Pembunuh Terbaik di Pulau Mati 2: Semua Watak & Kemampuan Ranking – Charlie Intel, Slayer Bermula Terbaik di Dead Island 2

Pembunuh permulaan terbaik di Pulau Dead 2

Dalam mod co-op, Pilihan watak individu anda tidak penting. Dengan dua atau tiga pembunuh untuk membuang gerombolan zombie, anda sepatutnya dapat mengatasi kebanyakan ancaman selagi anda bersatu, bekerjasama, dan tidak terbakar terlalu kerap.

Pembunuh Terbaik di Pulau Dead 2: Semua watak & kebolehan disenaraikan

Pulau Mati Terbaik 2 Slayer Ryan

Pulau Dead 2 mempunyai enam pembunuh yang berbeza untuk dipilih, tetapi yang mana yang harus anda pilih sebelum memukul jalan-jalan neraka-a? Berikut adalah kedudukan kami dari Best Dead Island 2 Watak berdasarkan kebolehan mereka.

Setelah disebut-sebut sebagai salah satu permainan yang paling dijangka pada tahun 2023, Dead Island 2 akhirnya di sini. 12 tahun dari asal, sekuel mengambil pemain dalam cerita berdarah melalui City of Angels, yang dapat dinikmati bersendirian atau di Co-Op.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebelum memukul jalan -jalan di Hollywood, pemain mesti terlebih dahulu memilih dari salah satu watak yang boleh dimainkan, masing -masing dengan kebolehan unik mereka sendiri. Walau bagaimanapun, memilih watak yang memaksimumkan peluang hidup anda boleh menjadi sukar.

Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah pecahan setiap Slayer Pulau Dead 2, yang disenaraikan dari yang terbaik.

Senarai Kedudukan Terbaik Dead Island 2 Slayers

Disana ada Enam pembunuh yang berbeza untuk dipilih di Pulau Dead 2, semuanya datang dengan kemahiran dan kebolehan yang sesuai dengan gaya bermain yang berbeza. Sebaik sahaja anda membuat pilihan anda, tidak ada cara untuk menukar permainan pertengahan, jadi membuat keputusan yang tepat adalah kunci.

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan ini, inilah semua Slayers Dead Island 2 yang disenaraikan:

Pulau Mati Terbaik 2 Slayer

6. Amy

Amy di kaunter di Pulau Dead 2

Walaupun masih sangat menyeronokkan dalam keadaan yang betul, Amy boleh dikatakan pembunuh terburuk di Pulau Dead 2. Ini kebanyakannya kerana kebolehannya sesuai untuk situasi yang tidak berlaku terlalu kerap dalam pertempuran permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Pecah dan perintah Buffs kerosakannya ketika menyerang zombi terpencil, tetapi undead terutama bergerak dalam kumpulan yang lebih besar. Sementara itu, Pitcher Relief Meningkatkan stamina selepas membuang senjata, yang jauh dari cara yang paling berkesan untuk menangani musuh.

Artikel berterusan selepas iklan

Tidak syak lagi bahawa Amy masih merupakan pilihan yang kukuh jika anda bermain dengan kekuatannya, tetapi mungkin tidak akan menjadi gaya yang terlalu banyak pemain pergi.

5. Bruno

Bruno adalah pilihan pembunuh teratas di tangan kanan.

Bruno adalah watak berisiko tinggi dan tinggi di Dead Island 2, yang sekali lagi sesuai dengan PlayStyle yang sangat spesifik. Kekuatan utamanya terletak di belakang zombi dan merosakkan kerosakan besar dengan serangan berat.

Artikel berterusan selepas iklan

Backstab Resep Rapid menawarkan mobiliti tambahan semasa menyekat atau mengelak, yang kedua -duanya berfungsi dengan baik selaras.

Artikel berterusan selepas iklan

.

4. Jacob

Jacob di Pulau Mati 2

Sekiranya anda tidak menyukai apa -apa yang lebih baik daripada memukul undead secara berturut -turut, maka Jacob adalah lelaki untuk anda. Dia Feral Kemahiran secara beransur-ansur meningkatkan kerosakannya dengan setiap serangan, yang sesuai untuk berurusan dengan kumpulan pemakan daging yang besar.

Kemahiran kedua, Keuntungan kritikal, Memberi rangsangan berguna yang lain apabila kesihatan Jacob menjadi terlalu rendah, membolehkannya dengan cepat keluar dari tempat yang ketat.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Satu -satunya kelemahan adalah bahawa dia mempunyai statistik kesihatan yang tinggi secara semulajadi di Dead Island 2 untuk bermula dengan, jadi kemahiran menengah ini dimainkan kurang kerap, oleh itu kedudukannya dalam senarai ini.

