Penembak Komedi Tinggi Life Surprise -Surpelles pada PS4 dan PS5 – IGN, Tarikh Tarikh dan Masa Relosan: Bilakah High On Life Keluar? | Tinggi pada kehidupan | game8

Tarikh pelepasan dan Countdown Masa: Bilakah High On Life Keluar

Tarikh & Masa Pelepasan Hidup Tinggi & Masa Dikemas kini 12/13/2022 Ketahui When High On Life Releases untuk Wilayah dan Zon Jam Waktu anda!

Penembak Komedi Tinggi Mengenai Pelancaran Kehidupan di PS4 dan PS5

Talking Gun Comedy Shooter High on Life telah dilancarkan di PlayStation 4 dan PlayStation 5 selepas tujuh bulan dari Eksklusif Konsol di Xbox.

Pemaju Games Squanch membuat pengumuman kejutan semasa San Diego Comic-Con 2023. “Para peminat telah bercakap. Dan bercakap. Dan bercakap, “kata pengarah studio Mike Fridley. “Kami teruja dengan sambutan tinggi sejak ia dilancarkan pada bulan Disember. Peminat PlayStation kami sedikit kurang teruja, itulah sebabnya kami sangat teruja untuk berkongsi bahawa ia akan datang tidak lama lagi. Seperti sekarang tidak lama lagi! Terima kasih atas kesabaran anda!”

IGN memberi High on Life 8/10 dalam ulasannya: “High on Life adalah Odyssey Space yang lucu yang tertawa-lucu yang huru-hara, pelik, dan satu keseronokan,” kata kami. Ia adalah hit smash, dan, dengan bantuan pelancaran sehari-hari di lulus permainan, memukul lebih dari 7.5 juta pemain. High on Life juga merupakan pelepasan lulus Xbox Game terbesar 2022, pelancaran pihak ketiga terbesar dalam sejarah Pas Game, dan pelancaran permainan pemain tunggal terbesar di Game Pass Ever Ever.

Squanch baru-baru ini mengumumkan kemas kini DLC yang pertama, High on Knife, yang memperkenalkan watak pistol bercakap baru, Harper, disuarakan oleh Sarah Sherman (Saturday Night Live) Cerita). Kenny, pistol disuarakan oleh Justin Roiland (yang berpisah dengan studio selepas Sejak dijatuhkan Tuduhan Keganasan Rumah Tangga terhadapnya menjadi awam), tidak berada di DLC. High On Knife Keluar Kejatuhan Ini Di PC, Xbox dan PlayStation.

Wesley adalah editor berita UK untuk IGN. Cari dia di twitter di @wyp100. Anda boleh sampai ke wesley di [email protected] atau rahsia di [email protected].

Tarikh pelepasan dan Countdown Masa: Bilakah High On Life Keluar?

12/16 kemas kini dan nota patch
★ Berpegang dengan panduan pemula kami untuk hidup tinggi!
★ Lihat semua senjata dan senjata yang tinggi!
★ Bersedia untuk bermain tinggi pada semua platform yang ada!
★ Ketahui keperluan minimum untuk bermain tinggi!
★ Baca semua pencapaian di High on Life!

Tinggi Hidup - Tarikh dan Masa Siaran

High on Life dibebaskan pada hari Selasa, 13 Disember 2022. Baca terus untuk mengetahui masa permainan keluar dan di mana anda boleh membeli dan pra-memerintahkannya.

Senarai kandungan

  • Masa pelepasan dan undur
  • Pelepasan PC
  • Siaran Xbox
  • Di mana untuk membeli tinggi
  • Treler rasmi terkini
  • Berita berkaitan

Tinggi pada masa pelepasan hayat dan undur

Siaran PC pada 13 Disember 2022 jam 7 pagi UTC

High on Life - Siaran pada 13 Disember 2022

Countdown Pelepasan Hidup Tinggi
High on Life kini tersedia di seluruh dunia!

Tinggi kehidupan untuk PC yang dikeluarkan di 7:00 pagi UTC pada 13 Disember 2022 untuk semua wilayah. Permainan ini kini tersedia untuk memasang dan bermain di seluruh dunia!

