Pembuatan semula Witcher: Tarikh Siaran dan Semua yang Kami Ketahui – Whatifgaming, The Witcher R -Remake Release Date Speculation, Gameplay, dan More | Beban

Spekulasi Tarikh Siaran Witcher R -R -R -R -R -R -R -R -Repame, Gameplay, dan banyak lagi

Witcher asal berlaku selepas novel oleh Andrzej Sapkowski berakhir. Geralt bangun di Kaer Morhen tanpa kenangan. Dia tidak tahu di mana dia berada dan apa yang berlaku kepadanya. Walau bagaimanapun, serangan tiba -tiba di sekolah serigala membawa dia untuk mengejar pelaku. Penyerang yang dibuat dengan formula untuk membuat penyihir baru sehingga Geralt pergi untuk memulihkan barang -barang yang dicuri dari mereka. Mudah -mudahan, pembuatan semula Witcher akan mempunyai watak yang disayangi yang kami sayangi dalam trilogi permainan asal.

Pembuatan semula witcher: tarikh pelepasan dan semua yang kita tahu

Tarikh Siaran Pembuatan semula Witcher

Tarikh pelepasan remake Witcher adalah jauh, setakat ini kita tidak mahu terlalu teruja untuk bermain sebagai Geralt sekarang. Pembuatan semula Witcher telah diumumkan baru -baru ini dan akan turun jalan, berapa lama jalan itu juga keruh sekarang. CDPR belum memberi petunjuk mengenai tarikh pelepasan Witcher REMAKE.

Tarikh pelepasan remake Witcher masih jauh. Terlalu awal untuk membuat spekulasi. Sebagai studio lain membuat pembuatan semula Witcher dengan CDPR mengekalkan kawalan kreatif penuh, kami berharap untuk melepaskan cepat.

Permainan Witcher pertama dikeluarkan di PC dan kekal di platform itu. Peminat siri mengenai konsol telah bertanya tentang pelepasan semula untuk sementara waktu sekarang, dan bersyukur, CDPR bersedia untuk mendengar. Pembuatan semula Witcher mensasarkan konsol utama, jadi peminat siri boleh memainkan permainan pertama dalam kemuliaannya yang dikemas kini.

Bilakah tarikh pelepasan remake witcher?

Imej menunjukkan watak utama

Tidak ada tarikh pelepasan pembuatan semula Witcher yang diumumkan. Kewujudan projek itu diumumkan pada 22 Oktober, 2022, bersama -sama dengan projek Witcher yang lain. Kami tidak melihat permainan yang dibebaskan sehingga 2025 pada awalnya, tentu saja, kami tidak mempunyai bukti untuk mengembalikan tekaan.

Cyberpunk 2077 adalah permainan merah cd utama yang terakhir untuk dibebaskan. Permainan ini diumumkan pada bulan Mei 2012 dan dikeluarkan pada bulan Disember 2020. Itu menunggu lama untuk permainan dari pengumumannya untuk melepaskan. CDPR mengeluarkan Witcher 3 dalam masa yang sama untuk kejayaan kritikal dan komersial. Laman web rasmi Witcher mempunyai ini untuk mengatakan:

“Masih awal dan kami ingin memastikan bahawa permainan ini dicipta dengan penuh perhatian dan perhatian terhadap perincian, oleh itu, sementara kami teruja untuk berkongsi berita dengan anda, kami ingin meminta kesabaran anda kerana ia akan menjadi seketika Sehingga kita mula bercakap mengenai projek ini secara terperinci.”

Syarikat itu jelas, mereka tidak mahu anda mendapat hyped awal kali ini. Kami telah melihat bagaimana gembar -gembur merosakkan, dalam hal Cyberpunk 2077.

Apakah platform pembuatan semula witcher?

Imej menunjukkan watak utama yang duduk di lautan

CDPR diam di platform pembuatan semula Witcher, kerana terlalu awal untuk membincangkannya. Walau bagaimanapun, kami berharap permainan ini akan menjadi konsol generasi akan datang, ini bermakna PS5, Xbox Series X/s, dan PC sahaja.

Pada masa pembuatan semula Witcher keluar, konsol generasi lama akan benar-benar sudah tua. Mereka sudah penuaan, dan banyak pemaju telah mendapat sokongan untuk sistem lama. Malah CDPR tidak melancarkan pengembangan cyberpunk 2077 pada perkakasan generasi lama. Klik di sini untuk melihat mod 16 Cyberpunk 2077 terbaik.

Konsol PS4 dan Xbox One mempunyai larian yang baik, dan semoga, pada masa pembuatan semula Witcher tiba, hampir semua orang akan mempunyai akses ke konsol generasi baru.

The Witcher 3 pergi ke Nintendo Switch juga. Walaupun pelabuhan berlari mengerikan, permainan ini dapat dimainkan sepenuhnya pada tangan popular Nintendo dari awal hingga akhir.