3. Dani

Mencari perjalanan tanpa tekanan melalui Pulau Dead 2? Dani adalah watak terbaik untuk anda.

Bagi mana -mana pemula yang melompat ke Pulau Dead 2, kelangsungan hidup adalah perkara yang paling penting. Bloodlust kemahiran semula jadi.

Keupayaan berguna ini mengembalikan sebahagian besar kesihatan ketika membunuh zombi satu demi satu, yang akan anda lakukan secara berterusan sepanjang kempen. Ini bermakna dia selalu mendahului bar kesihatannya sendiri dengan cepat, menjaga anda dalam perjuangan lebih lama.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Buang masuk Thunderstruck, menyebabkan letupan kecil dengan setiap serangan berat, dan anda mempunyai salah satu pembunuh yang paling menyeronokkan dan mudah digunakan di Dead Island 2.

2. Carla

Carla memegang kapak di Pulau Dead 2

Sama seperti Dani, Carla adalah satu lagi watak Pulau Dead 2 yang cukup mudah digunakan, hanya penunggang aksi yang tidak masuk akal berkisar tentang kerosakan dan bukannya kesihatan. Mosh Pit Membuat serangannya lebih kuat apabila dekat dengan pelbagai musuh, pada dasarnya memberi dia penggemar kerosakan kekal.

Dia tidak sepenuhnya menyerang berorientasikan, walaupun, sebagai Gali dalam .

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan kedua-dua kebolehan ini digabungkan, Carla adalah pembunuh yang paling baik di Dead Island 2, dan tidak akan mengarahkan anda salah apabila masa sukar.

Artikel berterusan selepas iklan

1. Ryan

Ryan adalah pembunuh terbaik di Pulau Dead 2.

.

Seesaw memperoleh semula kesihatan setiap kali musuh diketuk ke lantai, sementara Tindakan balas Ganjaran Blok dan Dodges dengan Buff ke Stat Force, yang seterusnya menjadikannya lebih mudah untuk mengetuk zombi.

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan kedua-dua kebolehan ini bekerja bersama, Ryan menjadi kru menghancurkan satu orang dalam kitaran kesalahan dan pertahanan yang memuaskan. Atas sebab ini, kami fikir Ryan adalah pembunuh terbaik di Pulau Dead 2.

Di sana anda memilikinya, itu adalah kedudukan kami pembunuh terbaik di Pulau Dead 2. Sekarang anda mempunyai semua maklumat yang anda perlukan untuk memilih watak yang betul dan memukul jalur matahari terbenam.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih lanjut mengenai Dead Island 2, pastikan anda menyemak panduan kami yang lain:

Artikel berterusan selepas iklan

Kredit Imej: Studio Dambuster Perak Deep

Pembunuh permulaan terbaik di Pulau Dead 2

Inilah semua yang anda perlu tahu tentang siapa watak Slayer permulaan terbaik di Dead Island 2, untuk bermain solo atau co -op - Ryan Solo

Walaupun lama, menunggu lama, Pulau mati 2 telah menjual dengan baik dan gembira banyak pemain. Jika anda ingin mengambilnya dan menghancurkan beberapa zombi dengan beberapa kawan, anda mungkin tertanya -tanya mana dari enam pembunuh yang boleh dimainkan untuk dipilih. Berikut adalah pemikiran kita mengenai pembunuh permulaan yang terbaik di Pulau mati 2.

Baris Pembunuh: Slayer Watak Bermula Terbaik di Dead Island 2

Tidak ada enam pembunuh di Pulau mati 2 adalah pilihan yang mengerikan. Sebab terbaik untuk memilih satu daripada yang lain adalah sama ada anda fikir anda akan dapat mengendalikan mendengar mereka bercakap selama 15 hingga 30 jam akan datang.

Sebelum anda memulakan permainan, anda harus bertanya kepada diri sendiri dua soalan: , Dan jika ya, Betapa sukarnya saya mahu bekerja?

Dalam kedudukan lurus pembunuh, Ryan adalah watak terbaik untuk bermain solo dalam Pulau mati 2. Dia mempunyai statistik pertahanan yang tinggi dan dua kemahiran bawaan yang sangat baik dan pelengkap, dan dia dan Carla berkongsi tiga kad kemahiran eksklusif. Jauh dari Selesai, Steadfast, dan Warhead adalah semua pilihan padat yang akan membawa anda melalui permainan, terutama jika anda seorang peminat besar dropkick. Dan anda sepatutnya. Ia hebat.

