Pembuatan semula Witcher 1 akan menjadi dunia terbuka, kata CDPR – Informer permainan, spekulasi tarikh pelepasan remake Witcher | Pcgamesn

Spekulasi tarikh pelepasan remake Witcher

Adakah anda teruja bahawa pembuatan semula Witcher akan menjadi dunia terbuka atau adakah anda berharap ia lebih seperti yang asal? Beritahu kami dalam komen di bawah!

Pembuatan semula Witcher 1 akan dibuka dunia, kata CDPR

The Witcher 1 remake Open-World Game CDPR Gen Baru

Cyberpunk 2077 pemaju CD Projekt Red telah mendedahkan bahawa pembuatan semula Witcher yang akan datang akan menjadi dunia terbuka.

Berita ini datang melalui panggilan kewangan suku tahunan yang diadakan semalam oleh syarikat di mana CDPR menyentuh secara ringkas mengenai pembuatan semula ini yang dikendalikan oleh Teori Pemaju Fool, seperti yang dilaporkan oleh VG247. Walaupun tidak banyak yang diturunkan, CDPR mendedahkan dalam slaid yang digambarkan di bawah nama kod: Canis Majoris, yang sekarang kita tahu sebagai pembuatan semula Witcher, akan menjadi “pemain terbuka, pemain tunggal terbuka RPG” dan “Reimagining moden dari The Witcher 2007.”

Ini mungkin mengejutkan kerana permainan 2007 bukan dunia terbuka dan sebaliknya mengambil pemain melalui tahap kecil seperti di bandar Vizima.

Malangnya, slaid ini pada dasarnya adalah semua yang diturunkan dalam hal pembuatan semula Witcher. Mungkin seketika sebelum kita mempelajari lebih lanjut mengenai pembuatan semula ini juga, memandangkan CDPR memberitahu peminat untuk “sila bersabar” kerana “ia akan menjadi seketika sehingga kita dapat berkongsi lebih banyak maklumat” apabila syarikat mengumumkan permainan ini bulan lalu.

Pembuatan semula Witcher adalah salah satu daripada pelbagai projek dalam kerja -kerja di CDPR. Bulan lalu, syarikat itu mendedahkan ia sedang membangunkan permainan cyberpunk baru, pelbagai permainan Witcher baru (termasuk pembuatan semula ini), dan juga IP baru di bawah nama kod “Hadar.”

Adakah anda teruja bahawa pembuatan semula Witcher akan menjadi dunia terbuka atau adakah anda berharap ia lebih seperti yang asal? Beritahu kami dalam komen di bawah!

Spekulasi tarikh pelepasan remake Witcher

Walaupun tarikh pelepasan remake Witcher adalah batu jauhnya, kita boleh, sekurang -kurangnya, bincangkan plot dan bagaimana ia menghubungkan ke permainan lain dalam siri RPG klasik.

Tarikh Siaran Pembuatan semula Witcher: tangkapan skrin dari Witcher 3: Wild Hunt. Geralt melemparkan kantung dengan duit syiling di dalamnya

Diterbitkan: 6 Sep 2023

Bilakah tarikh pelepasan remake witcher? Memandangkan pembuatan semula permainan PC RPG klasik ini baru -baru ini telah diumumkan, terlalu awal untuk memberitahu apabila anda boleh memainkannya. Walau bagaimanapun, sesetengah daripada anda mungkin ingin mengetahui lebih lanjut mengenai pembuatan semula pengembaraan Witcher yang pertama dan jika ia adalah tempat terbaik untuk melompat ke dalam siri ini.

Asal jauh dari permainan PC terbaik yang pernah dilepaskan, tetapi ia adalah kegemaran penggemar, jadi mungkin pembuatan semula dengan lebih banyak menggilap akan meletakkannya di atas ambang itu. Walaupun permainan RPG yang asal dibuat oleh CD Projekt Red menggunakan enjin Aurora Bioware, pembuatan semula Witcher sebaliknya “dibina semula dari bawah enjin Unreal 5” oleh Teori Fool. Studio Pembangunan Poland juga membantu Larian dengan ‘Sokongan Pengaturcaraan Permainan dan Alat’ untuk Baldur’s Gate 3 dan sebelum ini dibantu orang boleh terbang dengan ‘reka bentuk, meshing, dan sokongan program’. Beberapa kakitangan veteran yang membantu menjadikan Witcher akan menjadi sebahagian daripada projek ini, dan CD Projekt Red akan menyediakan ‘Pengawasan Kreatif Penuh’.

Spekulasi tarikh pelepasan remake Witcher

Tarikh pelepasan pembuatan semula Witcher mungkin akan berlaku pada tahun 2026 pada awalnya. Seperti yang anda harapkan, tidak ada maklumat rasmi mengenai permainan setakat ini, tetapi kami tahu yang ini tidak akan dimainkan sebelum Witcher 4.

