Peminat menjadi Wild Over Genshin Impact S Watak terkini mendedahkan, semua watak Genshin Impact With Grey Hair – Pro Game Guides

Semua watak Genshin memberi kesan dengan rambut kelabu

Arlecchino adalah salah satu daripada fatui harbingers, yang pergi dengan nama kod malang “The Knave.”Mungkin kerana rambutnya tidak kelabu sepenuhnya, yang menunjukkan kekurangan kesetiaan kepada satu sebab.

Peminat menjadi liar atas watak terkini Genshin Impact yang mendedahkan

Mihoyo baru -baru ini memuat naik treler watak untuk Arataki itto, menyalakan fandom terburu -buru. Pemain “Genshin Impact” akhirnya dapat mengetahui lebih lanjut mengenai watak ONI di luar kebocoran dan maklumat masa lalu dari livestreams, terima kasih kepada pratonton baru yang disiarkan dari “Genshin Impact” Twitter dan Hoyolab Blog.

Itto adalah pemimpin geng Arataki, walaupun tidak jelas apa yang mereka lakukan. Mihoyo mula -mula memperkenalkannya dalam livestream terkini sebelum membuat jawatan media sosial rasmi yang menggambarkan ITTO sebagai punk yang menganggur yang melakukan pekerjaan yang ganjil di sekitar bandar Inazuma. ITTO adalah watak perlumbaan oni dengan rambut putih yang mengalir, tanduk merah tajam, taring tajam, dan mata ambar berkilauan. Yang penting oni – syaitan dari mitologi Jepun – belum dipaparkan dalam permainan sebelumnya. Dalam treler wataknya, Itto juga bintang sebagai oni dalam persembahan pentas.

Bagi spesifikasinya, dia adalah pengguna Geo Claymore yang cemerlang dalam serangan yang dikenakan. Dia bersedia untuk debut dengan Gorou, orang Sangonomiya Kokomi dan setengah anjing. Kedua-duanya akan melepaskan spanduk yang sama dengan ITTO sebagai watak 5-bintang yang dipaparkan dan Gorou sebagai salah satu daripada tiga bintang 4. Selepas Banner, Gorou akan tersedia di Banner Wanderlust dengan seluruh watak 4-bintang.

Begini bagaimana peminat “Genshin Impact” bertindak balas terhadap watak ITTO yang mendalam mendedahkan.

Peminat Genshin bertindak balas terhadap Arataki itto

Peminat “Genshin Impact” menyambut ITTO dengan tangan terbuka, bersyukur atas keperibadiannya, keperibadiannya. “ITTO mempunyai pemikiran sifar di kepalanya dan saya di sini untuk itu,” kata seorang Redditor. Yang lain menaipnya sebagai “himbo” atau orang buff, lelaki yang menyampaikannya yang kebanyakannya ditanam dengan personaliti yang manis, jika dimalukan,. Sebagai alternatif, beberapa peminat mendapati ketawa dan sikapnya menggemaskan. Itto memang mempunyai sisi yang lebih manis walaupun penampilannya. Keterangan rasminya mendedahkan bahawa dia suka bermain dengan anak -anak dan menikmati lollipop di masa lapangnya.

Satu lagi momen hype treler Itto termasuk suara soverover offscreen dari Ayato Kamisato, watak yang boleh dimainkan Ayaka Kamisato abang. Dia belum mempunyai wajah yang mendedahkan, jadi peminat gembira dengan kemungkinan dia membuat debutnya tidak lama lagi. Beberapa peminat menolak bahawa ia adalah Ayato berdasarkan petunjuk konteks, tetapi salah satu treler nampaknya juga dikreditkan sebagai suara dalam keterangan.

Arataki Itto dan Gorou akan tersedia pada separuh akhir “Genshin Impact” versi 2.3 di royale oni pada dec. 14. Ia mengikuti spanduk bersama Albedo dan Eula dan dilengkapi dengan acara hangout baru, pencarian, dan banyak lagi.

Semua watak Genshin memberi kesan dengan rambut kelabu

Walaupun beberapa watak impak Genshin menanggung kunci maroon dari matahari terbenam, atau mungkin rambut zamrud rolling medan, hanya watak -watak yang benar -benar unggul mempunyai rambut dengan kilauan perak. Kelabu adalah warna keluli perindustrian, awan yang tinggi di atas, dan kebijaksanaan usia.

Dalam teori warna, ia sering dikaitkan dengan keanggunan, misteri, dan berkecuali tulen. Datang menyertai kami semasa kami menyenaraikan setiap watak kesan kelabu dengan rambut kelabu.