Nintendo mungkin akan mempunyai genggam generasi akan datang pada masa permainan tiba. Jadi siapa tahu, kita mungkin melihat pelepasan mudah alih bersama dengan pembebasan konsol biasa kali ini. Bercakap tentang peranti mudah alih, kami pasti pembuatan semula Witcher akan mendarat di dek stim juga.

Apakah enjin pembuatan semula witcher?

Imej menunjukkan rumah yang terbakar

Permainan Witcher pertama menggunakan enjin Aurora BioWare. Enjin Aurora hebat untuk waktunya dan menguasai beberapa tajuk seperti Neverwinter Nights 2: Mask of the Critier, Tron Evolution, dan The Witcher Enhanced Edition.

The Witcher 2 menggunakan enjin merah proprietari CDPR. The Witcher 3 dan Cyberpunk 2077 juga menggunakan enjin yang sama, bagaimanapun, ia telah dinaik taraf untuk menyokong ciri -ciri baru.

Oleh itu, ia mengejutkan bahawa CDPR akan menggunakan Unreal Engine 5 untuk pembuatan semula Witcher. Pergerakan ini ke enjin yang lebih standard akan membantu mereka berkembang lebih cepat dan boleh dipercayai. Ini juga akan membolehkan mereka merekrut lebih banyak pemaju, kerana banyak permainan devs biasanya biasa dengan enjin tidak nyata.

Dengan beberapa teknik dan ciri-ciri rendering lanjutan baru, Unreal Engine 5 adalah salah satu enjin terbaik di sekitar. Ia juga merupakan salah satu enjin yang paling mudah diakses dan mudah difahami, pastinya lebih baik daripada mempelajari enjin proprietari baru. Kami berharap dapat melihat visual yang luar biasa dengan prestasi yang lebih baik daripada permainan dengan langkah ini.

Siapa pemaju pembuatan semula witcher?

Imej menunjukkan pertempuran pedang

Pembuatan semula Witcher dibuat oleh Teori Fool. Ini adalah studio pembangunan berasaskan Poland yang memainkan peranan penting dalam banyak permainan. Mereka kini membantu Larian dengan Sokongan Pengaturcaraan Permainan dan Alat di Baldur’s Gate 3. Mereka juga membantu orang boleh terbang dengan meshing, reka bentuk tahap, dan sokongan program pada orang luar.

Teori Fool sudah bersedia untuk melangkah ke liga besar dan mengembangkan permainan pertamanya sendiri tanpa memperuntukkan peranan sokongan. Jika anda bimbang bahawa tiada kakitangan CDPR veteran akan bekerja di pembuatan semula Witcher, jangan risau. Beberapa pemaju veteran akan bekerja rapat dengan permainan. CDPR akan mengekalkan kawalan kreatif penuh dan memberikan pengawasan kreatif.

Apa kisah pembuatan semula witcher?

Imej menunjukkan serangan ke atas kelawar kelawar

Pembuatan semula Witcher akan mengikuti pukulan luas yang sama dengan permainan asal. Ia masih dapat dilihat jika studio akan mengubah rentak cerita tertentu untuk membawa mereka ke tahap moden. Sama ada ia akan menjadi rekreasi yang setia tentang kisah asal atau studio akan mempunyai beberapa kebebasan kreatif untuk berubah, masih dapat dilihat.

Witcher asal berlaku selepas novel oleh Andrzej Sapkowski berakhir. Geralt bangun di Kaer Morhen tanpa kenangan. Dia tidak tahu di mana dia berada dan apa yang berlaku kepadanya. Walau bagaimanapun, serangan tiba -tiba di sekolah serigala membawa dia untuk mengejar pelaku. Penyerang yang dibuat dengan formula untuk membuat penyihir baru sehingga Geralt pergi untuk memulihkan barang -barang yang dicuri dari mereka. Mudah -mudahan, pembuatan semula Witcher akan mempunyai watak yang disayangi yang kami sayangi dalam trilogi permainan asal.

Bagaimana pertempuran pembuatan semula witcher?

Imej menunjukkan pertempuran yang berlaku di kapal

Witcher asal mempunyai pertempuran yang boleh digunakan. Ia mendapat pekerjaan yang dilakukan, tetapi anda tidak bermain permainan untuk pertempuran cemerlangnya. Dengan permainan seperti Elden Ring dan God of War Ragnarok, ada keperluan untuk mengemas kini Witcher Combat. CDPR secara beransur -ansur mengemas kini mekanik tempur dari permainan pertama dengan memperkenalkan penambahbaikan dalam ansuran seterusnya.

The Witcher 2 mempunyai pertempuran yang sedikit responsif dan lebih baik daripada yang pertama. The Witcher 3 terus meningkatkan pertempuran dengan menjadikannya mengalir lebih baik. Kemas kini Witcher 3 yang baru dikeluarkan oleh Witcher 3 mempunyai beberapa penambahbaikan kualiti hidup seperti pemutus ejaan yang lebih mudah. Oleh itu, CDPR menyedari kelemahannya dan secara aktif memastikan pertempuran terpulang kepada standard moden.

