Pembuatan semula Ruang Dead – Cara Membuka Semua Tahap Pelepasan Keselamatan., Pelepasan Keselamatan Ruang Mati untuk Tahap 1, 2 dan 3 Pintu | Gamesradar

Mendapatkan Pelepasan Keselamatan Ruang Mati 1, 2 dan 3 dijelaskan

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Pembuatan semula Ruang Mati – Cara Membuka Kunci Semua Tahap Pelepasan Keselamatan

Pembuatan semula Ruang Mati - Cara Membuka Kunci Semua Tahap Pelepasan Keselamatan

Tom Bardwell

Tahap Pelepasan Keselamatan adalah antara tuan rumah ciri -ciri baru yang diperkenalkan oleh Motif dalam Pembuatan Semula Dead Space. Bertindak dengan berkesan sebagai kad kunci, tahap pelepasan keselamatan ini memberikan akses kepada bilik, bekas, dan kawasan yang tidak dapat diakses sebelum ini.

Kawasan terkunci ini sering mengandungi rampasan berharga, seperti peluru, nod, semikonduktor, peningkatan, dan kredit. Atas sebab itu sahaja, ia bernilai mundur sebaik sahaja anda membuka kunci tahap pelepasan keselamatan yang sepadan. Sebilangan besar stash yang terkunci ini adalah pilihan, tetapi sebahagiannya merupakan sebahagian daripada kisah pembuatan semula ruang mati dan tidak boleh diterima.

Dalam panduan ini, kami akan menerangkan bagaimana untuk mendapatkan tahap pelepasan keselamatan 1, tahap pelepasan keselamatan 2, dan tahap pelepasan keselamatan 3 dalam pembuatan semula ruang mati.

Cara Membuka Tahap Pelepasan Keselamatan dalam Pembuatan Semula Dead Space

Pembuatan semula Ruang Dead - Cara Membuka Semua Tahap Pelepasan Keselamatan

Ketiga tahap pelepasan keselamatan dibuka dengan maju cerita, jadi tidak ada kemungkinan anda akan merindui mereka. Jika anda telah melihat sebuah bilik yang penuh dengan rampasan berair tetapi tidak dapat mengaksesnya buat masa ini, jangan risau; Anda sering akan kembali ke kawasan sebagai sebahagian daripada cerita atau boleh mundur dengan menggunakan sistem trem. Pintu yang memerlukan tahap pelepasan keselamatan muncul di peta dengan nombor yang menunjukkan tahap pelepasan yang diperlukan.

Tahap Pelepasan Keselamatan 1

Tahap Pelepasan Keselamatan 1 dibuka semasa Bab 2 – Penjagaan Rapi Setelah Mengamankan Rig Kapten di Dek Perubatan.

Tahap pelepasan keselamatan 2

Anda akan mengambil tahap pelepasan keselamatan 2 semasa bab 4-penghapusan yang akan berlaku selepas penentukuran semula meriam iklan dan bercakap dengan Hammond di sarang kapten.

Tahap pelepasan keselamatan 3

Akhir sekali, anda tidak akan mendapat tahap pelepasan keselamatan 3 hingga Bab 7 – ke dalam kekosongan dan sebaik sahaja anda menemui Rig Jurutera Dallas ke -2 di Dek Perlombongan.

Cara Membuka Kunci Guru Mengatasi

Deppered melintasi pelbagai dek USG Ishimura adalah bilik dan bekas terkunci di belakang tahap pelepasan keselamatan yang lain yang dipanggil Master Override. Bilik-bilik ini cenderung mengandungi peningkatan senjata tinggi peringkat tinggi.

Untuk membuka kunci Master Override, anda perlu melengkapkan anda tidak diberi kuasa sampingan pencarian. Pencarian melibatkan mencari semua tujuh pelantar krew, kemudian melawat sarang kapten dan menggunakan skrin di bahagian depan bilik untuk mendapatkan tuan yang menimpa.

