Pembuatan semula Ruang Dead Hides Secret Sea Shanty Easter Egg |, Cara Mencari Telur Paskah Laut Easter Di Dead Space Remake – Prima Games

Cara Mencari Telur Paskah Laut di Pembuatan Semula Dead Space

Anda boleh melengkapkan telur Paskah Laut Dead Space di ruang rehat di bahagian jambatan Ishimura. Terdapat beberapa kod yang perlu anda sediakan dan kemudian masukan semasa berada di dalam bulatan merah bilik rehat, tetapi terima kasih kepada YouTuber Xgarbett, kami tahu bahawa semua yang anda perlu lakukan adalah stomp dan huru -hara dalam urutan tertentu. Jambatan di hadapan kapal, dan bilik rehat berada di lantai 1 dalam imej di bawah.

Pembuatan semula Ruang Mati menyembunyikan Rahsia Telur Paskah Sea Shanty

Saya berkeliaran di sekitar USG Ishimura malam tadi dan mendapati bilik kakitangan yang menyeramkan, di mana bulatan lilin diatur di hadapan skrin TV yang menunjukkan penanda merah siri yang terkenal.

Bilik itu kelihatan masak untuk rahsia, jadi saya mula mengambil lilin satu demi satu dengan stasis, membuangnya ke lantai – yang juga meniup mereka keluar. Tiada apa yang berlaku.

Pagi ini, saya telah melihat orang lain mempunyai lebih banyak nasib daripada yang saya lakukan untuk membuka rahsia khas di sini – dan motif pemaju Rakaman Dead Space mempunyai telur Paskah yang indah yang tersembunyi untuk mereka yang meluangkan masa untuk teka -tekinya.

Digital Foundry memeriksa pembuatan semula ruang mati.

Ya, kawasan ini mempunyai versi sendiri Wellerman, shanty laut yang menarik yang meletup pada Tiktok tahun lepas dan juga mendapat versi Fortnite.

Bagaimana anda membuka kunci shanty laut ini di ruang mati? .

Petunjuk untuk irama ini tersembunyi di beberapa tempat di seluruh Ishimura, berpecah -belah dengan simbol gelombang misteri di bawahnya. Sertailah mereka bersama -sama, seperti YouTuber Jester dalam video di bawah. Dan inilah yang akan anda dapat:

Kod Rahsia Rakaman Dead Space Telur Paskah.

“Ada sekali kapal dari CEC, ishimura USG, dia retak bulan dengan graviti, pergi saya pembuli budak lelaki pergi. “

? Eurogamer mempunyai panduan shanty laut yang berguna.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

  • Seram mengikuti
  • PC Ikut
  • PS5 Ikuti

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Tom adalah Editor-in-Chief Eurogamer. Dia menulis banyak berita, beberapa pun dan memastikan kami meletakkan aksen di Pokémon.

Cara Mencari Telur Paskah Laut di Pembuatan Semula Dead Space

Dead-Space-Remake-Co-op-Multiplayer

Motif Studio benar-benar menarik semua perhentian untuk pembuatan semula sci-fi shoror klasik, Dead Space. Berikut adalah Rundown Cepat: Grafik Peningkatan? Periksa. Misi sampingan baru? Awak betcha. Pelbagai akhir? . Shanties laut rahsia?! Aye, aye, kapten.

Yep, pelaut yang betul, baru -baru ini ditemui yang tersembunyi di kalangan banyak ketakutan USG Ishimura adalah log audio shanty laut rahsia yang hanya dapat diliputi melalui proses yang sangat istimewa. Jadi bernyanyi bersama pemain, seperti yang kita pesta seperti 2021 di Sea Shanty Tiktok, dan menunjukkan bagaimana untuk mencari telur Paskah Briniest Dead Space.

?

Telur Paskah Sea Shanty boleh didapati di jambatan, yang boleh didapati dalam Bab 4 dan seterusnya dan dilayari oleh trem pada bila -bila masa sehingga titik tidak kembali.

Di atrium, menuju ke Sistem Atrium dan Lif Array Comms.

Di lif, pilih Lantai 3.

Sekali di tingkat tiga, cari Bilik rehat, ia adalah bilik sampingan dengan pintu yang terletak di sebelah kanan lorong.

Bilik rehat mempunyai bulatan merah yang mengerikan yang dikelilingi oleh lilin di hadapan skrin dengan video penanda. Di sinilah telur Paskah laut boleh didapati.

Cara Mendapatkan Log Audio Laut Shanty Di Pembuatan Semula Ruang Mati

Untuk mendapatkan telur Paskah Laut, anda mesti memindahkan Ishak di tengah -tengah bulatan merah dan memasukkan arahan berikut dalam urutan yang tepat ini:

Huru -hara, stomp, huru -hara, huru -hara, stomp, huru -hara, stomp, huru -hara, huru -hara, huru -hara, huru -hara, stomp

Sekiranya anda telah melakukan urutan yang betul, skrin video dengan penanda akan menjadikan warna yang lebih gelap, kemerahan, dan log audio akan muncul di sebelah Ishak. Ini adalah telur Paskah laut.