Setiap watak dengan rambut kelabu dalam kesan kelabu

Mula -mula, marilah kita membaca senarai watak yang boleh dimainkan dengan rambut kelabu.

Watak yang boleh dimainkan dengan rambut kelabu

Arataki itto

Penggambaran Arataki Itto sebagai Oni boleh menarik perhatian dari beberapa, dan sikapnya yang bahagia menarik perhatian orang lain, tetapi sumber sebenar mistiknya adalah rambutnya yang berwarna abu. Bertentangan dengan kepercayaan popular, rambut keperakan Itto adalah alasan yang benar mengapa Hoyoverse menjadikannya watak lima bintang.

Bennett

Bennett adalah watak empat bintang yang mencari pengembaraan dan harta karun, walaupun mungkin harta karun yang benar adalah rambut kelabu yang berdebu. Walaupun rambutnya mempunyai sedikit berambut perang, kelaziman kelabu membolehkannya menyelinap ke senarai ini.

Kaedehara Kazuha

Kazuha adalah watak lima bintang yang serangannya seperti yang anggun seperti awan yang dilalui di atas, yang secara kebetulan juga kelabu. Strands berwarna Heather Kazuha mengingatkan kita tentang burung merpati yang elegan, yang juga akan menjadikannya dalam senarai ini jika ia adalah watak Genshin.

Klee

Klee adalah pakar perobohan berbuih lima bintang Teyvat, yang disampaikan secara visual melalui rambutnya yang berwarna abu-abu. Dia memilih untuk melengkapkan warna rambutnya dengan bulu perak di atas topinya. Pilihan yang indah, Klee.

Ningguang

Ningguang adalah watak empat bintang dengan kuasa geo dan rambut kelabu batu. Walaupun reka bentuk visualnya cantik, dan penglibatannya dalam komuniti Liyue memberi inspirasi, ia adalah warna kelabu yang membezakannya daripada watak -watak kesan Genshin yang lain.

Noelle

Noelle adalah watak empat bintang dengan impian untuk menyertai Knights of Favonius, seperti yang ditunjukkan oleh rambut kelabu perisainya. Sungguh mengejutkan berapa banyak naratif yang dapat diturunkan melalui satu warna- pemaju di Hoyoverse benar-benar adalah jenius.

Pisau cukur

Razor adalah watak empat bintang yang dibesarkan oleh sekumpulan serigala. Dapat difahami mengapa serigala menyangka dia untuk mereka sendiri, kerana kunci peraknya.

Sara

Sara adalah watak empat bintang yang merupakan pembantu kepada Raiden Shogun, yang terakhirnya tidak membuat senarai ini. Reka bentuk Sara merujuk kepada burung gagak, dan walaupun topengnya tidak cukup untuk kita membuat sambungan itu, jalur abu -abu itu datang dalam klac.

Sayu

Sayu adalah watak empat bintang yang juga ninja misterius. Walaupun dia mungkin mahu menyimpan fakta itu rahsia, rambut shuriken-kelabu memberikannya. Maaf, Sayu.

Shenhe

Shenhe adalah watak lima bintang yang terus berlindung oleh kren ilahi. Rambutnya masih memori kren yang dikasihi itu, dengan kilau mutiara.

Xiandling

Xiandling adalah watak empat bintang yang juga seorang chef. Walaupun hidangannya yang lazat, sebab utama komuniti impak Genshin mengingatnya adalah kunci kelabu gelap yang dia miliki.

Watak yang tidak boleh dimainkan dengan rambut kelabu

Sekarang, marilah kita menutup watak yang tidak dapat dimainkan yang juga menanggung rambut kelabu.

Arlecchino

Arlecchino adalah salah satu daripada fatui harbingers, yang pergi dengan nama kod malang “The Knave.”Mungkin kerana rambutnya tidak kelabu sepenuhnya, yang menunjukkan kekurangan kesetiaan kepada satu sebab.

Cyno

Cyno adalah watak yang akan datang dari Sumeru Wilayah. Dia bertemakan selepas tuhan Mesir Anubis, seperti yang ditunjukkan oleh rambut abu-abu ilahi.

Iansan

Iansan adalah watak lain yang akan datang, walaupun butiran asalnya belum diumumkan. Dalam hal ini, rambut kelabnya hidup sehingga teori warna “misteri”.

Lyney dan Lynette

Lyney (kiri) dan Lynette (kanan) adalah watak yang akan datang dalam pakaian sarkas-esque. Mungkin mereka memilih untuk bekerjasama kerana warna rambut kelabu yang sepadan.

Madame Ping

Madame Ping adalah watak yang dikasihi di Liyue, yang dikenali kerana mengagumi deda di rantau ini. Dia menanggung rambut keperakan yang sesuai.

