Penalti DC – BHVR, Bagaimana Penalti DC Kerja: Dead by Daylight ощие обежеени menjatuhkan

Penalti DBD DC

Sistem ini juga akan terpakai jika satu atau lebih pemain dalam kumpulan mempunyai penalti putus aktif, menghalang seluruh kumpulan daripada menyertai giliran membuat pertandingan sehingga ahli yang dihukum sama ada membersihkan penalti mereka atau meninggalkan kumpulan itu.

Penalti DC

Bolehkah seseorang menerangkan penalti DC kepada saya selamanya?

Catatan Disunting oleh Entertainment720 pada 8 Januari

Komen

Catatan Ahli Mew: 1,807

ia meningkat sedikit dengan setiap dc, pertama 1 min, kemudian 5, kemudian 15, kemudian 30, maka pada masa itu saya cukup yakin masa juga diset semula setiap hari? Tetapi saya tidak pasti

Catatan Ahli Versacefeng: 1,035

Saya rasa pemasa menetapkan semula setiap 24 jam. Jadi jika anda DC dalam tempoh masa itu maka itu mungkin mengapa pemasa anda adalah 15 minit.

Catatan Ahli Burt0r: 3,840

Ia tidak diset semula setiap hari, jadi orang tidak mendapat idea yang salah. Mekanik yang tepat bukan pengetahuan umum.

jawatan ahli tippy2k2: 4,815

Saya tidak fikir ada yang tahu masa yang tepat ketika ia mereput tetapi umumnya dipersetujui bahawa ia adalah kira -kira 24 jam memberi atau mengambil sebelum penalti DC mereput. Mereka akan terus naik sekiranya anda menyimpan dc’ing

Catatan Ahli Burt0r: 3,840
Kerosakan, tetapi tidak menetapkan semula. Itulah perbezaan penting.
jawatan ahli tippy2k2: 4,815

Tru dat saya mendapat segelintir penalti dc ketika pelayan telah dimenangi sehingga tidak pernah menjadi sesuatu yang saya harus semua yang prihatin

Hiburan 720 Posting Ahli: 246
Penalti DC akan merosot dari masa ke masa. Walau bagaimanapun, kami tidak berkongsi kadar kerosakan secara khusus.

Jujur ia membimbangkan saya. Buat sementara waktu sekarang saya terpaksa bermain di LPAOTP yang sangat lama dengan Internet yang tidak stabil. Dan penalti saya telah meningkat sehingga 24 jam. Semasa saya terputus kerana perkara -perkara di luar kawalan saya. Saya telah bermain sejak 2018, dengan lebih daripada 3k jam dan banyak wang yang dibelanjakan dan saya tidak mahu akhirnya diharamkan atas sesuatu seperti ini.

Catatan Anggota Nazzzak: 2,853

Pertaruhan terbaik mungkin untuk mengelakkan bermain sehingga masalah internet anda diselesaikan. .

Penalti DBD DC

11 фев arah. 2020 v 8:07

Bagaimana penalti DC berfungsi

Nampaknya semua orang dengan ‘kemalangan internet’ dan ‘isu PC’ juga perlu berurusan dengan larangan itu juga. Saya menyukainya, walaupun yoy mengalami kemalangan rawak, anda tidak akan terjejas kecuali mereka kembali ke mundur. Tidak lagi menyalahkan internet atau PC anda kerana anda tidak menyukai pembunuh/peta.

Bagaimanakah ia berfungsi?
Pengguna yang memutuskan sambungan dari perlawanan akan dihalang daripada menyertai perlawanan baru untuk jangka masa yang telah ditetapkan, yang meningkat selepas setiap contoh pemotongan. Objektif kami dengan ciri ini adalah untuk tidak menggalakkan pemain daripada berhenti permainan dan akan menjadi tujuan dua kali untuk tidak termasuk pengguna yang sudah berada dalam keadaan mental yang negatif daripada memasuki pertandingan sehingga mereka mempunyai peluang untuk menyejukkan.

Sistem ini juga akan terpakai jika satu atau lebih pemain dalam kumpulan mempunyai penalti putus aktif, menghalang seluruh kumpulan daripada menyertai giliran membuat pertandingan sehingga ahli yang dihukum sama ada membersihkan penalti mereka atau meninggalkan kumpulan itu.

Penalti tambahan akan merosot secara semulajadi dari masa ke masa, bermula selepas larangan pembuatan jodoh terbaru telah selesai.

Soalan Lazim
Bolehkah saya merayu penalti saya?

Tidak, kami tidak menawarkan rayuan untuk penalti pemotongan.

Apa yang dianggap sebagai putus?

Apa -apa sahaja yang mengakibatkan anda meninggalkan perlawanan akan dikira sebagai putus. Ini termasuk tetapi tidak terhad kepada: mematikan PC/konsol anda, memutuskan sambungan internet anda, menutup permainan, atau meninggalkan perlawanan melalui butang cuti perlawanan. Ini penting untuk memastikan sistem tidak dapat dieksploitasi.

Bagaimana dengan Xbox?

Oleh kerana sistem penalti pemotongan memerlukan pelayan yang berdedikasi, sistem tidak akan digunakan pada Xbox sehingga pelayan berdedikasi diaktifkan.

Bagaimana jika sesuatu berlaku di luar kawalan saya (e.g. Gangguan internet)?

Penalti akan bermula cukup kecil bahawa gangguan sekali -sekala tidak boleh dilihat; Pemasa anda harus hilang pada masa internet anda kembali, contohnya. Sekiranya anda sering kehilangan sambungan, pastikan anda menyelesaikan masalah anda secepat mungkin. Kehilangan sambungan ke perlawanan secara negatif mempengaruhi kenikmatan empat pemain lain dalam perlawanan.