh membuat kesilapan ketika memasuki harga.
 • Berhati -hati semasa anda membeli sejumlah besar item (i.e., barang perdagangan), dan pastikan anda tidak membayar harga lengkap untuk timbunan yang tidak penuh.
 • Oleh kerana lebih ramai orang bermain pada hujung minggu, harga hujung minggu cenderung berbeza dari hari kerja ‘(Mon-Fri). Item permintaan tinggi akan cenderung berharga lebih tinggi pada hujung minggu dan lebih rendah sepanjang minggu. Item yang dibuat oleh pereka untuk kemahiran dapat membanjiri pasaran dengan banyak persaingan penjual dan harga yang rendah pada hujung minggu dan bekalan yang lebih rendah dan harga yang lebih tinggi sepanjang minggu. Gunakan turun naik ini untuk kelebihan anda.
 • Lelongan masih akan dikira semasa downtime realm, jadi anda mungkin kurang berkemungkinan besar jika pembida tepat sebelum pelayan ditutup untuk penyelenggaraan yang dilanjutkan. Sudah tentu, banyak yang lain akan mempunyai idea yang sama. Ini juga bermaksud lebih bijak untuk menunggu sehingga selepas downtime lanjutan untuk menubuhkan lelongan.
 • Guru Lelong mungkin mendapat bantuan untuk pelelong yang lebih maju.
 • Untuk mendapatkan maklumat harga yang lebih terperinci mengenai item tertentu (terutamanya yang jarang dijual di AH), anda boleh menyemak sumber dalam talian khusus dalam mengumpul dan menganalisis maklumat harga item. Laman web ini dapat memberi anda maklumat harga bersejarah mengenai item, serta harga di alam selain anda (e.g. Nota []
 • Rumah Lelong mengambil 5% dari sebarang lelongan yang berjaya.
  • Lihat yuran deposit jauh lebih tinggi di rumah lelongan neutral.
   • Rumah lelong neutral mengambil potongan 15%. Sehingga Patch 3.3.3, potongan rumah lelong neutral dikurangkan dari 30% hingga 15%.
  • Sehingga bencana, terdapat rumah lelongan khusus puak di Bank Aldor dan Scryer di Shattrath City. Walau bagaimanapun, rumah lelongan neutral tidak dapat dijumpai di sini lagi.
  • Pemain dengan akaun percubaan dapat melihat item yang disenaraikan untuk lelongan tetapi tidak dapat membeli atau menjual melalui rumah lelongan.
  • Sehingga 23 – 24 Ogos 2012, langganan tidak lagi diperlukan untuk mengakses ciri rumah lelongan jauh melalui [1]
  • Watak di akaun yang sama tidak dapat membida barang -barang yang disediakan untuk lelongan di mana -mana rumah lelongan dengan watak yang berbeza pada akaun yang sama, walaupun watak -wataknya adalah puak yang berbeza (persekutuan atau gerombolan) menggunakan rumah lelongan neutral.
  • Blizzard tidak melarang barang -barang “memberikan” kepada rakan -rakan pada puak -puak yang bertentangan dengan meletakkan item di rumah lelongan neutral dengan bayaran pembelian sebanyak 1, dan mengharapkan penerima mereka yang dimaksudkan untuk membeli dengan cepat. Walau bagaimanapun, sesiapa berhak untuk membeli barang pada harga itu, dan walaupun seseorang bukan penerima yang dimaksudkan untuk item itu, “mencuri” ia tidak boleh dihukum oleh GM.

  Perubahan patch []

  • Templat: Patch 5.0.5
  • Templat: Patch 4.0.1
  • Patch 1.8.0 (Tarikh Patch: 2005-10-10):
   • Anda kini boleh mencari akhiran rawak seperti “monyet” di rumah lelong.
   • Apabila anda meletakkan lelongan di rumah lelongan, tab Lelongan kini memaparkan tawaran minimum dan harga beli anda walaupun tidak ada tawaran pada item tersebut.

   Walaupun tidak dicatat dalam nota patch, barang -barang ini telah lama dikembalikan ke kategori pencarian.

   • Patch 1.6.0 (Tarikh Patch: 2005-07-12): Librams kini dianggap sebagai buku ketika mencari barang -barang ini di rumah lelong.
   • Patch 1.5.0 (Tarikh Patch: 2005-06-07): Pemain tidak lagi boleh melelong item yang mereka baru saja tidak disengaja.
   • Patch 1.4.0 (Tarikh Patch: 2005-05-05):
    • Resipi yang sudah anda ketahui tidak akan muncul dalam penyenaraian lelongan jika “item yang boleh digunakan” diperiksa.
    • Memperbaiki item penyortiran di rumah lelong dengan tawaran semasa.
    • Pepijat tetap dengan paparan bidaan minimum yang salah apabila melampaui semasa memantau lelongan anda di rumah lelongan.
    • Antara muka lelongan kini memaparkan nilai emas, perak, dan tembaga untuk semua item, walaupun nilai tersebut adalah sifar. Ini sepatutnya menjadikannya lebih sukar untuk “menyembunyikan” item yang menelan belanja beberapa emas di antara barang -barang yang hanya menelan belanja perak.

    Rujukan []

    1. ↑ Blizzard Entertainment 2012-08-24. Ciri -ciri sembang dan rumah lelongan mudah alih mudah alih kini percuma. Tapak Komuniti World of Warcraft rasmi (AS).
     Blizzard Entertainment 2012-08-24. Ciri -ciri sembang dan rumah lelongan mudah alih mudah alih kini percuma. Tapak Komuniti World of Warcraft rasmi (EU).

    Lihat juga [ ]

    • Bekerja di rumah lelongan
    • Pautan luaran []

    Panduan Pemula Situs Komuniti World of Warcraft – Bab II: Cara Bermain

    Panduan Pemula World of Warcraft Europe – Bab II: Cara Bermain

    API Pelelong API Platform Komuniti Rasmi (AS) API LIVE LIVE!

    Jurnal Melemahkan (AS) Sumber Anda untuk Statistik dan Data Rumah Lelongan di World of Warcraft.

    Jurnal Bawah (EU) Sumber Anda untuk Statistik dan Data Rumah Lelongan di World of Warcraft.

    wowecon.com Cari harga ah oleh pelayan.

    Wowtuction wow lelong rumah alat dalam talian

    [1] Pratonton mempesona, Pandaria AH, minta Q & A Pembangunan Kreatif, jawatan biru, komik

    Ciri -ciri House dan Rumah Lelong Mobile Community World Community Communit

    World of Warcraft Europe Europe Mobile Armory Guild Chat dan Ciri Rumah Lelong Sekarang Percuma

    Wowinsider 5 cara yang tidak begitu mudah badai badai dapat memperbaiki rumah lelong dunia

    WOWInsider Gold Capped: Berurusan dengan Sniping Rumah Lelong Neutral

    Mainkan semula.Waybackmachine.arkib org halaman rumah lelongan

    Biru.MMO-Champion.com mengakses rumah lelong dari mana sahaja

    Wow.Incgamers.Com Lelongan