Paimon

Paimon adalah sahabat perjalanan pemain, yang dikenali sebagai makanan kecemasan “pengembara”.”Bolehkah anda menyalahkan pengembara ketika rambutnya seperti kelabu seperti salmon segar?

Pierro

Pierro adalah ahli pertama misteri Fatui Harbingers. Motivasinya mungkin kelabu secara moral, tetapi rambutnya hanya kelabu.

Pulcinella

Pulcinella adalah ahli kelima yang terkenal dari Fatui Harbingers. Walaupun dia mungkin tidak membuatnya ke dalam senarai pada usia yang lebih muda, ketika rambutnya memiliki kromatik, pada usia yang lebih tua dia telah berjaya menyelinap ke senarai ini.

Untuk lebih banyak senarai impak Genshin, datanglah Impak Genshin: semua watak yang disenaraikan oleh usia dari yang termuda hingga tertua di sini di Pro Game Guides.

Ikuti kami di Twitter dan Facebook untuk mendapatkan kemas kini pada permainan kegemaran anda!

Mengenai Pengarang

Britlee telah bermain permainan selama lima belas tahun. Dia terutamanya meliputi League of Legends, TFT, MTG Arena, dan Genshin Impact. Anda biasanya boleh menjaga dia merawatnya Mantis Khosekh atau bermimpi tentang Leon S. Kennedy.

watak berambut putih Genshin

Смотрите видео на тему «white haired character genshin» в TikTok (тикток).

: 18.5k.5K.ко menumpukan: 90.V Tiktok (тикток) о foto ползозовател sini fumi || NPC yang hilang (@fuminiisan): «Watak rambut putih selalu menarik kepada saya arlecchino sila jangan sertai signora���� #arlecchino #arlecchinogenshin #fatui #fatuiharbinger #fontaine #hoyreator #arlecchinoedit #genshiniminiminiminminiminminiminminiminminiminminiminminiminpact» | NPC yang hilang

120.1k

Watak rambut putih selalu menarik bagi saya ❤ ❤ arlecchino sila jangan sertai signora���� #arlecchino #arlecchinogenshin #fatui #fatuiharbinger #fontaine #hoyocreator #arlecchinoedit #genshinimpact

Ths: 819.V TIKTOK (тion) OO пOOзOзORE FRON FELTRY CROCODILAS�� (@Valewoo_): «Arlecchino✨✨. Saya melihat saya mempunyai saya untuk watak -watak berambut putih bc oh tuan saya tidak dapat keluar dari fikiran saya �� #GenshiniMPACT #arlecchinogenshin #arlecchino #fanart #art #fyp シ #genshin ».ооригеналь (з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з з -

3284

Arlecchino✨✨. Saya melihat saya mempunyai saya untuk watak berambut putih bc oh tuan saya tidak dapat keluar dari fikiran saya �� #genshinimpact #arlecchinogenshin #arlecchino #fanart #art #fyp シ #genshin

Л'йи: 316.коооммм:: 126.V TIKTOK (тion) о п п л л п «« Namakan 3 aksara yang mempunyai rambut putih. #GenshiniMPACTFAN #GENSHINIMPACT #GENSHINIMPACTEDIT ».NAME 3 Genshin Impact Watak yang mempunyai White Hairu (Versi Bahasa Inggeris) - Millennium Parade & Belle

6274

Impak Genshin. Namakan 3 aksara yang mempunyai rambut putih. #GenshinImpactFan #GenshinImpact #GensHiniMPactEdit

Лйи: 49.9k.коомме Dia cantik dengan rambutnya putih juga ��. . #fyp #genshin #genshinimpact33 #genshinredesign #ayaka #ayakagenshinimpact #ayakakamisato ».original sound - ☆

313.2k

Membalas @yuesha_lesbian sementara sesetengah orang berhujah di bahagian komen saya di tiktok terakhir, ke sini anda pergi! Dia cantik dengan rambutnya putih juga �� . . #fyp #genshin #genshinimpact33 #genshinredesign #ayaka #ayakagenshinimpact #ayakakamisato

Ths: 39.9k.коооммм:: 1.2K.VEKTOK (тpire) Obar Fanmouchin EnshiniMPACT #GENSHINIMPACT #foryoupage #FYP シ #SKZYGI #GENSHINIMPACTEDIT # honkaiimpact3rd #Honkaistarrail ».original Sound - li ✪

148.7k

IM Kiana’s No1 Fan Idk #Genshinimpact #scaramouche #GenshiniMPact34 #scaramouchegenshinimpact #genshinimpact #foryoupage #fyp シ #skzygi #genshinimpactedit #