Bagi pemain muzik yang cenderung, atau mereka yang ingin menyanyi bersama -sama, lirik Dead Space’s Sea Shanty (parodi “Wellerman,” sebuah balada laut 1960 -an yang berasal dari New Zealand) boleh didapati di bawah.

Lirik Dead Space Sea Shanty

(Ayat satu)

“Ada sekali kapal dari CEC,

Ishimura USG,

Dia akan memecahkan bulan dengan graviti,

!

(Korus)

Tidak lama lagi boleh Kellion datang,

Untuk menyelamatkan jiwa kita dan membawa kita pulang,

Suatu hari ketika fixin ‘selesai,

Kami akan mengambil cuti dan pergi,

Tiga tahun skor dia berkhidmat dengan lawatannya,

,

Kapten yang dipanggil “tidak terbang” dan bersumpah,

Dia akan mengambil penanda itu di belakangnya – ha!

(Ulang paduan suara)

(Jambatan)

,

Da-da-da-da-da-da-da-da,

La-da-da-da-da-da,

La-da-da da-da-da,

(Ayat tiga)

Sebelum kapal dapat di rumah,

Tragedi melanda dan koloni semuanya hilang,

Penanda merah lama membuat mereka salah,

Dan membawa pelombong rendah ha!

(Ulang paduan suara)

(Ayat Empat)

The Ghouls di atas kapal, misteri,

Bercakap di Unitology,

Kapten bersumpah dia akan menjaga kepercayaannya,

Dan menyeret krewnya ke bawah – ha!

(Ulang paduan suara)

Mengenai Pengarang

Grant Testa

Grant Testa adalah seorang penulis di Prima Games, yang mengkhususkan diri dalam pencapaian pencapaian dan permainan seram. Dia juga pembaca/pemungut buku komik yang gemar, pemain bola sepak fantasi, dan fanatik muzik rock. Beribu -ribu yang telah dikalahkan oleh Grant dalam permainan multiplayer dalam talian telah menangis sendiri, tertanya -tanya, “Bagaimana dia menjadi sangat baik?! Mengapa saya tidak boleh menjadi demigod permainan seperti dia?”Mereka mungkin akan terkejut apabila mengetahui bahawa Grant sebenarnya mewarisi kemahiran permainan elitnya dari ibunya, Joann Hansen, salah seorang ahli stenografi/penipu yang paling cepat di negara ini, (dan mungkin dunia). Fakta Fun: Dia juga anak lelaki pertama “Let’s Player” dan legenda komedi, Tim Testa.

Dead Space Sea Shanty Easter Egg menghantui dan lucu

Telur Paskah Laut Dead Space ini adalah permainan seram yang paling menghantui dan rahsia lucu, kerana ia menjadikan USG Ishimura menjadi kapal yang berbeza.

Dead Space Sea Shanty Easter Egg adalah kedua -duanya menghantui dan lucu

Diterbitkan: 4 Feb, 2023

Sekarang akhirnya di sini, para pemain menemui banyak tentang pembuatan semula ruang mati. Permainan seram dipenuhi dengan rahsia, telur Paskah, dan peluang untuk memaksimumkan peluang anda untuk bertahan hidup, tetapi tidak ada yang dapat menyiapkan saya untuk shanty laut yang mati … dan tidak, saya tidak bercanda dengan sedikit pun.

. Terdapat beberapa kod yang perlu anda sediakan dan kemudian masukan semasa berada di dalam bulatan merah bilik rehat, tetapi terima kasih kepada YouTuber Xgarbett, kami tahu bahawa semua yang anda perlu lakukan adalah stomp dan huru -hara dalam urutan tertentu. Jambatan di hadapan kapal, dan bilik rehat berada di lantai 1 dalam imej di bawah.

Dead Space Sea Shanty Easter Egg adalah kedua -duanya menghantui dan lucu

.

Sebaik sahaja anda telah mencapai ini, log audio dengan shanty laut angkasa mati akan muncul di tanah untuk anda mengambil dan mendengar.

Thumbnail YouTube

. Adakah ia masuk akal? Tidak. ? Oh, betul -betul. Ia menjadikan bencana seram badan USG Ishimura kelihatan hampir menyeronokkan untuk seketika, yang bukan sesuatu yang saya fikir saya akan berkata selepas bermain pembuatan semula ruang mati.

Anda juga boleh mendapatkan telur Paskah Dead Easter yang lain di bilik yang sama, jadi berhati -hati dengan spoiler yang sangat kecil jika anda ingin mencuba dan memikirkannya sendiri. Terdapat peluang untuk dua nod kuasa dengan kod: huru -hara, huru -hara, stomp, huru -hara, huru -hara, stomp, stomp, huru -hara, huru -hara, huru -hara, stomp, stomp.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak bantuan untuk mengikat diri di Ishimura, kami telah memecahkan semua lokasi skema ruang mati dan lokasi nod kuasa ruang angkasa untuk anda membantu anda menjadi lebih kuat ketika anda meneroka dewan suci.

Video youtube dimuat naik oleh xgarbett

. .

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.