Pembuatan semula Angkasa Dead: Cara Mencari Laporan di Jambatan, Cara Mencari Laporan Di Remaja Ruang Dead Bridge di Dead – Prima Games

Cara Mencari Laporan mengenai Jambatan Di Dead Space REMAKE

Pemain hanya perlu menuju ke jambatan dan pergi ke atrium utama. Dari sana, mereka harus menuju ke sudut kanan atas peta dan mencari terminal komputer. Berinteraksi dengannya akan memuat turun laporan itu, membungkus bahagian usaha itu dan membawa Isaac satu langkah lebih dekat ke modul stasis prototaip.

Pembuatan semula Ruang Dead: Cara Mencari Laporan di Jambatan

Satu elemen “ruang mati” pembuatan semula yang memenanginya pujian dari pengkritik dan ia lebih baik daripada yang asal adalah penambahan pencarian sampingan baru. Antara pencarian ini adalah pencarian penyelewengan yang panjang, tetapi sangat bermanfaat, yang direncanakan, yang tugas -tugas pemain, antara lain, mencari laporan Nicole mengenai jambatan itu. Mencari laporan ini adalah sebahagian daripada usaha pemain yang paling mungkin terjebak, tetapi itu tidak bermakna mereka harus memilih untuk meninggalkannya.

Mencari laporan itu membawa pemain satu langkah lebih dekat untuk menyelesaikan pencarian dan memperoleh modul stasis prototaip, yang sangat bernilai usaha dan akan sangat membantu untuk menyelesaikan permainan baru ditambah. Menemukannya juga memberi peluang kepada pemain untuk mendapatkan lebih banyak backstory dan mengetahui lebih lanjut mengenai ishimura dan apa yang berlaku sebelum Issac tiba untuk menemui pembunuhan beramai -ramai.

Memandangkan ganjaran yang ditawarkan, pemain akan mahu meneruskan dan mencari laporan yang sukar difahami, walaupun terdapat maklumat terhad yang disediakan oleh permainan. Walaupun mungkin tidak mudah untuk intuit ke mana hendak pergi atau apa yang perlu dicari, ia mudah apabila pemain tahu apa yang mereka perlukan.

Cari terminal di atrium jambatan

Sebaik sahaja mereka telah menerima pencarian penyelewengan yang direncanakan dalam Bab 5, pemain akan ditugaskan untuk mengembara di sekitar Ishimura untuk mengumpulkan pelbagai maklumat, mengungkap data, dan mengimbas sampel tisu. Selepas lawatan panjang kapal, ini akhirnya akan membawa mereka ke jambatan untuk mendapatkan laporan Nicole yang tersembunyi di sana. Malangnya, tiada penanda diberikan untuk menunjukkan tepat di mana laporan ini dan tidak jelas apa laporan itu disimpan di atau di. Sebaliknya, ia tidak tersembunyi sama ada.

Pemain hanya perlu menuju ke jambatan dan pergi ke atrium utama. Dari sana, mereka harus menuju ke sudut kanan atas peta dan mencari terminal komputer. Berinteraksi dengannya akan memuat turun laporan itu, membungkus bahagian usaha itu dan membawa Isaac satu langkah lebih dekat ke modul stasis prototaip.

Bagi mereka yang tidak pasti di mana hendak pergi atau apa yang kelihatan seperti terminal, panduan gamepressure memberikan panduan cepat yang menunjukkan ke mana hendak pergi ketika memasuki atrium utama dari kanan atas peta. Kebanyakan, bagaimanapun, tidak sepatutnya mempunyai banyak masalah, dan laporan itu akan berlaku dalam beberapa saat.

Cara Mencari Laporan mengenai Jambatan Di Dead Space REMAKE

Dead-Space-Remake-Co-op-Multiplayer

Pembuatan semula Angkasa Dead telah menghidupkan semula bagaimana anda bermain melalui permainan dengan misi sampingan baru, mengembangkan cerita dan memberi anda perkara tambahan yang perlu dilakukan semasa anda maju. Ini dapat memberi ganjaran kepada anda dengan pelbagai penggemar kepada watak anda, termasuk modul stasis prototaip. Semasa satu misi sampingan, objektif tertentu nampaknya menyebabkan beberapa pemain masalah. Di sinilah mencari laporan jambatan dalam pembuatan semula ruang mati.

Di mana untuk mencari laporan mengenai jambatan di pembuatan semula ruang mati

Untuk mencari laporan mengenai jambatan, anda perlu mendapatkan sampel tisu dari akhir Bab 5: Pengabdian Lethal. Dari sana, anda akan kembali ke makmal utama, melalui unit penjagaan intensif, dan melalui dek perlombongan ke penyimpanan bijih. Di sini, anda akan berinteraksi dengan terminal keselamatan yang meminta anda untuk kembali ke jambatan dan mencari laporan. Sekiranya anda telah melihat seluruh jambatan, anda mungkin menghadapi masalah mencari laporan tersebut.

Untuk ini, anda akan mahu kembali ke pintu di mana anda memasuki atrium utama dek jambatan. Dari sana, pergi ke arah terminal berdiri bebas pertama (gambar di atas). Berinteraksi dengannya akan memainkan klip di mana Kapten Mathius dan Nicole akan membantah kes Brent Harris dan apa yang perlu dilakukan dengannya. Setelah hujah selesai, langkah misi akan selesai dan anda akan ditugaskan untuk kembali ke Hydroponics.

Misi sampingan dalam pembuatan semula ruang mati mengambil giliran yang jauh berbeza daripada misi sampingan purata anda, merangkumi sebahagian besar permainan dan bukannya dalam satu bahagian tertentu. Ia agak tidak ortodoks, tetapi ia membuat banyak akal untuk permainan seperti Dead Space. Ini benar terutamanya memandangkan wahyu cerita yang datang dari menyelesaikan misi sampingan ini, jadi mereka patut dilakukan.

Mengenai Pengarang

Shawn Robinson

Shawn adalah wartawan permainan bebas yang bersama permainan prima selama setahun, menulis terutamanya mengenai permainan FPS dan RPGS. Dia juga membawa pengalaman beberapa tahun di laman web lain seperti nerd stash ke meja. Walaupun dia tidak membawa tahap mewah ke meja, dia membawa perhatian yang sangat besar kepada terperinci dengan panduan, ulasan, dan berita, memanfaatkan dekadnya dan setengah pengetahuan permainan. Sekiranya dia tidak menulis tentang permainan, dia mungkin mendapat sifar membunuh di fps kegemarannya atau berteriak pada permainan ketika 100% kesalahannya sehingga dia meninggal dunia.