Pembuatan semula Witcher bukan sahaja boleh diakses tetapi juga memperkenalkan cara baru untuk anda menurunkan raksasa. Pertempuran berasaskan pedang biasa dengan pemutus ejaan cepat hebat. Menggabungkannya dengan bom dan perangkap, dan itu gabungan yang baik, mereka perlu memperbaiki bagaimana semuanya menyatu. Tarikh pelepasan remake Witcher jauh, jadi kami pasti teori Fool akan mempunyai beberapa lengan mereka.

Kesimpulan:

Tarikh pelepasan remake witcher jauh. Walaupun teori CDPR dan Fool telah menjadi pengeluaran penuh, kita mungkin melihat permainan pada awal tahun 2025. Syukur. Ia dengan mudah akan menenggelamkan anda sehingga anda dapat mengangkat tangan anda.

Atau anda boleh mencuba RPG terbaik atau JRPG terbaik dalam masa yang sama. Terdapat juga banyak RPG berasaskan giliran yang hebat untuk dimainkan juga.

Spekulasi Tarikh Siaran Witcher R -R -R -R -R -R -R -R -Repame, Gameplay, dan banyak lagi

Tarikh Siaran Pembuatan semula Witcher: Geralt dapat dilihat

Bilakah tarikh pelepasan remake witcher? Berikutan pengumuman misteri bahawa permainan Witcher yang baru sedang dalam pembangunan menggunakan Unreal Engine 5, CD Projekt Red telah mengesahkan bahawa projek studio Canis Majoris sebenarnya merupakan pembuatan semula penuh permainan Witcher pertama. Sekiranya anda tertanya -tanya apabila ini jatuh, kami mempunyai semua yang anda perlu tahu Tarikh Siaran Pembuatan semula Witcher di sini.

Pada asalnya dikeluarkan pada tahun 2007 sebagai PC eksklusif, The Witcher memulakan perjalanan Geralt dari Rivia dengan naratif yang diilhamkan oleh siri novel Witcher oleh Andrzej Sapkowski. Menariknya, cerita itu sendiri ditetapkan selepas peristiwa siri utama dan mendahului The Witcher 2 Assassin of Kings dan The Witcher 3 Wild Hunt. Versi konsol telah dirancang, dengan tajuk ‘The Witcher Rise of the White Wolf’, tetapi ini akhirnya ditamatkan.

Spekulasi tarikh pelepasan remake Witcher

Pada masa ini, CD Prijekt Red belum mengumumkan tarikh pelepasan Witcher R -remake, kerana projek itu berada dalam pembangunan awal. Oleh itu, ia mungkin akan dibebaskan pada tahun 2026 atau lebih baru pada PS5, Xbox Series X | S, dan PC.

Sekiranya anda ingin menyemak pengumuman tajuk ini, anda boleh mendapatkan maklumat tersebut di blog blog Witcher di sini.

Treler pembuatan semula Witcher, permainan, dan banyak lagi

Seperti yang anda bayangkan, tidak ada maklumat mengenai permainan Witcher REMAKE – dan tidak ada treler untuk dibincangkan, namun.

Walau bagaimanapun, kami menjangkakan permainan ini menjadi RPG pengembaraan tindakan orang ketiga-sama seperti pelepasan Witcher yang asal, dan sekuel berikutnya. Kami akan mengemas kini panduan ini apabila lebih banyak maklumat tersedia, tetapi mengharapkan sesuatu yang biasa dari tajuk ini.

Adakah ini akan menjadi permainan PS5 RPG terbaik dan permainan Xbox Series X RPG terbaik ketika keluar? Hanya masa yang akan memberitahu, tetapi kita boleh berharap begitu. The Witcher 3 adalah, selepas semua, sesuatu yang klasik jadi mudah -mudahan ini juga ketika tarikh pelepasan remake Witcher tiba.

Lebih banyak dari beban

Kyle Wilson Kyle adalah seorang penulis kakitangan di loadout dengan lebih dari dua tahun pengalaman dalam industri. Dia merangkumi segala -galanya dari Call of Duty dan Apex Legends ke Assassin’s Creed and Starfield. Dengan MA dalam penulisan kreatif, dia mempunyai lebih daripada cukup untuk mengatakan ketika datang ke siaran baru seperti Mortal Kombat 1 dan FC 24. Walau bagaimanapun, dia juga melompat peluang untuk bercakap mengenai siaran yang akan datang seperti Alan Wake 2 dan Star Wars Outlaws. Ketika dia tidak melakukan semua ini, dia hampir selalu berusaha untuk memikat watak terburuk yang objektif dalam setiap permainan video yang dimainkannya.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari Loadout Ikut Kami untuk Berita Videogame Harian di Facebook, Twitter, Steam, dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.