Biasanya, permainan dari CD Projekt Red hanya melepaskan apabila studio mengatakan mereka sudah bersedia. Sebagai contoh, kita mula -mula mendengar tentang Cyberpunk 2077 pada Mei 2012, tetapi ia tidak keluar sehingga Disember 2020. Itulah tunggu lapan tahun, dengan Witcher 3: Wild Hunt diumumkan dan dibebaskan antara jangka masa itu. Yang mengatakan, kami telah mengesahkan bahawa tarikh pelepasan remake Witcher akan berlaku selepas tarikh pelepasan Witcher 4.

Sudah tentu, cerita di sini mungkin berbeza kerana ia adalah satu lagi studio yang membuat permainan dengan penglibatan CD Projekt Red. Walau bagaimanapun, menurut pengumuman di laman web CD Projekt Red, “masih awal dan kami ingin memastikan bahawa permainan itu dicipta dengan penuh perhatian dan perhatian kepada perincian, oleh itu, sementara kami teruja untuk berkongsi berita dengan anda, kami ingin meminta kesabaran anda kerana ia akan menjadi seketika sehingga kita mula bercakap mengenai projek ini secara terperinci “.

Permainan pembuatan semula witcher

Walaupun kami belum melihat permainan dalam tindakan, panggilan pendapatan CD Projekt Red Quarterly baru-baru ini, transkrip yang tersedia melalui fail PDF di laman web syarikat itu, menyebut bahawa pembuatan semula Witcher akan menjadi permainan dunia terbuka lebih mirip dengan permainan baru-baru ini Dalam siri ini. Walau bagaimanapun, walaupun tidak mengetahui apa -apa tentang permainan, kami sudah merenungkan subjek ini dalam kami bagaimana jika: CD Projekt Red Remade The Witcher 1 mempunyai ciri yang adil sebelum pengumuman permainan, jadi kepala di sana jika anda ingin melihat apa yang boleh secara teorinya disediakan untuk kemas kini moden ini ke RPG klasik.

Tarikh Siaran Pembuatan semula Witcher - tangkapan skrin dari Witcher asal. Geralt berjuang melawan beberapa penyamun di hutan yang keruh

Kisah pembuatan semula witcher

Dengan cara yang sama seperti video asal, cerita Witcher REMAKE berlaku selepas novel Witcher Saga oleh Andrzej Sapkowski. Ia mengikuti eksploitasi Geralt Rivia – pemburu raksasa dengan kuasa ghaib. Dia membangkitkan Kaer Morhen, kubu Witcher, tidak dapat mengingat siapa dia dan bagaimana dia sampai di sana. Apabila serangan penyerang yang tidak diketahui, berlakunya dengan mutagens utama dan formula yang memperincikan cara membuat penyihir baru, dia mengejar mereka untuk memulihkan rahsia -rahsia yang kuat ini.

Bagi mereka yang tertanya -tanya bagaimana pembuatan semula ini jatuh ke dalam kisah Witcher yang sedang berlangsung, peristiwa -peristiwa ini akan membawa anda terus ke permulaan Witcher 2: Assassins of Kings. Oleh itu, kami mengesyorkan agar anda tidak memulakan sekuel jika anda berada di pagar mengenai siri ini secara keseluruhan, kerana ia mungkin merosakkan detik -detik kritikal cerita. Permainan asal boleh didapati dalam borang edisi yang dipertingkatkan, walaupun ia dikeluarkan pada tahun 2008 dengan gaya yang berbeza secara drastik untuk permainan Witcher yang lebih baru -baru ini.

Pada masa ini tidak diketahui jika Teori Fool akan mengambil pendekatan pembuatan semula Final Fantasy VII, di mana ia longgar mengikuti plot tetapi menambah lebih banyak lagi, atau jika ia akan menjadi pembuatan semula yang lebih setia. Reka bentuk dunia terbuka yang baru diturunkan bahawa teori Fool mungkin bersedia menyimpang sedikit dari permainan asal.

Malangnya, ia akan “mengambil sedikit masa sebelum [CD Projekt Red] bersedia untuk berkongsi lebih banyak tentang dan dari permainan”, menurut Adam Badowski – Ketua Studio di CD Projekt Red. Walau bagaimanapun, maklumat lanjut pasti akan berlaku pada bulan -bulan akan datang, mungkin bertahun -tahun sehingga tarikh pelepasan remake Witcher. Sementara itu, mengapa tidak menyemak permainan dunia terbuka terbaik untuk melihat banyak alternatif di luar sana? Jangan mulakan dengan The Witcher 3: Wild Hunt jika anda menyelamatkan diri untuk pembuatan semula ini untuk memulakan dengan siri RPG ini.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.