Pembuatan Taq-M dan Persediaan Kelas Terbaik untuk Warzone 2.

Warzone 2 Guru mendedahkan “2 pukulan” taq-m membina yang selesa DMR terbaik Al Mazrah

Sekarang lebih dari sebelumnya, pemain dan pencipta kandungan tidak sabar-sabar untuk mencari binaan baru untuk mengeluarkan senjata meta dan bukan meta yang terbaik.

Pembuatan Taq-M dan Persediaan Kelas Terbaik untuk Warzone 2.0 dan peperangan moden 2

Dalam “Call of Duty: Modern Warfare 2” dan “Warzone 2.. Bagi pengendali yang ingin menggigit musuh tetapi ingin sedikit lebih cepat dan mobiliti, kelas senjata ini memberikan pilihan yang kukuh. Di antara senapang penembak Ini, Taq-M menonjol sebagai pilihan yang hebat.

Menampilkan julat dan kerosakan yang sangat baik (bahkan mendapat buff kerosakan pada musim 2), Taq-M membuat senjata mematikan lebih mampu menjaringkan gol pada jarak jauh lebih banyak daripada yang lain. Sudah tentu, beban dan persediaan boleh membuat atau memecahkan senjata dan rancangan pertempuran. Pemain yang ingin melancarkan pertempuran dengan senapang penembak jitu ini perlu menyusun strategi dan membina binaan yang akan meningkatkan peluang mereka untuk berjaya.

Dalam merancang beban, penting untuk mengambil kebaikan dan keburukan senjata ini dan memastikan kekuatannya dimaksimumkan dan digunakan untuk kesan terbesar mereka.

Lampiran

Taq-M bersinar pada julat yang lebih panjang sehingga lampirannya harus menyokong PlayStyle ini.

Untuk memulakan, pengendali harus menambah muncung polarfire-s. Ini akan meningkatkan pelbagai kerosakan senjata bersama dengan halaju peluru sambil mengurangkan mundur, menjadikannya maut dan tepat pada jarak yang lebih lama. Selanjutnya, ia akan membungkam pistol, sesuatu yang dapat dihargai oleh penembak jitu tersembunyi. Ia akan mengurangkan kelajuan iklan, tetapi ini adalah senjata untuk melapisi tembakan yang berhati -hati sehingga ini bukan negatif utama. Seterusnya, tambahkan LR1: 7 20.5 “tong untuk julat yang lebih besar dan halaju peluru.

Pengendali kemudian harus memberi tumpuan kepada penapisan matlamat mereka dengan melampirkan FTAC Ripper 56 Underbarrel. Ini akan meningkatkan kestabilan yang bertujuan dan mengurangkan mundur, menjadikannya lebih mudah untuk menyusun tembakan dan kembali ke sasaran untuk melanda kedua apabila perlu. Seterusnya akan berbaloi untuk mengimbangi kehilangan iklan dan kelajuan pergerakan dengan menambahkan cengkaman clehot demo. Ini secara khusus akan menaikkan statistik ini, memastikan pengendali mempunyai sedikit kelajuan untuk pergi dengan kerosakan dan julat mereka.

Akhirnya, Taq-M tidak akan lengkap tanpa skop yang kukuh. Pilihan subjektif, kebanyakan pemain mungkin tidak bersetuju dengan optik terbaik. Walau bagaimanapun, anda harus mempertimbangkan Drexsom Prime-90. Skop ini menawarkan pembesaran yang sangat baik dan mengesan tandatangan haba, menjadikannya lebih mudah untuk mengenal pasti sasaran dan melihat melalui asap. Sama ada mereka pergi dengan skop ini atau tidak, pemain pasti akan memilih satu dengan pembesaran yang baik untuk memanfaatkan julat unggul senjata.

Faedah

Selepas lampiran, pengendali perlu memilih faedah yang betul untuk pergi dengan membina mereka.

Untuk faedah asas, masa taktikal tambahan dan dua kali adalah cara untuk pergi. Mendapatkan sekeping peralatan taktikal tambahan selalu memberikan kelebihan dalam pertempuran dan rangsangan untuk meraba kelajuan dari waktu dua kali akan membantu penembak tepat masuk ke kedudukan ketika mereka menyelinap melintasi medan perang.

Untuk perkembangan bonus, pemain harus memilih tangan cepat untuk mempercepat penukaran semula dan penukaran senjata. Tidak ada penembak curi yang ingin ditangkap semula atau bergerak ke senjata kedua dengan musuh dekat, menjadikannya sangat penting untuk berjaya.