Ths: 31.9k.кооомме:: 291.V TIKTOK (тpire) O bunyi inal - ���������������������� - aanisr✰

231.8 RIBU

Archon White Hair #focalors #Genshin #GenshinImpact #Fypage #YZXCBA #ArchonHydro

Лйи: 49.3k.коомме::: 325.V Tiktok (тpire) Obar. #cyno #itto #cynogenshinimpact #ittogenshinimpact #fanart #genshinimpact37 ».original sound - #1 tails fan

141.8 RIBU

Ketika mereka bodoh, mempunyai rambut putih, membuat jenaka yang buruk dan bermain TCG … buka terbaik. #cyno #itto #cynogenshinimpact #ittogenshinimpact #fanart #genshinimpact37

Ths: 1.9k.кооомм genshin #wriothesleygenshinimpact #arlecchino #arlecchinogenshin #arlecchinogenshinimpact #arlecchinoedit #genshin #genshinimpact #fontaine ».congrats wriothesley sebagai watak Genshin pertama yang mempunyai rambut hitam dan putih. Pergi (Xtayalive 2) - Kanii & 9Lives

23.2k

#viral #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #fypage #viralvideo #wriothesley #wriothesleygenshin #wriothesleygenshinimpact #arlecchino #arlecchinogenshin #arlecchinogenshinimpact #arlecchinoedit #genshin #genshinimpact #fontaine

Ths: 4.2k.кооммм VTuber #Honkaistarrail #jingyuan #jingyuanhonkaisstarail ».original sound - user3771173243666

26k

Saya mungkin terobsesi dengannya dia begitu bodoh anda #genshinimpact #cyno #alejandrosaab #cyyu #cyyuvtuber #honkaistarrail #jingyuan #jingyuanhonkaisstarail

В tiktok (тикток) о лоововатеanan ⭐ ⭐@@qwertyszs): «jumpscare����#shenhe#genshiniMpact#shenhegenshinimpact#hello#hello#

322

Ths: 2.3k.кооо н н н н в в в «« «« «« #genshin #genshinedit #genshinimpactedit #genshintok #wanderer #kirara #charlottegenshin #genshincolorswap #viral ».swapping palet warna watak genshin bahagian 3makeba - jain

22.3k

Ti sangat sukar menjadikan watak -watak mempunyai rambut putih jika rambut tgere gelap #vozdoscriadores #fyp #fyp シ #genshinimpact #genshin #genshinedit #genshiniMPactedit

Лйи: 613.кооммм �� | Furina/Focalors (Archon) | Neuvillette (Merman/Hakim) | . Ultraviolence - Lana del Rey

8122

Dan tidak ada apa -apa untuk Geo, saya memberitahu yall wanita berambut perang itu akan menjadi hidro ..

В в tiktok (тикток) о полововатеanan ¥ (@killo_oray): «wish saya mempunyai rambut putih ���� #AnimeCharacters #AnimeCosplay #cosplayer #Cosplayers #Cosplayer #Cosplayer #Cosplayer #Cosplayer #Cosplayer #Cosplayer #Cosplayer #Cosplayer Enshinimpact #kaeyamain ». Bunyi Asal - ¥

864

Wish saya mempunyai rambut putih ���� #Anime #AnimeCharacters #AnimeCosplay #cosplay #cosplayer #cosplayers #genshinimpact #whiteHiranimeCharacters #whitewig #blackmakeup #fyp #genshinimpact #kaeyamain

Лйи: 920.кооммм ��️��️. . #fyp #fyp シ #genshin #genshinimpact #genshinimpact33 #genshinredesign #cyno #cynogenshinimpact ».redesigning cyno hanya kerana | Pertama sekali memberi dia kembali melamine | Juga rambut coklat menyebabkan ia sesuai dengannya | . Beritahu saya - Wonder Girls

10.5k

Saya melakukan ini dan bukannya kerja rumah �� namun ini adalah funnnn siapa lagi yang harus saya reka bentuk semula? ��️��️ . . #fyp #fyp シ #genshin #genshinimpact #genshinimpact33 #genshinredesign #cyno #cynogenshinimpact

Лйи: 98.1k.кооентарии Atau: 2.1K.VT

467.5k

“OMG U Ship Kaeluc?�� “Tidak, saya tidak. Hanya untuk mengingatkan anda ini adalah swap rambut “watak” swap rambut “Genshin”. Saya hanya sepadan dengan watak -watak yang harus menjadi jantina yang sama sehingga rambut akan sesuai dengan setiap orang (bahagian 3) #scaramouche #wanderer #kaedeharakazuha #aether #kaeya ​​#diluc #genshinimpactx #Hairswap #fyppp #fyppp #fypppシ