Pemain PC boleh menyemak masa pelepasan yang berbeza di bawah untuk rantau masing -masing:

Wilayah Masa pelepasan PC
AS Barat 11:00 PM PST
12 Disember 2022
AS Timur 02:00 AM EST
13 Disember 2022
EU 08:00 pagi CET
13 Disember 2022
Asia 05:00 PM JST
13 Disember 2022
Oceania 06:00 PM AEDT
13 Disember 2022

Tarikh & Masa Siaran Xbox berbeza mengikut Wilayah

Menurut Twitter Sukan Squanch rasmi, tarikh pelepasan Xbox dan masa yang tinggi pada kehidupan bergantung pada rantau semasa anda, dengan beberapa pemain mendapat akses ke permainan seawal 12 Disember. Pastikan untuk menyemak semula pelepasan permainan anda dengan melawat halaman kedai hidup yang tinggi melalui konsol xbox anda.

Di mana untuk membeli tinggi

Tersedia di PC, Xbox Series X | S, dan Xbox One

Platform yang ada
Steam (PC) Kedai Permainan Epic (PC)
Xbox Series X | S Xbox One

High on Life boleh didapati di PC, Xbox Series X | S, dan Xbox One. Pemain boleh membeli salinan digital mereka sendiri High on Life melalui laman web peruncit yang berkaitan dengan setiap platform.

Tersedia di Xbox Game Pass

High on Life - Xbox Game Pass

High on Life juga dilancarkan pada perkhidmatan langganan permainan video Microsoft, Pas permainan Xbox.

Treler rasmi terkini

Berita Berkaitan Hidup Tinggi

High on Life - Berita dan Maklumat Permainan

Adakah ia berbaloi? TINJAUAN HIGHT HIDUP Dikemas kini 12/23/2022 Lihat semakan penuh kami dan penarafan akhir High on Life!

16 Disember Kemas kini dan Nota Patch Dikemas kini 12/16/2022 Baca tentang Patch #2 untuk High on Life!

14 Disember Kemas kini dan Nota Patch Dikemas kini 12/14/2022 Baca mengenai nota patch 21 GB terkini untuk High on Life!

Panduan Pencapaian Dikemaskini 12/20/2022 Ketahui Cara Mendapatkan Semua Pencapaian Dalam Kehidupan Tinggi!

Adakah tinggi dalam kehidupan mempunyai akses awal? Dikemaskini 12/12/2022 Ketahui jika tinggi pada kehidupan mempunyai akses awal atau betas sebelum pembebasannya!

Panduan Pra-Perintah dan Bonus Pra-Pesanan Dikemaskini 12/12/2022 Ketahui di mana untuk menempah pra-hayat dan mengetahui sama ada ia mempunyai bonus pra-pesanan!

Keperluan sistem dan muat turun saiz fail dikemas kini 12/12/2022 Ketahui mengenai keperluan sistem PC dan Xbox Life dan saiz fail yang tinggi!

Cara Pramuat Tinggi Pada Kehidupan Dikemaskini 12/12/2022 Ketahui platform mana yang kini boleh memuatkan permainan sebelum pelancaran!

Tarikh & Masa Pelepasan Hidup Tinggi & Masa Dikemas kini 12/13/2022 Ketahui When High On Life Releases untuk Wilayah dan Zon Jam Waktu anda!

Adakah terdapat silang? Panduan Co-op Multiplayer Dikemaskini 12/14/2022 Baca terus untuk mengetahui sama ada ciri co-op multiplayer akan dimasukkan dalam permainan.

Tinggi dalam kehidupan di PlayStation? Dikemas kini 12/12/2022 Baca terus untuk mengetahui sama ada permainan akan tersedia di PlayStation pada masa akan datang.

Tinggi dalam kehidupan yang datang ke pas permainan xbox? Dikemas kini 12/12/2022 Baca terus untuk belajar apabila permainan akan jatuh pada pas permainan Xbox.

Semua watak yang dibuang dan disenaraikan pelakon suara dikemas kini 12/23/2022 Baca terus untuk mengetahui semua tentang pelakon yang aneh, dan pelakon suara yang membawa mereka hidup.