Mendapatkan Pelepasan Keselamatan Ruang Mati 1, 2 dan 3 dijelaskan

Pelepasan Keselamatan Ruang Mati

Pelepasan Keselamatan Ruang Mati diperlukan untuk membuka Tahap 1, 2 dan 3 pintu, peti dan loker, tetapi anda mendapatkannya di titik dan lokasi plot tertentu. Pelepasan keselamatan terikat dengan momen tertentu dalam kempen. Tetapi pemain dapat menolong diri mereka dengan berkuasa untuk mencapai mereka seawal mungkin.

Saya tidak akan terlalu bimbang tentang mundur apabila anda mendapat tahap pelepasan tambahan sama ada, kerana anda akan kembali ke kawasan lama kerana cerita itu bergerak di sekitar. Tahap keselamatan yang berbeza yang anda secara beransur -ansur membuka kunci lebih banyak mengenai titisan memberi makan kepada anda sumbernya, sebaliknya apa -apa lagi. Tidak ada cara sebenar untuk memotong apa sahaja di sini.

Terdapat juga pelantar krew angkasa mati dan menguasai tuan untuk mendapatkan lebih banyak lagi dalam permainan. Tahap akses terakhir ini melihat anda mengumpul beberapa pelantar dari pelbagai krew Ishimura untuk mencipta tahap akses tertinggi untuk beberapa pintu di kapal dan beberapa peti sumber peringkat tinggi – tetapi itu panduan yang berbeza yang disenaraikan di atas. Buat masa ini, inilah cara untuk mendapatkan setiap pelepasan keselamatan dalam pembuatan semula ruang mati.

Semua tahap pelepasan keselamatan ruang mati dan bagaimana untuk mendapatkannya

Di sinilah mencari ketiga -tiga tahap pelepasan keselamatan ruang mati:

  • Pelepasan keselamatan ruang mati 1 – .
  • Pelepasan Keselamatan Ruang Mati 2 .
  • Pelepasan Keselamatan Ruang Mati 3 .

Kami akan merangkumi setiap ini dengan lebih terperinci di bawah, jadi sama ada tatal ke bawah untuk mencari mereka dalam rangka, atau klik pautan di atas untuk melompat terus ke yang anda perlukan.

Pelepasan keselamatan ruang mati 1

Anda akan mendapat pelepasan keselamatan 1 semasa misi bab 2 untuk mencari badan kapten. Sebaik sahaja anda berurusan dengan nekromorf dan mendapat rig kapten anda akan bercakap dengan Hammond dan mendapatkan pelepasan keselamatan tahap 1.

Isaac akan mendapat pelepasan keselamatan 2 semasa misi bab 3 untuk bertemu Hammond di sarang kapten, dekat dengan teka -teki sentrifuge ruang mati. .

Pelepasan Keselamatan Ruang Mati 3

Array Comms Dead Space

Teka -teki Array Comms Dead Space adalah sukar – tetapi cari tahu bagaimana untuk mengalahkannya di sini!

Tahap 3 pelepasan akan diperoleh semasa misi Bab 7, cari rig admin. Ini akan menyaksikan anda mengejar penyelia Dallas untuk mendapatkan pelantarnya dengan kod admin. Anda akan diberitahu ia berada di bilik kawalan pemprosesan tetapi anda perlu membersihkan beberapa anomali berbahaya (batu), kerana pintu yang anda perlukan tidak akan dibuka sehingga graviti dipulihkan, dan itu tidak akan berlaku sehingga anda merebut semua batu bercahaya dan membuangnya ke dalam rasuk perlombongan. Lakukan itu dan akhirnya anda dapat mencapai apa yang tersisa di Dallas dan menuntut pelepasan keselamatan 3.

Sudah tentu, jika anda mencari lebih banyak cara untuk mengelilingi ishimura, kadang -kadang anda perlu mencari kad kunci dan komponen yang berbeza. Sekiranya anda terperangkap dalam kejuruteraan, inilah cara mencari kad kunci Stesen Bahan Api Dead Space, atau jika anda meneroka hidroponik, inilah lokasi kad kunci DECK DECK SYSTEM!

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

.