Kelebihan kepada watak yang tinggi dan tinggi seperti Ryan untuk larian solo ialah DI2 nampaknya tidak menyesuaikan nombor musuh berdasarkan bilangan pemain dalam sesi. Ryan boleh mengendalikan dirinya apabila setiap zombie di zon akan datang lurus untuknya, sementara pembunuh berorientasikan defensif seperti Amy dan Bruno tidak mempunyai jaminan yang sama.

Berikut adalah semua yang anda perlu tahu tentang siapa watak Slayer permulaan terbaik di Dead Island 2, untuk bermain solo atau co -op - bukan Bruno

Carla adalah pilihan yang kukuh atas alasan yang sama, dengan statistik yang sama dengan Ryan tetapi kemahiran semula jadi yang lebih teruk. Pit mosh ternyata menimbulkan kerosakan ketika dia berada dalam tindakan yang tebal, tetapi menggali Deep yang tidak berguna. Ia memberikan rintangan kerosakan fizikal Carla ketika dia berada dalam keadaan kritikal, tetapi dalam praktik dalam.

Statistik asas anda masuk DI2 juga dihadkan pada 150, seperti yang anda lihat di skrin Slayer pada menu dalam permainan anda. Sangat mudah bagi Carla (dan Ryan) untuk memukul topi itu pada awal, melalui ganjaran dari cabaran, kad kemahiran, dan faedah senjata seperti Guardian, yang membuat Dig Deep tidak berguna. .

Dalam mod co-op, Pilihan watak individu anda tidak penting. Dengan dua atau tiga pembunuh untuk membuang gerombolan zombie, anda sepatutnya dapat mengatasi kebanyakan ancaman selagi anda bersatu, bekerjasama, dan tidak terbakar terlalu kerap.

Berikut adalah semua yang anda perlu ketahui tentang siapa watak Slayer permulaan yang terbaik di Dead Island 2, untuk bermain solo atau co-op-Ryan Solo, Jacob Dani Co-op

dan Dani mempunyai kelebihan besar dari pintu untuk bermain bersama. . Mereka perlu mengawasi kesihatan mereka, kerana kesan kuratif hanya berfungsi kira -kira separuh juga pada Yakub dan Dani seperti yang mereka lakukan di seluruh pelakon, tetapi output kerosakan yang tinggi dapat membawa mereka hingga akhir.

Amy adalah salah satu pembunuh yang paling popular tetapi mempunyai beberapa kelemahan yang serius. Kemahiran bawaannya sama -sama mengejutkan, dan kelajuan pergerakannya yang tinggi hanya berguna dalam beberapa situasi tertentu. Ini permainan yang jarang berlaku Pulau mati 2 Co-op yang tidak mempunyai Amy, dan dia bukan penghalang sebenar-tetapi dia tidak membawa kelebihan unik ke meja seperti output kerosakan mentah Jacob, kawalan orang ramai Dani, atau ketahanan Ryan.

Ringkasnya: Ryan Adakah pilihan pembunuh keseluruhan terbaik anda untuk bermain solo Pulau mati 2, manakala adalah watak permulaan yang hebat di Co-op. Anda tidak boleh salah dengan mana -mana pembunuh secara keseluruhan, tetapi kerana statistik permulaan dan kad kemahiran semula jadi mereka, ketiga -tiga ini akan memulakan anda dengan kuat.

Mengenai Pengarang

Thomas Wilde

Thomas Wilde, kerana dosanya, telah menulis mengenai permainan video sejak tahun 2002. Dia bermula sebagai penulis panduan untuk majalah UK sebelum memasuki u.S. pasaran sebagai pengkritik dan wartawan. Kerja -kerja beliau di luar pelarian boleh didapati di Geekwire, berdarah menjijikkan, dan permainan, antara tempat lain. Dia juga menulis, menulis bersama, atau menyunting kebanyakan panduan dari buku-buku doubleJump yang lewat, dan merupakan editor eksekutif semasa cetakan asal untuk majalah Hardcore Gamer. Thomas berasal dari kawasan Chicago, tetapi kini tinggal dan bekerja di Washington State. Dia suka filem buruk, fiksyen yang baik, memasak, media zombie, dan mengumpul berpuluh -puluh buku nota poket kosong tanpa alasan yang jelas.