Pemikiran mengenai Pujian: Destiny 2 Perbincangan Générales, Destiny 2 Panduan Pujian: Cara Dapatkan & Lihat

. . Ia hanya bermaksud mereka mendapat spam yang paling banyak kerana orang memberi pujian untuk menyelesaikan usaha, tidak memberi maklum balas yang benar -benar berguna.

Destiny 2 pujian

Ce sujet a été verrouillé

Pemikiran mengenai pujian?

Saya mendapat dan menyukai idea pujian, tetapi tidak ada yang benar. Idk mengapa mereka akan mengikat usaha untuk itu. Ia mengalahkan keseluruhan tujuan hanya melakukannya jika anda merasakan yang memperolehnya, jika anda perlu untuk tujuan tertentu. Dan adakah Bungie benar -benar menganggap orang hanya akan melakukannya dengan jujur? !

Affichage des Commentaires 16 à 30 Sur 43

23 mars à 14h23

Beri pemain sebagai ciri kasual yang luar biasa yang tidak mempromosikan elitisme. Dan kasual yang sama yang akan dihukum oleh elitisme pergi ke forum untuk menangis tentang pujian bukan menjadi “pencapaian”.

Sistem pujian adalah sempurna dan orang yang tidak menyukainya tidak faham apa maksudnya dan hanya mahu berpura -pura bintang emas mereka. Ini cara terbaik untuk meringkaskan pemain dan aktiviti mereka di D2.

.

Saya suka betapa mesra sistem ini, betapa mudahnya digunakan, dan terutamanya memberi saya petunjuk yang baik mengenai jenis pemain D2 mereka.

. Senang melihat doktor haiwan mempunyai ego mereka yang lebam oleh statistik, terutama pendapat subjektif mereka.

Masalahnya adalah sistem sebenarnya tidak memberitahu anda tentang pemain jika mereka dibuang dan tidak diberikan berdasarkan prestasi sebenar. . Ia hanya bermaksud mereka mendapat spam yang paling banyak kerana orang memberi pujian untuk menyelesaikan usaha, tidak memberi maklum balas yang benar -benar berguna.

Semestinya menunggu sehingga LFG dalam permainan mereka pertama kali.

Saya tidak peduli, jika saya menyelesaikan aktiviti saya pergi untuk melakukan perkara lain yang ingame atau keluar, tidak menghabiskan masa tambahan menyerahkan bintang emas.

Dernière Modification de Cruddy Horse; 23 mars à 15h01

23 mars à 15h04

. Hanya satu jenis pujian dan anda boleh memberikannya setelah mereka pergi.

. .

23 mars à 15h09

.

Memberi pujian tidak menambah skor anda, skor anda berdasarkan pujian yang diterima.

23 mars à 15h25

Ia perlu terikat dengan sesuatu atau mempunyai cooldown, atau membenarkan anda menyerahkannya sahaja.

23 mars à 19h07

Saya katakan keluarkan mereka. itu hanya gangguan.

Jujur saya rasa mereka sememangnya tidak bermakna dengan terikat dengan ganjaran. .

Mereka perlu mempunyai papan skor pada halaman yang sama dengan pujian, dan juga hanya marilah kita memberikannya sehingga ia mempunyai lebih banyak nilai.

. Itu apa sahaja.

. Orang -orang spam mereka selepas perlawanan, walaupun mereka membenci rakan sepasukan mereka, kerana tidak hanya titisan kuat yang terkunci di belakang mereka, tetapi sistem pangkat Guardian, yang mempunyai mod perisai terkunci di belakang perkembangan, memerlukan beratus -ratus atau bahkan ribuan pujian sebagai keperluan.

Apa gunanya “Berikan pingat ini kepada seseorang yang anda nikmati di dalam pasukan anda” dan kemudian juga berkata “Berikan pingat ini atau Hawthorne akan membuang puncak anda dari puncak menara pada hari Selasa”? Ia mengalahkan titik sistem. Ini hanya benar -benar penanda untuk berapa lama anda bermain musim semasa. . .

drop pinacle percuma untuk hanya menghabiskan masa tambahan 5 saat antara aktiviti yang akan saya lakukan. ?

Beri pemain sebagai ciri kasual yang luar biasa yang tidak mempromosikan elitisme. Dan kasual yang sama yang akan dihukum oleh elitisme pergi ke forum untuk menangis tentang pujian bukan menjadi “pencapaian”.

. .

Orang ramai yang terlalu berpura-pura dan berpura-pura sistem perlu “dumbed” turun adalah orang yang sama yang tidak akan menggunakan sistem dengan betul, hanya gunakannya untuk e-brag atau mengabaikannya.

.

Pemain pujian yang rendah hanya kecewa mereka harus bekerjasama tanpa itu semua tentang mereka. Senang melihat doktor haiwan mempunyai ego mereka yang lebam oleh statistik, terutama pendapat subjektif mereka.