Akhir. Julat Superior dan Silencer mereka akan membantu dalam Stealth dan The Ghost Perk akan melengkapkan binaan, menjadikannya mungkin berfungsi sebagai pembunuh tersembunyi yang menyerang dari bayang -bayang.

Nasib baik, tidak seperti ketika permainan pertama dilancarkan, kini mungkin untuk mengedit pakej Perk dalam “Warzone 2.0 “Sama seperti” Modern Warfare 2, “memastikan persediaan ini akan berfungsi untuk kedua -dua tajuk.

Peralatan

Akhirnya, pengendali perlu memilih beberapa peralatan tambahan untuk berperang.

Untuk peralatan maut, pemain harus mengambil lombong berdekatan. Meletakkan lombong ini untuk menjaga belakang mereka akan menawarkan perlindungan tambahan sementara pengendali melihat ke bawah melalui skop mereka. Pastikan anda meletakkannya agak tidak dapat dilihat sehingga musuh tidak dapat dilihat dan memusnahkannya sebelum dapat mengeluarkannya.

Untuk peralatan taktikal, bom tangan asap membuat pilihan yang sangat baik. Ini menawarkan cara yang baik untuk terus tersembunyi dan melarikan diri ketika diikat oleh musuh yang akan menyokong gaya penembak tepat yang tersembunyi dari binaan ini. Selanjutnya, jika pemain memilih untuk melampirkan skop Drexsom Prime-90, mereka akan dapat melihat melalui asap yang mereka hasilkan, menjadikan bom asap lebih berguna. .

Akhir sekali, pemain harus mengambil sistem trofi untuk peningkatan bidang mereka. . Digabungkan dengan lombong berdekatan, ini akan memungkinkan untuk mewujudkan pertahanan pertahanan muktamad.

Warzone 2 Guru mendedahkan “2 pukulan” taq-m membina yang selesa DMR terbaik Al Mazrah

Beban Taq-M terbaik di MW2

Activision

Metafora Pakar dan Pencipta Kandungan Warzone 2 telah melancarkan “2 pukulan” taq-m membina, yang dikatakannya adalah “gila” dan DMR terbaik di Al Mazrah sekarang.

Meta Warzone 2 menerima goncangan menjelang musim dua terima kasih kepada penambang data yang mengekstrak nilai -nilai tepat setiap lampiran dalam permainan.

Walaupun senjata seperti sub rpk dan lachmann kekal di antara yang paling popular di Warzone 2, lampiran yang paling banyak digunakan berubah ketika pemain bereksperimen.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekarang lebih dari sebelumnya, pemain dan pencipta kandungan tidak sabar-sabar untuk mencari binaan baru untuk mengeluarkan senjata meta dan bukan meta yang terbaik.

Artikel berterusan selepas iklan

Metafora Veteran Warzone 2 telah melancarkan beban taq-m yang baru, yang dikatakannya sebagai DMR terbaik yang kini tersedia dalam permainan.

“2 Tap” Taq-M Loadout untuk Warzone 2

Dalam video YouTube 4 Februari, pencipta kandungan menggambarkan taq-m membina secara terperinci, dengan menyatakan bahawa ia benar-benar mungkin untuk mengambil lawan dengan 2 tembakan cepat dengan beban ini.

Artikel berterusan selepas iklan

“Saya menggegarkan taq-m. Saya mendapat 2 paip dengan perkara ini, “kata metafora ketika menggambarkan senapang dalam videonya.”Seperti yang saya katakan sebelum ini, saya bersenang -senang menggegarkan perkara ini.”

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Dia juga mendakwa ia adalah pilihan “DMR terbaik” untuk Al Mazrah, dan menggambarkannya sebagai “gila.”

Artikel berterusan selepas iklan

. Ini datang dengan kos beberapa mobiliti keseluruhan, kelajuan pecut-api, dan masa iklan, yang tipikal untuk senjata yang dimaksudkan untuk jangkauan yang lebih panjang.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Tetapi sebaliknya, ia memberikan anda masa yang tepat untuk membunuh jika tembakan anda mendarat di kawasan badan atas, sifat api tunggal senapang ini membuat mundur hampir bukan faktor/

Pembentukan Taq-M penuhnya terperinci di bawah:

  • Barrel: LR1: 7 20.5 “Barrel
  • Underbarrel: Lockgrip Precision-40
  • Peluru: 6.Halaju tinggi 5mm
  • Stok: Stok brute Tacverte
  • Penglihatan: Schlager 3.4x

Ingatlah untuk membawa SMG yang kuat, seperti Fennec atau Vaznev 9K, untuk mempunyai jarak dekat mereka juga ditutup.