Apa yang anda bicarakan? Saya tidak ada yang benar -benar memberi mereka untuk apa yang sebenarnya mereka lakukan.

Saya tahu untuk satu di hujung skrin saya hanya spam mereka dan pergi. .

?? Kerana itulah kad skor yang akan diberitahu kepada anda . ?

Lelaki saya, jika anda fikir sistem komendasi memberitahu anda tentang penjaga dan “playstyle” mereka maka anda harus menimbang semula bagaimana anda melihat orang. .

Saya juga boleh memberitahu anda bahawa pada skrin permainan akhir 80% dari masa saya pergi, saya tidak menunggu untuk dinilai. . .

23 mars à 23h54

Anda sudah tahu ini dan anda hanya dalam penafian kerana beberapa fantasi peribadi yang anda percaya lebih unggul. Sekiranya anda dapat mencapai “permainan penjimatan permainan” orang mungkin akan memberi pujian kepada anda walaupun pasukan lain (bergantung kepada aktiviti); Bukti anekdot ini berdasarkan pengalaman saya sendiri kerana saya membawa keras dalam judi.

Itu bukan maksud saya. Saya tidak mengatakan sistem tidak boleh digunakan dengan betul, dan saya bukan “elitis”. . Maksudnya, Bungie tidak melaksanakan sistem dengan betul. Tapi hei itu baik -baik saja! Tidak semuanya adalah hari yang sempurna 1. Tidak ada yang mencekik dalam kita semua yang dicari adalah tweak.

Sebilangan orang mendapat keliru ini. Ini tidak dimaksudkan sebagai “ini adalah jenis kandungan pemain ini memainkan” jenis sistem. . . Tetapi mereka dilabelkan dan bertujuan untuk menjadi “pembuat main” atau “gembira”, untuk menunjukkan kemahiran anda bukan waktu bermain. Tetapi, beberapa istilah ini tidak memberitahu anda mengenai pemain sama sekali. Terutamanya jika orang hanya memberi mereka tanpa alasan. Tidak ada seorang pun di forum ini yang elitis kerana berharap pencapaian mereka lebih baik dipaparkan dalam permainan, tidak dilumpuhkan oleh kad yang tidak bermakna yang diserahkan kadang -kadang tanpa berfikir. Sekali lagi, ya, kadang -kadang boleh digunakan untuk alasan yang betul, anda membuat titik yang sah dan saya benar -benar memahami dari mana anda datang. Saya fikir ramai di antara kita berharap ia ditala dengan halus. .

. Kerana gembira, melainkan jika anda bercakap mengenai mikrofon dan mesra, tidak masuk akal. Dan jika anda melayang ke atas kad mereka, hanya garis merah tanpa perkataan gembira atau nombor individu selain skor total. Ia pada dasarnya adalah cara yang paling tidak tepat untuk memaparkan diri anda sebagai penjaga. Maksud saya ialah, idea yang rumit yang perlu berfungsi untuk menjadi sistem yang sempurna. . Ia akan menjadi lebih berguna jika Bungie memberikan permainan MVP dan “Playmakers” anugerah. Sesuatu untuk kita semua berusaha.

Panduan Permainan

Eh oh! Anda telah sampai ke bahagian cakera keras di mana berita itu nyata!

Panduan Pujian Destiny 2: Cara Dapatkan & Lihat

The Destiny 2 Lightfall . Ini adalah cara untuk mengucapkan terima kasih kepada pemain lain setelah menyelesaikan aktiviti yang berbeza, sama seperti skrin pasca perlawanan . , Dan bagaimana untuk mendapatkannya!

Apakah pujian di takdir 2?

Pujian di Destiny 2 adalah ciri pasca aktiviti baru yang membolehkan pemain mengucapkan terima kasih, atau memuji, rakan sepasukan dalam pelbagai kategori berdasarkan pengalaman mereka bermain dengan mereka. Penting untuk diperhatikan bahawa ini tidak berlaku untuk rakan. Seperti yang disebutkan, sistem pujian dipecah menjadi pelbagai kategori dan setiap kategori dipecahkan lebih jauh ke dalam setiap pujian tertentu. . Berikut adalah setiap pujian yang mungkin di Destiny 2 untuk pelancaran cahaya:

.

Ally Commendations

 • Serbuan
 • Dungeons
 • Offensives
 • Memburu empayar dan mimpi buruk
 • Serbuan
 • Dungeons

Pujian yang menyeronokkan

 • Battlegrounds
 • Berani
 • Offensives
 • Vanguard Ops
 • Memburu empayar dan mimpi buruk
 • Crucible
 • Gambit

Penguasaan pujian

 • Crucible
 • Dungeons
 • Ujian Osiris

 • Serbuan
 • Dungeons
 • Serbuan
 • Dungeons
 • Semua aktiviti kesukaran yang tidak bertanding

Cara mendapatkan pujian di takdir 2

. . .

Bagaimana untuk mendapatkan pujian di Destiny 2

. .